18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یک فنجان تحلیل (قسمت سوم)
🔹تاثیر جبهه اصلاحات بر مشارکت حداکثری به چه نحویست؟
کارشناس برنامه: دکتر مهدی سعیدی
پژوهشگر و نویسنده حوزه سیاسی و تاریخ معاصر:
🎙 *جهان در عصر ظهور قدرتهای جهانی است/ انتخابات این دوره از اهمیت زیادی برخوردار است*
🔺 سعید میرزایی با تأكید بر اینكه مردم نباید از حق خود در انتخابات بهراحتی بگذرند، گفت: انتخابات در این دوره اهمیت زیاد دارد؛ زیرا شرایط كشور، منطقه و جهان خاص و ویژه است و در عصر ظهور قدرتهای جدید جهانی حضور داریم كه ایران یكی از آنها است.
🔍 مشروح خبر را بخوانید
📻 رادیو گفتوگو، صدای اندیشهها
💢چرا این همه مصوبهی مجلس انقلابی در زندگی مردم چندان احساس نمیشود؟
🔸 انتظارها از مجلس برای بهبود معیشت و زندگی عمومی مردم، عموما با اختیارات و وظایف این قوه مهم همخوانی ندارد. لذا پس از مفتخر شدن آن به لقب مجلس انقلابی توسط رهبر معظم انقلاب، این سوال مطرح میشود که پس چرا ما اثرات اقدامات این مجلس را در زندگی عمومی خود نمیبینیم. حال اینکه با نگاهی به آمار کمّی و ویژگیهای کیفی قوانین مصوب در این مجلس میتوان فهمید که مجلس یازدهم، پرکارترین مورد حداقل در سه دهه اخیر بوده است.
🔹 قوانین متعدد در حوزه هستهای و رفع تحریمها، حذف رانت مجوزها و ایجاد 150 هزار شغل مستقیم، پشتیبانی واقعی از دانشبنیانها، اصلاح ساختار بودجه و ساختار بانک مرکزی، شفافیت قوای سهگانه، افزایش حقوق سربازان و کارکنان و کاهش مدت سربازی، افزایش جمعیت و جوانی آن، بیمه رایگان برای شش میلیون نفر، ساماندهی صنعت خودرو و واردات معقول آن و از همه مهمتر برنامه هفتم توسعه با انواع خلاقیتهای بیسابقه از جمله این موارد بوده است.
🔸 در برخی از این موارد، اجرای درست توانسته کمک بزرگی به مردم داشته باشد. برای مثال بیمه شدن 6 میلیون نفر از فقیرترین قشر جامعه یا حذف رانت مجوزها و ایجاد شغلهای گسترده، برای مردم آورده مستقیم داشته است. اما در برخی موارد هم اجرای ناقص یا ضعیف باعث شده تا نتایج هم ضعیف باشد. برای مثال کالابرگ الکترونیک یا واردات خودرو به صورت کامل و صحیح اجرا نشده و نتایج اساسی خود را نداشته است.
🔹 در عرصه نظارت هم مجلس یازدهم، اتفاقاتی را رقم زده که سابقا انجام نمیشده. ایجاد سهشنبههای نظارتی برای توجه به اجرای درست وظایف توسط دستگاههای دولتی و حاکمیتی و همچنین چندصد سفر نظارتی توسط نمایندگان از جمله این خدمات بوده است.
🔸 پس مجلس انقلابی به وظایف خود تا حد امکان و بسیار بهتر از مجالس قبل عمل کرده اما به علت وجود مشکلات بسیار زیاد در کشور یا برخی ضعفهای اجرایی، مردم این موارد را در زندگی عمومی و معیشت خود کمتر حس میکنند.
🇮🇷 #ویژه_دهه_فجر 🇮🇷
💢 موشن گرافیک صعود 40 ساله منتشر شد.
⭕️ ویژه کانال ها و گروه های انقلابی
💠 #قسمت_اول
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199887
💠 #قسمت_دوم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199896
💠 #قسمت_سوم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199898
💠 #قسمت_چهارم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199900
💠 #قسمت_پنجم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199901
💠 #قسمت_ششم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199907
💠 #قسمت_هفتم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199903
💠 #قسمت_هشتم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199904
💠 #قسمت_نهم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199905
💠 #قسمت_دهم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199906
💠 #قسمت_یازدهم
📚 لینک مطلب:
👇👇👇
https://btid.org/fa/video/199902
📎 #دهه_فجر
📎 #ایران_مقتدر
📎 #صعود_چهل_ساله
:امام خمینی(ره) از سال ۱۳۴۰ تا ۱۳۴۲ «تحریرالوسیله» را نوشتند. در بخشی مربوط به مباحث مربوط به حکومت اسلامی به مسائل مربوط به حکومت اسلامی اشاره کردند. در این دوره چند کار ساختاری انجام شد، از جمله این کارها تربیت افرادی مانند مقام معظم رهبری، شهید بهشتی، شهید مطهری و… بود. حضرت امام این افراد را به عنوان نیروهای فکری و به این منظور که باید نهضت انقلاب را دنبال میکردند، پرورش داد که این افراد به بیدارگری و بیدارسازی امت مسلمان پرداختند. همه این اقدامات در جهت پیشرفت نهضت انقلابی انجام گرفت.
یکی از اهداف امام تغییر ساختار نظام شاهنشاهی بود. امام مصمم بود که نظام باید برداشته شود. در نظام شاهنشاهی دین شخصی بود، همه دیندار بودند ولی به عنوان مسئله شخصی به دین نگریسته میشد. اما حضرت امام به دنبال این بودند که دین را از حالت شخصی خارج کنند و به حاکمیت برسانند. ملیگرایان به دنبال جدایی دین از سیاست بودند یا سکولارها که هنوز هم فریاد میزنند تا دین را از سیاست جدا کنند اما هدف امام آگاهی دادن به مردم بود. امام معتقد بودند سیاست نظام باید سیاست دینی باشد.
: یکی از ساختارسازیهای حضرت امام بیدارسازی فکری و عملی برای مردم بود و میفرمود: جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد. امام هدف خود را از ابتدا ترسیم کرده بودند. حتی در نجف هم ۳۵۰ شاگرد تربیت کرده بودند و مبانی نظام را تشریح میکردند. کتاب «ولایت فقیه» را نوشتند. این ساختار قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
دکتر محمد شربتی اقتصاددان:
مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی ، اگر خواهان اصلاح وضع اقتصاد شان هستند ، مکتب فکری اقتصادی نامزدها را بررسی کنند و به عنوان معیاری مهم در انتخابشان قرار دهند .
چه بسیار افراد به ظاهر حزب اللهی و انقلابی که مسیر اقتصاد نئولیبرال را دنبال میکنند و نتیجه اش وضع موجود است.
#مجلس_گفتمانی
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ صحنههای جالبی از برفروبی صحنهای حرم رضا(ع)
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🔻بازداشت هفت جاسوس موساد در ترکیه
🔹 همزمان با بیانیه وزارت اطلاعات ایران درباره شناسایی شبکه جاسوسهای موساد در ۲۸ کشور جهان، نهادهای امنیتی ترکیه از دستگیری هفت نفر به اتهام فروش اطلاعات به سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی خبر دادند.
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🔴تصویر رزمنده مجاهد سپاه اسلام سعیدعلیدادی که در حمله جنگندههای اسرائیل به جنوب دمشق به شهادت رسید
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan