دژپسند ادامه داد: به عنوان مثال در این برنامه، عرضه دارا دوم در هفته پایانی مردادماه قرار داشت که به دلیل بروز برخی مشکلات، تنها یک هفته به تأخیر افتاده است. همچنین واگذاری هفت شرکت وابسته به وزارت صمت تا پایان آذرماه از دیگر مفاد این برنامه است. در خصوص شرکتهای غیربورسی هم دولت در حال آماده کردن آنها برای ورود به بازار بورس است. در مورد عرضه شناوری هم خوشبختانه دولت مصوبه طلایی صادر کرده است که با در نظر گرفتن تضامین لازم، هر زمان بازار سرمایه، شرایط و زمینه مناسب را داشته باشد، ما آن را اجرا خواهیم کرد. وی در ادامه به برنامههای دولت در زمینه شرکتهای بخش خصوصی اشاره کرد و توضیح داد: ما با بخش خصوصی وارد بحث شدهایم و در جلسه اخیر شورای گفتگو برنامهای برای عرضه برخی شرکتهای خصوصی به صورت صندوق پروژه یا مجزا در بازار تا پایان شهریور تدوین شد. پس از آن هم حدود ۵۰شرکت در نیمه دوم سال توسط بخش خصوصی در بورس عرضه خواهد شد.
وزیر اقتصاد تأکید کرد: بنابراین ما در دولت بهطور منظم و به صورت هفتگی برای بازار بورس در حال اجرای برنامههای پیش بینی شدههستیم و امیدواریم عرصه برای اجرای تمام این برنامهها فراهم باشد؛ چراکه هدف از این تمهیدات قوام و استحکام بیشتر بازار سرمایه است.
دژپسند در بخش دیگری از سخنان خود با مخاطب قرار دادن فعالان بازار سرمایه به ویژه افرادی که به تازگی وارد این بازار شدهاند، گفت: خواهش من این است که این افراد، بازار سرمایه را یک امر کوتاه مدت نبینند. اقتضای این بازار وجود نوسان است و باید در این بازار، اهداف میان مدت را در نظر داشت.
وی افزود: همچنین در این بازار نباید تابع هیجان شد. سرمایهگذاران در این بازار مالک سهام خودشان هستند و حق دارند هرگونه که صلاح دانستند درباره آنها تصمیم بگیرند، اما پیشنهاد میکنم به جای تصمیمگیری با اتکا به حرفهای این شبکه یا آن شبکه، این تصمیمات را بر مبنای تحلیلهای مالی خودشان یا تحلیلهای مشاورانشان اتخاذ کنند.
وزیر اقتصاد در ادامه به موضوع سهام عدالت پرداخت و گفت: شرکتهای موجود در سهام عدالت از ارزندگی بسیار بالایی برخوردار هستند و از دارندگان سهام عدالت، خواهش دارم با دقت درباره سهام خود تصمیمگیری کنند. پیشنهاد میکنم اگر در زندگی دچار اضطرار نشدهاند، تنها زمانی به فکر فروش این سهام باشند که جایگزین بهتری برای آن در نظر داشته باشند. وی هشدار داد: فراموش نکنیم که ممکن است عدهای در کمین این سهام با ارزش باشند و با اعمال فشار در بازار، قیمت سهام را پایین بیاورند تا خودشان آنها را خریداری کنند. بنابراین باید با دقت زیاد راجع به تبدیل این سهام تصمیمگیری کرد. دژپسند در پایان تأکید کرد: بازار سرمایه هرچه در تعادل و استحکام باشد، هم برای دارندگان سهام و هم برای اقتصاد کشور بهتر است، اما نباید فراموش کنیم که این بازار اقتضائات خاص خود را دارد و فعالیت در آن مانند شناگری در دریاست، شناگری در دریا تفاوتهای بسیاری با شنا در استخر دارد.
افزایش سهم شناور آزاد شده شرکتهای بورسی به حداقل ۲۵درصد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که سهم شناور آزاد شده شرکتهای بورسی به حداقل ۲۵درصد افزایش یابد. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه در جریان بررسی لایحه افزایش سرمایه شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار یا فرابورس ایران از طریق صرف سهام با سلب حق تقدم مواد دیگری از این لایحه را تصویب کردند. بنابر ماده۴، در ماده۱۴۳ قانون مالیاتهای مستقیم عبارت «حداقل ۲۰درصد سهام شناور آزاد» به عبارت «حداقل ۲۵ درصد سهام شناور آزاد» اصلاح شد.
مصوبه افزایش سقف سرمایهگذاری در صندوقهای ETF ابلاغ شد
در جلسه مورخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ هیئت وزیران، پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی درخصوص افزایش سقف سرمایهگذاری در صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله در بورس (ETF) به تصویب رسید. به موجب مصوبه مذکور، سقف سرمایهگذاری در صندوقهای (ETF)، از ۲۰میلیون ریال به ۵۰ میلیون ریال افزایش یافت.
هدایت شده از معیار استان فارس
13981228000886_Test_PhotoN.jpg
58.3K
طرح ثامن بسیج دانشجویی فارس
واکنش مامور پلیس مترو به بی حجابی یک زن/" بی قانونی" بی قانونی است؛ چه افتادن شال باشد چه کلاهبرداری 3 هزار میلیاردی!
فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که مامور پلیس مترو در مواجهه با خانمی که شال را بر شانهاش قرار داده از جرم مشهود میگوید; از اینکه برای پلیس فرقی نمیکند جرم چه باشد، چه افتادن شال باشد و چه کلاهبرداری 3 هزار میلیاردی؛ چراکه بی قانونی، بی قانونی است.
واکنش مامور پلیس مترو به بی حجابی یک زن/
به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، فیلمی در فضای مجازی دست به دست میشود با عنوان «امر به معروف مامور پلیس مترو».
حکایت از این قرار است که خانم جوانی بر روی صندلی در ایستگاه مترو در حالی که شالش بر روی شانههایش افتاده نشسته و منتظر امدن قطار مترو است؛ ابتدا یک زن به او تذکر میدهد که حجابش را رعایت کرده و شالی را که افتاده روی سرش بگذارد، اما فرد مذکور هیچ توجهی نمیکند.
زن وقتی با بی اعتنایی خانم جوان مواجه میشود به سمت باجه پلیس مستقر در مترو رفته و از مأمور میخواهد که بیاید و تذکر دهد؛ مأمور پلیس هم بلافاصله به محل می آید و به خانم جوان تذکر میدهد و میگوید: خانم شالتان را سرتان کنید، اما دختر جوان با تندخویی شروع به جر و بحث با مأمور پلیس میکند.
در مقابل مأمور پلیس با اقتدار و ادب و احترام حین تذکرهای مداوم برای پوشیدن شال میگوید: شما جرم مشهود انجام دادهاید.
دختر جوان لجاجت ورزیده و با پلیس جر و بحث می کند و بحث را به دزددان و اختلاس گران می کشاند و پلیس را به این متهم میکند که چرا آنها را نمیگیرید، اما مأمور پلیس با قاطعیت میگوید: برای من هیچ فرقی نمیکند؛ به نظر من بی قانونی، بی قانونی است. چه شال باشد چه 3 هزار میلیارد. شما جرم مشهود انجام دادهاید و بدتر آن است که برای جرمی که انجام میدهید دلیل آوردهاید، درست مثل همان اختلاسگران.
انتشار این فیلم با این مضمون در فضای مجازی سر و صدا به پا کرده است. مخاطبان فارس من با درج موضوعی با عنوان «تقدیر و تشکر از پلیس مترو در تذکر به فرد بی حجاب» از رفتار محترمانه و پاسخ تامل برانگیز مأمور پلیس مترو در برابر بی قانونی یک فرد متخلف قدردانی کرده و متذکر شدهاند که این اقدام مأمور پلیس مترو فریضه فراموش شده امر به معروف را به همگان یادآوری کرده است.
نمایندگان ملت روز گذشته نیز بر معرفی و محاکمه خاطیان قرارداد ۶ میلیون یورویی تأکید کردند. نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در گفتوگویی رادیویی به موضوع تبانی اشاره داشت و گفت: «موضوع این است که مجموعه چگونه به این نتیجه رسید که با این گزینه قرارداد ببندد. در یکی از گزارشها که کمیسیون اصل ۹۰ باید به آن رسیدگی کند، داشتیم که در این پرونده تبانی صورت گرفته است. حرف قطعی نمیزنم، اما در یکی از گزارشهای رسیده به ما آمده است که احتمال تبانی وجود دارد که این باید بررسی شود. کسانی مسئولیتی در حوزه گردشگری داشتهاند و در مقطعی در سفری که رفتند، دیدارهایی انجام دادند که به جزئیات آن نمیپردازم. این موضوع باید بررسی شود و مسئولیتهای وزارت ورزش بر عهده این افراد است. موضوع دوم اینکه چگونه میپذیرند این مربی درجه دوم یا سوم که دو تجربه مربیگری داشته و در هر دو اخراج شده، سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران را بر عهده بگیرد. وقتی بیش از ۵۰ درصد اعتبارات وزارت ورزش به فدراسیونها پرداخت میشود، چگونه ممکن است بپذیریم در حوزه نظارت اینقدر عملکرد ضعیفی دارند و کوتاهی میکنند؟ وزارت ورزش کجاست و این نقش را چگونه بازی کرده است؟» سیداحسان قاضیزادههاشمی، نماینده مردم فریمان نیز در گفتگو با فارس از شکایت از وزیر ورزش خبر داد: «از مسعود سلطانیفر، وزیر ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال به خاطر قرارداد منعقده با ویلموتس، سرمربی تیم ملی فوتبال در قالب ماده ۲۳۴ آییننامه داخلی مجلس شکایت میکنیم. این موضوع پس از رسیدگی در کمیسیون و صحن برای رسیدگی قضایی به قوه قضائیه ارسال خواهد شد.»
از تبانی تا فساد در پرونده قرارداد ترکمانچای ویلموتس
متهم «ویلموتس گیت» در جایگاه مدعی!
در شرایطی که محکوم به پرداخت ۶ میلیون و ۴۴۹ هزار یورو (با احتساب ۵ درصد غرامت و ۵ هزار فرانک هزینه دادرسی) هستیم، وزیر ورزش طبق روال گذشته فرار رو به جلو را در دستور کار قرار داده و با قیافهای حق به جانب از برخورد با مسببان این شکست تاریخی صحبت میکند.
ورزش ایران همچنان در شوک آبروریزی مدیرانی است که دم از مبارزه با فساد و تخلف میزنند، اما با عقد یک قرارداد مشکوک ما را مضحکه عام و خاص کردهاند. هنوز از شوک این اتفاق درنیامدهایم که سایت بلژیکی از محرومیت احتمالیمان از حضور در جام جهانی مینویسد. علاوه بر این خبر جریمه سنگین فدراسیون فوتبال کشورمان در رسانههای خارجی بازتاب زیادی داشته و اجنبیها تمام این هیجان خبریشان را مدیون مدیریت مهدی تاج هستند که در لاک دفاعیاش فرو رفته و ترجیح میدهد هیچ جا آفتابی نشود.
در یک قدمی استیضاح
مسعود سلطانیفر اگرچه تلاش میکند خودش را بیتقصیر جلوه دهد، اما همه میدانند که وزارت ورزش باید در قبال قرارداد سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال پاسخگو باشد. مسئول کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی از پیگیری طرح استیضاح سلطانیفر خبر داد. احمد راستینه با تأکید بر این مسئله گفت: «طرح شکایت از عوامل و مسببان این مسئله به کمیسیون اصل ۹۰ اعلام شده است. ادعای وزیر بر این است که قرارداد را با وکلای بسیار توانمند تنظیم کردیم و همه به ما گفته بودند که قطعاً در فیفا ما برنده این دعوا خواهیم شد. به وزیر این مطلب را گفتم که در قرارداد سرمربی قید شده اگر استعفا دهد یا فدراسیون قطع رابطه کرد، این سه ماه را به او جریمه پرداخت کنیم. سؤال ما این است که مبلغ مشخص قید شده کنار آن سه ماه جریمه، علتش چیست. این واقعاً برای ما جای سؤال دارد. احساس میکنیم دستهایی پشت پرده وجود دارد که تلاش میکنند در این دلالیها سهم خود را ببرند؛ لذا قرار بر این شد که وزیر به صورت ویژه موضوع را پیگیری کند. اگر برای مجلس محرز شود نظارت عالیهای که باید انجام میداد، صورت نگرفته و کوتاهی شده مطمئن باشید به خاطر دفاع از حقوق مردم طرح استیضاح وزیر را در مجلس کلید خواهیم زد.»
دفاع از منافع ملی!
شنیدن جمله «دفاع از منافع ملی» از زبان کسی که یک ضلع پرونده ۶ میلیون یورویی ویلموتس بوده خندهدار است. سلطانیفر، وزیر ورزش در حاشیه جلسه هیئت دولت با منحرف کردن ماجرا به سمت بحث اعتبار ملی و رأی ناعادلانه فیفا اظهار داشت: «این قضیه به نظرم چندوجه دارد. اگر در عقد قرارداد قصور و سهلانگاری و مشکلی وجود داشته، قطعاً دستگاههای نظارتی و بازرسی کل کشور و نهادهای امنیتی بررسی کردهاند و پروندههای لازم را تشکیل دادهاند و به محاکم قضایی خواهند داد. مردم مطمئن باشند که این حرکت مبارزه با فساد در ورزش که با همکاری وزارت ورزش و وزارت اطلاعات و دستگاه قضایی آغاز شده، حتماً با خاطیان و مقصران برخورد لازم انجام خواهد شد. مطلب دوم و مهم این است که حکم ناعادلانه توسط فیفا علیه فوتبال و ورزش ایران صادر شده و ما فکر میکنیم برای دفاع از منافع ملی و جلوگیری از اتلاف مالی و دفاع از فوتبال ملیمان کاری که باید به فوریت انجام بدهیم، این است که از تمام ظرفیتهای حقوقی، اداری و اجرایی کشور استفاده کنیم تا به گونهای تدبیر شود که حکم فیفا در CAS شکسته شود.» عجیبتر اینکه روز گذشته جلسهای در فدراسیون فوتبال تحت عنوان «نخستین جلسه مقدماتی مشورتی درباره شکایت از رأی پرونده به دادگاه عالی ورزش» برگزار شد.
ما بیتقصیریم
از آنجا که پرداخت جریمه تعیین شده از حساب خاطیان و مقصران پرونده ویلموتس به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است، روز گذشته عبدالکاظم طالقانی یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون در یک مصاحبه کوتاه در مقام دفاع از خود و همکارانش برآمد: «اعضای هیئت رئیسه بهطور کامل در روند انتخاب سرمربی و گزینش مباحث فنی مارک ویلموتس بوده و رئیس وقت فدراسیون در همان زمان گزارشهای مختلف و کاملی را به اعضا درباره روند مذاکرات با کلیه گزینهها و در نهایت مارک ویلموتس ارائه کرد. در بحث مربوط به موارد حقوقی من و سایر اعضا ورودی نداشتیم. همانطور که گفتم روند مربوط به گزینش فنی و در نهایت انتخاب مورد تأیید هیئت رئیسه بود.»
عزم مجلس
1_438553477.pdf
1.31M
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ مجلس اميدآفرين
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
خسته نباشی! (گفت و شنود)
گفت: آمریکا اعلام کرده که از «مکانیسم ماشه» در برجام برای بازگرداندن قطعنامههایی که علیه کشورمان صادر شده بود استفاده خواهد کرد!
گفتم: آمریکا که دیگر عضو برجام نیست که بخواهد
از مکانیسم ماشه استفاده کند!
گفت: آمریکا به تهدید با تفنگ بدون فشنگ عادت کرده است!
گفتم: در عوض دیروز جمهوری اسلامی ایران ماشه دو موشک مدرن و جدید به نامهای حاجقاسم سلیمانی
و ابومهدی المهندس را چکاند و ضمن پوزخند به مکانیسم ماشه، طرح تحریم تسلیحاتی ایران را هم دود کرد و به هوا فرستاد.
گفت: بنسلمان و حاکم امارات را بگو که تلاش ترامپ برای مقابله با ایران را ستودهاند!
گفتم: حیوونکیها چه میفهمند!... به یارو که سوار الاغ بود گفتند خسته نباشی! گفت من که سوارم خسته نمیشوم، گفتند ما هم به الاغ خسته نباشی گفتیم!
درباره دیدار نخست وزیر عراق با ترامپ
آقای مصطفی کاظمی، نخستوزیر عراق در دیدار با دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا گفته است «ما برای مقابله با داعش به آمریکا نیاز داریم»!! درباره اظهارات نخستوزیر محترم عراق که از یکسو با واقعیات قابل تکیه و تجربیات قابل استناد متناقض است و از سوی دیگر با خواسته بارها اعلام شده مردم عراق فاصلهای پُرناشدنی دارد، گفتنیهایی هست:
۱- اوایل مردادماه در یادداشتی با عنوان «از مسلمبن عقیل تاقاسمسلیمانی» به سفر قریبالوقوع آقای مصطفی کاظمی نخستوزیر عراق به آمریکا (که دو روز قبل انجام شد) انتقاد کرده و از جمله آورده بودیم: «بامداد ۱۳دی ۹۸ شمسی، آمریکا خودروی حامل سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس که ملتهای مسلمان و غیرمسلمان غرب آسیا، از جمله و مخصوصاً مردم عراق، حفاظت از جان و مال و امنیت و آسایش خود را مدیون مجاهدتهای بیوقفه و ایثار و فداکاری او میدانند و به دعوت دولت عراق وارد فرودگاه بغداد شده بود و میزبان او، ابومهدی المهندس، رهبر کتائب حزبالله و از فرماندهان ارشد نیروی مقاومت حشدالشعبی عراق، که دوشادوش سردار سلیمانی برای نجات مردم عراق از هجوم وحشیانه تروریستهای داعش جنگیده بود، به دستور مستقیم ترامپ موشکباران میکند و هر دو سردار، یعنی میهمان و میزبان را با هم به شهادت میرساند. رئیسجمهور آمریکا با وقاحت تمام اعلام میکند که دستور ترور حاجقاسم سلیمانی را شخصاً صادر کرده است! و شهادت و ترور این دو سردار بزرگ اسلام را برای آمریکا افتخاری بزرگ و تاریخی میداند»!
۲- تمامی اسناد و شواهد موجود به وضوح حکایت از آن دارند که گروه وحشی داعش ساخته و پرداخته خود آمریکاست. همین آقای ترامپ که جناب نخستوزیر عراق از او برای مقابله با داعش اعلام نیاز میکند، در تبلیغات انتخاباتی خود با صراحت گفته بود «باراک اوباما و هیلاری کلینتون بنیانگذاران داعش هستند» و خانم هیلاری کلینتون در کتاب خاطراتش با عنوان «انتخاب سخت HARD CHOICE» میگوید به ۱۱۲ کشور سفر کردم تا آنان را متقاعد کنم بعد از اعلام موجودیت این گروه، از آن حمایت کنند؟! آیا نخستوزیر عراق نمیداند که مجروحان داعش را برای مداوا به بیمارستانهای تلآویو و حیفا میفرستادند و نتانیاهو از ملاقات خود با آنها عکس و فیلم گرفته و منتشر میکرد؟! آقای مصطفی کاظمی میداند بسیاری از داعشیهای دستگیر شده اعتراف کردهاند که در عربستان دوره دیدهاند و از پایگاههای تسخیرشده آنها سلاحهای مدرن آمریکایی به دست آمده است و فیلمهای مستندی در دست است که از ارسال آذوقه و مهمات برای تکفیریهای محاصره شده توسط بالگردهای آمریکایی حکایت میکند و هر دفعه نیز پس از فاش شدن ماجرا فرماندهی سنتکام (نیروهای نظامی آمریکا در منطقه) اعلام کرده است که محمولهها به اشتباه برای داعش ارسال شده است! مگر همین چند ماه قبل، تکفیریهای داعش با هواپیماها و هلیکوپترهای آمریکایی از سوریه به مرزهای عراق هلیبورن نشده بودند؟! و...
۳- مردم عراق اعم از شیعه و سنی و پیروان سایر مذاهب، حاجقاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و سپاه قدس و حشدالشعبی را اسوههای مثالزدنی در مقابله با داعش و نجاتدهنده خود از چنگال خونریز تروریستهای تکفیری میدانند. و در همان حال تردیدی ندارند که داعش ساخته و پرداخته آمریکا و متحدان غربی و عبری و عربی آن است. پارلمان عراق نیز به نمایندگی از مردم این کشور خواستار اخراج آمریکا از خاک عراق شده است و همین دیروز نهضت نامآور حشدالشعبی عراق با صدور بیانیهای به برخورد منفعلانه نخستوزیر عراق با آمریکا اعتراض کرد و اظهارات ایشان را با خواست مردم این کشور در تقابل دانسته و رسماً اعلام کرد «به آمریکا با همه توان حمله میکنیم». بنابراین با جرأت میتوان گفت اظهارات نخستوزیر عراق علاوهبر آنکه به گونهای ناخواسته گرفتار کردن دوباره مردم مظلوم عراق در چنگال خونریز تروریستهای داعش است، با خواست مردم این کشور نیز در تناقض آشکار است. بدیهی است که این واقعیت از نگاه مقامات آمریکایی نیز پنهان نیست و به خوبی میدانند که در عراق با ملتی سلحشور و جان برکف روبهرو هستند و از این روی اگرچه از اظهارات نسنجیده نخستوزیر عراق سوءاستفاده میکنند ولی اظهارات ایشان درباره نیاز به آمریکا برای مقابله با داعش را جدی نمیگیرند!
۴- این نکته نیز گفتنی است که امور عراق به خود عراق مربوط است و به قول حضرت آقا «ایران هیچگاه بنای دخالت در امور عراق را نداشته و نخواهد داشت» اما امنیت کشورها، مخصوصاً کشورهای همسایه بیارتباط با یکدیگر نیستند و همانگونه که ایران در مقابله با داعش و رفع خطر آن از سر خواهران و برادران عراقی کمترین تردیدی به خود راه نداد، دعوت هرچند ناخواسته نخستوزیر عراق از پدرخواندههای داعش را، برای امنیت هردو ملت ایران و عراق مخاطرهآمیز میداند و خوشبختانه در این زمینه با ملت و مسئولان عراق دیدگاه مشترکی دارد و از این روی خواستار آن است که اظهارات نخستوزیر محترم عراق هم با ملت عراق ناهمخوان نباشد.
رابطه چکاندن ماشه موشک از ایران و مکانیسم ماشه د ر سازمان مللپنجشنبه شب پس از وعده ترامپ برای بازگشت تمام تحریمهای ایران، پمپئو درخواست فعالسازی مکانیسم ماشه را به شورای امنیت ارائه کرد. از همان لحظات ابتدایی مخالفت با این تصمیم آمریکا سرخط خبرها شد.
سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه در بیانیهای مشترک گفتند که «علیرغم چالشهای قابلتوجه ایجادشده در اثر خروج آمریکا از برجام به این توافق پایبند میمانیم. از تمامی اعضای شورای امنیت میخواهیم از انجام اقداماتی که تنها اختلافات در شورای امنیت را تعمیق میکنند یا بر کار آن اثرات مضر دارند خودداری کنند».
چین نیز در بیان مخالفت خود با این تصمیم آمریکا اعلام کرد که «درخواست آمریکا هیچ مبنای قانونی ندارد و چیزی جز یک نمایش سیاسی نیست. اقدام آمریکا از هیچ حمایت در میان اعضای شورای امنیت برخوردار نیست. برجام که به تأیید قطعنامه ۲۲۳۱ رسیده اثر قانون بینالمللی را دارد». روسیه هم تصریح کرد که «مکانیسم بازگشت خودکار را کشوری میتواند فعال کند که جزو طرفهای برجام است. ایالات متحده طرف برجام نیست چون از این توافق خارج شد. از نظر ما مکانیسم بازگشت خودکار تحریمها وجود ندارد».
یکجانبهگرایی آمریکا
و بازی با اعتبار شورای امنیت
آمریکا در حالی مدعی است که میتواند مکانیسم ماشه موجود در برجام را بدون واسطه فعال نماید که با خروج خود از برجام دست خود را برای استفاده از آن بسته است. حالا آمریکا در تلاش است با تعریف یک فرآیند حقوقی، علیرغم خروج رسمی از برجام در 18 می 2018، همچنان امکان توسل به مکانیسم حلوفصل اختلافات را داشته باشد. همین نیت، مقامات آمریکا را دست به دامان قطعنامه 2231 و ارائه تفسیری غیرمنطقی از آن کرده است.
این در حالی است که اجرای این سازوکار توسط کشوری خارج شده از توافقنامه یک رویه غلط و یکجانبهگراست و نه تنها اعتبار شورای امنیت را بیش از پیش زیر سؤال میبرد که حتی توهینی آشکار به دیگر قدرتهای داخل برجام است. بنابراین هر چند برای اعمال دشمنی یانکیها با ایران هیچ چیز بعید نیست اما باید دانست که مسیر اجرا کردن مکانیزم ماشه توسط آمریکا بعد از خروج یکجانبه از برجام با سنگلاخهای حقوقی، قانونی و سیاسی فراوانی رو به روست.
موضوعی که حتی «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید که چندی پیش استعفا داد به آن اعتراف کرده بود که واشنگتن دیگر طرف توافق در برجام نیست و نمیتواند از سازوکار حلوفصل اختلاف برای احیای تحریمهای بینالمللی علیه ایران استفاده کند.
چرا آمریکا به جای چکاندن ماشه
از برجام خارج شد؟!
آمریکا اگر در برجام مانده بود، میتوانست تمام تحریمهای تجمیع شده ذیل قطعنامه 2231 را برگرداند. اما چرا نماند تا از اسنپبک (مکانیسم ماشه و بازگشت خودکار قطعنامههای تحریمی شورای امنیت) استفاده کند؟ چون در صورت اجرای مکانیسم ماشه در سال 96، برجام تمام میشد و ایران تعهداتش را که هنوز پس از دو سال بدعهدی آمریکا اجرا میکند، متوقف میکرد.
آمریکا در تقسیم کار با اروپا، از توافق خارج شد و تحریمها را برگرداند؛ در حالی که اروپا ایران را معطل نگه داشته بود. تصورشان این بود که ایران فلج و تسلیم مذاکره مجدد میشود! آمریکا وقتی این مسیر را انتخاب کرد که طبق سخنان صریح ظریف و روحانی مطمئن شد، آنها اجرای تعهدات را متوقف نخواهند کرد.
خبرگزاری دولتی ایسنا 22 اردیبهشت 97 به نقل از نشریه پولیتیکو گزارش داد «فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس این اتحادیه تصریح کرد: من از روحانی تضمین گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند»! این تشویق ترامپ به خروج از برجام (عدم اجرای تعهدات) بود!
حسین موسویان (سخنگوی اولین تیم مذاکرهکننده روحانی) آبان 98 در شورای روابط خارجی اروپا: «من با سیاست فعلی آقای روحانی موافق نیستم. آمریکا از برجام خارج شد و تحریمها را بسیار فراتر از گذشته برگرداند. اگر من جای روحانی بودم تعهدات به NPT را تعلیق میکردم و از برجام خارج میشدم».
چکاندن ماشه اسلحه خالی از فشنگ
دولت ترامپ، همه تحریمهای مندرج در قطعنامهها، بلکه فراتر از آن را برگرداند. اروپا نیز با آمریکا همراهی کرد و به تعهد لغو تحریمها -حتی در حداقلی شکل آن- وفادار نماند. بنابراین وقتی آمریکا میگوید مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریمها فعال میکند -غیر از اینکه قانونا مجاز به این کار نیست- در واقع ماشه اسلحه خالی از فشنگ را میچکاند؛ چرا که هر تیری در خشاب داشته قبلا با خروج از برجام و بازگرداندن همه تحریمها شلیک کرده است. اروپا نیز همراهی کرده، قراردادها با ایران را بههم زده، خرید نفت را متوقف و مبادلات را به تقریبا هیچ تنزل داده است.
با این حال آمریکا و اروپا خیال میکردند چنان در روند اجرای برجام، ایران را ضعیف و خلعسلاح میکنند که در سررسید لغو تحریمهای تسلیحاتی، رمقی برای ایران نمانده باشد. اما جمهوری اسلامی ایران با رونمایی موشکی، رویای موهوم غرب را به کابوس تبدیل کرد. جوانان اهل فن و شجاع ما، تحریمهای تسلیحاتی را به موضوعی مضحک، لغو و بیهوده بدل کردند. همّت کردند و سلاحهای پیشرفته مورد تحریم را ساختند؛ رزمندگان جبهه مقاومت را هم مسلح نمودند، بلکه هر نقطه از محور مقاومت را بیخ گوش دشمن، تبدیل به کارگاه ساخت تجهیزات پیشرفته کردند.
موشکهای حاج قاسم و ابومهدی
و تمسخر تحریم تسلیحاتی
در همین راستا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در بیانیهای با گرامیداشت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی، رونمایی از موشکهای شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی را نماد عزم و اراده ملی ایرانیان در پیگیری دکترین بازدارندگی دفاعی و تهاجمی کشور و تداوم راه سیدالشهدای مقاومت اسلامی دانست و تاکید کرد: تاثیرات بنیادین مجموعه صنعت دفاعی کشور در الگوسازی بومی که فراتر از ایران عزیز در جبهه مقاومت متبلور و به یکی از پیشرانهای اصلی شکست جنگهای نیابتی و تروریسم تکفیری و ائتلافهای شیطانی دهه اخیر در منطقه تبدیل شده است، نمایشگاه الهامبخش و معناداری را در معرض جهانیان قرار داده است که در آینه آن اراده و اقتدار ایران و ایرانی میدرخشد.
این بیانیه رونمایی از موشک بالستیک«شهیدحاج قاسم» و موشک کروز «ابومهدی» را نماد عزم ملی در راستای دکترین بازدارندگی دفاعی و تهاجمی کشور و ظرفیتسازیهای متکثر، انبوه و متناسب با نیاز «ضربت متقابل» موفق در میدان مقابله با هرگونه تهاجم و تعرض محتمل دشمنان توصیف و با قدردانی از اقدام وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در رونمایی از این موشکها افزوده است: خدای بزرگ را به پاس این نعمت عظیم شاکریم که صنعت دفاعی کشور ما امروز در لبه فناوریهای پیشرفته جهان حرکت میکند و سامانههای دفاعی بومی تولید شده آن با ربودن گوی سبقت در رقابت با نمونههای خارجی ، فعالتر و پویاتر از گذشته به افقهای بلندتر میاندیشد.
ویژگیهای موشک «شهید حاج قاسم»
و «شهید ابومهدی»
سردار قاسم تقیزاده جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز پنجشنبه در آیین رونمایی از دستاوردهای جدید وزارت دفاع با اشاره به طراحی و ساخت موشکهای شهید حاج قاسم و شهید ابومهدی مهندس، گفت: این محصولات با کمترین هزینه یعنی یکدهم قیمت جهانی تولید شدهاند؛ زمان رسیدن به این محصول کمترین میزان در جهان است.
سردار تقیزاده گفت: موشک بالستیک شهید حاج قاسم موشکی مایل پرتاب و تاکتیکی با برد ۱۴۰۰ کیلومتر است و مبتنی بر فناوریهای کنترل پروازی و دینامیک پرواز است. جانشین وزیر دفاع درباره موشک کروز دریایی شهید ابومهدی عنوان کرد: ویژگی اصلی موشکهای کروز ارتفاع پرواز کم آنها و دور زدن پدافند دشمن است. برد این موشک +1000 کیلومتر است که سناریوی عملیاتی نیروهای مسلح را تکمیل خواهد کرد. این موشک قابلیت شلیک از عمق را دارد که در آینده نیروهای دریایی عزیز کشورمان به این موشک مجهز خواهند شد. این موشک قابلیت این را دارد از چند جهت مختلف به سوی هدف پرواز کند.
رابطه ی رونمایی از ماشه موشک در ایران و مکانیسم ماشه در آمریکا
پنجشنبه شب پس از وعده ترامپ برای بازگشت تمام تحریمهای ایران، پمپئو درخواست فعالسازی مکانیسم ماشه را به شورای امنیت ارائه کرد. از همان لحظات ابتدایی مخالفت با این تصمیم آمریکا سرخط خبرها شد.
سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه در بیانیهای مشترک گفتند که «علیرغم چالشهای قابلتوجه ایجادشده در اثر خروج آمریکا از برجام به این توافق پایبند میمانیم. از تمامی اعضای شورای امنیت میخواهیم از انجام اقداماتی که تنها اختلافات در شورای امنیت را تعمیق میکنند یا بر کار آن اثرات مضر دارند خودداری کنند».
چین نیز در بیان مخالفت خود با این تصمیم آمریکا اعلام کرد که «درخواست آمریکا هیچ مبنای قانونی ندارد و چیزی جز یک نمایش سیاسی نیست. اقدام آمریکا از هیچ حمایت در میان اعضای شورای امنیت برخوردار نیست. برجام که به تأیید قطعنامه ۲۲۳۱ رسیده اثر قانون بینالمللی را دارد». روسیه هم تصریح کرد که «مکانیسم بازگشت خودکار را کشوری میتواند فعال کند که جزو طرفهای برجام است. ایالات متحده طرف برجام نیست چون از این توافق خارج شد. از نظر ما مکانیسم بازگشت خودکار تحریمها وجود ندارد».
یکجانبهگرایی آمریکا
و بازی با اعتبار شورای امنیت
آمریکا در حالی مدعی است که میتواند مکانیسم ماشه موجود در برجام را بدون واسطه فعال نماید که با خروج خود از برجام دست خود را برای استفاده از آن بسته است. حالا آمریکا در تلاش است با تعریف یک فرآیند حقوقی، علیرغم خروج رسمی از برجام در 18 می 2018، همچنان امکان توسل به مکانیسم حلوفصل اختلافات را داشته باشد. همین نیت، مقامات آمریکا را دست به دامان قطعنامه 2231 و ارائه تفسیری غیرمنطقی از آن کرده است.
این در حالی است که اجرای این سازوکار توسط کشوری خارج شده از توافقنامه یک رویه غلط و یکجانبهگراست و نه تنها اعتبار شورای امنیت را بیش از پیش زیر سؤال میبرد که حتی توهینی آشکار به دیگر قدرتهای داخل برجام است. بنابراین هر چند برای اعمال دشمنی یانکیها با ایران هیچ چیز بعید نیست اما باید دانست که مسیر اجرا کردن مکانیزم ماشه توسط آمریکا بعد از خروج یکجانبه از برجام با سنگلاخهای حقوقی، قانونی و سیاسی فراوانی رو به روست.
موضوعی که حتی «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید که چندی پیش استعفا داد به آن اعتراف کرده بود که واشنگتن دیگر طرف توافق در برجام نیست و نمیتواند از سازوکار حلوفصل اختلاف برای احیای تحریمهای بینالمللی علیه ایران استفاده کند.
چرا آمریکا به جای چکاندن ماشه
از برجام خارج شد؟!
آمریکا اگر در برجام مانده بود، میتوانست تمام تحریمهای تجمیع شده ذیل قطعنامه 2231 را برگرداند. اما چرا نماند تا از اسنپبک (مکانیسم ماشه و بازگشت خودکار قطعنامههای تحریمی شورای امنیت) استفاده کند؟ چون در صورت اجرای مکانیسم ماشه در سال 96، برجام تمام میشد و ایران تعهداتش را که هنوز پس از دو سال بدعهدی آمریکا اجرا میکند، متوقف میکرد.
