♦️رهبر انصارالله: ریشه مشکلات امت اسلامی دور شدن از ولایت است
🔹عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن در سخنرانی امروز خود به مناسبت عید سعید غدیر خم، دور شدن از تعالیم الهی و سنتهای پیامبر اکرم (ص) را موجب دخالت بیگانگان در امور امت اسلامی و تسلط آنها و ولایت را ضامن استمرار حرکت الهی و سدی در برابر نفوذ دشمنان امت دانست.
🔹رهبر انصارالله یمن گفت: کامل شدن دین و نهایت نعمت که خداوند در قرآن ذکر کرده نه از موضع نبوت، بلکه از جانب ولایت است و امت اسلامی در صورت بروز تحریف و نقصان در سیره و سنت پیامبر نمیتواند در این مسیر گام بردارد و آن را ادامه دهد و این مسأله تأثیر منفی بر زندگی مسلمانان میگذارد.
🔴اگر عَلَم انقلاب روی دوش این مردِ مقاوم نبود،که در سختترین شرایط ذرهای از اصول عزتمندی انقلاب در مقابل مکرونهایمکار اروپایی و سگهای زرد قمارباز آمریکایی که قلدرانه دنیا را ارث پدرشان میدانند،کوتاه نیامده است، امروز ایران مستعمره همین اوباش بینالمللی بود
#لبیک_یا_خامنه_ای
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
💥
⭕️عاملی برای بروز اختلافات
🔶انسان امروزی دچار بیماری ای شده است که جز به دست خودش نمیتواند درمان شود. بیماری #انسان_مدرن چیزی نیست، جز #از_خود_بیگانگی. به همه چیز توجه دارد الاّ خودش. بر خلاف تصور عمومی، هر چه #روح_مدرنیته بر تن انسان امروز بیشتر دمیده میشود، او را از #خود بیگانه تر میکند.
🔷 #پیشرفت_تکنولوژی راحتی را برای انسان امروزی به ارمغان آورده، اما #خودیّتش را که تمام هستی اش را شکل میدهد، از او گرفته است. این #از_خودبیگانگی را، میتوان در زندگی روزمره بسیاری از افرادِ جوامع امروزی شاهد بود، که جامعه ی ما نیز از این قاعده مستثنی نیست. یکی از مظاهر "از خود بیگانگی" که اسباب غفلت زدگی را بوجود آورده است، توجه به #مُد و #مُد_گرایی است.
🔷در بسیاری از خانواده ها، آنچنان به آن اهمیت داده میشود و دغدغه شده، که حتی از ضروری ترین مسائل زندگی غفلت میشود، اما از #مُد هرگز! این حالات به دلیل این است که، بسیاری از افراد لذت های جسمانی را هدف نهایی و مطلوب اصلی خویش میپندارند و آن را با من و #هویت_انسانی خویش اشتباه میگیرند، لذا تمام تلاش خود را برای رشد «تَن» و غفلت از «مَن» صرف میکنند.
💠ریشه ی غفلت و جهل
🔷قرآن #ریشه #از_خودبیگانگی و غفلت (و توجه بیش از حد به زینت های دنیوی) را، #فراموش_کردن_خدا میداند. خداوند در سوره ی حشر آیه ی ۱۹ میفرماید: «از کسانی نباشید که خدا را فراموش کردند و خدا نیز آنها را به «خود فراموشی» گرفتار کرد.»
🔷 #غفلت، یکی #از_نشانههای_جاهلیت در هر عصری است. جاهلیت در هر زمانی که باشد دارای ماهیتی مشترک است، حال چه این جاهلیت مدرن، نو، خوش چهره و بزک کرده باشد یا سنتی، کهنه و رنگ و رو رفته. #عمده_ترین_ویژگی_جاهلیت در هر عصری #عدم_اعتقاد_به_خدا و محور نبودن خداست. #جاهلیت_مدرن بسیار فریبنده تر است، زیرا مدعیِ آگاهی بخشی و پشتوانه ی خود را علم و فناوری و فرهیختگی میداند و جهالت را انکار میکند.
🔗متن کامل را اینجا 👇 article.tebyan.net/352942
بخوانید.
