🌹تصاویری از شهید بهروز واحدی
🔹پاسدار بهروز واحدی بر اثر حملات شب گذشته آمریکا به مواضع محور مقاومت در استان دیرالزور سوریه به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢با کلام ولایت در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳
🟡قسمت دوم
🟢در ادامه امام خامنه ای عزیز درباره شعار سال۱۴۰۳( جهش تولید با مشارکت مردم)فرمودند:
در حالی وارد این سال شدیم که کارهای زیادی هست. همه باید خودمان را به ام کارها متعهد بدانیم در زمینه های مختلف ،لکن در این سال هم مسئله عمده کشور عبارت است از اقتصاد ،نقطه ضعف اساسی کشور عبارت است از مسئله اقتصاد.باید در این زمینه ها فعال عمل کنیم.یک کلید حل اساسی برای حل مشکلات اقتصادی کشور عبارت است از مسئله تولید.اگر رشد تولید و حرکت به جلو در تولید ملی به نحو مطلوب انجام بگیرد،بسیاری از مشکلات مهم اقتصادی مثل: مسئله تورم ،مسئله اشتغال و مسئله ارزش پول ملی و...به نحو خوبی به سمت حل پیش خواهد رفت...
🟣 تحلیلی بر این فراز از بیانات مقام معظم رهبری:
۱_سالهاست مقام معظم رهبری با نام گذاری سالها مسیر حرکت کلان دولت ها را در سال پیش رو تعیین می کنند.در هر حال اکثر دولت ها با این شعار محوری آقا آنگونه که هدف معظم له بوده عمل نکرده و گله مندی های رهبری را بدنبال داشته است.
۲_از ده سال پیش آقا محور همه نامگذاری سالها را اقتصادی بیان داشته و ریل گذاری مطلوبی برای دولت ها تعیین فرمودند ،که دشمن تمام تلاش خود را در مسائل اقتصادی متمرکز نموده اند تا انقلاب اسلامی را دچار چالش کنند که تاکنون بحمدالله موفقیتی کسب نکرده اند.
۳_عمده تلاش از منظر آقا در مباحث مختلف کشور، ریل گذاری در امر اقتصاد کشور بوده ،زیرا با معیشت و زندگی مردم سرو کار دارد.
۴_شاه کلید حل مشکلات اقتصادی کشور از منظر امام خامنه ای عزیز عبارت است از « مسئله تولید».
۵_از منظر امام خامنه ای عزیز،اگر رشد همه جانبه تولید ملی با مشارکت محقق شود،معضلاتی چون تورم و افزایش افسار گسیخته قیمت ها و موضوع حیاتی اشتغال و کارآفرینی برای اقشار نیازمند کار و فعالیت و حفظ و ارتقای جایگاه پول ملی و...حل و فصل شده و معیشت مردم رو به بهبود و از تکانه های شدید آن جلوگیری خواهد شد.
🟢ادامه در قسمت سوم...
🖌سهراب خلیلی
ششم فروردین ۱۴۰۳
بسم الله الرحمن الرحیم
🟢 با کلام ولایت در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۳
🟢قسمت سوم و پایانی
🔵آقا در ادامه پیام نوروزی فرمودند:«...به همین جهت امسال هم روی مسئله تولید تکیه می کنم. و انتظار دارم که ان شاء الله یک جهشی در کار تولید اتفاق بیفتد امسال ،و بجد اعتقاد دارم ...اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم بایستی : ۱_اقتصاد را مردمی کنیم
۲_ پای مردم را به عرصه تولید به نحو محسوسی باز کنیم ۳_موانع حضور مردم را بر طرف کنیم ...»
🟡 تحلیلی بر این فراز از پیام نوروزی مقام معظم رهبری:
۱_در این پیام محور اصلی و نهایی آن از منظر معظم له عبارت است از موضوع « تولید » و تمام هم و غم رهبری جهش و حرکت پیشتازانه و همه جانبه و قاطع و مستمر پیش بینی شده است
۲_از منظر امام خامنه ای عزیز جهش تولید اگر در کشور محقق شود نیاز به عوامل یه گانه ای دارد که تحقق آنها یعنی موفقیت در تولید.
یکی از عوامل سه گانه موضوع مردمی شدن اقتصاد به معنای رایج و واقعی کلمه است.یعنی واگذاری و اجرایی شدن آن توسط اقشار مختلف مردم متناسب با توانمندی های آنان
دومی ،حضور مردم در عرصه تولید به شکل آرام و تدریجی و به مرور زمان سرعت گرفتن آن در حیطه های مختلف صنعتی و کشاورزی و ...
