یادداشت/
✅ کجسلیقگی و فرصتطلبی!
🔻ماجرای طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان و حذف تصاویر دختران محجبه از روی آن سبب شد تا فضای رسانهای داخل و خارج از کشور بر این موضوع متمرکز شوند و از مناظر مختلف به اهداف این اقدام بپردازند. در این زمینه توجه به نکات زیر درخور اعتناست:
🔹نکات تحلیلی: 1- جدای از اینکه اقدام صورت گرفته در طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان تا چه میزان واجد اهمیت و دارای اولویت است، واقعیت این است که جامعه ایرانی همچنان از آفت سیاستزدگی به شدت رنج میبرد و در عرصه تبلیغات و رسانه، موضوعات غیر اولویتدار بهراحتی ضریب مییابد و در پیوند با موضوعات سیاسی و دینی، تبدیل به مسائل اصلی کشور میشود. 2- بررسیهای دقیق صورت گرفته و نیز اطلاعیه سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی نشان میدهد که اتفاق روی داده بههیچوجه تحت فشارهای وارده نبوده و ربطی به نگاههای عقیدتی نداشته و نوعی کجسلیقگی بوده است. 3- برخی از افراد مغرض و فرصتطلب که مترصد وقوع چنین موضوعاتی هستند، بلافاصله موقعیت را برای گشودن عقدهها و نشان دادن حقدهایشان مناسب دیدند و نظام جمهوری اسلامی را متهم به ستیز با زنان نمودند! ژست حمایت از زنان توسط این جماعت در حالی است که وقتی چهره شاخص جریان اصلاحات با سلاح، همسر خود را به قتل رساند، این افراد یا موضع سکوت در پیش گرفتند و یا وقیحانه به توجیه قتل توسط قاتل پرداختند و کاسه و کوزهها را بر سر مقتول شکستند که وی پرستو بوده است و...!
🔺نکته نهایی: متهم ساختن نظام جمهوری اسلامی به سختگیری با زنان در حالی است که: پیش از انقلاب سهم زنان از کرسی استادی دانشگاه 1.4% بود که این رقم اکنون به ۲۰% رسیده است؛ تعداد فارغالتحصیلان زن دانشگاهی در سال ۵۵ حدود ۶% از کل آنها بوده است، درحالیکه اکنون ۴۴% از فارغالتحصیلان دانشگاهی را زنان تشکیل میدهند؛ تعداد پزشکان زن قبل از انقلاب اسلامی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که هماینک به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده است؛ آمار پزشکان متخصص زن نیز از ۵۹۷ نفر قبل از انقلاب، با افزایش ۵۰ برابری به ۳۰ هزار نفر در حال حاضر رسیده است؛ تعداد نویسندگان زن قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ نفر بوده که اکنون به حدود ۴۰۰۰ نفر رسیده است. تا ۴۰ سال قبل اصلاً ناشر زن در کشور وجود نداشت درحالیکه اکنون بیش از ۷۰۰ ناشر زن فعالیت میکنند؛ در سالهای قبل از انقلاب که حضور بیحجاب زنان اجباری بود، تعداد حضور زنان در مسابقات خارجی ۶ مورد بود، اما اکنون این میزان به 12 هزار مورد رسیده است. در خصوص حمایت یا سختگیری نظام جمهوری اسلامی نسبت به زنان، قضاوت را به مخاطبان وامیگذاریم.
❇️ (نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
بیروت.pdf
218.8K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ آدرس پاریس نیست بیروت و بغداد است
❇️به قلم: سعدالله زارعی-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
کدام اموال طبری ضبط شد؟
🔹۳ دستگاه آپارتمان در برج روما
🔹یک واحد مسکونی در پاسداران به مساحت ۶۳۳ متر
🔹۵ قطعه زمین در بابلسر
🔹یک قطعه ۱۶۷۵ متری در لواسان
🔹یک واحد اداری در برج سانا
🔹زمین ۳۰۰ متری در خیابان کریمخان
🔹طبقه ۵ و ۶ در مجتمع کریمخان
🔹هزار میلیارد ریال در حق دولت
🔹حدود ۱۷۹ میلیارد ریال وجوه نقدی بابت ارتشا
#بسیج
#خبرگزاری_بسیج
@basijnewsir
BASIJNEWS.IR
⁉️چرا بحرین ؟!
📌ترامپ امروز اعلام کرد بحرین نیز به توافق امارات اسرائیل برای عادی سازی روابط با اسرائیل میپیوندد.
💢تحلیل:
- پذیرش این خفت تاریخی در عمل ثابت کرد بحرین همچنان مستعمره آمریکا و سعودی است.
-با این اقدام آل خلیفه راه رابرای پیوستن سعودی به توافقات امارات اسرائیل هموارتر کردند
-ال خلیفه بشدت از ناحیه معارضه بحرینی هراسناک است و با این اقدام درواقع کوشید تا بقای حکومت دیکتاتوریش را تثبیت کند.
- این اقدام درواقع هدیه انتخاباتی ال خلیفه برای ترامپ است
- مساله عادی سازی روابط با اسرائیل این روزها به معیاری برای شناسایی گاو های شیرده ترامپ درمنطقه تبدیل شده است
- از این پس مسئولیت هرگونه ناامنی در خلیج فارس دراولین نگاه متوجه امارات وبحرین خواهد بود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔴 #زمانـه_مدیا| تمجیدِ تحقیر‼️
🔻 تمجيد و توجیه عجیب نشريه صدا از رفتار رييسجمهور صربستان مقابل ترامپ:
🔹فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته است؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد اقدام رييسجمهور اين كشور را تمسخر كرد يا بايد آن را عقلانيتي سياسي خواند؟!
🔹حالا رئیس جمهور آمریکا (برای انتخابات) عکس دلخواهش را گرفته در مقابل رئیس جمهور صربستان هم به آنچه منافع کشورش دست یافته است. آیا این دستاورد برای ووچیچ در مقام یک سیاستمدار است؟
🔹باید بلند میشد و برسر ترامپ عربده میکشید یا به صورتش تف می انداخت یا حداقل جلسه مذاکره را ترک میکرد؟
hedayat daneshamozi nime shahrivar.pdf
627.4K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 15
✅ سياست به سبک دهه هشتاديها
❇️ ويژه دانش آموزي
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن