#یادداشت_سیاسی
🌐 انتخابات باشکوه و حداکثری مقدمه تحول
✍️ سيد عبدالله متوليان
🔺 کلیدواژه تحول و تشویق به تحولآفرینی به شکل مستمر و پررنگ در فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، پس از انتخابات ۱۴۰۰ و فعالیتهای امیدآفرین و اعتمادساز دولت سیزدهم به کار گرفته شده و رنگ و بوی مطالبه رهبری از مسئولان به خود گرفته است. توجه ویژه مقام معظم رهبری به این مسئله، بیانگر توجه به امر تحولآفرینی در گام دوم انقلاب است، به طوری که گویی گام دوم انقلاب، تازه از سال ۱۴۰۰ (و نه از سال ۱۳۹۸) آغاز شده است.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1206476
〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🔰 راه حل مشکلات کشور
🖌 مهدي سعيدي
🔻يکي از سرفصلهاي مهم روندهاي جاري در هر نظام سياسي، انتخابات است. در اين آوردگاه همه جامعه بازيگران عرصه قدرت به ميدان ميآيند که مبتني بر رسالت و منافعشان نقشآفرين باشند.. نظام سياسي تلاش ميکند تا انتخاباتي مطلوب و معقول برگزار نمايند و مبتني بر آن بر ثبات و مقبوليت و امنيت و وحدت ملي بيفزايد. احزاب سياسي فعال ميشوند تا بتواند نامزد مورد علاقه خودشان را بر مسند قدرت بنشانند تا فرصتي براي نقش آفريني بيشتر در حکمراني بيابند. نخبگان سياسي نيز تلاش دارند تا در امر انتخاب کردن به تودهها کمک کنند و کيفيت آراء را ارتقا بخشند و محصول مرغوب از درخت انتخابات بچينند که حاصل آن نشست کارآمدان و نخبگان بر صندلي قدرت باشد.
🔻اما در اين ميان بازيگران اصلي ميدان انتخابات مردماند. انتخابات طراحي شده تا حاکميت مردم اعمال گردد و در اين ميان خواست و انتخاب و اراده آنان است که قرار است به پيش رود. مردم به اين ميدان رقابت از منظر حل مشکلات مينگرند! مساله آنان حل مشکلاتي است که با آن دست و پنجره نرم ميکنند و انتظار دارند تا مسئولين بر اين مشکلات فائق آيند. آنان چهار سال پيش نمايندگاني را براي اين امر انتخاب کرده و راهي مجلس کردهاند. اينک فصل پاسخگويي فرا رسيده است. اگر نمايندگان بتوانند براي عملکرد خود دفاع قانع کنندهاي داشته باشند، امکان راي آوري آنان افزون خواهد شد. اما اگر ناتوان از اقناع افکار عمومي باشند، کنار گذاشته خواهند شد. تا اين بار کساني به قدرت برسند که نسخه آنان براي حل مشکلات کشور با اقبال بيشتري برخوردار گرديده است.
🔻نکته اساسي در اين ميان آن است که مهمترين مسالهاي که مردم در انتخابات بدنبال آن هستند "حل مشکلات کشور" است. حقيقتي که حکيم انقلاب اسلامي در ديدار با مردم استان کرمان و خوزستان بدان چنين تاکيد فرمودند: «اگر مشکلات وجود دارد، راه حلّ مشکلات چيست؟ راه حلّ مشکلات انتخابات است. اتّفاقاً براي اينکه مشکلات برطرف بشود، بايستي در انتخابات شرکت کرد.»
🔻دشمنان اين ملت البته تلاش دارند تا توجه افکارعمومي را از اين حقيقت دور نگه دارند و نسخه غلط براي درمان مشکلات بپيچند! آنان ميکوشند تا بلوا و ناآرامي را به عنوان راه حل مشکلات کشور معرفي کنند، در حالي که آنچه بر آن نام "سياستهاي خياباني" گذاشتهاند، بيراههاي است که سر از ترکستان در خواهد آورد و حاصلي جز تضعيف امنيت و وحدت ملي به همراه نخواهد داشت.
🔻حقيقت آن است که کشور دچار مشکلات مختلفي است که بايد براي آن راهکار ارائه گردد. داشتن مجلس قوي بدون شک يکي از مهمترين اهرمهاي حل مشکلات کشور است. مجلس قوي مجلسي توانمند در قانونگذاري و نظارت است. مجلسي که نمايندگان آن اشراف کامل به تواناييها و ناتوانيها و تهديدات و فرصتها دارند و محيط بين المللي و شرايط کشور را به خوبي درک ميکنند و با تدبير و تدبير بهترين تصميمات را قانوني ميکنند. فراموش نکنيم که به فرموده رهبري: «مجلس شوراي اسلامي، طبق قانون اساسي، ريلگذاريکنندهي آيندهي کشور است. اگر کشور مشکلاتي دارد، براي رفع اين مشکلات نياز به قانونگذاري و حضور مدبّرانهي مجلس شوراي اسلامي است»
🔻البته مجلس قوي محصول کميت و کيفيت آراء مردم است. هر چقدر مردم بيشتر در پاي صندوق راي حاضر شوند و هر چه با دقت نظر و چشماني باز بر کيفيت آراءشان بيفزايند، بدون شک مجلس قويتري شکل خواهد گرفت. اما اگر مسير مشارکت ناهموار گردد و از حضور پرتعداد مردم کاسته شود و به تعبير رهبري «اگر مشارکت ضعيف باشد، مجلس ضعيف خواهد شد و مجلس ضعيف توانايي کامل براي رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر ميخواهيم مشکلات برطرف بشود، بايد مشارکت را بالا ببريم؛ اين وظيفهي همه است. هر که ميخواهد مشکلات کشور برطرف بشود، راهش اين است. اين، مسئلهي مشارکت.»