سومی ،بر طرف کردن موانع حضور مردم در امر تولید کالا و خدمات و...در موضوع صدور مستندات ثبتی و قانونی آن و صدور مجوز های لازم و وام های بانکی و اراضی و زمین مناسب برای ساخت و ساز و کارگاه های تولیدی و...
🟢در ادامه آقا فرمودند:«...در بخش های مردمی ظرفیت های بزرگی وجود دارد،این ظرفیت ها بایستی اولاً فعال شوند و ثانیاً از این ظرفیت ها به نفع مردم استفاده شود. امیدوارم آن شاء الله این شعار به بهترین وجهی تحقق پیدا کند.برنامه ریزان کشور برنامه ریزی کنند،صاحب نظران همکاری فکری کنند ،و فعالان اقتصادی به نحو عملی در این کار آن شاء الله مشارکت کنند. از خداوند متعال توفیق ملت بزرگ و عزیز ایران را مسئلت می کنم و سلام خاضعانه عرض می کنم به پیشگاه حضرت بقیه الله ارواحنا فداه و از خداوند تعجیل در فرج آن بزرگوار را که فرج بشریت است مسئلت می کنیم...»
🟢 تحلیلی بر فراز پایانی پیام نوروزی مقام معظم رهبری دامه ظله العالی:
۱_تاکید معظم له بر ظرفیت های بزرگ در بخش مردمی در امر تولید و اشکال متنوع آن، که منظور آقا فعال و عملیات شدن این ظرفیت های بالقوه به بالفعل در عرصه تولید و استفاده مطلوب از آنها به منفعت مردم و کشور و ارتقای جایگاه آنها .
۲_اقا و اظهار امیدواری در خصوص اجرایی شدن شعار جهش تولید با مشارکت مردمی و شاهد آثار آن در بهبود زندگی مردم.
۳_برای تحقق شعار سال از منظر امام خامنه ای عزیز به سه نکته باید توسط سه گروه مهم توجه ویژه ای لحاظ گردد: الف : تصمیم گیران و برنامه سازان و برنامه ریزان در کشور در خصوص تعریف چهارچوب لازم و عملیاتی برای تحقق شعار سال
ب: صاحبان فکر و اندیشه و جمع بندی دیدگاه های خود و همفکری و همکاری با طراحان و مجریان اجرایی شعار سال
ج:مشارکت مجدانه و مستمر فعالان اقتصادی در خصوص عملی نمودن شعار سال در همه عرصه ها اقتصادی و معیشتی و اجتماعی و...
🖌 سهراب خلیلی
هفتم فروردین ۱۴۰۳
🥀 به خدا شكايت مىكنم‼
📝 روایت شانزدهم ، چهارشنبه ۱۶ رمضان المبارک ۱۴۴۵.
🌿 قالَ أميرَالمُؤمِنين عَلي بن أبي طالب ﴿عَلَيهِما السَّلام﴾ :
🍂 إِلَى اَللَّهِ أَشْكُو مِنْ مَعْشَرٍ يَعِيشُونَ جُهَّالاً وَ يَمُوتُونَ ضُلاَّلاً ، لَيْسَ فِيهِمْ سِلْعَةٌ أَبْوَرُ مِنَ اَلْكِتَابِ إِذَا تُلِيَ حَقَّ تِلاَوَتِهِ وَ لاَ سِلْعَةٌ أَنْفَقُ بَيْعاً وَ لاَ أَغْلَى ثَمَناً مِنَ اَلْكِتَابِ إِذَا حُرِّفَ عَنْ مَوَاضِعِهِ وَ لاَ عِنْدَهُمْ أَنْكَرُ مِنَ اَلْمَعْرُوفِ وَ لاَ أَعْرَفُ مِنَ اَلْمُنْكَرِ.
🍂 به خدا شكايت مىكنم از مردمى كه در جهالت زندگى مىكنند و با گمراهى مىميرند ؛ در ميان آنها كالايى خوارتر از قرآن نيست ، اگر آن را آنگونه كه بايد بخوانند و متاعى سود آورتر و گرانبهاتر از قرآن نيست اگر آن را تحريف كنند و در نزد آنان، چيزى زشتتر از معروف و نيكوتر از منكر نمىباشد.
