پیروزی امنیتی ایران در شمال عراق
🔸️اتحادیه میهنی کردستان عراق ، نیروهای ۳ حزب تروریستی کومله کردستان ایران ، کومله زحمتکشان کردستان و کومله سازمان کردستانی حزب کمونیست ایران را مجبور به تخلیه مقرهای خود کرده است.
🔸️این مکان ها در زرگویز و بانه گهوره و زرگویزله قرار داشته اند.
🔸️نکته مهم اینست که اجازه انتقال سلاح های سنگین و نیمه سنگین نیز بدان ها داده نشده است و در عمل خلع سلاح شده اند.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ گروههای تروریستی کُرد به ظاهر در حال جنگ مسلحانه با ایران نبودند و مدعی بودند که تسلیحات خود را برای حفظ امنیت اعضایشان به کار می گیرند اما در عمل اقدامات تروریستی و امنیتی در ایران مرتکب می شدند.
2️⃣ فشار ایران به دولت عراق زمانی افزایش یافت که مشخص شد کومله در همکاری با اسرائیل در پی انجام اقدامات خرابکارانه در عمق خاک ایران ( به طور نمونه کارخانه هواپیماسازی اصفهان) است.
3️⃣ همچنین نقش علنی کومله در آشوب ها و شرارت های پس از فتنه زن زندگی آزادی باعث شد تا جمهوری اسلامی یک موافقت نامه امنیتی با دولت عراق امضا کند و علاوه بر خلع سلاح و برچیدن پایگاه های تروریست ها در مرزهای خود ، استقرار نیروهای دولت عراق در مرز فیمابین را خواستار شود.
4️⃣ گروههای تروریستی کُرد به خصوص کومله کردستان ایران ( به ریاست عبدالله مهتدی) درصدد بودند در سالگرد مهسا امینی ، یک سری اقدامات آشوبگرانه و ضد امنیتی را مرتکب شوند و دستگاه های امنیتی و نظامی ایران نیز به همین دلیل در ماههای اخیر فشار خود را به دولت عراق ، اقلیم کردستان و حزب اتحادیه میهنی افزایش دادند تا جایی که قباد طالبانی معاون نخست وزیر اقلیم کردستان به آنها اعلام کرد: مسئولان اقلیم دیگر توان تحمل فشارهای ایران را ندارند.
5️⃣ این رخداد یک پیروزی بزرگ امنیتی برای ایران است که می تواند باعث ثبات و امنیت بهتر مرزهای غربی و کاهش اقدامات تحریک به جدایی طلبانه شود.
📌همچنین سرویس امنیتی اسرائیل نیز که با کمک گروههای تروریستی از این مناطق به هدایت آشوب و ترور مبادرت می کرد ، محدودیت بیشتری در برابر ایران پیدا خواهد کرد زیرا در عمل محدوده مرزهای امنیتی جمهوری اسلامی گسترش می یابد. تقوی نیا
افسر جنگ نرم چهکسی است؟
👌افسر جنگ نرم بودن، تنها یک عنوان نیست؛ بلکه از جمعشدن برخی مهارتها، شناختها و ویژگیهای روحیِ خاص در یک فرد حاصل میگردد!!! همانگونه که متخصص قلب بودن، تنها یک عنوان نیست و یک متخصص قلب، سالها در جنبههای مختلفی تلاش نموده تا به این عنوان دست یافته است!!!
💠 یک افسر جنگ نرم در فضای مجازی، باید مهارت خود را در موارد زیر بالا ببرد:
1⃣ شناختِ ذات رسانه، کارکردها، آسیبها، تهدیدات و آیندهی آن و درک دقیق از انواع پیامها در یک محتوای رسانهای [#سواد_رسانه_ای].
2⃣ شناخت بسترهای مختلف فضای مجازی و پیامرسانها و کیفیت فعالیت در هر کدام.
3⃣ توانایی مدیریت زمان بهمنظور تحصیل بیشترین بازدهی، در ازای کمترین درگیری با رسانهها [زندگی شخصی یک افسر جنگ نرم نباید قربانی فعالیت مجازی او گردد].
4⃣ توانایی تولید محتوا، اعم از عکسنوشته، فیلم، پادکست، استوری، متن، یادداشتهای کوتاه، کَپشِن و…
5⃣ توانایی در درستنویسی، رواننویسی، زیبانویسی و کوتاهنویسی.
💠 همچنین یک افسر جنگ نرم باید معرفت و علم خود را در موارد زیر بالا ببرد:
1⃣ شناخت مبانی #تمدن_غرب، همچون: لیبرالیسم، سکولاریسم، هِدونیسم، اُمانیسم و… [بهطور اجمالی و سطحی].
2⃣ شناخت مبانی و شعارهای تمدن اسلام [که همان مبانی و آرمانهای انقلاب هستند] همچون: توحید، معاد، مفهوم عدالت و عدالتخواهی، جهاد و… [بهطور تفصیلی و عمیق].
3⃣ شناخت مبانی مواجههی با تکنولوژیها و رسانههای مدرن در نگاه امام خمینی (رحمةاللهعلیه) و مقام معظم رهبری (مُدّظلّهالعالی)
4⃣ شناخت دستهای پشت پرده و شرکتهای چندملیتیِ یهودی، که سرمایهگذاران اصلی بخش رسانه و اطلاعات جهان هستند!
5⃣ شناخت مبانی و ارکانِ #شبکه_ملی_اطلاعات؛ یعنی: حاکمیت، سختافزار، نرمافزار، خدمات، ابزار، محتوا و کاربر.
💠 همچنین یک افسر جنگ نرم باید این ویژگیهای روحی را در خود ایجاد کند:
1⃣ تقوا
2⃣ زمانشناسی
3⃣ صبر و استقامت
4⃣ ادب و اخلاق در گفتار و کردار
5⃣ اهل فعالیت گروهی بودن
😥 در این روزها، کمبود افسران جنگ نرمِ اینچنینی و با این ویژگیها، بهشدت احساس میشود!!!
📝درباره دوقطبیسازی!
🔺مناقشهای که این روزها بین برخی نیروهای سیاسی و رسانهها درباره موضوع دوقطبیسازی پدید آمده، از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ چرا که جامعه از رفتن به سمت دوقطبیها لطمههای زیادی دیده است؛ ۱۹ ارديبهشت سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب فرمودند: «دوقطبی از ضربههای مهلکی است که دشمن بهدنبال آن است.» دوقطبی شدن گاه برای منافع و مصالح مردم و نظام آنقدر سرنوشتساز میشود که رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ماههای منتهی به انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۶ به یکی از عناصر سیاسی فرمودند: «با ملاحظه حال مخاطب و اوضاع کشور،چون دوقطبی در کشور ایجاد میشود و دوقطبی برای کشور مضرّ است،من صلاح نمیدانم وارد انتخابات بشوید.»
🔹 تأکید بر دوقطبی شدن،به معنای ناديده گرفتن سلایق گوناگون و منتفی دانستن نقد که امری طبیعی و گاه لازم به نظر میرسد، نیست. به تازگی که واعظ معروف بر بسته شدن باب دوقطبیهای سازیهای مخرب تأکید کردند، برخی که خود را مخاطب این بحث دانستند، گفتند و نوشتند که ما غیر از نقد شرایط جاری کشور کاری نکردیم. البته واعظ محترم نیز حتما در پی آن نیستند باب نقد که امری عقلی و ضروری است، بسته شود. ناظر به این موضوع رهبر معظم انقلاب، ۸ آذر ۱۴۰۲ فرمودند: «از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. آن کسانی که مبانی، اصول، دین، انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند.»
🔻 در شرایط کنونی یکی از مسائل مهم که میتواند بین آحاد مردم دوقطبی ایجاد کند، نحوه مواجهه با دولت است. از قضا بحث واعظ محترم، معطوف به همین موضوع بود؛ اما جدای از این، نشانههایی از دوقطبی شدن جامعه در این زمینه در حال آشکارشدن است. بسیار روشن است که ایجاد «دوقطبی موافق و مخالف دولت در میان مردم» خواسته یا ناخواسته، مضرّ و سرشار از تهدید است. رهبر فرزانه انقلاب ۵ اسفند ۱۳۹۴ فرمودند: «در ایران اسلامی یک دوقطبی وجود دارد؛دوقطبی انقلاب و استکبار.» همچنین رهبر حکیم انقلاب، ۱۴خرداد سال ۱۳۹۵ فرمودند: «در همه دولتهایی که بنده بعد از رحلت امام مسئولیّت داشتم، توصیه میکردم ملّت باید با دولت همراه باشد؛ با اینکه دولتها سياستها و جهتگیریهای مختلفی داشتند؛ این با انتقاد کردن منافات ندارد.»
🔹راز و رمز حمایتهای امروز رهبر معظم انقلاب از دولت چهاردهم نیز بر همان منطق و تجربه پیشین استوار است. اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «موفقیت دولت، موفقیت همه ماست.» در اینجا «ما» یعنی آحاد مردم و مسئولان کشور. از این منظر به راه انداختن هرگونه اقدام ـ خواسته یا ناخواسته ـ برای دوقطبیسازی موافقان و مخالفان دولت در جامعه مذموم است؛
از سوی دیگر تدارک حمایت همهجانبه و نقد عالمانه و دلسوزانه از دولت برای تحقق منافع ملی و ایران قوی ضرورت دارد. عزیز غضنفری
📝 خاطره رهبرمعظم انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی از کشتار هفده شهریور
🔻آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز ۱۵ یا ۱۵ شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و سیاست رژیم (مبنی بر تقسیم مبارزان و به تبع آن ملت ایران به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل) را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔺روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
📚 بیانات در دیدار جمعی از پرستاران ۱۳۷۶/۰۶/۱۹
🔻آقای زیباکلام در کتاب «شاه کشتار نکرد» مدعی است که شاه آدمها را نکشتهاست...
✅ اما تاریخ چیز دیگری را گواهی میدهد!!
🔻ویلیام هیلی سالیوان، آخرین سفیر ایالات متحده در ایران در کتاب «مأموریت در ایران» مینویسد: صبح روز جمعه ۸ سپتامبر [۱۹۷۸/ ۱۷شهریور ۱۳۵۷ شمسی]، طبق برنامهریزی و قرار قبلی، تظاهراتی در میدان ژاله تهران در مقابل مجلس، برای عزاداری کشتهشدگان تظاهرات قبلی در قم شکل گرفت و درگیری با نیروهای نظامی که برای متفرق کردن آنها آمده بودند، به وقوع پیوست.
🔸به دنبال این درگیری فرمانده نظامی به سربازان دستور آتش داد. بازهم این نکته که اولین تیرها هوایی بود یا مستقیماً بهطرف جمعیت شلیک شد روشن نیست. به هر حال آنچه مسلم است سربازان بهطرف تظاهرکنندگان شلیک کردند و پس از آنکه گرد و غبار فرونشست، بیش از دویست نفر از تظاهرکنندگان کشته شده بودند.
🔺به نظر میرسید حتی دولت- و مخصوصاً شاه- از کثرت کشتهشدگان متحیر شده است.
📚 برشی از کتاب خدازاده به مناسبت سالروز قیام ۱۷ شهریور
#خود_تحقیرها | #پهلوی_بدون_روتوش
🟢«برنامه هفتم پیشرفت»، «مساجد» و «حوزههای علمیه»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸مساجد از بزرگترین پایگاههای ترویج اسلام و از بزرگترین سرمایههای فرهنگی و هویتی مسلمانان به شمار میروند. در عین حال، همگان میدانیم که مساجد در حال حاضر آن کارکردهای فرهنگی و اجتماعی و سیاسی مورد انتظار را تأمین نمیکنند. این مسأله علل و عوامل فراوانی دارد که در جای خود هم بررسی شده است.
♦️به هر حال، در قانون برنامه هفتم پیشرفت تکالیف و احکامی ذکر شده است که تحقق آنها میتواند گامی اساسی در جهت احیای کارکردهای فرهنگی و اجتماعی مساجد باشد.
🔹از مهمترین احکام و تکالیف برنامه هفتم پیشرفت در حوزه دین و فرهنگ میتوان به مواردی اشاره کرد که در ذیل ماده ۷۴ تحت عنوان اهداف کمّی برنامه هفتم پیشرفت ذکر شده است. از آن جمله توجه شما را به چند هدف کمّی این برنامه و الزامات و اقتضائات آن جلب میکنم:
✔️یک. «تا پایان برنامه (یعنی تا سال ۱۴۰۸) باید هر روستا و محله یک امام جماعت داشته باشد.»
🔻[در حال حاضر میدانیم که تعداد طلاب و روحانیانی که بتوانند به این وظیفه بسیار مهم یعنی «امامت جماعت یک روستا یا محله» بپردازند، و راهبری فرهنگی و اجتماعی و سیاسی یک روستا یا محله را به صورت اطمینانبخشی برعهده بگیرند، بسیار کمتر از میزان نیاز است. بنابراین، مدیریت حوزههای علمیه برای استفاده بهینه از این فرصت و کمک به تحقق این هدف برنامه هفتم، لازم است تدابیر مورد نیاز را به کار گیرد.]
✔️دو. «ده هزار مسجد به عنوان مسجد پایگاه قرآنی محله باید وجود داشته باشد.»
🔻[تحقق این هدف منوط به آن است که سختافزارها و نرمافزارهای لازم برای این منظور در آن ده هزار مسجد تدارک دیده شود. دست کم دههزار مربی مسجدی مطمئن و مجهز به معارف قرآنی باید تربیت شوند]
✔️سه. «تا پایان برنامه هفتم، ده میلیون حافظ قرآن باید تربیت شود.»
🔻[معلوم است که دستیابی به چنین هدفی چه میزان از مجاهدت و تدبیر و تلاش میخواهد.]
✔️چهار. «موسسات قرآن و عترت، باید سالانه ۲۵ درصد رشد داشته باشند.»
✔️پنج. در بند ث تبصره ۲ ماده ۷۵ قانون برنامه هفتم آمده است:
«وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مكلف است به منظور مردميسازي فعاليتهاي فرهنگي و استفاده از ظرفيت مساجد با همكاري مركز رسيدگي به امور مساجد، سازمان بسيج مستضعفين، سازمان تبليغات اسلامي، سازمان اوقاف و امور خيريه با كسب نظر شوراي عالي حوزههاي علميه و شوراي سياستگذاري ائمه جمعه و شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اقدامات قانوني لازم را براي تهيه و تصويب طرح مسجدمحوري در محلات ظرف سه ماه از لازمالاجرا شدن اين قانون پس از طي تشريفات قانوني انجام دهد.»
🔻[توجه داشته باشید که قانون برنامه هفتم در تاریخ ۱۸ تیر ۱۴۰۳ رسماً ابلاغ شد و با این حساب، یک ماه دیگر، پایان مهلت سهماههای است که در این تبصره آمده است! امیدوارم که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر متولیانی که در این بند ذکر شده است، به ویژه شورای عالی حوزههای علمیه، بتوانند با جدیت به وظیفه خود عمل کنند.
هدایت شده از عماریار
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 جمعهای سیاه؛ جوخه اعدام دسته جمعی شاه در ۱۷ شهریور...
⭕️ موشکافی قیام خونین ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ و کشتار بیرحمانه مردم توسط رژیم شاهنشاهی در قسمت هشتم از مجموعه مستند #در_برابر_طوفان
📺 تماشا در لینک زیر:
🌐 B2n.ir/dbtue
✅ در #عماریار، با خانواده فیلم ببینید
🆔 @AmmarYar_IR
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌راوی اصالت و شجاعت زنان کاشانی هستند.
