33.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: کینه آمریکا نسبت به ایران کینه شتری است!
🔹️پاسخ حضرت آیتالله خامنهای به برخی که میگویند چرا ایران با اروپاییها مذاکره میکند و ارتباط دارد اما با آمریکا حاضر به ارتباط و مذاکره نیست
✏️رهبر انقلاب صبح امروز در تشریح پاسخ این سوال: آمریکا اینجا را تملک کرده بود ولی از کف و قبضه او بیرون کشیده شد؛ لذا کینه او نسبت به کشور و انقلاب کینه شتری است! و به این آسانیها دستبردار نیست. آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است که این شکست را جبران کند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
#افول_آ»ریکا
🖼 حماسه نوزدهم دی | ایام الله | تاریخ مبارزات و پیروزی انقلاب اسلامی | تغییر هندسه دنیا |عملیات روانی | توطئه تبلیغاتی | جهاد تبیین
🌷🔹رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مردم قم
✏️دشمنان فهمیدهاند که فقط با ابزار سختافزاری نمیتوانند بر ملت ما غلبه کنند/ کلام مبارک امام مثل ذوالفقاری از کنار قبر امیرالمؤمنین، انقلاب را بهوجود آورد
✏️ما وقتی به قضایای قم نگاه میکنیم، میفهمیم که باید خودمان را، افکارمان، افکار عمومی را در قبال تبلیغات دشمن مصونیت ببخشیم. این جزو درسهای ۱۹ دی است.
✏️آن روز مقاله منتشر کردند، امام را متهم کردند، بدگویی کردند... آنها فهمیده بودند که غلبهی بر یک ملت فقط با ابزارهای سختافزاری ممکن نیست. ابزارهای نرمافزاری هم لازم است. چیست آنها؟ تبلیغ کردن، توجیه کردن، تبیین کردن.
✏️میخواستند دل مردم را نسبت به امام بزرگوار سرد کنند. چند هزار نفر از طرفداران امام اینجا در زندان و تبعید و زیر فشار و کتک و همه چیز بودند؛ اما این کافی نبود.
✏️باید کاری میکردند که آن ذوالفقاری که از کنار قبر امیرالمؤمنین این دلها را برمیآشفت و این حرکت عظیم را به وجود میآورد، این ذوالفقار را از بین ببرند، زبان مبارک امام بزرگوارمان. اینجا سختگیری میکردند، یک پیام، یک اطلاعیه از امام میآمد، دلهای افسرده دوباره امیدوار میشد. آدمهای خسته، خستگیشان برطرف میشد. میدان مبارزه گرمتر میشد. قیام قمیها این نقشه را باطل کرد.
🌷۱۹ دی، قله تاریخ ایران است که باید از آن درس بگیریم
✏️بزرگداشت حادثهی ۱۹ دی ۵۶ از دو نظر لازم و ضروری است. اولاً از این نظر که روز نوزدهم سال ۵۶ یکی از قلههای تاریخ کشور ماست. یعنی هر کسی در آینده به تاریخ کشور نگاه کند، یکی از برجستهترین نقاط این تاریخ همین روزی است که شما به مناسبت آن در اینجا اجتماع کردید. چون این روز بود که یک حرکت عظیمی را در کشور به راه انداخت و این حرکت عظیم به یک انقلاب عظیمی منتهی شد که دنیا را تکان داد، نقشه سیاسی دنیا را تکان داد. قله است.
✏️جهت دوم برای لزوم پاسداشت ۱۹ دی این است که ما باید از ۱۹ دی درس بگیریم. این حوادث، این ایام الله، اینها برای درسگرفتناند. هم درس بگیریم، هم عبرت بگیریم.
اگر مسئولان کشورمان در هر دورهای، در تصمیمگیری در موضوعات مختلف به توقع بیجای آمریکاییها یعنی درنظر گرفتن ملاحظه منافع آنها، گوش فرا بدهند، مردم سالاری و جمهوریت کشور را تهدید کردهاند.
🌷 اگر مسئولان کشورمان در هر دورهای، در تصمیمگیری در موضوعات مختلف به توقع بیجای آمریکاییها یعنی درنظر گرفتن ملاحظه منافع آنها، گوش فرا بدهند، مردم سالاری و جمهوریت کشور را تهدید کردهاند.
✏️مقاومت زنده است و باید زنده بماند و باید روزبروز قویتر بشود و ما از مقاومت حمایت میکنیم، از مقاومت در غزه، از مقاومت در کرانهی باختری، از مقاومت در لبنان، از مقاومت در یمن، از هر نقطهای که در مقابل حرکت خباثتآلود رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند و مقاومت کنند ما از آنها حمایت میکنیم.
🌷 از بزرگترین و اولین اهداف کسانی که مخاطب دارند، زندهکردن امید در دلهاست
✏️درست نقطه مقابل آن کاری که دشمن میخواهد بکند که امید را از دل جوانهای ما خارج کند، همه کسانی که در زمینههای تبلیغاتی مخاطب دارند، یکی از بزرگترین و اولین اهدافشان بایستی این باشد که امید را در دلها زنده کنند و حرف ناامیدکننده بر زبان جاری نکنند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
#ایام_الله
#ثامن۴۴ #سرباز_ولایت #سرباز_مقاومت #دشمن_شناسی
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌷 رهبر انقلاب: ایران مطلوب آمریکا چند شاخص دارد؛ مطیع محض، دیکتاتوری شدید، شکاف طبقاتی هولناک و غرق در فساد
🔹رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم قم:
✏️چند روز پیش از ۱۹ دی، کارتر رئیسجمهور وقت آمریکا تهران بود، در یک جلسهی رسمی بنا کرد از محمدرضا تعریفهای مبالغهآمیز کردن و گفت ایران امروز به برکت این آقا جزیرهی ثبات است؛ یعنی ایران سال ۵۶ در چشم رئیسجمهور آمریکا یک ایران مطلوب به حساب میآمد. ایران سال ۵۶ چهجوری بود؟ من حالا سه چهار تا از شاخصها را عرض میکنم.
۱- از لحاظ سیاست خارجی مطیع محض آمریکا بود. کار سیاست خارجی رژیم مطلوب آمریکا این بود که مطیع محض باشد، منافع آمریکا را و منافع رژیم صهیونیستی را تأمین کند.
۲- سیاست داخلی؛ سیاست داخلی رژیم عبارت بود از سرکوب مطلق هر حرکتی در داخل کشور دیکتاتوری شدید همهی مجموعههایی که داعیهی مبارزهی با نظام آن روز را رژیم سلطنتی را داشتند با فشار و سرکوب رژیم منزوی شده بودند. جز حرکت تابع امام بزرگوار، حرکت دینی و نهضت دینیای که فعال بود در سرتاسر کشور.
۳- اقتصاد کشور؛ آن روز جمعیت کشور حدود ۳۵ میلیون [نفر] بود روزی نزدیک به شش میلیون بشکه نفت میفروختند، صادر میکردند، پولش میآمد داخل کشور میرفت در جیب یک طبقهی خاص. شکاف طبقاتی در کشور به شکل هولناکی خودش را نشان میداد. پول کشور صرف کشور نمیشد، صرف مردم نمیشد، صرف آبادانی نمیشد، صرف راههای درست نمیشد، اینها. سطح زندگی مردم پایین بود.
۴- علم و فناوری؛ کشور از عقبافتادهترین کشورهای دنیا در علم و در فناوری بود.
۵- از لحاظ فرهنگی؛ گسترش فساد و ابتذال، دوری روزافزون از ارزشهای اخلاقی و دینی و مذهبی، ترویج فرهنگ غربی، ترویج بیحیایی به طور روزافزون در کشور، حتی بیش از کشورهای اروپایی که آن روز قضاوت کسانی از خودشان در مطبوعات ما همین بود که اینجا وضع زنهای کشور از کشورهای اروپایی بدتر است؛ وضع پوشش و لباس و حجاب و حیا و اینهایش بود.
✏️ایران این بود؛ این را رئیسجمهور آمریکا میپسندید و تعریف میکرد و تمجید میکرد و محمدرضا را بخاطر ایجاد یک چنین ایرانی بالا میبرد. اینها برای ایران این را دوست داشتند، این را آرزو میکردند، امروز هم برای کشور این را آرزو میکنند؛ کارتر این آرزو را به گور برد اینها هم این آرزو را به گور خواهند برد.
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
#ایام_الله
#لبیک_یا_خامنه_ای
🖼 رابطه ایران و آمریکا | تاریخ دشمنی آمریکا با ایران | مذاکره با آمریکا | مبارزه تاریخی ملت ایران با آمریکا | شکست سیاستهای آمریکا
🔹رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم قم:
پاسخ حضرت آیتالله خامنهای به برخی که میگویند چرا ایران با اروپاییها مذاکره میکند و ارتباط دارد اما با آمریکا حاضر به ارتباط و مذاکره نیست
✏️از اواسط دههی ۲۰ (۱۳۲۰ شمسی) یعنی از حدود هشتاد سال پیش، این منبع ثروت که ایران شما باشد، دهها سال در مشت آمریکا بود و متعلق به آمریکا بود. دست آمریکا بود. انقلاب شما آمد و این را از دست آمریکا کشید بیرون. تلخکامی آمریکا از این قضیه فراموششدنی نیست.
✏️بعضیها میگویند آقا، شما که نسبت به آمریکا نه حاضرید مذاکره کنید، نه حاضرید ارتباط برقرار کنید، با کشورهای اروپایی -خب آنها هم مثل آمریکایند، چه فرقی میکند- با آنها چرا ارتباط دارید؟ خب همانطور که او سفارت دارد، این هم داشته باشد، با او ارتباط دارید، نه، فرق هست. فرق این است که آمریکا اینجا تملّک کرده بود و از کفّ او، از قبضهی او بیرون کشیده شد.
✏️کینهی آمریکا نسبت به کشور و انقلاب، کینهی شتری است و به این آسانیها دستبردار نیست. این فرق میکند با فلان کشور اروپایی. بله، آن کشور اروپایی هم، دوست عزیزکردهی ملّت ایران نیست. این را میدانیم ما، بلدیم اما این با آن خیلی فرق دارد.
✏️آمریکا یک ثروت عظیم، یک امکان عظیم سیاسی و اقتصادی را با انقلاب اسلامی از دست داده و بعد هم در این چهل و چند سال، چقدر خرج کرده برای اینکه بتواند مجدّداً ایران را از چنگ انقلاب اسلامی بیاورد بیرون و در اختیار خودش قرار بگیرد و نتوانسته. این کینهاش با جمهوری اسلامی با کینهی فلان کشور دیگر فرق دارد، خیلی فرق دارد. علّت اینکه تفاوت قائل میشویم ما بین آمریکا و دیگر کشورهای غربی، این است. آمریکا در ایران شکست خورده و درصدد است این شکست را جبران کند، لذا هر جور بتواند دشمنی میکند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
#مذاکره
#ثامن۴۴ #سرباز_ولایت #سرباز_مقاومت #دشمن_شناسی
#لبیک_یا_خامنه_ای
🖼 منافع ملی | سرسختی در مقابل دشمن | مواضع شجاعانه |صراحت در مواضع | وظیفه مسئولان
🌷 🔹 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مردم قم:
مسئولان تسلیم خواسته دشمنان ملت ایران نشوند
✏️آن کسانی که در مسائل فرهنگی، در مسائل اقتصادی، در مسئلهی تورّم، در مسئلهی تولید، در مسئلهی ارز، در مسائل فرهنگی، در مسئلهی حجاب و غیره تصمیم میگیرند، توجّه داشته باشند که ملاحظهی خواستهی آمریکا و مواضع آمریکا و مواضع صهیونیستها را نکنند. ملاحظهی منافع کشور را بکنند، ملاحظهی منافع جمهوری اسلامی را بکنند.
✏️خب، خوشبختانه مواضع صریح و شجاعانهی رئیسجمهور محترممان در مورد رژیم صهیونیستی دل مردم را شاد کرد، مردم خوشحال شدند. ایشان صریح و قاطع هم در مورد رژیم صهیونیستی و هم در مورد تحرکات آمریکا و پشتیبانیهای آمریکا موضع قاطع گرفت. این خیلی خوب بود. مراقبت باید بکنند، مسئولین کشور در این زمینه بایستی مراقب باشند. تسلیم خواستهی کسانی که از بن دندان با ملت ایران و با جمهوری اسلامی دشمنند و ایران را ویران میخواهند و آرزو میکنند، تسلیم آنها نشوند.
✏️یکی از خواستههای استکبار به طور کلّی، از جمله در رأسِ استکبار، دولت آمریکا، از مسئولان همهی کشورها، از جمله از مسئولان جمهوری اسلامی، این است که وقتی راجع به مسائل گوناگون کشور فکر میکنند، طرّاحی میکنند و نقشهکشی میکنند، یک نگاهی هم به منافع آمریکا داشته باشند و ملاحظهی آمریکا را هم بکنند. این درخواست آنها است. این را ــ ما که خب مستقیم ارتباطی نداریم ــ از طرق مختلف به مسئولان ما تفهیم میکنند. در این سالهای متمادی، ما نمونههای متعدّدش را دیدیم. بیایند واسطه بشوند حالا در فلان قضیّه، فلان قضیّهی اقتصادی، فلان قضیّهی فرهنگی، فلان مسئلهی سیاست خارجی؛ شما که میخواهید این کار را بکنید، این را تغییرش بدهید و این نحوه عمل کنید که آمریکا هم یک سودی ببرد. این یکی از خواستههای آمریکا است.
✏️من عرض میکنم این تهدیدِ مردمسالاری است. اگر مسئولان کشور ما در هر دورهای به این توقّع بیجای آمریکاییها گوش فرا بدهند، مردمسالاری کشور و جمهوریّت کشور را تهدید کردهاند. چرا؟ برای خاطر اینکه مردم به ما رأی دادند و ما را سر کار آوردند برای اینکه برای منافع آنها کار بکنیم، نه اینکه منافع آمریکا را مورد نظر قرار بدهیم.
✏️آن کسانی که در مسائل فرهنگی، در مسائل اقتصادی، در مسئلهی تورّم، در مسئلهی تولید، در مسئلهی ارز، در مسائل فرهنگی، در مسئلهی حجاب و غیره تصمیم میگیرند، توجّه داشته باشند که ملاحظهی خواستهی آمریکا و مواضع آمریکا و مواضع صهیونیستها را نکنند. ملاحظهی منافع کشور را بکنند، ملاحظهی منافع جمهوری اسلامی را بکنند.
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌷 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار مردم قم:
👈 امروز کار اصلی دستگاههای تبلیغاتی و فرهنگی پاره کردن پرده توهم اقتدار دشمن است
👈 آمریکا چهل و چند سال در ایران شکست خورده و هر جور بتواند دشمنی میکند. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
#ثامن۴۴
#لبیک_یا_خامنه_ای
✍ رهبر انقلاب، صبح امروز: حوادث گوناگون، چه حوادث ما و چه حوادث منطقه مثل حوادث سوریه، نباید مسئلهی فلسطین را در یادها کمرنگ کند.
✏️مایهی اصلی مقاومت، مقاومت در مقابل حرکت خباثتآلود رژیم صهیونیستی است. مقاومت زنده است و باید زنده بماند و باید روزبهروز قویتر بشود.
