فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جفری ساکس تونسته بود با اجرای چند تا طرح، شوروی رو دچار فروپاشی کنه و اقتصاد چندین کشور دیگه رو زمین بزنه!
جالب اینجاست که همین جفری ساکس در دولت روحانی با معصومه ابتکار دیدار داشته و در برخی دانشگاههای ما سخنرانی هم کرده!
و جالبتر اینکه یکی از کارهایی که باعث فروپاشی شوروی شد، واگذاری کارخانههای دولتی به ثمن بخس، به افراد نالایق بود؛ طرحی که در همین دولت روحانی بارها در ایران اجرا شد!
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔰 #ترامپ و هوادارانش در اعتراض به نتایج #انتخابات دو سه روز اغتشاش کردند و خیلی زود با سرکوب شدید نیروهای امنیتی همه چیز تمام شد. تمام سیاسیون آمریکایی حتی سناتورهای #جمهوری_خواه هم به جز چند نفر انگشت شمار فوری پشت ترامپ را خالی کردند و یک پارچه علیه لگدپرانی به دموکراسی ایستادند و نشان دادند پای #امنیت_ملی در میان باشند، منافع حزبی را فراموش می کنند. با وجودی که تعداد هواداران ترامپ خیلی زیاد بود، چنان بایکوتش کردند که نتواند تکان بخورد. در #فیسبوک و #توییتر، صنعت نشر آمریکا و برخی شبکه های تلویزیونی ترامپ تحریم شده. حتی باشگاه گلف ترامپ از بازی های گلف ۲۰۲۲ محروم خواهد شد!
🔰 #غرب اینطوری از اعتبار #دموکراسی اش دفاع می کند و هیچ کس اجازه تردید در این مدل برخورد چکشی به خودش نمی دهد.
🔰در ایران #سران_فتنه با هواداران حداقلی ۸ ماه در کشور آشوب کردند و به چهره #جمهوریت نظام پنجه کشیدند. آنوقت هنوز سیاسیون غربگرای ما از #رفع_حصر سران فتنه حرف می زنند. کاش در این مورد هم چشمشان به کعبه آمالشان بود!
✍ #محمد_عبدالهی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴حرف های عجیب!
🔹این چه حرف هاییست می زنی ریحانه سادات رییسی؟! از حقوق کمتر از نصف پدرت می گویی در زمانی که مردم سرزنش نمی کنند کسی را که توییت می زند: «مسئولی که بعد از سی سال خدمت ماشین ندارد، لابد بی عرضه بوده»
مگر نمی دانی «رییس جمهور باید بهترین ماشین را سوار شود؛ اعتبار اوست»!
مگر نمی دانی «مردم مدیر می خواهند نه نوکر»!
🔹ریحانه سادات! دوره پیراهن روی شلوار انداختن و بدون عبا بین مردم رفتن گذشته! ما از دوران ریش آنکارد شده و سرآستین فرنچ کاف و لباده ایتالی و ساعت امگا کانسلیشن به عقب برنخواهییییم گشت!
🔹ریحانه سادات همچین چادر سر کرده ای و رو گرفته ای انگار خبر نداری رأی آوردن در شعار حجاب آزاد و ورزشگاه رفتن بانوان است! اصلاً همین تیپ تو نشان می دهد شما خانوادگی دیوارکش هستید. مردم چکار دارند به دیوار چند کیلومتری دور پروژه ایران مال که جلوی چشم رییس کاراته باز بانک مرکزی تسهیلاتی به ارزش بودجه عمرانی هفت استان به پایش ریخته شده تا سودش را چند نفر انگشت شمار ببرند؟
🔹دختر آقای رییسی! پدرت هنوز آداب و رسوم ساده بازدید از کارخانه را هم نمی داند میخواهد رییس جمهور شود؟! همینطوری بی تشریفات می رود وسط کارگر جماعت! رییس جمهور باید با تویوتا لندکروز ژاپنی از کارخانه سان ببیند تا به کارگر نشان دهد جنس با کیفیت یعنی چه!
✍️ رها عبداللهی
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فکرش هم نمیکنید بودجه شرکتهای دولتی که بدون نظارت مجلس در نظر گرفته میشود چقدر است!
🔹 در پَستو این شرکتها چه خبر است!؟
*☫ خبر : امام کسی نبود که به دلیل رودربایستی با دیگران از حکم خدا منصرف شود*
رهبر معظم انقلاب:
امام کسی نبود که به دلیل رودربایستی با دیگران از حکم خدا منصرف شود. اگر مردم سالاری در دین و از دین نبود و خدایی نبود، امام کسی نبود که به آن تن بدهد.
آن روزی که امام مسئله حجاب را مطرح کردند، الزام بود که زنان در محیط اجتماعی باید حجاب داشته باشند خیلی از افراد مخالف بودند. یکی از افراد نزدیک امام به من گفت که این چه حرفی است که می زنند. البته عقیده ما، عقیده امام بود.
#
🔴 #نکته_مهم
در زمان احراز یا عدم احراز صلاحیت ها نه به دلایل احراز و نه به دلایل عدم احراز کاندیداها که هیچ ارتباطی با ما نداشت، ورود نکردیم و اولویت رسانه ای رو دوری از پرداختن به اشخاص قرار دادیم.
امروز رهبری درباره حاشیه سازی های #فضای_مجازی درباره خانواده افراد تذکر دادند و فرمودند دستگاه های مسئول جبران کنند و این تذکر ناظر به کاندیداهایی است که بعد از عدم احراز به خانواده هاشون پرداخته شد و آبرو اشخاص خدشه دار شد.
🔹این نکته مقام معظم رهبری، هیچ ارتباطی با احراز یا عدم احرازها نداشته و صرفا به خاطر حاشیه سازی های مجازی بعد از عدم احراز است که اتفاقا برادر یکی از کاندیداها دلیل اصلی این ماجرا بودند.
نکته مهم تر یکی از کاندیداها به چند دلیل صلاحیتش احراز نشد، اما متأسفانه با بیتقوایی یک شخص در رسانهها برجسته شد که دلیل عدم احراز فقط خانواده بوده است.
لذا لطفا این تذکر رهبری رو بیخودی به احرازها ربط ندید. تذکر رهبری کاملا واضح است و ارتباطی با شورای نگهبان ندارد.
🔰 رئیسی در دیدار با نخبگان:
🔹ستادهای انتخاباتی، آئینه دولت آینده نیستند
🔹درب ستادهای مردمی به روی همگان باز است و نظرات اقشار مختلف مردم و آحاد جامعه را خواهیم شنید؛ اما ملاک انتخاب همکاران، شایستگی و کارآمدی است
🔹 ملاکهای انتخاب همکاران در دولت، به صورت شفاف به مردم اعلام خواهد شد
🔹مردم از گروه بازی و جناح بازی و سیاسی بازی و زد و بندها خسته شده اند. اینکه میگویم مستقل آمده ام یعنی من از این جریانات دور خواهم بود
🔹دولت آینده، دولت «جوانان» و «نخبگان» خواهد بود
🔹 دولت آینده، با «فناوری» به سمت «دولت هوشمند» خواهد رفت
🔹هرگز وعده ای نخواهم داد مگر آنکه به آن عمل کنم
🔹سرریز فناوری دفاعی در صنعت، کیفیت خودرو ایرانی را متحول خواهد کرد
🔹تولیدکنندگان محتوا در فضای مجازی، از سود حاصل از مصرف اینترنت، باید منتفع شوند
۱۴۰۰/۰۳/۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ گفتند زورمون به بانکها نمیرسه، ما گفتیم زور ما میرسه!
بانکهایی که به تولید کننده وام میدهند و آنقدر از او سود میگیرند تا ورشکسته شود و اموالش را مصادره کنند.
بانکهایی که به جای سرمایهگذاری در تولید، ملک و زمین میخرند و باعث افزایش قیمت مسکن میشوند.
بانکهایی که از پول مردم به خود مردم وام میدهند و با سودهای بیست و چند درصدی و جریمه دیرکرد زندگی آنها را آلوده به ربا میکنند.
بانکهایی که با چاپ بیرویه پول باعث افزایش نقدینگی و افزایش تورم میشوند.
❌ ما زورمان به بانکها میرسد، بانکهایی که زندگی مردم را سیاه کردهاند!
