10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب:میبینید درباره مسئله موشکی ایران، در جهان چه جنجالی راه می اندازند؟
✊🏻بله ما موشک داریم، موشک دقیق هم داریم
🚨 ماجرای عجیب تربتی که رهبر انقلاب در سیل پرتاب کردند!
✍️ رهبر انقلاب نقل میکنند در ایرانشهر پس از پایان نماز دیدم سیل، شهر را فراگرفته و آب بالا آمده، تا جایی که به ایوان مسجد هم ـ که نیم متر از سطح زمین بلندتر بود- رسیده بود. با صدای بلند از مردم خواستم با این حادثه مقابله کنند. ابتدا گفتم فرشهای مسجد را جمع کنند و در جای بلندی بگذارند تا آب آن را از بین نبرد. بعد، از مردم خواستم احتیاطات لازم را برای حفاظت از کودکان و زنان به عمل آورند. جریان سیل دو سه ساعت ادامه یافت و در این مدت ما صدای آوار خانهها را یکی پس از دیگری میشنیدیم. حتی ترسیدم مسجد نیز خراب شود. همه چیز وحشتناک بود. تاریکی ناشی از قطع برق، سیل خروشان و بیامان، خراب شدن خانهها و فریاد کمکخواهی مردم. در چنین حالت بحرانی و وحشتناکی، ذهن انسان فعال میشود و به دنبال هر وسیلهای برای مقابله با وضع موجود میگردد. قبلاً این مطلب را شنیده بودم که برای رفع چنین خطر فراگیر گریزناپذیری میتوان به تربت سیدالشهداء(علیه السلام) ـ به اذن خدای متعال ـ توسل جست. قطعهای از تربت که خدا به برکت وجود ریحانهی پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) بدان شرافت بخشیده، در جیب داشتم. آن را از جیب بیرون آوردم، به خدا توکل کردم و آن را در میان امواج پرتلاطم سیل پرتاب کردم. لحظاتی نگذشت که به لطف و فضل خدا سیل بند آمد.
📚 کتاب "خون دلی که لعل شد"
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مقتدایی: رئیس جمهور گفته بر اساس اصل ۶۰ قانون اساسی مجلس مقصر است/ چرا در این یکسال یک بار نیامدید در این مورد با مجلس صحبت کنید؟ / آقای رئیس جمهور حقوقدان! کار مجلس، قانونگذاری است
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔸با مسئولان عالی کشور صحبت کردم، همه گفتند اعداد و ارقام وزیر ارتباطات غلط است
🔸به جای دریافت ۵۰ درصد پول از مردم، ۱۰۰ درصد گرفته اند
🔸آقای رئیس جمهور باید در مورد تلگرام و پولی که از مردم گرفته اید پاسخ بدهید / آقای روحانی آب برای شما مهم است یا نه؟
🚨 حالا که #سگ_گردانی یه جورایی مورد اقبال شده، دامداران عزیز هم میتونن گاو و گوسفندهاشون رو بیارن پارک های شهر تا لااقل با این کمبود آب و علوفه یه نصیبی از چمنهای پارکها ببرن❗️
⭕️ هیچ کس هم حق اعترض نداره نباید بین حیوانات تبعیض قائل شد❗️
✍️ تخریبچی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️رئیسی؛ سخنگوی ستاد کرونا: برای رها شدن از همهگیری ویروس #کرونا، صرفاً ایمنسازی درصدی از یک یا چند کشور کافی نیست و طبق گفتهی WHO تا زمانی که همهی مردم دنیا واکسینه نشوند نباید ماسکها را برداریم!
✍️متأسفانه عناصر دولت لیبرال، جز ترجمهی تجویزات ناممکن و محال سازمان WHO حرف دیگری برایمان ندارند؛ سازمانی که مکارانه بحران #سقوط_جمعیتی را برای کشورمان رقم زد؛ سازمانی که تحت تسلط راکفلرهای یهودی، از طریق کروناهراسی و تجویزات مغشوش کرونایی بسترساز ایجاد نظم نوین جهانی است!
