⭕️اهمیت انتخابات - تکلیف در انتخابات - شرکت در انتخابات
🔹خداوند متعال انسان را عاقل و مختار آفریده و از هر آنچه متعلّق اختیار اوست از او بازخواست خواهد نمود. بلکه اساساً این #انتخابهای ما انسانهاست که وجود و جایگاه برزخی و اخروی ما را میسازد. لذا حتّی همین #انتخاباتدنیوی نیز یکی از #اعمالماست و ما از آن، مورد سوال واقع خواهیم شد. بلکه شرکت در #انتخابات از آن جهت که از یک طرف طمع دشمنان را به نظام اسلامی از بین می برد و از طرف دیگر در سرنوشت کشور تأثیر دارد، از بزرگترین و مهمّترین اعمال ماست.
🔹لذا بر مسلمین لازم است که برای اصل شرکت در انتخابات نیّت قربة الی الله داشته باشند و در #تشخیصاصلح نیز در حدّ توانشان تلاش کنند و هر که را به حال دین خدا و مردم مفیدتر دیدند انتخاب نمایند و در این امر نیز خدا را در نظر داشته باشند و از خدا طلب نمایند که شایسته ترین را خادم مردم قرار دهد. پس ما از دو جهت میتوانیم در انتخابات نیّت تقرّب به خدا نموده، اجر فراوان آن را ذخیره آخرت خود کنیم و افزون بر آن در رشد دنیایی کشورمان نیز قدمی مفید برداریم. حتّی توصیه ی دیگران به شرکت در انتخابات و نیز توصیه فرد اصلح به دیگران از مصادیق نهی از منکر بوده اجر الهی را در پی دارد.
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
🔴دین ستیزیِ جریان روشنفکری در ایران
🔻یکی از عناصر جریان روشنفکری در سینما، بی توجهی به مذهب و چه بسا ساختن فیلم های ضدمذهبی است. با توجه به این که روشنفکری هنگامی وارد ایران شد که منورالفکری بر اریکه قدرت تکیه زده و مبارزه با نهاد های دینی را به انجام رسانیده بود، در چنین شرایطی روشنفکران ایرانی نیز دلیلی برای پوشش گرفتن از نهاد های دینی نمی دیدند.
🔻خصلت عریان دین ستیزانه روشنفکری موجب شد در برقراری ارتباط با جامعه و مردم ناتوان باشد. جریان روشنفکری از دهه 1360 به بعد تلاش کرد با عنوان ایدئولوژی زدایی از دین، در حقیقت به دنبال به خدمت در آوردن دین برای ایدئولوژی لیبرالیستی حاکم بر جهان مدرن باشد. مذهب زدایی، از ارکان عمده جریان سینمای روشنفکری است.
🔻چگونه سلبریتیها نقش گروه مرجع را ایفا می کنند؟
🔸سلبریتیها بخاطر اینکه زیاد دیده میشوند؛ ماهیتشان قدرتمندترین افراد جهان مدرن است؛ در دنیای سلبریتیها همه چیز در خدمت شهرت و بالارفتن مقبولیت آنها در میان عامه مردم است.
🔸فرهنگ شهرت به طرز عجیبی با ساده سازی مفاهیم مختلف عجین شده است. سلبریتیها نسخه ساده شده و دم دستیای از کمک، صلح، انسان دوستی، مبارزه با فقر را با کارهایی نظیر شرکت در کمپین های محیط زیست و عکس گرفتن با کودکان کار به مخاطبان میلیونی خود نشان میدهند؛ بی آنکه کاری در جهت حل ریشهای آن مشکل کنند. دلیلش هم مشخص است.
🔸آنها سلبریتی هستند، نه تکنسین و پزشک و جامعه شناس. آنها قرار است به هدفشان برسند. «دیده شدن» هدف آنهاست و بقیه چیزها وسیله است.
