🔴 حکایت تضمین برجام
و وطن فروشی پسا برجام
♦️رویترز از قول یک مقام ارشد آمریکایی نوشته: "واشنگتن صریحا اعلام کرده که نمیتواند به #ایران تضمین حقوقی بدهد که دولت آینده #آمریکا به توافق پایبند باشد. این اظهار عجز درباره ارائه تضمین، در واقع اعترافی صریح نسبت به ناتوانی دولت #بایدن برای تأمین یکی از ضرورتهای توافق است".
🔹عباس عبدی ذیل این خبر ادعا کرده: "این مورد از ابتدا گفته شده بود و چیز جدیدی نیست، و ربطی هم به عجز بایدن ندارد، بلکه ناشی از ماهیت برجام است که نوعی توافق است و نه قرارداد. قدرت ایران، تضمین اجرای برجام مطابق منافع ماست و نه تضمین آمریکا. ایران هم میتواند توافق را اجرا نکند. آنان از ما تضمین نمیخواهند".
♦️زمانی که صاحب نظران منتقد می گفتند آمریکا به توافق پایبند نمی ماند، آقای ظریف می گفت امکان ندارد آمریکا چنین کاری بکند. روحانی و ظریف می گفتند برای حیثیت آمریکا بد می شود. معاون ظریف گفته بود "امضای کری تضمین است" و همین عبارت، تیتر یک روزنامه شرق شد.
🔹بازی با کلمات، تفاوتی در اصل موضوع نمی کند. آمریکا دولت مستکبری است که هر گاه بخواهد هر توافق و قرارداد دو جانبه یا بین المللی را زیر پا می گذارد.
از توافق آب و هوایی پاریس بگیرید تا نقض تعهداتش در ان پی تی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، و منشور سازمان ملل، و جنگ افروزی و جنایت و ترور.
♦️آیا اگر امروز VOA می خواست سرپیچی دولت متبوعش از ارائه تضمین را توجیه کند، جز همین ادبیات مغالطه آمیز امثال عبدی را به کار می گرفت؟! عجیب است که او خود را موظف می داند برجام را از شمول تعهدات قراردادها مستثنا کند و حال آن که به وقت امضای آن و هشدار منتقدان، لب فرو بسته بود.
🔹برجام، مورد امضای شش طرف مقابل برجام است و به واسطه قطعنامه 2231 هم تایید شده است. اگر بنا باشد دولتی، امروز پای تعهدی را امضا کند و آن تعهد چند جانبه به تایید شورای امنیت برسد و برای دیگران تعهد ایجاد کند، اما همان کشور خاص، فردای توافق زیر تعهداتش بزند، که سنگ روی سنگ بند نمی شود.
♦️اصلا چرا باید هزینه های چنان توافق یکطرفه ای را پذیرفت؟ معنای توافق اگر "موافقت دو طرفه" است، چرا امثال عبدی، یکطرفه شدن آن را توجیه می کنند؟ آیا تعهد و سرسپردگی غیر قابل سر پیچی نسبت به آمریکا دارند؟
🔹اگر آمریکا تضمین نداد - و نمی دهد- چرا دولت روحانی با علم به عهد نشناسی آمریکا، همه امتیازات نقد در زمینه تعطیلی 95 درصد برنامه هسته ای را دو ماه قبل از رسیدن "روزاجرای برجام" واگذار کرد؟
♦️و از آن بدتر، چرا روحانی به خانم موگرینی تضمین دادکه حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و بازگرداندن تحریم ها، باز هم تعهدات ایران را به اجرا بگذارد؟ نام این روند، توافق است یا بیگاری دادن؟
🔹وقتی قرار است طرف مقابل تضمین ندهد، عقل می گوید تعهدات را گام به گام، متوازن و برگشت پذیر انجام دهید، نه این که همه امتیازات را به شکل برگشت ناپذیر به اجرا بگذارید و سپس، کاسه التماس به دست بگیرید؛ چنان که تیم روحانی و ظریف کردند.
♦️اما اگر به ادعای عبدی، برجام قراردادی تعهدآور نیست و باید به واسطه #قدرت_ایران تضمین می شد، چرا او و غربگرایان همسو، خواستار قمار های جدید و انعقاد برجام 2 و 3، برای واگذاری قدرت نظامی (موشکی) و اقتدار منطقه ای ایران بودند؟! این را باید پای حماقت گذاشت یا خیانت؟
🔹اگر آنها موفق می شدند کشور را خلع قدرت کنند، دیگری کدام قدرت برای تضمین ادعایی باقی می ماند؟! فقط باید آخرین مرحله ماموریت را اجرا، و سند واگذاری کشور به آمریکا و اروپا را امضا می کردند!
♦️اتفاقا درک درست از این واقعیت که آمریکا به هیچ تعهدی پایبند نیست و فقط زبان قدرت را می فهمد، موجب شد تا کشور از سال 1399، بازنگری در تعهدات یکطرفه و قدرت نمایی در ابعاد منطقه ای و نظامی و دیپلماسی اقتصادی منفک از برجام را در پیش بگیرد؛ آن روز کشور در وضعیتی قرار گرفته بود که رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحانی می گفت "حتی یک قطره نفت هم نمی توانیم فروشیم".
اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۲۳۴)
🔻خبر: پس از گذشت ده ماه از تشکیل دولت سیزدهم، این دولت نیز همچون دولت سابق به دنبال احیای «وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» است؛ وزارتخانهای که برای چندمین بار تفکیک یا ادغام میشود.
🍃🌹🍃
❌ نکات تحلیلی:
1⃣ دولتیها زمانی به فکر تفکیک این وزارتخانه میافتند که گمان میکنند نظارت بر بازار از دست آنها خارج شده است؛ و البته زمانی که تصور مینمایند واردات در جهت خلاف تقویت تولید ملی حرکت میکند، به دنبال ادغام آن دو میروند؛ بنابراین ایجاد تعادل و نظارت بر بازار و کنترل واردات، چالشی برای دولتها بوده است.
2⃣ نکته مهمی که در مورد جایگاه تجارت و توزیع وجود دارد این است که هر دوی آنها باید در مسیر تقویت تولید باشند؛ بنابراین کار و تولید و فعالیت مولد در اولویت است. لذا هر سیاستی که در جهت تضعیف بخش تولید باشد، باید محدود، هدایت و کنترل گردد.
3⃣ تصور اشتباه این است که تصور میشود مشکلات تورمی و تجارت کشور ناشی از سیاستها و ساختار وزارتخانه صمت است و باید معاونتهای آن از هم جدا شوند! این در حالی است که تفکیک این دو وزارتخانه، پاک کردن صورتمسئله است. درواقع مرتفع شدن مشکلات ممکن نیست مگر با ادغام واقعی و نه تجمیع وزارتخانهها.
🔺نکته پایانی: راهحل رفع نگرانیهای دولت در باب نظارت و کنترل بر بازار و مدیرت تجارت از مسیر تجربه شکستخورده گذشته نمیگذرد. بلکه باید مشکلات فعلی، آسیبشناسی و برای آنها راهکار اندیشیده شود. مشخصاً در خصوص وزارتخانه صمت نیز باید ادغام واقعی مبتنی بر حذف تودرتوی نهادی و افزایش کارآمدی شکل گیرد.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | بایدن در غرب آسیا بدنبال چیست؟
🍃🌹🍃
❌ بایدن در جریان سفر خود به منطقه خاورمیانه که به طور خاص عزیمت وی به اراضی اشغالی و عربستان سعودی، نقاط عطف آن به حساب می آیند، در پیِ چهار موضوع است:
1⃣ پیشبرد "توافق ابراهیمِ ۲ "بین صهیونیست ها و کشورهای مرتجع حوزه خلیج فارس در تقابل با جمهوری اسلامی
2⃣ اقناع سازی کشورهای عربِ حاشیه خلیج فارس خصوصا امارات و عربستان جهت افزایش تولید نفت
3⃣ ارائه تضمین های جدید اقتصادی و امنیتی به متحدان منطقه ای آمریکا و جلوگیری از چرخشِ آن ها به سمت چین و روسیه
4⃣ تقویت موضع دموکرات ها در آستانه انتخابات میاندوره ای کنگره آمریکا خصوصا استفاده از لابی های عربی و صهیونیستی
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
✋
تورم با گرانی چه فرقی دارد؟
🔺آیا دولت در مهار تورم به مردم دروغ گفته است؟ اگر نه، حقیقت چیست؟
1️⃣ واقعیت این است که نه کارشناس دولت دروغ گفته؛ نه ما اشتباه نوشتیم و نه مردم عزیز که از گرانی می نالند اشتباه کرده اند
👈 مشکل جای دیگری است. آنچه به عنوان تورم اعلام می شود گرانی نیست بلکه سرعت گرانی است
👈👈 مشکل اینجاست که بسیاری از عزیزان معنای تورم را بد متوجه شده اند و اینجا وظیفه من و شما هست که این موارد را در کانال ها و جلسات حضوری برای مردم جا بیاندازیم، تورم به معنای سرعت رشد قیمت است، نه به معنای قیمت!
🔻 یعنی چه؟
2️⃣ فرض کنید قیمت یک کالا الان ۱۰۰ تومان است، ماه بعد می شود ۲۰۰ تومان ، یعنی در این یک ماه ، ۱۰۰ درصد قیمتش گران شده، درست؟ خب حالا برویم سراع حالت دیگر
👈 فرض کنید این کالایی که قیمتش شده ۲۰۰ تومان، در ماه بعدی قیمتش بشود ۲۵۰ تومان ، یعنی ۵۰ تومان افزایش قیمت داشته، اما تورم ۵۰ درصد کاهش داشته!
🔸متوجه شدید؟ یعنی در ماه اول سرعت رشد قیمت ۱۰۰ درصدی بود، الان در این ماه بعدی سرعت شده ۵۰ درصد
قیمت باز هم بالاتر رفته، اما با سرعت پایین تر
3️⃣ فکر کنم کامل متوجه شده باشید، ماشین وقتی ۱۰۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است، وقتی هم ۱۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است! فقط میزان سرعت فرق دارد. پایین آمدن سرعت ماشین به معنای عقب رفتن ماشین نیست!
🔸پس وقتی می گوییم تورم پایین آمده به معنی ارزان شدن قیمت ها نیست! بلکه به معنای این است کالایی که با سرعت ۱۰۰ درصدی در حال رشد قیمت بود، الان با سرعت مثلا ۶۰ درصدی و کمتر در حال گران شدن است،
4️⃣ این معنای ساده تورم را از هر اقتصاد خوانده ای بپرسید تائید می کند، پس این مرحله اول که باید تعریف درست از تورم به مردم گفته شود تا وقتی دولت اعلام می کند تورم پایین آمده ، آنها دولت را دروغگو خطاب نکنند . معنای صحیح باید برای مردم تبیین شود.
5️⃣ خب حالا سوال به حق شما عزیزان است که پس کی شاهد ارزان شدن خواهیم بود؟
👈 تا وقتی تورم بالا هست، انتظار ارزان شدن یا توقف قیمت ، انتظاری غلط است. پس اول باید تورم مهار شود و سپس بعد از مهار شدن، پایین بیاید ، بعد از آن ما شاهد ارزانی خواهیم بود یا حداقل توقف گرانی
🔻 چه کارهایی باعث کاهش تورم می شود؟
👈 این یک جواب تخصصی دارد، اما چند کار مهم و زیربنایی در این زمینه بسیار موثر است
1️⃣ قرض نگرفتن از بانک مرکزی
2️⃣ تراز تجاری مثبت
3️⃣ فعال کردن کارگاه های تولیدی و...
🔰 همان طور که می بینید دولت دقیقا دست روی همین موارد گذاشته است، یعنی دولت طبق همان گفته رهبری در حال ریل گذاری است ، باید این چیزها درست شود تا بعدش شاهد ارزان شدن یا حداقل جلوی رشد قیمت ها گرفته شود
👌 این همان نکته ای است که رئیس جمهور محترم بارها فرمودند که اثرات این کارها در چند وقت بعد معلوم می شود، رهبری عزیز هم در اول سال فرمودند برخی تحول ها یک مرتبه ایجاد نمی شود،باید مدت زمانی بگذرد
🔻اینجاست که جوانان عزیز انقلابی باید این موارد را مو به مو برای مردم عزیز تبیین کنند تا از ایجاد یاس و ناامیدی جلوگیری شود، باور کنید درصد بالایی از افراد جامعه هنوز معنای صحیح پایین آمدن تورم را نمی دانند و آن را مساوی پایین آمدن قیمت می دانند!
✍️ احسان عبادی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@samenfalavarjan
*🟣 به این سفرها دقت کنید :*
✅ *▪️ رئیسجمهور تاجیکستان به ایران بعد از ۹ سال*
✅ *رئیس جمهور ترکمنستان به ایران بعد از ۶ سال*
✅ *▪️ رئیسجمهور ونزوئلا به ایران پس از ۶ سال*
✅ *▫️ رئیسجمهور ایران به قطر بعد از ۱۰ سال*
✅ *▪️ رئیسجمهور ایران به عمان پس از ۶ سال*
✅ *▫️ رئیسجمهور قزاقستان به ایران پس از ۵ سال*
*▪️و...*
*🔸 سیاست خارجی در دولت قبل ظاهراً بالکل تعطیل یا معطوف به کشورهای غربی و برجام بوده است. اما ترافیک دیپلماتیک این روزهای تهران امیدوار کننده است.*
*🔹 ما باید شاهراه تاریخی ایران را احیا کنیم، شاهراهی که از قطر و امارات، تا ترکیه و آذربایجان و ترکمنستان و تاجیکستان و... به استفاده از آن و به امن ماندن آن نیاز دارند.*
*🔸 ایران در مسیر احیای داشتههای تاریخی خود در حرکت است؛ به آینده امیدوار باشید.*
🇮🇷 #ایران_قوی
*🟣 پارلمان رژیم صهیونیستی منحل شد ...*
*خانه عنکبوت فرو ریخت!*
*🔻 نخستوزیر اسرائیل که از تابستان داغ در ایران میگفت، الان کابینه خودش رو هواست و گفته در انتخابات بعدی هم دیگه نامزد نخواهد شد ...*
*🔻 انتخابات پیشرو پارلمان رژیم صهیونیستی، پنجمین انتخابات طی سه سال و نیم اخیر به شمار میرود.*
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۲۳۴)
🔻خبر: پس از گذشت ده ماه از تشکیل دولت سیزدهم، این دولت نیز همچون دولت سابق به دنبال احیای «وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» است؛ وزارتخانهای که برای چندمین بار تفکیک یا ادغام میشود.
🍃🌹🍃
❌ نکات تحلیلی:
1⃣ دولتیها زمانی به فکر تفکیک این وزارتخانه میافتند که گمان میکنند نظارت بر بازار از دست آنها خارج شده است؛ و البته زمانی که تصور مینمایند واردات در جهت خلاف تقویت تولید ملی حرکت میکند، به دنبال ادغام آن دو میروند؛ بنابراین ایجاد تعادل و نظارت بر بازار و کنترل واردات، چالشی برای دولتها بوده است.
2⃣ نکته مهمی که در مورد جایگاه تجارت و توزیع وجود دارد این است که هر دوی آنها باید در مسیر تقویت تولید باشند؛ بنابراین کار و تولید و فعالیت مولد در اولویت است. لذا هر سیاستی که در جهت تضعیف بخش تولید باشد، باید محدود، هدایت و کنترل گردد.
3⃣ تصور اشتباه این است که تصور میشود مشکلات تورمی و تجارت کشور ناشی از سیاستها و ساختار وزارتخانه صمت است و باید معاونتهای آن از هم جدا شوند! این در حالی است که تفکیک این دو وزارتخانه، پاک کردن صورتمسئله است. درواقع مرتفع شدن مشکلات ممکن نیست مگر با ادغام واقعی و نه تجمیع وزارتخانهها.
🔺نکته پایانی: راهحل رفع نگرانیهای دولت در باب نظارت و کنترل بر بازار و مدیرت تجارت از مسیر تجربه شکستخورده گذشته نمیگذرد. بلکه باید مشکلات فعلی، آسیبشناسی و برای آنها راهکار اندیشیده شود. مشخصاً در خصوص وزارتخانه صمت نیز باید ادغام واقعی مبتنی بر حذف تودرتوی نهادی و افزایش کارآمدی شکل گیرد.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
⭕️ بسم الله الرحمن الرحیم⭕️
#بیانیه_گام_دوم(۷۹)
⚪️ ما به سوء استفاده از دانش مانند آنچه غرب کرد، توصیه نمیکنیم
اما مؤكداً به نیاز کشور به جوشاندن چشمه ی دانش در میان خود اصرار می ورزیم.⚪️
🔴امام خامنهای: یکی ازگناهان کبیره تمدن غرب این است که ازدواج وتشکیل خانواده رادرچشم مردم سبک کردمثل لباس که عوض میکنند.
🔮کانال مرجع گفتمان
#سبک_زندگی
@goftemansazan
*🟣 وقاحت رسانه دولتی آلمان درباره جنایت مشترک این کشور و صدام علیه مردم ایران ...*
*🔺 این رسانه پس از گذشت ۳۵ سال از حمله شیمیایی صدام به سردشت، بدون اشاره به نقش برلین در این جنایت برای جانباختگان و جانبازان بمبهای شیمیایی ساخت آلمان اشک تمساح میریزد ...!*
#استعمار_بدن_روتوش
*👈🏻 غرب را بهتر بشناسید ...*
🔴سردارسلامی: صهیونیستها در دیوار بتنی خود محبوسند
🔹فرمانده کل سپاه: وقتی که رژیمصهیونیستی راهبرد از نیل تا فرات را در سر میپروراند اما هماکنون در دیوارههای عظیم بتنی دور خود محبوس شده است؛ این یعنی توازن اقتدار به نفع اسلام و انقلاب اسلامی تغییر کرده است.
🔹دشمن سپاه را نقطه شکلگیری همه شکستها و امتداد اراده نظام برای درهم شکستن خود میداند و بر همین اساس است که روی این نهاد قدرتمند و مردمی متمرکز شده است.
🔮کانال مرجع گفتمان
#ایران_قوی
@goftemansazan
بسم الله
🔈برنامه چهل و سوم گفتگوی صوتی تحلیل سیاسی هادیان سیاسی فعال کشور
🎙سخنران: استاد گرامی
جناب آقای دکتر حنیف غفاری
دکترای روابط بین الملل وتحلیلگر مسائل سیاسی و دبیر بین الملل روزنامه جام جم
🖋موضوع جلسه:
بررسی وضعیت دیپلماسی دولت سیزدهم و آخرین تحولات برجام
🕤زمان: یکشنبه دوازدهم تیرماه ساعت ۲۱:۳۰
مکان:کانال تحلیل صوتی هادیان سیاسی
https://rubika.ir/tahlil_samen
معاونت سیاسی
سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | بایدن در غرب آسیا بدنبال چیست؟
🍃🌹🍃
❌ بایدن در جریان سفر خود به منطقه خاورمیانه که به طور خاص عزیمت وی به اراضی اشغالی و عربستان سعودی، نقاط عطف آن به حساب می آیند، در پیِ چهار موضوع است:
1⃣ پیشبرد "توافق ابراهیمِ ۲ "بین صهیونیست ها و کشورهای مرتجع حوزه خلیج فارس در تقابل با جمهوری اسلامی
2⃣ اقناع سازی کشورهای عربِ حاشیه خلیج فارس خصوصا امارات و عربستان جهت افزایش تولید نفت
3⃣ ارائه تضمین های جدید اقتصادی و امنیتی به متحدان منطقه ای آمریکا و جلوگیری از چرخشِ آن ها به سمت چین و روسیه
4⃣ تقویت موضع دموکرات ها در آستانه انتخابات میاندوره ای کنگره آمریکا خصوصا استفاده از لابی های عربی و صهیونیستی
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🔰🐺 #پوستر | ۱۲ تیر ماه ۱۳۶۷
🔻حمله آمریکای گرگ صفت به هواپیمای ایرباس پرواز شماره ۶۵۵ هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بر فراز آبهای خلیج فارس و پرپر شدن ۲۹۰ مسافر بیگناه آن، جنایتی است که هرگز از ذهن ها پاک نخواهد شد.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️⚠️لعنت خداوند بر هموطنان غرب پرستی که برای منفعت شخصی حود نسبت به جنایات حقوق بشر امریکا سکوت می کنند!!
لعنت الله علی قوم الظالمین!!!!
🙏🏻لطفاً به هر صورت ممکن چه بازنشر و چه دانلود و بارگذاری در پیجتون منتشر بفرمایید!
قسمت اول
وقتی بعضی ها نمی خواهند مطالب بد ببینند و یا بشنوند چطور می توانند حال این افراد شکنجه دیده را درک و یا قضاوت کنندا
🎥 #بدون_تعارف با زندانی ایرانی ابوغریب که تصاویر شکنجه شدنهایش معروف شده بود اما تاکنون مصاحبهای نکرده بود
#حقوق_بشر_آمریکایی
#بازنشر_با_شما
#غرب_بدون_روتوش
ایالات متحدهٔ سابقهدارها😄
🔺حداقل ۱۱۳میلیون بزرگسال در آمریکا (یا بیش از ۴۰درصد) یکی از اعضای خانوادهشان زندانی شده است و ۷۹میلیون نفر در این کشور دارای سابقه کیفری هستند.
#غرب_بدون_روتوش
#حقوق_بشر_آمریکایی
/نشرایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ سید حسن نصرالله : همین که رهبری بگوید " نظر من این است" کار تمام است ، و نیازی به دستور نیست !
ما اگر احتمال بدهیم نظر رهبری فلان موضوع است، همان را انجام می دهیم
👈 آیت الله مصباح در جواب فرمودند، این همان ولایتمداری حقیقی است!
حکایت تضمین برجام
و وطن فروشی پسا برجام
♦️رویترز از قول یک مقام ارشد آمریکایی نوشته: "واشنگتن صریحا اعلام کرده که نمیتواند به #ایران تضمین حقوقی بدهد که دولت آینده #آمریکا به توافق پایبند باشد. این اظهار عجز درباره ارائه تضمین، در واقع اعترافی صریح نسبت به ناتوانی دولت #بایدن برای تأمین یکی از ضرورتهای توافق است".
🔹عباس عبدی ذیل این خبر ادعا کرده: "این مورد از ابتدا گفته شده بود و چیز جدیدی نیست، و ربطی هم به عجز بایدن ندارد، بلکه ناشی از ماهیت برجام است که نوعی توافق است و نه قرارداد. قدرت ایران، تضمین اجرای برجام مطابق منافع ماست و نه تضمین آمریکا. ایران هم میتواند توافق را اجرا نکند. آنان از ما تضمین نمیخواهند".
♦️زمانی که صاحب نظران منتقد می گفتند آمریکا به توافق پایبند نمی ماند، آقای ظریف می گفت امکان ندارد آمریکا چنین کاری بکند. روحانی و ظریف می گفتند برای حیثیت آمریکا بد می شود. معاون ظریف گفته بود "امضای کری تضمین است" و همین عبارت، تیتر یک روزنامه شرق شد.
🔹بازی با کلمات، تفاوتی در اصل موضوع نمی کند. آمریکا دولت مستکبری است که هر گاه بخواهد هر توافق و قرارداد دو جانبه یا بین المللی را زیر پا می گذارد.
از توافق آب و هوایی پاریس بگیرید تا نقض تعهداتش در ان پی تی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، و منشور سازمان ملل، و جنگ افروزی و جنایت و ترور.
♦️آیا اگر امروز VOA می خواست سرپیچی دولت متبوعش از ارائه تضمین را توجیه کند، جز همین ادبیات مغالطه آمیز امثال عبدی را به کار می گرفت؟! عجیب است که او خود را موظف می داند برجام را از شمول تعهدات قراردادها مستثنا کند و حال آن که به وقت امضای آن و هشدار منتقدان، لب فرو بسته بود.
🔹برجام، مورد امضای شش طرف مقابل برجام است و به واسطه قطعنامه 2231 هم تایید شده است. اگر بنا باشد دولتی، امروز پای تعهدی را امضا کند و آن تعهد چند جانبه به تایید شورای امنیت برسد و برای دیگران تعهد ایجاد کند، اما همان کشور خاص، فردای توافق زیر تعهداتش بزند، که سنگ روی سنگ بند نمی شود.
♦️اصلا چرا باید هزینه های چنان توافق یکطرفه ای را پذیرفت؟ معنای توافق اگر "موافقت دو طرفه" است، چرا امثال عبدی، یکطرفه شدن آن را توجیه می کنند؟ آیا تعههد و سرسپردگی غیر قابل سر پیچی نسبت به آمریکا دارند؟
🔹اگر آمریکا تضمین نداد - و نمی دهد- چرا دولت روحانی با علم به عهد نشناسی آمریکا، همه امتیازات نقد در زمینه تعطیلی 95 درصد برنامه هسته ای را دو ماه قبل از رسیدن "روزاجرای برجام" واگذار کرد؟
♦️و از آن بدتر، چرا روحانی به خانم موگرینی تضمین دادکه حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و بازگرداندن تحریم ها، باز هم تعهدات ایران را به اجرا بگذارد؟ نام این روند، توافق است یا بیگاری دادن؟
🔹وقتی قرار است طرف مقابل تضمین ندهد، عقل می گوید تعهدات را گام به گام، متوازن و برگشت پذیر انجام دهید، نه این که همه امتیازات را به شکل برگشت ناپذیر به اجرا بگذارید و سپس، کاسه التماس به دست بگیرید؛ چنان که تیم روحانی و طریف کردند.