#دولت_ضدفساد
59.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱نسخه کمحجم
🎥فیلم کامل #ابراهیم | اولین مستند انتخاباتی سیدابراهیمرئیسی
🚨 نقد صریح دولت
👤 وضعیت دانشجویان زندانی
✊🏻 کارگران هفتتپه و هپکو
➕ ناگفتههای سید ابراهیم رئیسی درباره نگاه علی لاریجانی و حسن روحانی به دادگاههای مبارزه با فساد
#برای_مردم
دولت مردمی؛ ایران قوی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در 15 خرداد 1342 چه اتفاقی افتاد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن مصطفوی (فرزند مرحوم سید احمد خمینی) در روزهای اخیر فعال شده و در کنار برخی فتنهگران دیگر با حمله به شورای نگهبان ، نقش ایفا میکند.
سال ۹۴ هم وقتی برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان، دعوت به امتحان شد، برای فرار از آزمون، مدافعانش از جمله فردی که بعدها در استخر غرق شد، به شورای نگهبان حمله کردند.
این کلیپ کوتاه پاسخ امام خمینی (ره) به سید حسن مصطفوی و اکبر هاشمی رفسنجانی است به اضافه تذکری که یک روز بعد از سخنرانی هاشمی رفسنجانی در پاسخ به آنها در صحن علنی مجلس دادم.
#رسایی_صدای_رسای_مردم
#با_جیب_بسته_دهان_باز_میشود
🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامهی تهدیدآمیز مفسدان اقتصادی به خانواده زاکانی
خانواده زاکانی یک گزینه را انتخاب کنید:
1. خفه خون و سکوت
2. جنازه و جنازه کشی
3. رسوایی و بیآبرویی#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای همتی از کارگری که داد میزنه نون ندارم بخورم خجالت نمیکشی که برمیگردی میگی حقوق نجومی معاونت مسئله مهمی نیست؟
مسئله مهم شما دقیقا چیه؟
#دولت_سوم_روحانی
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️بایسته های رقابت سیاسی سالم (بخش سوم)
🔶از مؤلفه های اساسی #رقابت_سالم میان احزاب و گروه های سیاسی، و حاکم شدن #عقلانیت بر رقابت های سیاسی است.
🔷 #درانتخاباتریاستجمهوری پیش رو #صلاحیت بعضی از افراد و نامزدهای منتسب به برخی جریان های سیاسی در کشور از سوی این شورا #احراز نشد، در این میان برخی تلاش کردند که این اقدام #شورای_نگهبان که بر اساس قانون و مبتنی بر مستندات لازم بود را، موجب از بین بردن رقابت در انتخابات و برخورد مغرضانه و کاهش مشارکت مردم قلمداد نمایند. در حالی که احراز صلاحیتی که توسط شورای نگهبان در مورد افراد صورت می گیرد، چیزی جز احراز پایبندی به اصول و مبانی نظام و قانون اساسی در افراد و احراز شرایط و شاخص های مندرج در قانون اساسی نیست.
🔷آیا این انتظار که این شورا به بهانه افزایش مشارکت و ایجاد فضای رقابت و... از مسئولیت قانونی خود تخطی کند و حقوق عمومی را نادیده بگیرد، انتظاری به جا و منطقی است؟ اینکه نامزدهای مطرح یک جریان سیاسی خاص دارای مشکلاتی هستند که صلاحیت آنها احراز نمیشود، متوجه آنان است نه اینکه بر #شورای_نگهبان خرده بگیریم. این #افراد باید #پاسخگویعملکردخود باشند که منجر به عدم احراز صلاحیت آنها شده، نه آنکه اشکال را متوجه شورای نگهبان کنیم و در برابر قانون تمکین نکنیم.
🔷نباید تصور کرد که تحقق فضای رقابت سیاسی در انتخابات در گرو حضور افراد و جریان هایی است که فاقد شرایط مندرج در قانون بوده و التزام لازم با مبانی و اصول نظام نداشته باشند. در اصل ایجاد فضای رقابتی تردیدی نیست، امّا نمی توان اجازه داد که به بهانه فضای رقابت، #سلامت_انتخابات زیر سؤال برود. افراد و جریان های سیاسی مختلف و تخصص های متنوع در میان نامزدهای انتخاباتی وجود دارد و مردم می توانند آزادانه و با #انتخاب_آگاهانه به انتخاب بپردازند. #ادامهدارد...
