غریب آبادی: مخالفت آمریکا نشان دهنده درستی برنامه راهبردی ایران و چین است
🔹نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی: چین، امروزه نه تنها مخالف سیاستهای یکجانبه و توسعه طلبی آمریکاست، بلکه صاحب دومین اقتصاد بزرگ جهان است.
🔹مخالفتها توسط آمریکا و متحدانش، نشان میدهد که ورود به همکاری درازمدت دوجانبه و راهبردی با چین که بهنفع هر دو کشور است، تصمیمی صحیح و خردمندانه است.
⛔️ رهبر انقلاب: نگذارید سپاه پیر و محافظهکار بشود
✍️رهبر انقلاب: روحیهی جوان سپاه بایستی باقی بماند. نگذارید انقطاع نسلی به وجود بیاید. همان روحیهای که شهدای بزرگ و نامآور سپاه از خودشان در میدانهای نبرد نشان دادند در دوران دفاع مقدس و قبل از دفاع مقدس و تعدادی بعد از دوران دفاع مقدس، همان روحیه بایست سریان و جریان داشته باشد در نسلهای متوالی و پیدرپی که وارد سپاه میشوند.
تربیت دینی و انقلابی، جلوگیری از انقطاع نسلی، تداوم روش خلاقیت و نوگرایی در ابزارها و در شیوهها را نباید بگذارید متوقف بشود. این نوگرایی بهطور پیدرپی در شیوهها، در قواعد کار، در وسایل کار، در ابزارهای رسمی، در ابزارهای حرکت جمعی سپاه در عرصههای مختلفی که بعضی را اشاره کردم، در همهی اینها ابتکار و نوآوری در ابزار و شیوهها بایستی وجود داشته باشد که البته این روحیه الان هم در سپاه هست.
🔺 بنابراین اولین توصیهی این حقیر هم این است که نگذارید سپاه پیر بشود، محافظهکار بشود، به وضع موجود قانع بشود؛ روزبهروز باید جلو بروید و بهتر بشوید در جهت انقلابی شدن، در جهت دینی شدن، در جهت کارآمد شدن.
۹۸/۷/۱۰
⚡️واگذاری کیش یا سایر جزایر ایران به چین طی توافق ۲۵ساله، دروغ بزرگی است که برای تخریب این توافق ساختهاند. در تفاهمنامه، بحث "حمایت از سرمایهگذاران چینی برای سرمایهگذاری در مناطق ویژه و آزاد ایران" آمده که اساسا فلسفه ایجاد این مناطق، جذب سرمایه خارجی است و چینی و غیرچینی ندارد!
البته حقیر درباره متن تفاهمنامه نکاتی دارم که انشاءالله منتشر خواهد شد. متن فعلی از نظر من مطلوب نیست. اشکال هم به طرف چینی برنمیگردد، خود ما باید بدانیم از چنین توافقی چه میخواهیم و چه نمیخواهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴🔴سخنرانی جذاب، فوق العاده و چالشی استاد #رحیم_پور_ازغدی با موضوع حجاب
🔷قانون حجاب حد الهی یا تعزیر؟
🔷گشت ارشاد چه میکند؟
🔷دستاورد 40 ساله قانون حجاب چیست؟
🔷سفر استاد به هلند و جاهای منشوری که رفت!
🔷لااکراه فی الدین و حجاب اجباری تناقض ندارند؟
🔷با بی حجابان هتاک چه باید کرد؟
🔷کنترل اختلاس مهم تر است یا بی حجابی؟
🔷جدال لفظی استاد با چند دانشجو
🔷صحبت های جدید درباره اکبرگنجی و سروش
🔷فحشای قانون شکنانه بهتر است یا فساد آزاد زیر چتر قانون؟
🔷انواع جدید لباس های بی حجابان و عکس هایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی نمایش داده شد...
و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 دیپلماتهای ما آنقدر قوی و قدرتمند با ۵+۱ حرف زدند» که امروز «حتی کشورهای دوست ما هم، جرات خرید نفتمان را ندارند»!
یادآوری در روزهای سالگرد تصویب برجام
#دولت_ذلت
#دولت_خیانت
#برجام
اخبار وتحلیل29تیر.pdf
263.4K
اخبار روزانه یک شنبه 29 تیر . pdf
🔻شرم شکستهای دومینو وار!
🔻تغییر قواعد بازی در یمن
🔻نگرانی تحلیلگران صهیونیستی از توافق تهران و پکن
🔻شکایت نمایندگان از قانونشکنی جهانگیری
🔻اگر تو سردار سلیمانی هستی، من هیچ مشکلی ندارم!
🔻همکاری ایران و چین؛ سیبل حملات شبکههای فارسیزبان
🔻لیبرمن: اوضاع اقتصادی و اجتماعی در اسرائیل وخیم است
🔻خبر خوش وزیر به بازنشستگان
🔻پاکسازی 60 کیلومتر از مرزهای کشور توسط الحشدالشعبی
🔻۲۰ درصد آمریکاییها توان خرید دارو را ندارند
🔻2 میلیون نفر در بهار از بازار کار خارج شدند
🔻احکام سیاسی (سؤال 1)
#اخبار_روزانه
هفته نامه صبح صادق سپاه شماره959.pdf
2.65M
هفته نامه صبح صادق سپاه شماره959
#ثامن
@
❇️ یادداشت اختصاصی/
دشمنان را آرام نگذارید
👈 "همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرام تان نمی گذارند." صحیفه امام خمینی جلد ۲۱ صفحه ۳۲۹
۱) در حوزه سیاست خارجی تا کنون دو رویکرد متفاوت را به تناوب مقابل آمریکا و غرب اتخاذ کردیم، هرگاه رویکرد تهاجمی داشتیم، آنها در موضع انفعال بودند، سر و صدای تبلیغاتی آنها بالا بود، اما در موضع انفعال، و هر گاه از در مذاکره و سازش آمدیم، آنها گستاخ تر شده و ما را محور شرارت نامیدند، همانندآنچه که در سال ۱۳۸۱ بعد از سقوط طالبان رخ داد و همه میدانند اگر همکاری ایران نبود معلوم نبود آمریکا بتواند طالبان را شکست دهد.
۲) به تجربه ثابت شده آمریکا و غرب به کمتر از نابودی نظام اسلامی ایران نمیاندیشند، لذا هرگاه ندای سازش از داخل شنیدند، حاج قاسم ها را ترور کردند، خواب تابستان داغ برای ما دیدند، حملات سایبری کردند، مدعی حمله به تاسیسات هستهای و نظامی ما شدند و وقیحانه از فشارهای کمرشکن اقتصادی علیه ملت ایران صحبت کردند و ...
۳) چند سال پیش سرلشکر سلامی در گفتگوی تلویزیونی بیان کرد، وقتی اسرائیل دست به ترور دانشمندان هستهای ما زد ما کاری کردیم که این ترورها متوقف شد و خودشان خوب می دانند ما چه کرده ایم.
۴) اگر ما در پارچین و سایت هسته ای نطنز و فلان کارخانه پتروشیمی و... دچار آتش سوزی ها و حوادثی شدیم، آمریکا و اسرائیل هم در مراکز نظامی، صنعتی و زیرساختهای خود دچار حوادث مشابه ای شده اند که ظاهراً منشا آنها فعلا نامعلوم است، هرچند جانشین حاج قاسم شهید گفته است، اینها تقاص جنایات آمریکاست که احتمالا توسط عناصر ناراضی در ارتش آمریکا رخ داده است.
اما نکته اصلی در خصوص فرمان امام خمینی همچنان باقی است و آن اینکه ما دشمن را نباید آرام بگذاریم. ما برای صیانت از منافع ملی ملت ایران چاره ای نداریم جز آنکه لحظهای آمریکا و غرب و متحدان آنها را در منطقه آرام نگذاریم و دستور دیگر امام را اجرا کنیم که فرمود: "اگر جهانخواران بخواهند در مقابل دین ما بایستند، ما در مقابل همه دنیای آنان خواهیم ایستاد و تا نابودی تمام آنان از پای نخواهیم نشست." صحیفه امام، ج ۲۰ ص ۳۲۵
💠تعریف زندگی در لحظه
🔷معنا و مفهوم زندگی، در پس زمان حال نشسته است. حال آنکه ما انسانها لحظهی حال را فدای گذشته و آینده میکنیم.
زندگی در لحظه یعنی آنکه انسان اگر در زمان حال، کاری را انجام میدهد تمرکزش تنها بر روی همان کار باشد.
اگر تفکر درست و سودمند در باب گذشته و آینده را کنار بگذاریم، معنای واقعی #زندگی_در_لحظه این است که فرد علاوه بر #برنامهریزی و #آیندهنگری و داشتن اهدافی بزرگ، #حال و امروز را #به_معنای_واقعی دریابد و از آن نهایت لذت را ببرد.
💠اهمیت زندگی در لحظه در آیات و روایات
🔷تمامی دعوتها و رهنمودهای قرآن برای زمان حال است.
از ابن عباس نقل است که شنیدم رسول خدا(ص) در یکی از خطبههایش فرمود: «مؤمن همیشه بین دو ترس است: نمیداند که خداوند در مورد روزی که بر او گذشته است چه قضاوتی میکند و نمیداند که خداوند با او در روزی که باقی مانده است چه میکند. از این روی باید هر بندهای از وجود خدا (برای سعادت و کمال) و از دنیا برای آخرت و از جوانی برای پیری و از سلامتی برای بیماری و از زندگی برای مرگ خود بهرهبرداری کند. قسم به کسی که جانم در دست اوست بعد از مرگ هیچ عذر و بهانهای پذیرفته نمیشود و بعد از دنیا خانهای جز بهشت یا جهنم نیست.»[۱]
🔷در روایت دیگری از امام هادی (ع) به #اهمیت_تلاش #در_زمان_حال برای رهایی از حسرت گذشته و کسب امید برای ساختن آینده آمده است: «افسوسِ کوتاهیِ کارهای گذشته را، با تلاش در آینده جبران کنید».[۲]
امام صادق(ع) نیز روزهای زندگی را به سه بخش تقسیم کرده و میفرمایند: «روزهای زندگی سه قسم است: روزی که گذشته است و دیگر به دست نمیآید و آیندهای که فقط آرزویش هست و روزی که اکنون انسانها در آن هستند که باید آن را مغتنم شمارند و بهرهی کافی از آن ببرند.»[۳]
👇👇👇👇👇
4⃣ #غنیمت_شمردن_فرصتها: همهی دارایی و ثروت ما انسانها همین لحظاتی است که در اختیار داریم. استفاده از تمام دقایق زمان حال، منجر به این میشود که بعدها حسرت گذشته را نخوریم و قدر حال را بدانیم و از تمام دقایق عمرمان بهره لازم را ببریم. به همین سبب یکی از مضرات زندگی نکردن در زمان حال دچار شدن به تسویف و امروز و فردا کردن است. زیرا فکر میکنیم هنوز فرصت برای انجام کار باقیست. اهمیت زندگی در لحظه به قدری است که همواره روانشناسان، فیلسوفان و علمای علوم دینی این مساله را مورد تاکید قرار دادهاند. مولانا در این باب میگوید: صوفی، ابن الوقت باشد ای رفیق / نیست فردا گفتن از شرط طریق
که مراد از ابنالوقت، همان زندگی در حال است که در طریق سیر و سلوک همواره به سالک توصیه میکنند فرصت را از دست ندهد و به انجام وظایف خود بپردازد.
5⃣ #تمرکز و #توجه_در_عبادات: کسی که در حال زندگی کند #تمرکز_بیشتری خواهد داشت. همین امر سبب میشود که فرد در عبادات خود ارتباط بهتر و بیشتری را با خداوند داشته باشد و عباداتی با توجه بیشتر انجام دهد.
6⃣ #بهبود_روابط_اجتماعی: زندگی در لحظه به فرد کمک میکند تا دلش را از کینهها خالی نماید. چرا که فرد دیگر به گذشته و بدیهایی که از جانب دیگران دیده است توجه نمیکند، تا مبادا از آنها کینهای به دل بگیرد. همچنین فرد در روابط اجتماعی و خانوادگی خود همواره متوجه این نکته است که باید #وظایفش را نسبت به دیگران به بهترین وجه ممکن انجام دهد، چرا که شاید این آخرین فرصتی باشد که در اختیار دارد و فردا روزی ممکن است خودش یا اطرافیانش دیگر در این دنیا نباشند و فرصت خوبی کردن به یکدیگر را از دست داده باشند و تا ابد در حسرت همان لحظات از دست رفته بمانند.
پینوشت:
[۱]. بحارالانوار، ج ۷۷، ص ۱۷۷
[۲]. مسند الامام الهادی، ص ۳۰۴
[۳]. تحف العقول، ص ۲۲
|منبع: وبسایت راسخون
✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨
🌸
⭕️ #در_لحظه_زندگی_کن
🔶انسان تنها موجود زندهای است که به جهت داشتن زبان، حافظه و قدرت تفکر میتواند در باب گذشته و آینده بیندیشد و این ویژگی موجب آن شده است که اکثر ما انسانها، بیشتر در زمان گذشته و آینده زندگی کنیم و کمتر در #زمان_حال هستیم.
◽️هر چند تفکر در باب گذشته و آینده میتواند فوایدی برای فرد داشته باشد و انسان با یادآوری گذشته و اشتباهات خود از اتفاقات پیش آمده درس عبرت بگیرد و یا اینکه ترس از آینده سبب شود تا او بیشتر مراقب سلامتیاش باشد، اما این موضوع اگر به حد افراط در آید، آسیبهای روانی بسیاری را بر جا میگذارد. از این رو امروزه #زندگی_در_لحظه یکی از مهمترین شعارهای #روانشناسی_مثبتگرا در جهت تغییر سبک زندگی فرد میباشد.
🔺در این مقاله سعی داریم به بررسی اهمیت زندگی در لحظه و فواید آن بپردازیم؛ #با_ما_همراه_باشید:
👇👇👇👇👇
💠فواید زندگی در لحظه
1⃣ #آرامش و #عدم_اضطراب: انسانهایی که در زمان حال زندگی میکنند آرامش بیشتری را تجربه میکنند. اینگونه افراد به هیچ وجه برای آینده و اتفاقاتی که شاید هرگز رخ ندهند نگران نیستند، زیرا معتقدند که آینده هنوز نیامده است و نگرانی برای امری نامعلوم هیچ سودی نخواهد داشت و برای هیچ یک از ما تضمینی وجود ندارد که اصلا فردا در این دنیا زنده باشیم و زندگی را تجربه کنیم. چرا که ما به عنوان خلیفه الهی بر روی زمین تنها بر بخشی از زندگی تسلط داریم و پیشبینی تقدیر، خارج از توان ماست.
2⃣ #رهایی_از_افسردگی: مرور اتفاقات ناراحتکننده و خاطرات غمانگیز گذشته، میتواند منجر به افسردگی در فرد شود. #زندگی_در_حال راهی برای رهایی از این آسیب روانی است. زیرا فرد دیگر به خاطر یک اشتباه در گذشته مدام در آن زمان دست و پا نمیزند، بلکه سعی میکند از آن عبرت بگیرد و خاطرات بد را فراموش نماید. همچنین چنین فردی برای آینده نگرانی ندارد و وظیفه خود را در درست زندگی کردن در این لحظه و اطاعت از اوامر الهی در حال حاضر میبیند.
3⃣ #لذت_بردن_از_زندگی: یکی از فواید زندگی در لحظه، لذت بردن از واقعیات است. وقتی در زمان حال زندگی میکنیم از هر لحظه آن بهره کافی را میبریم و آن را با تمام وجود مزه مزه میکنیم و از کنار تمام اتفاقات خوب کوچک بیتفاوت رد نمیشویم. گاهی میتوان با لذت بردن از بوییدن یک شاخه گل روحیهمان را بهبود ببخشیم، اما معمولا اکثر انسانها بیتفاوت از کنار آن میگذرند.
🔺کودکان مصداق بارز کسانی هستند که در حال زندگی میکنند. آنها آنچنان غرق در اعمال و بازیهایشان میشوند که گویا دنیا در همان محدودهی اسباببازیهایشان خلاصه شده است.
👇👇👇👇👇
✨🔶✨🔶✨🔶✨🔶✨
✨
⭕️رویگردانی اجتماعی نتیجه #جنگ_شناختی
💠کوتاه درباره جنگ شناختی
🔷 #جنگ_شناختی (Cognitive warfare) به معنای #هدف_قرار_دادن #قوه_شناخت عموم مردم و نخبگان #جامعه_هدف با تغییر هنجارها، ارزشها، باورها، نگرشها و رفتارها از طریق #مدیریت_ادراک و برداشت است. این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر، پیشرفتهتر، عمیقتر و وسیعتر #جنگ_روانی است که مبتنی بر جامعه شبکهای (با زیرساخت رسانههای نوین) بوده و با مدیریت ادراک و برداشت انجام میگیرد.
🔷در جنگ شناختی مهمترین و دلهره آمیزترین قسمت این جنگ، #تلفات_انسانی آن است. در جنگ سخت وقتی یک نفر مجروح یا کشته میشود یک نفر از جبهه خودی کم خواهد شد، اما در #جنگ_شناختی وقتی یک نفر نسبت به اعتقادات و تفکر خود بدبین میشود علاوه بر اینکه یک نفر از گروه خودی کم شده، یک نفر هم به گروه دشمن زیاد میشود.
🔷هدف اصلی در هر جنگی شکست و از میدان به در کردن رقیب هست، اما هدف در جنگ شناختی، #شیوههای_متفاوتتری نسبت به همه جنگها دارد؛ شیوههایی که در نوع خود نشان از #پیچیدگی_این_نوع_جنگ دارد شیوههایی مانند: اعتمادزدایی، اعتبارزدایی، مشروعیت زدایی، قداستزدایی، ناامیدسازی و ناکارآمدنمایی یک کشور و جامعه را به افراد آن جامعه تلقین میکند و درواقع مردم جامعه که اصلیترین سرمایه اجتماعی یک کشور هستند را بهراحتی نسبت به جامعه و کشور بدبین میکنند و امید به آینده را در آنها از بین میبرند و مردم نسبت به اعتقادات به چشم خرافات نگاه میکنند و حالت #رویگردانی_اجتماعی به آنها دست میدهد.
💢بهترین راه برای مقابله با این نوع جنگ شناختی، #ارتقای_آگاهی و سطح بالای #سواد_رسانهای در جامعه و افزایش هوشیاری عمومی است.
|منبع: وبسایت عصر هوشمندی
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️ #فلسفه_زندگی_محدود در اين #دنيا چيست؟ چرا خداوند عمر طولاني تري به انسان نميدهد؟
🔷همانطور كه در تعبيرات ديني آمده است، #زندگي_دنیا صرفا #مقدمه و پلي براي #حياتي_ديگر و آن حيات، #اصل است. اين زندگي اگر فقط به ظواهرش بسنده شود، لهو، لعب، زينت، تفاخر و تكاثر است، اما باطن آن زندگي جاودانه است؛ سعادتمندانه يا شقاوتمندانه: «اعلموا أنما الحيوة الدنيا لعب و لهو و زينة و تفاخر بينكم و تكاثر في الأموال و الأولاد كمثل غيث أعجب الكفار نباته ثم يهيج فتراه مصفرا ثم يكون حطاما و في الآخرة عذاب شديد و مغفرة من الله رضوان و ما الحيوة الدنيا إلا متاع الغرور» آنچه اين دنيايي است، از بين ميرود و فقط آن چيزي باقي ميماند كه رنگ و بوي الهي پيدا كرده باشد: «ما عندكم ينفد و ما عندالله باق - و كل شيء هالك إلا وجهه.»
🔷اگر به اين نگرش در زندگي برسيم و درك كنيم كه #زندگي_واقعي، همان زندگي اخروي است، نه زندگي دنيوي، خواهيم پذيرفت كه اين زندگي بايد محدود باشد، نه بي نهايت؛ زيرا كه صرفا مقدمه است و غايت و #هدف نيست. اگر اصل محدوديت را بپذيريم، ديگر مناقشه در مقدار آن روا نيست؛ زيرا هر مقداري كه باشد، باز جاي اين سؤال باقي ميماند كه: «چرا اين قدر؟!».
🔷قرآن كريم نقل ميكند كه عده اي چنان #دنيا_زده شده اند كه آرزو ميكنند هزار سال زندگي كنند و اگر حتي اين قدر زندگي كنند، اما باز راضي نميشوند و بيشتر ميخواهند. در هر صورت، اين زندگي موجب نجات آنها از آتش نخواهد شد؛ يعني اگر انسان دنيا را غايت خود قرار دهد، به هيچ حدي راضي نميشود، اما اگر اصل محدوديت را پذيرفتيم، ديگر مقدار آن مهم نيست و مصلحتش را به خداوند واگذار ميكنيم.
🔷حقيقت اين است كه #آخرت_باوران تمام شدن زودتر اين زندگي و رسيدن سريعتر به آن زندگي را طلب ميكنند:
«ولو لا أجل الله التي كتب الله عليهم لم تستقر أرواحهم في أجسادهم طرفة عين خوفا من العقاب و شوقا إلي الثواب.» زيرا كه آنان #كيفيت_زندگي خود را بهبود بخشيده اند و ديگر دلبستگي كميت آن نيستند و چون با #ايمان و #عمل_صالح، آخرت خود را آباد ساخته اند، شوقشان به مرگ و ورود به #زندگي_حقيقي، بيش از شوق طفل به پستان مادر است: «و الله لابن ابيطالب آنس بالموت من الطفل بثدي أمه.»
📕زندگي پس از مرگ، حسين سوزنچي، ج ۴، ص ۵۰
|منبع: وبسایت راسخون
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
💥
⭕️ویژگی های #خانواده_متعالی
🔶یکی از مهم ترین دغدغه های فرهنگ های خانواده گرا این است که گام هایی برای داشتن #خانواده_متعالی بردارند. سئوال مهم در این میان این است که خانواده مطلوب دارای چه ویژگی هایی است؟
خانواده متعالی خانواده ایست که #مهارتهای_ارتباطی در میان اعضای آن به خوبی شکل گرفته است.
👈 #با_ما_همراه_باشید تا با ویژگی های خانواده متعالی آشنا شوید.
👇👇👇👇👇
💠امنیت در خانه
🔷 #خانه باید حریم امنی سرشار از #آرامش باشد تا #پیوندهای_عاطفی و وابستگی های احساسی بین والدین و بچه ها شکل بگیرد. کاستن از دامنه بحث و مشاجرات و فراهم کردن آرامش روحی و جسمی برای فرزندان، #امنیت_خاطر در اعضا پدید می آورد و موجب علاقمندی به کانون خانواده می شود.
💠علایق و نیازهای همدیگر را بشناسید
🔷لازم است که والدین حرف های همدیگر را بشنوند به یکدیگر اعتماد کنند، به گرایشات و سلیقه های همدیگر احترام بگذارند تا ساختار تربیتی و اخلاقی فرزندان، مقتدرانه و با قاطعیت منطقی پی ریزی شود.
💠الگوهای رفتاری مناسبی باشید
🔷کودکان از پدر و مادر، احساس مسئولیت، صداقت، سازگاری و قوانین زندگی را می آموزند. اگر در فضای خانه دروغگویی، بی علاقگی به انجام مسئولیت های فردی، معاشرت با دوستان و خانواده های نامناسب رواج داشته باشد، #امکان_رشد_صحیح برای آنها فراهم نخواهد شد و آنان در برابر #شرایط_آسیب_زا، صدمه خواهند خورد. با پیش گرفتن روش مناسب زندگی الگوی خوبی برای بچه ها باشیم و با #تقویت_اعتماد_به_نفس و #ارتقای_سطح_آگاهی، آنان را در برابر آسیب های فردی و اجتماعی مقاوم سازیم.
👇👇👇👇👇
💠خانواده
🔷خانواده از زن، شوهر و تعدادی فرزند تشکیل میشود. اهمیت این نهاد در آن است که کودک را در شبکه ای از #روابط_عاطفی، اجتماعی، تاریخی و #تربیتی_خاص قرار میدهد و برای کودک #میراث_فرهنگی به ارمغان می آورد. به او می آموزد که گذشته ای دارد و باید طبق رسوم و سنن خود زندگی کند. #آداب_معاشرت و #قوانین_روابط_اجتماعی را یاد بگیرد، ایدئولوژی خاصی داشته باشد و در صورت لزوم احساسات خود را بروز دهد و یا پنهان نگه دارد.
💠ارتباط کلامی مناسب
🔷 #گفتگو بهترین و مهم ترین راه برقراری ارتباط است. والدین با گفت و گو میتوانند خواسته ها، توقعات، احساسات و تمایلات خود را بازگو کنند و با #گوش_کردن_موثر به صحبت های فرزندان، میتوانند از احساسات، نقطه نظرات، رازهای نهفته درونی آنان آگاه شوند.
🔷پس بهتر است در مواردی دور هم جمع شدن های خانوادگی را بیشتر کرد و با هم حرف زد، از کارهای روزانه، مدرسه، درس و مشق و روابط با دوستان صحبت کرد و #راه_ارتباطی_صمیمانه را باز نگه داشت.
👇👇👇👇👇
💠بین کار و زندگی تعادل ایجاد کنید
🔷کار کردن زیاد و فاصله گرفتن از کانون خانواده باعث تقویت #احساس_غریبگی شده و روابط عاطفی را به سردی می کشاند. بلند پروازی ها و جاه طلبی های شغلی را فدای آرامش خانواده نکنید. تامین خواسته های مالی بچه ها، بخشی از وظایف شماست. به نیازهای روحی و #بهداشت_روانی آنان نیز توجه کنید.
💠چند توصیه کلیدی:
🔺عدالت و انصاف را در رفتار و اعمال خود رعایت کنید.
🔺به حقوق دیگران در خانه احترام بگذارید.
🔺با انعطاف پذیری و از خود گذشتگی زندگی کنید و میزان ظرفیت انتقاد پذیری و تغییر پذیری را در خانواده ارتقاء دهید.
🔺با توجه و حرف شنوی از پیشنهادات و خواسته های افراد خانواده استقبال کنید.
🔺به شخصیت رفتاری و گفتاری، میزان منطق و درک قضایای فرزندانتان توجهی خاص داشته باشید.
🔺صبر و تحمل و بردباری را در خانه آموزش دهید.
🔺به سلامت و رفاه همسر و فرزندانتان توجه داشته باشید و با آنان در مسائل فردی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی به همدلی برسید.
|منبع: راسخون به نقل باشگاه خبرنگاران جوان
#خانواده
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️منظور از #آثار_وضعى_گناه چيست؟
🔷 #گناه داراى #آثار_وضعى است، يعنى بسيارى از گناهان #مكافاتى در اين جهان دارند. به تعبير ديگر يكى از حكمتهاى الهى در نظام آفرينش اين است كه نظام هستى نسبت به #كردارهاى_انسان بى تفاوت نيست و در برابر نيك و بد اعمال آدمى #واكنش_مناسب نشان میدهد.
🔷قرآن مجيد مى فرمايد: «وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ»؛ «اگر اهل شهرها و آبادى ها، ايمان مى آوردند و تقوا پيشه میكردند، بركت هاى آسمان و زمين را بر آنها مى گشوديم».[۱]
بنابراين در نظام علت و معلول #كنش هاى نيك و بد آدمى در تعيين نيك بختي و نگون سازى #انسان در همين دنيا نيز مؤثر است و بازگشت نتايج اعمال انسان به وى، اختصاص به سراى آخرت ندارد.
🔷يكى از پيامدهاى گناه، پوچ شدن اعمال نيك است. در قرآن كريم ۱۶ بار سخن از #حبط_اعمال به ميان آمده و از مجموع آنها استفاده مى شود كه #گناهان بزرگى؛ چون: كفر، شرك، تكذيب آيه هاى الهى، انكار معاد و... موجب از بين بردن اعمال نيك مى شود. براى نمونه، تكبر و #سركشى_ابليس از فرمان الهى درباره سجده كردن آدم، #موجب_پوچى شش هزار سال عبادتش شد.[۲]
💠در روايات به برخى از #آثار_وضعى و دنيوى #گناهان اشاره شده:
قساوت قلب (كافى، ج ۲، ص ۲۷۱) / سلب نعمت (همان، ص ۲۷۳) / به اجابت نرسيدن دعا (همان، ص ۲۷۱) / الحاد و انكار (بحار، ج ۷۳، ص ۳۶۰) / قطع روزى (كافى، ج ۲، ص ۲۷۱) / محروميت از نماز شب، (همان) / ناامنى از حوادث (همان، ص ۲۶۹) قطع باران / فقر عمومى / كوتاهى عمر / اندوه.
پي نوشت:
[۱] اعراف/۹۶
[۲] نهج البلاغه، خطبه ۱۹۲
📕گناه و توبه، گروه مولف
|
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #روحیه_جهادی چیست؟
🔶هنگامی که #حضور_دشمن و مخالف احساس میشود، در هر عرصهای که باشد، آنجا جایی است که موقعیت، #موقعیت_جهاد است و روحیهی جهادی لازم دارد. اگر شخصی در یک حیطه روحیهی جهادی داشته باشد در همهی حیطههای دیگر روحیهی جهادی او حفظ خواهد شد، آن هم روحیهی جهادی در درگیری با بزرگترین دشمن است.
💠بزرگترین دشمن کیست؟
🔷پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «أَعْدَي عَدُوِّكَ نَفْسَكَ الَّتِي بَيْنَ جَنْبَيْكَ»؛ بزرگترین دشمن نفس توست، خواهشها و هوسها. [عدة الداعی و نجاح الساعی، ص۳۱۴]
در موقعیتی رهبر انقلاب فرمودند: دشمن بیرونی نمیتواند به ما آسیب بزند، #دشمن_درونی_ما، تنبلی، بیانگیزگی، امید نداشتن، کمصبری، اینها دشمنهای درونی ما هستند. هر وقت اینها به ما آسیب زد دشمن بیرونی هم آسیب میزند.
💠مهم ترین جهاد، جهاد در آستانهی درونی انسان است.