♦️اما اگر به ادعای عبدی، برجام قراردادی تعهدآور نیست و باید به واسطه #قدرت_ایران تضمین می شد، چرا او و غربگرایان همسو، خواستار قمار های جدید و انعقاد برجام 2 و 3، برای واگذاری قدرت نظامی (موشکی) و اقتدار منطقه ای ایران بودند؟! این را باید پای حماقت گذاشت یا خیانت؟
🔹اگر آنها موفق می شدند کشور را خلع قدرت کنند، دیگری کدام قدرت برای تضمین ادعایی باقی می ماند؟! فقط باید آخرین مرحله ماموریت را اجرا، و سند واگذاری کشور به آمریکا و اروپا را امضا می کردند!
♦️اتفاقا درک درست از این واقعیت که آمریکا به هیچ تعهدی پایبند نیست و فقط زبان قدرت را می فهمد، موجب شد تا کشور از سال 1399، بازنگری در تعهدات یکطرفه و قدرت نمایی در ابعاد منطقه ای و نظامی و دیپلماسی اقتصادی منفک از برجام را در پیش بگیرد؛ آن روز کشور در وضعیتی قرار گرفته بود که رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحانی می گفت "حتی یک قطره نفت هم نمی توانیم فروشیم".
🔰 تفاوت کلیدی رفتار با دختر در کودکی و نوجوانی!
🔻 در دخترهای زیر سن بلوغ، گفتن خصوصیات ظاهری نه تنها ایرادی ندارد، بلکه واجب است.
مثلاً چقدر موهایت قشنگت است، چقدر رنگ پوستت را دوست دارم، چقدر دوست داشتنی هستی و ... .
یعنی زیبا بودن او را طرح کنید
🔴 اما بعد از سن بلوغ خصوصیات ظاهری را نباید گفت و باید خصوصیات باطنی را طرح کرد.
مثلاً چقدر مهربانی، چقدر با حیایی، چقدر مومنی، چقدر اخلاقت را دوست دارم و ... .
🌱 قبل از سن بلوغ نیازهای جسمی باید تامین شود، اما بعد از سن بلوغ توجه به آنها آسیب دارد و اگر دختر نوجوان، به درونیات خود متوجه نشود به دنبال جلوهگری خواهد رفت.
یعنی کم کم باید متوجه شود، درست است که چشمان قشنگی دارد، اما وقتی مهربان نیست، به دردی نمیخورد یا درست است که پوست قشنگی دارد اما وقتی اخلاق بدی دارد آن زیبایی هم به چشم نمیآید.
☑️ با نزدیک شدن به سن بلوغ کم کم از صورت به سیرت باید برسیم.
حضرت رسول (ص) هم در دوران کودکی حضرت زهرا (س)، ایشان را با عباراتی مانند حمیرایی یعنی خوشگلم صدا میکرند اما وقتی بزرگتر شده بودند عباراتی چون ام ابیها را به کار میبردند.
"دکتر سعید عزیزی
@roshana_esfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک مراسم خواستگاری ویژه 👆🏻
مراسمی که .........یک مهمان ویژه داشت 💔
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | پهپادهای حزب الله بر فراز کاریش چه می خواستند؟
🍃🌹🍃
🔻رژیم صهیونیستی مدعی شده که ۳ فروند پهپاد حزب الله بر فراز میدان گازی کاریش (مورد مناقشه با لبنان ) رهگیری و منهدم کرده است.
🔹در این خصوص چند نکته باید ذکر گردد.
1️⃣ حزب الله بدون تردید به عمد این پهپادها را به این منطقه مورد اختلاف ارسال کرده تا هشداری جدی به رژیمصهیونیستی در خصوص استخراج از این میدان داده باشد.