آمریکا در تقسیم کار با اروپا، از توافق خارج شد و تحریمها را برگرداند؛ در حالی که اروپا ایران را معطل نگه داشته بود. تصورشان این بود که ایران فلج و تسلیم مذاکره مجدد میشود! آمریکا وقتی این مسیر را انتخاب کرد که طبق سخنان صریح ظریف و روحانی مطمئن شد، آنها اجرای تعهدات را متوقف نخواهند کرد.
خبرگزاری دولتی ایسنا 22 اردیبهشت 97 به نقل از نشریه پولیتیکو گزارش داد «فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس این اتحادیه تصریح کرد: من از روحانی تضمین گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند»! این تشویق ترامپ به خروج از برجام (عدم اجرای تعهدات) بود!
حسین موسویان (سخنگوی اولین تیم مذاکرهکننده روحانی) آبان 98 در شورای روابط خارجی اروپا: «من با سیاست فعلی آقای روحانی موافق نیستم. آمریکا از برجام خارج شد و تحریمها را بسیار فراتر از گذشته برگرداند. اگر من جای روحانی بودم تعهدات به NPT را تعلیق میکردم و از برجام خارج میشدم».
چکاندن ماشه اسلحه خالی از فشنگ
دولت ترامپ، همه تحریمهای مندرج در قطعنامهها، بلکه فراتر از آن را برگرداند. اروپا نیز با آمریکا همراهی کرد و به تعهد لغو تحریمها -حتی در حداقلی شکل آن- وفادار نماند. بنابراین وقتی آمریکا میگوید مکانیسم ماشه را برای بازگرداندن تحریمها فعال میکند -غیر از اینکه قانونا مجاز به این کار نیست- در واقع ماشه اسلحه خالی از فشنگ را میچکاند؛ چرا که هر تیری در خشاب داشته قبلا با خروج از برجام و بازگرداندن همه تحریمها شلیک کرده است. اروپا نیز همراهی کرده، قراردادها با ایران را بههم زده، خرید نفت را متوقف و مبادلات را به تقریبا هیچ تنزل داده است.
با این حال آمریکا و اروپا خیال میکردند چنان در روند اجرای برجام، ایران را ضعیف و خلعسلاح میکنند که در سررسید لغو تحریمهای تسلیحاتی، رمقی برای ایران نمانده باشد. اما جمهوری اسلامی ایران با رونمایی موشکی، رویای موهوم غرب را به کابوس تبدیل کرد. جوانان اهل فن و شجاع ما، تحریمهای تسلیحاتی را به موضوعی مضحک، لغو و بیهوده بدل کردند. همّت کردند و سلاحهای پیشرفته مورد تحریم را ساختند؛ رزمندگان جبهه مقاومت را هم مسلح نمودند، بلکه هر نقطه از محور مقاومت را بیخ گوش دشمن، تبدیل به کارگاه ساخت تجهیزات پیشرفته کردند.
موشکهای حاج قاسم و ابومهدی
و تمسخر تحریم تسلیحاتی
در همین راستا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در بیانیهای با گرامیداشت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی، رونمایی از موشکهای شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی را نماد عزم و اراده ملی ایرانیان در پیگیری دکترین بازدارندگی دفاعی و تهاجمی کشور و تداوم راه سیدالشهدای مقاومت اسلامی دانست و تاکید کرد: تاثیرات بنیادین مجموعه صنعت دفاعی کشور در الگوسازی بومی که فراتر از ایران عزیز در جبهه مقاومت متبلور و به یکی از پیشرانهای اصلی شکست جنگهای نیابتی و تروریسم تکفیری و ائتلافهای شیطانی دهه اخیر در منطقه تبدیل شده است، نمایشگاه الهامبخش و معناداری را در معرض جهانیان قرار داده است که در آینه آن اراده و اقتدار ایران و ایرانی میدرخشد.
این بیانیه رونمایی از موشک بالستیک«شهیدحاج قاسم» و موشک کروز «ابومهدی» را نماد عزم ملی در راستای دکترین بازدارندگی دفاعی و تهاجمی کشور و ظرفیتسازیهای متکثر، انبوه و متناسب با نیاز «ضربت متقابل» موفق در میدان مقابله با هرگونه تهاجم و تعرض محتمل دشمنان توصیف و با قدردانی از اقدام وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در رونمایی از این موشکها افزوده است: خدای بزرگ را به پاس این نعمت عظیم شاکریم که صنعت دفاعی کشور ما امروز در لبه فناوریهای پیشرفته جهان حرکت میکند و سامانههای دفاعی بومی تولید شده آن با ربودن گوی سبقت در رقابت با نمونههای خارجی ، فعالتر و پویاتر از گذشته به افقهای بلندتر میاندیشد.
ویژگیهای موشک «شهید حاج قاسم»
و «شهید ابومهدی»
سردار قاسم تقیزاده جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز پنجشنبه در آیین رونمایی از دستاوردهای جدید وزارت دفاع با اشاره به طراحی و ساخت موشکهای شهید حاج قاسم و شهید ابومهدی مهندس، گفت: این محصولات با کمترین هزینه یعنی یکدهم قیمت جهانی تولید شدهاند؛ زمان رسیدن به این محصول کمترین میزان در جهان است.
سردار تقیزاده گفت: موشک بالستیک شهید حاج قاسم موشکی مایل پرتاب و تاکتیکی با برد ۱۴۰۰ کیلومتر است و مبتنی بر فناوریهای کنترل پروازی و دینامیک پرواز است. جانشین وزیر دفاع درباره موشک کروز دریایی شهید ابومهدی عنوان کرد: ویژگی اصلی موشکهای کروز ارتفاع پرواز کم آنها و دور زدن پدافند دشمن است. برد این موشک +1000 کیلومتر است که سناریوی عملیاتی نیروهای مسلح را تکمیل خواهد کرد. این موشک قابلیت شلیک از عمق را دارد که در آینده نیروهای دریایی عزیز کشورمان به این موشک مجهز خواهند شد. این موشک قابلیت این را دارد از چند جهت مختلف به سوی هدف پرواز کند.
اصلاحطلبان به دنبال پیروزی با رأی مردم امریکا!
در ماههای اخیر تیترهای حمایتی رسانههای اصلاحطلب از جو بایدن، نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری امریکا افزایش یافته است. «رؤیای ایرانی آبان ۹۹» اوج این تیترهای از روی ذوقزدگی از پیروزی احتمالی جو بایدن بود. اصلاحطلبان در سال ۹۵ هم به شکلی صریح و روشن از هیلاری کلینتون دفاع کردند. در واقع اصلاحطلبان دوقطبی سیاسی در داخل امریکا را به رسمیت شناخته و خود را همواره حامی دموکراتها تعریف کردهاند. دموکراتها هم البته ترجیح میدهند اصلاحطلبان در ایران بر سر کار باشند و طرح موضوع انتخابات داخلی ایران نزد مقامات غربی توسط محمدجواد ظریف هم نشان داد که دولت اصلاحطلب هم ناامید از حمایت غربیها از خود نیست.