نویسنده: علی مجتبی زاده
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش اول)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و عملکرد ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم که این مسأله در این دوره به دلیل ضعف عملکردی دولت و تحقق پیدا نکردن مطالبات به حق مردم، نمود بیشتری پیدا کرده است. از این رو بازخوانی دلایل اهمیت شرکت در انتخابات و تأثیر آن می تواند راهگشا باشد. #ضرورت و اهمیت #شرکتدرانتخابات مبتنی بر پشتوانه عقلی و منطقی روشنی است که در این نوشتار به مهمترین محورهای آن اشاره می شود.
💠اهمیت دادن به سرنوشت کشور و اعمال حق مشارکت سیاسی (۱)
🔷 #انتخابات نشانه اهمیت دادن به #سرنوشت_کشور و #حق_مشارکت در اداره کشور و مظهر #مردم_سالاری است. اهمیت دادن نسبت به سرنوشت کشور و دفاع از حق مشارکت خود و حل مشکلات ایجاب می کند که در #انتخابات شرکت کنیم، نمی توان مدعی علاقه به کشور و وطن بود، امّا نسبت به آینده آن بی تفاوت بود، نمی توان از مردم سالاری و حق مردم سخن گفت، اما از آن استفاده نکرد و بعد نسبت به نادیده گرفتن حقوق خود معترض شد؛
🔷اگر ما خود برای حق خودمان احترام و اهمیت قائل نشویم و نسبت به آن کوتاهی کنیم، چطور انتظار داریم که دیگران به حقوق ما اهمیت دهند، اگر امروز در #انتخابات حضور پیدا نکنیم، آیا می توانیم فردا از حقوق خود دفاع کنیم؟ به ما نخواهند گفت اگر آینده و سرنوشت کشور و حق خود برای شما اهمیت داشت، چرا از این حق در زمان لازم در راستای تغییر و تحول استفاده نکردید؟ #شرکتدرانتخابات تنها یک وظیفه و تکلیف اجتماعی نیست، بلکه #مشارکت در انتخابات و تعيين سرنوشت در یک #حق است و ويژگی هر حقّی اين است که صاحب حق بايد از آن دفاع کرده و در پی احقاق و استيفای آن باشد.
🔷حضور و #مشارکت در انتخابات گامی در راستای مطالبه و دفاع از حقّ مسلّمی است که هر ايرانی فارغ از هر دین و اعتقادی، حتی اگر تعلق خاطری به نظام نداشته باشد، نسبت به سرنوشت کشور داراست، بدیهی است حساب عده معدودی که دم از وطن پرستی می زنند، امّا در مواقع لزوم در عمل خلاف آن را نشان می دهد، از حساب توده مردم که نشان داده اند با وجود همه مشکلات و کمبودها و فشارها در همه صحنه های دفاع از کشور حضور آگاهانه داشته، جداست. #ادامهدارد...
نویسنده: علی مجتبی زاده
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️ #پانزده_خرداد سرآعاز نهضت امام خمينی (بخش اول)
🔶در مطالعه رخداد های سياسی و پديده های اجتماعی چند عنصر مهم و اساسی را بايد همواره در نظر داشت؛ اول زمينه های پيدايش آن را بررسي کنيم، دوم تعريف درست و منطقی از پديده های اجتماعی و سياسی داشته باشيم، سوم رابطه علی و معلولی ميان پديده ها را بيابيم و چهارم در يک نگاه کلی و مجموعه ای بتوانيم عوامل گوناگون را از يک پديده به پديده ای ديگر ربط دهيم و تحليل ارائه دهيم.
🔷پاسخ به اين سوال که حضرت #امام_خمينی (ره) چه نقشی در ايجاد و پديد آمدن واقعه #پانزده_خرداد داشتند، احتياج به مطالعه بسيار و بررسی عوامل و ريشه های انقلاب اسلامی ايران دارد. در ابتدا بايد گفت خود حادثه #پانزده_خرداد ۱۳۴۲ يکی از زمينه ها و عواملی بود که #نقش_بنيادين در پيدايش حرکت عظيم و خروشان ملتی داشت که کشورشان وابسته به بيگانگان و سرسپردگان بوده است و اين موجب تبديل به يک پژواک جهانی گرديد و #انقلاب و پيآمد های آن را موجب گرديد.
🔷اندکی پيش از وقوع حادثه #پانزده_خرداد، #شاه به بهانه پيشرفت، توسعه و تمدن، رفورماسيون يا #انقلاب_سفيد را مطرح کرد و آن را به رفراندوم گذاشت. مفاد اين اصلاحات و لوايح ششگانه، مسير #تمدن_غرب را هموار ميکرد و دين زدايي و #مقابلهبااسلام و #بهيغمابردن ثروت های عمومی حاصل آن بود.[۱] متعاقب آن #امام_خمينی (ره) اعلاميه ای در دوم بهمن ۱۳۴۱ در #تحريم_رفراندوم در تهران و شهرستانها منتشر کردند که موج عظيمی به حرکت درآمد و فرياد «رفراندوم قلاب، مخالف اسلام است» بلند شد.
🔷 #شاه در ۴ بهمن به قم رفت تا تکليف خود را با مرکز مخالف ها و روحانيت مشخص کند، ولی با شعار «اسلام پيروز است، استبداد محکوم است» مواجه شد، که در پی آن چندين کاميون سرباز به مدرسه فيضيه حمله کردند و بسياری از دکان ها و مغازه هايی را که در اعتراض به اعمال شاه بسته شده بود شکستند و حضرت امام در پی اين يورش عنوان کرد که جای هيچگونه تفاهم با دستگاه حاکمه باقی نمانده و شاه بايد براي جبران اهانت و تجاوزي که به حريم روحانيت شده #علم را از مقام نخست وزيری عزل کند.
🔷روز ۶ بهمن رفراندوم انجام شد و #کندی #رئيسجمهوروقت ايالات متحده #آمريکا بلافاصله پيروزی شاه را تبريک گفت #سفير_انگليس هم مراتب رضايتمندی ملکه انگليس را به علم اعلام داشت. اين رای گيری با فشار مقامات امنيتی و با شعار جاويد شاه انجام شد و با پنج ميليون و ششصد هزار رأی موافق در مقابل چهار صد هزار و پنجاه رای مخالف، به تصويب رسيد.[۱] #امام_خمينی (ره) در عيد فطر همان سال در اولين سخنرانی، #مخالفتخود را با #شاه اعلام داشت و سپس به علمای قم پيشنهاد کرد تا عيد نوروز ۴۲ را به عزای عمومی تبديل سازند و با پيک و نامه و پيام اين تصميم را به سراسر کشور تسری دادند.
🔷همزمان با عيد نوروز که مصادف با سالگرد شهادت امام صادق (ع) شده بود، واقعه تهاجم به #مدرسه_فيضيه رخ داد، در اين رابطه نيز چون #شاه علما و روحانيت را سد راه اقدامات ضد دينی و غرب پسند خود ميديد، به #مدرسه_فيضيه حمله کرد و حوزه و طلاب را به خاک و خون کشيد. مدرسه طالبيه تبريز نيز در همين زمان مورد يورش قرار گرفت و صدمات وارده بر طلاب با چاقو و دشنه و گلوله زياد بود. اين #اعمالرژيمحاکم بيش از پيش تنفر عمومی را به سوی خود جلب کرد و روحانيون را مصمم به مبارزه طولاني ساخت و پايگاه مردمی #امام_خمينی (ره) را هر چه بيشتر مستحکم کرد.
🔷 #حادثه_فيضيه اثر عظيمی در اجتماع و مردم داشت. استبداد دوره رضا خانی بازگشته بود و مردم اين حادثه را با واقعه مسجد گوهرشاد و ديکتاتوری رضا شاه مقايسه ميکردند. عصر دوم فروردين ۱۳۴۲ منزل حضرت امام (ره) مرکز اجتماع مردم و روحانيون مبارز شد. #امام در همان لحظه اول آگاهی از #حملهبهفيضيه، نقش سازنده يک #رهبر را ايفا کرد؛ از بستن درب منزل با وجود شايعه حمله مأمورين به آن جلوگيری کرد و خود در ميان جمع باقی ماند و به آنها دلگرمی و شجاعت بخشيد و حتی عازم رفتن به مدرسه فيضيه بود.