📖 نهج البلاغه، خطبه ۱۷
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
🆔 @gh_karimi
📢 آمادگی ورود به شبهای قدر
✏️ رهبر انقلاب: در ماه رمضان دلهایتان را هرچه میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده شوید، که: «لَیلَةُالقَدرِ خَیرٌ مِن اَلفِ شَهرٍ. تَنَزَّلُ المَلائِکَةُ وَ الرّوحُ. فِیها بِإذنِ رَبِّهِم مِن کُلِّ أمرٍ» شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متّصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر میکنند.
🌙 #بهار_معنویت | روز شانزدهم ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵
#ماه_رمضان
🪔چراغی را که ایزد بر فروزد؛ گر ابله پف کند ریشش بسوزد!
#تکهای_از_آسمان
🔴 چرا رسانههای اجتماعی - ارتباطی سلاحهای جدید در جنگهای شناختی-ترکیبی امروز هستند؟ / قسمت نخست
✍سید علیرضا آل داود
💠 رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار نوروزی با شاعران با اشاره به اینکه رسانهها بیش از موشک و پهپاد بر عقب راندن دشمن اثر میگذارند، فرمودند:
شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
🔻اشاره چندباره رهبر حکیم انقلاب اسلامی طی سالهای اخیر به قدرت تاثیر رسانه بر دلها و ذهنها نشان از اهمیت این موضوع دارد. دقیقا در جنگ شناختی – ادراکی ذهنها و دلها تسخیر میشوند و مهمترین ابزار این تسخیر در عصری که ما زندگی می کنیم فضای مجازی و رسانهها هستند.
🔻سالها قبل آمریکاییها در سندی محرمانه با عنوان " How can us capture minds & heart”s Islamic world" به تسخیر دلها و ذهنها برای تسلط بر جهان اسلام و ایجاد یک سیمای نوین از جهان اشاره کرده بودند.
🔻در این سند 3 راهبرد اصلی برای ایجاد این سیمای نوین عنوان شده بود:
1.ایدههای مشترک( عقاید مشترک، جهان بینی یکسان، جهت گیری مشترک)
2. جهانی کردن اقتصاد(سبک زندگی یکسان)
3. داشتن اطلاعات یکسان در آن واحد(حکمرانی شبکه ای مبتنی بر فضای سایبر و متاورس و ...).
🔻اما نکته بسیار مهمی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند قدرت بیشتر رسانه از موشک و پهپاد بود، چراکه در عصر جنگهای شناختی هیچ جامعهای خارج از قلبها و ذهنهای مردمانش شکست نمیخورد، حتی با داشتن قویترین سلاحهای جنگی! که البته این سلاحها، موشکها و ... قدرت بازدارندگی ایجاد می کنند به شرطی که سرمایه اجتماعی آن کشور پشتیبان آن باشد و زیر بمباران اطلاعات جعلی و منفی استحاله و دچار تغییر نشده باشد!
🔻پیشتر نیز رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به موضوع رسانه و فضای مجازی اشاره کرده بودند: " در طول این چهل سال -و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است."
🔻امروز نیز در این جنگ شناختی – رسانهای تمام ما و جامعهی ما هدف این حملات و بمباران شبانه روزی هستیم.
🔻 ما کسانی هستیم که کلیکهایشان تصمیم میگیرد کدام طرف برنده شود، حتی پسندیدن ها، حتی بازنشرها و ...
🔻در این جنگ مدرن باید بدانیم جامعه همگن نیست و نمیشود روی همه یک عملیات را اجرا کرد و این جنگ نیازمند اطلاعات دقیق است.
🔻ما باید برای مدیریت، کنترل و مقابله با این جنگ عملیاتی را طراحی کنیم که بر ظرفیتهای ذهنی و دلی دشمن تاثیر بگذارد و این در حالیست که فهم موضوعات نرم نیازمند زمان، صبر و تلاش بی وقفه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ الجزیره بررسی میکند:
📍قطب جنوب چه اهمیتی دارد و چرا قدرت های جهانی از جمله ایران برای حضور در این قطب تلاش میکنند؟
46.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆ببینید | فیلم اذانگویی آیت الله مهدوی
🔹استاد سید ابوالحسن مهدوی:
از همۀ عزیزان تقاضا دارم که به امیرالمومنین (علیهالسلام) تأسی کنید و در وقت اذان با صدای بلند اذان بگویید و اذانگویی را ترویج کنید و دیگران را نیز برای اذانگویی جهت نزول برکت و رحمت در زندگیشان تشویق کنید.