✏️ما از مقاومت حمایت میکنیم؛ از مقاومت در غزه، کرانهی باختری، لبنان، یمن، از هر نقطهای که در مقابل حرکت خباثتآلود رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند، حمایت میکنیم. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
🖼 #ثامن_44
#لبیک_یا_خامنه_ای
@ahlolbasarدادخواه.mp3
5.17M
🍃🌹🍃
📢 صوت پخش زنده
موضوع: شبهات پیرامون مقاومت
🎙کارشناس: محمدحسین دادخواه
با هم می شنویم
حجم صوت: 5 مگابایت
#نشست_بصیرتی
#ثامن
#جهاد_تبیین
1_16235018635.mp3
5.97M
🇮🇷﷽🇵🇸
🎧 #تحلیل_و_تبیین | آخرین وضعیت انتخاب رئیس جمهور لبنان
🍃🌹🍃
🔻کاندیدای اصلی حزب الله برای ریاست جمهوری کیست؟
🔹شکست بزرگ سمیر جعجع در نامزدی خود برای ریاست جمهوری چه بود؟
🔺چرا انتخاب رئیس جمهور در لبنان در ۲ سال اخیر به نتیجه نرسید؟
🎙علیرضا تقوی نیا
#لبنان
#ثامن_44
📢 رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر عراق:
قرائن نشان میدهد آمریکاییها بدنبال تثبیت و گسترش حضور خود در عراق هستند/باید در مقابل این اشغالگری با جدیت ایستاد
حشدالشعبی از مولفههای مهم قدرت در عراق است و باید بیش از پیش به حفظ و تقویت آن اهتمام داشت
✏️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق با قدردانی از اقدامات خوب آقای السودانی در جهت آبادانی و امنیت گفتند:
عراق هر مقدار که آبادتر و همراه با امنیت بیشتر باشد به نفع جمهوری اسلامی ایران نیز خواهد بود.
✏️ایشان با اشاره به ارتباط خوب میان دولت و ملت عراق، وحدت و انسجام میان مذاهب و قومیتهای مختلف عراق را بسیار ضروری و مهم برشمردند و خطاب به اقای السودانی افزودند: همانگونه که جنابعالی تصریح کردید، حشدالشعبی نیز یکی از مؤلفههای مهم قدرت در عراق است که باید در جهت حفظ و تقویت بیش از پیش آن اهتمام داشت.
✏️رهبر انقلاب اسلامی حضور نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق را غیرقانونی و برخلاف منافع مردم و دولت عراق خواندند و تاکید کردند: قرائن و شواهد حاکی از تلاش آمریکاییها برای تثبیت و گسترش حضور خود در عراق است که باید در مقابل این اشغالگری با جدیت ایستاد.
✏️رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به تحولات منطقه بهویژه شرایط سوریه تاکید کردند: نقش دولتهای بیگانه در این قضایا کاملاً مشهود است.
🔹در این دیدار که آقای پزشکیان رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «شیاع السودانی» نخست وزیر عراق با ابراز خرسندی از مذاکرات خود در تهران اظهار امیدواری کرد این مذاکرات و توافقهای انجام شده در تهران، روابط دو کشور را بیش از پیش گسترش و تعمیق دهد.
🔹نخست وزیر عراق، «مردم» ، «حشد الشعبی»، «وحدت و انسجام ملی» و «مرجعیت» را از مؤلفههای قدرت در عراق برشمرد و با اشاره به تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان تاکید کرد: موضع اصولی عراق حمایت از مردم غزه و لبنان و مقاومت در منطقه بوده است.
🔹آقای السودانی همچنین با اشاره به تحولات سوریه و نقش بیگانگان در این تحولات، خاطرنشان کرد: موضع عراق همواره حمایت از اراده مردم سوریه و حفظ استقلال و تمامیت ارضی این کشور و تشکیل حکومتی فراگیر بوده است. ۱۴۰۳/۱۰/۱۹