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️ #روشهای_برخورد_با_مشکلات از نگاه نهج البلاغه (بخش اول)
🔶 #دنیایی که ما در آن زندگی میکنیم همراه با رنج ها و زحمت ها است، این #رنج ها و مصیبت ها #جزو_این_زندگی هستند و ما باید در قبال آنها چه عکس العملی نشان بدهیم؟ خودمان را در برابر آنها ببازیم یا با آنها مبارزه کنیم و بر آنها فائق آییم؟ اگر می خواهیم با آنها برخوردی داشته باشیم که بر زندگی ما اثرات منفی نگذارد یا حداقل اثرات منفی را از خودمان دور کنیم، چه کار باید بکنیم؟
💠مقدمه
🔷وقتی ما زندگی انسانی را به ذهن می آوریم، رنج ها و مشکلات، حصه بزرگی از زندگی او را در بر میگیرند. همانطور که یک کوهنورد ماهر برای رسیدن به قله کوه مراحل سختی را میگذراند، انسانها هم در مواجهه با مشکلات و مصائب هستند. بعضی با فائق آمدن بر مشکلات پیروز میشوند و بعضی در مقابل آنها سر تسلیم فرود می آورند. آنها که در برابر مشکلات همچون کوه می ایستند ویژگی هایشان چیست؟ چه ترفندهایی را بکار می گیرند؟
🔺ما در این مقاله با یاری گرفتن از #کلام_امام_علی(ع) #روش_برخورد با #مشکلات را مرور می کنیم: #با_ما_همراه_باشید.
👇👇👇👇👇
💠شناخت مشکلات
🔷در #اولین_مرحله ما باید #مشکل_را_بشناسیم تا بتوانیم با آن مبارزه کنیم. وقتی دو ورزشکار میخواهند با یکدیگر مبارزه کنند، درباره ویژگی های یکدیگر اطلاعاتی به دست می آورند و از طریق این اطلاعات خود را برای مقابله با حریف آماده می سازند. #شناخت_مشکلات، نخستین مرحله برخورد است.
💠انواع مشکلات و مصیبت ها
🔺الف. مصیبت هایی که لازمه طبیعت و فطرت انسانی است، مانند مرگ.
🔺ب. مشکلاتی که خدا برای توانا ساختن انسان قرار داده است.
🔷بعضی از این #مشکلات انسان را از نظر #جسمانی #محکم_میسازد و بعضی ها از نظر #معنوی.
💠مشکلاتی که انسان را از نظر جسمانی محکم می سازد
🔷یک استاد بیولوژی (BIOLOGY) شاگردان خودش را درس میداد که پروانه چگونه از قالب بیرون آمده و به شکل پروانه در میآید. او به شاگردان خودش گفت که وقتی پروانه تلاش میکند که از قالب بیرون بیاید هیچ کس در بیرون آمدن، به او کمکی نکند. این را گفت و از کلاس بیرون رفت. شاگردان منتظر بودند. پروانه برای بیرون آمدن تلاش میکرد. دانشجویی از راه ترحم کمک کرد و قالب را شکست. پروانه بیرون آمد اما چند دقیقه بعد مرد. وقتی استاد برگشت، علت مرگ را جویا شد. او گفت پروانه برای بیرون آمدن سعی میکند و رنج و زحمت میکشد، این رنج و زحمت همانند ورزشی است که بال و پر او را تقویت میکند و او را برای زندگی در این دنیا آماده میگرداند. این دانشجو نگذاشت که او با تلاش خودش را تقویت کند، ضعیف ماند و نتوانست زنده بماند.
🔷 #امام_علی(ع) در نامه معروف خودش به عثمان بنحنیف میفرمایند: آگاه باشید درختان بیابانی، چوب شان سخت تر و درختان کناره جویبار پوست شان نازکتر است. درختان بیابانی که با باران سیراب میشوند، آتش چوب شان شعله ورتر و پر دوام تر است.[۱] مراد امام این است که چون درخت های بیابان در شداید و سختیها رشد و نمو میکنند، از درختان دیگر سخت تر هستند.
👇👇👇👇👇
💠مشکلاتی که انسان را #از_نظر_معنوی مستحکم میکند
🔷 #امام_علی(ع) میفرمایند: «خداوند همواره بندگان خود را به انواع شداید مواجه میکند و اقسام کوششها و مجاهدتها را پیش پای آنها میگذارد، #تکالیفی_گوناگون #برخلاف_طبع_آسایشطلب آنها، بر آنها مقرر میدارد تا غرور و #تکبر از دلشان بیرون رود، #نفوس_شان_به_عبودیت_خدا رام گردد و این وسیله ای است برای اینکه درهای فضل و رحمت پروردگار به روی آنها گشوده شود».[۲]
🔷این اصل هم برای افراد است و هم برای ملتها. لذا ایشان در جای دیگر میفرماید: «خدا هرگز استخوان شکسته ملتی را بازسازی نفرمود، مگر پس از آزمایشها و تحمل مشکلات».[۳] خداوند #برای_امتحان و #رشد_دادن، انواع مشکل ها را سر راه انسان قرار میدهد تا با آنها دست و پنجه نرم کند و رشد نماید.
🔷 #امام_علی (ع) میفرمایند: «روزی انسانها را اندازه گیری و مقدر فرمود. گاهی کم و زمانی زیاد و به تنگی و وسعت به گونه ای عادلانه تقسیم کرد، تا هرکس را که بخواهد با تنگی روزی یا وسعت آن بیازماید، و با شکر و صبر، غنی و فقیر را #مورد_آزمایش قرار دهد. پس روزی گسترده را با فقر و بیچارگی درآمیخت و تندرستی را با حوادث دردناک پیوند داد، دوران شادی و سرور را با غصه و اندوه نزدیک ساخت، اجل و سرآمد زندگی را مشخص کرد، آن را گاهی طولانی و زمانی کوتاه قرار داد و مقدّم یا مؤخر داشت.»[۴]
🔷ممکن است اینجا سؤال پیش بیاید که خدا چرا بندگان خودش را امتحان می کند؟ مگر نه این است که او آگاه بر همه پوشیدگی ها است؟ متفکر شهید استاد مطهری می فرماید: «امتحان اگر فقط به معنی به کار بردن میزان و مقیاس برای کشف مجهولی باشد، البته درباره خداوند صحیح نیست. #امتحان معنی دیگر هم دارد و آن #از_قوّه_به_فعل_آوردن و تکمیل است. #خداوند که #به_وسیله_بلایا و شداید امتحان میکند، به معنی این است که به وسیله اینها #هرکسی را به #کمالی که لایق آن است میرساند.
👇👇👇👇👇
🔷فلسفه شداید و بلایا فقط سنجش وزن و درجه و کمیت نیست. همچنین زیاد کردن وزن و بالا بردن درجه و افزایش دادن به کمیت است. خداوند امتحان نمیکند که وزن واقعی و حد و درجه معنوی و اندازه شخصیت کسی معلوم شود، #امتحان_میکند، یعنی #در_معرض_بلایا و شداید قرار میدهد که بر وزن واقعی و درجه معنوی و حد شخصیت آن بنده افزوده شود. امتحان نمیکند که بهشتی واقعی و جهنمی واقعی معلوم شود. امتحان میکند و مشکلات و شداید به وجود می آورد تا آنکه میخواهد به بهشت برود، در خلال همین شداید خود را شایسته و لایق بهشت کند و آن که لایق نیست سر جای خود بماند.»[۵] مشکلاتی که سبب آنها گناه انسانها است. این یک حقیقتی است که دین بیان میکند که در این جهان همه مشکلات حساب مادی ندارند، بلکه برخی از مشکلات به امور معنوی هم پیوند دارند.
🔷 #امام_علی (ع) چنین میفرمایند: «خداوند بندگان خود را که گناهکارند با کمبود میوه ها و جلوگیری از نزول برکات و بستن در گنجهای خیرات، گرفتار می کند. برای آنکه توبه کننده باز گردد. گناهکار دل از معصیت بکند و پند گیرنده پند گیرد و بازدارنده راه نافرمانی را بر بندگان ببندد».[۶]
#مشکلات برای انسانها #مفید هستند هم از نظر مادی و هم از نظر معنوی. فایده معنوی این است که انسان به سوی خدا متوجه میشود و گناهانش کم میگردد و برای توبه و استغفار زمینه می یابد. #امام_علی (ع) در این باره میفرمایند: «هر مقدار آزمایش و مشکلات بزرگتر باشد ثواب و پاداش نیز بزرگتر خواهد بود».[۷]
🔷البته #مشکلات و مصیبتها، #زمینه_ساز_رشد و پاک شدن و #تعالی_یافتن هستند و کسانی که با مشکلات در می افتند و جهاد و مبارزه میکنند و از آنها عبرت میگیرند، سود می برند، ولی کسانی که عبرت نمیگیرند و مبارزه نمیکنند، رشد نمی یابند و پاک نمیشوند. نکته دیگر اینکه کافی نیست ما #مشکلات را بشناسیم، بلکه باید #حد و #اندازه آنها را بسنجیم. بعضی ها مشکلات کوچک را خیلی بزرگ میشمارند و در مقابل آن خود را می بازند و توان تصمیم گیری را از دست میدهند و به مشکلات بزرگتر گرفتار میگردند. #امیرالمؤمنین (ع) شاید با توجه به همین نکته میفرمایند: «کسی که مصیبت های کوچک را بزرگ شمارد، خدا او را به مصیبت های بزرگ مبتلا خواهد کرد».[۸]
• ادامه دارد...
پی نوشت:
[۱] نهج البلاغه (ترجمه محمد دشتی) نامه ۴۵
[۲] همان، خ ۱۹۲ - [۳] همان، خ ۸۸ - [۴] همان، خ ۹۱
[۵] بیست گفتار (مطهری مرتضی) ص ۱۴۸
[۶] نهج البلاغه (ترجمه م دشتی)، خ ۱۴۳
[۷] همان، خ ۱۸۸ - [۸] همان، حکمت ۴۴۸
|منبع: راسخون
نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۱۹ مردادماه .pdf
404.6K
اخبار روزانه شنبه 19 مرداد . pdf
🔺لبنان صحنه تقابل دو دیدگاه
🔺آغاز اقدامات خوب مجلس یازدهم
🔺تظاهرات خشونتآمیز در بیروت
🔺دشمنتراشی آمریکا برای کشاندن مردم پای صندوقهای رأی
🔺پاسخ سپاه به تحریکهای آمریکا
🔺درخواست رئیس بانک مرکزی از نیروهای امنیتی
🔺اعتراض ایران به حمایت آمریکا از گروه تندر
🔺گرانی خودرو به گردن دلار افتاد!
🔺هشدار سازمان پدافند غیرعامل!
🔺هوک: نباید بگذاریم ایران ثروتمند شود
🔺غریبآبادی: آژانس شفافسازی کند
🔺احکام سیاسی (سؤال 15)
#اخبار_روزانه
بسمه تعالی
سلام
میلاد امام موسی بن جعفر علیه السلام مبارک
●■●مبحث اصول انقلاب اسلامی
روشن و مبرهن است که اندیشه و تفکر و نظریه ،مبانی اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی و هر انقلاب دیگر است.
پشت هر عمل سیاسی انقلابی یک اندیشه نهفته است، که موتور محرک انقلاب بشمار میرود.
مکتب فکری انقلاب اسلامی کتاب راهنما و نقشه راهی است که نیروهای انقلاب برای بازسازی جامعه وبهبود اوضاع و استقلال همه جانبه عرضه کرده اند.
ونظم سیاسی بدون داشتن پشتوانه نظری دوام وبقاء نخواهدیافت.......
●برخی از این اصول و مبانی انقلاب اسلامی عبارتند از:
۱-اعتقاد و اعتماد به خاتمیت اسلام
۲-باورمندی به قران کریم و وحی الهی
۳-ایمان به نبوت وامامت پیشوایان معصوم علیهماالسلام واصول دین
۴-تشکیل حکومت بر پایه ی اسلام و اموزه های ان
۵-دعوت به اسلام
۶-مذهب تشیع
■○■دسته ای دیگر از مبانی و اصول انقلاب برخاسته از مبانی فوق الاشاره با رویکرد ارمانگرایی واقع بینانه که پاسخگوی نیازهای کنونی انسان میباشد عبارتنداز:
●ولایت مطلقه فقیه و تبعیت از ولی فقیه
●استکبارستیزی
●ظلم ستیزی
●سلطه ستیزی
●اجرای حداکثری احکام اسلام
●نفی التقاط وانحراف
●مشروعیت ولی فقیه در زمان غیبت حضرت ولی عصر عج
●انگیزه تکلیف گرایی
●قدرت را وسیله دانستن نه هدف برای دستیابی به اهداف الهی واسلامی
●شایسته سالاری وامانت داشتن مسئولیتها و مدیریت ها
●زمینه سازی برای ظهور امام عصرعج وترویج نهضت انتظار
●ساده زیستی و مقابله با فساد در ابعاد مختلف و رانت خواری
و....