D.mehrabi2.7.mp3
18.16M
تحلیلی بر مصاحبه #ظریف در فایل صوتی لو رفته
«دو گانگی کاذب » تکنیک عملیات روانی برای انتخابات 1400
بخشی از سخنرانی #دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع)
(7 اردیبهشت1400 )
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
♦️فشار افکار عمومی باعث ورود رئیسی به انتخابات خواهد شد
🔹️مرتضی طلایی، فعال سیاسی اصولگرا:
🔹️تحلیل من این است که به احتمال زیاد ایشان در صحنه با توجه به خواست عمومی جریان های انقلاب و خواست عمومی آحاد مردم و خواست عمومی بسیاری از چهره ها و شخصیت های انقلاب یک نوعی تکلیف بر ایشان وارد می شود و ایشان در برابر این تکلیف نهایتاً می پذیرند و پا به عرصه انتخابات می گذارند.
🔴 روایت مرحوم سردار حجازی از قدرت مذاکره حاجقاسم
🔹یک وجهی که معمولاً دربارهی شخص حاج قاسم مغفول میماند، قدرت ایشان در مذاکره است. حضرت آقا هم فرمودند که سخن ایشان اثرگذار و قانعکننده بود.
🔹اگر کسی بخواهد این ویژگی را داشته باشد که بتواند دیگران را قانع کند، اول باید خودش یک صورت واضحی از مسئله را در اختیار داشته باشد؛ یعنی تا یک برداشت روشن و واضحی از مسئله در ذهن شخص نباشد، نمیتواند دیگران را هم قانع کند. دوم اینکه مبانیاش باید درست باشد؛ مبانی قوی و متقن و متین. وقتی که مبانی، متقن، قوی و متین باشد و تعارض در فکر و در عمل نباشد، او میتواند دیگران را قانع کند.
🔹 ایشان وقتی میرفت با خیلیها مذاکره میکرد، آخرین وضعیتها و دقیقترین حوادثی که اتفاق افتاده بود را تبیین میکرد و اینها را تشریح میکرد و میگفت به این دلایل و بر اساس این مبانی، باید این کار را کرد. ملاحظهی شخصی و سیاسی و کاری و مانند اینها را هم نداشت. صداقت و عدم سیاسیکاری، باعث میشد که وقتی حاج قاسم با یک کسی صحبت میکرد، آنها فکر نکنند که او دارد به یک چیزی فکر میکند اما چیز دیگری را میگوید. صداقت او و صراحت او باعث میشد این قدرت قانعسازی در او ایجاد بشود.
🔹گاهی که ایشان با فرماندهان و مسئولین اصلی سوریه جلسه میگذاشت و صحبت میکرد، گاهی اطلاعات او از میدان بیشتر و دقیقتر بود؛ خب در چنین شرایطی معلوم است که میتوانی راهحل بهتری هم ارائه بدهی و طرف را قانع کنی. بنابراین تلفیق آن حضور میدانی و اطلاع و ارتباط مستقیم و زنده با میدان از یک طرف، و آن دیدگاههای بلند و دورنگری و ژرفاندیشی، این ویژگی را ایجاد میکند.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
🎥پخش زنده جلسه وبيناري
🔸با حضور حجت الاسلام و المسلمين حسيني
💢با موضوع (دوگانه انقلابي نمايي_انقلابي گري در انتخابات 1400)
🕓زمان: شنبه 1400/2/11ساعت 16:00
📲پخش از طريق لينك هاي:
www.aparat.com/roshana_ir
http://rubika.ir/roshana_ir
🔻اداره عمليات تبليغي وروشنگري معاونت فرهنگي سپاه صاحب الزمان عج🔻
@roshana_esf
❌ خبرگزاری دولت (ایرنا) از خبر کذبی که علیه مجلس زد، عذرخواهی کرد
بهونهش هم این بوده که خبرنگار بیدقتی کرده! جدی؟ تا مجلس گفت میخوام شکایت کنم؟
چه کسی پاسخ اعتماد از بین رفته مردم رو میده؟ چرا آقایون اصلاح طلب هر روز چند تهمت به نظام و انقلاب و اسلام میزنن ولی مسئولین ساکت هستند؟ روح و روان مردم تا کی باید بازیچه این براندازان داخلی باشه؟
@Afsaran_ir
ایرنا بابت انتشار خبر کذب علیه مجلس عذرخواهی کرد
به دلیل بیدقتی خبرنگار در استفاده از عناوین جدول و نیز طی نشدن مراحل کامل ویراستاری مطلب، درحالی که مطابق آییننامه داخلی خبرگزاری جمهوی اسلامی، گزارشی در این سطح از اهمیت، باید حتما به تایید مسوولان ارشد خبری سازمان و همچنین، دستگاه تخصصی ذیربط (سازمان برنامه و بودجه یا معاونت امور مجلس ریاست جمهوری) میرسید ولی این فرایند طی نشده. ضمن پوزش، مطلب یاد شده از کلیه خروجیهای خبرگزاری حذف میشود.
پ.ن: خیلی جالبه، شایعه رو پخش میکنند، ذهنیت مردم رو خراب میکنند، بعد که مجلس میخواد شکایت کنه، عذرخواهی میکنند، عذرخواهیای که به هیچ عنوان به اندازه شایعه دیده نمیشه، هیچ کسی هم پاسخگو نیست که اعتماد ضربه خورده مردم چطوری باید جبران بشه
🔴 از میدان تا دیپلماسی
🔹از اوایل دهه ۹۰ همزمان شاهد دو روند بودهایم. اقدامات میدانی و راهبردی امنیت بخش از یک سو و دیپلماسی تعامل و برجام از سویی دیگر، تامل و بررسی در این دو روند، واقعیتهای زیادی را اثبات میکند.
🔹اقدامات میدانی و راهبردی امنیت بخش : این روند با میدانداری حاج قاسم و اقدامات مستشاری مردان میدان در منطقه آغاز شد. پیشدستی در مقابله با تهدیدات جنگ نیابتی، حفظ و توسعه عمق راهبردی ایران، افزایش قدرت چانهزنی دیپلماسی و گسترش فرهنگ مقاومت در منطقه بخشی از دستاورد مردان میدان بود. تحقق اهداف چهارگانه مذکور، ایران را به مهمترین لنگرگاه ثبات و امنیت در منطقه تبدیل کرد که مهمترین نشانه آن شکل گیری ائتلاف راهبردی ضدهژمون علیه رهبری و برتری جهانی آمریکا بود.
🔹دیپلماسی تعامل و برجام : در سوی دیگر و همزمان، روند دیپلماسی تعامل و برجام بمنظور اعتمادسازی برای قدرتهای جهانی آغاز شد و اهداف آن رفع همه تحریمها، ممانعت از تصویب تحریمهای جدید علیه ایران، جلب سرمایه گذاری خارجی و در نهایت، خروج از #رکود و ایجاد رونق اقتصادی بود. این دیپلماسی با اقدامات نابجا و نشست و برخاستهای سخیف، #تقریبا_هیچ کدام از اهداف خود را تامین نساخت و خسارات غیر قابل جبرانی را به منافع ملی تحمیل کرد.
♦️اقدامات امنیت بخش مردانِ میدان منجر به افزایش قدرت نرم و سخت ایران شد و بازیگری جمهوری اسلامی در مناسبات منطقهای و جهانی را تقویت کرد. در طرف دیگر دیپلماسی تعامل و برجامِ نامردان نفوذپذیر، سهل اندیشی و اشتباه محاسباتی، گرفتار آمدن در فریب استراتژیک آمریکا و اسرائیل را فراهم ساخت. از میدان تا دیپلماسی، شاهد دو نگرش و دو جهان بینی بودیم. نگرش انقلابی و جهان بینی توحیدی در برابر نگرش غیرانقلابی و جهان بینی نئولیبرال، رهاورد این دو برای کشور، بهترین محک تجربه جهت تمیز و تشخیص جامعه برای انتخابات ۱۴۰۰ است.
#مردان_میدان
#نامردان_نفوذپذیر
✍🏻 دکتر رضا سراج
#اخبار_تکمیلی 👇👇👇
🔻به خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress 👈: تحریریه
✨دیپلماسی دادائیستی!
درباره صحبتهای آقای ظریف پیرامون هزینه شدن دیپلماسی برای میدان، بک بحث نظری بسیار مهم هست که نمیتوان از کنار آن بهراحتی عبور کرد و بدان نپرداخت؛ و باور حقیر این است که اساسیترین مشکل آقای ظریف و طیف سیاسی همسو با ایشان دقیقا همینجاست.
به عبارات آقای ظریف دقت بفرمایید. ایشان در شاهدی که برای هزینه شدن دیپلماسی برای میدان میآورد، میگوید: "تقریبا هر بار که من برای مذاکره رفتم این شهید سلیمانی بود که میگفت میخواهم تو این خاصیت یا نکته را بگیری...میگفت تو میروی با لاورف مذاکره میکنی از او یک دو سه چهار بخواه. یعنی دیپلماسی هزینه این شود که شما مثلا در حلب میخواهید این کار را بکنید یا در ادلب میخواهید شیعیان... اینها اهداف مقدسی بودند، نمیگویم اهداف بدی بود...تو میروی با لاورف مذاکره میکنی فشار بیاور که فوعا و کفریا را باید ما آزاد کنیم".
آقای ظریف از این درخواستهای حاج قاسم با عنوان "هزینه دیپلماسی برای میدان" سخن میگوید و اشکال این تفکر دقیقا در همین نگاه است و میتوان آثار این اشکال را از برجام تا دیگر مسائل حوزه سیاست خارجی دولت آقای روحانی نیز دید.
اشکال آقای ظریف اینجاست که توجه ندارد چه مذاکره در دیپلماسی و چه عملیات در میدان، هر دو ابزارهایی برای رسیدن به اهداف و سیاستهای تعیین شده از سوی یک نظام سیاسی هستند. اگر کتاب هنر تحریمها نوشته ریچارد نفیو را خوانده باشید، او مذاکره و تحریم را دو قطعه مکمل از پازل فشار بر ایران توصیف میکند. یعنی رژیم آمریکا هدف اعمال فشار بر ایران برای تغییر رفتار/تغییر نظام را تعریف کرده و هم از ابزار دیپلماسی(مذاکره) و هم از ابزار حمله اقتصادی(تحریم) برای این امر بهره میگیرد. این است که میبینیم دیپلمات آمریکایی در برجام دنبال همان چیزی است که افسر تحریم آمریکایی در پی آن است. اهداف اینها با یکدیگر تباین و تناقض ندارند که مثلا وزیر خارجه آمریکا به وزیر خزانهداری این کشور بگوید من دیپلماسی را هزینه میدان جنگ اقتصادی کردم! میبینید چقدر این حرف مضحک است؟!
کشور و منطقه با تهدید داعش مواجه است و نظام هوشمندانه تصمیم میگیرد تهدید داعش را سرکوب کند. حال برای دستیابی به هدف "نابودی تهدید داعش"، سیستم باید همه ابزارهای خود را فعال نماید. حاج قاسم جانش را کف دستش میگیرد و به سوریه و عراق میرود تا در میدان عملیات کند. دولت باید بودجه مورد نیاز را تامین کند. دستگاههای اطلاعاتی باید کمک اطلاعاتی کنند. و دیپلماتها باید ابزار سیاست خارجی را هرجا لازم است فعال کنند.
