eitaa logo
سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
218 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
1.1هزار فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺اعضای مجلس خبرگان از قانون مستثنی نیستند 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین جواد مجتهد شبستری عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگوی اختصاصی با صبح صادق ✍️حسن نوروزی - خبرنگار 📝طبعاً آنان که سن کمتری دارند، ارتباط‌گیری‌شان با جوانان بهتر است. شاید فرد پا به سن گذاشته‌ای باشد که ارتباطش با جوانان خوب باشد، ولی به آنان که جوان‌ترند، ارتباط راحت‌تری با جوانان برقرار می‌کنند. این ارتباطات وجود داشته و دارد و در مجلس‌هایی که جوانان اعضای مجلس خبرگان را دعوت می‌کنند، غالباً این اعضا حضور پیدا می‌کنند. در عین حال، با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر ارتباط بیشتر با جوانان لازم است که اعضا بیشتر در مدارس، دانشگاه و حوزه‌ حضور پیدا کنند و این ارتباط با جوانان از رسالت‌های روحانیت است. 🔗متن کامل را بخوانید 📥 پی دی اف این شماره را دریافت کنید @ssweekly
🔰 مشارکت حداقلی؛ فرافکنی متهمان 🖌محمد ایمانی 🔹چه کسانی در کشور سابقه حمایت از مشارکت حداقلی مردم در انتخابات را دارند و چه کسی از عمق وجود، پای حق رای مردم و اهمیت مشارکت حداکثری ایستاده است؟ ♦️آقای روحانی، هفته گذشته گفت: اقلیتی که امروز حاکم است، می‌خواهد انتخابات حداقلی باشد تا رأی آنها تضمین شود. می‌گویند اگر در انتخابات مردم نیایند هم به ما ارتباطی ندارد؛ مشارکت ۲۰ یا ۳۰ درصد باشد هم از نظر آنها پذیرفته است، اما این خیانت به نظام است". 🔹روحانی بهمن ۱۴۰۰ شهادت داد: «رهبری در همه انتخابات‌‌ ها تاکید کردند که انتخاب منتخب، بسیار مهم است؛ اما اهمّ، مشارکت مردم است. عینِ این کلمات را چند روز پیش تکرار کردند. من بارها در این ۲۵ سال، این جمله را از ایشان شنیده بودم و باز هم فرمودند مشارکت، اهمّ است و انتخاب درست، مهم". ♦️آقای روحانی، ریاست جمهوری خود در سال ۱۳۹۲ را مدیون مرحوم هاشمی است؛ کسی که اغلب مدعیان اعتدال، او را پدر معنوی خود می دانند. 🔹آقای موسوی خوئینی‌ها، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز، ۲۳ دی ۱۳۹۷ در گفت‌و‌گو با خبرگزاری ایرنا خبر داد که آقای هاشمی، از حامیان مشارکت حداقلی بوده است: 🔻«در انتخابات ۱۳۷۶ یک وقت متوجه شدیم خبرهایی می‌‌آید که بالاخره می‌‌خواهند یک‌ جوری بازی انتخابات را به هم بزنند و بناست همان کسی را که می‌‌خواهند روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی. 🔻هاشمی در پاسخ گفت اتفاقا من با آقای خامنه‌ای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنه‌ای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند، بیشتر تایید نظام است. 🔻آقای هاشمی در مسیر هدفش، اگر معتقد بود کاری باید انجام شود، دیگر هیچ مانعی را بر سر راه نمی‌‌پذیرفت؛ چه این مانع قانون باشد، چه ‌اشخاص و حقوق دیگران. آقای هاشمی آن زمان با آن روابط و امکانات و قدرت می ‌توانست انتخابات را جوری مهندسی کند که آن نتیجه‌‌ای که می‌‌خواهد گرفته شود». 🔹این ماجرا، غیر از عملکرد خسارتبار برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، در شورش علیه رای مردم (جمهوریت) در سال ۱۳۸۸، و تهدید و فشار دولت و مجلس وقت به حاکمیتُ برای تعطیلی انتخابات مجلس هفتم در سال اسفند ۱۳۸۲ است.
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقش نفوذی‌ها در ترور شهید سید رضی موسوی سردار جعفر اسدی، همرزم شهید سید رضی موسوی: 🔺رژیم صهیونیستی، هفته گذشت هم همین مکان را به گمان اینکه شهید سید رضی موسوی در آنجا حضور دارد هدف گرفته بود ولی او در آن مکان نبود؛ ولی این بار به واسطه جاسوس‌هایی که داشتند، توانستند مکان دقیق حضورش را شناسایی کنند. 🔺️ترور شهید سید رضی کار عاقلانه‌ای نبود ولی اسرائیل به وضعیتی رسیده که به هر دستاویزی چنگ می‌زند تا خودش را نجات دهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وکیلی، مدیرمسئول روزنامۀ ابتکار: نظارت استصوابی انتخابات رقابتی را به انتخابات ناعادلانه می‌کشاند 🔹مهدیان، مدیرعامل همشهری: نظارت استصوابی در همه‌جای دنیا وجود دارد. در آمریکا هم ترامپ را به‌خاطر اقدام علیه امنیت ملی ردصلاحیت کردند.
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وکیلی: مجلس پژواک صدای ملت نیست؛ چون ساختار نظام انتخاباتی ما غلط است و از آن مجلس کارآمد درنمی‌آید 🔹مهدیان: شما همین چند سال پیش نمایندۀ مجلس بودید. آن‌جا همین حرف‌ها را می‌زدید و به آن عمل می‌کردید.
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ببینید برخی چگونه توسط فضای مجازی مسخ و تحمیق می شوند و حس خودتحقیری در آنها نهادینه می شود
🔰 بیانیه حزب ندای ایران درباره مشارکت و رقابت واقعی در انتخابات 🔻اسفندماه امسال در شرایطی دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود که بخش‌هایی از جامعه همچنان نسبت به حضور در انتخابات مردد و از تاثیرگذاری انتخابات بر سرنوشت کشور ناامید شده‌اند. این مسأله با حوادث جگرسوزِ سال گذشته و برخوردهای تلخ با جوانانِ این سرزمین تشدید شده است. 🔻در آسیب‌شناسی آن حوادث نمی‌توان این نکته را نادیده گرفت که بخشهای عمده‌ای از جامعۀ امروز ایران در نهادهای تصمیم‌گیر اصولاً نماینده‌ای ندارند. دولت و مجلس فعلی مطالباتِ اکثریتِ جامعه را نادیده می‌گیرند تا عملاً آنها را به سمت اعتراض‌های کور سوق بدهند. هر اعتراضی به سیاست‌های موجود را به تحریکِ دشمنان نسبت می‌دهند و برخوردهای حذفی و چکشی را تشویق می‌کنند. طرح صیانت، لایحه حجاب و عفاف و امثال آن بیش از که بازتابِ مطالباتِ اکثریت باشد، خط و نشانی برای بخشِ معترض جامعه است. 🔻در این شرایط سخنان روز گذشته رهبر انقلاب برخلاف رویه‌های اتخاذ شده توسط نهادهای حاکمیتی است. رهبری با تاکید بر مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت حقیقی و امنیت انتخابات، باز بودن میدان رقابت برای همه جناح‌ها را اولویت نظام سیاسی تعیین کردند. 🔻حزب ندای ایرانیان ضمن استقبال و قدردانی از این نگاه و رویکرد، اجرایی‌سازی این توصیه‌ها توسط نهادهای متولی انتخابات را یگانه راه برون رفت از اختلافات و شکاف‌های موجود در جامعه می‌داند. متاسفانه در انتخابات دو‌ دهه گذشته امکان رقابت عادلانه و برابر از جریان‌های سیاسی، توسط هیات‌های اجرایی و انتخاباتی، سلب شده و آشکارا قواعدِ بازی به نفع یک جناح خاص بازتعریف شده که این کار لطماتِ زیانباری برای نظام حکمرانی کشور داشته است. 🔻انتظارِ حزب ندای ایرانیان آن است که دستگاه‌های اجرایی و هیات‌های نظارتی و به ویژه شورای نگهبان این توصیه‌ها و دستورات را نصب العین قرار بدهند و به بهانه‌های واهی، به مانند توصیه به جبران در انتخابات سال ۱۴۰۰ ، این منویات را نادیده نگیرند. همگان به یاد داریم که پس از آن توصیه، هیچ تغییری در تصمیمات ماخوذه رخ نداد و مدعیانِ اطاعتِ از رهبری در عمل خود را به نشنیدن زدند! 🔻حزب ندای ایرانیان به‌جد معتقد است که صرفاً وقتی می‌توان تغییری در شرایط ایجاد کرد که توصیه‌های رهبری عملیاتی شود، از همین رو، عملکرد دستگاه‌های اجرایی و نظارتی را رصد خواهد کرد. بدیهی است در این باره با هیچ شخص و نهادی مماشات نخواهیم داشت. 🔻امید آن که با اجرای صد در صدی این توصیه‌ها امکان حضور و رقابت برای همه دیدگاه‌های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی فراهم شود و هیاتهای نظارتی و شورای نگهبان در رویه‌های گذشته خود که تنها امکان حضور افرادی با دیدگاههای خاص و همسو را فراهم میکردند، تجدیدنظر کنند.
✅ گزیده های انتخاباتی | رهبر معظم انقلاب: 🔸انتخابات دارد نزدیک میشود. مردم باید آگاهانه پای صندوق‌های رأی بروند و انتخاب کنند. مؤثرترین وسیله برای این است که هر فردی بتواند آرمان‌ها و خواست‌ها و مطلوبِ خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیک کند. ۱۳۸۴/۰۲/۱۱
توصیه سعه صدر برای شورای نگهبان یا تغافل بر روی خطا ؟ 💢«عباس سلیمی‌نمین»، تحلیلگر مسایل سیاسی با اشاره به عملکرد دستگاه‌های اجرایی در انتخابات اسفند ماه به ‌خبرآنلاین گفت: «زمانی که نتایج هیات اجرایی اعلام شد، برخی از افرادی که سابقه‌شان، سلامت سیاسی و اقتصادی آنان را نشان می‌دهد رد شدند. ممکن است گاهی برخی افراد مواضعی را اتخاذ کنند که درست نباشد، نباید به خاطر یک خطا ما از یک شخصیت سالم، پاک و صاحب فکر محروم شویم. یک بزرگ منشی و وسعت نظر در کسانی که دست‌اندرکاران انتخابات هستند، باید وجود داشته باشد که منجر به محروم شدن مردم از برخی شخصیت‌هایی که خود را در گذشته نشان داده و همه هم به سلامت آنان اذعان دارند به دلیل تنگ‌نظری یا سخت‌گیری نشود. به این معنا که افراد نباید اشتباه کنند و در صورت اشتباه نباید حذف شوند. ممکن است افراد در زندگی سیاسی اشتباه کنند، این نباید منجر به محروم شدن ملت از وجود یک فرد با سابقه شود. آقایان شورای نگهبان باید این نوع تنگ‌نظری‌ها را جبران کنند و زمینه انتخابات مشارکتی را فراهم بسازند.» او با اشاره به دفاع برخی چهره‌های سیاسی از مشارکت ۲۰ تا ۳۰ درصدی در انتخابات، گفت: فاصله این نگاه با نگاه رهبری بسیار زیاد است. آنان دم از منویات رهبری و پیروی از ایشان می‌زنند اما با منویات رهبری فاصله زیادی دارند.»
