آل داود کارشناس سواد رسانه:
آفند در حوزه شناختی با اقناع سازی و جهاد تبیین شدنی است/ هدف قرار گرفتن هویت ملی با ایجاد پنج شکاف از سوی دشمن
سید علیرضا آل داود کارشناس سواد رسانه در نشست مجازی با عنوان “جنگ ترکیبی و راهبردهای مقابله” که توسط نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی استان گیلان برگزار شد با اشاره به ابزارهای دشمن در جنگ شناختی اظهار کرد: پلتفرم های خارجی به عنوان سلاح های جدید جنگ شناختی فارغ از جنبه سرگرمی در این فضا به عنوان جنگنده برای تحت تاثیر قرار دادن اذهان و قلوب مردم که سرمایه یک جامعه محسوب می شوند اخبار جعلی و تحلیل مقرضانه منتشر می کنند.
وی در این راستا به اهمیت “سواد رسانه” اشاره کرد و گفت: در عرصه جنگ شناختی هرقدر سواد رسانه بیشتر باشد در این تهاجم همه جانبه می توان در جلوگیری از اهداف دشمن مقاومت کرد در غیر اینصورت با رهاسازی این فضا، دشمن آن را به دست می گیرد.
در جنگ ترکیبی با دو نوع نگاه “تهدید محور” و “فناوری شیفته” مواجه هستیم
این کارشناس سواد رسانه با بیان اینکه در این جنگ ترکیبی با دو نوع نگاه مواجه هستیم تصریح کرد: نگاه صرفاً “تهدید محور” به این فضا ما را دچار این آسیب کرده است که این نگاه در سال های اخیر به سمت فیلترینگ ناقص پیش رفته که حدود ۱۰۰ میلیون اکانت vpn در این راستا فعال شد که با تصمیمات نادرست دولت پیشین، قشر خاکستری را به سمت دشمن در این جنگ ادراکی کشانده است، شرایط کرونا و مجازی شدن فضای آموزشی نیز مزید بر علت شد.
آل داود با اشاره به مسئله “تسخیر ذهن” در بیانات اخیر رهبری در دیدار با بسیجیان بیان کرد: ذهن محل شک و یقین و قلب محل حب و بغض است لذا مدیریت شناخت و ادراک در فضای مجازی با تاثیر بر این فضا شکل می گیرد و نداشتن راهبرد و رهاسازی فضای مجازی از علل این آسیب ها است.
وی به سند ۲۰۳۰ به عنوان سند کثیف استعماری در سال های اخیر اشاره کرد و گفت: ۲۰۳۰ در واقع تربیت سرباز برای دشمن است که حضور دهه هشتادی یا همان نسل z را در اغتشاشات اخیر شاهد بودیم.
این کارشناس رسانه با اشاره به نگاه “فناوری شیفته” در این فضا از سوی طیف اصلاح طلب، ادامه داد: با این نگاه فارغ از آموزش های لازم تا روستاها نیز اینترنت را گسترش دادند.
آل داود در ادامه بر نگاه “قابلیت محور” به عنوان دیدگاه پیش گیرانه در این حوزه تاکید کرد و یادآور شد: چکیده منظومه فکری رهبر انقلاب در باب فضای مجازی، در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است که اظهار دارد دشمن به دنبال مأیوس سازی مسئولان و ملت از آینده کشور با ابزارهای خودش است و دنباله هایی که در داخل کشور از او حمایت می کنند لذا شما حوانان باید در شکست محاصره دشمن با حضور هوشمندانه، اثرناپذیر و تاثیرگذار پیشگام باشید.