✍️آقای رئیسی لطفا بفرمائید که چطور چین با ۱/۵ میلیارد جمعیت، بیش از یکسال است تمام محدودیتها ازجمله ماسک را لغو کرده و تلفات خود را به حدود صفر رسانده؟ چطور است که ۶۰۰میلیون چینی مصادف با تعطیلات ملی در مهر۱۳۹۹ به سفرهای توریستی رفتهاند و ۱۹میلیون توریست به ووهان؟ چطور است که در تیر۱۴۰۰ جشن یکصدسالگی تاسیس حزب کمونیست با حضور ۷۵ هزار نفر بدون هرگونه پروتکلی اجرا شد؟ یک جای کار نمیلنگد؟
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هاشمی رفسنجانی:
جام زهر(قطعنامه 598) جزء افتخارات من و آقای روحانی است
حضرت آقا:
اینا فکر نکنند پذیرش قطعنامه حرف اونا رو ثبت کرد حرف اونا به معنای نشانه ننگیست بر پیشانی اونهاست... اینا تا ابد سرشکسته اند
به مناسبت 27 تیرماه، سالروز پذیرش قطعنامه 598
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔺سوریه و چین، سند همکاری امضا کردند اما ایرانیها اندرخم کوچه ی نه غزه، نه لبنان، نه دمشق و نه پکناند؛ بیبرنامگی ایران ترسناکتر از حرص چین کمونیست برای رشد اقتصادیست....
ایران ناگزیر از مواجه با شرق و غرب، آنها برنامه صدسال بعدشان را هم دارند اما ما از فردایمان خبر نداریم؛ این، خطرناک است...
➕بندر لاذقیه سوریه تحویل ایران است، یکی از مجریان ص.س به نقل از مدیری میگفت: سوال کردم چرا از فرصت سوریه و این بندر استفاده نمیکنید؟ جواب داد: ما در همین بندر چابهار ماندهایم، چه برسد به بندر لاذقیه!
واقعا #از_اجرای_تفاهنامه_سوریه_چه_خبر؟!
💬 مهدی پناهی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔥قطعنامه و رفتار حیرت انگیز امام
🔸چند نکته کمتر شنیده شده درباره قطعنامه ۵۹۸ به مناسبت ۲۷ تیر، سالروز پذیرش آن در سال ۱۳۶۷:
🔻امام راحل موافق جنگ نبودند اما با برخی شیوه های ساده اندیشانه نیز برای پایان جنگ مخالف بودند.
🔻امام با تیزهوشی به درستی میدانستند که «جنگ هرگز با روشهای دیپلماتیک به پایان نخواهد رسید؛ اما بدلیل نوعی فرسودگی و خستگی پنهان دشمنان از مبارزه با رزمندگان اسلام، ارسال پیام مقاومت و صلابت در آن شرایط سخت، تمام امیدها و محاسبات دشمن را به هم خواهد ریخت و در آینده ای نزدیک آنها را از ادامه جنگ منصرف خواهد کرد.»
🔻همچنین امام راحل با هوشمندی دریافته بودند که دشمن این پیش فرض را دارد که «ایران زمانی قطعنامه را خواهد پذیرفت که در نهایت ضعف و در لحظات سقوط باشد، بنابراین با پذیرش قطعنامه یورش سنگین دشمن به کشور آغاز خواهد شد».
🔻 بر این اساس، جمعبندی امام راحل این بود با تدوام بسیج عمومی و نشان دادن اقتدار نظامی در کوتاه مدت می توان جنگ را با اطمینان به پایان رسانید و از انواع تجاوزات بعدی جلوگیری کرد.
🔻اما برخی از سیاسیون که در آن زمان اعتقاد به این راهبرد امام نداشتند، با روش های گوناگون به امام پایان پذیرش قطعنامه را پیشنهاد می دادند.
🔻امام، قطعنامه را جام زهری میدانست که دشمن به وسیله آن می خواست هم جلوی شکست خود در دقایق پایانی این ماراتن سخت را بگیرد و هم با تهاجم مجدد نظام را نابود یا کاملا علیل نماید.
🔻در کنار فشار برخی در داخل که لزوما با نیت های بد نبود، بلکه عمدتا به خاطر فهم ناقص پیچیدگی شرایط بود؛ دشمن خارجی هم انواع جنایت ها را انجام می داد تا نظام را به زانو درآورد.
🔻در این شرایط سخت و با توجه به ضعف برخی افراد و امکانات؛ امام راحل با حفظ راهبرد کلان و همه اصول انقلاب، صرفا با تغییر یک تاکتیک (همانطور که در نامه پذیرش صراحتا اشاره کردند) تهدید قطعنامه را با فراست الهی به یک فرصت تبدیل کردند و قطعنامه ۵۹۸ را با هدف بر هم ریختن محاسبات دشمن پذیرفتند.
🔻با پذیرش قطعنامه آن هم به روش خاص دو اتفاق مهم رخ داد: از یک سو دشمن در بن بست قرار گرفت و مزدورانی مانند منافقین دچار سرگشتگی شدند و از طرف دیگر دشمن تصور کرد جمهوری اسلامی در معرض سقوط کامل است، بنابراین حمله بسیار گسترده را از مرزهای جنوبی و غربی به کشور آغاز نمود و حملات هوایی سنگینی را علیه مردم انجام داد.
🔻هر چند این تهاجم همان طور که احتمالا امام پیش بینی می کردند، خسارت بار بود و در ابتدا بخش های زیادی به تصرف دشمن در آمد و تعداد اسرای ایرانی و عراقی را با وجود برتری بیست هزار نفری ایران برابر ساخت، اما برخلاف انتظار دشمن و علیرغم اینکه به دلیل پذیرش قطعنامه، طبعا برخی جبهه ها تا حدی از نیروها تخلیه شده بود؛ جمهوری اسلامی به سرعت واکنش نشان داد و با عملیاتهای از پیش طراحی نشده ی «دفاع سراسری» و «الغدیر» و در نهایت «مرصاد» سیلی های محکمی به ارتش بعث و منافقین زده شد.
🔻عملاً این سیلی های محکم و مقاومت جانانه بود که صدام را مجاب به آتش بس (و نه صلح) کرد؛ آتش بسی که تا پایان عمر سیاسی صدام هرگز تبدیل به صلح رسمی نشد!
🔻بنابراین همان طور که امام پیش بینی کرده بودند راه اتمام جنگ مذاکره و دیپلماسی نبود، بلکه پس از آن نمایش مجدد اقتدار ملی و ناامیدی دشمن از شکست دادن جمهوری اسلامی گام های دیپلماسی آغاز شد.
🔻خلاصه کلام این که معنای نوشیدن جام زهر توسط امام، این بود که امام تهدید سنگین پذیرش قطعنامه را با تدبیر به جان خرید و با حفظ کامل راهبرد و تغییر هوشمندانه تاکتیک، آن را تبدیل به فرصتی در جهت شکل گیری جبهه بزرگ مقاومت در کشورهای اسلامی نمود.
🔻امام با این درس عملی به ما آموخت که دشمن فقط و فقط هنگامی که در یک قدمی پیروزی هستیم، پیشنهاد مذاکره و سازش می دهد و قدم آخر فقط مقاومت است.
✍️حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ چرا امام خمینی گفت جام زهر و نگفت داروی تلخ
سرلشکر باقری: بعد از کربلای ۵ در جلسه دولت حاضر شدم و از دولت (میرحسین موسوی) کمک خواستیم اما گفتند: «توان ما همین است! نمی نوانیم» البته میتوانستند کمک بیشتری هم بکنند...
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم