101573_529.pdf
353.8K
اخبار و تحلیل روزانه سپاه 28شهریور1400یکشنبه
🇮🇷
⚠️ نالههای گاندوها بلند شد!
🔻اولین نشانههای نگرانی غربیها از خانهتکانی گسترده در وزارت امور خارجه هویدا شده است.
🔸بنیگانتز، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در گفتگو با مجلهٔ آمریکایی «فارین پالیسی» گفته است دولت ایران دچار تحولات عمیق سیاسی شده و باید دولت بایدن راهحلی دقیق در جلوگیری از همکاری تهران با کشورهای شرق آسیا پیدا کند.
🔹همزمان با نگرانی مقامات رژیم صهیونیستی؛ اروپایی ها، لیبرالهای داخلی و نیز چپهای ستادی از تغییرات انقلابی در وزارت امور خارجه، صدای جاسوسی انگلیسی نیز درآمده و او نیز مانند رفقایش نگران تغییرات دیپلماتیک در ایران است!
🔴محمدعلی شعبانی جاسوس معروف و فراری که دسترسی ویژه به اخبار محرمانه وزارت خارجه نیز دارد! در یادداشتی بلند و بالا در «وبسایت امواج نیوز» نوشته است: تغییرات امیر عبداللهیان در وزارت خارجه باعث تغییر رویه در مذاکرات میشود.
🔸شعبانی کنار گذاشته شدن عراقچی از مذاکرات را علامت دود شدن برجام خوانده است!
🔹شعبانی مدتی قبل نیز مدعی شده بود امیر عبداللهیان مهرهای سرسخت است و اگر در نشست بغداد کنار وزیر خارجه سعودی عکس یادگاری میگرفت، قطعاً ریاض و تهران با هدایت بغداد (بخوانید آمریکاییها) پای میز مذاکره میآمدند! این خبر جالبتوجه نشان میدهد که تیم جدید در وزارت امور خارجه و سربازان گمنام میدانی با درایت و هوشیاری نقشه دشمن در بغداد را بر هم زده اند.
🔗 این روزها مردم محمدعلی شعبانی را بهخوبی میشناسند؛ در سریال پخششده از رسانه ملی (گاندو) شعبانی با نام مستعار موسی پور معرفیشده و اقدامات خیانت بار او به تصویر کشیده شد.
🔸محمدعلی شعبانی، از مشاوران سابق محمدجواد ظریف و یکی از افراد دو تابعیتی تیم مذاکرات هستهای در سال ۲۰۱۵ بود که البته رابطهاش با دولت به حضور در مرکز بررسیهای استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و همکاری با حسن روحانی برمیگردد.
🔸او همان فردی است که وقتی نمایندگان مجلس از ظریف درباره چهار نفر دو تابعیتی در تیم مذاکره هستهای سؤال کردند با این پاسخ عجیب وزیر امور خارجه روبهرو شدند که: «جز خدمت چیزی از این افراد ندیدم، وطنپرستی و حمایت آنها از منافع ملی جای تردید ندارد!»
🔸شعبانی سال ۱۳۹۰ با وجود سفر به سرزمینهای اشغالی و همکاری پیچیده با گروهک نایاک به ایران آمده و کارمند حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت و سردبیر نشریه انگلیسی این مرکز شد. شعبانی پس از انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری توانست اعتماد افراد بسیاری ازجمله درونیترین حلقههای اطراف روحانی و ظریف را بهواسطه سابقه خود در همکاری باروحانی و سردبیری مجله مرکز تحقیقات جلب کند.
🔸جیسیون رضائیان دیگر جاسوس دوتابعیتی و همکار با دولت روحانی در وصف نفوذی ها میگوید: ما آنچنان به دولت نزدیک شده بودیم که حتی مزه آدامس آنها را نیز می دانستیم.
🔸تمامی اعضای این گروهک خطرناک(معروف به باند ۲۶ نفر) توسط سربازان گمنام سازمان اطلاعات سپاه دستگیر و شبکه آن ها منهدم شد.
🔸شعبانی بعداً تلاش زیادی برای فروش سرویس و خدمات و اطلاعات خود به موسسه واشنگتن یا WINEP برای خاور نزدیک کرده است WINEP بهصورت رسمی از نزدیکترین مؤسسات به لابی اسراییل یا AIPAC است. شعبانی در مذاکرات هستهای نقش مسئول رسانهای و اطلاعرسانی تیم مذاکرات را بر عهده داشته و در زمان مذاکرات هستهای نیز از برجام در رسانههای غربی دفاع میکرد.
🔸به گفته جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس، شعبانی در طول مذاکرات هستهای جریان رسانهای داخل و دیگر کشورها را هماهنگ میکرده و هماکنون فراری است. وی چندی پس از رصد اقداماتش توسط نهادهای امنیتی از دستگاههای دولتی اخراج شده بود.
🔸وی در سال ۲۰۱۲ به انگلیس بازمیگردد و مجدداً در دانشگاه «سوآز» که یکی از مراکز عضوگیری سرویس اطلاعاتی انگلیس است، در مقطع دکترا مشغول به تحصیل میشود. دانشگاه محل تحصیل شعبانی که با عنوان «مرکز عالی مطالعات شرقی- آفریقایی دانشگاه لندن» فعالیت میکند، بیشتر کارکردی استعماری در کشور انگلستان دارد و همچنین محلی است برای تربیت دیپلماتها و نیروهای امنیتی انگلیسی در حوزههای فرهنگ، زبان، سیاست و تاریخ کشورهای مستعمره انگلستان، که رابطه پنهانی با نهادهای امنیتی انگلستان بالأخص MI۶ دارد.
🔸گفتهشده که علت انتخاب نام موسی پور برای محمدعلی شعبانی در سریال پرطرفدار «گاندو» نسب یهودی وی بوده، شعبانی بعدها و پس از پخش اقدامات خیانتکارانهاش از تلویزیون بهجای تکذیب یا دفاع از خود نوشت: همهچیز خوب بود فقط بازیگر نقش من چاق است! مئیر جاودانفر همکار شعبانی در سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی ارتباط با شعبانی را تائید کرده تا بهگونهای بر نقش تشکیلاتی دوطرفه صحه بگذارد.
✴ تحلیلی میدانی و واقع بینانه بر تحولات افغانستان.
💠 قسمت دوم
🔹️«ما و طالبان ، تقابل ، حمایت ، یا تعامل؟»
✍ آنچه که کاملاً روشن و واضح است، طالبان بر جغرافیای افغانستان سیطره و تسلط کامل پیدا کرده است؛ حتی جریان به اصطلاح «مقاومت پنجشیر» هم امروز یک اسم بیشتر نیست و حقیقتاً وجود خارجی ندارد؛ چراکه ملت مظلوم ستمدیده و مصیبت زده افغانستان ، بعد از قریب به پنج دهه جنگ ، کودتا ، خونریزی و نا امنی، به شدت خسته و در هم شکسته است و چیزی جز امنیت و آرامش نمی خواهد؛ حال این امنیت را چه امارت اسلامی طالبان ایجاد کند یا حتی پادشاهی های عصر دایناسورها؛ اصلاً در افغانستان امروزی چیزی به نام دو گانه «امنیت و دمکراسی» وجود ندارد، هر چه هست امنیت خواهی است و یک لقمه نان.
🔸️ حضور چند افغانی سانتی مانتال با هزار قلم آرایش! در مقابل دفاتر سازمان ملل در کشور های مختلف و یا راهپیمایی ده الی پانزده نفری چند زن و دختر در برخی شهرهای افغانستان ، به هیچ وجه بیانگر وضعیت و خواست ملت از نفس افتاده افغانستان نیست، البته طالبان هم از برگزاری این راهپیمایی های کوچک و کم تعداد چندان نا خوشنود نیست بلکه بسیار هم خوشحال می شود؛ چرا که از یک طرف ژست دمکراسی و آزاد منشی به خود می گیرد (همان چیزی که امروز برای به رسمیت شناخته شدن به شدت به آن احتیاج دارد) ، و از طرف دیگر به همه جهان می فهماند که مخالفان امارت اسلامی آنقدر قلیل و ناچیز هستند که در برخی موارد یک مینی بوس را هم پر نمی کنند!
👈 حال در چنین شرایطی باید دید نحوه برخورد حکیمانه جمهوری اسلامی با به اصطلاح «امارت اسلامی افغانستان» و طالبان ، چگونه باید باشد؟
🔰 در این رابطه سه مواجهه با این مسئله قابل تصور است.
1️⃣ تقابل با طالبان، در حوزه نظامی ، سیاسی و اقتصادی .
✍ این گزینه همان چیزی که جریان اصلاحات بصورت هماهنگ بر آن تاکید دارد و لیدرها و استراتژیست های آنان از گوشه اتاق های خوابشان مرتب توئیت های حماسی می زنند و به شدت به دنبال هزینه سازی های مخرب برای نظام اسلامی و ملت ایران و تحریک طالبان به شیعه کشی در افغانستان هستند!
👈 همانگونه که بیان شد ، ملت افغانستان ، حتی شیعیان ،خسته از یک جنگ طولانی ، نه تنها با طالبان مقابله نکرد، بلکه این حمایت و همراهی مردمی بود که این گروه نه چندان مجهز را به کابل رساند و بر افغانستان مسلط ساخت ؛ حال در چنین شرایطی «کاسه داغ تر از آش شدن» و دم از مقابله ، نظامی، سیاسی و اقتصادی با طالبان زدن ، چیزی جز خسارت محض نیست !
2️⃣ حمایت از طالبان❗
✍ اگر مقصود از حمایت همان برخوردی است که ما با «حزب الله لبنان» و «انصار الله یمن» ، «حشد الشعبی» ، «فاطمیون» و مجموع محور مقاومت داریم ، باید گفت : با توجه به تضادهای مبناییِ کلامی و اعتقادی که بین جمهوری اسلامی و طالبان وجود دارد، چنین چیزی امکان پذیر نیست.
👈 البته اگر مقصود از حمایت تعامل و بده بستان های مرسوم باشد ، آن موضوع دیگری است.
3️⃣ تعامل و گفتگوهای سازنده و اثر گذار.
✍با توجه به مجموع شرایطی که ذکر گردید و همچنین تبادلات گسترده تجاری و اقتصادی و بازار شگفت انگیز افغانستان و همچنین پیوستگی های تاریخی ، فرهنگی ، قومی ، مذهبی و جغرافیایی بین دو ملت ، این گزینه (که موضع جمهوری اسلامی نیز هست) ، بهترین ، عاقلانه ترین و حکیمانه ترین رویکرد در برخورد با حقایق و واقعیت میدانی افغانستان است.
👈 البته همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند ، نوع تعامل ما بستگی به برخورد طرف مقابل دارد.
✍ غلامعلی کریمی
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️اهداف مهم #دشمنان در #جنگ_نرم تغییر سبک زندگی اسلامی (بخش ششم)
🔶آرایش جبهه در حال تغییر است و به تعبیر دقیقتر، از جنس شبیخون و تهاجم فرهنگی، به سمت ناتوی فرهنگی و #جنگ_نرم تغییر میکند؛ در واقع از جنس حرکات پارتیزانی به آرایش جنگی تغییر می یابد.
💠تاکتیک های جنگ نرم
🔷در خصوص #تاکتیک های پیاده شده در جنگ نرم، کثرت و تنوع زیادی وجود دارد اما مهمترین آنها که در جامعه ما کاربرد زیادی دارد عبارتند از:
1⃣ #برچسب_زدن: بر اساس این تاکتیک، #رسانه_ها، واژه های مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت می دهند. این مورد در کشور ما بسیار تاثیرگذار است.
2⃣ #تلطیف و #تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمه ای پر فضیلت) استفاده می شود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
3⃣ #شایعه: شایعه در فضایی تولید می شود که امکان دسترسی به اخبار و #اطلاعات_موثق امکان پذیر نباشد. تاثیر پذیری جامعه ایرانیان نسبت به این فرآیند، به شکل خارق العاده و محیرالعقول زیاد است.
4⃣ #پاره_حقیقتگویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح می شود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعه ای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام #منحرف خواهد شد.
5⃣ #قطره_چکانی: در تاکتیک قطره چکانی، اطلاعات و اخبار در زمان های گوناگون و به تعداد بسیار کم و به صورتی سریالی، ولی نامنظم در اختیار مخاطب قرار می گیرد، تا #مخاطب نسبت به پیام مربوطه حساس شده و در طول یک بازه زمانی آن را پذیرا باشد.
6⃣ #حذف و #سانسور: در این تاکتیک سعی می شود #فضایی_مناسب برای سایر تاکتیک های جنگ نرم، به ویژه شایعه خلق شود، تا زمینه نفوذ آن افزایش یابد. در این تاکتیک با حذف بخشی از خبر و نشر بخشی دیگر، به ایجاد سوال و مهمتر از آن، ابهام می پردازند و بدین ترتیب #زمینه_تولید #شایعات_گوناگون خلق می شود.
7⃣ #جاذبههای_جنسی: استفاده از غریزهی جنسی و نمادهای اروتیکال از تاکتیکهای مهم مورد استفاده رسانه های غربی است، به طوری که می توان گفت اکثر قریب به اتفاق برنامه های رسانه های غربی از این جاذبه در جهت جذب مخاطبان خویش به ویژه جوانان که فعالترین بخش جامعه هستند، بهره میگیرند.
8⃣ #ماساژ_پیام: در ماساژ پیام، از انواع تاکتیک های گوناگون (حذف، کلی گویی، پاره حقیقت گویی، زمان بندی، قطره چکانی و...) جنگ نرم استفاده می شود، تا پیام بر اساس #اهداف_تعیین_شده شکل گرفته و بتواند تصویر مورد انتظار را در #ذهن_مخاطب ایجاد کند. در واقع در این متد، #پیام با انواع تاکتیک ها #ماساژ داده می شود که از آن مفهوم و مقصودی خاص برآید.
9⃣ ایجاد #تفرقه و #تضاد: ازجمله اموری که در فرآیند جنگ نرم مورد توجه واقع می شود، #تضعیف، از طریق #تزریق_تفرقه در جامعه هواداران و حامیان حریف است. ایجاد و القاء وجود تضاد و تفرقه در جبهه رقیب، باعث عدم انسجام و یکپارچگی شده و رقیب را مشغول مشکلات درونی جامعه حامیان خود می کند و از این طریق از #اقتدار و انرژی آن کاسته و قدرتش فرسوده شود. #ادامهدارد...
نویسنده: اسماعیل کفاشی - مدرس دانشگاه
#جنگ_نرم
🔵 سعد حریری و سلاح حزب الله!؟
📌سید عطاالله مهاجرانی
طارق متری وزیر فرهنگ لبنان ( ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸)، دقیق و خوش سخن ودانشمند و بسیار خوان بوده و هست. دیدار با او همیشه غنیمت است! چای نعناع و دردشه! دردشه همان گفتگوست، صمیمی و پایان ناپذیر.
طنجه بودیم ، گفت داستان ملاقات با آیة الله خامنه ای را برایت بگویم. حتما تازه است.
همراه سعد حریری به تهران سفر کردیم. قرار ملاقات با آیه الله خامنه ای بود. -این دیدار در آذرماه ۱۳۸۹ انجام شده است- قبل از دیدار قرار شد، جلسه ای با سعد حریری به عنوان نخست وزیر داشته باشیم. شش وزیر هم همراه بودیم. جلسه در محل اقامت حریری در کاخ سعد آباد برگزار شد. سعد حریری گفت: باید مساله سلاح حزب الله را به عنوان مساله اصلی لبنان مطرح کنیم. من سخنی نگفتم، اما همه تایید کردند.
وقتی وارد دفتر آیه الله خامنه ای شدیم، ایشان بسیار گرم و صمیمانه سعد حریری را در آغوش گرفت. جوانی و هوشمندی اش را تحسین کرد. از مرحوم رفیق حریری ذکر خیری به میان آورد. از لبنان بسیار تعریف کردند. ناگاه از سعد حریری پرسیدند، آقای نخست وزیر، شما رمان گوژ پشت نتردام را خوانده اید!؟
خب پیداست که نخوانده بود! سری تکان داد که معلوم نبود خوانده یا نه.
آیه الله خامنه ای گفت. در این رمان یک زن بسیار زیبایی تصویر شده است. او زیباترین زن پاریس است. طبیعی است که قدرتمندان در صدد دستیابی به این زن هستند. لات های پاریس، قداره کشان، با نفوذ ها. اما همه می دانند که آن زن زیبا، اسمش چی بود!؟
طارق گفت، من گفتم ازمیریلدا!
آیه الله خامنه ای با تمام چشمانش خندید و گفت احسنت! شما وزیر فرهنگ بودید!
همه می دانستند که ازمیریلدا یک دشنه ظریف دسته صدف سپید بسیار تیز و کارا به همراه دارد. هر کس به او سوء نظری داشته باشد، ازمیریلدا از استفاده از آن دشنه تردید نمی کند.
سپس گفت:
آقای نخست وزیر! لبنان مثل همان زن زیباست. لبنان عروس خاورمیانه است. خیلی ها به کشور شما نظر دارند. اسرايیل خطری است که شما را تهدید می کند. مگر تا خیایان های بیروت نیامدند؟ مگر مردم را نکشتند؟ ویران نکردند؟ سلاح مقاومت مثل همان دشنه ازمیریلداست. دشمن را نومید میکند و امکان عمل را از او میگیرد.
گفتگو ها ادامه پیدا کرد. اما سعد حریری کلمه ای در باره سلاح حزب الله نگفت.
بعد از جلسه پرسیدم. نگفتی؟
گفت: دیدی جلسه را چگونه اداره کرد و بحث را پیش برد. می شد مطرح کرد
۴۳۱-بازخوانی تحولات افغانستان در یک سده اخیر با تاکید بر شکست پروژه دو�.mp3
21.91M
🎧 صوت
💬 موضوع: بازخوانی تحولات افغانستان در یک سده اخیر با تاکید بر شکست پروژه دولت_ملت سازی آمریکا
🎙کارشناس: دکتر ابوالفضل ظهرهوند، سفیر اسبق ایران در افغانستان و ایتالیا
بازدید میدانی از بسیج مداحان شهرستان فلاورجان
https://basijnews.ir/fa/news/9373867/
خاطرات وفیق سامرایی.pdf
15.22M
📖 «ویرانی دروازه شرقی»
👈 ترجمه کتاب
📖 «حطام البوابة الشرقية»
✍ سرلشگر وفیق السامرایی
👈 مسئول اطلاعات ارتش صدام، در طول جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران.
🔰 آشنایی با حزب بعث، تبیین علل وقوع جنگ عراق و ایران، وضعیت نیروهای دو طرف، استفاده از سلاحهای شیمیایی در برابر نیروهای ایرانی، تحلیل عملیاتهای ایران در صحنه نبرد، کمکهای خارجی به عراق در طول جنگ، ساختار حکومتی عراق، روند برکناریها و اعدامها در عراق، نارضایتی مردم، اهداف عراق بعد از جنگ با ایران و تشریح جنگ کویت و عراق، از جمله مباحث مطرح شده در کتاب "ویرانی دروازه شرقی" می باشد.
هفته دفاع مقدس گرامی باد
رهبر معظم انقلاب :
🔹هشت سال دفاع مقدس ما صرفاً یک امتداد زمانی و فقط یک برههی زمانی نیست؛ گنجینهی عظیمی است که تا مدتهای طولانی ملت ما میتواند از آن استفاده کند، آن را استخراج کند و مصرف کند و سرمایهگذاری کند
#_روابط عمومی و تبلیغات ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان
حرف روز
👈دفاع مقدس و دهه پنجم
بیش از چهار دهه از 31 شهریورماه سال 1359، روزی که ارتش بعثی سودای اشغال سرزمینمان را کرد، میگذرد. دفاع مقدس مقطعی بريده شده از تاریخ این سرزمین نیست که تنها به کار یادآوری گذشته آيد، بلکه منبعی الهامبخش برای نسلهای آتی و بخشی از هویت عزتمند تاریخ سرزمین ماست. در طول این سالها، دفاع مقدس همواره بهمثابه سرمایه بزرگ اجتماعی ملت ایران، تزریق کننده انرژی حرکت و توان و تکاپو برای شدن و مبارزه یا دشمنان و حرکت به سمت اهداف متعالی نهضت بوده است. تورق برگهای زرين تاریخ هشتساله دفاع مقدس ارائهدهنده درسها و عبرتهای فراوانی است که برای نسلی که پیشگام تحقق دهه پنجم انقلاب اسلامی است، میتواند راهگشا باشد.
يکي از درسهاي بزرگ دفاع مقدس، شرح و تبيين فرهنگ مقاومت و ايستادگي است. مروري بر تاريخ ایرانزمین بهخوبی نشانگر آن است که ملت ما همواره در برابر متجاوزين ايستاده و سر تسليم فرود نياورده است؛ اما اوج اين ايستادگي و استقامت در دوران هشتساله دفاع مقدس تجلي يافت که در آن شاهد مقاومت همهجانبه ملت در برابر متجاوزي بوديم که توسط ابرقدرتها و تمامي کشورهاي غربي حمايت ميشد. بهواقع، رزمندگان اسلام تنها در برابر ارتش عراق قرار نداشتند، بلکه در مقابل جبهه واحد جهاني ايستادند که با همه توان از رژيم بعثي حمايت ميکرد. جنگ اثباتکننده اين گزاره بود که در ميدان تقابل حق و باطل، پايداري و ايستادگي در برابر باطل هميشه جواب خواهد داد.
درس ديگر دفاع مقدس تحقق عيني شعار «ما ميتوانيم» بود. آنچه توانست در اين هشت سال جنگ نابرابر، جمهوري اسلامي را در برابر همه دشمنان داخلي و خارجي سرپا و استوار نگه دارد، ارادهاي بود که شعار «ما ميتوانيم» را با همه توان در وجود يک ملت نهادينه کرد. همين اراده و همين تفکر، امروز نيز بدون شک رمز عبور ما از موانع و مشکلات و تحريمها در دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد بود.
درس بزرگ ديگري که در دل ماجراي دفاع هشتساله نهفته است، آن است که پيروزي جز از طريق وحدت کلمه در ذيل سايه تبعيت از رهنمودهاي رهبري الهي حاصل نخواهد شد. بدون شک اگر نبود روحيه همکاري و تعاون و بسيج عمومي ملت براي دفاع در برابر تجاوز و هدايت رهبري پيامبرگونه فقيه عالیقدر جهان تشيع و اعتقاد عمومي و اطمينان قلبي ملت به اين رهبري الهي، محال بود که بتوان در برابر چنين هجوم پرقدرت و همهجانبهاي براي نابودي نظام نوپاي جمهوري اسلامي، ايستادگي کرد.
(نویسنده: مهدی سعیدی)
▼گزارش روز
👈دو دهه شعار با وعدههای توخالی!
روز گذشته شصتوپنجمین نشست مجمع عمومی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین برگزار شد.
👈گزارههای خبری:
1️⃣-«آنزه لوگار»، وزیر امور خارجه اسلوونی در این نشست، بیانیه مشترک کشورهای عضو اتحادیه اروپا را قرائت کرد و گفت: «اتحادیه اروپا به مسائل مرتبط با خروج یکجانبه آمریکا از برجام و اعمال دوباره تحریمها اعتراف میکند». وی خاطرنشان کرد که رفع تحریمهای برجامی، در کنار اجرای کامل و قابل راستی آزمایی تعهدات ایران، بخش مهمی از این توافق بهشمار میرود. لوگار در ادامه اظهار داشت: «اتحادیه اروپا به تعهدات خود در برجام ازجمله رفع تحریمها عمل کرده است.»
2️⃣- پايگاه اينترنتي وزارت امور خارجه انگليس نیز با انتشار بیانیهای نوشت: «بايد تمايلي دوجانبه نسبت به شروعي دوباره در روابط دوجانبه کشورهايمان (ایران و انگلیس) وجود داشته باشد، اما عدم پايبندي هستهای مستمر ايران و توسعه برنامه هستهای آن مانع ايجاد پيشرفت در اين زمينه است!»
3️⃣- محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در نشست دیروز آژانس، ضمن اشاره به عدم انجام اقدامات عملی از سوی سه کشور اروپایی و اتحادیه در اجرای تعهدات خود در برجام، اظهار داشت: «ایران همواره با آژانس همکاری کرده است، درعینحال لازم است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی از سیاسیکاری بپرهیزد و استقلال، بیطرفی و حرفهای بودن خود را حفظ کند».
👈گزارههای تحلیلی:
1️⃣- جمهوری اسلامی تقریباً دو دهه با طرف غربی در خصوص مسائل هستهای مذاکره کرده است. اکنون باید پرسید دستاورد دو دهه مذاکره چه بوده است؟ طرف غربی در این مدت، صرفاً وعدههای توخالی به ملت ایران داده است و حتی در خصوص اقدامات تروریستی علیه تأسیسات صلحآمیز هستهای ایران که بهصورت واضح مغایر با قوانین بینالمللی است، کوچکترین اقدام ممکنی انجام نداده است و اقدامات آن صرفاً در شعار و بیانیه خلاصه شده است.
2️⃣- در خصوص آغاز دوباره مذاکره هستهای با غرب باید به این نکته توجه داشت که آمریکا در حالی ذلیلانه درخواست بازگشت به میز مذاکره دارد که به اذعان مقامات این کشور، سیاست «فشار حداکثری» آن علیه ملت ایران شکست خورده است؛ بنابراین جمهوری اسلامی باید ابتدا بر این نکته تأکید داشته باشد که آمریکا سیاستهای غلط خود را اصلاح کند و تحریمها را به شیوهای عملی لغو کند و ثانیاً نتیجه مذاکرات در کوتاهمدت به سرانجام برسد؛ چراکه طولانی و فرسایشی شدن آن به نفع طرف غربی و به ضرر جمهوری اسلامی است؛ چراکه تبعات کنونی اثرپذیری اقتصاد گرهخورده کشور به برجام و مذاکره را که دستاورد هشتساله دولت روحانی بود را دوچندان خواهد کرد.
👈✍#فرهاد_کوچک زاده
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️دلیل #شایعه_پروری شبکههای اجتماعی چیست؟ (بخش چهارم)
🔷 #شایعات، اطلاعات یا اخباری هستند که #صحت آنها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار میگیرند، گیرنده پیام نمیتواند درستی یا نادرستی آنها را تشخیص دهد
💠هیجانها از واقعیت قدرتمندترند
🔷چه چیز سبب شده است #شایعات_شبکهای، چنین قدرت غیر قابل رقابتی پیدا کنند؟ وقتی #جامعه در #شرایط_بحرانی قرار میگیرد، #افکار_عمومی عطش فراوانی برای دریافت اطلاعات و اخبار پیدا میکند. در نبود #منابع_موثقی که به نیاز خبری جامعه پاسخ میدهند، یا در صورت کندی عملکرد آنها، #شبکههای_اجتماعی قادرند به سرعت #شایعات یا #اطلاعات_نادرست را منتشر کنند، و #افکار_عمومی را تحت تاثیر خود قرار دهند. #انتشار_شایعاتی نظیر کشته شدن افراد سرشناس، آلودگی مواد غذایی، تعطیلی یا ورشکستگی بانکها یا صنایع مختلف، مشتی نمونه خروار است که نشان میدهد به ویژه در شرایط بحرانی، اطلاعات چگونه با هم رقابت میکنند و منتشر میشوند.
🔷در این شرایط، #دو_دسته_اطلاعات با یکدیگر در رقابت قرار میگیرند. یک دسته اطلاعاتی هستند که با استفاده از هیجانها و #احساسات_مردم، روی افکار عمومی تاثیر میگذارند و غالبا منشأ تزریق نگرانی و اضطراب در میان مردم هستند. بازنشر این گونه اطلاعات در شبکههای اجتماعی به ترس و واکنشهای هستریک جامعه دامن میزند، زیرا غالبا در گفتگوهای فضای مجازی امکان بزرگنمایی پیدا میکند. دسته دوم نیز اطلاعاتی هستند که از #منابع_رسمی نظیر سازمانها و موسسات دولتی و از سوی روابط عمومیها و رسانهها منتشر میشوند و سعی دارند با #انتشار_حقایق و #اطلاعات_واقعی و صحیح، افکار عمومی را آرام یا کنترل کنند.
🔷مشکل از آن جا آغاز میشود که واکنشهای هیجانی مخاطبان به اخبار منفی، غالبا بر منابع خبری رسمی و مجازی اطلاعات متقن، غلبه پیدا میکند. به عنوان مثال، خطر شیوع یک بیماری، آلودگی مواد غذایی یا گرانی کالاها، #قابلیت_بالقوه بسیاری برای #تاثیرگذاری بر #افکار_عمومی دارد و دقیقا به دلیل این که عواطف و احساسات مخاطبان را تحت تاثیر قرار میدهد، با سرعت غیر قابل باوری بازنشر میشود. #ادامهدارد...
منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
🌈 @nashriat_siasi 30.6.0.pdf
280.3K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 سه شنبه سی شهریور
🔺دفاع مقدس و دهه پنجم
🔺دو دهه شعار با وعدههای توخالی!
🔺چرا سازمان شانگهای عضویت ایران را پذیرفت؟
🔺وزیر ارتباطات: ظرفیتهای خوبی برای تولید موبایل ایرانی داریم
🔺دلایل درماندگی رژیم صهیونیستی در برابر ایران
🔺بازی خطرناک آمریکا با چین!
🔺انسیه خزعلی: زنان سرپرست خانوار را بیمه خواهیم کرد
🔺سریعالقلم: بیخودی برای برجام پایکوبی کردیم!
🔺مؤلفههای تولید قدرت برای میز مذاکره
🔺تأکید نخستوزیر لبنان بر بازپسگیری اراضی اشغالی
🔺آمار 100 نفری کشتهشدگان خوزستانی با سلاح گرم!
🔺ایمنی صددرصدی پرستاران در برابر مرگومیر کرونایی
#اخبار_روزانه
سهراب خلیلی:
بسمه تعالی
✅یک خبر و یک تحلیل
🌸امام خمینی ره: ما انقلاب مان را در جنگ به جهان صادر نموده آیم.
ا✅مام خمینی ره و مولفه های نگاه آن بزرگوار به جنگ
👈۱_جنگ اعتقادی ,امام ره همواره به جنگ از دریچه محتوایی می نگریست و به همین دلیل ،ان را «جنگ اعتقادی»می دانست.
«جنگ ما جنگ عقیده است و جغرافیا و مرز نمی شناسند و ما باید در جنگ اعتقادی مان بسیج بزرگ سربازان اسلام را در جهان به راه اندازیم»
«ما می گوئیم تا شرک و کفر هست،و تا مبارزه هست ما هستیم.ما بر سر شهر و مملکت با کسی دعوا نداریم .ما تصمیم داریم پرچم لا اله الا الله را بر قلب رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز در اوریم»
👈۲_نگاه امام ره به جنگ مقطعی نبود
نگاه امام ره به جنگ هیچ گاه مقطعی نبود،بلکه کلی ،کلان و به روز بود.یعنی هم اکنون و در هر زمان زنده و بالنده است و روشنگر همیشگی راه و رسم انقلاب به شمار میرود.
«من مجددا به همه ملت بزرگوار ایران و مسئولین عرض می کنم ،چه در جنگ و چه در صلح،بزرگترین ساده اندیشی این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصا آمریکا و شوروی ،از ما والسلام عزیزدست برداشته آند.لحظه ای نباید از کید دشمنان غافل بمانیم .در نهاد و سرشت آمریکا و شوروی کینه و دشمنی با اسلام ناب محمدی ص موج می زند...ملتی که در خط اسلام ناب محمدی ص و مخالف با استکبار و پول پرستی و تحجر گرایی و مقدس نمایی است باید همه افرادش بسیجی باشند و فن نظامی و دفاعی لازم را بدانند ،چرا که در هنگامه خطر ملتی سربلند و جاوید است که اکثر آن آمادگی لازم رزمی را داشته باشد ...والا هر لحظه باید منتظر حادثه ماند.
👈۳_نگاه امام ره چند بعدی بود.
امام ره هیچ گاه تجاوز عراق به ایران را نظامی نمی دانست. بلکه اولا این تجاوز را از سوی استکبار می دید و ثانیا آنرا همه جانبه و چند بعدی بر می شمرد.
«همه می دانند که تحمل هشت سال فشار و سختی فقط برای اسلام عزیز بوده است،لذا مسئولین باید در دفاع از اسلام محکم تر از همیشه با تمام قوا در مقابل تجاوز نظامی ،سیاسی و فرهنگی جهانخواران بایستند،چراکه امروز دنیای استکبار خصوصا غرب خطر رشد اسلام ناب محمدی ص علیه منافع نامشروع خود را درک کرده است...»
👈نکته: بر اساس این دیدگاه عمیق باید اذعان کرد که جنگ ما پایان نیافته است ،زیرا اگر جنگ نظامی تمام شد صرفا یک بعد این تجاوز بوده و ابعاد دیگر آن ادامه دارد..
«همه می دانند ما شروع کننده جنگ نبوده ایم ....م استکبار از همه کمینگاه های سیاسی و نظامی و فرهنگی و اقتصادی خود به ما حمله کرده است ...»
«من در اینجا به جوانان عزیز کشورمان ،به این سرمایه ها و ذخیره های عظیم الهی و به این گل های معطر و نوشکفته جهان اسلام سفارش می کنم که قدر و قیمت لحظات شیرین زندگی خود را بدانید و خودتان را برای یک مبارزه علمی و عملی بزرگ ،تا رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی آماده کنید...»
سهراب خلیلی
تحلیلگر سیاسی و اجتماعی
۳۰شهریور ۱۴۰۰
🌼هرکاری میتوانید بکنید تا جوانها بدانند در جنگ چه گذشت!
✍️رهبر انقلاب: این پدیدهها و این فراوردههای تاریخ انقلاب را، تاریخ دفاع مقدّس را قدر بدانید؛ اینها را باید خیلی قدر دانست. بین مردم هم منتشر بشود.این جوانهای ما، نه جنگ را دیدهاند، نه روایت درست و حسابی از جنگ شنیدهاند؛ روایت درست، اینها است؛ این کتابها است؛ هر چه میتوانید کاری کنید که در دسترس جوانها قرار بگیرد [تا] جنگ را بشناسند، بفهمند چه بود، چه اتّفاقی افتاد، و جمهوری اسلامی چیست؛ ملّت ایران چه کسانی هستند.
این طاقت عظیمی که در ملّت ایران وجود دارد برای مواجههی با این امتحانهای بزرگ را دست کم نگیرند. یکی از چیزهایی که ملّتها را همیشه زبون میکند و تحت سلطهی دیگران قرار میدهد، این است که نقاط قوّت ملّتها از چشم خودشان پوشیده بماند؛ نفهمند چه ارزشهایی، چه تواناییهایی، چه نقاط قوّتی در آنها وجود دارد؛ این را نفهمند.
🔺باید ببینند جوانها، بفهمند حادثهی جنگ چه بود و چگونه جوانهای ما بدون سازوبرگ حسابی، بدون تواناییها و پیشآمادگیهایی که معمولاً برای اینجور کارها لازم است، رفتند و چه کردند.1392/07/15
رفتار رعیتی و سودای سلطانی!
🔹"رجب طیب اردوغان" را اغلب با نخوتش می شناسند. اما رویا اندیشی او، پنج سال سال قبل با کوذتایی که آمریکا و متحدانش ترتیب دادند، پاره شد.
♦️اردوغان در حالی که توهم امپراتوری عثمانی -این بار از چین تا قلب اروپا و شمال آفریقا!- را داشت، با شوک کودتا از خواب پرید؛ هر چند به اندازه محمد مُرسی همتای اخوانی اش در مصر، بدشانس نبود که گرفتار زندان و مرگ در دادگاه شود.
🔹او با وجود خدمات انتحاریاش، از دولت اوباما خنجر خورد. اردوغان 11 مرداد 95 -یک ماه بعد از کودتا- گفت: «با وجود دشمنی میان من و بشار اسد، او کودتا را محکوم کرده، در حالی که همپیمانان ما، آمریکا و اروپا و عربستان، وقتی که نیازمند کمک شان بودیم، از پشت به ما خنجر زدند».
♦️او همچنین شهریور 98، در چهلمین سالگرد کودتای نظامی۱۲ سپتامبر در جزیره یاسی آدا گفت «محافلی که چهره ای تاریک دارند، کودتای ۱۲ سپتامبر ۱۹۸۰ را طراحی کردند. هنگامی که خبر به واشنگتن رسید، گفتند بچههای ما باز هم موفق شدند. شب کودتای ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ هم، منتظر بودند همان سخنان را تکرار کنند».
🔹با همه اینها، رئیس دولت ترکیه چند سال است از لیبی و لبنان و سوریه و عراق و یمن تا جمهوری آذربایجان و افغانستان، دنبال جای پاست! غرب هم تا جایی که به نفعش باشد، به اردوغان پر و بال می دهد تا در جهان اسلام (قطب قدرتمند رقیب) شکاف و منازعه راه بیندازد.
♦️آیا ترکیه، که همسو با آمریکا و اسرائیل، سوریه را به ویرانه تبدیل کرد، می تواند در ادعای حمایت از مردم جمهوری آذربایجان یا افغانستان صادق باشد؟ و آیا پذیرفتنی است دولتی مدعی تشکیل امپراتوری شود و حال آنکه خود، تبدیل به مستعمره نظامی آمریکا و ناتو شده؟
🔹دولت ترکیه چند دهه است از موضع پایین میخواهد به اتحادیه اروپا ملحق شود، اما تحقیر میشود. اردوغان، مرداد 95 گفت «اروپا 53 سال است ما را فریب میدهد».
♦️آبان همان سال، در جریان دیدار وزیران خارجه آلمان و ترکیه، جدال لفظی شدیدی درگرفت و چاووش اوغلو گفت «ترکیه از رفتار اتحادیه اروپا خسته شده. ما خواستار به رسمیت شناخته شدن، همچون شریکی برابر هستیم، نه شریکی درجه دو. رفتار اروپا، پر از نخوت و تکبر است».
🔹آمریکا و اروپا چند دهه است ترکیه را عضو شاخه نظامی (ناتو) کرده و بیگاری کشیدهاند، اما حاضر نیستند در مزایای اقتصادی شریک کنند. ترکیه اکنون، ۴۶۵ میلیارد دلار بدهی دارد. با همه اینها، اردوغان هر بار قمار بدتری را مرتکب می شود، بی آن که بفهمد غرب اجازه نمیدهد وارث امپراتوری عثمانی دوباره موی دماغش شود.
♦️او دیشب در سازمان ملل سخنرانی کرد؛ کلی موهوم گویی کرد و گفت"ما به نقش برادرانه خود در کمک به مردم افغانستان ادامه می دهیم. ما تنها متحد ناتو هستیم که با داعش مقابله کرده و این سازمان تروریستی را شکست داد. جامعه بین المللی نمی تواند اجازه دهد بحران سوریه تا 10 سال دیگر ادامه یابد. ما معتقدیم که باید تلاش های بیشتری برای حفاظت از حقوق مسلمانان اویغور در چین انجام شود".
🔹اردوغان اما یک جمله واقعی هم گفت که نشانه حرمت و موقعیت حقیقی وی است: "#رویکرد_نادیده_گرفتن_ترکیه_در_منطقه که از طولانیترین کرانه در دریای مدیترانه شرقی برخوردار است، باید کنار گذاشته شود". اردوغان سودای سلطانی دارد، اما با همه خیانت هایش به مردم منطقه، در نگاه غرب به چشم رعیتی بی مقدار دیده می شود!
جنگ نامتقارن.pdf
54.5K
💠 «دفاع مقدس» 🇮🇷
♻️ «جنگ نامتقارن»
📝 معنا و مفهوم «جنگ نامتقارن» از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی.
⚔ مولفه های قدرت ما در «جنگ نامتقارن» چیست؟
🕯چه چیزی تضمین کننده پیروزی در «جنگ نا متقارن»؟
1.mp3
9.14M
☘️
💢#صوتی (۱) | پرسشها و شبهات اصلی دفاع مقدس
🍃🌹🍃
🌴ویژه #دفاع_مقدس
🎙کارشناس: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری
#ثامن
🆔
⭕️امتحانات الهی
🔹 #امتحان_الهی یعنی #تمرین، یعنی #رزمایش. رزمایش، #نقطهضعفهایانسان را به او نشان میدهد و سعی میکند آن نقطهضعفها را برطرف و تبدیل به #نقطه_قوّت کند.
بیانات مقام معظم رهبری ۹۵/۸/۲۶
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#امتحان_الهی
▼گزارش روز
تشدید شکاف در آنسوی آتلانتیک
قرارداد فروش زیردریاییهای پیشرفته به استرالیا که در فرانسه از آن با عنوان «معامله قرن» یاد میشد، تحتفشار ایالاتمتحده، لغو شد. این اقدام، منجر به بحران دیپلماتیک بین پاریس و واشنگتن که هر دو عضو دائم شورای امنیت و ناتو هستند، شده است.
گزارههای تحلیلی:
1️⃣- قرارداد پیچیده و مهم خرید 12 زیردریایی برقی – دیزلی از گروه صنعتی فرانسوی «ناوال» به ارزش 56 میلیارد یورو، در سال 2016 بین فرانسه و استرالیا امضا شد. ناوال متعهد شده بود، زیردریاییهای «اَتَک» را برای استرالیا بسازد که قرار بود از زیردریاییهای اتمی «باراکودا»ی فرانسوی در آینده تولید شوند. مقابله با فشارهای چین در اقیانوس آرام، یکی از اهداف اصلی و راهبردی استرالیا از خرید زیردریاییهای فرانسوی بود. تشکیل پیمان امنیتی - دفاعی سهجانبه استرالیا، آمریکا و انگلیس موسوم به آکوس (AUKUS)، ازجمله دلایلی است که باعث لغو این قرارداد اعلام شده است. این در حالی است که مقابله با نفوذ رو به گسترش چین نیز هدف اصلی و بنیادین پیمان آکوس در منطقه است.
2️⃣- در خصوص اهداف آمریکا از لغو قرارداد موسوم به «معامله قرن» فرانسه، دو گزاره قابلشناسایی است: نخست، نگرانی آمریکا از تحرکات فرانسه در اتحادیه اروپاست. در نشست قبلی اتحادیه اروپا، برای اینکه نشان داده شود کشورهای اروپایی در حال اتخاذ سیاستهای نظامی، امنیتی و سیاسی مستقل از آمریکا هستند، تشکیل ناتوی اروپایی یکی از دستورکارهای مهم بود. با توجه به اینکه مسئول مدیریت و پیشبرد نگاه دیپلماتیک، امنیتی و دفاعی اتحادیه اروپا بر دوش فرانسه است، لذا آمریکا سعی دارد بهنوعی پاریس را به دلیل اتخاذ چنین سیاستی بهشدت تنبیه کند. دوم، انحصارطلبی آمریکا در فروش تسلیحات است؛ با نظر به اینکه استرالیا در پیمان آکوس حضور دارد، آمریکا متعهد شده که تعدادی زیردریایی برخوردار از موتور اتمی (و نه تسلیحات اتمی) ساخت این کشور که فناوری آنها پیشتر در انحصار آمریکا و انگلیس بود را در آینده به استرالیا واگذار کند.
نکته پایانی:
وزیر خارجه فرانسه از رفتار آمریکا در فسخ یکجانبه قرارداد، با عنوان «خنجر از پشت» نام برده است. این موضوع در کنار خروج آمریکا از افغانستان، نشان میدهد که آمریکا در چارچوب پیشبرد منافع خود، به متحدان اروپاییاش نیز اعتنا نمیکند. درهرحال هرچه هست، دوران برتری آمریکا رو به اتمام است. فرانسه که بزرگترین قدرت سیاسی، نظامی و امنیتی اتحادیه اروپاست، بهطورجدی و ذیل نگاه «شارل دوگل» وارد روندهایی شده است که در حوزه دفاعی و امنیتی، هم فرانسه و هم اتحادیه اروپا را از آمریکا مستقل کند. برآیندی که از این مسائل دست میدهد این است که روند تشدید فاصله آمریکا با جایگاه هژمونیاش تسریع شده و ایالاتمتحده هرگز به دوران سابق قدرت و هژمونی خویش باز نخواهد گشت.
✍#حمید_خوشآیند