✍آیت الله بهجت(ره):
این همه سراغ دکترهای داخلی وخارجی رفتید، یک دستور هم ما می دهیم؛ #صلوات زیاد بفرستید به نیت برآورده شدن همه حوائج از جمله شفای خودتان. وقتی هم خسته شدید به نیت صلوات زبانتان را حرکت دهيد.
و زياد #استغفار کنيد. آنقدر استغفار کنید که زبانتان از کار بیفتد. این گنجینهای است که تمام نشدنی است، کنز است، گنجینهای است که فناپذیر نیست.
✨﷽✨
🌼کم کردن وحشت قبر
✍ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺣﺎﺋﺮﻱ ﻭ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ (ع)
ﺣﻀﺮﺕ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺷﻴﺦ ﻣﺮﺗﻀﺎﻱ ﺣﺎﺋﺮﻱ ﻳﺰﺩﻱ ﻛﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ (ﻉ) ﺑﻮﺩ ﻣﻲﻓﺮﻣﻮﺩ: ﻣﺎ ﭼﻬﺎﺭﺩﻩ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﺧﻠﺎﺻﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﻢ. ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﻪ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﻣﻲﺭﻓﺖ ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻲﻓﺮﻣﻮﺩ: ﻫﺮ ﻛﺲ ﺩﺭ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺫﺧﻴﺮﻩ ﺍﻱ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺫﺧﻴﺮﺓ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ (ﻉ) ﺍﺳﺖ. ﺣﺪﻭﺩ ﻫﻔﺘﺎﺩ ﺑﺎﺭ ﺑﻪ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﺣﻀﺮﺕ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ. ﺑﺎ ﻣﺮﺣﻮﻡ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺮﻋﺸﻲ ﻧﺠﻔﻲ ﻗﺮﺍﺭﻱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪﻛﻪ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﻓﺖ، ﺩﻳﮕﺮﻱ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﺣﻮﺍﻝ ﺁﻥ ﻃﺮﻑ ﺑﺎﺧﺒﺮ ﻛﻨﺪ.
ﺁﻗﺎﻱ ﺣﺎﺋﺮﻱ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﻣﺮﺣﻮﻡ ﻣﻲﺷﻮﺩ. ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﺮﻋﺸﻲ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﻲﺑﻴﻨﺪ ﻭ ﻣﻲﭘﺮﺳﺪ: ﭼﻪ ﺧﺒﺮ؟ ﺁﻗﺎﻱ ﺣﺎﺋﺮﻱ ﻣﻲﮔﻮﻳﺪ: ﻭﻗﺘﻲ ﻣُﺮﺩﻡ، ﺩﻭ ﻣﻠﻚ ﺑﺮﺍﻱ ﺳﺆﺍﻝ ﺁﻣﺪﻧﺪ. ﺧﻴﻠﻲ ﺗﺮﺳﻴﺪﻡ. ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﻛﻪ ﻣﻲﮔﻔﺖ: ﻧﺘﺮﺱ ﻧﺘﺮﺱ. ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺻﺪﺍ ﺧﻮﻑ ﻣﻦ ﻛﻢ ﺷﺪ. ﺑﺎ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺷﺪﻥ ﺻﺎﺣﺐ ﺻﺪﺍ، ﺁﻥ ﺩﻭ ﻣﻠﻚ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﺗﺮﺱ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻪ ﻛﻠﻲ ﺯﺍﺋﻞ ﺷﺪ.
ﺻﺎﺣﺐ ﺻﺪﺍ ﻛﻪ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺯﻳﺒﺎ ﻭ ﻧﻮﺭﺍﻧﻲ ﺑﻮﺩ، ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺁﻣﺪ ﻭ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺗﺮﺳﻴﺪﻱ؟ ﮔﻔﺘﻢ: ﺁﻗﺎ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺍﻳﻦ ﻗﺪﺭ ﻧﺘﺮﺳﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ. ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺩﻳﮕﺮ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻛﺎﺭﻱ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ. ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ: ﺷﻤﺎ ﻛﻴﺴﺘﻴﺪ؟ ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺍﻳﻦ ﻳﻚ ﺑﺎﺭ ﺑﺎﺯﺩﻳﺪ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﻣﻦ ﺑﻮﺩ، ﺷﺼﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻳﮕﺮ ﻫﻢ ﻣﻲﺁﻳﻢ. ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻛﻪ ﻣﺤﺒﺖ ﺷﺎﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻴﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﻋﺎﻟﻢ ﺑﺮﺯﺥ ﺷﺎﻣﻞ ﺣﺎﻟﻢ ﺷﺪ.
📚منبع:از احتضار تا عالم قبر ، حجت الاسلام عالی
✨﷽✨
🌼موقع صدقه دادن زرنگ باشید!
✍آیت الله مجتبی تهرانی (ره):
اگر میخواهی صدقه بدهی، همین طوری صدقه نده؛ زرنگ باش، حواست جمع باشد. صدقه را از طـرف امـام رضـــا بــرای سـلامتی امام زمـان بـده! این جوری برای دو معصوم است؛ دو معصومی که خدا آنها را دوست دارد، ممکن نیست خداوند این صدقه تو را رد کند. توهم اینجا حق واسطهگریات را میگیری. تو واسطهای و همین حق واسطهگری است که اجازه میدهد تو به مراحل خاص برسی.
امام صادق (علیه السلام) :
صدقه دادن در شب جمعه و روز آن و نيز صلوات بر محمد (صلی الله علیه و آله) در شب جمعه و روز آن، برابر هزار حسنه است و هزار بدي به وسيلة آن نابود مي شود و هزار درجه بر مقام آدمي افزوده مي شود .
📚وسائل الشيعه ، ج۷، ص۴۱۳
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
موسم حج که همواره موسم احساس عزّت و عظمت و شکفتگی جهان اسلام بود، امسال دستخوش اندوه و حسرت مؤمنان و مبتلا به احساس فراق و ناکامی مشتاقان است. دلها از غربت کعبه احساس غربت میکند و لبّیکِ جداماندگان با اشک و آه در هم میآمیزد. این محرومیّت، کوتهمدّت است و بحول و قوّهی الهی دیر نخواهد پایید، لکن درس آن، که قدردانستن نعمت بزرگ حج است، باید ماندگار شود و ما را از غفلت برهاند. رمز عظمت و قدرت امّت اسلام در جمع فراگیر و متنوّع مؤمنان در حریم کعبه و حرم پیامبر (صلّی الله علیه و آله) و ائمّهی بقیع (علیهمالسّلام) را امسال باید بیش از همیشه حس کنیم و در آن بیندیشیم.
حج، فریضهای بیمانند است؛ گل صد برگ در میان فرائض اسلامی است؛ گویی همهی جوانب مهمّ فردی و اجتماعی، و زمینی و آسمانی، و تاریخی و جهانیِ دین، قرار است در آن مرور شود. معنویّت در آن هست، ولی بدون انزوا و گوشهنشینی و خلوتگزینی. اجتماع در آن هست، ولی به دور از درگیری و بدگویی و بدخواهی. از سویی حظّ روحی از مناجات و ابتهال و ذکر الهی، و از سویِ دیگر پیوند اُنس و ارتباط مردمی. حاجی با یک چشم، پیوند دیرین خود با تاریخ ــ با ابراهیم و اسماعیل و هاجر، با رسول خدا در هنگام ورود پیروزمندانه به مسجدالحرام، و با خیل مؤمنان صدر اوّل ــ را مینگرد و با چشمی دیگر، انبوه مؤمنان همروزگار خود را که هر کدام میتوانند دستی برای همیاری و اعتصام جمعی به حبلالله باشند.
تدبّر و اندیشیدن در پدیدهی حج، حجگزار را به این باور قطعی میرساند که بسیاری از آرمانها و آرزوهای دین برای بشریّت، بدون همافزایی و همدلی و همکاری مجموعهی دینداران، به بار نمینشیند، و با پیدایش این همدلی و همکاری، کید معاندان و دشمنان، مشکل مهمّی بر سر این راه پدید نمیآورد.
حج، رزمایش قدرت در برابر مستکبرانی است که کانون فساد و ظلم و ضعیفکُشی و غارتگریاند و امروز جسم و جان امّت اسلامی از ستمگری و خباثت آنان آزرده و خونآلود است. حج، نمایش تواناییهای سخت و نرم امّت است. این، طبیعت حج و روح حج و بخشی از مهمترین هدفهای حج است؛ این همان است که امام راحل خمینی کبیر، آن را حجّ ابراهیمی نامید؛ و این همان است که اگر متولّیان امر حج که خود را خادم حرمین مینامند، صادقانه به آن گردن نهند و به جای خشنودی دولت آمریکا، رضای الهی را برگزینند، میتواند مشکلات بزرگی از جهان اسلام را حل کند.
امروز مانند همیشه و بیش از همیشه، مصلحتِ الزامی امّت اسلامی، در وحدت است؛ وحدتی که ید واحده در برابر تهدیدها و دشمنیها پدید آوَرَد و بر سر شیطان مجسّم، آمریکای متجاوز و غدّار و سگ زنجیریاش رژیم صهیونیستی، رعدآسا فریاد کشد و در برابر زورگوییها، شجاعانه سینه سپر کند. این معنی فرمان الهی است که فرمود: وَاعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعًا وَلا تَفَرَّقوا.[1] قرآن حکیم، امّت اسلامی را در چهارچوب «اَشِدّاّْءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماّْءُ بَینَهُم»[2] معرّفی میکند، و از او وظیفهی «وَلا تَرکَنوِّا اِلَی الَّذینَ ظَلَموا»،[3] «وَلَنـ یَجعَلَ اللهُ لِلکـّْفِرینَ عَلَی المُـؤمِنینَ سَبیلًا»،[4] «فَقاتِلوِّا اَئِمَّةَ الکُفر»[5] و «لا تَتَّـخِذوا عَـدُوّی وَ عَدُوَّکُم اَولِیاّْء»[6] را میطلبد، و برای اینکه دشمن را مشخّص کند، حکمِ «لا یَنهىّْکُمُ اللهُ عَنِ الَّذینَ لَم یُقاتِلوکُم فِی الدّینِ وَلَم یُخرِجوکُم مِن دِیارِکُم »[7] صادر میفرماید. این فرمانهای مهم و سرنوشتساز، هرگز نباید از منظومهی فکری و ارزشی ما مسلمانان جدامانده و بهدست فراموشی سپرده شود.
امروز بیش از همیشه زمینهی این تحوّل اساسی در دسترس امّت و نخبگان دلسوز و صلاحاندیش آن است. امروز بیداری اسلامی به معنی توجّه نخبگان و جوانان مسلمان به داراییهای معرفتی و معنوی خود، یک حقیقت انکار نشدنی است. امروز لیبرالیسم و کمونیسم که در صد سال پیش و پنجاه سال پیش برجستهترین ارمغانهای تمدّن غرب شمرده میشد، بکلّی از جلوه افتاده و عیوب درمانناپذیر آنها آشکار شده است؛ نظام مبتنی بر آن یک، فروپاشید، و نظام مبتنی بر این دیگری هم درگیر بحرانهای عمیق و در شُرُف فروپاشی است.
امروز نه فقط الگوی فرهنگی غرب ــ که از آغاز هم با وقاحت و رسوایی پا به میدان گذاشت ــ بلکه حتّی الگوی سیاسی و اقتصادی آن یعنی دموکراسی پولمحور و سرمایهداری طبقاتی و تبعیضآمیز هم ناکارآمدی و فسادانگیزی خود را نشان داده است.
شانزدهمین جشنواره علمی و پژوهشی سازمان بسیج فرهنگیان
ادامه مطلب
👇🏻👇🏻
http://cbo.ir/story/63812
【 فرهنگیان، پایهریزان تمدّن نوین】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @cbo_ir/پایه ریزان تمدن
هدایت شده از سرباز کوچک(کتاب شهید pdf)
شهادت احمد کاظمی و همراهانش
صبح #روزعرفه ۱۹دی ماه ۸۴، هواپیمای نظامی فالکون سپاه پاسداران به منظور اعزام ۱۲ تن از فرماندهان و افسران عالی رتبه این نهاد به سمت ارومیه حرکت کرد.
متاسفانه بر اساس آنچه از کار افتادن ۲ موتور این هواپیما اعلام شد، در حدود ۱۰ کیلومتری فرودگاه ارومیه سانحه سقوط هواپیما رخ داده و به این ترتیب شهید «احمد کاظمی» که فرمانده نیروی زمینی سپاه بود در کنار ۱۰ تن از همراهانش به شهادت رسیدند.
این سانحه حوالی ساعت ۹:۳۰ در روستای آیدنلوی ارومیه رخ داده و به این ترتیب تمام ۱۱ سرنشین آن که از فرماندهان و نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند به شهادت رسیدند.
سردار سرلشکر پاسدار احمد کاظمی فرمانده نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار سعید مهتدی جعفری فرمانده لشکر ۲۷ محمد رسولالله(ص)، سردار سرتیپ پاسدار سعید سلیمانی معاون عملیات نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار نبیالله شاهمرادی معاون اطلاعات نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار خلبان عباس کربندی مجرد فرمانده پایگاه هوایی قدر نیروی هوایی سپاه و خلبان یکم پرواز، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا یزدانی فرمانده توپخانه نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار صفدر رشادی معاون طرح و برنامه نیروی زمینی سپاه، سردار سرتیپ پاسدار خلبان احمد الهامینژاد فرمانده دانشکده پروازی نیروی هوایی سپاه و کمک خلبان، سردار سرتیپ دوم پاسدار حمید آذینپور رییس دفتر فرماندهی نیروی زمینی سپاه، سرهنگ پاسدار مرتضی بصیری مهندس پرواز و برادر پاسدار محسن اسدی افسر همراه فرمانده شهید نیروی زمینی سپاه در این سانحه هوایی شهید شدند.
@sarbazekoochak
#یک_گواهی_همه_جانبه
💢یک فراز از دعای #عرفه هست که عبارات سختی دارد و آدم را مجبور میکند که به سراغ ترجمه برود.
همان تکهای که حضرت میخواهد شهادت بدهد به اینکه اگر در تمام طول عمر هم تلاش کند تا شکرِ فقط یکی از نعمتهای خدا را انجام دهد، باز هم موفق نمی شود و اصلا این کار، محال است.
✅اباعبدالله گواهی به این ناتوانی را از «حقیقت ایمان و یقین و توحید صریح و بیشائبه»اش آغاز میکند و بعد آن را در سرتاسر جسمش جریان میدهد:
.
راههای نور چشم
چینهای صفحهی پیشانی
روزنه های تنفس
پرههای نرمهی بینی
حفرههای پردهی شنوایی
حرکتهای زبان
فرورفتگی سقف دهان
محل روییدن دندان
مغز سر
رگهای طولانی گردن
آنچه قفسهی سینه را در بر گرفته
بندهای پی شاهرگ
پردهی قلب
کنارههای کبد
سرِ انگشتان
جایگاههای مفاصل
آنچه را دندهها در برگرفته
گوشت و خون و مو و پوست و عصب و رگها...
✅حسین در عصر روزعرفه به خدا می گوید: «من با همهی این اعضای بدنم گواهی می دهم که نمیتوانم از پس شکر یکی از نعمتهایت هم بر بیایم»
✅ولی بعید است که بهترین بندهها برای اعتراف به عجز خودشان فقط به دعا اکتفا کنند. یعنی گمان میکنم شهادت دادن و گواهی کردن، فقط با زبان نیست چون بعضی موقعها هم هست که عمل انسان بهترین گواه است و سیدالشهدا احتمالا داشته درصحرای عرفه از رفتار آیندهاش خبر میداده و گواهیِ عملیاش را حکایت میکرده.
✅چون یک ماه بعد در یک عصرگاه ِ غبار آلود و داغ و حوالی یک گودال در ...
