12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قهرمان "تونل آزادی" کیست؟
🔰در چنین روزی...
▫️سال ۱۲۹۳
پس از تجاوز نیروهای عثمانی در جریان جنگ جهانی اول، دولت روسیه نیروهای خود را وارد ایران كرد و در یك درگیری شدید میان نیروهای روس و عثمانی، تبریز به وسیله ی نیروهای روس تصرف شد.
▫️سال ۱۲۹۶
شهرهای همدان، سنندج و تعدادی از شهرهای استان آذربایجان به وسیله ی نیروهای قزاق به آتش كشیده شد و اموال مغازه ها به تاراج رفت.
▫️سال ۱۳۴۸
سید حسن تقیزاده استاد اعظم لژ فراماسونری، عاقد پیمان دارسی در ۱۳۱۲ و از چهرههای اصلی مبارزه با دیانت در نهضت مشروطه درگذشت.
▫️سال ۱۳۵۷
بازگشت امام خمینی به تهران دوباره به تاخیر افتاد.
تعدادی از پرسنل نیروی هوایی، همافران و كاركنان كارخانه ی مسلسل سازی وابسته به صنایع نظامی در خیابان های تهران علیه رژیم راهپیمایی كردند.
كاركنان بانك ها در اعتراض به كشتار مردم یك هفته را تعطیل اعلام كردند.
در تظاهرات گستردهی مردم علیه رژیم پهلوی در بستن فرودگاه مهرآباد، به دستور ژنرال هایزر آمریکایی، نظامیان رژیم پهلوی بر روی مردم آتش گشودند که باعث شهادت دهها تن از مردم شدند.
▫️سال ۱۳۵۸
پنج تن از مقامات كنسولی آمریكا در تهران كه در جریان گروگانگیری از سفارت آمریكا فرار كرده بودند به همراه یك وابسته ی اقتصادی آمریكا در تهران بعد از سه ماه پنهان شدن در سفارت سوئد و كانادا، مخفیانه با گذرنامه ی كانادایی از تهران گریختند.
#تقویم تاریخ
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰داغ شدن هشتگهای مذاکره ایران و آمریکا
🍃🌹🍃
🔹ظریف در مصاحبه اخیر خود گفته است که مشاورههای غلط موجب خروج ترامپ از برجام شده و اشتباه از سوی مشاوران وی بوده نه خود ترامپ.
🔹کاربران شبکههای اجتماعی نیز ویدئویی آرشیوی منتشر کردند که در آن ظریف نظر دیگری داشته است.
🇮🇷🇵🇸
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی (۱)
1⃣ کشتیرانی، دیروز و امروز
🍃🌹🍃
🔹تعداد کشتیهای تجاری
سال ۱۳۵۷، تعداد ۴۲ کشتی
سال ۱۴۰۳، تعداد ۹۴۲ کشتی
🔹ظرفیت حمل بار ناوگان کشتی ایران
سال ۱۳۵۷، میزان ۵۵۲هزار تن
سال ۱۴۰۳، میزان ۲۰میلیون تن
❇️ اکنون رتبه ۲۲ جهان از لحاظ ظرفیت حمل بار هستیم
پس از ایران، امارات با ۶۳۶ فروند کشتی و پس از آن عربستان با ۴۱۳ فروند کشتی قرار دارند.
#ایران_قوی | #فجر۴۶
🔁 برای دریافت فایل باکیفیت اینجا را بزنید.
🇮🇷🇵🇸
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی (۲)
2⃣ فولاد ایران، دیروز و امروز
🍃🌹🍃
🔹میزان تولید
سال ۱۳۵۷، سالانه ۰/۵ میلیون تن
سال ۱۴۰۳، سالانه ۳۲ میلیون تن
🔹رتبه تولید در جهان
سال ۱۳۵۷، بدون رتبه و جزء واردکنندگان بودیم
سال ۱۴۰۳، دهمین رتبه تولیدکننده جهان
❇️ اکنون ایران رتبه دهم جهان و برتر از کشورهایی چون ایتالیا، عربستان، فرانسه و کاناداست.
