رستم قاسمی: ضمن تشکر از فرزندانم امینی و افشار که با تمام فشارها توانستند گوشه ای از پروژه نفوذ دشمنان ایران را نشان دهند می خواهم از فرمایشات رئیس جمهور محترم وام بگیرم و بگویم :
یک عده بزدل هستند و تا حرف گاندو پیش میآید میگویند ما میلرزیم. به جهنم!
منتظر #گاندو ۳ هستیم!
#رستم_قاسمی
🔴 آغاز مذاکره به هر قیمت ولو بقای تحریمها، جهت کاندیدای تمدید روحانی
#خیانت_برجامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: نگاه از بالا به مردم غیرقابل قبول است.
🔹همه ما مسئولان نظام جزو مردمیم و خیلی از مردم از ما بالاتر هستند، بنابراین همه باید خود را در عمل خدمتگزار مردم بدانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه قسمت آخر سریال #گاندو 2 به دولت بنفش
🔹در سریال گاندو جاسوس انگلیسی با #شال_بنفش وارد ایران شد.
کاردار انگلیس هم با #دسته_گل_بنفش به استقبال آمد.
گزارشی از خط زمانی طرح قرارداد با چین از آغاز تا کنون
۳ بهمن ۱۳۹۴:
- سفر رسمی آقای شیء جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین به تهران.
- جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با صدور بیانیهای، سطح روابط دو کشور را به «مشارکت جامع راهبردی» ارتقا دادند.
- حسب پیشنهاد طرف ایرانی به منظور تنظیم روابط بلندمدت در بازه زمانی ۲۵ ساله با چین، طرفین در بند ۶ بیانیه مذکور تمایل و آمادگی خود برای رایزنی و مذاکره جهت انعقاد سند همکاری بلندمدت را اعلام نمودند.
- مقام معظم رهبری در دیدار رئیس جمهور چین، «توافق رؤسای جمهوری ایران و چین را برای یک روابط استراتژیک ۲۵ ساله، کاملاً درست و حکمتآمیز» دانستند.
اسفند ۱۳۹۴ – بهمن ۱۳۹۷:
وزارت امور خارجه در همکاری با وزارتخانهها و نهادهای مختلف داخلی، جلسات متعددی را با هدف احصاء اولویتها، تدوین پیش نویس و مفاد قابل طرح در این سند برگزار نمودند.
۲ اسفند ۱۳۹۷:
دکتر علی لاریجانی، ریاست محترم وقت مجلس شورای اسلامی که در سفر رسمی به چین توسط وزرای خارجه، اقتصاد و رئیس بانک مرکزی همراهی میشدند، در دیدار با آقای شیء جین پینگ، رئیس جمهوری خلق چین، از نهایی شدن پیشنویس سند ۲۵ ساله در آیندهای نزدیک خبر داد.
اسفند ۱۳۹۷- شهریور ۱۳۹۸:
با تکمیل فرآیند بررسیهای داخلی پیرامون سند، پیشنویس سند توسط طرف ایرانی نهایی و آماده ارائه به طرف چینی شد.
۳ شهریور ۱۳۹۸:
دکتر ظریف، وزیر امور خارجه در سفر رسمی به چین، پیش نویس برنامه همکاری جامع میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین را به وزیر امور خارجه چین تحویل داد.
فروردین ۱۳۹۹:
- طرف چینی نقطه نظرات خود را بصورت رسمی پیرامون پیش نویس دریافت شده از طرف ایرانی اعلام نمود.
- نظرات طرف چینی در اختیار نهادهای ملی به منظور اعلام نظر قرار گرفت.
خرداد ۱۳۹۹:
متن پیشنویس و جمعبندی وزارت امور خارجه از نظرات نهادهای ملی، به منظور بررسی و تصمیمگیری، به هیأت محترم دولت ارسال شد.
۳ تیرماه ۱۳۹۹:
هیأت محترم دولت به وزارت امور خارجه اجازه داد مذاکرات بر اساس جمعبندی فوق الذکر، برای نهایی کردن و امضای برنامه همکاری جامع میان دو کشور را بر اساس منافع بلندمدت پیگیری شود.
۴ تیرماه ۱۳۹۹:
در وبینار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، طرف ایرانی از ارائه نقطه نظرات پیرامون اصلاحات طرف چینی بر پیشنویس سند در آیندهای نزدیک خبر داد.
شهریور ۱۳۹۹:
دومین پیشنویس سند از سوی طرف ایرانی به طرف چینی تحویل داده شد.
۱۹ مهر ۱۳۹۹:
دکتر ظریف؛ وزیر امور خارجه در سفر رسمی به چین، ابعاد مختلف این سند و چگونگی پیشبرد آنرا با همتای چینی تبادل نظر نمودند.