✔️البته تل آویو فعلا استخراج از این میدان را متوقف کرده اما به نظر می رسد مقصود حزب الله از این اقدام تاثیرگذاری بر مذاکرات غیر مستقیم در خصوص تعیین خطوط آبی باشد.
2️⃣ حزب الله قصد انهدام سکو و شناور را نداشته زیرا اگر تمایل به این امر داشت می توانست از طریق اژدر، موشک و یا قایق تندرو به این امر مبادرت کند.
3️⃣ پهپادها به جای حرکت در ارتفاع پایین که از گزند رادارهای رژیمصهیونیستی مصون بمانند در ارتفاعی پرواز کرده اند که به عمد در دید قرار بگیرند تا پیغام سیاسی- نظامی خود را منتقل کرده باشند.
4️⃣ دبیرکل حزب الله تاکید کرده بود که در صورت نظر دولت مستقر در بیروت و نپذیرفتن خواسته های آن توسط رژیم صهیونیستی، مقاومت آمادگی دارد تا حاکمیت لبنان را از طریق نظامی بر میدان کاریش اعمال کند و به نظر میرسد اقدام امروز حزب الله گام اول و هشداری در این خصوص بوده است.
✍علیرضا تقوی نیا
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۲۳۵)
🔻خبر: با توجه به پایان دور جدید مذاکرات هستهای در دوحه قطر و نبود اراده جدی از سوی آمریکاییها در عمل به تعهدات برجامی، رسانههای منسوب به اصلاحطلبان و دولت سهامی اعتدال سعی در مقصر جلوه دادن دولت انقلابی دارند!
🍃🌹🍃
🔹گزاره خبری:
1⃣ روزنامه آرمان در مطلبی پیرامون مذاکرات دوحه نوشت: «واقعیت این است که هیئت مذاکرهکننده ایرانی میداند، آمریکا نمیتواند برای همیشه تضمین دهد و اگر قرار باشد تضمینی دهد این کنگره است که باید این موافقتنامه را تصویب کند تا به صورت قانون درآید وگرنه اگر الان رئیسجمهور فعلی آمریکا این موافقتنامه را امضا کند، رئیسجمهور بعدی آن را لغو میکند.»
🔸گزارههای تحلیلی:
1⃣ جریانی که دیروز ادعای «امضای کری تضمین است» و «امکان ندارد آمریکا زیر تعهدش بزند و نمیتواند این کار را بکند؟» داشت، امروز به وضوح نقد دیروز دلسوزان نظام را تأیید میکند؛ که تضمین وابسته به تصویب کنگره است و در غیر این صورت، امضای رئیسجمهور فعلی آمریکا توسط رئیسجمهور بعدی لغو خواهد شد، که شد و حال آنکه پاسخ آن ادعاهای خلاف واقع و فرصتسوزی هشت ساله را چه کسانی باید بدهند؟
2⃣ بانیان وضع موجود از تغییر تیم فعلی مذاکرهکننده سخن میگویند و جایگزینی کسانی را مطالبه میکنند که به برجام اعتقاد دارند و اما آیا منظور آنها از برجام همان برنامه جامع اقدام مشترک با عمل به همه تعهدات توسط ایران و دستاورد هیچ در قبال آن است که از آن جز عبرتی به جای نمانده که تیم فعلی به درستی با پند گرفتن از برجام قبلی بر سر میز احیای برجام حضوری هوشمندانه دارد.
🔺نکته پایانی: آمریکا در دور قبل مذاکرات از لغو تحریمها در قبال بازگشت ایران به تعهداتش سر باز زده و به سراغ فشار و تهدید به استفاده از مکانیسم ماشه، ارجاع پرونده به شورای امنیت و در نهایت صدور قطعنامه شورای حکام رفته بود که با مقاومت هوشمندانه دولت انقلابی از این حربه ره به جایی نبرد و با توجه به تشدید بحران انرژی به واسطه جنگ روسیه و اوکراین با یک تغییر تاکتیکی نه راهبردی دوباره به میز مذاکره برگشت تا با سوءاستفاده مقطعی از صادرات نفت ایران و ایجاد توازن در بازار عرضه انرژی، مشکل حاد انرژی در غرب را حل کند بدون اینکه چرخه انتفاع اقتصادی در دایره تحریمها و بازگشت پول فروش نفت به داخل رقم بخورد.
✍جواد خسروی
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb