🌺 دوازده عمل مستحبی روز #عید_غدیر
❤️ عزیزان همراه حتما در روز عید غدیر ، با قرائت زیارت #امین_الله از زیارت بسیار نورانی حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام) بهره مند شوید.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کلیپ جالب و دیدنی «زوم بینهایت» از ولادت تا امامت امیرالمومنین علی علیهالسلام
#عید_غدیر
🇮🇷
#یادداشت
🔺️ واقعه غدیر از مهمترین وقایع تاریخ اسلام است که در آن، پیامبر اسلام (ص) هنگام بازگشت از حجةالوداع در ۱۸ ذیالحجه سال دهم قمری در غدیر خم، امام علی (ع) را جانشین خود معرفی کرد. حاضران در آن واقعه که بزرگان صحابه نیز در میانشان بودند، با امام علی (ع) بیعت کردند.
🔺️ عظمت غدیر را باید در قرآن مشاهده کرد، آنجا که این آیه نازل شد: یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ. رسول خدا باید رسالت خود را با معرفی علی (ع) تکمیل میکرد. برای ادای این تکلیف پیامبر بر جایگاه مخصوص ایستاد و در خیل عظیم حاجیان خطبهای مفصل خواندند و علیبن ابیطالب (ع) را وصی و جانشین و امام بعد از خود معرفی نمودند.
🔺️ پیامبر در روز غدیر، پیروی از علی (ع) را مایه سعادت و مخالفت با او را عین شقاوت دانستند و فرمودند: هرکس با او مخالفت کند ملعون و هرکس تابع او باشد مورد رحمت الهی است و هرکس او را باور دارد مؤمن. خداوند هر که حرف او را بشنود و از او فرمان برد آمرزیده است.
🔺️ این کلام رسول خدا (ص) همواره در آیینه تاریخ اثبات شده و هرگاه فرهنگ غدیر، که همانا اطاعت از ولایت است، توسط مسلمانان نادیده انگاشته شده مسیر سعادت به شقاوت تبدیل شده است و این سنت الهی است ...
🔺️ عبور از غدیر و نادیده انگاشتن آن، زمینه غلبه بنیامیه، بنیعباس و حرج و مرجها را بر جامعه مسلمین هموار ساخت و بنابراین خلافت اسلامی از مسیر صحیح آن منحرف شد و به دست افرادی ظالم و جائر قرار گرفت که به اسم اسلام بر مردم حکمرانی کرده و اهداف شوم خود را با ظلم و ستیز پیش بردند. معاویه والیانی را بر ممالک و شهرهای اسلامی گماشت که هر کدام به نوبه خود ثروتهای مسلمین را به یغما بردند.
🔺️ احمد امین مصری مورخ اسلامی در کتاب فجر الاسلام آورده است: ((چون بنی امیه خلافت را به دست گرفتند، عصبیت همانند عصر جاهلیت به حال خود بازگشت))
🔺️ محمّد رشید رضا میگوید: «.. چگونه بنی امیه بعد از آن، حکومت اسلام را فاسد نمود و قواعد آن را خراب کرد و برای مسلمانان حکومت ابدی جعل نمود»
🔺️ آری عبور فرهنگ غدیر مسلمان را دچار اختلاف ساخت، و بالاترین ظلمها بر اهل بیت روا شد، امام حسین (ع) در صحرای کربلا به شهادت میرسد، در واقعه حره به تنهایی، بسیاری از مردم مدینه، از جمله ۸۰ تن از صحابه پیامبر (ص) و ۷۰۰ تن از حافظان قرآن کشته شدند و اموال و نوامیس مردم به غارت رفت.
🔺️ انقلاب اسلامی پرتوی از نور غدیر خم بوده و با انفجار نور در سال ۱۳۵۷، بساط سلطنت ستمشاهی برچیده شد. در حقیقت پیروزی انقلاب آن زمانی محقق شد که بر اساس فرهنگ غدیر، مردم انقلابی ایران، حول، ولی فقیه خود یعنی امام خمینی (ره)، با وحدت کلمه در مقابل رژیم ستم شاهی ایستادند و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند.
🔻استقامت در جنگ ۸ ساله، مواجهه با گروهکهای تروریستی، و پیشرفتهای بیسابقه در عرصههای مختلف حاصل پایبندی به فرهنگ غدیر است. در تاریخ انقلاب اسلامی نیز هر زمان پایبندی به فرهنگ غدیر بیشتر بوده است راه برای ملت بزرگ ایران روشنتر از هر زمان دیگری بوده است.
🔺️ اکنون نیز مواجهه با فرهنگ غدیر توسط دشمنان ادامه دارد و همیشه تاریخ دو انتخاب در مسیر امت اسلامی قرار دارد. راهی که در مواجهه با دین خداست و عدم اطاعت از ولایت و در مقابل آن بنیان مرصوص غدیریان قرار دارد. در حوادث بعد از مرگ مهسا امینی این صفبندی بار دیگر خود را نشان داد، اما ملت آگاه ایران راه غدیر را انتخاب کرد و اجازه نداد ایران جولانگاه دشمنان غدیر شود. تجسم فرهنگ غدیر را در راهپیمایی ۲۲ بهمن و نماز عید فطر، مردم به خوبی نشان دادند.
🔖 #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #عید_الله_غدیر
🇮🇷 #مهارتورم #رشد_تولید
🖇 #روشنگری #ثامن
✅غدیر بزرگترین امتحان خواص
♨️دو حادثه بزرگ در صدر اسلام اتفاق افتاد که #نظام اسلامی پیامبر اکرم(ص) را با دو مدرسه در طول تاریخ مواجه کرد؛
🔷این دو حادثه عبارت اند از:
۱.واقعه #غدیر_خم، هیجدهم ذیحجه سال دهم هجرت،
۲.#سقیقه بنى ساعده، اوایل سال یازدهم هجرت.