🔷ایشان گفت بايد به #فيضيه بروم و ببينم به طلبه ها چه ميگذرد. در همان حالی که بسياری، روحانيت را شکست خورده ميديدند، امام در وضعيت پيش آمده پيروزی را مشاهده ميکرد. در اينجا #امام_خمینی (ره) #فتوای_تاريخی خود را صادر کرد و در آن فتوا تقيه را حرام و اظهار حقايق را واجب دانستند و لو بلغ ما بلغ. #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] رک. بهتاريخسياسیايران، جلال الدین مدنی، انتشارات اسلامی، ج۱
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#پانزده_خرداد
⭕️ #انتخاباتوکارآمدی
🔹برخی از افرادی که خود را برای مدیریت کشور توانمند میبینند خود را داوطلب برای این امر خطیر میکنند که شایسته تقدیر است. اما از نگاه #قرآن_کریم توانمندی و کارآمدی باید در چند چیز ظهور و بروز کند تا افراد #لیاقت_پذیرش و واگذاری #پستهای_کلیدی و حساس نظام مقدس اسلامی را داشته باشند. از جمله مواردی که باید به آن توجه داشت #توانمندیدرعلم و #کارآمدیدرشجاعت است.
🔹خداوند متعال در قرآن کریم یکی از شرایط زمامداری برای حضرت طالوت را علم و قدرت جسمی معرفی میکند: «قَالَ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاهُ عَلَيْكُمْ وَزَادَهُ بَسْطَةً فِي الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ» [بقره، ۲۴۷] یعنی این افراد باید از عموم مردم #سطح_سواد و آگاهی و قدرت علمی بالایی داشته باشند و نیز #قدرتتحلیلمسائل و #رفع_موانع موجود را داشته باشند،
🔹و همچنین از قدرت جسمی و شجاعت هم برخوردار باشند. اما آنچه که نبود آن لطمهای برای رسیدن به مدیریت کشوری و لشکری نمیزند، داشتن مال و ثروت است: «وَلَمْ يُؤْتَ سَعَةً مِنَ الْمَالِ» (همان) حضرت طالوت ژن خوب یا ثروت و نسب نداشت، اما #علم_فراوان و شجاعت آن را داشت که بتواند زمامدار خوبی برای مردم باشد.
نویسنده: فاطمی تبار
منبع: راهروان ولایت
#انتخابات
⭕️تبلیغات گوناگون دشمنان برای ضربه زدن به انتخابات در مراحل مختلف
🔹البتّه #دشمنان با #انتخابات ما مخالفند. از اوّل، [در طول] سالهای متمادی؛ حالا در زمان امام (رض) یعنی در دههی شصت، وضعِ ترکیبِ دولت -ریاست جمهوری و نخستوزیری- جوری بود که این مسائل خیلی در آنجا نمودی پیدا نمیکرد، امّا بعد از آنکه قانون عوض شد و ریاست جمهوری رئیس دولت و رئیس اجرائی دولت شد، تا حالا همیشه این جور بوده است که قبل از اینکه انتخابات بشود، #تبلیغات_دشمن متوجّه به این است که #مردم شرکت نمیکنند، در انتخابات ممکن است تقلّب بشود، دست برده بشود و کارهایی مانند اینها بشود.
🔹تبلیغات [میکنند] برای اینکه مردم شرکت نکنند، بعد از آنکه مردم شرکت میکردند و انتخابات پُرشوری انجام میگرفت، آنها میگفتند که خب معلوم است، مهندسی شده است، معلوم است که چه کسی از صندوق بیرون میآید؛ این همیشه بوده، و فقط مال امروز نیست. همیشه همین حرفها را میزدند نسبت به اشخاص مختلف. بعد از آنکه یک نفری انتخاب میشده، حالا یا آن کسی که آنها حدس میزدند یا غیر از او، میگفتند چه فایده، اختیار که ندارد؛ رئیسجمهور که اختیاری ندارد. #سیاستتبلیغاتیدشمن در طول سالها این بوده، امروز هم همین است.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۰/۳/۶
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
#انتخابات
⭕️ انتخابات تحول آفرین
🔹 #انتخابات در کشور ما همواره منشأ خیرات و برکاتی بوده است. یکی از برکات آن #احساس_مسئولیت و #نشاطمردمی است. #انتخابات باعث میشود که خون تازهای در رگهای نظام مقدس اسلامی دمیده شود و جامعه را از حالت رکود و یکنواختی بیرون بیاورد و #منشأتغییروتحول عظیم باشد و این یکی از بزرگترین محسّناتش است. با برگزاری همین انتخابات است که #جمهوری_اسلامی همواره از ثبات برخوردار است،
🔹یعنی چنان ریشه دوانده و مانند درخت تنومند استقرار دارد و به تعبیر قرآن کریم: «كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ» [سوره ابراهیم آیه ۲۴] و این #بهترین_شکل از #انواع_حکومتها است؛ چرا که کشتی نظام اسلامی در بین امواج سهمگین و دریای پر تلاطم و طوفانی توانسته است بدون دغدغه حرکت کند و مثل کوه مقاوم، همواره از ثبات قدم برخوردار باشد و هیچ کس نمیتواند استقرار او را بر هم بزند: «وَهِيَ تَجْرِي بِهِمْ فِي مَوْجٍ كَالْجِبَالِ» [سوره هود، آیه ۴۲]
نویسنده: فاطمی تبار
منبع: راهروان ولایت
#انتخابات
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش دوم)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و عملکرد ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم که این مسأله در این دوره به دلیل ضعف عملکردی دولت و تحقق پیدا نکردن مطالبات به حق مردم، نمود بیشتری پیدا کرده است.