نیمه اسفند ۱۳۹۹:
طرف چینی نظرات خود را پیرامون برنامه همکاری جامع به طرف ایرانی اعلام نمود.
۲۰ اسفند ۱۳۹۹:
طرف چینی اعلام آمادگی نمود در صورت نهایی شدن پیشنویس برنامه همکاری جامع، در سفر رسمی وزیر امور خارجه چین به ایران سند مذکور به امضا برسد.
اسفند ۱۳۹۹:
وزارت امور خارجه مراتب را همراه با ارزیابی و پیشنهادات لازم به منظور تصمیمگیری به مراجع عالی کشور اطلاعرسانی نمود.
۲۷ اسفند ۱۳۹۹:
تائید مراجع عالی کشور برای امضای برنامه همکاری جامع موسوم به ۲۵ ساله، توسط وزیر امور خارجه کشورمان در سفر رسمی وزیر امور خارجه چین به ایران، به وزارت امور خارجه ابلاغ شد.
۷ فروردین ۱۴۰۰:
برنامه جامع همکاری فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین، به امضای وزرای امور خارجه دو کشور رسید.
👇
گزاره برگ رسمی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین
علیرغم محرمانه بودن قرارداد ایران و چین در مرحله کنونی، گزارهبرگی از آن توسط طرف ایرانی منتشر شده که میتواند ملاک هرگونه قضاوت منصفانه در این خصوص باشد. انتشار هرگونه متن دیگری، از دروغهای فضای مجازی است و به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
#قسمت_اول
👈برنامه همکاری جامع ایران و چین حاوی چه مفاد و محتوایی است؟
- این سند به منظور عملیاتی کردن بند ششم بیانیه رؤسای جمهور دو کشور با هدف ارتقای عملی روابط در سطح مشارکت جامع راهبردی (منتشر شده در در بهمن ماه ۱۳۹۴) و به منظور فراهم ساختن بستری مناسب برای توسعه همه جانبه همکاریها تدوین گردیده است.
- سند حاضر یک برنامه جامع در بازه زمانی بلندمدت (۲۵ ساله) رویکردی مبتنی بر احترام متقابل و منافع برد- برد در زمینه روابط دو جانبه، منطقهای و بین المللی را مدنظر قرار داده است.
- دو تمدن کهن آسیایی با تاریخی دیرینه و همکاری نزدیک در عرصههای تجاری، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، دفاعی و امنیتی بر یک نقشه راه و افق بلندمدت روابط در عرصههای مختلف برای تحقق مشارکت جامع راهبردی و ارتقای عملی آن توافق نمودهاند.
- به رسمیت شناختن اشتراکات فرهنگی، تقویت چندجانبهگرایی، حمایت از حق دولتها برای برخورداری از حق حاکمیت برابر و تاکید بر بومی بودن مدل توسعه از جمله موارد ذکر شده در سند میباشد.
- اشتراک نظر دو کشور در ارتباط با بسیاری از مسائل منطقهای و بینالمللی به ویژه مبارزه با یکجانبهگرایی زمینه لازم برای بسط همکاریها در عرصه بینالمللی بین ایران و چین را فراهم آورده است.
- این سند برنامهای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصههای مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است.
ب .۱) در بعد سیاسی- راهبردی برنامه همکاری جامع ایران و چین چه میگوید؟
- طرفین ضمن ارتقای تبادلات، رایزنی و همکاریهای نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقهای و بینالمللی را افزایش میدهند.
- طرفین زیرساختهای دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصههای مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد.
ب .۲) در بعد اقتصادی برنامه همکاری جامع ایران و چین چه میگوید؟
- با توجه به اتفاق نظر دو کشور بر اینکه ظرفیتهای بالقوه برای همکاریها فراتر از وضعیت کنونی است، ایران و چین همکاریهای اقتصادی خود را به ویژه در پیوند دادن ایران به زنجیره ارزش محور از طریق تکمیل زنجیرههای مکمل فرآوری داخلی و تولید مشترک به منظور تأمین بازارهای داخلی دو کشور و کشورهای ثالث و در نهایت بهره برداری از ظرفیتهای ایران از جمله نیروی کار جوان و ماهر تاکید مینمایند.
- همکاری در حوزههای نفت، صنعت و معدن و حوزههای مرتبط با انرژی (نیرو، انرژیهای تجدیدپذیر و …) مبتنی بر دغدغههای توسعه ملی پایدار و زیست محیطی در سند مورد تاکید قرار دارند.
- با هدف بهرهبرداری از مزایای ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیک، بر مشارکت مؤثر ایران در ابتکار کمربند-راه طرف چینی تاکید شد.
- همکاری در زمینههای زیرساختی، ارتباطی (ریلی، جادهای، بندری و هوایی)، مخابراتی، علمی-فناوری، آموزشی و سلامت مورد تاکید قرار گرفت.
- تسهیل همکاریهای بخش خصوصی از طریق رفع موانع همکاری مورد توجه بوده است.