💡 سید علیرضا آلداود
✏️
✅اهداف دشمن در جنگ نرم از نگاه امام خامنه ای:
۱) قطع جریان تواصی در کشور
دشمن دو هدف را به نظرما در جنگ نرم دنبال میکند -حالا یک جنگهای آشکار نظامی و سخت و خشن هست که آنها حکم خودش را دارد، امّا جنگ نرم مشکلتر علاج میشود و به یک معنا از جنگ سخت خطرناکتر هم هست- دشمن در این جنگ نرم دو حرکت را انجام میدهد: یکی این است که این زنجیرهی تواصی به حق و به صبر را قطع کند؛ دوّم اینکه حقایق را وارونه نشان بدهد که تبلیغات فراوانی هم دارند که حقایق عالم را راحت بعکس و بدروغ وارونه نشان بدهند. امّا اینکه رشتهی تواصی به حق و صبر را در بین مؤمنان قطع کند، جریان تواصی را قطع کنند، چیز خطرناکی است؛ [اینکه] کاری کنند که مؤمنین به یکدیگر توصیه نکنند، همدیگر را حفظ نکنند، به یکدیگر امید ندهند؛ اگر قطع این جریان، بریده شدن جریان تواصی در جامعه اتّفاق بیفتد، خیلی خطرناک است. این موجب میشود که انسانها احساس تنهایی کنند، احساس نومیدی کنند و ارادهها ضعیف بشود، امیدها کمرنگ بشود، جرئت اقدام از دست برود. وقتی تواصی نبود، این اتّفاقات میافتد؛ و طبعاً وقتی این جور شد، امیدها کم شد و جرئتها کم شد و ارادهها ضعیف شد، قهراً هدفهای عالی و متعالی بتدریج از دسترس دور میشود و کمرنگ میشود و دستنیافتنی به نظر میرسد و به دست فراموشی سپرده میشود؛ که این افسران جنگ نرم ما نباید اجازه بدهند این اتّفاق بیفتد. من یک وقتی(۲۵) گفتم جوانهای ما افسران جنگ نرم ما هستند. جوانها نباید اجازه بدهند یک چنین اتّفاقی بیفتد و باید امیدآفرینی کنند، باید توصیهی به ایستادگی، توصیهی به تنبلی نکردن، توصیهی به خسته نشدن کنند؛ اینها کارهایی است که جوانهای ما که گفتیم افسران جنگ نرم هستند بر عهده دارند.
البتّه امروز فضای مجازی یک فرصتی است برای این کار. حالا دشمنان از فضای مجازی جور دیگر استفاده میکنند امّا شما جوانهای عزیز این جوری از آن استفاده کنید: از فضای مجازی استفاده کنید برای امیدآفرینی، برای توصیهی به صبر، برای توصیهی به حق، برای بصیرتآفرینی، برای توصیهی به خسته نشدن، تنبلی نکردن، بیکاره نماندن و مانند اینها. خب این در مورد این کارِ اوّل دشمن که قطع زنجیرهی تواصی و حفاظت از یکدیگر است
💡 سید علیرضا آلداود
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دو اصل طلایی در تربیت رسانهای
🎙 سید علیرضا آلداود
#مهارت_های_زندگی
#تربیت_رسانه_ای
💡 سید علیرضا آلداود
✏️
انتخابات ما آنقدر مهم است که تمام دشمنان این خاک و سرزمین مادری برای انجام نشدنش صف بستهاند...
هوشیار باشیم!
#انتخابات
💡سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴محمد اصفهانی برای حضرت زینب (س) میخواند
خطبه بخوان زینب🖤
بازنشر🎥برشی از نماهنگ داغ نهان
⚫️به مناسبت وفات پیام آور عاشورا حضرت زینب کبری سلام الله علیها
#خبرگزاری_بسیج
🔹https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
✨﷽✨
👈 در گورستان:
✍ بر مزار بی خانه ای نوشته بودند :
شکر خدا بالاخره صاحبِ خانە و مکان خویش شدم.🍃
بر سنگ قبر فقیری نوشته بودند :
پا برهنه به دنیا آمدم، پابرهنه زیستم و پا برهنه به آخرت برگشتم.🍃
روی سنگ ثروتمندی خواندم :
همه کس را با پول راضی کردم، اما فرشته ی مرگ را نتوانستم راضی کنم.🍃
بر مزار دلشکسته ای چنین نگاشته شده بود :
قیامتی هست، تلافی می کنم.🍃
بر گور جوانی چنین خواندم :
یکدیگر را نیازارید. به خدا قسم پشیمان خواهید شد.🍃
بر قبر کودکی نوشته بودند :
خوشحالم بزرگ نشدم تا به درنده ای تبدیل شوم.🍃
بر مزار مادری نگاشته بودند :
تو رو خدا مواظب بچه هایم باشید.🍃
بر قبر دیوانه ای نوشته بودند :
هوشیار به دنیا آمدم، هوشیار زیستم، اما بخاطر رفتارهایتان خودم را به دیوانگی زده بودم.🍃
بر سنگ قبر دکتری چنین خواندم :
همه چیز چاره و درمانی دارد غیر از مرگ!🍃
دنیا مزرعه ی آخرت است. به عاقبت خود بیندیشیم که چه کاشته ایم، چون به جز آن درو نخواهیم کرد...