به مناسبت قیام ۱۷ شهریور و کشتار جمعی از مردم به دست ماموران ستم شاهی پهلوی ۱۳۵۷
تنها شهیده انقلاب اسلامی شهرستان کاشان که به شهادت رسید
🌹شهیده کبری صفا
متولد:۱۳۲۶/۰۵/۱۲ کاشان
از دیار دارالمومنین شهر کاشان
🌹🕊شهادت:
جمعه سیاه وخونین ۱۳۵۷/۰۶/۱۷
میدان ژاله تهران
مدفون شده دشت افروز کاشان
دری به سوی یاران عاشق
#کمیته_فضای_مجازی
#کنگره_ملی_شهدای_کاشان
═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮
🆔 @shamsa_kashan
🔰جمعه سیاه یا سپید؟!
✍️ محسن صیاد قنبری
🔹امروزه بازار جنگ روایتها در کشور ایران اسلامی ما بسیار گرم و داغ است و این جنگ به طرزی افکار عمومی جامعه ما را تحت تأثیر قرار میدهد که گویی عدهای سیاه را سفید و سفید را سیاه میبینند.
🔹یکی از دلایل ضربه خوردن کشور و ملت ما از دشمنان در مقاطع زمانی مختلف، فراموشی تاریخ واقعی دوران قبل از انقلاب در گذر زمان بوده است، دورانی که سرشار از حوادث گوناگون، سرکوبها، تظاهرات، شکنجهها و کشتار بوده است.
🔹یکی از حوادث مهمی که مهر تاییدی بر دیکتاتوری و جنایت محمدرضا پهلوی بوده قیام خونین روز جمعه ۱۷ شهریور در میدان شهدا (ژاله سابق) است که تعداد زیادی از مردم با فشنگهای سربی داغ ارتش رژیم شاهنشاهی سرکوب و شهید شدند.
🔹البته تا پیش از این نیز شاهد قیامهای متعدد مردمی نیز بودهایم که از جمله آنها میتوان به قیامهای ۱۵ خرداد سال۴۲، قیام ۱۹ دی سال ۱۳۵۶ قم، قیام ۲۹ بهمن تبریز سال ۱۳۵۶ و ... اشاره نمود.
🔹قیامهایی که حکایت از ظلمها، ستمها و فسادهای درباری محمدرضا پهلوی و اطرافیانش میباشد که با پیروزی انقلاب اسلامی و فرار شاه خائن، مردم کشورمان، خوشحالی وصفناپذیری را از خود ابراز نمودند.
🔹انقلاب اسلامی از زمان پیروزی تا به اکنون تهدیدات و حوادث سختی را گذرانده و میگذراند اما آنچه که مهم است اینکه باید در خصوص تاریخ واقعی در قبل و بعد از انقلاب روایتگری صحیح صورت گیرد.
🔹امروزه در عصری زندگی میکنیم که دشمنان ایران و اسلام با غولهای رسانهای خود اعم از #ماهواره، فضای مجازی و ... سعی دارند از دوران پس از انقلاب، دورانی سیاه و سرشار از عقبماندگی، بدبختی، ظلم و ستم و دوران قبل از انقلاب را سراسر زیبایی و پیشرفت، دموکراسی و خوشبخت بودن مردم معرفی نمایند. بنابراین لازم و واجب است براساس منویات مقام معظم رهبری (مدظله) جهاد تبیین جدی گرفته شود و در خصوص وقایع قبل از انقلاب بخصوص قیام خونین ۱۷ شهریور و سایر اتفاقات از این دست، تبیین و روشنگری خلاقانهای صورت گیرد و الا ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار دوباره آن خواهد بود.