🔻آنچه گفته شد شرط لازم براي تحقق مجلس قوي است، اما شرط کافي براي آنکه انتخابات به معبري مطمئن براي حل مشکلات کشور بدل گردد آن است که در ميدان انتخاباتي آنچه صفآرايي ميکند برنامهها باشد نه نامها! به واقع هر کس که ميخواهد وارد اين رقابت گردد بايد برنامهاي براي حل مشکلات کشور در دست داشته باشد تا مردم با مطالعه برنامهها، نامزد خود را برگزينند. و رايها به برنامهها تعلق گيرد. رسيدن به اين جايگاه است که خروجي رقابت سياسي را در تراز الگوي مطلوب انتخاباتي در نظام مردسالاري ديني تعريف خواهد کرد.
🔻در آستانه انتخابات آنچه موجب تقويت ملي اين سرزمين است، پذيرش قاعده بازي "حل مشکلات کشور از طريق انتخابات" است، چه آنها که آباداني کشور را در "تداوم" راه مجلس يازدهم ميدانند و چه آنهايي که راه پيشرفت و بهبود اوضاع را در "تغير" و "عبور" از مجلس يازدهم ميدانند، همگي به مشارکت در انتخابات ميانديشند!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 مجلس قوی
🖌 مهدي سعيدي
🔹دو ماه دیگر تا برگزاری انتخابات مجلس باقی مانده است و کشور آماده برگزاری انتخابات میشود. بازیگران عرصه انتخابات همگی در حال آماده شدن هستند تا نقشآفرین این میدان باشند. بازیگر اصلی میدان انتخابات بدون شک «مردم» هستند. انتخابات طراحی شده است تا اراده آنها ظهور و بروز بیابد. مردم اما به این میدان رقابت از منظر حل مشکلات مینگرند! مسئله آنان حل مشکلاتی است که با آن دست و پنجره نرم میکنند و انتظار دارند تا مسئولان بر این مشکلات فائق آیند. حقیقتی که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار با مردم استان کرمان و خوزستان بر آن چنین تأکید فرمودند: «اگر مشکلات وجود دارد، راه حل مشکلات چیست؟ راه حل مشکلات انتخابات است. اتفاقاً برای اینکه مشکلات برطرف بشود، بایستی در انتخابات شرکت کرد.»
🔸دشمنان این ملت البته تلاش دارند تا توجه افکار عمومی را از این حقیقت دور نگه دارند و نسخه غلط برای درمان مشکلات بپیچند! آنان مردم را به تحریم انتخابات و قهر با صندوق دعوت میکنند و امیدوارند در دل این قهر بستری برای اغتشاش و ناآرامی فراهم آید. در این صورت است که مشکلات کشور روی هم تلنبار میشود و بخش عمدهای از توان مسئولان به مهار بلوا میگذرد!
🔹حقیقت آن است که کشور دچار مشکلات متعددی است که باید برای آن راهکار ارائه شود. داشتن مجلس قوی، بدون شک یکی از مهمترین اهرمهای حل مشکلات کشور است. مجلس قوی، مجلسی توانمند در قانونگذاری و نظارت است. مجلسی که نمایندگان آن اشراف کامل به تواناییها و ناتوانیها و تهدیدات و فرصتها دارند و محیط بینالمللی و شرایط کشور را به خوبی درک میکنند و با تدبیر و تدبیر بهترین تصمیمات را قانونی میکنند. فراموش نکنیم که به فرموده رهبری: «مجلس شورای اسلامی، طبق قانون اساسی، ریلگذاریکننده آینده کشور است. اگر کشور مشکلاتی دارد، برای رفع این مشکلات نیاز به قانونگذاری و حضور مدبرانه مجلس شورای اسلامی است»
🔸مجلس قوی محصول کمیت و کیفیت آرای مردم است. هر چقدر مردم بیشتر در پای صندوق رأی حاضر شوند و هر چه با دقت نظر و چشمانی باز بر کیفیت آرایشان بیفزایند، بدون شک مجلس قویتری شکل خواهد گرفت؛ اما اگر مسیر مشارکت ناهموار شده و از حضور پرتعداد مردم کاسته شود و به تعبیر رهبری «اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد و مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود، باید مشارکت را بالا ببریم؛ این وظیفه همه است. هر که میخواهد مشکلات کشور برطرف بشود، راهش این است.» بنابراین از دل مجلس قوی، قوانین قوی و نظارت درست و دولت قوی پدیدار میشود.
#حرفروز
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
46.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان. ۱۴۰۲/۱۰/۶
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰 مسئلهی مشاغل اجتماعی و مدیریّتهای زنانه
🔻یک مسئله، مسئلهی مشاغل اجتماعی و مدیریّتها است که این را بعضی از خانمها از من سؤال کردند. اینجا هم مسئلهی جنسیّت مطرح نیست. در مدیریّتهای گوناگون، مشاغل گوناگون اجتماعی و دولتی، حضور زنان هیچ محدودیّتی ندارد. حالا مثلاً فرض کنید آمریکاییها به یکی از این کشورهای همسایهی ما الزام کرده بودند که بایستی زنها در محیط اداری مثلاً ۲۵ درصد حضور داشته باشند؛ الزامی، اجباری؛ غلط است. چرا ۲۵ درصد؟ خب ۳۵ درصد، خب ۲۰ درصد. این عدد معیّن کردن، نسبت معیّن کردن، معنی ندارد؛ اینجا ملاک، شایستهسالاری است. یک جا هست که یک بانوی باسواد مجرّب کارآمد مثلاً برای وزارت بهتر از این مردی است که در این زمینه نامزد وزارت شده؛ این زن باید وزیر بشود. در مورد نمایندگی مجلس هم همینجور است. مثلاً فرض کنید در فلان شهر، یک نفر یا دو نفر نمایندهی مجلس لازم است؛ یک نفر یا دو نفر زن، یک نفر یا دو نفر مرد معیّن شدهاند، [باید دید] کدام شایستهترند، باید شایستگی را نگاه کرد. هیچ ترجیحی اینجا وجود ندارد، هیچ محدودیّتی هم در این زمینهها وجود ندارد؛ یعنی نظر اسلام این است. بحث، بحث شایستهسالاری است.