همه اصلاح طلبان فعال هستند اما خود را موش مردگی می زنند!؟ 💢«جواد هروی»، سخنگوی حزب اعتدال‌وتوسعه در مورد جلسه روز گذشته این حزب توضیحاتی را ارائه داده است که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. او در این مورد به خبرآنلاین گفت: «دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه در جلسه‌ای که با حضور همه اعضای خود برگزار کرد، بیانه‌ای با ۳ محور صادر کرد. اولین موضوع که در بیانیه مذکور به آن پرداخته شده بررسی سخنان مقام معظم رهبری است، نکته حائز اهمیت این است که هر چند این سخنان بسیار هوشمندانه و راهگشا در فروردین ماه امسال هم بیان شدند اما مخاطب این فرمایشات به واقع نهادهایی اجرایی و نظارتی هستند. حزب اعتدال و توسعه انتظار دارد به تبع رهنمودهای رهبری، دستگاه‌های نظارتی و اجرایی در بحث مشارکت و رقابت ورود جدی‌تری پیدا کنند و در این میان وزارت کشور و صدا و سیما در بحث سلامت و امنیت انتخابات ورود داشته باشند. چراکه بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری ما به دنبال بیان مشکلات کشور و ایجاد دلسردی نزد عموم مردم نیستیم اما آنچه در این دوره از انتخابات از جانب حزب اعتدال و توسعه اعلام می‌شود، نقدی بر عملکرد دولت است که متعاقباً راه‌حل‌ها نیز مطرح می‌شوند. در طول ۲ سال گذشته حزب اعتدال و توسعه هیچ نقدی بر دولت سیزدهم نداشته اما فضای مشارکت و رقابت پیش از انتخابات می‌طلبد که تنور نقد را در آستانه انتخابات گرم کنیم اما مشروط بر اینکه تایید صلاحیت‌ها مبتنی بر رهنمودهای رهبری و مبتنی بر اصول چهارگانه مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت باشد. البته رهبر انقلاب اشاره‌ای به با شکوه برگزار کردن انتخابات داشتند که در این راستا باید توجه داشت با شکوه برگزار کردن انتخابات مربوط به یک جناح یا حزب خاص نیست چراکه که به فرموده ایشان ره‌آورد تک حزبی عمل کردن در انتخابات، نتیجه‌ای غیر از ذبح دیگر جناح‌ها و دیکتاتوری سیاسی ندارد. میدان بازی که رهبری فرمودند زمانی میسر است که همه جناح‌ها با کاندیداهای خودشان وارد شوند. لذا حزب اعتدال هم لیست خودش را خواهد داد.»
سانسور هاشمی و تحریف آیت الله مصباح توسط روزنامه خانوادگی مرحوم هاشمی 💢بعد از مناظره محسن هاشمی و حسین شریعتمداری در تلویزیون ، حالا نوبت تحلیل های مختلف از این مناظره است. 🔺نمونه های تحریف: 🕶 استفاده از جملاتی از امام و رهبری که مربوط به بعد از احراز صلاحیت هاست و برداشت کم کاری شورای نگهبان در باز گذاشتن فضا و رقابت برای رسیدن به انتخابات حداکثری 🕶 استفاده از یک جمله از مرحوم هاشمی برای اثبات حمایت ایشان از انتخابات حداکثری و آوردن یک جمله از مرحوم مصباح یزدی برای اثبات عدم اعتقاد ایشان به رأی مردم 🗣 به نظر می رسد اینگونه برداشت از یک موضوع کاملا با هدف سیاسی و برای تحت تأثیر قرار دادن مخاطب انجام می گیرد. به این شکل که فردی که روزگاری بنا بر اذعان موسوی خوئینی ها و عباس عبدی هیچ اعتقادی به مشارکت حداکثری نداشته بعدها بنا به دلایلی به این مشارکت علاقمند شده است. البته همان فرد در برخی موارد عکس آنچه می گفته عمل می کرده و در سال ۸۴ و ۸۸ علیه جمهوریت شورش می کند و حالا در نبود او مخالفان دیروزش یا بهتر بگوییم همان خناسانی که رهبری در پیام خود بدان اشاره کردند، دنبال تطهیر اویند. ✍ سعید میرزایی در مطلب زیر ، روایت سراسر تحریف شده توسط این روزنامه را می خوانیم👇👇👇 هاشمی یا مصباح؟ https://www.armanmeli.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-4/1086049-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D8%AD