🎥 در راه پیمایی ۲۲بهمن امسال میآیم چون…
شهداء بر ما منت نهادند و با شهادتشان راه سلطه بیگانگان را بر ملت و کشور ما بستند و همواره توصیه آنها این جمله بود : امام را تنها نگذارید...
🟢آمده ایم و می آییم چون انقلاب مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه میدهد ولی معاندان دنبال القای ناکارآمدی نظام و انقلاب هستند
🟢آمده ایم بارها و این بار با قدرت مضاعفی می آییم زیرا امام خامنه ای عزیز حضور و تواصی به آن را تاکید کرده اند
🟢آمده ایم و می آییم زیرا حضور یعنی پاسخ دندان شکن به دشمنان که مترصد فرصت اسیب رساندن به انقلاب و نظام هستند.
🟢آمدن در راه پیمایی ۲۲بهمن یعنی تجدید میثاق با آرمان های انقلاب و معمار کبیر انقلاب امام خمینی ره و بیعت مجدد با امام خامنه ای عزیز برهم زننده راهبردهای مخالفان و معاندان
🟢امشب با ندای الله اکبر ضمن تجدید با امام خمینی ره و امام خامنه ای عزیز و آرمان های شهدا و ایثارگران و جانبازان و آزادگان و رزمندگان و ...بار دیگر به دشمنان جهانی و اذناب داخلی آنها در میدان عمل نشان میدهیم از انقلاب و آرمان های آن تا پای جان دفاع کرده و میکنیم و هر چند گله مندی هایی از مسئولان در عرصه اقتصاد و معیشت و فرهنگی و اجتماعی...داریم ولی این مانع از حضور در مراسم تکبیر انقلاب و راه پیمایی ۲۲بهمن نخواهد شد
✍سهراب خلیلی
بیست و یکم بهمن ۱۴۰۲
عملیات برون مرزی ساواک: ساواک و لبنان
از نخستین سالهای تأسیس ساواك، مأمورانی به لبنان اعزام شده و نمایندگی ساواك در این كشور ایجاد شد. سرتیپ حمید ناصری اولین نفری بود كه در رأس نمایندگی ساواك در لبنان قرار گرفت. مراقبت از گسترش اندیشههای چپ و كمونیستی در لبنان، نظارت بر احزاب و گروههای سیاسی و قومی مؤثر در تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی لبنان، تلاش برای جلوگیری از گسترش نفوذ مصر و جمال عبدالناصر و عراق در لبنان، و نیز تلاش برای گسترش نفوذ فرهنگی ایران در بین مردم لبنان، از جمله مهمترین اهداف طرحهای راهبردی و اجرایی ساواك در لبنان بود. ناآرامیهای تمام نشدنی سیاسی در لبنان و تلاش پیگیری كه مصر، سوریه و عراق برای نفوذ در این كشور داشتند و نیز رقابت قدرتهای بزرگ در منطقه كه با همكاری نزدیك ساواك، موساد و سرویس اطلاعاتی و امنیتی تركیه نیز در لبنان همراه بود، بیش از پیش بر حساسیت و اهمیت فعالیت و حضور ساواك در لبنان میافزود. از سوی دیگر آمد و شد بسیاری از گروههای سیاسی و چریكی مخالف رژیم پهلوی در لبنان و ارتباطاتی كه با برخی گروههای سیاسی لبنانی و فلسطینی در آن مناطق داشتند، از دیگر دلایل مهم حضور و فعالیت چشمگیر ساواك در لبنان بود. از همان سالهای نخست تأسیس ساواك و تشكیل نمایندگی این سازمان در لبنان، بین ساواك و دستگاه اطلاعاتی لبنان رابطه برقرار شد. ساواك همچنین برای نفوذ در بین شیعیان لبنان و نیز دیگر گروههای مذهبی و قومی (نظیر مسیحیها) گامهای بزرگی برداشت و تلاش كرد از اتحاد لبنان با عراق، سوریه و مصر جلوگیری كند. پس از حمید ناصری، سرهنگ پاشایی و سپس سرلشكر منصور قدر در رأس نمایندگی ساواك در لبنان قرار گرفتند. در اردن نیز به دلیل روابط سیاسی نزدیك حكومت پهلوی با ملك حسین، ساواك در فعالیتهای برونمرزی خود آزادی عمل بسیاری داشت. منصور قدر همزمان با مسئولیت سفارت ایران در اردن و سپس لبنان، نمایندگی ساواك را نیز در این كشورها عهدهدار بود؛ ساواك در دوره حضور او در لبنان، در بین گروههای سیاسی، احزاب، شخصیتها و رجال سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، فرهنگی و مذهبی لبنان نفوذ یافت.
