🔰سه صد روز باقیمانده!
🔹تقریباً دو فصل به موعد برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ زمان باقی مانده است که با احتساب پایان کار دولت آقای روحانی در مرداد، میشود گفت تقریباً سه تا ۱۰۰ روز دولت فرصت خدمت دارد. یکی از وعدههایی که دولتهای منتخب در دنیای امروز به مردمشان میدهند، وعده ۱۰۰ روزه برای ساماندهی اولیه بههمریختگیهای دولت قبل از خودشان هست. پس اگر عزمی باشد و برنامهای، میشود در یک ۱۰۰ روز هم کارهای تعیینکنندهای کرد. حال از عمر خدمتی دولت دوازدهم سه تا صد روز باقیمانده است. دولت در این فرصت باقیمانده برای حل نابسامانیها و رهاشدگیهای دوره خودش میخواهد چه کارهایی انجام دهد؟
1️⃣ابتداییترین مطالبه و درخواست از دولت در شرایط کنونی، این است که حاشیهسازی نکند. طراحی و تداوم برخی حاشیهها و استشمام پارهای لجبازیها با قوای دیگری که گاهی از زبان و قلم بعضی بهاصطلاح دلسوزان دولت در گوش دولتمردان نجوا میشود، حکم پوست خربزهای را میماند که زیر پای دولت انداخته میشود. تجربه مشترک دولت و مجلس در اعطای یارانه کمک معیشتی به ۴۰ میلیون نفر، تصویری از همصدایی و همافزایی قوای کشور بود که بهرهاش را مردم بردند. تداوم این رویه حسنه، جلوی سوءاستفاده و خیالهای طمعورزانه دشمنان را هم میگیرد.
2️⃣ دولت بیش از هفت سال و نیم به انتظار سیب و گلابی آوردن درخت برجام نشست، اما حاصل چه شد؟! به تعبیر همین دولت؛ «تقریباً هیچ». ای کاش آقای روحانی این سه صدروزه را دریابد و برای امتحان هم که شده با ظرفیتهای موجود داخلی به رفع مشکلات بیندیشد؛ احتمال اینکه آوردهای باشد زیاد است؛ اما در گره زدن حل مشکلات به آمدن بایدن و اعتماد مجدد به آمریکا به غیر از نگرانی، هیچ نیست!
3️⃣ در این مدت باقیمانده میشود تصمیم بزرگی با توجه به تجربه برجام و اعتماد به آمریکا و اروپا گرفت که اگر آجری بر دیوار عزت و اقتدار این کشور گذاشته نمیشود، لااقل مؤلفههای قدرت کشور با کاهش و سایش هم مواجه نشود.
✅ زمان را به بهانه اعتمادآفرینی غرب تلف نکنیم. غرب در پرتو نگاه استثناگرایانه به انقلاب و جمهوری اسلامی، هیچگاه به ایران اسلامی اعتماد نمیکند، مگر آن روز که از بنیانهای ایدئولوژیک اسلامی و انقلابی جدا شود؛ اما اسلام، انقلاب، رهبری و مردم این را نمیخواهند و تنها میخواهند مشکلاتشان حل شود و آن، با قوی شدن میسر است.
─═🍃🌸🍃═─
🌹🍃در سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها و روز پرستار، حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی به صورت زنده و تلویزیونی با مردم سخن خواهند گفت.
🕚 این سخنرانی امروز ساعت ۱۱ از شبکه یک و خبر و رادیو ایران و شبکههای اجتماعی KHAMENEI.IR پخش خواهد شد.
─═🍃🌸🍃═─
🔰 مجاهدتی که در این ماههای کرونایی انجام گرفت پرستارها را در چشم مردم عزیز کرد
🔺 رهبر انقلاب، امروز: واقعا تلاش برای کاهش آلام یک انسان جزو زیباترین مناظر زندگی انسانهاست.
🔸من میخواهم عرض بکنم این زیبایی در این سال کرونایی در این ماه های کرونایی بیشتر خودش را نشان داد.
🔸پرستارهای ما در بیمارستانها از خودشان حرکاتی را نشان دادند مناظری را نشان دادند فعالیتهایی را نشان دادند که حقیقتا اینها مایه اعجاب انسان میشود.
🔸خود پرستاری یک کار دشواری است. کار پراضطرابی است حالا اگر چنانچه بر این دشواری و اضطراب این هم اضافه شد که خطر واگیری وجود دارد خطر ابتلا وجود دارد این خیلی کار را دشوارتر میکند پرستاران ما این کار دشوارتر را در این دوران کرونایی انجام دادند.
🔸با این که جان خودشان در خطر بود، با این که احتمال میدادند که خودشان مبتلا بشوند در عین حال این کار را انجام دادند و انصافا کار بزرگی را در این مدت #پرستاران_عزیز_ما به ثبت رساندند.
🔸خب این مجاهدتی که در این مدت انجام گرفت پرستارها را در چشم مردم عزیز کرد. تا قبل از این قضایا مردم خیلی توجهی به اهمیت کار پرستاری نداشتند در این قضیه کرونا مردم فهمیدند که پرستاری چه کار بزرگی است؛ چه کار مهمی است چه ارزشهای والایی در درون او وجود دارد.
🔸مسئولان هم (در قبال پرستاران) تکالیفی دارند. باید تکالیف خودشان را انجام بدهند. باید به فکر باشند.
─═🍃🌸🍃═─
✅ سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب بهمناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها و روز پرستار
🎧 صوت بیانات امام خامنه ای
👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/ndata/news/46960/13990930_40519_64k.mp3
🎥 فیلم بیانات امام خامنه ای
👇🏻
https://www.irinn.ir/files/fa/news/1399/9/30/338995_994.mp4
─═🍃🌸🍃═─
❣️هرگز فراموش نخواهید شد ...
❤️روزتان مبارک قهرمانان وطن ...
#روز_پرستار
─═🍃🌸🍃═─
#وصیت_نامه_حاج_قاسم
☘️ خدایا سراسر وجودم را از عشق خودت پر کن
─═🍃🌸🍃═─
✅ از جعبه تحریم بیرون بیا!
✍🏻 "فقط با کشیدن ۴ خط در حالیکه دستان خود را از روی کاغذ برنداشتهاید، ۹ نقطه را به هم وصل کنید." این سوال مربوط به آزمون معروفی است که کارآفرینان به عنوان یک مثال کاربردی برای روبهروشدن با مشکلات و مسائل مطرح میکنند. ظاهر مسئله این است که یک پرسش لاینحل در مقابل شخص قرار گرفته است اما وقتی به آن ۹ نقطه از زاویه دیگری نگاه میشود و صفحه کاغذ جزئی از امکان حرکت مداد دیده میشود آن وقت مسئله حل میشود. "از جعبه بیرون بیا" یا (Think outside of the box) آنوقت راهحل مسائل روشن میشود.
🔹همین داستان برای حل مسائل پیچیده ازجمله ارائه راه حل برای وضعیت امروز کشور نیز قابل استفاده است...
ادامه مطلب👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=46956
❇️مردم سالاری دینی (1)
💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی
🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است.
🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است.
🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...»
به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود:
مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است:
1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد
2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند
🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
#ثامن
#مردمسالاری_دینی
─═🍃🌸🍃═─
🌀بسته بصیرتی روز🌀
🔻نشریه اخبار و تحلیلهای ۱ دی ماه
👇🏻
https://basirat.ir/fa/news/327070
🔸اخبار ویژه ۱ دی ماه
👇🏻
https://basirat.ir/fa/news/327030
🔺یادداشت روزنامهها ۱ دی ماه
👇🏻
https://basirat.ir/fa/news/327029/
─═🍃🌸🍃═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ما #پیروزیم ما #قدرتمندیم
🔻 ما پیروزیم، ما قدرتمندیم، ما می تونیم پیش بریم، ما می تونیم پرچم اسلام را نگه داریم، #خدا این توان را به این ملت داده.
💯این ملت یک #ملت_نمونه است، حقیقتا با ارزشه و جوهر ایمان در اون بسیار برّنده است.
#ثامن
#ما_پیروزیم
#ما_قدرتمندیم
─═🍃🌸🍃═─
🍰 به شیرینی کتاب
📗 سفارش آقا به یک وظیفه ملی و واجب دینی!
📚 #رفاقت_ماندگار
─═🍃🌸🍃═─
🌹وصیت نامه حاج قاسم
💐 اگر خیمه جمهوری اسلامی آسیب ببیند بیت الله الحرام و قران آسیب خواهد دید
#مکتب_سلیمانی
─═🍃🌸🍃═─
محتوای ثامن خواهران کاشان
❇️مردم سالاری دینی (1) 💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی 🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در
❇️مردم سالاری دینی (2)
💠اصول و الزامات مردم سالاری دینی
🔻مردم سالاری دینی در اصول با دیگر مردم سالاریهای جهان متفاوت است که اصول مهم آن بدین شرح است:
1️⃣ اصل ایمان مداری: جامعه ای که بر اساس قوانین الهی و حاکمیت حق برنامه ریزی شده باشد اصل اولیش حفظ بنیانهای عقیدتی و فکری است. وظیفه حکومت اسلامی این است که نسبت به حفظ دین مردم و تقویت پایه های اعتقادی آنها همت گمارد و جامعه را از تزلزل و انحرافهای اخلاقی و ارزشی برهاند.
2️⃣ اصل مردم گرایی: جامعه ای که بر مبنای قوانین الهی و حاکمیت خداوند شکل می گیرد بعد اساسی آن، نقش و جایگاه مردم است که بر اساس آن، مردم، مسؤولان، خدمتگزاران و معتمدان خود را برای ایفای نقش کارگزاری انتخاب می کنند و حاکمان نیز پس از انتخاب به مردم جوابگو خواهند بود.
3️⃣ اصل قانون محوری: در همه نظامهای مردم سالار نیز رعایت قانون و قانون محوری، از اصول اولیه است. مقام معظم رهبری نیز یکی از اصول مردم سالاری دینی را قانون محوری بیان می کند. ایشان تحقق همه فضایل، آرمانها و اهداف را در سایه قانون و عدالت می داند و عدالت را نیز تنها در صورت استقرار قانون ممکن می شمرد.
4️⃣ شایسته سالاری: بر اساس دیدگاه اسلامی، عادلترین، آگاهترین، باتقواترین و باتدبیرترین افراد به سمت کارگزاری حکومت اسلامی گمارده می شوند.
5️⃣ اصل آگاهی: اگر عنصر اصلی مردم سالاری (انتخاب و تجلی اراده مردم در عرصه تصمیم گیری سیاسی اجتماعی) بر پایه معرفت و شناخت کافی نباشد محتوای مردم سالاری دینی رعایت نشده است. به همین جهت، باید آگاهی و معرفت کافی در خصوص اهداف مردم سالاری و عنوانهای مورد نظر برای انتخاب شدن وجود داشته باشد و رفتارهای انتخابی نیز بر همان اساس سامان پذیرد. حتی تکلیف و وظیفه ای نیز که در مشارکت مردمی وجود دارد منوط به شناخت است و بدون شناختن، دانستن و خواستن تکلیفی در این زمینه محقق نمی شود.
6️⃣رضایت محوری: در نظام اسلامی که مردم محوریت دارند رعایت رضایت مردم و برآوردن نیازهای آنان، از اساسی ترین پایه های نظام محسوب می شود و در نظام اسلامی که مردم ولی نعمتان جامعه اند باید از نظام اسلامی راضی باشند و این امر با خدمتگزاری خالصانه مسؤولین و ملاحظه نظرات مردم، محقق می شود.
#ثامن
#مردمسالاری_دینی
─═🍃🌸🍃═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 قسمت دوم مستند "غیر رسمی" منتشر میشود
📹 یکی از برنامههای مستمر حضرت آیتالله خامنهای که از سالهای گذشته برقرار بوده، برگزاری جلسات گوناگون با طیفهای مختلف علمی، اجتماعی، فرهنگی و هنری است. جلساتی که در فضایی متفاوت از دیدارهای رسمی برگزار شده و رهبر انقلاب پای صحبتها و درددلهای حاضران مینشینند که بخشی از این جلسات، از سال ۹۵ در قالب جلسات «پنجشنبه ای» برگزار شده است.
مؤسسهی پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی ( دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای)، روایتی از این دیدارها را در مجموعه مستند "غیر رسمی" تولید کرده که قسمت دوم این مجموعه با موضوع "مروری بر دیدارهای پنجشنبه ای" رهبرانقلاب و حاشیههای این جلسات آماده پخش شده است.
این قسمت از مجموعه مستند غیر رسمی، پنجشنبه ۴دی ساعت ۲۰ در مجموعه رسانه های KHAMENEI.IR و شبکه سوم سیما و همچنین جمعه ساعت ۲۱ از شبکه افق و شنبه ساعت ۲۰ از شبکه مستند سیما پخش خواهد شد.
گفتنی است قسمت اول این مستند که روایتی از دیدار راویان دفاع مقدس با رهبر معظم انقلاب بود، چند ماه پیش و به مناسبت هفته دفاع مقدس منتشر شده بود.
─═🍃🌸🍃═─
✅ اقدامات انجام شده در مجلس یازدهم
✳️در مجلس یازدهم اولویت با رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم است.
#ثامن
#مجلس_انقلابی
─═🍃🌸🍃═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥به دشمن «پیامِ قدرت» بدهید
🔻دشمن اگر ببیند که ملّت ایران و جوانهای مؤمن ایرانی احساس حضور میکنند، احساس وظیفه میکنند و قدرتمندانه در وسط مِیدانند، عقبنشینی خواهد کرد؛
🔻امّا اگر احساس کنند که ضعف هست، احساس کنند اختلاف هست، احساس کنند بین مسئولین کشور همجهتی و همسخنی وجود ندارد یا بین مردم و مسئولین کشور فاصله افتاده است، تشویق میشوند به اینکه شدّت عمل خودشان را زیاد کنند. این را همه توجّه داشته باشند، هم مسئولین کشور، هم آحاد مردم .
─═🍃🌸🍃═─
🌀ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🌺 #جانباز بالای پنجاه درصد بود؛ هم حقوق جانبازی داشت، هم حق پرستاری.
کارت بانکی اش را داد؛ گفت این پول رو خرج درمان جانباز هایی کنید که توانش رو ندارن. این همه سال به موجودی کارت دست نزده بود.
#ثامن
#شهادت
─═🍃🌸🍃═─
محتوای ثامن خواهران کاشان
❇️مردم سالاری دینی (2) 💠اصول و الزامات مردم سالاری دینی 🔻مردم سالاری دینی در اصول با دیگر مردم سال
❇️مردم سالاری دینی (3)
💠وجوه اشتراک و افتراق مردم سالاری دینی با مردم سالاری غیردینی عبارتند از:
🔴الف) وجوه اشتراک:
1️⃣ذی حق دانستن مردم و حرمت نهادن به ملت.
2️⃣ زمینه سازی برای مشارکت مردمی در تمام مراحل تصمیم گیری سیاسی و اجتماعی.
3️⃣تعیین #انتخابات، به عنوان طریق قانونی اعمال مردم سالاری.
4️⃣ الزام به رأی اکثریت در امور اجرایی.
5️⃣ احترام به آزادی های فردی و جمعی.
6️⃣توسعه همه جانبه و رشد و شکوفایی خلاقیت ها در پرتو تضارب آرا و تعامل افکار.
🔵ب) وجوه افتراق:
1️⃣در مردم سالاری سکولار، حاکمیت ملی به طور مطلق پذیرفته می شود؛ ولی در مردم سالاری دینی با پذیرش حاکمیت مطلق خداوند، حاکمیت ملی نسبی خواهد بود.
2️⃣ مردم سالاری سکولار، رأی اکثریت را به صورت مطلق ملاک عمل قرار می دهد؛ اما در مردم سالاری دینی در بعد قانون گذاری، رأی اکثریت در چارچوب شریعت پذیرفته می شود.
3️⃣در مردم سالاری سکولار، حاکمیت اولاً و بالذات از آن مردم است، ولی در مردم سالاری دینی، حاکمیت اولا و بالذات از آن خداست و حاکمیت مردم در طول حاکمیت خداوند است و نه در عرض آن.
4️⃣ در مردم سالاری سکولار، دین صرفاً امری شخصی و مربوط به حوزه فردی است؛ اما در مردم سالاری دینی، دین، حوزه فردی و اجتماعی مردم را در بر می گیرد.
5️⃣ مردم سالاری سکولار با مردم سالاری دینی در ارائه تعریف از بشر و حقوق آن در پاره ای از موارد دیگر با هم اختلاف دارند.
#ثامن
#مردمسالاری_دینی
─═🍃🌸🍃═─
💠#خبر_خوب
❇️موضوع: #اعتماد_غرورآفرین
👌در یک رخداد غیرقابل پیش بینی تا ساعت ۲۲ دیشب ۱۷۰۱۲ نفر از هموطنان برای شنیدن شرایط مشارکت در آزمایشات بالینی واکسن کرونای ستاد اجرایی فرمان امام با ۴۰۳۰ تماس گرفتند و ۹۹۱۱ نفر آنها برای مشارکت در آزمایشات اعلام آمادگی کردند...
💯 اعتماد مردم عزیز به دانشمندان جوانمان غرورآفرین است
#ثامن
#ما_میتوانیم
─═🍃🌸🍃═─
40.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢داستان آقاها و آقازاده ها
🔻ماجراي آقازادگي و آقازاده ها، موضوعي جنجالي است که اين روزها اخبار مربوط به آنها با جذابيت ويژه اي دنبال ميشود. اما عجيب آنجا است که پسر در منجلاب انحراف و انحطاط بيفتد و پدر به جاي آنکه براي نجات او تلاش کند، به عاملي براي توجيه رفتارش بدل گردد و آبرو و اعتبار خود را خرج نجات او سازد.
─═🍃🌸🍃═─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰شبکه فعالین فضای مجازی شهرستان کاشان را با نام «شمسا کاشان» دنبال نمایید.
🔸ایتا:
https://eitaa.com/shamsa_kashan
🔹تلگرام:
https://t.me/shamsa_kashan
🔸اینستاگرام:
https://instagram.com/shamsa_kashan
✅ با ما همراه باشید...
شبکه مردمی سایبری انقلاب اسلامی کاشان