✴️ ماجرای کپیبرداری از ابتکار دولت احمدینژاد و بازگشت به عقب، پس از ۸ سال:
🔶 ۱۵ مرداد ۹۹ / روحانی در جلسه هیات دولت : دولت میتواند مشکلات را حل کند، به شرطی که همه قوا در کنارش باشد؛ اگر موضوع بسیار مهم اقتصادی، در جلسه دوشنبه سران به نتیجه برسد و رهبری موافقت کنند، یک گشایشی از لحاظ اقتصادی در کشور به وجود خواهد آمد و بیتردید دست دولت مقداری باز میشود
🔶 ۳ خرداد ۹۹ / حسین مرعشی از بستگان رفسنجانی در دیدار با روحانی کدام ایده را مطرح کرده است؟
🔶 در دولت قبل وقتی تحریمهای بیسابقهای علیه فروش نفت ایران شکل گرفت، دو راهکار طراحی شد؛ یکی فروش نفت از طریق بورس و دیگری انتشار و فروش اوراق به مردم در جهت جذب سرمایهگذاری برای تزریق به پروژههای نفتی و گازی؛
🔶 تیر۹۱، بورس نفت شکست خورد و همین شکست منجر به تمسخر منتقدان وقت دولت شد؛ گفتند و نوشتند که این قبیل راهکارها تنها وقت تلف کردن است و نشانی است بر ضعف بزرگ دولت؛ انواع هجمهها آغاز شد و منتقدانی که خود را عقل کل میدانستند، اینگونه القا میکردند که اگر آنها در رأس کار بودند چنان نسخه شفابخشی برای فروش نفت میپیچیدند که هیچ مشکلی به وجود نیاید؛
🔶حتی گفتند ۸۰ درصد مشکل فروش نفت و ناکارآمدیها، مربوط به سوء مدیریت است تا تحریمها؛ در سال ۹۱ که اوضاع وخیمتر شد، دولت تصمیم گرفت با پیشفروش کردن نفت به مردم، منابع مالی موردنیاز خود را تأمین کند؛ در آن طرح قرار بود شرکت ملی نفت اوراق سلف نفتی را با سررسید ۴ ساله از طریق بانک عامل بهصورت نقدی به متقاضیان بفروشد و وجوه خریداران را جمعآوری کند؛
🔶 در طرح، حوالههای استانداردی به خریداران اعطا میشد که بیانگر حق مراجعه و دریافت نفت خام یا تسویه نقدی با شرکت ملی نفت ایران در سررسید بود؛ هر برگ اوراق سلف نفتی پیشفروش حداقل ۱۰ بشکه نفت خام به قیمت روز بود
🔶درواقع، دولت در آن دوره قصد داشت، معاملات کاغذی را به شیوه مرسوم در بورسهای جهان کلید بزند که به دلیل نبود ساختارهای لازم، این برنامه عملیاتی نشد؛ این برنامه هم مانند بورس نفت به شکست انجامید و دوباره منتقدان دولت، با واکاوی اقدام اشتباه وزارت نفت، همهچیز را به استهزا گرفتند
🔶 از آنروزها ۸سال میگذرد؛کارگزارانیها که خود را طبقه برتر در تصمیمات اقتصادی میدانند و اعجازشان را ثابتشده قلمداد میکنند،با همه ادعاهایشان همان طرحهایی را برای برونرفت از وضعیت فعلی ارائه میدهند که پیشتر، خود منتقدش بودند؛
🔶 از یاد نبردیم جهانگیری، چگونه وزارت نفت را مکلف کرد تا نفت خام را در بورس نفت عرضه کند و ازقضا، وزارت نفت مانند دولت قبل، نخستین محموله را خودش خریداری کرد، اما در ادامه همان اتفاقی افتاد که برای دولت احمدینژاد رخ داد
🔶 راهکاری که کارگزاران برای فروش نفت از طریق بورس در پیش گرفتند چه در ماهیتش و چه در نحوه اجرایش، همانی بود که دولت قبل انجام داد، منتها چون همه راهکارهای دولت قبل باید تقبیح میشد، کسی چیزی به روی خود نیاورد؛ حالا هم حسین مرعشی، دیگر چهره کارگزارانی در دیدار با روحانی این ایده را مطرح کرده است که نفت را به مردم پیشفروش کنیم؛