چه کسی فکر میکرد ربط بین دعا در صحرای عرفه و عمل به آن در بیابان غاضریه را بتوان در لابهلای سطور «لهوف» پیدا کرد: «وُجد فی قمیص الحسین مائه و بضع عشره ما بَيْنَ رَمْيَةٍ وَ طَعْنَةٍ وَ ضَرْبَةٍ»
✨ ایده های خلاقانه تبلیغ عید سعید غدیر...
💫 هر روز یک ایده...
#روز_شمار_غدیر
#مناسبتی
@aeenejan_tb
eitaa.com/aeenejan_tb
#توجه_توجه
۷ روز_تا_غدیر_باقیست...
با سلام
به اطلاع همکاران فرهنگی محترم می رساند کانون بسیج فرهنگیان به مناسبت #عید_امامت و #ولایت ؛#عیدسعیدغدیرخم
#مسابقات_فرهنگی و#هنری به شرح ذیل برگزار می نماید.
۱- مسابقه #نجوای_شاعرانه #شعرکوتاه
با موضوعات:
- انسان در دیدگاه حضرت علی (ع)
- جهان در چشم انداز حضرت علی (ع)
- قرآن درمنظر حضرت علی (ع)
- خاطره غدیرخم
- رذایل وفضایل در نظر حضرت علی(ع)
۲- مسابقه #دلنوشته_قرآنی در یک جمله
#خوشنویسی با خطوط زیبای #نستعلیق
علاقه مندان می توانند آثارخود را تا تاریخ ۹۹/۵/۲۰ با در نظر گرفتن موضوعات به آدرس ذیل در پیام رسان ایتا به آیدی مدیران کانال
فرهنگیان انقلابی 19 ارسال نمایند.
@alimohammadi213
@s_zoha
@farhangiyan_enghelabi19
به برگزیدگان این مسابقات #جوایزنفیسی اهدا خواهدشد .
✅لطفاً در کانال و گروه های مدارس اطلاع رسانی شود.
کانون بسیج فرهنگیان منطقه ۱۹ ناحیه مقاومت بسیج ابوذر
*کمیسیون ویژه خانواده و جمعیت، حلقه ی مفقوده ی امور زنان و خانواده ی مجلس یازدهم*
بیشتر از دو ماه از آغاز به کار مجلس یازدهم نمی گذرد که زمزمه های تشکیل #کمیسیونی_ویژه_امور_ خانواده و جمعیت شنیده می شود.هرچند پیشتر و در بین نمایندگان سابق مجلس، اظهارنظرهایی پیرامون تشکیل کمیسیون امور زنان و خانواده به گوش می رسید اما تاکنون -غیر از مجلس پنجم و آن هم کمیسیون بانوان- مجلس دیگری موفق به تشکیل آن نشده است.
با وجود اقدامات فراوانی که تاکنون، از سوی نمایندگان به ویژه بانوان حاضر در مجلس، صورت گرفته است تأسیس این کمیسیون هنوز هم با اما و اگر های فراوانی روبه رو است.
یکی از دلایل اصلی مخالفان ایجاد این کمیسیون این است که، آنان فعالیت #کمیسیون_خانواده را موازی کاری با کمیسیون فرهنگی می دانند و معتقدند، مسائل مربوط به این حوزه را می توان از طریق کمیسیون فرهنگی پیگیری کرد و نیازی به دو کمیسیون منفک وجود ندارد.
در پاسخ به این دسته از مخالفان می توان گفت، که مسائل فرهنگی گستره ی بسیار زیادی از موضوعات را پوشش می دهند.
گستردگی در کنار تنوع عناوین فرهنگی موجب مغفول ماندن توجه به امور مهم این چنینی می شود.
حوزه ی خطیر خانواده با شرایط سختی که هم اکنون با آن مواجه شده است نیاز به انسجام و تمرکز ویژه ای دارد که از این امر از عهده و توان کمیسیون فرهنگی خارج است.
برخی دیگر از مخالفان هم معتقدند، برای حل مسائل این حوزه، می توان از ظرفیت فراکسیون زنان مجلس مدد جست و استفاده کرد و همه ی این ها در حالی است که می دانیم فراکسیونها جایگاه قانونی خاصی ندارند.