روز گذشته، احمد نقیبزاده، فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «اگر بایدن به ریاستجمهوری برسد و به برجام نیز بازگردد یک موفقیت بزرگ نصیب جمهوری اسلامی خواهد شد... اگر بایدن به عنوان رئیسجمهور بعدی امریکا انتخاب شود و ترامپ در انتخابات شکست بخورد شاید نیاز به نرمش نیز وجود نداشته باشد. با وجود این سیاست خارجی ایران دچار یک بیسرانجامی شده است. ایران باید شرایط بینالمللی را درک کند. امروز در عصر دولت ملی به سر میبریم و یک دولت برای یک ملت را باید پذیرفت».
این جملات یعنی بخشی از اصلاحطلبان نه فقط برای بهبود شرایط اقتصادی چشم انتظار کمک غرب هستند، بلکه حتی خود نیز نمیتوانند موفقیت و پیروزی بیافرینند و برای موفقیت بزرگ ایران، منتظر هستند تا مردم امریکا به جو بایدن رأی بدهند و برای ما موفقیت خلق کنند!
در هفتههای گذشته حزب دموکرات امریکا سیاستهای خود را در قالب سندی ۸۰ صفحهای منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است: «ما معتقدیم برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بهترین روش برای قطع تمامی مسیرهای حرکت ایران به سمت سلاح هستهای، به نحو قابل راستیآزمایی است. خروج یکجانبه امریکا از برجام ما را از متحدانمان جدا و راه را برای از سرگیری حرکت ایران به سمت قابلیت ساخت سلاح هستهای باز کرد. به همین دلیل است که بازگشت به پایبندی دوجانبه به این توافق تا این حد اضطراری است. توافق هستهای همیشه قرار بوده آغاز دیپلماسی ما با ایران باشد نه پایان آن. دموکراتها از تلاشهای جامع دیپلماتیک برای محدود کردن برنامه هستهای ایران و پرداختن به سایر فعالیتهای تهدیدکننده این کشور اعم از ستیزهجویی منطقهای، موشکهای بالستیک و سرکوبگری داخلی حمایت میکنند». در واقع دموکراتها هم مانند جمهوریخواهان بهطور جدی در پی محدود کردن پیشرفتهای ایران هستند، فقط روش هر کدام متفاوت است. این رویکرد اصلاحطلبان تاکنون ضربههای زیادی به ایران زده است. اعتماد به دموکراتها در برجام و تضمین دانستن امضای آنان و امیدواری به رأی آوری کلینتون برای ادامه برجام تنها بخشی از این ضربات است.
روحانی در سال ۸۳ در مقطعی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، در حاشیه نشست خبری با رسانهها گفت: «ایران از دموکراتها زیان بیشتری دیده است... ما ترجیح نمیدهیم دموکراتها برنده شوند. آنها به طور تاریخی بیش از جمهوریخواهان به ایران صدمه زدهاند.»
روزنامه سازندگی از جمله رسانههایی است که به دفعات از جو بایدن حمایت کرده و حتی با هر بار حمایت یک فرد شاخص امریکایی از او هم تیتر اصلی در صفحه یک زده است. مثلاً تیتر «اتحاد سوسیالیستها و لیبرالها علیه ترامپ» با زیر تیتر «برنی سندرز هم از جو بایدن حمایت کرد» یا تیتر «اوبامای دوم» یا «توطئه در کاخ سفید» و ...
❎ بسته بصیرتی روز ❎
🛑 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه، ۲ شهریورماه
https://basirat.ir/fa/news/324269
🔷 آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
https://basirat.ir/fa/news/324272
🔶ماجرای پرچمی که حاج قاسم طلب کرد
https://basirat.ir/fa/news/324275
#ثامن
🆔eitaa.com/meyarfars
1_439817941.pdf
362.5K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ فروپاشی عقلانیت غربی در سایۀ کرونا
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
حضرت عشق:
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ اميدوار به فسادستيزي
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 تصویری/
🔴 پیام عاشورایی حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی-مسئول محترم نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین-
✅موضوع: چالش عزاداری سیدالشهدا و کرونا
🔺در برخورد با این چالش اگر فهم عمیق نداشته باشیم قطعا در دام جریان ضد مذهب،ضد دین و شیعه انگلیسی قرار می گیریم.
🔻در مواجهه با این جریان باید فعال و ابتکار داشته باشیم.
🔵در عزاداری سیدالشهدا به شرع مقدس اهمیت دهیم و همدیگر را متهم نکنیم
🔻اقامه عزاداری سید الشهدا معروف بزرگ مسلمانان است/حفظ سلامت انسان خط قرمز ماست.
🔺ما مسلمانان با بهره گیری از عقل و تعقل و تبعیت از ولایت این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
1_441765811.doc
46.6K
🌀نسخه word ☝️
🛑 یادداشت
✍️ عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
❇️به قلم: سردار یدالله جوانی- کارشناس مسایل سیاسی
#ثامن
🆔eitaa.com/meyarfars
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویری/
❇️ نماینده ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین:
🔺«کمک مؤمنانه» بهترین راه برای نذورات در ماه محرم است
🔻بسیج بهترین و مردمی ترین کانال برای توزیع «کمک های مومنانه » است
✅«کمک های مومنانه» و خیرخواهانه، مردمی است نه دولتی
#ثامن
🆔eitaa.com/meyarfars
🔴 انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره است!
صفارهرندی با اشاره به سخنرانی روحانی بعد از حادثه کوی دانشگاه و در راهپیمایی ۲۳ تیر ۷۸ گفت: «در زمانی که خیلیها حاضر نشدند در این برنامه سخنرانی کنند، آقای روحانی آمد و سخنرانی خوبی هم کرد، ولی میبینیم همین فرد زمانی که کار را در دست میگیرد، طوری رفتار میکند که انگار آب خوردن ما هم بسته به مذاکره با غرب است. تحریف در رساندن آدمها به این نقطه بسیار مهم است. یا اینکه دیدیم آقای ظریف گفت، آمریکا میتواند با یک بمب تمام تأسیسات ما را نابود کنند! بعد او را بردند و تأسیسات دفاعی را نشانش دادند و آقای ظریف دید که چه قدرتی در کشور وجود دارد.» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «جنگ، مقاومت و دستاوردها را راحت میشود تحریف کرد، اما وقتی واقعیت را درست بازخوانی میکنیم، میبینیم اینگونه که گفته شده نبوده است. یکی از مباحثی که در این حوزه باید مورد توجه قرار گیرد، بحث بزرگنمایی قدرت آمریکاست، اما واقعیت این است که آمریکا نسبت به گذشته بسیار ضعیفتر شده و انقلاب هرروز قویتر میشود.