📌در پایان، عرایضم را با سخنان مقام معظم رهبری (مدظله) به پایان میرسانم که فرمودند:
«شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدّس را روایت نکنید، دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد؛ توجیه میکند، دروغ میگوید آن هم ۱۸۰ درجه خلاف واقع؛ جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.» ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
🔰 پیام یک تصویر ۴۵ ساله
🔻این تصویر که مربوط به راهپیمایی ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ می باشد ، بخوبی گویای خواست ملت مومن و مسلمان ایران مبنی بر تشکیل حکومت اسلامی، به رهبری امام خمینی یعنی ولی فقیه است.🇮🇷
البته این تصویر قطره از اقیانوس بی کران ، اسلام خواهی ملت سرافراز ایران اسلامی، از خرداد ۱۳۴۲ تا همین امروز است.
مجد و عظمت و استحکام نظام مقدس جمهوری اسلامی صلوات.🇮🇷
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
🔹به اذعان بسیاری از کارشناسان، رویکرد و جهتگیری دولت سیزدهم، کشور را در مسیر درست قرار داد؛ به گونهای که بیشتر شاخصهای کلان اقتصادی در سال ۱۴۰۳ به نسبت سال ۱۴۰۰ بهبود یافتند. ریلگذاری درست کشور در دولت سیزدهم منجر به این شد تا پس از شهادت خادم جمهور، عملکرد این دولت در مجموع، بارها از سوی رهبری و اغلب کارشناسان اقتصادی مورد تمجید قرار گیرد و حتی رهبری شهید رئیسی را در تراز امیرکبیر تحلیل کنند.
🔸با وجود این، رصد جراید و فضای مجازی نشان میدهد یک خط رسانهای دقیقی با ظرافت و تکنیکهای عملیات روانی به دنبال از بین بردن محبوبیت شهید رئیسی و القای ناکارآمدی او در اذهان عمومی است. این خط رسانهای با ظرافت ماهرانهای ضمن استفاده گزینشی از اطلاعات و برداشتهای ناقص از آمار سعی دارد دستاوردها و موفقیتهای دولت سیزدهم را انکار و اینگونه وانمود کند که دولت چهاردهم صرفاً یک ویرانه تحویل گرفته است!
🔹برای نمونه، نادیده انگاشتن اقدامات دولت سیزدهم در تأمین و توسعه برق، تفسیرهای جهتدار از میزان ذخایره گاز و بنزین کشور، القای خالی بودن موجودی خزانه و ... مواردی هستند که جریان رسانهای با دستکاری آمار، برداشتها و تحلیلهای ناقص از اطلاعات و تحریف واقعیات سعی میکند موفقیتهای دولت شهید رئیسی را انکار کرده و اینگونه القا کند که دولت چهاردهم وضعیت مناسبی از زیرساختها را به نسبت سال ۱۴۰۰ تحویل نگرفته است.
🔸فارغ از مبرهن بودن نادرستی بسیاری از ادعاهای این افراد، مسئله مهم این است که چنین دستوری از یک جریان سیاسی چه نسبتی با شعار آنها در برهه اخیر مبنی بر وفاق ملی دارد؟ وفاق ملی باید در سایه همدلی و وحدت تحقق یابد یا در سایه اتهام زنی و نادیده انگاشتن زحمات و دستاوردهای دولت گذشته؟ البته منظور این نیست که نقد نکنیم، بلکه سخن این است که چگونه نقد کنیم که پازل دشمن را در جنگ شناختی تکمیل نکنیم. اگر این جریان سیاسی مدعی است، هدف از وفاق ملی ایجاد امید در جامعه است، آنگاه این سؤال مطرح میشود که بزرگنمایی مشکلات کشور و ایجاد ناامیدی نسبت به آنچه با آن روبهرو هستیم، چگونه با هدف آنها همخوانی دارد؟
🔹مسئله مبارزه با فساد و حل و فصل مشکلات معیشت مردم، کارویژهٔ همه دولتها بوده و بدیهی است جریان اصلاحطلب یا اصولگرا با آگاهی کامل نسبت به مشکلات کشور به عرصه انتخابات وارد میشوند و لذا آنگاه که از سوی مردم، انتخاب و مأمور تشکیل دولت میشوند، باید پیش از مقصرسازی دولتهای گذشته که به ناامیدی در جامعه منجر میشود، همت خود را بر تحقق شعارهای خود متمرکز کنند. همچون شهید رئیسی عزیز که در بدو شروع دولت فرمودند: «تمایلی ندارم که در تریبون بگویم چه چیزی را تحویل گرفتیم... آمدهام که برای مردم خدمت کنم.»