🔸 از مکافاتِ عمل غافل مَشو
🔸 گندم از گندم بروید... جُو ز جُو
📚 قــــــرآنـــــ کتابـــــــ زندگــی
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
💢اما و اگرهای افزایش نرخ ارز
🔹نرخ ارز طی روزهای اخیر، کمی روند صعودی به خود گرفته و وارد کانال ۵۴ هزار تومان شده است. این در حالی است که تقریبا در سال جاری روند ثابتی را طی کرده است.
🔸درباره دلایل افزایش نرخ ارز نظرهای گوناگونی وجود دارد، اما افزایش نرخ ارز که در حقیقت گویای کاهش ارزش پول ملی است، تابع تورم است؛ یعنی تورم سبب کاهش ارزش پول ملی و کاهش ارزش پول ملی موجب افزایش نرخ ارز میشود. با این احتساب تورم حدود ۴۰ درصدی منجر به افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ ارز میشود؛ قاعدتا چنین موضوعی پذیرفتنی نیست، زیرا نرخ پایه ارز بر مبنای قیمت ابتدای سال واقعی نیست.
🔹برای نمونه، با این قاعده در سال گذشته که تورم ۴۶/۵ درصدی داشتهایم، باید نرخ ارز نیز همین اندازه افزایش پیدا میکرد؛ در حالی که در سال گذشته نرخ دلار حدود ۱۰۰ درصد افزایش داشته است؛ بنابراین چون نرخ پایه در این موضوع محل مناقشه است، نمیتوان افزایش نرخ ارز را در کوتاهمدت مانند تورم انتظار داشت، اما در بلندمدت این مسئله درست است.
🔸برخی افزایش نرخ ارز را تابع تورم انتظاری میدانند،؛ در یک دستهبندی سه نوع تورم داریم، تورم از ناحیه تولید، تورم از ناحیه مصرف و تورم انتظاری؛ تورم از ناحیه تولید مربوط به افزایش هزینه تولید میشود که این تورم به نوعی تورم واقعی است، تورم از ناحیه مصرف مربوط به رقابت عرضه و تقاضاست و اتفاقی که در دی و بهمن سال گذشته افتاد، در همین راستا تحلیل میکنند و نوع سوم تورم، یعنی تورم انتظاری تابع عنصر روانی جامعه برای افزایش نرخ ارز است. از نظر این دسته از تحلیلگران افزایش فعلی قیمت ارز به دلیل تورم انتظاری است.
🔹بر اساس این نگاه، رکود چهار بازار جذب سرمایه در طول سال جاری باعث شده در این مقطع نگاهها به افزایش نرخ ارز و طلا معطوف شود. این چهار بازار عبارتند از مسکن، خودرو، بورس و طلا؛ رکود در این بازارها باعث شد که نقدینگی جامعه به سمت بانک متمایل شود ولی بانک نمیتواند جذابیت خود را حفظ کند؛ چون سود بانکی کمتر از نرخ تورم است و سرمایهدار مایل به سرمایهگذاری در بانک نیست. در این شرایط فضای جامعه به این سمت سوق پیدا کرده است که ثبات نرخ ارز دائمی نیست و به زودی ما شاهد افزایش نرخ ارز خواهیم بود، از آنجا که طلا نیز چسبندگی بالایی با نرخ ارز دارد، قیمت طلا نیز متناسب با نرخ ارز افزایش پیدا کرده است.
🔸سخن پایانی اینکه در شرایط فعلی، افزایش نرخ ارز بیشتر تابع تورم انتظاری در جامعه است و اگر این فضا از سوی مردم و مسئولان مدیریت شود و به شایعات و انتظارات افزایشی دامن زده نشود، قاعدتا شاهد ثبات نسبی در این بازار حساس خواهیم بود.
#گزارشروز
اطلاعیۀ روابط عمومی مجلس در پی برداشت غلط از مصوبۀ مالیاتی لایحۀ بودجۀ ۱۴۰۳
🔹براساس برداشتهای غلط از یک مصوبۀ مهم، شفافساز و ضدفساد مجلس در لایحۀ بودجۀ ۱۴۰۳، برخی رسانهها اقدام به فضاسازی و انتشار محتوای غلط و خلاف واقع علیه این مصوبه کردهاند.
