#آتش_سوزی
مساله این نیست که با اثبات ناکارآمدی آمریکا در حل بحران آتش سوزی بگوییم پس ما خوبیم و هیچ مساله ای نداریم! خیر! مساله نقد رفتار است. رفتار نخبگان ما، جامعه ما، سلبریتی و رسانه ما در لحظه بحران در ایران است.
مساله تصویر بی عیب و نقص از غرب است که همه چیز مثل ساعت کار میکند و فقط ما بی عرضه ایم! بحران طبیعی و انسانی در هر لحظه امکان وقوع در هر جای جهان را دارد. موضوع نوع مواجهه با با بحران است. مساله تصویر هالیوودی از غرب است که ابرقدرت بی عیب میتواند بر هر مشکلی فائق آید. چند استاد و جامعه شناس که مدام مدیریت آمریکا را بر سر جوان ایرانی می کوبد حالا حاضر است این ناکارآمدی را سر کلاس نقد کند و بگوید آمریکا هم بله..../زادبر
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#کلیپ_تصویری
مراحل آماده سازی صحن و شبستان مصلای بزرگ حضرت بقیه الله الاعظمعج، جهت برگزاری اجلاسیه پایانی دومین کنگره ملی ۱۸۸۰ شهید دارالمؤمنین کاشان
1⃣سهشنبه ۲ بهمن، اجلاسیه شهدای دانش آموز ویژه دانش آموزان ساعت ۹صبح
2⃣چهارشنبه ۳ بهمن، اجلاسیه شهدای زن و بانوان تمدن ساز، ویژه بانوان، ساعت ۱۸:۳۰
3⃣پنجشنبه ۴ بهمن، اجلاسیه پایانی، ویژه عموم مردم شهیدپرور، ساعت ۱۹
📱رسانه باشید...
#کاشان_حماسه_آفرین
#کاشان_دیار_میانداران
🇮🇷 از سری برنامه های کنگره ملی شهدای کاشان
┄═❁๑🍃๑🌺🌺๑🍃๑❁═┄
🏷 #کنگره_ملی_شهدای_کاشان
💢 @shohadakashan
Sedaye enghelan ehsani.mp3
7.43M
🇮🇷🇵🇸
#پادکست
🔰روش سوخته!
🍃🌹🍃
🔹در لابهلای اظهارات مقامات و اندیشکدههای آمریکاییها و برخی چهرههای اروپایی و بیش از آنها در گفتههای تعدادی از سران رژیم اشغالگر قدس، این روزها جملاتی درباره احتمال حمله نظامی به تأسیسات هستهای شنیده میشود؛ اما این تهدیدها در سال ۱۴۰۳ تا چه میزان میتواند به دشمنان ایران برای پیشبرد اهدافشان کمک کند و آیا این اظهارات تهران را تحت فشار قرار میدهد؟ برای دریافت پاسخ این پرسش باید به این نکات توجه داشت...
🇮🇷🇵🇸
🔰 همهچیز دربارۀ آتشبسِ غزه
🍃🌹🍃
این آتشبس شامل سه مرحله است
🔹مرحلهی اول شامل آزادی اسرا و به مدت ۶ هفته است.
حماس باید ۳۳ اسیر اسرائیلی شامل تمام زنان، کودکان و مردان بالای ۵۰ سال را آزاد کند.
رژیم صهیونیستی نیز در ازای آزادی هر اسیرش، ۳۰ اسیر فلسطینی را باید آزاد کند و اگر اسیر آزادشدهاش، نظامی اسرائیلی باشد در ازای آن ۵۰ نفر از اسرای فلسطینی که حکمشان در رژیم صهیونیستی حبس ابد بوده، باید آزاد شوند.
اسرائیل باید از غزه عقبنشینی کرده و در منطقهی حائل مستقر شود.
روزانه ۶۰۰ کامیون کمکهای انسانی نیز میتوانند به غزه وارد شوند.