📝 بسیجی بودم، هستم و خواهم بود!
🔸مسعود پزشکیان دیروز ۱۷ شهریور ماه در بازدید از فعالیتهای زیربنایی و زیرساختی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) بیان کرد: «ما هم جزء شما بوده و هم بسیجی بوده، هستیم و خواهیم بود. این نگاه بسیجی به معنای واقعی میتواند مملکت را نجات دهد. ان شاءالله دست به دست هم داده و کاری کنیم که مردم ما به شما، ما و نسلی که رفتند و جان دادند و زندگی خود را گذاشتند تا استقلال و آزادی را برای ما بیاورند، افتخار کنند.»
🔹 چرایی بسیجی بودن و تداوم آن در سبک مدیریتی و رفتاری رئیس جمهور دراین بازدید و در ادامه صحبت کاملاً شفاف، عمیق و با ذکر مصداق تصریح شده است: «باید جلسهای با بچههای بسیج برای ساختن یکسری مدارس برگزار کنیم. ما تجربه موفقی برای ساخت خانههای بهداشت به شکل بسیجی در تبریز داریم. در عرض شش ماه بالغ بر ۶۰۰ خانه بهداشت را با همین شیوه ساختیم. ما فقط مصالح میدادیم، ولی مردم کمک میکردند. بچهها کار میکردند. مهندسان داوطلبانه کار میکردند. بنده تصور میکنم اگر جلسهای برگزار کنیم، میتوانیم تمام مشکل مدارس را در مناطق محروم برطرف کنیم.»
✅ بدون تردید لزوم کار جهادی با تأکید بر شب و روز نشناختن، خستگیناپذیری، بی مزد وبی منت کار کردن و اجتناب از کنترل از راه دور، توجه به ظرفیتهای بزرگ کشور و شناخت داشتهها، استعدادها و ظرفیتهای قابل به فعلیت رسیدن، داشتن همت بلند با دنبالگیری و جدیت موردنیاز و مداوم، تکیه بر توان داخلی کشور، بهرهگیری از کارشناسان مؤمن، متعهد، صادق و انقلابی، پیگیری مسئله عدالت در ارائه راهکارهای اجرایی، مراقبتها و تأثیر آن در کاهش شکاف اجتماعی، مجموعه ویژگیهای در هم تنیده و به هم پیوستهای است که در فرهنگ و روحیه بسیجی یافتشدنی است. بدیهی است که تحقق این خصوصیات در نوع رفتار، تداوم و نتیجه کار مشخص میشود. برای نمونه، ساختن ۶۰۰ خانه بهداشت در عرض شش ماه از جمله این موارد به شمار میآید.
🔰 نکته نهایی و قابل تأکید این است که مهمتر از پیام چرایی «بسیجی بودم، هستم و خواهم بود» از سوی رئیس محترم جمهور، پیامی راهبردی به زیر مجموعه از وزیران گرفته تا پایینترین مناصب دولتی است. قطعاً رمز موفقیت، پیشبرد سریع و هدفمند امور در بهکارگیری و پایبندی به روحیه بسیجی بودن است که البته ضمانت تحقق این راهبرد نیز در گرو انتخاب همکاران خوب با توجه به تأکیدات رهبر معظم و فرزانه انقلاب اسلامی در سه بازه زمانی قبل از انتخابات (عید غدیر) و بعد از انتخابات روز تنفیذ و نیز در هفته دولت سال جاری است.
✍🏻حسین عباسیان
╰❀🌸❀╯