فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سردار حاجی زاده درباره موشک ۳۵۸ میگوید ...
#ثامن | #تحلیل | #روشنگری
#پایان_اسقاطیل | #جهاد_تبیین
ـــــــــــــــــــــــ
♨️ روایت کلان (استراتژیک)؛ بهترین الگوی روایت
💥در حاشیه روایت های متناقض از نطق یک نماینده
🖌 ابوذر یاسری
دبير انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
مدیر مرکز جنگ روایت ها و ارتباطات بین الملل
1⃣ ابزارهای در اختیار «نماینده مجلس» برای ایفای مسئولیت نمایندگی ملت، متعدد است؛ از آن میان، یکی هم «نطق» است
2⃣ «نطق» نماینده می تواند «پرشور» باشد که در ادوار مختلف مجلس از اول تاکنون از سوی بزرگان و برخی شهدای نامدار انقلاب وجود داشته و همچنان ادامه دارد.
3⃣ «نطق پرشور» می تواند «نمایشی» باشد یا از سر دغدغه و «مسئولیت پذیری»!
4⃣ «نطق پرشور دغدغه مند» می تواند دارای ایراداتی اعم از: «نقاط ضعف» یا «تهدیدها» یی باشد و صددرصد بدون غلط نباشد.
5⃣ «نطق پرشور دغدغه مند» می تواند دارای «نقاط قوت» و «فرصت ها» یی برای انقلاب و کشور باشد.
6⃣ بهترین الگوی روایت عملکرد کارگزاران نظام از جمله نمایندگان مجلس، فارغ از جایگاه یا گرایش سیاسی آنان، «روایت کلان (استراتژیک)» است.
7⃣ در کلان روایت، «ضعف ها» در کنار «قوت ها» تصویر می شود و «تهدیدها» در کنار «فرصت ها». مخفف آن در زبان لاتین (SWOT)
8⃣ تکیه صرف بر برخی «نقاط ضعف» یا «تهدیدها» در روایت ما از نطق نماینده، تصویر «نقاط قوت» و «فرصت ها»ی آن برای انقلاب اسلامی را زائل خواهد کرد و بالعکس.
9⃣ «روایت جزء نگر» از یک نطق، اجحاف در حق خود شخص روایت کننده بوده، موجب خروج تصویرپردازی وی از قاب درستی و انصاف است.
#کلان_روایت
#یادداشت_تحلیلی
🔰 اظهاراتی که حاکی از «نفوذ» است (۱)
🍃🌹🍃
🔸اسناد زیادی حکایت از آن دارد که جمعبندی مقامات سابق و کنونی دو حزب جمهوریخواه و دموکرات از سیاستهای آمریکا در منطقه ما، طی نزدیک به سه دهه اخیر (از ۱۳۸۰ / ۲۰۰۰ تاکنون) «شکست» است. «شورای آتلانتیک»، مؤسسه کهنهکار وابسته به وزارت امور خارجه، دفاع و سرویس اطلاعات خارجی آمریکا ـ CIA ـ در آخرین گزارش مبسوط خود ـ ۱۸ آذرماه گذشته ـ نوشت «مقابله با ایران مستلزم اتخاذ یک راهبرد دوحزبی بلندمدت است که میتواند دربرگیرنده دولتهای مختلف باشد که براساس آن، آمریکا میتواند صبورانه و قاطعانه با تلاشهای ایران به منظور بیرون راندن آمریکا از خاورمیانه مقابله کند». دو حزب اصلی آمریکا که طی نزدیک به ۲۰۰ سال گذشته همواره قدرت بین آنها دست به دست شده است، از سال ۱۳۵۷ بهطور کامل و بدون خلأ با مردم ایران درگیر بوده و به انواعی از اقدامات سخت، از درگیری نظامی تا تحریمهای شدید اقتصادی و تا انواعی دیگر از اقدامات سخت متوسل گردیدهاند که به دلیل اشراف کافی مخاطب محترم به برشمردن آنها نیازی نیست. حالا بعد از ۴۶ سال از ابراز و اعمال انواع دشمنیهای مقامات دو حزب، در شورای آتلانتیک میگویند دستیابی به موفقیت در مقابله با ایران، مستلزم اتخاذ یک راهبرد بلندمدت است! هیچ تردیدی در این نیست که آمریکاییها از همان بهمن ۱۳۵۷ در مواجهه با مردم و انقلاب ایران، هدف راهبردی بلندمدت داشتهاند و تحریمها که از زمان ریاستجمهوری جیمی کارتر در سال ۱۳۵۸ تا زمان فعلی ـ پایان ریاستجمهوری بایدن ـ بدون وقفه استمرار پیدا کردهاند، از وجود هدف راهبردی بلندمدت آنان حکایت میکند؛ چرا که در برنامهریزی نوعاً وقتی اجرای یک سیاستی از ده سال فراتر میرود، به آن «سیاست بلندمدت» میگویند. در واقع شورای آتلانتیک در آخرین گزارش خود، به شکست سیاستهای بلندمدت آمریکا در قبال ایران اعتراف کرده نه به فقدان آن.
🔸همین یک هفته پیش درج یک مطلب در توئیت یا صفحه دونالد #ترامپ جنجال به پا کرد. در این متن آمده بود «نتانیاهوی حرامزاده میخواهد ما را با ایران درگیر کند». این هم یک برگ از صدها برگی است که از کنار گذاشتن مواجهه نظامی با ایران از سوی هیئت حاکمه آمریکا، حتی از سوی افراطیترین عضو آن حکایت میکند. خب آمریکا یک زمانی جنگ هشت ساله علیه ایران به راه انداخت و در سال ۱۳۶۷ در خلیجفارس مستقیماً وارد درگیری نظامی با ایران شد، چرا حالا از درگیری نظامی با ایران اجتناب میکند؟ قدرت نظامی آمریکا که از سال ۱۳۵۹ و سال ۱۳۶۷ کمتر نشده است، دلیل آن توان کنونی ملت ایران در شکست دادن چنین سیاستی است و این دستاورد سیاستهای دفاعی جمهوری اسلامی میباشد.
🔸در بعد اقتصادی هم همین است. آمریکا با هدف تسلیم ایران ۴۶ سال سیاست تحریم دنبال کرده و ضربات زیادی هم به اقتصاد ملی ایران زده است، اما به گواهی فعال بودن بازار اقتصادی ایران و ابقاء تجارت خارجی آن و پیشرفتهای بزرگ کشور در ایجاد انواع زیرساختهای اقتصادی در حوزههای مختلف و حضور فعال ایران در اتحادیههای بزرگ اقتصادی دنیا و تحقق رشد ۴ درصد اقتصادی در یکی ـ دو سال اخیر و افق رشد اقتصادی 8 درصد در پایان برنامه هفتم، از شکست این سیاست راهبردی بلندمدت آمریکا در قبال ایران خبر میدهد. پس کاملاً واضح است که مواجهه سختافزاری آمریکا با ایران که یک سیاست راهبردی بلندمدت بوده، مدتهاست که به شکست انجامیده و در پی آن صدها برگ سند مبنی بر شکست برنامه بلندمدت راهبردی اقتصادی آمریکا علیه #ایران و یأس مقامات #آمریکا از مؤثر بودن ادامه پیگیری آن، منتشر شده که گزارش جامع آذرماه سایت شورای آتلانتیک یکی از آنهاست.
🔸اما با این وجود واقعیت آن است که آمریکاییها در جنگ نرم و تدوین سیاستهای راهبردی بلندمدت آن در قبال ایران، موفقیتهایی نیز داشتهاند و اینک به دستاورد اساسی در این موضوع فکر میکنند و باید توجه داشت که کار در این حوزه چندان آسان نیست. مشکل اصلی ما در مواجهه با آن دو چیز است؛ یکی اینکه اغلب مسئولین سابق و کنونی کشور طی دو دهه گذشته نسبت به اینکه دشمنان میتوانند از طریق توفیق در جنگ نرم، عدم توفیق خود در جنگ سخت را جبران کنند و در این مسئله به امکانات خود در داخل ایران چشم دوختهاند، توجه لازم نداشتهاند. بعضی از آنان اساساً چنین عرصهای را نه عرصه دشمنی بلکه عرصه طبیعی و تبادل طبیعی فکر دانستهاند! در حالی که در این میدان عرصه فکر وجود ندارد، بلکه عرصه دروغ و اغوا وجود دارد.
🔸دلیل دوم این است که بعضی از جریانات سیاسی نمونههایی از تأثیر ترفندهای روانی دشمن در عرصه جنگ نرم را به عنوان یک پل برای نشان دادن پیروزی خود یا پیروزی جناح خود استفاده میکنند!
🔻 ادامه دارد...
👤 سعدالله زارعی
🔰 اظهاراتی که حاکی از «نفوذ» است (۲)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در چنین فضائی دشمن میتواند به راحتی و بدون هزینه از افرادی در داخل نظام سیاسی ایران استفاده کند و کار خود را پیش ببرد.
🔸کمااینکه شاهد هستیم که دشمن برای تغییر باورها در مورد کارآمدی ایران پس از انقلاب ـ علیرغم آنکه در محافل کارشناسی آنان به اقتدار و کارآمدی نظام سیاسی ایران اعتراف مکرر شده است. ـ دروغپردازی کرده و ایران کنونی را فاقد توانایی در عرصههای قدرت معرفی میکند. بعد همین دشمن در رسانههای خود (بیبیسی، رادیو فردا، ایران اینترنشنال، دویچهوله، یورونیوز و...) به موردی از اظهارات در داخل ایران استناد کرده و دروغ خود را «امر واقع» معرفی مینماید! و این به صورت هر روزه منتشر میشود یعنی هر روز «استنادی مشخص» به سخن یک یا چند مسئول جمهوری اسلامی را همزمان در رسانههای مختلف (که بدون شک ابزارهای عملیات روانی و رسانهای هستند) منتشر مینمایند. کاملاً پیداست که ماشین دروغپراکنی دشمن بدون چنین استنادات و استفادههایی پیش نمیرود. حتی در مورد ناکامی پیدرپی دشمن در دو جنگ نظامی و اقتصادی هم اظهارات خلاف واقع مقامات و دستگاههای جمهوری اسلامی برای دشمن موضوعیت دارد. دشمن با استناد به بعضی سخنان مسئولان و دستگاههای جمهوری اسلامی وانمود میکند در همین دو عرصه هم موفقیتهای بزرگی داشته و سیاستهای آن در مواجهه با مردم ایران به نتایج مهمی رسیده است.
🔸میتوان گفت شهروندان ایرانی در دو چیز تردیدی ندارند، یکی اینکه کشورشان طی دهههای اخیر در حوزههای مختلف حتی در حوزه اقتصادی به پیشرفتهای «بسیار بزرگی» رسیده است و دیگر اینکه کشورشان در طول نزدیک به پنج دهه گذشته، در همه حوزهها بهخصوص در حوزه اقتصادی زیر فشار سنگین دشمن قرار داشته است. جمعبندی نهائی مردم این است که دشمن آسیبهایی زده ولی نتوانسته کشور را از مسیر حرکت و پیشرفت بازدارد. یک سؤال اساسی وجود دارد؛ آیا همین تصور که کاملاً با واقعیت تطبیق دارد ـ یعنی نه میتوان رشد چندین برابری اقتصادی و پیشرفت ایران 1403 نسبت به ایران 1356 را نادیده گرفت و نه میتوان 46 سال دشمنی آمریکا علیه ایران را افسانه خواند ـ در اکثر مقامات فعلی کشور رسوخ دارد؟ آیا با توجه به نبرد هوشمند نرم دشمن که میخواهد از یکسو ایرانِ «جمهوری اسلامی» را ویران نشان داده و از سوی دیگر خود را در مقام دلسوز و ناصح ملت ایران جا بزند، مسئولان وزارتخانههای فرهنگی کشور، پا در میدان بیان حقایق موجود ایران هستند یا پا در رکاب دشمن در ناتوان معرفی کردن ایرانِ «جمهوری اسلامی»اند؟ دردمندانه باید گفت بخش قابل توجهی از دستاندرکاران فرهنگی فعلی پا در رکاب ناتوان معرفی کردن کشور و تاریک نشان دادن افق ایران هستند! چرا؟
🔸در حسن باطن بعضی مقامات فرهنگی کشور که متأسفانه پا در رکاب دشمن در سیاهنمایی از ایران و رو به تهدید نشان دادن آن هستند، لزوماً تردید وجود ندارد، اما چرا آنان در کار تکمیل پازل دشمن هستند؟ در اینجا طبعاً یک پاسخ باقی میماند و آن «نفوذ» است. این قلم چند ماه پیش، نامهای خصوصی در حدود 25 صفحه به یکی از مسئولان فرهنگی ـ رسانهای کشور نوشت و با آوردن موارد، نشان داد که گرفتار پدیده نفوذ شده است. او در پاسخ کوتاه خود نوشت شما دچار سوءظن شدهاید، در حالی که در اسناد ارائه شده جایی برای فرار او از واقعیت نفوذ وجود نداشت.
🔸این قلم تردیدی ندارد که وقتی شاهد پر شدن پازل دشمن در توهمپراکنی و دروغپردازی علیه جمهوری اسلامی از سوی کسانی هستیم که در حسن باطن آنان شک نداریم، پای نفوذ به میان میآید و نفوذ با فرد کاری میکند که به تعبیر ششم فروردین ماه 1368 حضرت امام خمینی رحمهًْالله علیه (خطاب به آقای منتظری) او را تا جهنم یعنی تا انکار همه حقایق ـ در اینجا انکار حقانیت جمهوری اسلامی در نبردی که دشمنانش علیه آن به راه انداختهاند ـ میکشاند. این را باید توجه کرد.
🔸همین چند روز پیش رسانههای شناختهشده دشمن بهطور همزمان و با عبارات کاملاً شبیه به هم به نقل از یک مقام جمهوری اسلامی نوشتند «وضع زابل 50 سال است تغییری نکرده است». کاملاً پیدا بود که آن شخص مسئول در سخنرانی خود چندین گزاره مثبت درباره ایران و افق آن مطرح کرده بود اما این یک عبارت به کار دشمن میآمد و همین هم تیتر مشترک رسانههای آن شد و به بازار اتهامپراکنی علیه ایران و سیاهنمایی از افق آن آمد. حال اگر سرویسهای اطلاعاتی کشور پیگیری کنند حتماً در خواهند یافت آن یک جمله را چه کسی موذیانه به ذهن یک مقام کشور انداخته و او به زبان آورده است. و این چگونه و در چه سیر رابطهای انجام شده است.
🔰 اظهاراتی که حاکی از «نفوذ» است (۳)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸تردیدی در این نداشته باشید که هماینک دور خیلی از مسئولین مؤثر کشور بهخصوص در حوزههای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی حلقهای از نفوذ به وجود آمده تا کارکرد یک مسئول کشور را که باید دفاع از مردم و نظام سیاسی برآمده از آنان باشد، به کارکردی معکوس سوق دهد و ایران را در مواجهه نرم با دشمن شناخته شده، بیدفاع گذاشته تا در فرآیندی داخلی شکست بخورد. بعضی از گران کردنها و دفاع مسئولان ذیربط از گران کردنهای ماههای اخیر کشور، که واقعاً هیچ توجیه اقتصادی ندارد، خارج از این قاعده نیست. سلب اعتماد تودههای مردم از مسئولان دولت جمهوری اسلامی فقط یک راه دارد و آن کارکردهای غلط عناصر دولت و دفاع غلط آنان از کارکردهای غلط است.
🔸پدیده نفوذ را باید در بخشهای مختلف جدی گرفت. امروز دو دستگاه معظم اطلاعاتی مسئول در کشور وجود دارد. وظیفه آنان فقط هشدار دادن و اقدامات پس از حوادث نیست. با توجه به خطری که از ناحیه نفوذ در دستگاههای متولی سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور وجود دارد و این خطر توسط دستگاههای امنیتی گوشزد شده، وقت آن است که این دستگاهها بدون ملاحظه این و آن، حلقههای پیرامونی مسئولان و دستاندرکاران در این حوزهها را تحت اشراف و کنترل درآورده و برخورد قاطعی با افراد خزیده در موقعیتهای حساس کشور صورت دهند. این در درجه اول خدمتی بزرگ به این مسئولین میباشد.
#نفوذ
🔰 ادامه انتقادات از نتانیاهو/ توافق کنونی همان ماه می قابل دستیابی بود
🔹شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد "زویکا فوگل" رئیس کمیته امنیت داخلی این رژیم درباره توافق احتمالی در غزه گفته است: این یک توافق خطرناک است و باعث پشیمانی نسلهای آینده خواهد شد.
🔹شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم از زبان مادر یک اسیر اسرائیلی در غزه بیان کرد: نتانیاهو همیشه دروغ میگفت. چرا نظامیان را از دست دادیم؟ تا به توافق ماه می بازگردیم؟
🔹شبکه ۱۲ نیز تاکید کرد ژنرال گیورا آیلند اذعان کرده که جنگ غزه یک شکست بزرگ است زیرا به اهداف خود نرسید و میشد به همین توافق در ماه می رسید. از آن زمان تاکنون ۱۲۰ نظامی اسرائیلی کشته شدهاند.
🔹"جیلا جملیئل" وزیر اسرائیلی: حتی اگر بن گویر علیه این توافق رأی دهد، توافق پیش خواهد رفت.
🔹شبکه 14 نیز بیان کرد توافق غزه با توافق لبنان متفاوت است، زیرا به ارتش اجازه آزادی حرکت در غزه را نمیدهد و بر توقف عملیات نظامی بین دو طرف بلافاصله پس از آتشبس تأکید دارد.
#آتشبس
4_5920435482063277991.mp3
6.55M
🎧 کلیپ صوتی | طلیعه پیروزی
🍃🌹🍃
🔹️حضرت آیتالله خامنهای در این کلیپ صوتی با نگاهی گذرا به دوران پادشاهی محمدرضا پهلوی، مقاطعی ذلتبار از حکومت #پهلوی را برمیشمارند.
🗓 سالگرد فرار شاه از ایران در ۲۶ دیماه سال ۱۳۵۷
#انقلاب_اسلامی
25.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚پویش ملی کتابخوانی خــــ෴ـــط امین📚
با محوریت کتاب های:
⊙«هواتو دارم»
☜نسخه pdf
⊙«پاییز آمد»
☜نسخه pdf
⊙«آخرین فرصت»
☜نسخه pdf
⊙«مجید بربری»
☜نسخه pdf
⊙«معبد زیرزمینی»
☜نسخه pdf
⊙«بیست سال و سه روز»
☜نسخهpdf
⏳زمان ☜ تا دهه فجر انقلاب اسلامی.
📲برای شرکت در مسابقه به سایت ravibook.ir مراجعه بفرمایید.
#معاونت_سیاسی_سازمان_بسیج
#مدیریت_اطلاع_رسانی
🔰چرا آتش بس در غزه پیروزی حماس است؟
وحید یامین پور فعال رسانه ای در کانال شخصی خود نوشت: مهمترین خبر این روزها، "توافق و آتشبس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از اینکه بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید:
توافق رژیم صهیونیستی با حماس!
حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی میگفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا میکردند: "حماس تمام شد".
اما حالا دستوپا میزنند که حماس شروط را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار میکند.
دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود:
"حماس را نمیتوان تنها با راهحل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب میزند. غزه اسرائیل را در عرصه بینالمللی منزوی کرده و باعث بیثباتی شده است."
🚩نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی(نسرا) تهران بزرگ
🔅🔅🔅
🆔 @nasratehran
🔰چرا آتش بس در غزه پیروزی حماس است؟
وحید یامین پور فعال رسانه ای در کانال شخصی خود نوشت: مهمترین خبر این روزها، "توافق و آتشبس رژیم صهیونیستی با حماس" است. قبل از اینکه بپرسید کدام طرف پیروز است، یک بار دیگر تیتر خبر را مرور کنید:
توافق رژیم صهیونیستی با حماس!