- تسهیل همکاریهای مالی-بانکی، گمرکی، مقرراتزدایی، و همکاری در توسعه مناطق ویژه و آزاد تجاری و صنعتی از جمله در سواحل مکران و تقویت همکاریهای غیرنفتی با تمرکز بر حوزه کشاورزی و دانش بنیان مورد تاکید قرار گرفت.
تسهیل همکاریها در زمینه سرمایهگذاری و تأمین مالی پروژهها و همکاریهای اقتصادی؛
ب .۳) در بعد فرهنگی برنامه همکاری جامع ایران و چین چه میگوید؟
- در سند مذکور بر افزایش شناخت متقابل از طریق ارتقا تبادلات مردمی (گردشگری)، رسانهای، سازمانهای مردمنهاد، انجمنهای دوستی و همکاری دانشگاهی تاکید شده است.
- طرفین در این رابطه سرمایهگذاری و کمک به تکمیل زیرساختهای لازم برای ارتقا همکاریهای فرهنگی در حوزههای مختلف از جمله صنعت گردشگری را مدنظر قرار دادهاند.
#ادامه_دارد
👇
گزاره برگ رسمی قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین
علیرغم محرمانه بودن قرارداد ایران و چین در مرحله کنونی، گزارهبرگی از آن توسط طرف ایرانی منتشر شده که میتواند ملاک هرگونه قضاوت منصفانه در این خصوص باشد. انتشار هرگونه متن دیگری، از دروغهای فضای مجازی است و به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
#قسمت_دوم
👈برنامه همکاری جامع ایران و چین حاوی چه مفاد و محتوایی نیست؟
- این سند در راستای صلح، ثبات و توسعه منطقهای و بین المللی تدوین شده و لذا در مخالفت با هیچ طرف ثالثی و یا برای مداخله در امور هیچ کشوری نیست.
- این سند یک نقشه راه برای همکاریهای جامع دو کشور ایران و چین بوده و لذا حاوی هیچ قراردادی نمیباشد.
- در هیچ کجای سند کمی سازی در خصوص چشم انداز همکاریها اعم از اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و یا راهبردی نشده است و لذا حاوی هیچ رقم و عدد خاصی از جمله در خصوص سرمایه گذاری و یا منابع مالی و پولی نمیباشد.
- این سند ۲۵ ساله نامگذاری شده است تا کلیت برنامه همکاری جامع دو کشور در این بازه زمانی بلندمدت دیده و پیگیری شود. بدیهی است بازه زمانی اجرای هر قرارداد دوجانبه ای بر اساس پیش بینی مندرج در خود قرارداد تعیین میشود.
- در این سند، واگذاری هیچ منطقه و یا هیچ انحصار متقابل و یا یکجانبه ای مطرح نبوده و لذا فاقد اعطا هرگونه حق انحصاری است.
- در این سند مدیریت، اداره و یا بهره برداری از هیچ منطقه و یا حوزهای واگذار نشده است.
✨به عقب برنمیگردیم...
اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۹ برای دومین بار طی یک دهه اخیر موفق شد که شوک تحریمهای آمریکا را رد کرده و در ریلی صحیح قرار گیرد. این موفقیت یک بار در سال ۹۱ کسب شده بود و به تعبیر ریچارد نفیو از معماران اصلی تحریمهای ایران در وزارت خزانهداری آمریکا، ایران توانسته بود از طوفان تحریمها عبور کند. روی کار آمدن دولت آقای روحانی و گره زدن اقتصاد به سیاستخارجی و برجام اما همه چیز را خراب کرد. واردات رونق گرفت و تولیدی که میرفت تا اقتصاد ایران را شکوفا کند، قربانی تفکر غلطی شد که میپنداشت "خریدار حرفهای" شدن، امنیت میآورد و لذا بازار ایران را جولانگاه کالای خارجی کرد.
با خروج آمریکا از برجام، اقتصادی که مجددا به شیر نفت متصل شده بود، بار دیگر دچار شوک شد. هرچند تفکر غالب در دولت این بود که در شرایط تحریم نمیتوان اقتصاد را مدیریت کرد و چارهای جز رفع تحریم نیست، اما مجموعه اقتصاد کشور در مسیر تعادل جدید قرار گرفت تا اثر تحریم را دفع کند.
منتهی راقم این سطور میخواهد نام این وضعیت را "موفقیتهای غیرسیستماتیک" بگذارد. برای دومین تجربه عبور از شوک تحریم، از بخشهای مختلف دولت تا نهادهای انقلابی تا بخش خصوصی فعالیتهای مجاهدانهای انجام دادند، اما وقتی جهتگیری اصلی و مرکزی در دولت، چیز دیگری است و همچنان خواب احیای برجام دیده میشود، نمیتوان و نباید انتظار موفقیتهای بزرگ و سیستماتیک داشت.
دولت جوان و انقلابی قرار نیست مشکلات کشور را با معجزه حل و فصل کند. حاکم شدن تفکری که نگاهش به دست بیگانه نیست و میخواهد یک بسیج عمومی برای پشتیبانی و مانعزدایی از تولیدکنندگان توانمند ایرانی ایجاد کند، به یاری خدا ما را در جنگ اقتصادی پیروز خواهد کرد. فراموش نکنیم که در جنگ تحمیلی با رژیم بعث، پیروزیها با کنار رفتن تفکر لیبرال آغاز شد. در جنگ اقتصادی با رژیم آمریکا نیز چنین باید...
✍🏻 سیدیاسر جبرائیلی
🔴 پیامی از "محمد" گاندو به "محمد" سازمان اطلاعات سپاه
💬 وحید رهبانی بازیگر نقش محمد در سریال گاندو:
🔹 من خیلی دوست دارم بدانم نظر خود محمد اصلی که من دارم نقش او را بازی میکنم چیست؟ امیدوارم وقتی نگاه میکند لذت ببرد.
🔹 این مزیت ویژه به نقش محمد اضافه میشود که #گمنام است. یعنی این چیز خیلی جالبی است که شما نقش یک نفری را بازی میکنید که مدال به او نمیدهند، حتی عکسش را هیچ کجا نشان نمیدهند که مثلاً فلان مامور ما توانست فلان پرونده که #امنیت_ملی را تضمین میکند، حل کند.
🔹 من خیلی دوست دارم بدانم نظر خود محمد اصلی که من دارم نقش او را بازی میکنم چیست؟ امیدوارم وقتی نگاه میکند لذت ببرد و من نزدیک به آن چیزی که او هست باشم و از طرف همه بچههای #گاندو از آنها تشکر باید کرد، این مسئله را نمیشود انکار کرد.
رفراندم و قانون اساسی وبخصوص اصل ۵۹
اصل ۵۹ قانون اساسی
در مسایل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.
توجه. این اصل در اختیار مجلس شورای اسلامی است و ظرف ۴۲ سال گذشته هم برای یکبار به آن نرسیده است و بهر حال نیاز مجلس شورای اسلامی در انجام آن نبوده است و بود و نبود آن توسط مجلس شورای اسلامی امری قانونی است
و اصل ۱۷۷ که بحث اصلاح قانون اساسی ورفراندم درآن گنجانده شده است تاکید دارد که:
مصوبات شورا(شورای اصلاح قانون اساسی) پس از تایید و امضای مقام رهبری باید از طریق مراجعه به آراء عمومی به تصویب اکثریت مطلق شرکتکنندگان در همهپرسی برسد و رعایت ذیل اصل پنجاه و نهم در مورد همهپرسی «بازنگری در قانون اساسی» لازم نیست.
و مهمتر اینکه . تأکید مضاعف دارند. محتوای اصول مربوط به اسلامی بودن نظام و ابتنای کلیه قوانین و مقررات بر اساس موازین اسلامی و پایههای ایمانی و اهداف جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بودن حکومت و ولایت امر و امامت امت و نیز اداره امور کشور با اتکاء به آراء عمومی و دین و مذهب رسمی ایران تغییرناپذیر است
و متاسفانه باید گفت موارد تغییر ناپذیر از مواردی است که تئوریسینهای اصلاحات با این مشکل دارند و آنرا مانع فعالیتهای سیاسی خود میدانند
نکات مهم اینجاست که اصل ۵۹ ارتباط مستقیم با رئیس جمهور ندارد و اصل ۱۷۷ نیز در ذیل این اصل انجام نمیشود وبه نظر میرسد که طرح موضوع اجرای اصل ۵۹ توسط دولت میتواند چند حاشیه و هدف رابرای ایشان داشته باشد:
الف. قبول نداشتن قانون اساسی وتلاش برای نوعی کودتای خزنده علیه قانون اساسی و محدود و محصور کردن . آنچه در اصل ۱۷۷ قابل اصلاح هم نمیباشد و متهم نمودن رهبری و اسلامیت نظام جمهوری اسلامی برای مشکلات موجود در کشور
ب. ایجاد فضای نامناسب دوگانگی حاکمیتی در جامعه و گسیل نمودن مردم (ساده لوح و بی بصیرت) به کف شهر وگل آلود کردن فضای جامعه و تصمیم گیری نادرست بنام مردم از مدافعان برجام تامخالفان توافقنامه ایران وچین و مفسدین اقتصادی و سلبریتی های وابسته به فرهنگ بیگانگان
ج. مقصر کردن دیگران در بروز فساد های سیاسی و بخصوص اقتصادی و اجتماعی و مظلوم نمایی از ناتوانی دولت در حل کردن مشکلات مردم تورم و گرانی ها و کوچک شدن سفره مردم
د. زمینه سازی برای طرح ادامه مذاکرات باامریکا و اروپا به هر قیمتی و موثر قلمداد کردن برجام بی فرجام که تنها دستاورد شوم این دولت بوده است
ب. بهره برداری از همه شرایط برای گمراه نمودن افکار عمومی و بهره مندی از انتخابات ۲۸ خرداد ماه وکسب مجدد و نامشروع جایگاه ریاست جمهوری
لذا شرایط حساسی است و نیاز به بصیرت افزایی بیشتری دارد
▪️۴۰۰ میلیارد دلار تجارت همسایگان ما با چین؛ سهم ایران تنها ۳ درصد/ ایران در رتبه ۴۷ شرکای تجاری با چین در جهان
🔻بررسیهای فرهیختگان نشان میدهد حجم تجارت ۸ کشور همسایه؛ روسیه، عربستان، امارات، عراق، ترکیه، قزاقستان، عمان و پاکستان با چین از رابطه تهران_پکن در سال ۲۰۲۰ بیشتر بوده است.
🔻این در حالی است که کل ارزش تجارت چین و ایران در پایان سال۲۰۲۰ در حدود۱۴ میلیارد دلار بوده که در رتبهبندی شراکت با چین در مقایسه با ۱۵ کشور همسایه در جایگاه نهم قرار دارد. به عبارت دیگر از مجموع تجارت ۳۸۶میلیارد دلاری چینیها با ۱۵ کشور همسایه ما و ایران تنها ۳.۵درصد سهم تجارت با ایران بوده است.
🔻چین با بیش از ۲۲۰ کشور جهان تجارت میکند و آمریکا، ژاپن، کرهشمالی، هنگهنگ، تایوان، ویتنام، آلمان، آفریقا، استرالیا، مالزی، برزیل، روسیه، تایلند، انگلیس و هلند ۱۵ شریک بزرگ تجاری چین هستند.
🔻در دورانی که تحریمهای آمریکا و اروپا بر ایران اعمال میشد چین مهمترین شریک تجاری ایران بود اما در مقابل ایران در رتبه ۴۷ شرکای تجاری این کشور قرار دارد. / فرهیختگان
.
♻️ نمایش رفتار مؤمنانه در انتخابات
🔰 حمید رسایی: برادران عزیزی که علیرغم پیشنهاد دلسوزانه برخی دوستان خود و علیرغم اصرارهای طراحی شده و هدفمند برخی مراکز خاص سیاسی، حضور این طلبه کوچک را رافع تکلیف از خود دانستند و در انتخابات میاندورهای تهران ثبتنام نکردند و به همه، خصوصا کسانی که برای رسیدن به کرسی قدرت، برخی آداب اخلاقی و سیاستورزی مؤمنانه را فراموش میکنند، درس مردانگی دادند، بار سنگینی را روی دوش این برادر خود نهادند که امیدوارم در ادامه مسیر، بتوانم آن را به منزل مقصود برسانم و همچون دورههای قبل، زبان گویای مطالبات دلسوزانه و دردمندانه آنها نيز باشم.
این البته به معنای آن نیست که اگر خواهر یا برادر دیگری با هر منطق و دلیلی، وارد این میدان شد، تصمیم غلطی گرفته است. همه ما در برابر خدای شاهد و حاکم، باید پاسخگوی تصمیمات سلبی و ایجابی خود باشیم.
خدا را شاکرم و امیدوارم که همه ما در مکتب امامین انقلاب و استاد علامه مصباح یزدی، درس انقلابیگری و ولایتمداری را به درستی آموخته باشیم.
#وحید_یامینپور
#صادق_شهبازی
#علی_جعفری
و دوستان دیگر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شارلوت والر سریال گاندو، همون "کایلی مور گیلبرت" جاسوس استرالیایی انگلیسی هست که چند سال قبل در ایران بازداشت شد و موقع تبادل با چند زندانی ایرانی، عراقچی اینطور با لبخند بدرقهش کرد!
حقیقت را بخواهید، برخی مسائل سند هستند و باید مستند بمانند. قسم میخورم که هیچ فردی در دولت شیخ حسن روحانی نقشی در مقدمات امضای سند 25 ساله با چین نداشت، یعنی این دولت با توافق با چین مخالف بود. البته یک بخشی هم تقصیر خود چینیها بود که در دولت دهم رفتار نامناسبی با ایران داشتند و عملا در زمین امریکا بازی کردند. ولی تلاشها برای نزدیکی تهران و پکن پس از روی کار آمدن دولت دوازدهم به این دلیل به نتیجه نرسید که آقایان در دولت شیخ حسن به صورت اساسی بر توافق با غرب حساب کرده بودند. پیش از این در گزارشی گفتم که مقامات جمهوری اسلامی ایران عموما تحصیلکرده غرب و عموما غربدوست هستند. پس از امضای توافق هستهای دیگر کسی به چینیها محل نگذاشت....
🚨 معاوضه سیاست لغو همه تحریمها با آبنبات انتخاباتی برای حامیان روحانی؟
🔹آقای علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی شب گذشته به تشریح موضوعاتی درحوزه هستهای کشور پرداخت که شاید یکی از مهمترین مسائل مطرح شده از سوی ایشان، وعده گشایش در پرونده برجام (در واقع چالش میان ایران و آمریکا) بود. صالحی اظهار داشت: بن بست در حال شکسته شدن است.
🔹آقای صالحی این موضوع را وعدهای نوید بخش خواند و گفت: وقتی وارد مرحله فنی میشویم، یعنی مسئله دارد به گونهای مدیریت می شود که آن بحث «اول من، اول تو» دارد دور زده می شود.
🔹اگرچه شکسته شدن بنبست اگر به معنای اجرای تمام تعهدات آمریکاییها و لغو تمام تحریمها باشد نوید خوبی است، اما مسئله اینجاست که اظهارات آقای صالحی مبنی بر اینکه بحث اولمن اولتو دور زده میشود و یا برخی اخباری که از دولت به گوش میرسد گواه آن است که در واقع آنچه در حال دور زده شدن است سیاست عقلانی الزام طرف مقابل به لغو تحریمهاست و نه چیز دیگر!
🔹آنچه شنیده میشود و برخی اظهارات آقای صالحی متاسفانه بر آن صحه میگذارد آن است که ظاهراً برخی آقایان در نظر دارند سیاست گام به گام را پیگیری کنند؛ بدین معنا که ایران و آمریکایی گامهایی را توامان بردارند؛ سیاستی که دارای چند اشکال جدی است و به نظر میرسد لغو تحریمها را به محاق میبرد.
🔹اولین اشکال چنین رویکردی توسط برخی اعضای دولت آن است که سیاست قطعی و عقلانی کشور مبنی بر اینکه آمریکا باید تمام تحریمها را بردارد و به تعهداتش عمل کند را به یک حرف قابل مذاکره تنزل میدهد و این یعنی با دستان خود راه فراری برای آمریکاییها فراهم کنیم تا او بتواند یا سیاست جمهوری اسلامی را بی اثر کند و یا آن را مشمول گذر زمان کند.
🔹با این رویکرد، کشور وارد پروسهای خواهد شد که حداقل تا مدت زمان طولانی نمیتوان از آن خارج شد مگر اینکه امتیازهای گزافی که آمریکا میخواهد را به او بدهیم و مجدداً آورده چندانی نیز نصیب کشور نشود.
🔹در ثانی این مسئله میتواند کشور را در معرض یک اتهام سیاسی بزرگ قرار داده و ایران را از موضع طلبکار و دارای ابتکار عمل به موضع بدهکار و اسیر ابتکار عمل آمریکا تنزل دهد.
🔹فرض کنید طرف مقابل بعد از پذیرش حضور ایران در مذاکرات گام به گام، در ادامه حاضر به دادن امتیاز و عملی کردن تعهداتش نشود و دولت ایران بخواهد از مذاکرات کنار بکشد، آنگاه آیا ایران متهم به کارشکنی در مذاکرات نخواهد شد و ابتکار عمل سیاسی و تبلیغات سیاسی در اختیار آمریکا قرار نخواهد گرفت؟ درحالی که امروز همه میدانند عامل احتضار برجام، عدم اجرای تعهدات آمریکاست!
🔹درحقیقت اتخاذ این سیاست، کشور را وارد یک مارپیچ خطرناک خواهد کرد که یا باید برای رسیدن به هدفش، امتیازات بیشتری بدهد و در واقع همان کمپین فشار هوشمند ترامپ را محقق کند و یا متهم به کارشکنی خواهد شد.
♦️متأسفانه برخی گمانهزنیها از رفتار بعضی از دولتمردان و همچنین اخباری که به گوش میرسد حاکی از آن است که دولتیها بیتمایل نیستند که با کسب یک آبنبات انتخاباتی، سیاست لغو همه تحریمهای ظالمانه علیه مردم ایران را بفروشند و فرشقرمزی برای فشارهای جدید آمریکا و احتمالاً دور جدیدی از تحریم در آینده بهامید کسب امتیازات دیگر برای آمریکا پهن کنند./تسنیم
نظر من درآوردی روحانی
قربانیان کرونا را سه رقمی کرد
♦️چند روز پس از اظهار نظر غلط و غیر کارشناسی آقای روحانی مبنی بر این که "پیک کرونا از نظر بنده دیگر به پایان رسیده"، آمار قربانیان پس از چند ماه، مجددا سه رقمی شد و به 117 نفر رسید. آمار مبتلایان هم حدود 50 درصد افزایش داشته است.