حال شما مظلومیت حاج قاسم را ببینید که از طرف نظام در کف میدان مشغول شمشیر زدن است، یکی بودجهاش را نمیدهد، آن یکی میگوید نباید از بشار اسد حمایت کنیم، دیگری به زبان شکایت میگوید من دیپلماسی را هزینه کردم تا فلانی مثلا در حلب چه کند!
این نگاه خسارتبار معالاسف در ماجرای برجام هم حاکم بود. آقایان قرار شد بروند دیپلماسی کنند تا تحریمها برداشته شود. در میدان، صنعت هستهای به شکل بیسابقهای تحدید شد و بازرسی از اماکن مختلف کشور باز به شکل بیسابقهای تشدید شد تا آقایان دیپلمات با تقدیم این امتیازات، لغو تحریمها را از طرف مقابل بگیرند. اما در کمال تعجب پس از اینکه تحریمی لغو نشد، آقای عراقچی آمد و در تلویزیون فرمود که اساسا برجام برای لغو تحریمها نبود! یعنی اصلا دیپلماتها فراموش کرده بودند -و از ملت هم میخواستند فراموش کنند- که برای چه مذاکره کردهاند و قرار بود به یک هدفی دست یابند!
دیپلماسی در ذهن آقایان ظاهرا ابزاری نیست که باید در خدمت اهداف کشور قرار گیرد و بیآنکه حاصل و نتیجهای برایش بتوان متصور شد، خودش به خودی خود موضوعیت دارد. این دیپلماسی برای دیپلماسی، همچون هنر برای هنر یادآور مشی دادائیستهاست که نحلهای از نهیلیسم بودند، برای افعالشان هیچ هدفی جز رسیدن به "تازگی" متصور نبودند و میگفتند ما وطن و سياست نمیخواهيم، ما «هيچ» میخواهيم؛ اينگونه به تازگی خواهيم رسيد!
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️انتخابات (بخش سوم و پایانی)
💠در انتخابات به چه کسی رأی دهم؟
🔷دومین مرحله بعد از شناخت معیارها و شرایط #کاندیدایاصلح، شناسایی و تشخیص مصداق آن می باشد. برای #تعیینمصداق، باید بررسی شود:
💠الف) تشخیص وجود شرایط و ملاکات اخلاقی، دینی، تعهد و... در فرد مورد نظر و برتری او نسبت به سایر کاندیداها: در این باره باید گفت که شناخت کامل مسائل معنوی، اعتقادی، تقوا و... در افراد کاری بسیار دقیق و حساس است. تا انسان با فردی معاشرت طولانی و نشست و برخاست کافی نداشته باشد، و او را در حالت های مختلف و زمینه های گوناگون آزمایش نکرده باشد، نمیتواند به نتیجه برسد؛ لذا باید با مرور بر #سابقهزندگیفرد و #کسباطلاعات از افرادی که او را در این زمینه ها کاملاً میشناسند، آگاهی لازم را به دست آورد.
💠ب) تشخیص میزان کارآیی، تخصص، توان مدیریتی و... با توجه به نوع مسئولیت محوله: برای این کار باید سوابق علمی، تحصیلی، اجرایی و... کاندیدا مورد بررسی قرار گیرد و یا از افراد مورد اطمینان و گروه های مطمئن کسب آگاهی نماید. در هر صورت، تشخیص حق و باطل و یا شناخت کاندیدای مناسبتر ، با توجه به شناخت معیار حق و شرایط و صفات افراد #اصلح، ممکن می باشد. اگر فردی نتوانست خودش مصادیق را تشخیص دهد، لازم است به #آگاهانعادل و خبره مراجعه کند و براساس شناخت و معرفت کامل وظایف اجتماعی خود را سامان دهد، تا هم در برابر عقل سلیم جوابگو باشد و هم وظیفه شرعی خود را به انجام برساند.
منبع: وبسایت پرسمان
#انتخابات
1️⃣ بعضیها میگویند رأی نمیدهیم، تا صدای اعتراض مان را به گوش دنیا برسانیم !!!
❗️واقعاً فکر میکنید در دنیایی که :
داعش مثل گوسفند، سر آدمها را میبرد،🔪
در آفریقا قبیلهها با تبر همدیگر را میکشند⛏
ماهیهای اقیانوس، از خوردن گوشت تن بچههای مهاجر چاق شدهاند😭
در بخشهایی از سوریه، مردم به خوردن گوشت سگ و گربه روی آوردند و دبیر کل سازمان ملل در مقابل این فجایع، تنها به «ابراز نگرانی» کفایت میکند !!😭
❓ اصلاً کسی به رأی ندادن شما فکر هم میکند؟!🤔❗️
2️⃣بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون ما با سیاست کار نداریم !!...
❗️شما با سیاست کار نداشته باشید سیاست با شما کار دارد !!
👈 این سیاست است که تعیین میکند شما چه بخورید یا نخورید، چه موسیقی گوش کنید یا نکنید، چه فیلمی بیینید یا نبینید، سفره تان پر باشد یا خالی و کوچک، فرزندانتان شغل مناسب داشته باشند یا بیکار باشند و.....
❓واقعاً فکر میکنید با رأی ندادن، سیاست با شما کار نخواهد داشت؟!
3⃣ بعضیها میگویند رأی نمیدهیم چون از قبلیها خیری ندیدیم !
☝️بله ، ممکن است از قبلیها «خیری » ندیده باشید ، 👈 اما قطعاً از کمسوادی، فقدان مدیریت و ماجراجویی برخی از آنها «شر» دیدهاید !! ❗️
👌 با رأی ندادن، جاده را دوباره برای افرادی که پست ریاست جمهوری را زمین تمرین و بازی مدیریت می کنند، هموار می کنید.⚠️
👌 با رای ندادن، «خیر» شما دقیقاً به همان ها می رسد !!⚠️⚠️
#همه_می_آییم
#انتخابات
#ما_رأی_میدهیم
#مسیر_سعادت
⭕️شاخصهای انقلابیگری - توجه به ظرفیتهای داخلی - استقلال اقتصادی
🔹 #استقلالاقتصادی تنها با #اقتصادمقاومتی بدست میآید؛ همهی تصمیمهای بزرگ اقتصادی باید در ضمن اقتصاد مقاومتی تعریف بشود. فرض کنید ما با فلان کشور قرارداد معاملهی بازرگانی یا صنعتی میبندیم؛ باید معلوم بشود که این در کجای اقتصاد مقاومتی قرار میگیرد. اینکه ما خیال کنیم #رونقاقتصادکشور صرفاً با سرمایهگذاری خارجی تأمین میشود، خطا است. سرمایهگذاری خارجی البتّه چیز خوبی است امّا این یکی از خانههای جدول اقتصاد مقاومتی را پر میکند.
🔹مهمتر از سرمایهگذاری خارجی، فعّال کردن #ظرفیّتهایدرونیوداخلی است. ما ظرفیّتهای فعّالنشدهی فراوانی داریم که اینها را بایستی فعّال کنیم؛ این مهمتر است. آن هم البتّه لازم است در کنار این وجود داشته باشد، امّا اینکه ما همهچیز را موکول کنیم به اینکه خارجیها بیایند اینجا سرمایهگذاری کنند، نه. گاهی گفته میشود که فنّاوریهای نو را میآورند؛ خیلی خوب، عیبی ندارد؛ موافقیم که فنّاوری نو را بیاورند؛ [البتّه] اگر بیاورند!