🔹مرحلهی دوم شروع مذاکرات است و از روز ۱۶ مرحله اول آغاز میشود و در صورت موفق بودن مذاکرات آتشبس دائمی برقرار شده و رژیم صهیونی باید کامل از غزه خارج شود و تمامی اسرایش آزاد شوند.
🔹مرحلهی سوم شامل تبادل اجساد و آغاز بازسازی غزه زیر نظر مصر و قطر است.
🔰فرامین ترامپ و سناریوی مذاکره!
🍃🌹🍃
🔹امروز مراسم تحلیف «دونالد ترامپ» در حالی برگزار میشود که با گمانهزنیهای فراوانی درباره اقدامات روز اول وی مواجه هستیم. طبق رویهای معمول در آمریکا، در روز اول جابهجایی قدرت، رئیسجمهور جدید در راستای مهمترین وعدههای انتخاباتی به صدور فرامین اجرایی دست میزند. رسانهها و سیاسیون آمریکایی «کولاکی» از دستورات اجرایی برای روز اول دولت ترامپ پیشبینی کردند، کولاکی که «شگفتی و وحشت» را به دنبال خواهد داشت. مطابق گمانهزنیها برخی از مهمترین وعدههایی که ممکن است در نخستین روز از دولت جدید ترامپ عملی شوند، عبارتند از؛ - اخراج دستهجمعی مهاجران غیرقانونی؛ ترامپ یک روز پیش از برگزاری انتخابات تأکید کرد: «در روز اول، بزرگترین برنامه اخراج جنایتکاران در تاریخ آمریکا را اجرا خواهم کرد.» ـ ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا؛ قانونی که نخستین بار در سال ۲۰۱۷ از سوی ترامپ امضا شد، به احتمال قوی از سر گرفته خواهد شد. ـ افزایش تعرفهها؛ اعمال تعرفه تا ۶۰ درصد بر کالاهای چینی و حتی بر کالاهای وارداتی از کشورهای متحد و دوست از دیگر گمانهزنیهاست.
🔸البته رسانهها به این فهرست، محدود کردن تابعیت و شهروندی آمریکا، پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین، چگونگی مواجهه و مذاکره با ایران، عفو متهمان شورش ۶ ژانویه، مقرراتزدایی از صنعت، اقدام علیه ایدئولوژی هویتی و استعفای مسئولان خروج از افغانستان را نیز اضافه میکنند.
🔹به نظر میرسد با وجود برقراری توافق آتشبس در غزه تنها در چند روز مانده به آغاز دولت دوم ترامپ، پایان دادن به جنگ اوکراین با پیچیدگیهایی روبهرو خواهد بود و وی با احتیاط بیشتری درباره آن سخن میگوید. پیچیدهتر از پرونده صلح روسیه و اوکراین، پرونده هستهای و زمزمههای مذاکره با ایران است. البته این روزها سخن از مذاکره با آمریکا در کشورمان فراتر از زمزمه رفته و از مسئولان ارشد دولت تا رسانههای منسوب و طرفدارش نه تنها به آن تصریح دارند؛ بلکه برای آن ادبیاتسازی هم میکنند که غالباً این ادبیاتسازی به گونهای در سخنان مسئولان دولتی به منصه ظهور میرسد که میتواند خطای محاسباتی و ادراکی برای طرف مقابل ایجاد کرده و پیام ضعف ایران را مخابره کند! جالب است که طرف مقابل گویی آمادهتر و برنامهریزیشدهتر وارد این میدان شده و مطالبه مذاکره جامع بر سر مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار داده است و این، یعنی بازگشت به نقطه آغاز مذاکرات در ۲۰ سال پیش! این در حالی است که ما راه زیادی آمدهایم، برهمزننده برجام نبودهایم و امروزمان را قویتر از دیروز ساختهایم تا زیر بار ظلم نرویم و از خطوط قرمز عزت، استقلال، منافع ملی و قدرت دفاعی خودمان کوتاه نیاییم.
دیروز آتشبس در غزه رسماً آغاز شد
🔰 رژه پیروزی حماس با مردم در غزه
🔸دیروز همزمان با اجرائیشدن آتشبس و خروج اشغالگران، مردم فلسطین و نیروهای مسلح حماس به خیابانها آمدند و رژه پیروزی برگزار کردند. خروج هزاران نیروی مسلح حماس از تونلها و جشن و شادی آنها در کنار مردم، خشم صهیونیستها را برانگیخته است.
🔸مردم در کنار نیروهای حماس و خودروها و تسلیحات آنها دیروز وسط ویرانههای غزه رژه پیروزی برگزار کردند و تصاویر شهدای بزرگ مقاومت از جمله سیدحسن نصرالله و یحیی سنوار را با خود حمل کردند! همزمان، نیروهای پلیس وابسته به حماس نیز بلافاصله پس از آتشبس، برای بازگرداندن نظم و امنیت در غزه وارد عمل شدند.
🔸رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به انتشار تصاویر حضور پررنگ نیروهای حماس در مناطق مختلف نوار غزه پس از توافق آتشبس واکنش نشان داد. خبرنگار این رادیو گفت: «نیروهای حماس با سربندهای سبزرنگ، سوار بر کامیونها، و پلیس حماس با لباس مخصوص در حال بازاستقرار در سراسر نوار غزه هستند... حماس در هیچ مقطعی از جنگ، کنترل یا تسلط خود بر نوار غزه را از دست نداد و اکنون در حال استفاده از این ساعات برای تقویت و تحکیم حاکمیت خویش است.»
🔸خبرنگار ارتش اشغالگر با ابراز تأسف افزود: «بعد از یک سال و سه ماه جنگ، اسرائیل نتوانست حاکمیت حماس بر غزه را از بین ببرد یا جایگزینی برای آن پیدا کند.» از سوی دیگر، به گزارش خبرگزاری «ایرنا»، دولت فلسطین (حماس) به مناسبت اجرائیشدن آتشبس بیانیهای صادر کرد که در آن آمده است: «هزاران افسر و پلیس برای حفظ امنیت و نظم در شهرها و استانهای نوار غزه مستقر شدهاند. همچنین بازسازی خیابانها و تأسیسات بلافاصله آغاز خواهد شد.»
🔸بهدنبال اعلام آتشبس، «ایتمار بنگویر»، وزیر افراطی کابینه و اعضای حزب «قدرت یهود»، در اعتراض به توافقنامه آتشبس و مبادله اسرا، استعفای خود را اعلام کردند. بنگویر خواستار ادامه جنگ شد و از نتانیاهو درخواست کرد به سیاستهای راستگرایانه بازگردد و جنگ علیه غزه را از سر بگیرد. او همچنین اذعان کرد که این توافق، پیروزی را به حماس تقدیم کرده است.
🔰 بلایی که بر سر اقتصاد اسرائیل آمد
🔸صهیونیستها در ۴۷۱ روز جنگی که در غزه به راه انداختند، در حوزههای مختلف، خسارات بیسابقهای را متحمل شدهاند. با وجود فعالیت سازمانهای رسمی «سانسور» در این رژیم، همان اطلاعات قطرهچکانی که از این سرزمین اشغالشده به بیرون درز پیدا میکند، نشان میدهد، این خساراتها چقدر عظیم است.یک روزنامه اقتصادی عبریزبان پس از اعلام رسمی آتشبس در غزه و دریافت مجوز انتشار! هزینههای اقتصادی این جنگ را برای رژیم صهیونیستی ۱۵۰میلیارد شِکِل برآورد کرد.
🔸به گزارش ایسنا، روزنامه اقتصادی عبریزبان «کالکالیست»، نوشت که جنگ در نوار غزه برای رژیم صهیونیستی هزینههای هنگفتی در حدود ۱۵۰میلیارد شکل به همراه داشته است. طبق این گزارش حدود ۴۴میلیارد شکل صرف پرداخت حقوق نیروهای ذخیره و هزینههای مربوط به سربازان شده است.