🔶 فارغ از اینکه جهانگیری و مرعشی چگونه میتوانند راهکارهایی ارائه دهند که کپیبرداری محض از ایدههای دولت قبل است، باید گفت زمان بهخوبی ثابت کرد، همه ادعاها و مردم ایران یادتان هستها، تنها یک سیاسیکاری محض بود برای تراشیدن تدبیری که همه را عقبمانده میداند جز خودش؛ یکبار دیگر ثابت شد کارگزارانیها چیزی از خود ندارد، حالا هرچقدر که بخواهند ادعا داشته باشند؛ این روزها، ژست همهچیزدانیشان بیشتر در چشم میزند! | میز نفت
: مهمترین پیام انتخابات این بود؛به عقب برنمیگردیم
🔶۲۵ اردیبهشت ۹۶/ روحانی در جمع حامیان در انتخابات به عقب برنمیگردیم
: ارزشمداران خیلی غصه نخورند، ما میدانیم چهکار میکنیم؛ والله وبالله وتالله که سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمیشود
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استاد_خواجوی :
قرارگاه فتنهٔ غرب، چقدر جالب از یک نسخه مدام استفاده می کند: ۷۸-۸۸-۹۶-۹۸ ایران، و بعد هم سوریه، عراق، و حالا در لبنان.
لیبرالها و غرب زده ها و منافقین و فریب خورده های لبنان را به خیابان آورده اند و عکس #سید_مقاومت را بر دار کرده اند!!!
آیا مردم فهیم لبنان، حماسه ای به سان ۹ دی خلق خواهند کرد و مکرونها و حریریها و عوامل حقیقی بدبختیهای لبنان را رسوا کرده و سر جایشان خواهند نشاند؟؟؟
«فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذهَبُ جُفاءً ۖ وَأَمّا ما يَنفَعُ النّاسَ فَيَمكُثُ فِي الأَرضِ ۚ كَذٰلِكَ يَضرِبُ اللَّهُ الأَمثالَ﴿۱۷﴾» سورهٔ مبارکه رعد
🇮🇷
فوق العاده خوندنی...
شیخ احمد جامى، عالم اهل سنت بر بالاى منبر گفت: مردم هر چه مىخواهید از من بپرسید.
زنى فریاد زد: اى مرد! ادعاى بیهوده نكن! خداوند رسوایت خواهد كرد.هیچ كس جز على (ع) نمى تواند بگوید كه پاسخ تمام سؤالات را میداند.
شیخ گفت: اگر سؤالى دارى بپرس !
زن گفت: مورچه اى كه بر سر راه سلیمان نبى آمد، نر بود یا ماده ؟
شیخ گفت: سؤ ال دیگرى نداشتى؟ این دیگر چه سؤالى است؟ من كه نبوده ام ببینم نر بوده یا ماده.
زن گفت: نیازى نبود آنجا باشى. اگر با قرآن آشنایى داشتى مىدانستى. در سوره نمل آمده كه "قالت نمله" مشخص میشود مورچه ماده بوده.
مردم به جهل شیخ و زیركى زن خندیدند.
شیخ(از روی عصبانیت) گفت: اى زن آیا با اجازه شوهرت در اینجا هستی یا بدون اجازه؟ اگر با اجازه آمده اى كه خدا شوهرت را لعن كند و اگر بى اجازه آمده ای، خدا خودت را لعن كند.
زن گفت: ای شیخ بگو بدانیم آیا عایشه با اجازه پیامبر به جنگ امام زمان خود، على (ع) رفته بود و یا بدون اجازه؟
شیخ بیچاره نتوانست جواب گوید.
الغدیر علامه امینی. ج 11
فقط حیدر امیرالمؤمنین است....
لبیک یا علی...🌹🌹🌹
🔴 تحلیلی بر انفجار _ فاجعه #بیروت
🔹 انفجار بیروت را از دو منظر میتوان تحلیل کرد. از منظر عامل/عوامل و از منظر نتایج.
بررسی از منظر عوامل نیازمند اطلاعات است و گمانهزنیها شاید دقت لازم را نداشته باشد، اما تمام تحلیلها مبتنی بر دو احتمال کلی است:
▪️الف. #انفجار، اتفاقی و ناشی از خطای انسانی، بیتوجهی و غیرعمدی بوده است.