✅چهارده فایده دنیایی و آخرتی اذانگفتن برگرفته از روایات حضرات اهلبیت(علیهمالسلام):
🔻فواید دنیایی اذانگفتن:
۱-شفای بیماریها [در روایات بیماری لاعلاج نیز ذکر شده است]؛
۲-شفای نازایی؛
۳-طرد شیطان بهخصوص از کودکان؛
۴-تصدیق مؤذن توسط تر و خشکی و درختان؛
۵-کسیکه با گفتار مؤذن نماز بخواند سهمی از ثواب را دارد و هرکس صوت او را میشنود حسنه برای مؤذن نوشته میشود؛
۶-اذانگفتن سبب غفران گناهان گذشته و منت بر عصمت در آینده است؛
۷-هفتهزار ملک بر مؤذن درود میفرستند و برای او استغفار میکنند.
#من_اذان_میگویم
🔻فواید آخرتی اذانگویی:
۱-وجوب بهشت برای مؤذن؛
۲-مؤذن در محشر یک سر و گردن از همه بالاتر است؛
۳-در محشر نوری دارد به اندازهٔ آسمانها؛
۴-در قیامت سکونت با حضرت ابراهیم علیهالسلام دارد؛
۵-مؤذن در روز قیامت میتواند چهلهزار گنهکار را شفاعت کند؛
۶-در روز قیامت مؤذن در سایهٔ عرش الهی است تا حسابرسی اهل محشر تمام شود؛
۷-مؤذن حشر با انبیا و صدیقین و شهدا و صالحین دارد.
#امیرالمومنین (علیهالسلام)
#اذان #اذان_گویی
#دنیا #آخرت
#آیتالله_مهدوی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💜 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 💜
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از فساد چای دبش اذیت شدید⁉️
👆این کلیپ رو حتما ببینید...
✍پ.ن: گفتنی است که با عوامل این فساد برخورد و اموال مردم برگشته است!
#مبارزه_با_فساد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴شهادت یکی از کارکنان یگان تکاوری سیستان و بلوچستان
🔹دیشب حین درگیری یگان تکاوری انتظامی خاش با یک گروهک تروریستی، بهسوی ستواندوم محمد ذخیره گلوله شلیک شد و بهدلیل خونریزی زیاد او به شهادت رسید.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔻دهن کجی تلآویو به شورای امنیت / کاخ سفید: قطعنامه شورای امنیت الزامآور نیست
🔹وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد اسرائیل جنگ را متوقف نخواهد کرد و حماس را نابود میکند. جنگ تا بازگشت آخرین اسیر ادامه خواهد یافت.
🔹یک مقام کاخ سفید نیز در اظهاراتی گفت که قطعنامه شورای امنیت برای ایجاد آتشبس در غزه الزامآور نیست.
🔹این اظهارات درحالی بیان شده است که عصر دوشنبه پیشنویس قطعنامهای را برای توقف جنگ در نوار غزه تصویب کرد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
قطعنامه آتش بس رادیو مقاومت.mp3
5.47M
چرا قطعنامه اخیر شورای امنیت به ضرر اسرائیل بود؟
🔸️چرا دولت بایدن قطعنامه آتش بس را وتو نکرد ؟
🔸️آیا نتانیاهو را به زودی از قدرت کنار می زنند ؟
📌رادیو مقاومت در گفتگو با علیرضا تقوی نیا به شبهات و سوالات پیرامون قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل پرداخت
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴 حواستان هست؟
⏪ این نوع کنترل و مدیریت به نفع بی بند و بارها است نه ارزش ها!
🔻برخی مسئولین گمان می کنند که با این دستفرمانی که در برابر فتنه کشف حجاب و بی بند و باری دارند، در واقع در حال کنترل و مدیریت اوضاع هستند!
🔻واقعیت این است که این نوع مدیریت و کنترل فتنه، اتفاقاً دمیدن در آتش فتنه است.
🔻متاسفانه در شرایط فعلی، مدیریت و کنترل ما، به نفع مکشفه ها و بی بند و بارها تمام شده است نه به نفع ارزش ها و حفظ دستاورد بزرگ حجاب و عفاف!
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئو که مربوط به ماه مبارک رمضان امسال است را بنگرید و ملاحظه بفرمایید که آل سعود چطور با معماری هتلها و ابنیه مجاور کعبه، بیت الله الحرام را تحقیر کردهاند! البته حقیقت آن است که "إِنّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جمیعَا"(یونس/۶۵)، اما در عین حال نباید از این نوع معماریها که منجر به تحقیر عمدی یا سهوی بقاع متبرکه میشوند غافل شد. آنچه اکنون جای نگرانی دارد، ترویج این نوع معماریهای هویتزدا در مجاورت حرمهای مطهر در ایران اسلامی است.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
⬅️ هشدار مجدد پلیس فتا؛ به هیچ عنوان بر روی لینکهای ناشناس کلیک نکنید
رئیس پلیس فتا تهران گفت:
🔹️به هیچ عنوان بر روی لینکهایی که از منابع ناشناس برای ما در هر بستری و یا شبکه اجتماعی ارسال شدهاند کلیک نکنند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شهرام همایون مدیر شبکه سلطنتطلب: «زنزندگیآزادی» چهره واقعی اپوزیسیون را نشان داد و در نهایت همه این اتفاقات به نفع جمهوری اسلامی شد!
🔹فکر میکردیم جمهوری اسلامی در حال سقوط است؛ این اشتباه فاحش باعث شد که ادبیات زشت اپوزیسیون بروز کند و برای کسب قدرت، به جان یکدیگر بیفتیم.
🔹تجربه جنبش «زنزندگیآزادی» نشان داد که اپوزیسیون هیچ درکی از شعارهای ادعایی خود، مثل دموکراسی ندارد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «#دشمن_شناسی»
✍️ مناسبت روز: در ماه رمضان، ماه بهار قرآن قرار داریم، لذا امروز نیز به تبیین یکی دیگر از آیات نورانی قرآن با بهرهگیری از کتاب ارزشمند «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن کریم» که بر اساس سخنان رهبر معظم انقلاب در ماه مبارک رمضان درسال ١٣۵٣ تهیه شده، میپردازیم؛
✅ جزء ١۶، سوره طه، آیات ٢۴ الی ٢٨
«اذْهَبْ إِلَىٰ فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَىٰ؛ قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي، وَ يَسِّرْ لِي أَمْرِي، وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسانِي، يَفْقَهُوا قَوْلِي»
در این آیات خداوند به یکی از مهمترین مأموريتهای أنبياء الهی که مبارزه با طاغوتهاست، اشاره نموده و به حضرت موسی (ع) دستور فرموده: «اذْهَبْ إِلَىٰ فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَىٰ»: «به سوى فرعون حركت كن كه او طغيان و سرکشی كرده است!»؛ در ادامه حضرت موسی (ع) برای انجام اين مأموریت بزرگ چند درخواست از خداوند نموده: «قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي»: «پروردگارا! سينهام را برايم گشاده گردان (و بر صبر و استقامت روحی من بيفزا)؛ «وَ يَسِّرْ لِي أَمْرِي»: «و كارم را برايم آسان فرما»؛ «وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسانِي»: «و گره از زبانم باز نما» (تا بتوانم به خوبی پیام تو را ابلاغ نمایم)؛ «يَفْقَهُوا قَوْلِي»: «تا (آنها) سخنان مرا (خوب) بفهمند».
✍️ مبحث امروز را با روایتی از ابنمسعود آغاز میکنیم که میگوید: روزی پیامبر خدا در کنار کعبه نماز میخواندند، و گروهی از کفار قریش در کنار کعبه نشسته بودند؛ یکی از آنها گفت: آیا به این ریاکار نگاه نمیکنید؟ و سپس شکمبه شتری را آورد و وقتی پیامبر (ص) به سجده رفتند، آن را میان شانههای حضرت گذاشت! رسول خدا وقتی با این اتفاق بیادبانه مواجه شدند، همانطور در حالت سجده باقی ماندند و با خدای خود راز و نیاز میکردند و کفار قریش نیز حضرت را مسخره کرده و چنان میخندیدند که از فرط خنده روی یکدیگر میافتادند! خبر به حضرت زهرا (س) رسید و ایشان خودشان را سریعاً به پدر رسانده و شکمبه را برداشتند؛ پیامبر پس از نماز، دست به دعا برداشته و سه بار فرمودند: «بار خدایا! سزای این کار قریش را به تو وامیگذارم!» و سپس از تک تک آنها نام برده و فرمودند: «خدایا! آنها را هلاک کن!» ابن مسعود میگوید: به خدا سوگند که همه آنها را در روز «بدر» دیدم که هلاک شده بودند. (صحیح مسلم، ج۳، ص۱۴۱۸-۱۴۲۰)
در روزهای گذشته عرض کردیم که اولین مفهوم دینی که پیامبران به بندگان خداوند متعال ابلاغ کردهاند، مفهوم غنی توحید و پرستش خداوند و دوری و بیزاری از طاغوتهاست؛ لذا بدیهی است که از زمان حضرت آدم (ع)، دشمنی طاغوتها با جوامع توحیدی و پیامبران الهی آغاز و تا امروز ادامه دارد؛ چنانچه کفار قریش که پیامبر اسلام را تا قبل از بعثت، «محمد امین» مینامیدند، پس از ابلاغ دستور خداوند توسط آن حضرت، به دشمنی با رسول خدا پرداخته و در این راه از هیچ کاری فروگذار ننمودند!
❓حالا سؤال مهم اینجاست که با توجه به اینکه پیامبران الهی، راه سعادت و خوشبختی را برای همه بشریت به ارمغان آوردهاند، چرا و چه کسانی با آنها دشمنی کرده و به مبارزه پرداختهاند؟
✍️ برای پاسخ به این سؤال باید دقت کنیم که ابلاغ برنامه عملی و کاربردی برای رسیدن بشر به سعادت دنیوی و اخروی توسط پیامبران الهی، منافع چه کسانی را به خطر میاندازد؟! چنانچه در جامعه توحیدی، اختلاف طبقاتی، زورگویی و قلدری، حکومت ظلم و ظالم، بردگی، جهل و نادانی، تفاوت بین مستکبر و مستضعف، آقازادگی و بالاخره مفتخوری و مالاندوزی و سلطهگری، ممنوع است! لذا بدیهی است، افرادی که از این راهها به جاه و مقام و ثروت و منزلت رسیدهاند، با چنین جامعهای و پیامآور و هادی آن دشمنی نمایند!
✅ خداوند در قرآن کریم به چهار گروه از این دشمنان اشاره نموده است:
1️⃣ گروه اول: «طاغوتها و استکبار و حُکام مستبد» هستند که در برابر خداوند و توحید، طغیان کردهاند و خداوند دستور مبارزه با آنها را صادر نموده است: «إِذْهَبْ إِلَى فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَى»
دشمنی این گروه، کاملاً منطقی است چراکه حکمرانی و خدایی آنها به خطر افتاده! لذا تمام هم و غم خود را برای نابودی حق و جوامع توحیدی به کار برده و میبرند!
مصداق تاریخی این گروه، «نمرودها و فرعونها»؛ و در جامعه جهانی امروز «آمریکا و انگلیس» هستند و بدیهی است که این گروه هرگز دست از دشمنی با جوامع توحیدی برخواهند داشت!
2️⃣ گروه دوم از دشمنان انبیاء و جوامع توحیدی، «مُترفین» هستند؛ آنها ثروتاندوزانی هستند که با اختلاف طبقاتی زندهاند و رگ حیاتشان، وابسته به ایجاد بیعدالتی اقتصادی در جامعه طاغوتی است و زندگیشان همواره بر گُرده فقرا استوار است!
بدیهی است که این گروه نیز با نظام توحیدی و پیامآوران آن، که از حقوق ضعفا و محرومان و ستمدیدگان دفاع کرده و با اشرافیگری و مالاندوزی حرام مبارزه میکنند، دشمن هستند؛ چراکه با همهی هستی و مال و ثروت خود را در خطر میبینند!
از بزرگترین مُترفین تاریخ، میتوان به «قارون»؛ و در زمان حاضر به صهیونیستهای اسرائیلی اشاره کرد؛ کسانی که بر اساس تعالیم کتاب «تَلمود»، بقایشان در ثروتاندوزی و بیعدالتی اقتصادی و اجتماعی است! آنها معتقدند: دزدی از غیریهودی جایز میباشد و اموال دیگران مانند شن و ماسه دریاست و هرکس زودتر بر آن دست گذاشت، او مالک است! (سِفر پیدایش، اصحاح ۳)
3️⃣ گروه سوم که قرآن آنها را دشمن پیامبران الهی و جوامع توحیدی دانسته، «اَحبار و رُهبان» هستند؛
دانشمندان و علمایی که آقایی و هستیشان به جهل و نادانی مردم بسته است و تا وقتی میتوانند در مسند قدرت باقی بماننـد و بـر مـردم حکومت کنند که مردم، غرق در خرافات و پندارهای جاهلی باشند!