قابلیت ارائه طرح و بررسی لایحه در آن ها وجود ندارد و نمی توانند متولی امر باشند. بنابراین فراکسیون ها برای حل این نگرانی ها از جایگاه قانونی مناسبی برخوردار نیستند.
عدم وجود جایگاه قانونی مجزا در امور زن، خانواده و جمعیت موجب شده قوانین بسیاری در این حوزه بر زمین بماند و از نظارت بر اجرا باز بماند.
گواه این موضوع عدم نظارت و به دنبال آن عدم اجرای قوانینی مانند قانون تسهیل ازدواج جوانان، سیاست های تحکیم و تعالی خانواده، طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده، منشور حقوق و مسولیت های زنان، بیمه درمان ناباروری و… می باشد. چه بسا قوانینی مانند قانون عفاف و حجاب هم در این کمیسیون و از جایگاه خانواده بستر مناسب تری برای نظارت و اجرا بیابد.
از امتیازات تشکیل این کمیسیون می توان گفت؛ خانواده به عنوان اصلیترین پایه و نهاد هر جامعه است.
وجود چنین کمیسیونی موجب می شود، مقننین در هنگام قانون گذاری نگاه جامع تر و هدفمندتری نسبت به مسائل خانواده داشته باشند.
از یک سو، بررسی مطالبات و اولویت بندی مسائل و مشکلات به صورت خاص و موضوعی در کمیسیون مربوطه مجال طرح و بحث می یابد. از سویی دیگر، ایجاد یک کمیسیون ویژه باعث اصلاح ساختار در کنار تثبیت و تقویت جایگاه زن و خانواده در نظام تقنینی می شود.
#کمیسیون_خانواده به منسجم شدن و یکدست شدن امور زن و خانواده در مجلس کمک شایانی خواهد کرد و فضا را برای تشکیل #وزارتخانه ای مستقل، جهت #خانواده و امور جمعیت آماده خواهد کرد.
در تایید و لزوم تأسیس این کمیسیون کافی است به این مهم اشاره کنیم که، یکی از مسائلی که اکنون کشور ما با آن دست و پنجه نرم می کند و برای مقابله با آن نیاز به وضع قوانین فوری و جدید دارد، مساله ی #بحران_جمعیت است.
مقام معظم رهبری تا کنون حدود ۴۲بار در سخنرانی ها و بیاناتشان، به مساله ی جمعیت و فرزند آوری اشاره کرده اند. دغدغه ی ویژه ایشان در کنار توجه و اهمیت به از دست رفتن زمان مناسب، #لزوم_تشکیل_کمیسیون_جدید، تسریع در بازنگری قوانین پیشین و تصویب قوانین جدید را دوچندان می کند.
در سال ۹۲ و به دنبال کاهش شدید نرخ جمعیت بخشی از قوانین مربوط به کنترل جمعیت حذف شد. اما پس از آن شاهد قانون گذاری جایگزین و مناسب در این بخش نبودیم! در صورتی که اگر واجد کمیسیونی مجزا در این حوزه بودیم که به اهمیت این موضوع واقف بود برای جلوگیری از بدترشدن شرایط موجود، قوانین جدید و طرح های تشویقی را جهت بررسی و تصویب به صحن مجلس ارائه می داد.
چنانچه قوانین جدید و تشویقی لازم در زمان مناسب به کمک جامعه نیایند و #پنجره ی_جمعیتی موجود بسته شود، درصورت پیشروی روند کاهش جمعیت در کشور، ایران در سال ۱۴۳۰ پیرترین کشور منطقه و یکی از سه کشور پیر در جهان خواهد بود پس از آن جامعه دچار مشکلاتی خواهد شد که رهایی از آن به سادگی امکان پذیر نخواهد بود.
لازم به توضیح است است، خبرگزاری مجلس شورای اسلامی، خبر از بررسی تشکیل کمیسیون ویژه جمعیت و خانواده در دومین هفته از مردادماه سال ۹۹ در دستورکار نمایندگان داد. امید است، کلید روند روبه ارتقای خانواده در مجلس یازدهم زده شود و با تصویب نمایندگان و تشکیل این کمیسیون شاهد تحولی عظیم در حوزه ی ارزش گذاری به نهاد مقدس خانواده باشیم