به رغم حضور ساواك در لبنان، مخالفان سیاسی و چریكی حكومت در لبنان آمد و شد داشتند و به انحاء گوناگون برای مأموران ساواك مشكل ساز میشدند؛ چنانكه در مراسم خاكسپاری دكتر علی شریعتی در سوریه، بسیاری از مخالفان سیاسی حكومت ایران كه مقیم لبنان و سوریه بودند، حضور داشتند و تلاشهای ساواك برای جلوگیری از برگزاری مراسم تدفین و بزرگداشت او در لبنان و سوریه با شكست روبرو شد.
از جمله مخالفان رژیم پهلوی كه در لبنان آمد و شد داشتند، گروههای چریكی بودند. بسیاری از اعضای گروههای چریكی و سیاسی مخالف حكومت پهلوی برای فراگیری آموزشهای نظامی و نیز تهیه اسلحه و مواد منفجره، در لبنان و بخشهایی از سرزمینهای فلسطینی در آمد و شد بودند و با مبارزان فلسطینی و لبنانی در اردوگاههای مختلف تماس داشتند. این امر موجب میشد ساواك موضوع كنترل مخالفان حكومت را در لبنان با حساسیت پیگیری كند. از جمله وقایعی كه در واپسین سالهای دهة 1340 در روابط ایران و لبنان مشكلاتی ایجاد كرد، حضور تیمور بختیار اولین رئیس ساواك (كه اینك به عنوان مخالف حكومت پهلوی در خارج از كشور به سر میبرد) در لبنان بود كه به رغم تمام تلاشهای سیاسی و دیپلماتیك و نیز اقدامات گسترده ساواك، دولت لبنان حاضر به تسلیم او به ایران نشد؛ به دنبال آن نیز، شاه روابط سیاسی دو كشور را قطع كرد.
از جمله فعالیتهای ساواك، تلاش برای نفوذ در بین شیعیان لبنان بود. نمایندگی ساواك در لبنان همواره تلاش میكرد در انتخاب رؤسای جامعه شیعه اثر گذاشته و شخصیتی در رأس شیعیان قرار گیرد كه از رژیم پهلوی حمایت كند. ساواك تلاش میكرد با برخی شیعیان ایرانی فعال در لبنان، از جمله امام موسی صدر و دكتر مصطفی چمران (پایهگذاران جنبش امل در لبنان) رابطه برقرار كند. طرح ساواك برای جلب همكاری دكتر چمران با شكست روبرو شده و ساواك تلاش كرد در رابطه او با امام موسی صدر اختلافاتی ایجاد كند؛ در همان حال برای جلب نظر مساعد امام موسی صدر به حكومت تلاش میكرد. ساواك در جلب نظر مساعد امام موسی صدر و جنبش امل به رژیم پهلوی با شكست مواجه شد و مذاكرات گاه و بیگاه طرفین هیچگاه نتیجه مطلوبی برای حكومت به بار نیاورد.
21.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 مستند منقضی| آتاتورک که بود و در تاریخ معاصر ایران چه کرد
🔺«آتاتورک» اهل ایران نبود اما تاثیر زیادی روی ایران گذاشت. او که استفاده از نامش برای مردم ترکیه ممنوع بود، بین ایرانیها نام آشناست. مستند منقضی به زندگی و روزهای سپری شده آتاتورک میپردازد.
💢رژیم پهلوی؛ مانع یا عامل توسعه؟
🔹چهل و پنج سال از انقلاب اسلامی ایران میگذرد. انقلابی که در مسیر رسیدن به اهداف و مطلوبیتهایش گامهای بزرگی برای رسیدن به عزت برداشته است. از طرفی برخی از این مطلوبیتها مانند اقتصاد اگرچه با اهداف متعالی فاصله دارد، اما از نقطهای که در چهار و نیم دهه پیش بود نیز فاصله بسیار زیادی دارد و راه زیادی طی شده است. چالشهای فعلی اقتصادی در رسیدن به مطلوبیتها سبب شده است تا جریان تحریف بر این انگاره تمرکز کند که اگر رژیم پهلوی ادامه مییافت، به توسعه و پیشرفت اقتصادی میرسیدیم. اما تمرکز بر مفهوم توسعه به معنای توان آباد کردن از یکسو و از سوی دیگر مطالعه ماهیت رژیم پهلوی، نشان میدهد این رژیم شاید کشور را به رشد اقتصادی از جنس آنچه در برخی کشورهای عربی است، میرساند؛ امت هيچ وقت توان ایجاد توسعه و آباد کردن ایران را نداشت.
