❌مدّاحی موسیقی پاپ نیست
▫️ رهبر انقلاب: در #مداحی هم مثل همهی کارهای دیگر ابتکار و نوآوری لازم است؛ میبینید جوانها #نوآوری هم میکنند. در کار مدّاحی نوآوری خوب است، نوآوری ایرادی ندارد، منتها توجّه بکنید که این نوآوری به هنجارشکنی منتهی نشود. مدّاحی یک هویّت خاصّی است؛ این هویّت عوض نشود.
🏴 #از_تبیین_تا_قیام
#محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝#یادداشت | شکست پروژه درگیری شیعی_شیعی
🍃🌹🍃
🔻 طرفداران جریان صدر مدتی است که صحنه عراق را چالشی کرده اند. در اولین گام این افراد، نماز جمعه را هفته گذشته در بغداد برگزار کردند و بعد از آن به سمت منطقه سبز بغداد حرکت و وارد پارلمان شدند. بعد از آن مقتدی #صدر اعلام کرد که دو رکعت نماز شکر بجا آورید و برگردید. حال باتوجه به اتفاقات رخ داده باید به این سوال پاسخ داد که اهداف جریان صدر از ایجاد چنین وضعیتی چیست؟
1️⃣ مقتدی صدر با این اقدام خود یک حرکت اجتماعی برپایه سیاسی انجام داد. یعنی این اقدام پیامی مهم برای جریان های سیاسی داشت که جریان وی توان بسیج عمومی و اختلال در روند سیاسی را دارد. در واقع یک حرکت اجتماعی برای تاثیر گذاری بر روند سیاسی بود.
2️⃣ #مقتدی_صدر هیچ گاه به این گزاره فکر نمی کرد که پارلمان استعفای نمایندگان حامی این جریان را بپذیرد. در واقع صدر معتقد بود که با استعفای نمایندگان جریان صدری، سایر ائتلاف ها نیز در همراهی با آن استفعا خواهند داد. اما در واقع مشاهده شد که نه تنها سایر احزاب به سمت استعفا نرفتند، بلکه پارلمان صرف ۲۴ ساعت نمایندگان جدید را نیز انتخاب کرد و این امر منجر به این شد که چارچوب هماهنگی به عنوان فراکسیون اکثریت، گزینه نخست وزیری را نیز معرفی کند. این مسائل چندان مورد پسند جریان صدر قرار نگرفت و اتفاقات کنونی نشات گرفته از همین مسائل است.
3️⃣ سناریویی است که از چند روز گذشته و در عرصه رسانهای به ویژه رسانههای سعودی، اماراتی و آمریکایی بر روی آن تمرکز ویژه کرده اند و آن گزاره جنگ شیعی- شیعی است. امری که این بازیگران به مدت ۱۰ ماه است که به هر طریقی به دنبال اجرای آن در عراق هستند و تاکنون نیز ناکام ماندهاند.
✍️محمدرضا فرهادی
#روشنگری | #ثامن | #محرم
✋
چهارم محرم در كربلا چه گذشت؟
🔺در روز چهارم محرم، عبیدالله بن زیاد مردم کوفه را در مسجد جمع کرد و سخنرانی نمود و ضمن آن مردم را برای شرکت در جنگ با امام حسین علیه السلام تشویق و ترغیب نمود .
به دنبال آن ١٣ هزار نفر در قالب ٤ گروه که عبارت بودند از:
1. شمر بن ذی الجوشن با چهار هزار نفر
2. یزید بن رکاب کلبی با دو هزار نفر
3. حصین بن نمیر با چهار هزار نفر
4. مضایر بن رهینه مازنی با سه هزار نفر، به سپاه عمر بن سعد پیوستند.
بهم پیوستن نیروهای فوق از این روز تا روز عاشورا بوده است.
کتاب: بحارالانوار، ج 44، ص 386
مراحل کلاهبرداری پیامکی!
🔹رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا: مردم به درگاههای پرداخت حتما توجه کنند. در کشور هیچ درگاهی به غیر از شاپرک داتآیآر نداریم.