💠اهمیت دادن به سرنوشت کشور و اعمال حق مشارکت سیاسی (۲)
🔷عده معدودی به دلیل اعتقاد نداشتن به نظام، #شرکتدرانتخابات را موجب تقویت نظام دانسته از آن رو در انتخابات شرکت نمی کنند، و ممکن است دیگران را نیز به عدم حضور در انتخابات ترغیب نمایند. این افراد که برای آینده و سرنوشت کشور اهمیتی قائل نیستند و برای آنها مهم نیست که دیگران برای سرنوشت کشور ما تصمیم بگیرند و یا به دلیل ضدیت با دین و ارزش های اسلامی، مخالف نظام هستند، مخاطب ما نیستند و آنها را به وجدان خود ارجاع میدهیم که چگونه خود را ایرانی میدانند، امّا برای آینده کشورشان اهمیتی قائل نیستند؟
🔷روی سخن با کسانی است که شاید معتقد به نظام نباشند، امّا برای #ایران و ایرانی #اهمیتوارزش قائل هستند، آیا با حاضر نشدن در انتخابات تغییر مثبتی به نفع کشور و مردم رقم خواهد خورد؟ کسی که برای کشور و آینده آن اهمیت قائل است، نمیتواند نسبت به #انتخابات بی تفاوت باشد، مگر نه اینکه ما باید خود برای آینده کشور تصمیم بگیریم؛ آیا خواهیم پذیرفت که #دیگران برای ما #تصمیم_گیری کند یا #سرنوشت_کشور را به دیگران بسپاریم؟! حضور پیدا نکردن در انتخابات به معنای خالی کردن صحنه به نفع بدخواهان و دشمنان نظام بوده و نتیجه آن انگیزه بخشیدن به دشمن، به طمع انداختن و جری نمودن آنان در دشمنی با ما خواهد بود.
🔷امروز شاهدیم که چگونه #قدرتهای_غربی در برابر حق طبیعی کشورمان در برخورداری از فناوری صلح آمیز هسته ای با وجود همه اقدامات اعتماد ساز، ایستادگی نموده و کارشکنی میکنند و حتی به برجامی که حاصل مذاکرات طولانی در این زمینه است، پایبند نبوده و به تعهدات خود عمل نکردند، روشن است که #حضورپرشورمردم در #انتخابات این پیام روشن را برای این کشورها خواهد داشت، که #مردم پای منافع و حقوق خود ایستاده اند و فشارها و تهدیدها نمیتواند آنها را از صحنه خارج نماید و حضور و #مشارکت چشمگیر مردم در انتخابات موجب تجدید نظر آنان در سیاست های خصمانه خود خواهد شد.
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
#ببینید
✅✅ توئیت جدید محسن توکلی فعال رسانه ای وکارشناس مسائل سیاسی دررابطه با مناظرات دیروز انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
@falavarjankhabar
@VARGON
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتند ما زورمون با بانکها نمیرسه!
ما گفتیم زور ما میرسه 😉
آقای رئیسی حلال اولسون
#بیسیمچی_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: نقدینگی باید به سمت تولید برود
ما برای اینکه تولید رونق پیدا کند باید جذابیت برای آن ایجاد کنیم و جذابیت غیر مولد را از آن بکاهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغ همتی درباره FATF در مناظره!
صحبتهای ایشون درباره FATF در مناظره رو مقایسه کنید با حرفهای پیشین خودشون!