🔻البتّه زن در این مشاغل میتواند حضور پیدا کند، امّا بایستی جوری باشد که از آن مشغلهی مهمّ اساسی زنانه، یعنی خانهداری و فرزندآوری، محروم نشود؛ حتّی در بعضی از مشاغل که برای زنان واجب کفائی است، مثل پزشکی. پزشکی زنان واجب است؛ تا حدّی که پزشک زن به قدر کفایت وجود داشته باشد، باید زنها پزشکی بخوانند. همچنین مثلاً معلّمی بانوان یک واجب کفائی است. خب حالا ممکن است یک وقتی این واجب کفائی [تعارض پیدا کند] با مسئلهی خانهداری یا فرزندآوری یا استراحتها و مرخّصیهایی که برای یک زن خانهدار لازم است یا ساعات کاری که او بتواند کار را انجام بدهد و مثلاً به کار خانه هم برسد؛ اگر چنانچه در این زمینهها تعارضی به وجود آمد، مسئولین کشور هستند که بایستی برای این فکر کنند؛ یعنی آنقدر تعداد را افزایش بدهند که اگر چنانچه این معلّم که مثلاً فرض کنید بایستی در هفته پنج روز در مدرسه شرکت کند، مِن باب مثال چهار روز میتواند شرکت کند، خلأ به وجود نیاید؛ معلّم دیگری وجود داشته باشد که آن خلأ را پُر کند؛ همینطور مسئلهی پزشکی. بنابراین، در مشاغل، در مدیریّتها، در کارهای اساسی، در کارهایی که واجب کفائی برای زنان است، محدودیّتی وجود ندارد و اگر چنانچه تعارضی با کارهای خانگی زنانه به وجود آمد، باید به یک نحوی این را حل کرد که نه این زمین بماند، نه آن. البتّه به نظر بنده منافات هم ندارند؛ من میشناسم بانوانی را که کارهای اجتماعی سنگین داشتند ــ چه کار دانشگاهی و علمی، چه کارهای غیر علمی ــ چندین فرزند هم بزرگ کردند، تربیت کردند، خیلی هم خوب توانستند این کار را انجام بدهند. بنابراین، اینها منافاتی با همدیگر ندارند.
#حکیم_انقلاب 6 دی 1402
#سبک_زندگی
#زندگی_مکتبی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🗳 مشارکت در انتخابات
⁉️ حق است یا تکلیف ؟
1️⃣ شرکت در انتخابات یک حق است ، حقی که بسیاری از ملت ها برای به دست آوردن آن با حاکمان مستبد خود می جنگند و هزاران شهید و مجروح اهداء می کنند.
مردم بحرین سالها است با شعار " هر بحرینی یک رای " ، مبارزه می کنند و برای بدست آوردن این حق ، صدها شهید ، مجروح و هزاران زندانی تقدیم کرده اند.
👈 استفاده نکردن از این حق ، خود از مصادیق بزرگ ناسپاسی و کفران نعمت است.
🔹️ لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ.
📖 {ابراهیم،۷}
2️⃣ شرکت در انتخابات یک تکلیف ، الهی ، انسانی و اجتماعی نیز هست.
کسی نمی تواند بگوید این یک حق است و من نمی خواهم از آن استفاده کنم، چرا که در مقابل این حق یک تکلیف هم وجود دارد.
👈 اگر تضمین امنیت و اقتدار کشور در گرو مشارکت و حضور حداکثری است، که قطعاً چنین است ، پس تک تک آحاد جامعه موظف و مکلف به حضور در این صحنه و دعوت دیگران به این امر عظیم و سرنوشت ساز هستند.
👈 کسی حق ندارد از این امنیت که به واسطه شهادت مظلومانه و تکه تکه شدن هزارن شهید و یتیم شدن و بی سرپرست شدن هزاران زن و کودک و داغ به دل شدن جمع کثیری از پدران و مادران حاصل شده، استفاده کند و کمال بهره را ببرد و به تکلیف خود در راستای حفظ این امنیت ، عمل نکند.
👈 اگر عدم مشارکت در انتخابات منجر به امیدوار شدن دشمن شود و امنیت موجود آسیب ببیند ، این امر نه گناه کبیره بلکه " در راس گناهان کبیره " است و موجب خفت و خواری در دنیا و غذاب الهی در آخرت خواهد بود.
🔸️ " وَقِفُوهُمْ إِنَّهُم مَّسْئُولُونَ "
" ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻛﻪ ﺣﺘﻤﺎً ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺯﭘﺮﺳﻲ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﮔﻴﺮﻧﺪ. "
📖(صافات،٢٤)
👈 ناسپاس ترین افراد یک جامعه کسانی هستند که از مواهب امنیت موجود که با هزینه ای سنگین حاصل شده ، حداکثر استفاده را در جهت زندگی و اشتغال و تفریح می برند و نه تنها در راستای حفظ و نگهداری آن تلاشی نمی کنند ، بلکه با عدم پایبندی به تکلیف ، فردی ، اجتماعی ، الهی و انسانی خود ، موجب آسیب دیدن این امنیت می شوند.
غلامعلی کریمی
#اطلاع_رسانی
مراســم ویژه یـوم الله ۹ دی
با سخنرانی سردار اهوازیان
شنــبه ۹ دیماه ساعــت ۱۵
مصلی نمازجمعه فلاورجان
📸 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(پنجشنبه) با حضور در کنار پیکر سردار شهید سید رضی موسوی و قرائت فاتحه، بر پیکر آن شهید سرافراز نماز اقامه کردند.
رهبر انقلاب با تسلیت به خانواده شهید و قدردانی از جهاد خستگی ناپذیر شهید سیدرضی موسوی برای این شهید همنشینی با اوصیاء و اولیاء الهی و علو درجات مسئلت کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گفتوگوی رهبر انقلاب با خانواده شهید سید رضی موسوی
خدا انشاءالله درجاتش را عالی کند.
🌷 خوشا بحالش، یک عمر زحمت و تلاش، آخرش هم جایزه شهادت پروردگار عالم!