🔰اما استدلالهای اثبات این ادعا کدامند:
🔸زیربنای توسعه داشتن استقلال در همه وجوه آن است. این در حالی است که رویکردهایی که ایران پیش از انقلاب در زمینه سیاست داخلی و خارجی در پیش گرفته بود، منطبق با الگوی حامیـ پیرو بود و اساساً در این الگو نقشی که برای ایران در نظام تقسیم کار جهانی تعریف کرده بودند، هیچگاه نمیتوانست ایران را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهد و اتفاقاً این رویکردها ضد توسعه بود. ایالات متحده میکوشید ایران را در تمام عرصهها به خود وابسته کند و همین وابستگی اصلیترین عامل جاماندن ایران از مسیر توسعه بود. برنامهریزیهای توسعه در زمان پهلوی در مسیر توسعه اقتدارگرایی شاه(انقلاب سفید) و تأمین منافع غرب بود.
🔹آنچه به عنوان صنعت در قالب ذوب آهن اصفهان، صنعت هستهای، گسترش بنادر و غیره در زمان پهلوی به ایران آمد، هیچگاه همراه با انتقال فناوری نبود و مهندس ایرانی اجازه فهم تکنولوژی را نداشت. صنعتی شدن در دوران پهلوی از طریق فروش نفت بود. نفت بفروش، کارخانه و مهندس اجارهای وارد کن.
🔸داشتن اعتماد به نفس در ایران و ایرانیِ زمان پهلوی در قالب فرهنگ غربزدگی، به کلی نابود شده بود. همچنین موتور توسعه اقتصادی علم است. صنعت هستهای، نفت و بسیاری از علوم صنعتی و غیر صنعتی از چندین دهه قبل از انقلاب در عرصه جهانی رخ برآورده بودند، ولکن تولیدات علمی در دانشگاههای ایرانی در آن زمان در حداقل ممکن بود. کشوری با این سطح پایین علمی چگونه میتوانست به توسعه اقتصادی دست یابد؟
🔹انقلاب اسلامی رویکردها را تغییر داد و بستر لازم را برای رسیدن به توسعه ایجاد کرد و اگر موانع متعددی همچون جنگ، تحریم و غیره در مقابل خود نداشت، با سرعت بیشتری به سمت توسعه حرکت میکرد. با وجود این، ایران کنونی در بسیاری از علوم و فناوری در سطوح بالای جهانی و در کنار پنج کشور برتر دنیا قرار دارد.
#گزارشروز
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
☑️پاسخی مختصر به حق ناشناسانی که انقلاب اسلامی ایران را با نظام فاسد و وابسته پهلوی مقایسه می کنند
🟢۱:انقلاب اسلامی حاصل تلاش هزار و چهارصد ساله اولیاء و انبیاء الهی که در سال ۱۳۵۷ ثمر داد.پس این انقلاب صبغه دینی الهی دارد که کلام امام کاظم علیه السلام گواه صدق آن است.و کلام خدا فالله خیرا حافظا ...موید حفاظت این نظام اسلامی خواهد بود انشاءالله
🟢۲: شعار آرمانی و عملیاتی و ملموس انقلاب اسلامی ،نه شرقی ،نه غربی ،جمهوری اسلامی بوده و هست.امام خمینی ره فرمودند: آمریکا از انگلیس بدتر و شوروی از انگلیس بدتر ،همه از هم پست تر و پلیدتر. و یکی از علل دشمنی و مخالفت دشمنان علیه جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون،همین شعار محوری انقلاب بوده و هست.البته رابطه با بلوک شرق و بویژه روسیه دال بر نقض آرمان انقلاب نیست.زیرا شوروی و سیاست های خارجی آن کشور مبتنی بر سلطه و غارت و حمله نظامی به کشورهای دیگر نیست.( البته موضوع جنگ روسیه و اوکراین یکی از دلایل آن گسترش ناتو در قلمرو شرق و....بوده است)
🟢۳:ممیزه دیگر انقلاب از رژیم منحوس پهلوی ،عدم وابستگی به دولت های با مرام لیبرالیسم و سوسیالیستی بوده و هست.سیاست خارجی مبتنی جمهوری اسلامی ایران بر سه اصل عزت ،حکمت و مصلحت در روابط با تمامی دولت های دنیا می باشد.این اصل راهبردی باعث اقتدار و افزایش در روابط با تمامی دول گردیده و اجازه هیچگونه دخالتی به هیچ قدرتی در امور داخلی و خارجی نظام را نداده و نمی دهد.
🟢۴:قانون اساسی راهبردی و در برگیرنده همه ضرورت ها و اهداف و آرمان های نظام اسلامی در همه عرصه ها و زمینه ها بویژه اصل ۱۱۰ قانون اساسی و ولایت مطلقه فقیه بر همه امور کشور ،که متضمن جلوگیری از انحراف حکومت و افتادن در دام دیکتاتوری و استبداد شده و هم رافع و باعث گشایش گره از مشکلات نظام اسلامی در گردنه های سخت میشود.
🟢۵:مردم سالاری دینی و نقش آفرینی مردم در عرصههای مختلف از جمله انتخابات در نظام اسلامی ،در نظام دیکتاتوری پهلوی اصلا واژه مردم مفهومی نداشته و مردم در آن هیچ جایگاه و نقشی نداشته و ندارند.مصداق عینی نقش آفرینی مردم در نظام اسلامی ،عرصه انتخابات می باشد.که تبلور اداره امور به دست مردم و انتخاب مسئولان در رده های تصمیم گیری و تصمیم سازی است.
🟢۶:رهبری جامعه بر عهده ولی فقیه جامع الشرائط و مسلط به امور و متخصص و مشرف بر تحولات و فاقد رانت های ویژه و پیگیر امور و تحولات داخلی و خارجی و ارائه راه کار و راهبرد و گفتمان ساز برای امور کلان از جمله اقتصاد مقاومتی و موضوع جمعیت و...در نظام دیکتاتوری رای و نظر شاه مقدم بر همه قوانین بوده و هست...
🟢۷:تفکیک قوا در نظام جمهوری اسلامی و عدم دخالت هیچ قوه در حوزهها و امور دیگر قوا و در صورت ایجاد معضل و مشکلی در روابط بین قوا ،مجمع عالی سران سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام به آن مشکل فیصله می دهد.در نظام استبدادی اول و آخر همه امور به شخص شاه برمی گردد.
🟢۸:یکی از شاه کارهای امام خمینی ره پیش بینی نهاد تشخیص مصلحت نظام و رفع گیر در بن بست های ایجاد شده در روند حرکتی انقلاب به سوی قله، از جمله در روابط مجلس و شورای نگهبان و...در نظام استبدادی هربا وجود داشتن سه قوه و به ظاهر تفکیک آنها ولی حرف آخر را شاه در هر سه قوه مطرح می ساخت.
🟢۹:ارتش و سپاه پاسداران و نیروی انتظامی انقلابی و جهادی و ولایی در راستای دفاع از ثغور و حدود سرزمینی نظام جمهوری اسلامی و همچنین دفاع از ملل مظلوم منطقه و حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و حفظ امنیت داخلی کشور.ارتش وابسته پهلوی و سرکوب مردم و ژاندارم منطقه در حفاظت از منافع آمریکا و ناتوان در دفاع از قلمرو کشور مثلاً جنگ جهانی اول و دوم و فروپاشی ارتش ۱۲۰هزار نفری پهلوی در مدت شش روز و تسلیم متفقین شدن .
🟢۱۰:تکیه انقلاب اسلامی ایران منابع و ظرفیت های فراوان و توانمندی های داخلی از جمله نیروی انسانی انقلابی و کارآمد و توانمند و جهادی به جای وابستگی از نوک انگشتان تا موی سر به بیگانگان در رژیم منحوس پهلوی.منابع فراوان نفت و گاز و منابع راهبردی سنگ های معدنی از جمله طلا و نقره و اورانیوم و پالادیوم ولیتیوم و...که از معادن استراتژیک در معادلات جهانی است.
🟢۱۱:نیروی جوان ،کارامد و علاقه مند و انرژیک و مستعد برای ساختن کشور و عملی ساختن واژه استقلال و ابعاد آن در میدان عمل که مصداق عینی و عملی آن در دفاع مقدس متبلور گردید.
🟢۱۲:استقلال واقعی در همه عرصه بویژه در بعد سیاسی و اقتصادی و فکری و فرهنگی و...در انقلاب اسلامی و نقطه مقابل آن وابستگی عملی در همه حیطه ها در رژیم دیکتاتوری پهلوی.استقلال به یک معنا یعنی عدم وابستگی به بیگانگان و ایستادن و تکیه بر داشته های خودی و طرد وابستگی به دشمنان را عملیاتی ساختن.در بعد سیاسی عدم اجازه به بیگانگان برای دخالت در امور داخلی و راهبردی
کشور،بعد اقتصادی استقلال یعنی تامین نیازهای خود و عدم وابستگی به بیگانگان در تامین آن نیازها و به بیانی خود اتکایی. مفهوم استقلال فکری و فرهنگی که از همه مهم تر و راهبردی تر است که وابستگی در این موضوع مقدمه وابستگی در سایر موارد است و عدم وابستگی در آن آغاز خودکفایی در همه عرصه خواهد شد.
👈انقلاب اسلامی ایران در یک کلام همه معادلات سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و...دنیا را بهم ریخت. زیرا در آن دشمنان از تحلیل یک واقعیت به نام اعتقادات مذهبی و دینی عاجز ماندند و از همین راه متحمل شکست های راهبردی در موارد متعددی شده و خواهند شد انشاءالله
🟢🟢🟢به امید حضور پر شور و شعور همه آحاد مردم از هر طیف و گرایش سیاسی در راه پیمایی فردا( ۲۲بهمن)و اعلام بیعت مجدد با آرمان های نظام و انقلاب و رهبری و مشت محکمی بر دهان یاوه گویان جهانی بویژه آمریکا و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و...در عمل زدن.
انشاءالله
👈ادامه دارد ...
✍سهراب خلیلی
۲۱ بهمن ۱۴۰۲
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
🇮🇷 و اینک رفراندوم
آنچه از این جمعیت باشکوه و انبوه جمعیت میلیونی راهپیمایی کنندگان ۲۲ بهمن میبینید، تنها بخشی از مردم انقلابی است که
۱. امکان حضور داشتهاند
۲. در قاب تصویر جا شدهاند
۳. در پیک جمعیت حاضر هستند، نه تمام مدت برگزاری مراسم در ۸ تا ۱۳ که مردم در چند نوبت میآیند و میروند
👤احمد قدیری
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبرمعظم انقلاب: هرکس جمهوری اسلامی را نصرت کند، خدا را نصرت کرده است...
📌 #قرآن_رهبر_نصرت
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیسی: مرگ رژیم صهیونیستی فرا رسیده است
🔹رئیسجمهور در سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن:
رژیم صهیونیستی از بین رفتنی است. آنها میخواهند زمان را بگذرانند ولی مرگ رژیم صهیونیستی فرا رسیده است.
🔹غربیها بسیار تلاش کردند با جنگ نظامی، محاصره اقتصادی و تحریم جمهوری اسلامی ایران را مجبور کنند تا در دفاع از فلسطین و آرمانهای انقلاب دست برداریم اما امروز با گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی اثبات شد حق با جمهوری اسلامی و امام (ره) است.
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بریتانیا در انقلاب صنعتی با انگیزه استثماری از زنان بیگاری میکشید
برنامه تلویزیونی #خیابان_آزادی یکشنبه، سهشنبه و پنجشنبه، ساعت ٢٢ از شبکه افق سیما.
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan
هدایت شده از خبرگزاری بسیج شهرستان فلاورجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: تمام نهادها برخواسته از رأی ملت هستند
رئیسجمهور در سخنرانی راهپیمایی ۲۲ بهمن:
🔹ما معتقدیم آزادی در کشور جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی تضمین شده است. بر خلاف آنچه مدعیان آزادی بیان میکنند آزادی حقیقی در این کشور و این نظام است.
🔹تمام نهادهای انقلاب اسلامی و کشور برخواسته از رأی ملت است. افتخار ایران آن است که از ابتدا تاکنون هرسال انتخابات برگزار کرده برای تشکیل همه نهادها مراجعه به رأی مردم کرده است.
🔹کسانی که مدعی دموکراسی هستند به رأی فلسطینی، یمنی و ملتهای خودشان احترام نمیگذارند. نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر جمهوریت و ملاکش رأی مردم است.
https://eitaa.com/basijnews_falavarjan