🔸حداقل هزینه ماهانه ارتش رژیم صهیونیستی برای هر سرباز ذخیره حدود ۱۵هزار شکل بوده که شامل پاداشها و مزایا میشود. همچنین، این روزنامه اعلام کرده است که از آغاز جنگ تاکنون حدود ۸۴۰ سرباز کشته و حدود ۱۴هزار نفر زخمی شدهاند. این در حالی است ماهها پیش وزیر جنگ این رژیم اعتراف کرد به اندازه یک لشکر در غزه، تلفات دادهاند. هر لشکر بین 10 تا 20هزار نفر است!
🔸این روزنامه هیچ اشارهای به تعطیلی بسیاری از صنایع این رژیم و خسارتهایی که یمنیها از طریق کنترل دریاها بر این رژیم تحمیل کردهاند نکرد! همینطور به خسارات مهاجرت معکوس نیروهای کیفی این رژیم
🔰آیا در انجام وعده صادق 3 تعلل نشده ؟ چرا وعده صادق انجام نمی شود ؟
در پاسخ به این سوال یادآوری چند نکته کمک می کند :
1⃣ مقام معظم رهبری در خصوص اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مقابل رژیم صهیونیستی فرمودند « نه تعلل و کوتاهی میکنیم و نه دچار شتابزدگی میشویم. آنچه که منطقی و درست است از نظر تصمیم گیران سیاسی و نظامی انجام گرفت و در آینده هم اگر لازم باشد انجام میشود» منطق کلام ایشان نشان می دهد که می بایست به فرماندهان اعتماد داشت ؛ همان کسانی که وعده صادق 2 را چنان اجرا کردند که جبهه رسانه ای غرب هرچه قدر تلاش کرد نتوانست آن را تخفیف دهد.
2⃣ پس از شرارت جدید رژیم صهیونیستی ، بیش از 20 کشور آن را محکوم کردند؛ یعنی اقدام جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی، وجاهتی در عرف بین المللی هم پیدا کرده است؛ اکنون مهم است که جمهوری اسلامی ایران چگونه آن را خرج می کند . منطق ایجاب می کند که در زمانی این حق استفاده شود که با حساب و کتاب دقیق ریاضی لطمه ای به رژیم بزند که تاثیر گذار و حاوی پیام جدی باشد. و بنابراین دو مسئله یعنی کی؟ (چه زمانی) و چگونه ؟ (با چه روشی) باید به خوبی محاسبه گردد و هر گونه تعجیل ممکن است ارزش کار را به کلی از بین ببرد ؛ همانگونه که تعلل چنین است.
3⃣ بعد از شرارت رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی، شرایط میدانی در جنگ غزه، و دست برتر نیروهای مقاومت در کشاندن رژیم صهیونیستی به جنگ فرسایشی و گرفتن تلفات روزافزون از رژیم از یک سو و برجسته تر شدن بحران سیاسی، اجتماعی ، اقتصادی و... در سرزمین های اشغالی از سوی دیگر و علاوه بر آنها محکومیت سران و صدور حکم جلب آنها توسط دادگاه لاهه و دهها اتفاق دیگر نشان داد روندها به ضرر رژیم صهونیستی پیش می رود و اقدام جمهوری اسلامی ایران در اجرای وعده صادق 3 در چنین شرایطی ، اگر با موفقیت تمام انجام می شد، کمکی به میدان نمی کرد ، در صورتی که اقدام جمهوری اسلامی ایران نه فقط برای انتقام صرف ، بلکه باید قاعده گذار نیز باشد
4⃣ لذا با لحاظ آنچه که گفته شد و چندین مولفه دیگر ، اول اینکه باید این محاسبه را به اهل فن سپرد و ایمان داشت که فرماندهان نظامی و تصمیم گیران این موضوع، خود را سرباز ولایت می دانند و برای دفاع از انقلاب و نظام و فدا نمودن جان لحظه ای تعلل نمی کنند.
✍ مصطفی برزکار
#یادداشت_تحلیلی
🔰 رسانه های اجتماعی؛ از ابزار ارتباطی تا مهندسی فرهنگی جوامع
تحولات اخیر در عرصه حکمرانی فضای مجازی، بهویژه محدودسازی تیکتاک در غرب، نشانگر تغییر پارادایم اساسی در درک ماهیت پلتفرمهای اجتماعی است. این تحول نشان میدهد که مسئله اصلی، فراتر از چالشهای امنیتی، در حوزه مهندسی فرهنگی و اجتماعی است.
تجربه دو دهه اخیر نشان داده که پلتفرمهای اجتماعی صرفاً ابزار انتقال پیام نیستند، بلکه موتور محرک تغییرات بنیادین در نظام ارزشی و رفتاری جوامع هستند. نکته قابل تأمل اینجاست که ساختار الگوریتمیک این پلتفرمها به گونهای طراحی شده که میتواند در بلندمدت، بافت فرهنگی و اجتماعی یک جامعه را دستخوش تغییرات اساسی کند.
مطالعات راهبردی نشان میدهد که تأثیرگذاری این پلتفرمها در سه لایه عمل میکند:
۱. لایه شناختی: تغییر در نظام معنایی و ادراکی کاربران
۲. لایه رفتاری: دگرگونی در الگوهای رفتاری و سبک زندگی
۳. لایه هنجاری: بازتعریف ارزشهای اجتماعی و فرهنگی
نکته راهبردی که باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد این است که "اشتباهپراکنی سیستماتیک" در این پلتفرمها، به مراتب خطرناکتر از انتشار اخبار جعلی است. چرا که این فرآیند به صورت تدریجی و نامحسوس، بنیانهای فکری و فرهنگی جامعه را هدف قرار میدهد.
راهکار اصولی در این زمینه، اتخاذ رویکرد جامع و چندوجهی است که شامل:
- تقویت سواد رسانهای در سطح جامعه
- توسعه پلتفرمهای بومی کارآمد
- تدوین نظام حکمرانی هوشمند فضای مجازی
- ارتقای توان تولید محتوای فاخر و اثرگذار
در نهایت، آنچه اهمیت دارد، درک عمیق از کارکرد نوین رسانههای اجتماعی و تأثیر آن بر هویت فرهنگی جامعه است. این مسئله نیازمند بازنگری در رویکردهای سنتی و اتخاذ راهبردهای نوین در حوزه حکمرانی فضای مجازی است.
✍ سعید_سپاهی
🔰 میدانند آمریکا زیر تعهدش میزند باز هم لاف مذاکره میزنند!
🔸سخنان رئیسجمهور تفاوت شگفتی با سخنان معاونان و دستیاران او دارد. آیا نتیجه اجتماع کارشناسان باید این پراکندگی و پراکندهگویی که عواقبی برای کشور دارد، باشد؟
🔸روزنامه جوان ضمن انتقاد از اظهارات غیرمسئولانه برخی افراد دولتی نوشت: با آنکه رئیسجمهور درباره مذاکره مستقیم با آمریکا سخنرانی یا بیانیه یا حرف دقیقی که رو در رو با مردم باشد، نداشته، علی عبدالعلیزاده، نماینده پزشکیان در اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور گفت «دولت با شفافیت اعلام میکند برای مذاکره مستقیم با آمریکا آماده است». اولاً از این شخص بیربطتر در دولت نبود که این خبر را بدهد؟ یا رابطه با آمریکا بخشی از همان توسعه دریامحور است؟! آیا این اصلاحطلبان نبودند که همواره میگفتند سیاست خارجی باید در وزارت خارجه متمرکز باشد؟ حالا دل به دریا زدهاند و دستیار دریامحور را به کار موازی واداشتهاند؟! دوم، دقیقاً کجا شفاف اعلام شده، آدرس بدهید. شخص رئیسجمهور یکی دو مورد آنهم نه مستقیماً که در جواب خبرنگاران اشارهای کرده که مشروط بوده است.
🔸در یک مورد خبرنگاری در حیاط دولت از راه دور در اینباره چیزی پرسید و آقای پزشکیان در حال راهرفتن و دورشدن پاسخ داد «اول [آمریکا] ثابت بکنه که حاضر است به گفتهاش عمل کنه، بعد بله!» یکبار هم در گفتوگو با شبکه انبیسی آمریکا (که در چند دقیقه مثل مستندهای گفتوگو با کارشناسان پخش شد) رئیسجمهور در پاسخ به احتمال مذاکره با آمریکا گفت «آنچه نگرانیم و تا حالا ثابت شده و نتیجه نگرفتهایم این است که یک عمری است داریم گفتوگو میکنیم و طرف مقابل فشار میآورد. باید اطمینان داشته باشیم که هرچه روی کاغذ آمد، طرف مقابل اجرا میکند».
🔸خب! الان آمریکا پیششرطهای پزشکیان را انجام داده و ثابت کرده که حاضر است عمل بکند؟! و دولت اطمینان پیدا کرده است که هرچه روی کاغذ بیاید عمل میشود که دستیار دریامحور میگوید شفاف گفتهایم آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم؟!
🔸اثبات اینکه آمریکا حاضر است به توافق عمل کند یا نه، با نگاه به «تجربه گذشته» است یا با یک قول دیگر آمریکا یا یک امضای دیگری مثل امضای کری؟! اگر آمریکا برای عبدالعلیزاده اثبات کرده، بد نیست مردم شیوه این اثبات را بدانند. البته خود دستیار دریامحور به آمریکا شک هم دارد و با آنکه ابتدا میگوید دو یا سه ماه بعد از مذاکره به توافق میرسیم، میگوید «آمادگی ایران مشروط بر این است که ترامپ دغلکاری نکند، دغلکاری یعنی وقتی در مذاکره به این نتیجه میرسی که مجبوری امتیاز بیشتری بدهی زیر میز مذاکره بزنی.» خب این زیرمیززدن آمریکا را از کجا در ذهن داری آقای دستیار دریامحور؟! چرا به آمریکای عزیز گمان بد میبری و چرا مردم را از همینحالا ناامید میکنی؟!
🔸دولت باید در تشخیص سوراخهای روزنهساز خود و در شفافسازی و برنامهداشتن برای آنچه که در سر دارد، خیلی بهتر از این عمل کند. ما نیز به عنوان روزنامهنگار با چند دهه حضور در این عرصه حقیقتاً هیچ دورهای خستهتر از این نبودیم که حالا هستیم، از بس که حرفهای تکراری و ناشیانه میشنویم. این حقالناس ما روزنامهنگاران بر گردن دولت است!
🔰 اقدام تأمل برانگیز دستگاه اطلاعرسانی دولت در نحوه انتشار اظهارات رئیسجمهور
🔸لازم و ضروری است که اقدام تأمل برانگیز دستگاه اطلاعرسانی دولت درخصوص نحوه انتشار اظهارات رئیسجمهور، مورد بررسی و پیگیری جدی قرار گیرد.
🔸رئیسجمهور در مصاحبه اخیر با شبکه آمریکایی NBC نکات مهمی را مطرح کرده است اما متاسفانه دستگاه اطلاعرسانی دولت، این اظهارات مهم رئیسجمهور را در حاشیه قرار داده و اظهارات وی درخصوص مسئله ترور ترامپ را در صدر اخبار خود قرار داد.
پزشکیان در بخشی از این مصاحبه گفته بود: تحریمها برای ما مشکل ایجاد کرده اما به این شکل نیست که نتوانیم در مقابل آن دوام آوریم، یعنی نتوانیم به زندگی خودمان ادامه دهیم. در این مدتی که تهران بودید یا به شهرهای دیگر ایران رفتید، میبینید که مردم دارند زندگی خودشان را در آرامش کامل میگذرانند.
🔸وی تاکید کرده بود: آنچه که نگرانیم و تا حالا ثابت شده و این گفتوگوها نتیجه نداده است، این است که یک عمری گفتوگو میکنیم، ما عمل میکنیم و طرف مقابل به دنبال این است که فشار بیاورد. باید اطمینان داشته باشیم آنچه که روی کاغذ میآید و امضا میشود، طرف مقابل اجرا خواهد کرد.
🔸رئیسجمهور خاطرنشان کرده بود: اینکه بعضی افراد وارد ایران میشوند و جاسوسی میکنند، یک واقعیت است. تعداد زیادی از دانشمندان ایرانی را ترور کردند. از کجا ترور کردند؟ تلاش میکنیم مواظب باشیم آدمهایی که آنها به اسمهای مختلف مثل دیپلماسی میفرستند به کشور ما، برای آنها جاسوسی نکنند.
🔸پزشکیان در ادامه گفته بود: ما صدماتی از تحریم دیدیم اما دستاوردهای خیلی بزرگی هم در رابطه با این تحریمها و فشارها داشتهایم. هر قدر هم این فشار را افزایش دهند راههای برونرفت را بیشتر جستوجو و پیدا خواهیم کرد.
🔸وی تاکید کرده بود: ما در گفتوگوهایی که انجام گرفت با ۱+۵ و مدت طولانی هم طول کشید، به همه تعهدات آن پایبند بودیم، ولی متاسفانه این طرف مقابل بود که به این تعهدات پایبند نبود. الان هم نمیدانیم اگر گفتوگو کنیم باز همین اتفاق خواهد افتاد یا نه؟
🔸رئیسجمهور تصریح کرده بود: نمیشود هر روز تحریم بکنند و بعد از طرف دیگر بیاییم با هم گفتوگو کنیم، چه چیزی را باور کنیم؟ شما اگر واقعاً دلتان میخواهد در منطقه صلح و آرامش باشد، چرا هر روز ما را تهدید و تحریم میکنید؟ چرا افرادی را میفرستید که یک عده بیگناه را ترور کنند؟
🔻لازم و ضروری است که این اقدام تأمل برانگیز دستگاه اطلاعرسانی دولت از سوی رئیسجمهور مورد بررسی و پیگیری جدی قرار گیرد.
#سواد_رسانه_ای
🔰در سواد رسانهای، بخشهای مختلف محتوا کدامند؟
🍃🌹🍃
۱. پیام: محتوای اصلی که رسانه قصد دارد به مخاطب منتقل کند، مثل اخبار، اطلاعات یا نظرات.
۲. فرم: شکل و قالبی که پیام در آن ارائه میشود؛ مثل متن، تصویر، ویدئو یا صدا.
۳. سبک: شیوه بیان پیام، از جمله لحن (جدی، طنز، احساسی) و استفاده از تکنیکهای خاص.
۴. هدف: هدف رسانه از انتقال پیام؛ آیا هدف اطلاعرسانی، متقاعدسازی یا سرگرمی است؟
۵. مخاطب: گروه هدف که پیام برای آنها طراحی شده، و نحوه تعامل آنها با محتوا.
۶. رسانه (کانال): نوع رسانهای که پیام از طریق آن منتقل میشود (تلویزیون، اینترنت، شبکههای اجتماعی و…).
۷. فریمینگ (قاببندی): نحوه ارائه اطلاعات با انتخاب برخی جنبهها و نادیده گرفتن بقیه موارد.
۸. تحریف: تغییر یا تحریف اطلاعات به نفع یک دیدگاه خاص یا جهتدهی به پیام.
۹. سیاق (زمینه): شرایط اجتماعی، فرهنگی یا سیاسی که پیام در آن تولید شده، که بر معنای آن تاثیر میگذارد.