شما در اجر ایشان شریک هستید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرلشکر سلامی: سید رضی یکی از با سابقهترین و موثرترین فرماندهان سپاه در جبهۀ مقاومت بود
🔹شهید موسوی بیش از سه دهه در سختترین شرایط برای امنیت امت اسلامی ایستاد. او صحابی اسطورۀ جاودان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود
مشارکت حداقلی؛ فرافکنی متهمان
🔹چه کسانی در کشور سابقه حمایت از مشارکت حداقلی مردم در انتخابات را دارند و چه کسی از عمق وجود، پای حق رای مردم و اهمیت مشارکت حداکثری ایستاده است؟
♦️آقای روحانی، هفته گذشته گفت: اقلیتی که امروز حاکم است، میخواهد انتخابات حداقلی باشد تا رأی آنها تضمین شود. میگویند اگر در انتخابات مردم نیایند هم به ما ارتباطی ندارد؛ مشارکت ۲۰ یا ۳۰ درصد باشد هم از نظر آنها پذیرفته است، اما این خیانت به نظام است".
🔹روحانی بهمن ۱۴۰۰ شهادت داد: «رهبری در همه انتخابات ها تاکید کردند که انتخاب منتخب، بسیار مهم است؛ اما اهمّ، مشارکت مردم است. عینِ این کلمات را چند روز پیش تکرار کردند. من بارها در این ۲۵ سال، این جمله را از ایشان شنیده بودم و باز هم فرمودند مشارکت، اهمّ است و انتخاب درست، مهم".
♦️آقای روحانی، ریاست جمهوری خود در سال ۱۳۹۲ را مدیون مرحوم هاشمی است؛ کسی که اغلب مدعیان اعتدال، او را پدر معنوی خود می دانند.
🔹آقای موسوی خوئینیها، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز، ۲۳ دی ۱۳۹۷ در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا خبر داد که آقای هاشمی، از حامیان مشارکت حداقلی بوده است:
🔻«در انتخابات ۱۳۷۶ یک وقت متوجه شدیم خبرهایی میآید که بالاخره میخواهند یک جوری بازی انتخابات را به هم بزنند و بناست همان کسی را که میخواهند روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی.
🔻هاشمی در پاسخ گفت اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند، بیشتر تایید نظام است.
🔻آقای هاشمی در مسیر هدفش، اگر معتقد بود کاری باید انجام شود، دیگر هیچ مانعی را بر سر راه نمیپذیرفت؛ چه این مانع قانون باشد، چه اشخاص و حقوق دیگران. آقای هاشمی آن زمان با آن روابط و امکانات و قدرت می توانست انتخابات را جوری مهندسی کند که آن نتیجهای که میخواهد گرفته شود».
🔹این ماجرا، غیر از عملکرد خسارتبار برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، در شورش علیه رای مردم (جمهوریت) در سال ۱۳۸۸، و تهدید و فشار دولت و مجلس وقت به حاکمیتُ برای تعطیلی انتخابات مجلس هفتم در سال اسفند ۱۳۸۲ است.
🖌محمد ایمانی
_______________________
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان ۱۴۰۲/۱۰/۶
💠درباره فاطمه زهرا (سلاماللّه علیها)
❇️عظمت فاطمه زهرا را با هیچ انسانی، جز اهلبیت و رسولاللّه نمیشود مقایسه کرد.
👈بانوان عزیز جامعه اسلامی ما سعی کنند دنبال فاطمهی زهرا حرکت کنند؛
✅هم در امر خانهداری
✅هم در امر فعالیت اجتماعی و سیاسی
✅هم در حکمت و دانش
💠درباره مسئله زن و رویکرد اسلام و غرب نسبت به آن
📌در مسئله زن:
🔺بحث هویّت زنانه و هویّت زن،
🔺ارزشهای زن،
🔺حقوق زن،
🔺تکالیف زن،
🔺آزادیهای زن،
🔺محدودیّتهای زن،
⬆️هر کدام موضوع مسائل بسیار مهم و تعیینکننده است.
🏷برخورد غرب در مسئله زن
☝️نظام فرهنگی و تمدنی غرب در این مسائل حاضر به مباحثه نیست
⚠️از ورود در بحث و تحقیق فرار میکند
🔺مسئله را با جنجال و هوچیبازی و استفاده از هنر و سینما و زور و فضای مجازی و مانند اینها پیش میبرد
🤷♂️علت هم این است که غرب هیچ منطقی ندارد
🔻چرا در محیطهای غربی:
⁉️روزبهروز بیمبالاتی زن در حفظ حرمت و شخصیتِ زنانگیِ خودش بیشتر میشود؟
⁉️زن میتواند حتّی با پوشش نیمهعریان در این جلسات رسمی شرکت کند امّا اگر لباس مرد یک خرده سبک باشد اشکال دارد؟
⁉️روزبهروز فحشا و روسپیگری بیشتر دارد ترویج میشود؟
⁉️همجنسبازی به عنوان یک شیوهی مترقّی شناخته میشود؟
⁉️مسائل جنسی سهجانبه یا چهارجانبه روزبهروز افزایش پیدا میکند؟
⚠️همهی چیزهایی که خانواده را منهدم میکند، روزبهروز در غرب دارد افزایش پیدا میکند:
❌آزادی جنسی
❌افراط در گسترش تعرضات جنسی
🔍رویکرد تمدن غربی در مبحث بسیار مهم و حیاتی «زن»، در دو عامل خلاصه میشود:
👈«سودجویی» و «لذّتجویی»
🏷برخورد اسلام در مسئله زن
✨اسلام در همه بخشهای مربوط به زن، منطق محکم و قوی و پشتوانه عقلانی دارد:
📌چه آنجایی که مسئلهی جنسیت را نفی میکند
🔶در سلوک معنوی
🔶در عروج معنوی و الهی
🔶در تکریم انسان و ارزشهای واقعی انسانی
🔺جنسیّت هیچگونه نقشی ندارد
🔶در اصلِ مسئولیّتهای اجتماعی هم همینجور است
🔺امام (رضوان اللّه علیه) در یک جایی گفتند که دخالت در سیاست و در مقدّرات اساسی کشور حقّ زنان و تکلیف زنان است
📌 چه آنجایی که مسئله جنسیت را برجسته میکند
🔷در وظایف مربوط به خانواده
🔺امکانات
🔺ظرفیّتهای جسمی
🔺ظرفیّتهای روحی
☝️به هر کدام یک وظیفهای را محوّل میکند
⏪اینجا جنسیّت نقش دارد.
❌اینکه شعار «برابری جنسیّتی» به طور مطلق میدهند، غلط است
✅«عدالت جنسیّتی» در همه جا معتبر است
↖️در همه اینها منطق وجود دارد.
🚺برخی مسائلی که در مورد زن باید بیشتر رعایت بشود:
❇️مسئله امنیت زنان در درون خانواده
❇️مسئله مشاغل اجتماعی و مدیریّتها
🔺اینجا هم مسئله جنسیّت مطرح نیست
👌اینجا ملاک، شایستهسالاری است
🔹در مشاغل گوناگون اجتماعی و دولتی
✅حضور زنان هیچ محدودیّتی ندارد
📌 امّا بایستی جوری باشد که:
⭕️از آن مشغله مهم اساسی زنانه، یعنی خانهداری و فرزندآوری، محروم نشود
⭕️یک نکته مسئله خطر جاذبه جنسی است. مسئله حجاب یکی از چیزهایی است که میتواند در خطر جاذبه جنسی محدودیت ایجاد کند.
💎در مجموعه خلقت بشر، نقش مادری برترین نقشها است.
🤝خیلی از کارها هم با تفاهم انجام میگیرد
☑️وظیفه زن مطلقاً این نیست که در خانه کار کند
☝️این را همه بدانند
❇️مسئله سنّ ازدواج
📌در آثار اسلامی تأکید میشود که سنّ ازدواج خیلی بالا نرود
🔺البتّه این به معنای ازدواج کردن کودکان نیست
🔍به مسئله حجاب به عنوان یک چیزی که وسیله محرومیت زن است نگاه نکنیم.
✅این درواقع یک برخورداری است
🛡حجاب امنیّتآور است
⏪الان در داخل جمهوری اسلامی، با اینکه ما هنوز نتوانستهایم به معنای واقعی کلمه «اسلامی» بشویم:
📊درعینحال شما ملاحظه میکنید که پیشرفتهای زنان در همین جمهوری اسلامی، قابل مقایسهی با قبل نیست:
🔸در علم
🔹تحقیق
🔸فعالیتهای اجتماعی
🔹هنر
🔸ورزش
♦️در همهی کارها
🌟اینهمه زن دانشمند
🌟زن استاد دانشگاه
🌟زن فاضل
🌟زن نویسنده در انواع مختلف نگارشها
🤲امروز بحمداللّه در این زمینهها کشور غنی است و این به برکت اسلام است
💠درباره مسئله انتخابات
🗳در قضیّه انتخابات شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید.
👌مادرها میتوانند وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینه انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند.
🔍زنها در برخی از مسائل شناخت اشخاص و راهبردها و جریانها دقیقتر و ظریفتر از مردها نگاه میکنند.
👈لذا در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه، هم در خارج خانه، میتوانید نقش ایفا کنید.
🍀انشاءالله که همهی شما موفّق باشید.
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️چگونه با جنگ شناختی، یک جنگ نظامی راه بیاندازیم؟
⁉️ نقش اخبار جعلی در آغاز جنگها با نگاهی به حمله اسرائیل به غزه
📌حتما شنیدید "برای یک دستمال قیصریه را به آتش کشیدند"؛ اینجا یعنی دروغهای رسانهای میتواند کشتاری بزرگ را توجیه کند.
📌تفاوت جنگهای عصر پساحقیقت با جنگهای قبلی در این است که دیگر نیازی به دلیلی واقعی برای کشتار نیست! ببینید...
SedayeEnghelab-Panjare1124-01.MP3
5.4M
📢#صدای_انقلاب شماره۹۲۷
💠پنجره
💠آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠موضوع: فلسطین، غزه، حملات اسرائیل و بررسی روزهای آینده جنگ
🎙کارشناس برنامه: حسن هانی زاده کارشناس سیاست خارجی
#غزه
#نسل_کشی
#فلسطین
#جنگ
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بشنوید از دستکاری آب و هوا؛ جنگ نوین علیه بشریت
🔺جیم لی کارشناس اقلیم شناسی:
هر کس جنگ اقلیمی را باور ندارد سادهلوح است؛ آمریکا از این سلاح استفاده کرده است.
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
🔺تحقق ایران قوی
🔹بازنمایی کانون عمده رقابت در انتخابات پیشرو
✍️مصطفی قربانی - دکترای علوم سیاسی
📝چالشآفرینی روشنفکران غربزده برای تحقق ایران قوی نیز پرقدرت در سپهر اقتصاد، سیاست و حوزه عمومی کشور حضور دارد. برای نمونه، اینکه برخی نخبگان هنوز راهحل مسائل کشور را در خارج جستوجو میکنند و به اولویت برونگرایی نسبت به درونگرایی در اداره کشور معتقد هستند یا درباره تقویت قدرت کشور، از جمله در حوزه دفاعی تمایلی نشان نمیدهند یا حتی منتقد آن هستند، نشئت گرفته از نسخههایی است که میراثدار دیدگاههای روشنفکران در ایران هستند. این در حالی است که نسخه روشنفکران غربزده با فعالیتهای جریان تحریف به عنوان نسخه مطلوب به افکار عمومی معرفی میشود و به دلیل ضعف آگاهی و البته مشکلات عینی موجود در جامعه، نسخه مذکور از سوی افکار عمومی معتبر تلقی میشود و در بزنگاهی، مانند انتخابات موفق به کسب آرای مردم میشود. از اینرو، کیفیت تعیین سرنوشت کشور و تحقق ایران قوی، بستگی وثیقی به انتخابات و نتیجه آن دارد. حال سؤال این است که اگر قرار است انتخابات و نتیجه آن به رفع ضعفهای مذکور و تحقق ایران قوی منجر شود، چه باید کرد؟
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید
@ssweekly
🔥بررسی اهداف اسرائیل و واکنش ایران درباره شهادت مستشار نظامی در سوریه
ترور برای گسترش جنگ؟
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AA%DB%8C%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-14/11185-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D8%AC%D9%86%DA%AF
قدیری در باره بصیرت ۱۴۰۲۰۱۰۰۷(2)(4).mp3
20.45M
📣 سخنرانی قدیری ابیانه به مناسبت ۹ دی در بوئین میاندشت.
🕰 ۸۵ دقیقه
📆 ۷ دی ۱۴۰۲
✅مراسم به مناسبت یومالله ۹ دی روز بصیرت
سردارکریمی ستاد ۱۴۰۲۱۰۰۳-۲-570_۲۰۲۳_۱۲_۲۷_۲۱_۳۱_۰۰_۵۸۹.mp3
7M
👆سخنرانی شنیدنی سردار کریمی قدوسی درباره غزه
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #شایعات و اخبار جعلی در ۲۴ ساعت گذشته
🍃🌹🍃
1️⃣ شایعه افزایش قیمت بنرین
❌ هدف: تلاش برای هراس افکنی در جامعه حول افزایش قیمت بنزین
2️⃣ شایعه مالیات طلافروشان
❌ هدف: تلاش برای جوسازی درپی شفاف سازی عملکرد اصناف
3️⃣ #شایعه پراکنی پیرامون اشرافیگری بودن محل سکونت برخی مقامات جمهوری اسلامی
❌ هدف: تلاش برای ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان نظام
4️⃣ شایعه پراکنی حول بودجه تخصیصی دولت به وزارت اطلاعات، #سپاه و نیروی انتظامی
❌ هدف: تلاش برای تثبیت باور حمایت دولت از نهادهای مذکور برای سرکوب اعتراضات
5️⃣ ادعای دستاوردسازی اقتصادی در دولت
❌ هدف: تلاش برای تثبیت باور ناکارآمدی دولت در حوزه اقتصاد
6️⃣ شایعه استفاده از هوش مصنوعی در امتحانات نهایی
❌ هدف: تلاش برای ایجاد نگرانی در جامعه دانش آموزی و خانواده آنها حول امتحانات نهایی
7️⃣ ادعای کاهش حدود ۶۰ درصدی کشتار گوسفند و گوساله کشتارگاه تهران
❌ هدف: تلاش برای ناامیدی در بین مردم از بهبود وضع اقتصادی کشور
✅ در فضای مجازی مراقب باشیم با دریافت تیترهای دروغ و شایعات، باورها و رفتار ما تغییر نکن
#روشنگری | #تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
بنام خدا
جهاد تبیین
چرا بایدرآی داد؟
بعضامیگویندرآی ماچه تاثیری داردو بیائیم یا نیائیم افرادی انتخاب میشوندو بعضاهم مشکلات موجود را به حضورخودشان درانتخابات گره میزنند ودرقالب اعتراض و جبهه گیری درانتخابات شرکت نمیکنندوبرخی دیگر آنرا فرمايشی تلقی کرده وتقلب راهم چاشنی آن می کنندو گاهادرجبران عدم مقبولیت خوددربین مردم ،به حاشیه میپردازند وعده معدودی هم بعنوان مخالفت ومبارزه باحاکمیت درانتخابات شرکت نمیکنندوبعضی دیگر بروز و ظهورمفاسداقتصادی و اجتماعی وعملکرد وموضع گیری نادرست برخی ازکارگزاران و بخصوص سختی معیشت مردم وسایرپديده های جاری و حوادث منطقهای رامطرح میکنند و دلیل عدم حضورمردم درانتخابات را به این مواردگره میزنند.
بابررسی تاریخ چهل وچند ساله جمهوری اسلامی به این مهم پی خواهیم برد که چرا باید رآی داد؟
دلایلی وجود دارد که همه مردم از قشرمذهبی سنتی ومومن انقلابی، افرادبی تفاوت وخاکستری و حتی مردم میهن دوست و حساس به نام وخاک کشوربایددرانتخابات شرکت کنند.
۱-فرائض امربه معروف و نهی ازمنکر و تولی و تبری بخصوص جهاد(ودفاع) برای تشکیل دولت وجامعه اسلامی وپیش نیاز تمدن اسلامی آن، مستلزم شرکت درانتخابات است.
۲-برای شرکت در انتخابات توسط بیشترمراجع وبخصوص ولی فقیه تکلیف حضور(واجب)شده است ودر امرحکومتی اطاعت از ولی فقیه برهمه مسلمانان لازم است.
۳-برای اصلاح ساختار اجرایی کشور بایدبرای جریان انقلابی وجهادی فرصت بهتروبیشتری ایجادشود،این فرصت واین پشتیبانی فقط ازحضور درانتخابات تامین میشود.
۴- درصورت عدم حضور،جريان ضدارزشی باتاثیردرانتخابات و باتحریک جریان خاکستری موفق به نفوذ بیشتری در ارکان نظام خواهدشدو برای جلوگیری ازنفوذ بایددرانتخابات شرکت کرد.
۵-لبیک به ندای رهبری درسفارش به حضوردرانتخابات وتوجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی جهت نیل به اهداف انقلاب اسلامی وحضور در همه صحنهها و بخصوص درانتخابات با چهار مولفه سلامت، رقابت، امنیت و مشارکت
۶- استکبارجهانی ودشمنان وگروههای ضدانقلاب و همچنین سلبریتی های فریب خورده وعناصروابسته درگیرنده های ماهواره ای و فضای مجازی، تحریم انتخابات رادردستورکارخود قرارداده اند وعلنا میگویندبرای فشاربیشتربه مردم وفروپاشی نظام وترویج فساددرانتخابات شرکت نکنید،آیا چیزی واضح ترازاین دشمنی وجوددارد،بایدثابت کردکه درجبهه دشمن نیستیم وبا همه مشکلات ونارسائیهادرانتخابات شرکت خواهیم کرد،مشارکت حداکثری یعنی،حفظ نظام جمهوری اسلامی و حفظ تمامیت ارضی کشور.
۷-حضوردرانتخابات به معنی رفراندوم جمهوری اسلامی باهمان ارزشها وآرمانهای دینی و انقلابی است و از طرف دیگر،مشارکت میتواند نوعی عکس العمل به عملکرددولت وقت باشد،در دو سال اخیر، دولت دستاوردهای فوق العادهای درهمه زمینه هاداشته اندو برای ارزیابی دولت نبایدفقط معیشت مردم معیار اصلی قرارگیرد وسایر دستاوردها داخلی ومنطقه ای وبین المللی نادیده گرفته شود، هرچندمعیشت مردم خیلی مهم وسرنوشت سازاست و غالب مردم درسختی زندگی میکنند ولیکن سایردستاوردهای دولت دردو سال اخیرنسبت به تمام سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روند بهتری داشته است ولذا جهت حمایت و تقویت دولت انقلابی و درعین حال مطالبه گری معیشتی واستمرار فعالیت های سازندگی بایددرانتخابات شرکت کرد.
۸-بدنبال تهاجمات قبلی،تهاجم و فتنه وتوطئه دشمنان در شکل نرم شناختی و ترکیبی ادامه دارد،کشف حجاب و بدحجابی، علنی کردن زندگی باحیوانات،اغتشاشات وتجمعات غیرقانونی و اعتراضات هدفمند صنفی وشعارنویسی وشایعه سازی ودروغ پردازی ها،توسط استکبارجهانی ونفوذیها واخیرا منافقین وسلبریتی ها وحتی اصلاح طلبان آمریکایی درجریان است وبدنبال فرصت بیشتری هستندوعدم حضور مردم درانتخابات و پائين بودن سطح میزان مشارکت را نوعی مخالفت با نظام جمهوری اسلامی و بخصوص همراهی باجریان معترض ضدانقلاب واصلاح طلبان معتقد به سازش و تسلیم شدن در برابرامریکاقلمداد میکنندو باهمین فرصت طلبی و استدلال غلط به ناهنجاریهاو رفتارهاو شعارهای هنجار شکن خود امیدوار میشوندو ناهنجاریها وناآرامیها راتشدیدخواهندکرد وباعً کندی در حرکت سازندگی کشکر میشوند،راه مبارزه با این فرآیندضدارزشی،مشارکت حداکثری درانتخابات است.
۹-سفارشات و وصیت نامه حضرت امام(ره)،وصیت نامه شهدا،پایبندی به ارزشهای دینی و روحیه انقلابیگری، رسوایی بیشتراستکبارجهانی ،موفقیت های روزافزون جبهه مقاومت بامحوریت جمهوری اسلامی ایران، تسریع درنابودی اسرائیل،قانونمداری واجرای قانون اساسی،مردم سالاری دینی،غیرت وعزت ملی، توسعه ورشد علمی واقتصادی وهمه چیز درگرو مشارکت درانتخابات باحضور حداکثری است
۱۰-علیرغم چهل وچند سال تهاجم، فتنه وتوطئه علیه کشور،همچنان یکی از امن ترین وآرام ترین کشورهادر منطقه کشور ماست،ادامه این روند،با مشارکت حداکثری درانتخابات امکان پذیرخواهد بود.والسلام
هدایت شده از خط شکنان فلاورجان
بسم الله الرحمن الرحیم
در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند
حضرت آیتالله خامنهای «مدظلهالعالی»
بعد از انتخابات باشکوه ریاست جمهوری ۸۸ با آشکار شدن خباثتها و عناد استکبار جهانی و بدخواهانِ نظام که همراه با سادهلوحی برخی از خواص بیبصیرت بود، با «نادیده گرفتن آرای ملت» و به بهانههای واهیِ تقلب، کوشیدند «جمهوریت» نظام اسلامی را درهم شکسته و آتش فتنهی دشمنان را داغتر کنند.
حماسه نهم دی ماه این پیام را به فتنه گران داخلی و مستکبران عالم مخابره کرد که با جنگ نرم و اردو کشی خیابانی نمی توانید ملت بیدار ایران اسلامی را از صراط مستقیم انقلاب اسلامی و میثاق ماندگار با مقام عظمای ولایت منحرف کنید.
حادثه جانسوز و نابخشودنی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، استمرار حرکات و دخالتهای نابخشودنی و غیر مشروع استکبار جهانی به ویژه آمریکای جنایتکار در تداوم فتنه های نافرجام گذشته همچون ـ فتنه ۱۳۸۸ ـ بوده است.
ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان ضمن گرامیداشت روز۹دی،ازهمه احادواقشارمختلف مردم دعوت بعمل می آورد تا دراجتماع مردمی در روز شنبه۱۴۰۲/۱۰/۹ساعت سه بعدازظهر درمصلای فلاورجان حضور بهم رسانند.
«ألا لا يحمل هذا اَلْعَلَمَ إلّا أهل الْبَصَرِ والصّبر»
و اين پرچم را به دوش نمى كشد مگر آن كه اهل بصيرت و استقامت و داناى به موارد حق باشد.((خطبه 173 نهج البلاغه))🇮🇷کانال خط شکنان فلاورجانhttps://eitaa.com/khatshekananfal
نقش توئیتر و دیگر سکوهای آمریکایی-صهیونیستی در فتنه و کودتای آمریکایی-اسرائیلی 88
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️میکروبلاگ توئیتر نقش بسیار مهمی در #فتنه88 بازی کرد، تاجائیکه خانم هیلاری کلینتون در کتاب انتخاب های سخت که در ماه مارس سال 2013 منتشر شده است به صراحت به نقش ویژه این میکروبلاگ در آن فتنه اشاره می کند.همچنین 3 بار اشاره امام خامنه ای به جلوگیری از تعطیلی توئیتر در فتنه 88 نشان از موضوعی مهم دارد
👈نخست به واکنش های رهبر فرزانه انقلاب می پردازم:
در همان بحبوحه ى جریان فتنهى سال ۸۸ شنیدید که یکى از شبکه هاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند.
دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکهى اجتماعى اجازه ندادند. یعنى کمکهاى اینجورى بود و انواع و اقسام کمکها و اعانتهایى که به اینها می شود.
دیدار با اعضای خبرگان رهبری - 1389
یک شبکهی اجتماعی آن روزها میخواست برای تعمیرات تعطیل کند، گفتند تعطیل نکن؛ برای اینکه بتوانند روی فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند!
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
در همين زمانِ رئيس جمهور كنونى آمريكا، در فتنهى ۸۸ يكى از اين شبكههاى اجتماعى - كه ميتوانست عامل فتنه و فتنهگران قرار بگيرد - احتياج به تعمير داشت؛ دولت آمريكا از او خواست تعميراتش را عقب بيندازد؛ اميدوار بودند كه بتوانند با اين كارهاى رسانهاى و شبكهى فِيسبوك و توييتر و امثال اينها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خيالهاى احمقانهى خام! 92/8/29
⭕️ خانم کلینتون در کتاب انتخاب های سخت در سال 2013 در قسمت دیپلماسی دیجیتالش نوشته بود :
در ژوئن سال 2009، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
⭕️وی می نویسد: درست پنج روز پیش از این حادثه(قتل ندا آقاسلطان)، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد.
⭕️در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت.
⭕️به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
⭕️در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعدم به تعویق بعدمم.
این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند".
⭕️نکته جالب اینجاست که آقای جرد کوهن در سال 2004 یعنی 5 سال پیش از فتنه88 به ایران سفر کرده است و در کتاب فرزندان جهاد به این سفر اشاره میکند. در آن فتنه نقش آقای اریک اشمیت مدیر گوگل هم نقش بسیار پررنگی بود.
🔴 امروز نیز پس ۱۴ سال از پایان آن فتنه ما همچنان از بستر شبکههای اجتماعی آمریکایی به صورت یکطرفه دچار خسارتهای بسیار میشویم. جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ به صراحت به همه نشان داد توئیتر(ایکس)، فیس بوک(متا)، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و سرویسهای گوگل تبدیل به سلاحهای جنگ شناختی - ترکیبی بر ضد ما شدهاند و کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق برای تربیت سرباز در کشور ذیل سند ۲۰۳۰ روی این سکوها حساب ویژهای کردهاند.
🛑 نگذاریم فتنه۸۸ فراموش شود، یوم الله ۹دی مبارک 🌹
هدایت شده از مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان
🔹دعوت جمعی از اساتید درس خارج حوزه علمیه اصفهان برای حضور در راهپیمائی بزرگداشت نهم دیماه
🔸ایشان با بیان اتفاقات اخیر و جنایات بی شرمانه رژیم کودک کش صهیونیست و حامیان ظالم آن در دروس خارج خود از همه اقشار مردم شریف استان اصفهان خصوصا طلاب و روحانیون جهت شرکت در تجمعات بزرگداشت نهم دیماه دعوت بعمل آوردند
📌 حضرات آیات و حجج اسلام والمسلمین
#سید_یوسف_طباطبایی_نژاد
#سید_ابوالحسن_مهدوی
#علی_ابراهیمی
#سید_عبدالله_ابن_الرسول
#محسن_جلالی
#محمد_قدوسی
📌کانال اطلاع رسانی
#مرکز_مدیریت_حوزه_علمیه_اصفهان
@esfhozeh 📌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ زمینه سازی برای نافرمانی مدنی بعد از رهبری !
🔴قابل توجه نهادهای امنیتی:
🔺 اخیرأ مصاحبه ای از عمادالدین باقی فعال اصلاح طلب و از نزدیکان بیت منتظری در فضای مجازی در حال نشر است که وی ادعاهایی را درباره جانشین رهبری مطرح کرده است. ابتدا سخنان وی را ببینید بعد تحلیل زیر را مطالعه کنید:
✅ نکات تحلیلی:
🔺نکته اول اینکه ان شاالله مقام معظم رهبری آنقدر عمر طولانی و با عزت و سلامت داشته باشند که پرچم این انقلاب را شخصاً به صاحب اصلی انقلاب یعنی حضرت حجت (عج) تقدیم نمایند.
◀️ دوم اینکه، بعد از عزل منتظری از قائم مقامی رهبری توسط امام راحل (ره)، همین همفکران جناب باقی معتقد بودند کسی نمی تواند جایگزین امام شود، اما مجلس خبرگان با درایت و هوشیاری ، آیت الله خامنه ای را به عنوان رهبر انقلاب اسلامی معرفی کرد.
🔺از آقای باقی این سئوال را باید پرسید که شما با آیت الله مصباح یزدی که بنا به فرموده رهبر انقلاب ، مطهری زمان بودند چه کردید که حالا می گویید نظام نتوانسته یک مطهری تربیت کند!؟
🔺چرا یکی به میخ می زنید و یکی به نعل؟ از یک طرف می گویید کسایی که الآن داریم با آقای خامنه ای سال 68 مقایسه کنید چه قدر لولشان پایین تر است، از طرف دیگر با سو برداشت از کلام آیت الله خامنه ای در جلسه خبرگان ۱۴ خرداد ۶۸ که نشان از تواضع ایشان بود آن را نشان ضعف ایشان جلوه می دهید!؟
🔺چرا از الان با جملاتی مثل انفجار جامعه ، زمینه سازی نافرمانی مدنی در برابر انتخاب ولی فقیه جدید را کلید می زنید! آیا این اقدام علیه امنیت ملی نیست؟
✍ سعید میرزایی
#جهاد_تبیین
#روشنگری