🔷اگر کسی در این آستان روحیهی جهادی داشت در بیرون هم روحیهی جهادی او خواهد بود و اهل جهاد و تلاش و فعالیت خواهد بود. حضرت امام (ره) در سال ۵۸ فرمودند: #جهاد_اکبر است، جهادی که با نفس طاغوتی خودش انسان انجام میدهد، ما تنها طاغوت بیرون نداریم، بیست و دوم بهمن ۵۷ ما طاغوت بیرون را شکست دادیم، اما روند انقلاب این است که به #طاغوت_درون آسیب وارد شود و #روحیهی_جهادی این جا باید حفظ گردد، شما جوانها از حالا باید شروع کنید به این جهاد، نگذارید که #قوای_جوانی از دستتان برود، هرچه قوای جوانی از دست برود #ریشه_های_اخلاق_فاسد در انسان زیادتر میشود و جهاد مشکلتر میشود.
جوان زود میتواند در این جهاد پیروز شود پیر به این زودیها نمیتواند.
💠اصلاح خود در جوانی
🔷یکی از مسائلی که #شیطان به انسان پیشنهاد میکند، این است که بگذار برای #آخر_عمر خودت را اصلاح کن، حالا از جوانی استفاده کن و بعد آخر عمر #توبه کن. این یک #طرح_شیطنتآمیز است که نفس انسان میکند به تعلیم شیطان بزرگ. انسان تا قوای جوانیش و #روح_لطیف_جوانی در او هست و تا ریشههای فساد در او کم است میتواند خود را #اصلاح کند، لکن اگر چنانچه ریشههای فساد در انسان قوی شد و ملکه انسان شد، آنوقت است که دیگر امکان اصلاح ندارد، شما جوانها الان مهیا هستید برای جهاد در راه ساختن، لکن جهاد اکبر، جهاد در راه سازندگی خودتان است که برای مملکت خودتان بعدها مفید واقع شوید و خدمتگزار شوید.
🔷امام خمینی (ره) میفرمایند؛ چه کسانی روحیهی جهادی در بیرون دارند؟ آن مسئولین خدمتگزار چه کسانی هستند؟ آن عناصر فعالی که در بیرون منشا اثرند چه کسانی هستند؟ آنهایی که #در_عرصهی_نفسشان این جهاد را داشتند، برکاتش از نفس اینها به بیرون سرریز میکند و در بیرون #منشا_اثر میشوند.
از همین سنین شما باید شروع شود به ساختن افرادی که بعدها یک مملکت یا کشور را ممکن است نجات دهد، اگر چنانچه شما خودتان را ساختید و فضائل انسانی را در خودتان ریشه دار کردید آنوقت در همهی مراحل پیروز هستید و مملکتتان را میتوانید نجات بدهید. [صحیفه امام، ج ۷، ص ۲۱۱]
✍مصطفی امینی خواه
#سه_وعده_زیبای_اللهﷻ
🌸 از جمله زيباترين وعده هاى خداوند متعال جل جلاله:
❤️ ﴿لَئِن شَكَرتُم ⇜ لَأَزيــدَنَّـكُــم﴾
👈 اگر شکر گذاری کنید ⇜ بر شما خواهم افزود...
💛 ﴿فَاذكُــروني ⇜ أَذكُــــركُــــم﴾
👈 پس به یاد من باشید ⇜ تا به یاد شما باشم...
💜 ﴿ادعـــونــي ⇜ أَستَجِب لَكُم﴾
👈 مرا بخوانید ⇜ تا (دعای) شما را بپذیرم...
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
راز محبوبیت از نگاه امام جواد ع.pdf
227.4K
💠فیش منبر💠
#امام_جواد علیه السلام
#راز_محبوبیت_از_نگاه_امام_جواد علیه السلام
🌴«راز محبوبیت از نگاه امام جواد علیه السلام »
🔰 پیام: مقام معظم رهبری: «نهضت تعاون و احسان توسعه یابد و کسی از نیازمندان از قلم نیفتد.»(22 تیر1399 در دیدار تصویری با نمایندگان مجلس)
🔻سخنی از امام جواد علیه السلام درباره عوامل محبوبیت، سه عامل محبوبیت
1. انصاف در معاشرت
2. مواسات و احسان در خوشی و ناخوشی ها
3. قلب سلیم.
🔻در انتها به یکی از رازهای محبوبیت امام معصوم در دل ها یعنی دارا بودن قلب سلیم اشاره نموده و نمونۀ از مهربانی امام به شیعه را ذکر می نمایم و خوشحالی امام از مواسات و احسان و هم دلی دوستانشان.