بدیهی است که این گروه نیز با جامعه توحیدی و پیامآور آن، دشمنی دیرینه دارند؛ چراکه در جامعه توحیدی، مردم هوشیار و آگاه شده و خلافت و آقایی هیچ بدعتگذاری را نمیپذیرند!
نمونه تاریخی این گروه، «بنیامیه»؛ و در جهان معاصر، «وهابیت» هستند که انگلیسیها برای نابودی اسلام، این فرقه را در بین اهلسنت و «بهائیت» را در بین شیعه راهاندازی کردند تا از طریق احراف در دین و دانشمندان و علمای دینی، جوامع توحیدی را نابود کنند که البته نتیجه خسارتبار این گروه را امروزه در عملکرد فرقههایی همانند «داعش» مشاهده مینمائیم.
4️⃣ گروه چهارم، «مَلَأ» یا سران و رؤسا و مسئولینی هستند که با آمدن پیامبران الهی و ایجاد جوامع توحیدی، جایگاه خود را در خطر دیده و به مخالفت و دشمنی با آنها میپردازند؛
نمونه بارز مخالفت «مَلَأ» با پیامبران الهی، مخالفت سران قریش با حضرت رسول (ص) بود که در اول بحث، به نمونهای از آن اشاره نمودیم؛
امروز نیز در بسیاری از عرصهها، این گروه را مشاهده میکنیم، چنانچه آن رئیس فلان اداره دولتی، فلان شهرداری، فلان بانک و فلان نهاد حکومتی که از طریق میز قدرتش و لابیها و اهرمهای غیر قانونی به ثروت و قدرت رسیده و برای خودش تشریفات و تشکیلات راه انداخته، قطعاً با جامعه توحیدی و پیامآور آن مخالف است! چراکه او را از آقایی به زیر خواهد کشید!
✍️ در پایان باید بدانیم تا ما دست از عقاید حقه و توحید و نبوت خود برنداریم، قطعاً دشمنان دست از سر ما بر نخواهند داشت! لذا برای مقابله با آنها، ابتدا میبایست دشمنان را در تمام عرصهها شناسایی کرده و سپس برای مقابله با آنها تدبیر نمائیم؛ لذا «دشمنشناسی» برای حفظ جامعه توحیدی، ضروری و حیاتی است.
همچنین طبق آیه مورد بحث، برای مبارزه با این دشمنان و دفع دشمنی آنها، باید از خداوند قادر متعال کمک بگیریم؛ زیرا فقط اوست که میتواند در این راه سخت و دشوار، ما را یاری کرده و مشکلات را برای ما آسان گرداند! چنانچه حضرت موسی (ع) از خداوند درخواست نمودند: «رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِى، وَيَسَرْلِي أَمْرِى، وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِسَانِي، يَفْقَهُوا قَوْلِي».
🔴 چرا رسانههای اجتماعی - ارتباطی سلاحهای جدید در جنگهای شناختی-ترکیبی امروز هستند؟ / قسمت دوم 2⃣
✍ سید علیرضا آل داود
💠 رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار نوروزی با شاعران با اشاره به اینکه رسانهها بیش از موشک و پهپاد بر عقب راندن دشمن اثر میگذارند، فرمودند:
شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
💡 در دنیای امروز، رسانهها نقشی کلیدی در جابجایی قدرت و نفوذ ایفا میکنند. قدرت نرم، که به توانایی یک کشور در جذب و جلب نظر دیگران بدون توسل به زور یا تهدید اشاره دارد، به طور فزایندهای به عنوان ابزاری مهم در سیاست شناخته میشود. رسانهها میتوانند با شکلدهی به افکار عمومی، روایتها و تصاویر، به طور قابل توجهی بر قدرت نرم یک کشور تأثیر بگذارند.
✅ راههای مختلفی که رسانهها میتوانند قدرت نرم را تقویت کنند:
🔻انتشار اطلاعات و ایدههای امید بخش، درست و عمیق: رسانهها میتوانند به عنوان ابزاری برای ترویج یا استحاله فرهنگ، ارزشها و دستاوردهای یک کشور به مخاطبان عمل کنند.
🔻ایجاد گفتگو و تبادل نظر: رسانهها میتوانند بستری برای گفتگو و تبادل نظر بین مردم از فرهنگهای مختلف فراهم کرده و به افزایش درک و همدلی کمک کنند و بالعکس در جهت ایجاد شکاف و نفرت پراکنی قومی، مذهبی و ... عمل کنند.