🔹اگر هم نیاورند، من گفتم که این #جوانانما که در زمینهی نانو پیشرفت کردهاند، در زمینهی هستهای پیشرفت کردهاند، در زمینهی ساختهای فنّاوری پیچیده پیشرفت کردهاند، در بسیاری از زمینهها جزو پنج، شش، ده کشور اوّل دنیا قرار گرفتهاند، اینها نمیتوانند ... بخشهای دیگری را که مورد نیاز ما است که محتاج فنّاوری جدید خارجی هستیم [درست کنند]؟
بیاناتمعظمله۹۵/۳/۱۴
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
✳ اسلام میگوید دین و سیاست یکی است
🔻 #اسلام دین #زندگی است. در اسلام همان اندازه که مسائل #معنوی و #اخلاقی وجود دارد، مسائل #سیاسی و #دنیایی هم وجود دارند، به همان اندازه که #نماز اهمیت دارد، #جهاد در راه خدا هم اهمیت دارد؛ به همان اندازه که انسان باید به سوی خدا برود، باید به همان اندازه کین و کید دشمنان خدا را بفهمد و در مقابل آنان جبهه بگیرد؛ چنین نیست که انسان مسلمان اگر نماز بخواند و عبادت کند و در کنج خلوتگاه محراب بنشیند، مسلمانی خود را کامل کرده باشد! مسلمان اگر میخواهد مسلمان کاملی باشد به امور دنیا هم باید بپردازد، سیاست هم باید بفهمد و در سیاست هم باید مداخله کند.
🔸 به ما میگویند: #دین از #سیاست جداست! اسلام میگوید: «دین و سیاست یکی است.» سیاست جزء دین است، جزء احکام دین است. مهمترین بخش فقه ما، بخش سیاسات است و معظم دین را سیاسات تشکیل میدهد.
📚 کتاب #ولایت_و_انسانسازی
✳ جدایی دین از سیاست نیرنگ سیاستبازان است
🔻 #سیدجمال مردی بود طرفدار یک نهضت فرهنگی در جهان اسلام و طرفدار علم، بالخصوص مردی بود که همبستگی #دین و #سیاست را تبلیغ میکرد و این را در حدودی که برای یک فرد مقدور بود به جامعهی اسلامی تفهیم کرد که مسئلهی جدایی دین از سیاست نیرنگی است که سیاستبازان عالم ساختهاند. در دین، بالخصوص دین اسلام، سیاست یکی از عزیزترین اجزا است و جدا كردن سیاست از اسلام به معنی جدا كردن یكی از عزیزترین اعضای اسلام از پیكر اسلام است.
📚 برگرفته از کتاب «آینده انقلاب اسلامی ایران»
🔰توئیت جدید حجت الاسلام نقدعلی:
🔻قصه #ظریف و سردار دلها #سلیمانی .
روزی فردی نزد شیخ ابوسعید ابوالخیر آمد و گفت ای شیخ! آمده ام تا از اسرار حق چیزی به من بیاموزی.
شیخ گفت: بازگردد تا فردا.
آن مرد بازگشت.
شیخ بفرمود تا آن روز، موشی بگرفتند و در جعبه کردند و سر آن محکم بستند.
دیگر روز آن مرد باز آمد و گفت: ای شیخ آنچه دیروز وعده کردی، امروز به جای آر.
شیخ فرمان داد که آن جعبه را به وی دهند. سپس گفت مبادا که سر این جعبه بازکنی.
مرد جعبه را به برگرفت و به خانه رفت.
در خانه صبر نتوانست کرد و با خود گفت: آیا در این جعبه چه سرّی از اسرار خدا است؟
هرچند کوشید نتوانست که سر جعبه باز نکند.
چون سر جعبه باز کرد موشی بیرون جست و برفت. مرد پیش شیخ آمد و گفت: ای شیخ من از تو سرّ خدای تعالی خواستم توموشی به من دادی. شیخ گفت: ای درویش ما موشی در جعبه به تو دادیم، پنهان نتوانستی کرد. سرّ خدایی را چگونه با تو بگوییم؟
قصه #ظریف است و سردار دلها #سلیمانی.
آقای ظریف تو که در حفظ یک فایل سری ناتوانی چگونه از اسرار میدان که جان و مال و ناموس مردم است با تو بگویند؟!
✅شماهم رسانه باشید
🌹
♦️دریادار تنگسیری: سپاه و ارتش با صلابت حرکات دشمن را در خلیج فارس رصد میکنند
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران:
🔹️امروز هر ناوی که وارد خلیج فارس شود و با استناد به قانون کنترل باند در تنگه هرمز مورد رصد قرار می گیرد و مجبور است که خود را معرفی کند.
🔹️امروزه حضور جمهوری اسلامی در این منطقه تنها در حوزه نظامی نیست، بلکه حضوری راهبردی در بخش های مختلف اقتصادی ، سیاسی و حتی فرهنگی در عرصه ملی و بین المللی است.
🔹️خلیج فارس موتور توسعه و رشد اقتصادی کشورهای آسیایی و اروپایی و محور مهم و استراتژیک حمل نقل دریایی، هوایی و تجاری بین کشورهای مختلف است.
⁉️ از صحبتهای ظریف تعجب کردید؟
‼️ دفاعش از عهدنامه ترکمنچای رو نشنیدید!
وقتی قرارداد ترکمانچای به عنوان یک قرارداد ننگین شمرده میشود؛ دیپلماسی به شدت مورد بی توجهی و ظلم قرار گرفته است. بدون اینکه توجه بشود که دیپلماتها به جای اینکه مرز کشور در قزوین شناخته بشود، مرز کشور را به رودخانه ارس رساندند. دیپلماسی چندان فراتر از قدرت نظامی نبود. قدرت نظامی قدرتی بود که بر میدان حکومت میکرد و در میدان دیپلماسی، دست دیپلماتها را میبست.
جواد ظریف، 15 بهمن 98
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بشارت بزرگ ولی امر مسلمین جهان امام خامنهای
پ ن: اگر دولت و مسؤلین به وظایف خود عمل نکنند و در واقع به کشور گند بزنن باز هم ما شاهد سقوط #نظم_نوین_جهانی آمریکا و اسرائیل خواهیم بود..
✅ به حول قوه الهی با صبر و استقامت پیروزی قطعی خواهد بود و #تمدن_نوین_اسلامی شکل خواهد گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همهی مشکلات کشور گردن تصویب نشدن fatf است؟
کاش یک نفر از دولتمردان، نقش خودشان را در این کشور شرح میداد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5میلیارد دلار کشور، خرج واردات سویا برای گاو و گوسفند، در حالی که آمریکا خودش از سویا برای تغذیه گوسفندان و گاوها استفاده نمیکنه!
با این تدابیر شما به کجای این دولت امید داشته باشیم دکتر روحانی ؟🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صرفا_جهت_اطلاع
💠 موضوع: پاسخ به یک شایعه سازی
🍃🌻🍃
❌ شایعه واگذاری معادن گلگهر به چینیها و بیکار شدن ۸۰۰۰ کارگر ایرانی‼️
#انتخابات
#قرارداد_چین
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
35.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #کلیپ
✅ موضوع: معیارهای قرآنی برای انتخاب خوب
🎙کارشناس: حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی
•┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈•
💢 قسمت: هشتم
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرزندانت کجا هستند؟ چقدر درآمد داری؟/ تو جیب بغلم؛ به تو چه!
🔺هنوز تنور انتخابات داغ نشده اما برخی کاندیداها از الان نهضت «به تو چه» را در برابر مطالبه شفافیت به راه انداختهاند
👈 خبرنگار از صادق خرازی پرسیده فرزندان شما کجا هستند؟ خرازی که از کوره در رفته میگه تو جیبم!
▪️یک سال از پرتاب #ماهواره_نور و حضور نظامی ایران در فضا میگذرد؛ ماهوارهای که ابتدا آمریکاییها آن را یک وبکم غلتان نامیدند.
حالا نور در این یک سال ۶ هزار بار به دور کره زمین چرخیده و از امروز تا فردا هم سیگنال ثانویه آن روشن میشود تا در سراسر دنیا قابل رویت باشد.