🔹آقای روحانی به عنوان رئیس ستاد مهار کرونا، برخلاف نظر کارشناسی و هشدار های پیاپی وزارت بهداشت، محدودیت های مسافرتی را لغو کرد و به نظر می رسد در روزهای آینده شاهد نتایج تلخ تر این بی مبالاتی در تصمیم گیری باشیم.
♦️او باید پاسخ دهد که با چه منطقی، نظر بی پایه خود را بر نظر فنی وزارت بهداشت و کارشناسان غلبه داد؟ و چرا در حالی که خود حاضر نشد برای چند دقیقه به مجلس برود و از لایحه بودجه دفاع کند، توده های مردم را به کام ویروس سرگردان کرونا فرستاد؟ جان ایشان جان است و جان مردم، بادمجان؟
✍🏻 محمد ایمانی
⭕️ ناراحتی #اعلیحضرت از اینه که چرا وقتی #گاندوی_واقعی و اصلی همچنان کلید دستش هست، درباره گاندوی درجه چندم فیلم میسازید! این همه سوژه و ردپا هم براتون گذاشته...
خب طرف بهش برمیخوره، حقم داره!
👤 حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💢 کلیپ/ #ایران_قوی
✅ موضوع: اراده مردم تعیین کننده انتخابات است
🎙کارشناس سیاسی: دکتر قاسم حبیب زاده
🍃🌻🍃
🌐 در چهار دهه گذشته پیش از هر انتخاباتی با بوق های تبلیغاتی علیه نظام اسلامی و انتخابات که:
1️⃣ رای مردم اثر ندارد و هر کسی را نظام انتخاب کرد، همان فرد انتخاب می شود‼️
2️⃣ انتخابات دو مرحله ای است، اول خودشان انتخاب می کنند، بعد ما مردم انتخاب می کنیم‼️
3️⃣ مرحله شعارسازی " بنویسید فلانی، بخوانید دیگری را " ‼️
هجمه وارد می کنند.
💯 در ادوار گذشته مردم از میان نامزدهای مختلف، به آن کسی که اراده کردند، رای دادند و انتخاب کردند. در واقع اراده مردم در انتخابات تعیین کننده است.
💢نامزدهاي مطرح شده در انتخابات؛ شعارها، روش ها و سابقه عملکردی متفاوتی دارند.
💠نتیجه:
🔻اگر انتخاب ما درست و براساس اولویتها باشد، از دولت انتخابی رضایت داریم.
🔺اما اگر در انتخاب اشتباه و اولویت ها را جابجا تعیین کرده باشیم، از دولتی که انتخاب کردیم ممکن است گلایه هایی وجود داشته باشد.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: نیاز به معجزه نداریم ‼️
🍃🌻🍃
🔻 برای برون رفت از نابسامانی های معیشتی در جامعه نیازی به معجزه نیست، چرا که همه امکانات و منابع مورد نیاز برای حل مشکلات معیشتی، در کشور وجود دارد.
🔹اما اینکه چرا مشکلات همچنان باقی است، جواب را باید در نوع مدیریت ها یافت و اکنون که در آستانه انتخاب رئیس جمهور و دولت جدید هستیم، این مردم اند که با انتخاب خود مسیر حل مشکلات را تعیین میکنند.
🔺 مسیری که با اتکا به ظرفیتهای درونی در یک بازه زمانی معقول مشکلات را حل یا کم خواهد کرد، یا مسیری که با چشم انتظاری به تحولات کشورهای بیگانه، چهار یا هشت سال دیگر فرصتسوزی خواهد کرد‼️
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت کوتاه
🌀موضوع: حقیقتی که رسانه های غربی نمی گویند‼️
✍️دکتر حنیف غفاری
🍃🌻🍃
🔻 گزارش جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی ( که هنوز رسما منتشر نشده است )، تاکید دارد که جمهوری اسلامی ایران یک زنجیره (آبشار) متشکل از ۱۷۴ دستگاه #سانتریفوژ_نسل_جدید - مدل IR-2m - را در نطنز به کار انداخته است.
🔹بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، آژانس در روز ۳۱ مارس(۱۱ فروردین ماه ) به این نتیجه رسیده که ایران تزریق گاز UF6 را به آبشار جدید سانتریفوژها شروع کرده است.
🔸رسانه های غربی در گزارشهای همسان خود در قبال گزارش جدید آژانس تاکید کرده اند که راهاندازی دستگاههای جدید با تعهدات ایران در برجام مغایرت دارد.
🔹به عنوان مثال، رادیو فرانسه در گزارش خود تاکید کرده است که طبق قرارداد اتمی، ایران تنها مجاز به غنیسازی اورانیوم با استفاده از سانتریفوژهای نسل اول موسوم به IR-1 است.
🔸برخی رسانه های دیگر نیز مدعی شده اند که این اقدام ایران برای تشدید فشار بر آمریکا صورت گرفته است.