🔹براساس لایحۀ دولت برای قانون بودجۀ ۱۴۰۳ و مصوبۀ مجلس در بند «ج» تبصرۀ ۶ این لایحه، «در صورتی که جمع مبلغ و دفعات واریز به حسابهای غیرتجاری هر شخص حقیقی در هر ماه، از جمع مبلغ و دفعات واریزی که تا پایان اردیبهشتماه سال ۱۴۰۳ توسط شورای پول و اعتبار تعیین میشود، بیشتر باشد، اثبات درآمدینبودن تراکنشها و ارائۀ اسناد و مدارک بهعهدۀ صاحب حساب میباشد. منظور از حساب غیرتجاری حسابی است که نزد سازمان امور مالیاتی کشور بهعنوان حساب مرتبط با فعالیت مؤدی ثبت نشده باشد». برخی بهاشتباه اینطور برداشت کردهاند که طبق این مصوبه هرکس سال آینده میزان واریزی به کارتهای بانکیاش نسبت به قبل افزایش یابد باید مالیات پرداخت کند، درصورتیکه این برداشت کاملاً غلط و خلاف مصوبه است.
🔹هدف این مصوبه جداسازی حسابهای تجاری از حسابهای عادی و شفافسازی درآمد برخی مشاغل است که عمدۀ فرارهای مالیاتی توسط آنها انجام میشد و تراکنشهای درآمدی خود را بهصورت کارتبهکارت به حسابهای شخصی واریز میکردند. این دسته از صاحبان مشاغل تاکنون به روشهای مختلف از پرداخت مالیات فرار کردهاند، ازجمله عدم استفاده از کارتخوان و الزام مشتری به واریز هزینهها بهصورت کارتبهکارت یا نقدی (مثلاً بیماران، خریداران خودرو، مسکن یا موکلان و...)، و حتی عمدۀ تراکنشهای درآمدیشان به حسابهای غیرتجاری بوده است. درحقیقت این مصوبه هیچ ارتباطی با مردم عادی و عموم اصناف ندارد و فقط شامل این دستۀ خاص از صاحبان مشاغلی است که تاکنون با حقهبازی و دورزدن قانون، از شفافشدن درآمدهای هنگفت خود سر باز زدهاند.
🔹همچنین، برخلاف ادعاهای غیرواقعی مطرحشده اینطور نیست که هرکس درآمدش نسبت به سال قبل افزایش یابد، مشمول این مصوبه میشود. بلکه طبق همین مصوبه، «شورای پول و اعتبار مکلف است تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده» مشخص کند که حسابهای بانکی افراد با چه مشخصاتی تجاری شناخته میشود. بهعنوان نمونه، هماکنون حسابهایی که در ماه ۱۰۰ تراکنش درآمدی داشته باشند و مجموع این واریزیها بیش از ۳۵ میلیون تومان باشد، مشمول این مصوبه میشوند. این یعنی اگر یک حساب ۹۹ تراکنش درآمدی داشت و مجموع آن از ۳۵ میلیون تومان بیشتر باشد، شامل قانون نمیشود یا اگر حسابی در یک ماه ۱۰۰ تراکنش درآمدی داشت، اما مجموع واریزیها ۳۴ میلیون و ۹۹۹ هزار تومان شد باز هم شامل مصوبه نمیشود، چرا که طبق قانون باید هر دو شرط تعداد تراکنش و مجموع درآمد در ماه توامان محقق شود.
🔹بنابراین، همۀ مثالها و ادعایی که برای این مصوبه در فضای رسانهای و مجازی مطرح و مدعی شده که طبق آن هرکس حتی یک میلیون تومان افزایش درآمد داشته باشد باید مالیات بدهد، دروغ محض بوده و احتمالاً هدف آن تخریب دولت و مجلس و ناامیدی مردم از مشارکت در انتخابات است.
🔹روابط عمومی مجلس همچون همیشه از همۀ رسانهها درخواست میکند، بعد از بررسی کارشناسانه و تخصصی مصوبات، نسبت به انتشار آن اقدام کنند تا مبادا اطلاعات غلط به مخاطبان خود ارائه دهند. در این زمینه، روابط عمومی مجلس شورای اسلامی نیز بهمانند گذشته آمادگی دارد نسبت به رفع ابهامات و پاسخ به سؤالات رسانهها و خبرنگاران محترم اقدام کند.