🔻ایجاد جذابیت: رسانهها میتوانند تصویری جذاب و مثبت از یک کشور ایجاد کنند و به جذب گردشگران، سرمایهگذاران و مهاجران کمک کنند یا بالعکس با ایجاد تصویر منفی و تحقیر کننده مردم دنیا را به آن کشور بدبین کرده یا باعث ایجاد سوگیری فروپاشی انگاری در مردم آن کشور شوند.
🔻دیپلماسی عمومی: رسانهها میتوانند برای دیپلماسی عمومی و ارتقای روابط بین کشورها مورد استفاده قرار گیرند.
🔴 با این حال، رسانهها میتوانند ابزاری دو لبه نیز باشند:
🔻انتشار اطلاعات نادرست و جعلی: رسانهها میتوانند برای انتشار اطلاعات نادرست و جعلی، تبلیغات و پروپاگاندا مورد استفاده قرار گیرند.
🔻ترویج نفرت و خشونت: رسانهها میتوانند برای ترویج نفرت و خشونت بین گروههای مختلف مردم مورد استفاده قرار گیرند.
🔻استعمار و استثمار فرهنگی: رسانهها میتوانند برای ترویج فرهنگ یک کشور عمل کرده و یا به حاشیه راندن فرهنگهای دیگر مورد استفاده قرار گیرند.
🔻 بستر جنگ شناختی و ترکیبی:
امروز رسانهها بستر جنگ ترکیبی و جنگ شناختی شدهاند و توانایی نفوذ، ایجاد شورش و حتی براندازی نرم یک حکومت را هم دارند.
👈در نتیجه، استفاده مسئولانه و اخلاقی از رسانهها برای تقویت قدرت نرم ضروری است.
🔰 نکاتی برای استفاده از رسانهها برای تقویت قدرت نرم:
🔸 جهاد تبیین، جهاد امید و بصیرت افزایی:
رسانهها میتوانند ابزار بسیار موثری برای آقند و پدافند شناختی، جهاد تبیین، جهاد امید و بصیرت افزایی باشند.
🔸تولید محتوای با کیفیت بالا و جذاب: محتوای رسانهای باید دقیق، عینی و متناسب با مخاطبان باشد.
🔸ترویج تنوع و تعدد صداها: رسانهها باید طیف وسیعی از نظرات و دیدگاهها را منعکس کنند.
🔸حمایت از آزادی بیان و استقلال رسانهها در جهت جهاد تبیین: آزادی بیان و استقلال رسانهها برای تضمین جریان آزاد اطلاعات و ایدهها ضروری است.
🔸افزایش سواد و تربیت رسانهای و رایانه سپهر: آموزش مردم برای اینکه بتوانند اطلاعات را به طور انتقادی تجزیه و تحلیل کنند و از محتوای نادرست و گمراهکننده اجتناب کنند، ضروری است.
با استفاده از رسانهها به طور مسئولانه و اخلاقی، میتوان از آنها برای تقویت قدرت نرم استفاده کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشن گرافیک | اثرات کاهش جمعیت
🔹️ اگه جمعیت کشورمان کم بشود، چه اتفاقی میافتد؟
#جوانی_جمعیت
#فرزند_آوری
https://eitaa.com/samen_felavarjan
📸 فرمانده ناتو در اوکراین کشته شد؟
🔹 هفته گذشته رسانههای روس خبر از حمله به یک مقر فرماندهی در چاسوفیار بوسیله حمله موشکی خبر دادند و از کشته شدن آدام مارکزاک لهستانی از فرماندهان ناتو خبر دادند تا بالاخره رسانههای لهستانی خبر مرگ این شخص رو به دلایل طبیعی اعلام کردند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
حکایت تاسف برانگیز مصاحبه با سفیر ایران در باکو / وزیر امورخارجه رسیدگی کند
⏪چند نکته درباره مصاحبه خبرنگار باکویی با سفیر ایران:
1️⃣در این تصویر شان خاک ایران رعایت نشده و خبرنگار کشور معارض با این وضع پوشش در سفارت ایران حاضر می شود
2️⃣مگر خبرنگار مقام سیاسی است که پرچم جمهوری باکو باید کنار او حاضر باشد؟
وزیر محترم امورخارجه لطفا به این امر رسیدگی کند
👤 علیرضا تقوی نیا
https://eitaa.com/samen_felavarjan