10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت اسفناج شاهکار قرنه
مواد لازم:
یک دسته اسفناج
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
پودر سیر و پودر پیاز
پودر دارچین از هرکدوم یک قاشق چای خوری
آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
رب انار یک قاشق غذاخوری
یک عدد پیاز و مقداری آب جوش
👩🍳◍⃟@maatbakh
https://eitaa.com/samen_meraj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : تفاوت استکبار و تکبر
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
https://eitaa.com/samen_meraj
🌟تولد حضرت زینب (س)
حضرت زینب کبری(س) سومین فرزند امام علی (ع) و فاطمه (س)، اولین دختر و یکی از شخصیت های بی نظیر و مؤثر در دنیای اسلام است که در روز 5 جمادی الاول سال پنجم یا ششم هجری قمری (پس از صلح حدیبیه و دو سال بعد از ولادت امام حسین بن علی (ع)) در محلّه بنی هاشم شهر مدینه منوّره به دنیا آمد.
نام و القاب حضرت زینب(س)
بر اساس روایات متعدد، پیامبر اکرم(ص) نام حضرت زینب را برای دختر حضرت فاطمه(س) انتخاب کردند که این نام توسط جبرئیل از سوی خداوند به پیامبر (ص) گفته شده بود.(شریف القرشی، السیده زینب، 1422ق، ص39)
❣نام مبارک آن حضرت، " زینب " در لغت به معنای درخت نیکو منظر و خوشبو و یا به معنای «زین أب» یعنی افتخار و زینت پدر است . کنیه گرامیشان، ام الحسن و ام کلثوم است.
برای ایشان، القاب فراوانی نقل شده است، همانند عقیله بنی هاشم، عالِمه غیر معلَّمه، عارفه، موثّقه، فاضله، کامله، عابده آل علی، معصومه صغری، امینةاللّه، نائبةالزهرا، نائبةالحسین، عقیلة النساء، شریکة الشهداء، بلیغه، فصیحه و شریکةالحسین.
📚(جزائری، الخصائص الزینبیة، 1425ق، ص52-53)
https://eitaa.com/samen_meraj
💍ازدواج و همسر حضرت زینب (س)
حضرت زینب (س) با عبداللَّه جعفر (پسر عموی خود) ازدواج کرد. برخی از مورخین تاریخ این ازدواج را سال هفدهم هجری می دانند. (زینب کبری عقیله بنی هاشم ،حسن الهی،ص76)
فرزندان حضرت زینب (س)
در برخی منابع از چهار پسر به نام های:علی، عون، عباس، محمد و یک دختر به نام ام کلثوم به عنوان فرزندان زینب(س) و عبدالله نام برده شده است. (ابن الاثیر، أسد الغابة، 1409ق، ج6، ص133)
عون و محمد در واقعه کربلا به شهادت رسیدند.
(مفید، الارشاد، 1372ش، ج2، ص125)
معاویه برای فرزندش یزید از ام کلثوم دختر حضرت زینب(س) خواستگاری کرد؛ ولی امام حسین (ع) او را به همسری پسر عمویش قاسم بن محمد بن جعفر بن ابی طالب درآورد.
📚(امین، اعیان الشیعة، 1406ق، ج7، ص137)
https://eitaa.com/samen_meraj
🤍عبادت
حضرت زینب(س) شب ها به عبادت می پرداخت و در دوران زندگی، هیچ گاه تهجّد را ترک نکرد. آنچنان به عبادت اشتغال ورزید که ملقّب به «عابده آل علی» شد.
(جعفر النقدی، زینب الکبری بنت الامام، ص61)
🖤صبر و استقامت
حضرت زینب را تجسم و نماد صبر جمیل نامیده اند. مقاومت در راه پاسداری از حریم دین، کنترل نفس خود در برابر ناملایمات و ضعف نشان ندادن در مقابل دشمن و عدم شکوه در حضور مردم را از جمله ویژگی های صبر زینب(س) نام برده اند. ( « حضرت زینب(س)، نماد صبر جمیل»، خبرگزاری حوزه )
او در روز عاشورا ، هنگام دیدن پیکر خونین برادرش چنین گفت:«بار خدایا! این قربانی و کشته در راه خودت را از ما (خاندان پیامبر) بپذیر.»
📚(فیض الاسلام، خاتون دوسرا، 1366ش، ص185)
https://eitaa.com/samen_meraj
🕊🌷
یه دور تسبیحِ مرگ بر آمریکا✊🏼
داشتیم می رفتیم سمتِ هلی کوپتر
تویِ مسیر آقا مهدی باکری
به دور تسبیحِ
مرگ بر آمریکا گفت...
میگفت آقای مشکینی فرمودند:
ثوابِ گفتن مرگ بر آمریکا کمتر از نماز نیست...
#شهید | #مهدی_باکری
https://eitaa.com/samen_meraj
🍯عمرمان هرلحظه🍮
🍰خواهد گذشت
🍯چه سخت و چه آسان
🍰چه تلخ و چه شیرین
🍯امیدوارم
🍰همه لحظه های زندگیتون
🍯به نیکی و خوشحالی
🍰و خبرهای خوب بگذره
🍯 شبتون قشنگ و پراز آرامش
https://eitaa.com/samen_meraj
┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈
حضرت زینب(س) را به سبب سختی های بسیاری که در زندگی دید، ام المصائب نیز لقب داده اند.🥺❤️🔥
درگذشت جدش پیامبر(ص)، بیماری و به شهادت رسیدن مادرش، شهادت پدرش امیرالمؤمنین(ع) ، شهادت برادرش امام مجتبی(ع)، واقعه کربلا و به اسارت رفتن در کوفه و شام از جمله وقایع سخت و تلخ زندگی وی به شمار می آید.
( امین، اعیان الشیعة، 1406ق، ج7، ص137)
🔰 ویژگی ها، فضایل اخلاقی حضرت زینب(س)
این بانوی بزرگ، دارای قوت قلب، فصاحت زبان، شجاعت، زهد و ورع، عفاف و شهامت فوق العاده بود. امام حسین(ع) هنگام دیدار، به احترامش از جا بر می خاست. زینب کبری، از جدش رسول خدا(ص) و پدرش امیرالمؤمنین و مادرش فاطمه زهرا(س)حدیث روایت کرده است. (الحسین فی طریقه الی الشهاده، ص65)
https://eitaa.com/samen_meraj
💎 زیارت برای خدا
🔹 یکی از شاگردان شیخ رجبعلی خیاط میگوید:
روزی از شیخ خواستم تا با هم به زیارت حضرت رضا (ع) برویم. شیخ فرمود: «اجازهام دست خودم نیست.» فهم این مطلب ابتدا برای من سنگین بود، اما با گذشت زمان فهمیدم بنده خدا غیر از اراده حق، رأیی از خود ندارد و کارهایش به اجازه و رضای اوست.!!
پس از مدتی در بحثی درباره اخلاص و زیارت امام رضا (ع) شیخ فرمود: « اگر زیارت برای خدا و فقط به خاطر رضای او باشد، حضرت از زائر به شیوهای دیگر پذیرایی خواهد کرد».
📚 کیمیای محبت، ص193
https://eitaa.com/samen_meraj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیدار جوان قصاب با امام زمان (عج)
👤 استاد فاطمی نیا
https://eitaa.com/samen_meraj
✅آیت الله مجتهدی تهرانی:
✍این را یادگاری از من داشته باشید. اقامه که می گویید ، قبل از گفتن الله اکبر ، یک سلام به امام حسین بدهید ، این نمازتان عالی می شود.
https://eitaa.com/samen_meraj