🔶معلمان و هادیان حادثه ی اول همان خط سیر و مدرسه وحی بود که پشتوانه ی آن به پیامبران الهی بر می گشت که پیامبر اسلام (ص)، خاتم أنبیاء، این امانت را به #ولایت سپردند...
🔸اما مدرسه دیگر متشکل از سه #حزب بودند؛
۱؛حزبى که با خلیفه اول و دوم و سعدبن ابى وقاص تشکیل مى شد.(حزب،«تَیم» و «عَدى»،که شاخه نظامى این حزب با خالدبن ولید بود)،
۲؛حزب ابوسفیان(طُلقاء)،
۳؛حزب انصار خزرجى به رهبرى سعد بن عباده (رئیس خزرج).
🔻بررسی این سه حزب؛
▫️حزب اول امکاناتش بیشتربودودرخانه،پیامبر (ص) #نفوذ داشت و از مسائل آگاه می شد.
▫️حزب ابوسفیان(امویان)به تنهایى نمى توانست مدعى قدرت شود مگر در پناه کسانى که وجهه داشتند. ابتدا سراغ #على(علیه السلام) و سپس عباس رفت، اما آنان حمایت او را نپذیرفتند،لذا تغییر عقیده داد و با ابوبکر بیعت کرد و به تدریج، خلافت اموى را پایه گذارى کرد.
▫️حزب انصار(به ریاست سعدبن عباده)، قدرتش بیشتر بر مردم و در جامعه نفوذ داشتند، گفتند باید از ما رهبرى جامعه را دست داشته باشد، به شکل تاکتیکى به امام على(علیه السلام) متمایل شد و به عنوان طرفدارى از او کنار رفت، اما بعد در حوارین ترور شد و مرگ او را به جن نسبت دادند!(ترور توسط خالد بن ولید).
▫️از سوى دیگر، بنى هاشم نیز مطرح بودند و کسانى چون عبدالله بن عباس، سهل بن حنیف، #مقداد، #عمار، عثمان بن حنیف، #سلمان_فارسى و #ابوذر، از صحابى هاى شکنجه دیده و مبارز در آن میان بودند.
این گروه، نیروى کمترى داشتند، اما از نظر مکانت اجتماعى و سابقه اسلامیت بالاتر بودند.
🔺این گروه ها از دین و حکومت اسلامى، تفسیرى قومى و قبیله اى داشتند و درصدد به دست گیرى حکومت بودند؛ آنها در پى تقسیم قدرت بودند، نه اعتلاى کلمة الله و دوام دین.
🔸آنان بر معیارهاى شیخوخیت، #سیاست مدار بودن(اهل مماشات و #سازش)، و پذیرش نزد قبایل، تکیه کردند تا بتوانند با حذف منصوب پیامبر(صلى الله علیه وآله) قدرت و #حکومت را در اختیار گیرند.
✍ آنتی سکولار
.
♻️ دو خاطره شنیدنی از روحانی اهلسنت
🔰شریف زاهدی، روحانی اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید، در بیان خاطرات خود چنین می آورد:
1⃣ خیلی فکر کردم که با کدام روایت یا کتاب برای اهل تسنن ثابت کنم که «مولی» در حدیث غدیر، به معنای دوست نیست، بلکه به معنای پیشوا و رهبر است. تا این که روزی مشغول مطالعه یکی از کتابهای «مولوی محمد عمر سربازی» بودم.
مطالعهام که تمام شد و کتاب را که بستم، دیدم روی جلد آن نوشته شده: «نویسنده مولانا محمد عمر سربازی» فوراً به ذهنم آمد که از مولوی ها، معنای کلمه ی مولانا را بپرسم و سؤال کنم که چرا به محمد عمر سربازی، مولانا میگویند؟
از چند مولوی سؤال کردم. پاسخی که به من دادند، این بود:
«مولانا» یعنی واجه؛ یعنی رهبر ما، پیشوای ما.
به آنها گفتم: من تعجب میکنم «مولا» درباره بزرگانتان معنای واجه و رهبر میدهد ولی در سخن پیامبر (صلی الله علیه وآله) به معنای دوست آمده است!
2⃣ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد.
یک ساعت از رفتنش نگذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی.
گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو.
گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟
گفتم: میخواستم به تو بگویم: دوستت دارم.
گفت: همین!
گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم.
دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟
گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام ص دهها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمیکردند؟!
با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خندهداری زده است و اقرار کرد که پیامبر خدا - در جریان غدیر خم - میخواست نکته مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
(باید شیعه میشدم، خاطرات شریف زاهدی، ص ۱۳۸)
*الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أميرالمؤمنين و اولاده المعصومين عليهم السلام.*
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
خاکم و از مهر او آیینهام
میتوان دیدن نوا در سینهام
مُرسل حق کرد نام «بوتراب»
حق، یدالله خواند در امّ الکتاب
هر که دانای رموز زندگی است
سِرّ اسمای علی داند که چیست
خاک تاریکی که نام او تن است
عقل از بیداد او در شیون است
شیر حق این خاک را تسخیر کرد
این گِل تاریک را اکسیر کرد
مرتضی کز تیغ او حق روشن است
بوتراب از فتح اقلیم تن است
هر که در آفاق گردد بوتراب
بازگرداند ز مغرب، آفتاب
شعر از اقبال لاهوری
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️عید سعید غدیر خم برکلیه پیروان مولاعلی ع مبارکباد