🔹بدون شک آغاز فعالیت آبشار جدید در نطنز( آن هم با استفاده از سانتریفیوژ های IR-2m ) نقطه آشکارساز جدیت جمهوری اسلامی ایران در مصاف با بدعهدی آشکار آمریکا و تروییکای اروپایی در برجام محسوب می شود. از زمان خروج ایالات متحده آمریکا از برجام ( در دوران ریاست جمهوری ترامپ) تا کنون، مقامات دو حزب جمهوریخواه و دموکرات نه تنها کلیه تعهدات خود در قبال تهران را زیرپاگذاشته اند، بلکه اعمال فشار حداکثری علیه ملت و نظام را در دستور کار قرار داده اند. در چنین شرایطی اساسا مدارا با دولت آمریکا و دولتهای آلمان، انگلیس و فرانسه توجیهی عقلانی ندارد.
🔸نباید فراموش کرد که بازیگران اروپایی نیز در تکمیل و پیشبرد استراتژی فشار حداکثری دولت ترامپ و متعاقبا، تلاش برای کسب امتیازات بیشتر از ایران در قبال بازگشت پوچ و غیرواقعی دولت بایدن به برجام پررنگ ترین نقش ممکن را ایفا کرده اند. در چنین شرایطی "نحوه روایت رسانه های غربی" از گزارش اخیر آژانس جای بسی تامل دارد!
🔺رسانه های غربی هرگز به این حقیقت و مولفه تعیین کننده استناد نمی کنند که کدام بازیگر" کنشگر نقض برجام" بوده است! بدیهی است که در صورت طرح این پرسسش ،آنها ناچار هستند دولت آمریکا و دولتهای خود را محکوم کنند. رسانه های ظاهرا مستقل! غربی جهت جلوگیری از این "خودزنی "،در حال مخابره آدرسی نادرست و یکطرفه در خصوص برجام و گزارشهای آژانس در قبال فعالیتهای هسته ای جمهوری اسلامی ایران هستند.
❌ این آدرسهای یکطرفه سالهاست علیه ایران و از سوی رسانه های غربی مخابره می شود.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #کلیپ
🍃🌻🍃
🌺 کلید و راه حل قطعی مشکلات اقتصادی کشور در بیان #رهبر_معظم_انقلاب
#روشنگری
#معیار
#ثامن
▪️۴۰۰ میلیارد دلار تجارت همسایگان ما با چین؛ سهم ایران تنها ۳ درصد/ ایران در رتبه ۴۷ شرکای تجاری با چین در جهان
🔻بررسیهای فرهیختگان نشان میدهد حجم تجارت ۸ کشور همسایه؛ روسیه، عربستان، امارات، عراق، ترکیه، قزاقستان، عمان و پاکستان با چین از رابطه تهران_پکن در سال ۲۰۲۰ بیشتر بوده است.
🔻این در حالی است که کل ارزش تجارت چین و ایران در پایان سال۲۰۲۰ در حدود۱۴ میلیارد دلار بوده که در رتبهبندی شراکت با چین در مقایسه با ۱۵ کشور همسایه در جایگاه نهم قرار دارد. به عبارت دیگر از مجموع تجارت ۳۸۶میلیارد دلاری چینیها با ۱۵ کشور همسایه ما و ایران تنها ۳.۵درصد سهم تجارت با ایران بوده است.
🔻چین با بیش از ۲۲۰ کشور جهان تجارت میکند و آمریکا، ژاپن، کرهشمالی، هنگهنگ، تایوان، ویتنام، آلمان، آفریقا، استرالیا، مالزی، برزیل، روسیه، تایلند، انگلیس و هلند ۱۵ شریک بزرگ تجاری چین هستند.
🔻در دورانی که تحریمهای آمریکا و اروپا بر ایران اعمال میشد چین مهمترین شریک تجاری ایران بود اما در مقابل ایران در رتبه ۴۷ شرکای تجاری این کشور قرار دارد.
▪️گزارش "بولتن دانشمندان هستهای" در آمریکا از تصمیم انگلیس برای افزایش کلاهکهای هستهای این کشور از ۱۸۰ به ۲۶۰ کلاهک:
دلیل این افزایش اصل "معیار مسکو" عنوان شده، یعنی در هر شرایطی پایتخت روسیه باید ذیل تهدید جدی هستهای انگلیس باشه.
به گزارش خبرگزاریهای غربی، انگلیسیها در ماههای اخیر بیشتر از اروپاییهای دیگه مدعی برنامه صلحآمیز هستهای ایران بودهاند. به قول حضرت امام (س):
"آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر، شوروی از هر دو بدتر. همه از هم بدتر؛ همه از هم پلیدتر. اما امروز سر و کار ما با این خبیثهاست. با آمریکاست."
💬 فواد ایزدی