فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ اگه تو هم دلتنگ امام زمانی(عج) با یک صلوات یادش کن...
📿صلوات رو قرائت کردی؟
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 سالروز قیام خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ گرامی باد.
╰❀🌸❀╯
📝درباره دوقطبیسازی!
🔺مناقشهای که این روزها بین برخی نیروهای سیاسی و رسانهها درباره موضوع دوقطبیسازی پدید آمده، از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ چرا که جامعه از رفتن به سمت دوقطبیها لطمههای زیادی دیده است؛ ۱۹ ارديبهشت سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب فرمودند: «دوقطبی از ضربههای مهلکی است که دشمن بهدنبال آن است.» دوقطبی شدن گاه برای منافع و مصالح مردم و نظام آنقدر سرنوشتساز میشود که رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ماههای منتهی به انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۳۹۶ به یکی از عناصر سیاسی فرمودند: «با ملاحظه حال مخاطب و اوضاع کشور،چون دوقطبی در کشور ایجاد میشود و دوقطبی برای کشور مضرّ است،من صلاح نمیدانم وارد انتخابات بشوید.»
🔹 تأکید بر دوقطبی شدن،به معنای ناديده گرفتن سلایق گوناگون و منتفی دانستن نقد که امری طبیعی و گاه لازم به نظر میرسد، نیست. به تازگی که واعظ معروف بر بسته شدن باب دوقطبیهای سازیهای مخرب تأکید کردند، برخی که خود را مخاطب این بحث دانستند، گفتند و نوشتند که ما غیر از نقد شرایط جاری کشور کاری نکردیم. البته واعظ محترم نیز حتما در پی آن نیستند باب نقد که امری عقلی و ضروری است، بسته شود. ناظر به این موضوع رهبر معظم انقلاب، ۸ آذر ۱۴۰۲ فرمودند: «از دوقطبیهای کاذب بپرهیزید. آن کسانی که مبانی، اصول، دین، انقلاب و ولایت فقیه را قبول دارند، برادر شما هستند، حالا گیرم یک اختلافسلیقهای هم با شما داشته باشند.»
🔻 در شرایط کنونی یکی از مسائل مهم که میتواند بین آحاد مردم دوقطبی ایجاد کند، نحوه مواجهه با دولت است. از قضا بحث واعظ محترم، معطوف به همین موضوع بود؛ اما جدای از این، نشانههایی از دوقطبی شدن جامعه در این زمینه در حال آشکارشدن است. بسیار روشن است که ایجاد «دوقطبی موافق و مخالف دولت در میان مردم» خواسته یا ناخواسته، مضرّ و سرشار از تهدید است. رهبر فرزانه انقلاب ۵ اسفند ۱۳۹۴ فرمودند: «در ایران اسلامی یک دوقطبی وجود دارد؛دوقطبی انقلاب و استکبار.» همچنین رهبر حکیم انقلاب، ۱۴خرداد سال ۱۳۹۵ فرمودند: «در همه دولتهایی که بنده بعد از رحلت امام مسئولیّت داشتم، توصیه میکردم ملّت باید با دولت همراه باشد؛ با اینکه دولتها سياستها و جهتگیریهای مختلفی داشتند؛ این با انتقاد کردن منافات ندارد.»
🔹راز و رمز حمایتهای امروز رهبر معظم انقلاب از دولت چهاردهم نیز بر همان منطق و تجربه پیشین استوار است. اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «موفقیت دولت، موفقیت همه ماست.» در اینجا «ما» یعنی آحاد مردم و مسئولان کشور. از این منظر به راه انداختن هرگونه اقدام ـ خواسته یا ناخواسته ـ برای دوقطبیسازی موافقان و مخالفان دولت در جامعه مذموم است؛ از سوی دیگر تدارک حمایت همهجانبه و نقد عالمانه و دلسوزانه از دولت برای تحقق منافع ملی و ایران قوی ضرورت دارد.
✍🏻عزیز غضنفری
╰❀🌸❀╯
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلامی: ۱۲ کشتی اسرائیلی را زدیم
🔻گفتند نبرد کشتیها را متوقف میکنیم
فرمانده کل سپاه:
🔹در دریای سرخ و دریای مدیترانه ۱۴ کشتی ما را زدند تا نفت ما صادر نشود که اوایل نمیدانستیم چه کسی به کشتیها حمله میکند. متوجه شدیم رژیم صهیونیستی است و ۱۲ کشتی از آنها زده شد. کشتی پنجم را که زدیم دستشان بالا رفت و گفتند نبرد کشتیها را متوقف میکنیم.
🔸در بحران شدیدی بودیم، سردار سلیمانی را ترور کرده بودند، هواپیمای اوکراینی سقوط کرده بود، کرونا قالب شده بود، تحریم اقتصادی را در حداکثر درجه ممکن اعمال میکردند و تلاش میکردند ما را در انزوای کامل قرار دادند.
🔹ما بعنوان سپاه پاسداران باید یک عملیات بازدارنده و سد ممانعت ایجاد میکردیم؛ در نبردهای دریایی خطوط کشتیرانی را امن کردیم، تحریم به لحاظ اجرا شکسته شد، مردم را در کرونا مدیریت کردیم و واکسن ساختیم و تمام ظرفیتها را در اختیار قرار درمان دادیم.
🔸هیچ یک از ۳۸۰ طرح عظیم ملی که امروز در دست اجرا است، حتی چرخهایش کُند نشده است و اجازه ندادیم تحریم بر سازندگی کشور موثر باشد.
🔹از بیرون هم پدیده تکفیر را مهار میکردیم؛ اگر تروریسم امتداد پیدا میکرد، نقطه مرکزی آن ایران بود. موفق شدیم تمام مسیرهایی که دشمن باز کرده بود، ببندیم. امروز امنترین خطوط کشتیرانی متعلق به کشتیهایی است که پرچم ایران روی آن نصب شده باشد.
╰❀🌸❀╯
🔰 در روز هفدهم شهريور۵۷ رهبرانقلاب در كدام شهر بودند | ماجرای نامه ايشان به يكی از افراد قم
🔹 من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
🔹 این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این احساس خطر را کردم.
🔹 آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔹روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.
🔹من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۶/۱۹
🗓 سالروز قیام ۱۷ شهریور ۵۷ و کشتار مردم توسط عوامل رژیم پهلوی
╰❀🌸❀╯
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارشی از بازدید پزشکیان از قرارگاه خاتمالانبیاء
🔹رئیسجمهور از فعالیتهای این قرارگاه در حوزههای صنعت و نیرو گرفته تا فناوری اطلاعات و محرومیتزدایی دیدن کرد و از آخرین مراحل ۱۵ طرح مهم در دست اجرای این قرارگاه مطلع شد.
╰❀🌸❀╯
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بسته خبری تحلیلی #ثامن
🔹 از نشست در کاخ سفید برای شکست فیلترینگ در ایران تا شنود صدای کاربران اینستاگرام و فیسبوک‼️
╰❀🌸❀╯