#ایران_قوی | #فجر۴۶
🔁 برای دریافت فایل باکیفیت اینجا را بزنید.
🇮🇷🇵🇸
#دستاوردهای_انقلاب_اسلامی (۳)
3️⃣ فولاد ایران، دیروز و امروز
🍃🌹🍃
🔹تعداد پزشک
سال ۱۳۵۷، در هر دههزار نفر ۳ پزشک (حدود نیمی از پزشکان از کشورهایی چون بنگلادش، هند و پاکستان بودند.)
سال ۱۴۰۳، در هر دههزار نفر ۱۳ پزشک (بیش از ۱۴۰هزار پزشک در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تربیت شدهاند)
🔹تعداد بیمارستان فعال
سال ۱۳۵۷، تعداد ۳۵۷ بیمارستان فعال
سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۲۰۰ بیمارستان فعال
❇️ اکنون میزان رشد ایران در شاخص تعداد پزشک در طی ۴ دههی گذشته برتر از کشورهایی چون چین، فرانسه، ژاپن، سوئیس و کانادا است.
#ایران_قوی | #فجر۴۶
🔁 برای دریافت فایل باکیفیت اینجا را بزنید.
#عکس_نوشت
#معیار_فرمانده
🔰هرچه بزرگتر میشوید، تواضعتان بیشتر شود
🍃🌹🍃
🔹یکی از آفتها در بسیج، غرور است. ما که حالا بسیجی هستیم به دیگران به چشم تحقیر نگاه کنیم؛ این آفت است؛ این آفت است. هرچه بزرگتر میشوید، هرچه بالاتر میروید، تواضعتان بیشتر بشود؛ خشوعتان پیش خدای متعال بیشتر بشود.
۱۳۹۴/۰۹/۰۴
🔰اهداف یک سفر
🔹هیئت سیاسی ـ اقتصادی ایران به ریاست وزیر امور خارجه برای دیدار و گفتگو با مقامات طالبان وارد شهر کابل، پایتخت افغانستان شد.
این سفر که نخستین حضور وزیر امور خارجه ایران در افغانستان پس از بازگشت طالبان به قدرت است، فراتر از یک اقدام دیپلماتیک معمولی بوده و فرصتی برای تعیین چشماندازی پایدار در روابط دو کشور به شمار میآید. «سیدعباس عراقچی» گفته است سفر انجام شده بسیار خوب بوده و موجب درک بهتر دو طرف شده است، اما درباره نتایج این سفر باید گفت:
۱ـ احیای جایگاه افغانستان در سیاست خارجی ایران: این سفر نشاندهنده توجه ویژه ایران به افغانستان به منزله همسایه شرقی خود است. طی سالهای اخیر، برخی مدعی کاهش اهمیت افغانستان در سیاست خارجی ایران بودند؛ اما این سفر و انتصاب «علیرضا بیگدلی» بهعنوان سرپرست سفارت ایران در کابل، حاکی از تلاش ایران برای تقویت این روابط است.
۲ـ تعمیق همکاریهای اقتصادی: افغانستان یکی از بازارهای مهم صادراتی ایران به شمار میآید. با وجود نوسانات تجاری، حجم صادرات ایران به این کشور همچنان در جایگاه بالایی قرار دارد. افزون بر این، بندر چابهار نقش کلیدی در توسعه تجارت و ترانزیت میان دو کشور دارد. در این سفر، تیمی از فعالان اقتصادی ایران، عراقچی را همراهی کردند تا راهکارهایی برای افزایش همکاریها در حوزههایی، همچون حملونقل، زیرساخت و انرژی ارائه دهند.
۳. مدیریت چالشهای امنیتی و مرزی: ایران و افغانستان بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند که با چالشهایی، مانند قاچاق مواد مخدر، ورود غیرقانونی اتباع و تنشهای امنیتی مواجه است. تقویت امنیت مرزی و ایجاد سازکارهای مشترک برای مقابله با این تهدیدها از اولویتهای این سفر بوده است.