▪️ب. #انفجار، اقدامی طراحیشده و کاملاً تروریستی بوده است.
🔹 بههر روی، نکته مهم اما این است که از منظر تبعات و آثار بعدی آن مطلقاً تفاوتی نمیکند که عامل یا علت انفجار چه کشور یا گروه و فردی بوده است بلکه در هر دو حالت، از منظر آثار و نتایج حاصله یکسان است که به نکاتی اشاره میشود:
🔻 ۱. بندر بیروت، بندری عادی نبود و شریان حیاتی اقتصاد، واردات و همچنین انبار لبنان بهحساب میآمد. در حال حاضر حدود ۹۰ درصد ذخایر گندم و غلات از بین رفته است و ۳۰۰ هزار نفر نیز آواره شدهاند. لذا نتیجه #کوتاهمدت این انفجار تلاشی برای تیرخلاص بر دولت حسان دیاب است که مورد حمایت حزبالله و جریان همسو و البته احیای مجدد جریان ۱۴ مارس (سعودی _ آمریکایی) است. از این روست که بلافاصله پس از انفجار، سعد الحریری _ که یکی از متهمان اصلی است و ذخیرهسازی نتیرات در دوره مسئولیت او انجام شده _ اعلام کرد که دولت باید استفعاء کند.
🔻 ۲. واقعیت این است که بهدلیل حجم بسیار بالای خسارت، فارغ از کمکهای پراکنده کشورهای مختلف، دولت لبنان برای نجات از این باتلاق و بحران فوقالعاده بزرگ باید با کشورهای اصلی کمککننده، موثر و ذینفوذ در فضای لبنان یعنی آمریکا، فرانسه، سعودی وارد معامله شود تا بتواند کمکهای اقتصادی انبوه آنها را دریافت کند. برآورد میشود حدود ۱۵ میلیارد دلار خسارت وارد شده است. کشورهای مزبور برای جبران این خسارت؛ امتیازات بزرگ سیاسی _ امنیتی میخواهند که به زعم آنها تعیین تکلیف برخی مسائل #حزبالله در راس بلکه امتیاز اصلی و نتیجه #میانمدت این بازی است.
🔻۳. با توجه به این دو مقدمه، از منظر نتایج، بیشترین منافع سیاسی، امنیتی، اقتصادی حاصله از فاجعه بیروت، در سبد رژیم صهیونیستی، سعودی و آمریکا قرار میگیرد. از این روست که حتی بدون وجود اطلاعات دقیق، میتوان گفت در هر حالتی محور عبری _ سعودی _ آمریکایی یا عامل فاجعه هستند یا بهرهبردار اصلی فاجعه و یا هر دو.
🔻۴. (#خیلی_مهم) در این نوبت برخلاف دفعات قبل که سلاح حزبالله را عامل ناامنی و بحران برای مردم لبنان معرفی میکردند، بسیار خبیثانه، سلاح و توان حزبالله را #مانع_جذب کمکها و حل مشکلات معرفی میکنند. بهعبارت سادهتر حزبالله را عامل انفجار معرفی نکردند بلکه #مانع_کمک معرفی میکنند. یعنی دقیقا حرکت روی خط نیازمندی، احساسات و تحریک مردم فاجعهزده لبنان. از این روست که بازی کاملا خطرناکی در پیش است.
🔴 آغاز هرج و مرج مدیریتشده در بیروت
🔹 برخی از مردم!! خودجوش!! امشب به خیابانهای بیروت ریختهاند و تا الان دو وزارتخانه خارجه و اقتصاد را اشغال کرده و در تلاشند تا برخی وزارتخانههای دیگر را نیز اشغال کنند.
همچنین عدهای تلاش میکنند مجلس نمایندگان را اشغال کنند. اینها عمدتا طرفداران سمیر جعجع و سعد الحریری هستند.
✳️ این یعنی:
▪️۱. پولهای سعودیها و طراحی عبری _ آمریکایی بسیار پرحجم به میدان آمده است تا با ایجاد هرج و مرج مدیریتشده، سریعاً دولت را ساقط کنند.
▪️۲. حمله به وزارتخانههای خاص مثل اقتصاد برای از بین بردن #اسناد فساد جریان ۱۴ مارس و همپیمانان سعودیهاست.
▪️۳. سفارت آمریکا و سعودیها نقش برجستهای در ایجاد اغتشاشات امشب و روزهای آینده بیروت دارند.
👈 این آغاز #فتنهای است که روزهای آینده دامنه آن گسترش خواهد یافت. اگر ارتش امشب موفق به مهار آن نشود، کنترل بحران بسیار دشوار خواهد شد.
DastanGhadir.pdf
7.37M
#غدیریه
📗 کتاب کودک «خبر بزرگ» 💥
👧 انتشار مجموعه داستانهای کودکانه از واقعهی غدیر در آستانهی عید سعید غدیرخم
اخبار روزانه سپاه20مرداد99دوشنبه.pdf
139.4K
اخبار روزانه سپاه20مرداد99دوشنبه
#ثامن
گاهنامه(427)+990520.docx
285.4K
گاهنامه سخن هادی شماره 427
#ثامن
962.pdf
5.95M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره ۹۶۲
❓نقش تحریف در معمای فشار حداکثری و سیاست مقاومت حداکثری
✔️ آن سوی تحریم
✔️ققنوس در آتش!
✔️گشایش اقتصادی؛ بیمها و امیدها
📎دانلود فایل PDF ➡️
🔴 #لبنان| سناریوی جدید غرب در لبنان
🔹 #زمانه| غرب با محوریت آمریکا با استفاده از عوامل خود در منطقه و لبنان، سناریوی خطرناکی برای این کشور ترسیم کرده است. آمریکا سعی دارد بر موج ناشی از انفجار غیرعمدی یا عمدی سوار شده و دولت لبنان و جريان مقاومت به ویژه حزب الله را تحت فشار قرار دهد.
🔹 چهار نکته پیرامون سناریوی غرب:
1⃣ جریان رسانه ای دشمن از ابتدا چنین القا کرد که انفجار بیروت متعلق به مهمات حزب الله بوده و در واقع حزب الله مسئول اصلی انفجار محسوب می شود.
2⃣ مقوله «دولت سایه» و نفوذ حزب الله در مراکز مختلف لبنان از جمله بنادر و فرودگاه، از جمله ادعاهایی است که بارها علیه حزب الله مطرح شده است. در این راستا طرح خلع سلاح حزب الله نیز بازتولید و شعارهای معترضان همچون «بیروت مدينة بلا سلاح» (بیروت شهر بدون سلاح) در این چهارچوب طراحی شده است.
3⃣ معضلات اقتصادی لبنان نیز که با انفجار بیروت تشدید شده، غرب را به عنوان یک فرشته نجات تصویر می کند که علاوه بر کمک های اقتصادی، می خواهد ساختار سیاسی این کشور را نیز اصلاح و بلکه دچار تحولات بنیادین نماید. سفر سریع السیر رئیس جمهوری فرانسه به لبنان پس از حادثه انفجار، در این راستا قابل درک است.
4⃣ در سطحی فراتر، سناریوی آمریکا در لبنان را می توان در قالب سیاست «فشار حداکثری» بر جمهوری اسلامی و محور مقاومت ارزیابی کرد، سیاستی که این بار بازوی توانمند آن یعنی حزب الله لبنان را نشانه رفته است.
🔻 با این تفاصیل حزب الله لبنان در شرایط دشواری قرار گرفته است؛ اما آن چه مایه امیدواری است از یک سو، ریشه دار بودن فرهنگ مقاومت و جایگاه حزب الله در میان عموم مردم لبنان است. از سوی دیگر، نقطه قوت مهم دیگر، درایت و تجربه این حزب و به ویژه رهبر با ذکاوت آن یعنی سیدحسن نصرالله است که از قواعد بازی پیچیده در کشور ملتهب لبنان در برابر رقبا و حامیان خارجی آن ها به خوبی آگاه است.
وزیر سابق دفاع اسرائیل" موشه یعلون" در مقاله ای که در مورخ ۲۹ سپتامبر در مجله لس آنجلس تایمز منتشر شده، ایران را به دلیل داشتن ۴ مولفه خطرناک تر از داعش دانسته است.
این مولفه ها عبارتند از:
شیعه بودن
قدرت برتر نظامی
جمعیت بالای ۸۰ میلیونی
و اعتقاد به امام زمان علیه السلام
با کمی تامل می شود علت برنامه ریزی دشمنان برای به صفر رسیدن جمعیت ایران را متوجه شد.