حماس، یک طرف توافق است. کل این جنگ برای نابودی حماس بود. سران رژیم هر از گاهی میگفتند هدف این جنگ به پایان رساندن حاکمیت حماس در غزه است. و حتی ادعا میکردند: "حماس تمام شد".
اما حالا دستوپا میزنند که حماس شروط را بپذیرد. پس حماس هست و صرف بودنش شکست اینهمه جنایت رژیم را آشکار میکند.
دیروز بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته بود:
"حماس را نمیتوان تنها با راهحل نظامی شکست داد. برآورد ما این است که حماس به همان اندازه که نیرو از دست داده، نیروی جدید نیز جذب کرده است. تداوم وضعیت جنگ به اقتصاد اسرائیل آسیب میزند. غزه اسرائیل را در عرصه بینالمللی منزوی کرده و باعث بیثباتی شده است."
🔻"۱۰ دلیل برای شکست اسرائیل غاصب در برابر حماس":
۱. ناکامی در دستیابی به اهداف نظامی
علیرغم حملات گسترده و بیسابقه، اسرائیل نتوانست به هدف خود در نابودی حماس و زیرساختهای آن دست یابد.
۲. مقاومت مردمی در غزه
مردم غزه در برابر محاصره، بمبارانها و کمبودها تسلیم نشدند و همچنان از مقاومت حمایت کردند.
۳. جنگ روانی حماس
حماس با عملیات روانی و استفاده از ابزارهای رسانهای، اسرائیل را در عرصه بینالمللی تحت فشار قرار داد.
۴. افزایش حمایت جهانی از فلسطین
افکار عمومی جهان، به ویژه در کشورهای غربی، علیه اقدامات اسرائیل و در حمایت از حقوق مردم فلسطین متحد شدند.
۵. اختلال در زندگی داخلی اسرائیل
حملات موشکی گسترده حماس و فشار بر شهروندان اسرائیلی موجب بروز بحران داخلی و نارضایتی عمومی شد.
۶. گسترش جبهههای درگیری
همزمان با جنگ غزه، تنشها در کرانه باختری، قدس و حتی مناطق داخلی اسرائیل گسترش یافت.
۷. ناکارآمدی سامانههای دفاعی اسرائیل
عملکرد ضعیف سامانههای دفاعی مانند گنبد آهنین در رهگیری موشکهای حماس موجب کاهش اعتماد به توان دفاعی اسرائیل شد.
۸. بحران در ارتش اسرائیل
عملیات طولانیمدت و ناکامی در تحقق اهداف نظامی باعث تضعیف روحیه نیروهای نظامی اسرائیل شد.
۹. اجبار به پذیرش آتشبس
با وجود اصرار اولیه اسرائیل برای نابودی حماس، این کشور مجبور شد به دلیل فشارهای داخلی و خارجی به آتشبس تن دهد.
۱۰. هزینههای اقتصادی و اجتماعی سنگین
جنگ طولانیمدت فشار سنگینی بر اقتصاد اسرائیل وارد کرد و هزینههای سیاسی و اجتماعی آن غیرقابل چشمپوشی بود.
🔴اهدافی که رژیم صهیونیستی حدود ۱ سال و نیم پیش تعیین کرده بود و با مجاهدت های فراوان خنثی شد:
▪نقشه کوچاندن مردم غزه به صحرای سینا
▪اشغال دائمی محور نتزاریم
▪اشغال دائمی محور فیلادلفیا
▪نابودی کامل حماس
▪آزادی اسرای صهیونیست با فشار نظامی
▪ اشغال نوار غزه و شهرک سازی در شمال
----
تقریبا تکتک بندهای آتش بس، همان چیزهایی است که بایدن ۸ ماه پیش مطرح کرده و حماس هم همان وقت پذیرفته بود. ولی تیم نتانیاهو میگفت پذیرش آن، پذیرش شکست در برابر حماس است. لذا نپذیرفت.
حالا همان عملی شده
این یعنی پیروزی مطلق حماس و مقاومت