۴ـ شروع روابط جدید دیپلماتیک: این سفر فرصتی برای بازتعریف چارچوب روابط ایران با حکومت سرپرست افغانستان است. تلاش برای تدوین سند جامع همکاریهای راهبردی میتواند گامی مؤثر برای حل مسائل دوجانبه، از جمله مسئله به رسمیت شناختن طالبان بهعنوان دولت قانونی افغانستان باشد.
با وجود تعاملات گسترده میان ایران و افغانستان، نبود یک سند جامع و مدون ضعف بزرگی در روابط دو کشور است. این سند میتواند چارچوبی برای حلوفصل اختلافات، تقویت همکاریها و بهرهبرداری از ظرفیتهای مشترک باشد. از مزایای امضای سند جامع همکاری، حل مسائل دوجانبه نظیر حقابه، امنیت مرزی و وضعیت مهاجران، تقویت اعتماد متقابل و کاهش تنشها، تثبیت جایگاه ایران بهعنوان شریک راهبردی افغانستان، افزایش همکاریهای اقتصادی و ترانزیتی در منطقه و تدوین چشمانداز روابط ایران و افغانستان است. سفر دکتر عراقچی به کابل فرصتی برای ارتقای روابط ایران و افغانستان به سطح راهبردی است.
✍️مصطفی علیجانزاده
Sedaye enghelab kar.mp3
7.96M
🔰توهم اقتدار دشمن شکسته شد
🍃🌹🍃
🔸رهبر انقلاب:"کار نرمافزاری دشمن، فاصلهانداختن بین واقعیت و تصور افکار عمومی است، امروز کار اساسی و مهم برای دستگاههای تبلیغاتی ما، پاره کردن پردهی توهم اقتدار دشمن است؛ نگذارید تبلیغات دشمن بر روی افکار عمومی اثر کند".
🔹با آتش بس در غزه این پرده به کنار رفته و همگان بویژه صهیونیست ها به قدرت مقاومت بیشتر پی بردند...
99.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🔰مستند جدید الجزیره دربارهی طوفانالاقصی را با زیرنویس فارسی ببینید
21.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منظور از دشمن بیرونی چیست؟
🍃🌹🍃
🔹«همهی کسانی که به نحوی از انقلاب یا از هدفهای انقلاب متضرر میشدند، اینها جلوی انقلاب ایستادند. از امنیت یک عدهای متضرر میشوند، از عدالت یک عدهای متضرر میشوند، از نفی حاکمیت طاغوت یک عدهای متضرر میشوند، از نفی سلطهی بیگانه یک جماعتی متضرر میشوند، از نفی استبداد یک عدهای متضرر میشوند... اینها همه در مقابل انقلاب صف کشیدهاند. تا الان هم این صفکشی ادامه دارد... سال اول انقلاب در تقریباً چهارگوشهی کشور با شعار قومیت، کانونهای جنگ و درگیری به وجود آمد. در بلوچستان، در کردستان، در ترکمنصحرا، در نقاط مختلف؛ با بهانهی قومیت...بعد جنگ تحمیلی بود؛ هشت سال. شما ببینید این نیروی متراکمی که ملت ما در مقابلهی با دشمن گذاشت و توانست دشمن را به زانو دربیاورد -نه فقط صدام را،بلکه آن کسانی که پشت سر صدام بودند،اینها به زانو درآمدند در مقابل انقلاب اسلامی-اگر در خدمت به سمت هدفهای عمرانی و آبادانی و سازندگی جمهوری اسلامی بنا بود قرار بگیرد، چقدر کار پیش میرفت... بنابراین انحصارطلبان جهانی از یک طرف، اشرار داخلی از یک طرف،توطئههای ابرقدرتها از یک طرف، دست اغواگر تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادىِ آن ابرقدرتی که دستش از ایران با انقلاب اسلامی کوتاه شده بود از یک طرف،اینها همه در مقابل این حرکت عظیم ملت ایران ایستادند. شما ببینید
با وجود این موانع، حالا بیائید ارزیابی کنید ببینید حرکت انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به سمت آن هدفها چطور بوده. ۸۷/۲/۱۴»
#کارنامه_انقلاب_اسلامی