سید جلال حسینی:
سئوال:
سلام علیکم پاسختون برای این شبهه که علت مشکلات تحریمهاست قانع کننده بود اما بدون توجه به این موضوع پاسخ ندادید وقتی سوال میشه که برای سیاست مبارزه با استکبار کجا نظرمون رو پرسیدید .ممکنه افرادی بگن اصلا ما میخوایم با آمریکا رابطه برقرار کنیم با همه مضرتاتش به عقیده ما... کی به شما اجازه داده از طرف ما سیاست خارجی رو رهبری کنید؟
جواب:
مردم ایران درهمهپرسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که در ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۳۵۸ برگزار شد و با حدود ۹۹/۵ درصد آرا تصویب شد به مبارزه با امپریالیسم و استکبارگران رای دادند.
سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی که در قانون اساسی در فصل دهم و اصل 152 بدان اذعان دارد، بر اساس نفی هرگونه سلطه جویی و سلطه پذیری و حفظ استقلال همه جانبه و تمامیت ارضی کشور و دفاع از حقوق همه مسلمانان و عدم تعهد در برابر قدرتهای سلطه گر و روابط صلح آمیز متقابل با دولتهای غیر محارب استوار است.
همچنین در اصل 154 قانون اساسی تاکید شده جمهوری اسلامی ایران سعادت انسان در کل جامعه بشری را آرمان خود می داند و استقلال و آزادی و حکومت حق و عدل را حق همه مردم جهان می شناسد لذا در عین خودداری کامل از هرگونه دخالت در امور داخلی ملتها و کشورها از مبارزه حق طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه جهان موظف به حمایت است.
با توجه به این اصول سیاست خارجی ما که مبتنی بر مبانی عقیدتی و ایدئولوژیک است با تاکید بر نفی استکبار و استکبار ستیزی که درجوهره انقلاب اسلامی است طبعا نمی تواند با نظام های سلطه گر و استکباری کنار آید هم به لحاظ ایدئولوژیک و هم طبق قانون اساسی وظیفه داریم با نظام سلطه تقابل کنیم و اجازه سلطه بر کشور توسط آمریکا و رژیم سلطه را ندهیم.
برگی از تاریخ اسلام
آقازاده های عاشورایی:
🔸در قسمت قبل گفتیم وقتی همه اعضاء خانواده در مبارزه شرکت کنند ، موفقیت نزدیک می شود.
⛳️حال سؤال این است چگونه فرزند عاشورایی تربیت کنیم ؟
🔸تاریخ زندگی معصومین پاسخ این سؤال را می دهد.
⛳️چرا یک آقازاده می گوید شهادت را از عسل شیرین تر می دانم.
🔹اما یک آقازاده مانند فرزند زبیر، پدرش را که سرباز کهنه کار اسلام است، منحرف می کند. عمرسعد هم یک آقازاده بود که لشکر یزید را فرماندهی کرد.
⛳️رازش در تربیت است، این که پدر، با کیسه ای پر از نان و خرما به در خانه مساکین می رود، فرزند با دیدن این پدر، یک نوع تربیت می شود، اما اگر پدر با پولهای باد آورده دهها خانه و باغ ردیف کند و دائم غلام و کنیز بخرد، فرزندانش تربیتی متفاوت پیدا می کنند .
🔹یک دختر ناراحت است که در انظار مردم است و لشکر یزید، حجاب درستی برایش نگذاشته، دیگری می خواهد دختران را به صحنه بکشد برای دوچرخه سواری تا کاملا حرکات و هنرنمایی آنها در دید مردم قرار گیرد !
⛳️چرا فرزندان امام حسین علیه السلام جهاد در راه خدا را پیشه کردند، چون پدرشان دنبال جمع کردن اموال و خوش گذرانی دو روزه دنیا نبود، دغدغه او رفع ظلم معاویه از مستمندان و پاسداری از دین بود.
🔸🔹این که به سفر کیش بروی یا به راهیان نور هر دو سفر است ، هر دو به جنوب کشور است، اما این کجا و آن کجا. خودرا به نفهمی نزنیم همه می دانیم با عمل خود به فرزندمان می آموزیم که ارزش ها کدامند، عمل ما برای فرزندمان الگو می شود نه گفتارمان.
تدوین: سید محمد حسین مرکبی
برگی از تاریخ اسلام
«جهاد همه اعضاء خانواده»
⛳️در واقعه عاشورا و ادامه آن در دوران اسارت، تمام اعضاء خانواده سیدالشهدا علیه السلام نقش ایفا کردند، حتی کودک شش ماهه نقشی پررنگ اجرا کرد که بیش از بقیه توانست قلبها را در طول تاریخ بلرزاند. دختر سه ساله هم نقش بی نظیری به عهده داشت.
▪️▫️خواهر امام هم بارها در طول این مأموریت، نقش سرنوشت ساز اجرا کرد. برادرش ابوالفضل (ع) هم که جهاد و فداکاریش در تاریخ نمونه شد.
▪️▫️در مبارزه، دست بسیار کار را به موفقیت نزدیک می کند نه دست تنها.
▪️▫️نقش زن در انقلاب اسلامی ایران خیلی پر رنگ دیده شد و انقلاب به مردان خلاصه نشد، نوجوانها و جوانان هم نقش بسیار پر رنگی در انقلاب اسلامی داشتند، اینگونه بود که بار دیگر تجربه کردیم وقتی همه باهم وارد مبارزه شویم موفق می شویم.
⛳️امروز اگر پیروزی در جهاد فرهنگی را خواهانیم باید مثل کربلا کوچک و بزرگ نقش ایفا کنیم.
🔷🔹برای شرکت در جهاد فرهنگی، کودک و نوجوان باید آموزش ببینند، نوجوان خیلی بهتر در مبارزه با تهاجم فرهنگی می تواند عمل کند بشرطی که اورا تجهیز کنیم به فنون مبارزه فرهنگی، قطعا مبارزه فرهنگی با شرکت همه اعضاء خانواده شیرین می شود .
🔶🔸یکی از درسهای عاشورا، حضور کل خانواده در جهاد و امر به معروف و مقاومت دسته جمعی آنهاست.
تدوین: سید محمد حسین مرکبی
✅چگونه مصیبت تبدیل به نعمت میشود؟
✍️رهبر انقلاب:از امام صادق علیه الصلوة والسلام نقل شده است که فرمودند: .. خدای متعال گاهی یک مردمی را به یک نعمتی و به یک لطفی از سوی خود سرفراز میکند، نعمتی را به مردم میبخشد، این مردم نعمت خدا را شکر نمیکنند و وظیفهی خودشان در مقابل این نعمت را انجام نمیدهند، نتیجه این میشود که همین نعمت برای آنها وزر و وبال میشود. نعمت مثل طوق آهنینی بر گردن آنها سنگینی میکند و بالاخره به ضرر آنها تمام میشود. و گاهی مردمی را به مصیبتی دچار میکند، آن مردم در مقابل آن مصیبت صبر میکنند، مقاومت میکنند، با حادثهای که برای آنها پیش آمده است، شجاعانه برخورد میکنند، نتیجه آن میشود که خدا همان مصیبت را برای آنها نعمت میکند.
📚 برگرفته از کتاب «چهل حدیث از امامین صادقین (ع)»
💠