#ثامن
🖊وجوه مشترک مطالبات رهبر حکیم انقلاب از قوای سهگانه
🔸رهبر حکیم انقلاب اسلامی سه ارتباط تصویری با قوای سهگانه داشتهاند. ارتباط تصویری با همایش سراسری قوه قضائیه در هفته قوه قضائیه (7/4/99)، ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس یازدهم در مقطع اولیه خدمت آنان (22/4/99)، ارتباط تصویری با جلسه هیأت دولت در هفته دولت (2/6/99). در این سه ارتباط مطالبات خویش را از مجموعه حاکمیتی کشور و در رأس آنها قوای سهگانه اعلام فرمودند. تحلیل محتوای کیفی این مطالب از مجموعه انتظارات و مطالبات جامعی حکایت دارد که همه قوا و دستگاههای حاکمیتی را مخاطب قرار داده و نقشه راه آنان را ترسیم نموده است. بدین منظور مجموعه خواستههای ایشان در چهار محور اصلی به شرح زیر ارائه میگردد:
1️⃣ محور اول) انتظارات و مطالبات راهبردی
1- استفاده حداکثری از فرصتها: فهم و درک صحیح از فرصتها، باور به آنها و تلاش همهجانبه برای استفاده حداکثری از فرصتها؛ اولویت حیاتی دارد.
2- به یادگار گذاشتن میراث نیک برای دوره بعدی: هر یک از قوای سهگانه و دستگاهها با علم به گذرا بودن دوره خدمتی تلاش کنند کارنامه خوبی به دوره پس از خود تحویل دهند. ویرانه، بدهی، زمین سوخته، صندوق خالی و... برجای نگذارند.
3- جدیت در پیگیری و تحقق وعدهها و پایبندی به تعهدات و سوگندها و به نتیجه رساندن کارها.
4- تقویت امید در مردم: مجلس یازدهم مظهر امید و انتظار مردم است؛ چون در شرایط سخت اقتصادی نماینده دلخواه خویش را انتخاب کردند تا اوضاع زندگیشان بهبود پیدا کند.
5- انقلابی گری و مدیریت جهادی: مجلس یازدهم یکی از قویترین و انقلابیترین مجالس دوران انقلاب است و باید ریلگذاری کند.
6- تقویت تفکر و روحیه خوداتکایی و اعتمادبهنفس ملی که شرط اصلی حل مشکلات است: اعتماد به نیروی داخلی در اقتصاد، کنار گذاشتن امید واهی به بیرون مرزها.
7- پژوهش محوری و تکیه بر مطالعات، پژوهشها و بررسیهای کارشناسی در همه زمینهها.
2️⃣محور دوم) انتظارات و مطالبات اقتصادی
1- اهتمام جدی نسبت به بهبود وضعیت اقتصادی، حل مسائل کلیدی و تمرکز بر مسائل اولویتدار: تأکید بر تولید بهعنوان کلید اصلی برای ایجاد اشتغال، مهار تورم، ایجاد و تقویت ارزش پول ملی، بهبود وضعیت معیشتی مردم، کنترل گرانیهای بیمنطق، دور زدن تحریمها و تلاش برای جهش تولید.
2- برداشتن موانع تولید: جلوگیری از واردات بیرویه، جلوگیری از قاچاق، برطرف ساختن مشکلات قطعه سازان، برطرف ساختن ناهماهنگی در سطوح مختلف بخشهای پاییندستی، برطرف ساختن پیچوخمهای اداری، جلوگیری از صادرات مواد خام و صادرات فلهای که بدون فرآوری و بدون ارزش افزوده انجام میشود. مانند آنچه در صادرات سنگهای قیمتی و سایر معادن، خاک قیمتی بهویژه خاک هرمز، زعفران جنوب خراسان، خرمای مناطق گرمسیری، زیره کرمان، گشنیز و امثال آنها.
3- اهتمام به سرمایهگذاری: سرمایهگذاری برای ایجاد رونق تولید، افزایش تولید، جهش تولید و ایجاد اشتغال از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. ده سال است که از سرمایهگذاری ضعیف و عقب هستیم. احیا و تکمیل سرمایهگذاریهای نیمهکاره، تشویق بخش خصوصی به سرمایهگذاری، هدایت نقدینگی به سمت تولید با محوریت یک هیأت شبانهروزی متخصص.
4- منوط نکردن مسائل اقتصادی کشور به تحولات خارجی: مسائل کشور را مطلقاً نباید به تحولات خارجی پیوند زد. مانند دل بستن به برداشته شدن تحریمها و تغییر برخی دولتها (آمریکا)، باید به ظرفیتهای داخلی تکیه کرد.
5- لزوم تداوم نهضت تعاون احسان و کمک مؤمنانه.
حضرت عشق:
3️⃣محور سوم) انتظارات و مطالبات کارکردی
1- راهاندازی سامانههای اطلاعاتی و متصل کردن آنها به یکدیگر: مانند سامانه صدور مجوزهای سرمایهگذاری، سامانه مالیات، سامانه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سامانه مربوط به پولشویی که برای اصلاح هر ساختار و کارکردی ضروری است.
2- اهمیت فضای مجازی و ضرورت اهتمام به مدیریت آن، لزوم راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، شکلگیری دولت الکترونیک و امثال آنها.
3- بهرهگیری از همه ظرفیتهای گسترده طبیعی و انسانی و معنوی کشور: مانند شرکتهای دانشبنیان، ظرفیتهای مادی نظیر معادن و جنگلها، موقعیت جغرافیایی، تنوع اقلیمی، هویت ملی، ظرفیت جوانان، حضور به هنگام و فداکارانه ملت، تجربه نهضت کمک مؤمنانه.
4- کار برای مردم با نیت خالص الهی: یک پارلمان منحط آن پارلمانی است که در آن مسائل شخصی و مسائل جناحی بیشتر از مسائل ملی و مسائل مردمی تأثیرگذار باشد.
5- تعامل، همافزایی و ارتباط سازنده قوای سهگانه: همه دستگاههای حاکمیتی باید مصوبات و مقررات را موبهمو اجرا کنند و تعلل صورت نگیرد. پرهیز از منازعات و لزوم اتحاد و انسجام داخلی در برابر دشمن.
6- تحول در رأس و بدنه قوا: تحول در هر برهه از زمان با افکار جدید، با دریافتهای جدید و ابتکارات تازه. تحول در چارچوب و قالب مبانی متقن و محکمی که از اسلام و قرآن و مبانی دینی به وجود آید. البته مدیریت هم در تحول لازم است. در برابر مقاومتها باید به خدا توکل کرد. رهبر حکیم انقلاب در سخنرانی 14 خرداد هم امام را امام تحول دانسته و بر ضرورت تحول همهجانبه تأکید کردند.
7- مردمی کردن کارها: در همه زمینهها مردم در متن کارها قرار گیرند و مسئولان از مردم کمک بگیرند. از گزارشهای مردمی استقبال شود و به آنها ترتیب اثر داده شود.
4️⃣محور چهارم) انتظارات و مطالبات نظارتی
1- نظارت مستمر و کارآمد در همه سطوح
2- احیای حقوق عامه بهصورت فوری و خودجوش
3- پیشگیری از وقوع و تولید جرم: در این صورت حتی هزینه مقابله با جرم هم کاهش خواهد یافت.
4- مبارزه با فساد در کل جامعه: در گام اول مبارزه با فساد در دستگاههای حاکمیتی در اولویت باشد. وجود فساد در داخل قوا ضررش بیشتر از فساد بیرون قواست. «وای به روزی که بگندد نمک». تمرکز بر بسترهای فسادخیز و بدون ملاحظه، بدون اغماض و البته بدون تعدی.
5- تشکیل دادگاههای تجاری برای رفع اختلافات اقتصادی.