🔹در صورت وقوع جرم، مجرم علاوه بر اینکه به پیامکهای یک شخص دسترسی پیدا میکند؛ میتواند به ۲۵۰ نفر هم با سرشماره او پیامک مجرمانه ارسال کند و حلقهای از جریان کلاهبرداری اتفاق بیفتد.
🔹به هر دلیلی در هر کدام از این فرآیندها اشتباه شد و جلو رفتید بلافاصله اینترنت گوشی را خاموش و برنامهی نصب شده را حذف و آنتیویروس نصب کنید.
♦️تلگرام به زودی رفع فیلتر میشود؟
ابوالحسن فیروزابادی دبیر شواری عالی فضای مجازی کشور :
🔹 تمامی اعضا با رفع فیلتر تلگرام موافق هستند، اما چون فیلترینگ با دستور قوه قضاییه صورت گرفته ، الزاما دستور رفع فیلتر نیز باید از سوی قوه قضاییه صادر شود .
🔹 با حضور جناب رئیسی در راس این قوه مکاتبات جدیدی صورت گرفته و امیدواریم که نتیجه مثبت بگیریم .متاسفانه آسیب های اجتماعی حاصل از فیلترینگ و گرایش جوانان و نوجوانان به استفاده از فیلتر شکن بسیار بیشتر از قبل زمان فیلترینگ بوده .
🔹 بسیاری از کسب و کارهای مبتنی بر تلگرام نیز بشدت آسیب دیده اند. امیدواریم تا پایان ماه صفر فیلترینگ تلگرام برداشته شود./عصرایران
✋
رفع فیلتر تلگرام، کذب است
🔺مرکز ملی فضای مجازی:
🔹 با توجه به انتشار خبری با عنوان «تلگرام رفع فیلتر میشود» در رسانههای کشور، صراحتا به اطلاع میرساند؛ این خبر صحت نداشته و تکذیب میشود.
🔹در صورتی که تصمیم جدیدی درخصوص فعالیت پیامرسانها در کشور اتخاذ شود، از طریق سایت رسمی مرکز ملی فضای مجازی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
ویژگیهای مدیریت هیاتی
🔺 حتما شما هم شنیدید؛ کار بی نظم و بدون برنامه را می گویند هیاتی عمل کردن. اتهام بزرگی است. پیشنهاد می کنم این محرم، مسئولین محترم یکبار با نگاه سبک مدیریت تراز و الگو، هیات را ارزیابی کنند؛ خاصه هیات های قدیمی و اصیل.
اما ویژگی مدیریت هیاتی چیست؟
1️⃣ مردمی بودن
مهمترین ویژگی مدیریت در هیات اینست که کاملا مردمی است. کمترین اتکا را به حکومت دارد و تمام سرمایه اش را از همراهی مردم می گیرد. از بانی هیات تا مشارکت مردم تا اداره مراسم و غیره.
2️⃣ نظم
هیات در همه بخش ها نظم دارد. از نوع نشستن و نقش خدام تا نوع عزاداری و نقش میاندارها تا توزیع غذا و زمان بندی مراسم و غیره. با این حال بلوغ نظم در نظم خودجوش است که اتفاقن در هیات در بالاترین سطح وجود دارد و هیات بدون ناظم هم منظم است.
3️⃣ توجه به جزئیات
یکی از مهمترین شاخص های مدیریت، عبور از کلیات و توجه کردن به جزئیات است. مدیریت هیات، الگوی توجه به جزئیات است. از نحوه چایی ریختن تا اسپند دود کردن و استکان خاص چایی تا نحوه جفت کردن کفش ها تا سبک چیدمان هیات تا سبک نصب کتبه ها تا نوع نشستن زمان عزاداری تا اشعاری که خوانده می شود و...به همه جای هیات فکر می کنند. حتا برای موتور هیاتی ها هم "موتور بپا" قرار می دهند.
4️⃣ ادب و احترام
یکی از ویژگی های بارز مدیریت در هیات ادب است. بانی هیات در نهایت تکریم با شرکت کنندگان برخورد می کند. معمولا دست به سینه کنار درب می ایستد و عزداران را احترام می کند. کفش ها را جفت می کنند. اگر فردی رفتار غیرمنطقی هم کند، صبوری بخرج می دهند. بزرگترها را تعظیم می کنند.
5️⃣ مدیریت پرمحتوا
یکی از ویژگی های اصلی مدیریت در هیات، محتوا بخشیدن به کارهاست. هیچ کاری در هیات بدون روح نیست. تمیز کردن فرش ها و خیابان ها و حتا دستشویی ها هم باانگیزه و علاقه انجام می شود چون روح دارد و پرمحتواست. کاری که محتوای داشته باشد هیچ وقت ناقص و ضعیف اجرا نمی شود. برای همین هرکس در هیات هر کاری به عهده اش است احساس می کند مهمترین کار عالم را انجام می دهد.
6️⃣ مدیریت مشارکت جویانه
یکی از ویژگی های مدیریت هیات اینست که کاملن مشارکت جویانه است. همه را درگیر می کند. از برپایی هیات تا اداره هیات، همه سهیم هستند.
7️⃣ مدیریت همدلانه
خادمان هیات در نهایت همدلی با یکدیگر کار می کنند. از مواضع شخصی شان به احترام هیات کوتاه می آیند و در تعامل با هم سعه صدر دارند. نظرات مخالف را تحمل می کنند تا هیات به بهترین شکل برگزار شود.
8️⃣ میدان دادن به جوانان
در هیات، پیر و جوان در بهترین شکل کنار هم کار می کنند. هیات محل حرمت به قدیمی ترها و ریش سفیدها و البته میدان دادن به جوان ترهاست. هم انتقال تجربه پیرغلامان است و هم شور و انگیزه جوانترها.
9️⃣ رعایت آداب
یکی از نکات مهم در هیات داری رعایت آداب و سنن است. هرکاری آدابی دارد و مناسکی. هیات دار مراقب است تا ادب هر کاری را رعایت کند. اینکه چطور از مردم پذیرایی کند. چطور چایی و شربت تعارف کند. چطور غذا توزیع کند. به چه سبکی با همسایه های تعامل کند. چطور و به چه سبکی عزاداری کند و غیره
🔟 مدیریت غیرطبقاتی
بانی و خادم و ناظمان هیات با همه یکسان برخورد می کنند. فرقی نمی کند پامنبری ها دارا باشند یا ندار، والی باشند یا رعیت و غیره...
کاش همه جا و همه روز، هیاتی مدیریت می کردیم.
✍️محسن مهدیان
♨️ صدو هفتمین جلسه گفتگوی زنده تصویری گروه بصیرتی اهل البصر:
موضوع : تبیین هفت فرمان مقام معظم رهبری مدظله العالی در بیانات 14 خرداد 1401
🌏سخنران این جلسه :
استاد گرامی آقای سیدرضا حجازی
کارشناس ارشد علوم سیاسی
زمان: سه شنبه یازدهم مرداد ساعت ۲۲:۰۰
🎥پخش لایو جلسه در کانال اهل البصر روبیکا :
https://rubika.ir/ahlolbasar
#روشنگری | #ثامن
سهراب خلیلی:
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ تحلیلی بر «افزایش جمعیت ،فرصت یا تهدید»؟!( «تحدید جمعیت ،تهدیدی جدی برای آینده کشور»
✅قسمت اول
👈امام خامنه ای مدظله العالی درباب جوانی جمعیت و ضرورت آن می فرماید:«بررسی های علمی و کارشناسی نشان می دهد اگر سیاست کنترل جمعیت ادامه پیدا کند ،به تدریج دچار پیری و در نهایت کاهش جمعیت خواهیم شد ،بنابراین مسئولان باید با جدیت در سیاست کنترل جمعیت تجدیدنظر کنند و صاحبان رسانه و تریبون از جمله روحانیون و....در جهت فرهنگ سازی این موضوع اقدام کنند...»
👈مسأله افزایش و کاهش رشد جمعیت و تبعات آن از جمله مهمترین پارامترهای اقتصادی و اجتماعی و سیاسی و...هر جامعه انسانی است.
👈یکی از مولفه های اقتدار یک کشور ،جمعیت ان کشور است.و خاصه جمعیت جوان و کارآمد و دارای تحصیلات آکادمیک و دارای علاقه نظام و کشور و خواهان راهبرد تغییر متناسب با مقتضیات زمان نظام در سایه ولایت فقیه و...باشند.
👈قدرت اقتصادی و اقتدار نظامی و موقعیت ژئوپلتیک ،سه شاخصه فوق منوط به داشتن نیروی انسانی جوان و پویا و کارآمد است .
👈اگر به سنوات ۱۳۶۵ تا ۱۴۲۰ نظری با مداقه بیفکنیم به عمق فاجعه پیری جمعیت در اینده پی خواهیم برد!
_در سال ۱۳۶۵ نرخ رشد جمعیت ۳/۹ درصد که فوق العاده مطلوب بوده و کاهش سیر صعودی جمعیت با این عدد رقم میخورد !!! در سال ۱۳۶۵ به ازای هر زن ،شش و نیم فرزند در طول عمر امری محسوس و ملموس بود..😁
_نرخ رشد جمعیت در ده ساله (۷۵ تا ۸۵)به ۱/۶۲ درصد می رسد 😆
_در سال ۱۳۹۰نرخ رشد میانگین ۵ساله (۸۵ تا ۹۰)به ۱/۲۹ درصد میرسد !!!😄
_در سی سال بعد (سال۱۳۹۵) نرخ رشد جمعیت ۱/۲ درصد ( که متاسفانه سیر نزولی کاهش جمعیت از این دوره با سیاست های تکنوکرات ها و به مدیریت هاشمی رفسنجانی کلید خورده و در دورههای خاتمی و احمدینژاد و روحانی با شیب تندتری استمرار پیدا کرد!!!!!😌😒
_نرخ رشد جمعیت در سال ۱۳۹۸ به زیر یک درصد رسید ( در دوره دولت اعتدال حسن روحانی و سیاست تعامل اعتدالی با جهان و پیامدهای غیر قابل جبران آن )😌😉
_نرخ رشد جمعیت در سال ۱۳۹۹به هفت دهم درصد میرسد که شاهد این سیر نزولی کاهش جمعیت هستیم و هیچ اقدامی در این خصوص توسط دولت و مجلس و....متناسب با سیاست های کلی جمعیت امام خامنه ای مدظله العالی انجام نشد!!!!😂🙃
_نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۰۰ باز هم نرخ هفت دهم درصد را تجربه کرد!!!☺️
_طبق پیش بینی محققان جمعیت شناسی و ...نرخ رشد جمعیت در سال ۱۴۱۵ متاسفانه با صد افسوس به صفر خواهد رسید ؟!؟؟!!!😌😌😌
🌑متاسفانه الان پائین ترین نرخ باروری دنیای اسلام مربوط به « جمهوری اسلامی ایران » است !!!!!😚😒
✅رهبر معظم انقلاب ،در سال ۸۸ نسبت به قضیه روند نزولی رشد جمعیت جوان هشدار داده و بر ضرورت تغییر در سیاست های کنترل جمعیت تاکید فرمودند
و در جمع مسئولان نظام ،خواستار تجدید نظر در سیاست های جمعیتی کشور شدند ...
معظم له فرمودند :«در اوائل دهه هفتاد اجرای این سیاست بنابر مصالحی صحیح بود و ادامه آن در سال های بعد خطا بود »
👈البته جمعیت شناسان نیز روند نزولی کاهش جمعیت ایران را در مرز هشدار اعلام و تاکید کردند در صورت عدم رشد جمعیت ،با افزایش قشر سالمند و پیر مواجه خواهیم شد و ممکن است کشور با رخداد «پیری جمعیت » مواجه شویم.!!!
👈رشد سالانه جمعیت در ایران طی ۷ دوره سرشماری نشان می دهد که رشد جمعیت بعد از انقلاب و دهه شصت ،به شدت افزایش پیدا کرده و بعد از آن از دهه هفتاد تا نود با اجرای سیاست های دولت هاشمی رفسنجانی و خاتمی و احمدینژاد و روحانی با اجرای سیاست های توسعه ای از جمله اشتغال بانوان ،و آموزش عالی و اجرای سیاست های سازمان بهداشت جهانی و....با سیر کاهشی و نزولی جمعیت مواجه هستیم .....
🌚ادامه در قسمت دوم.....
سهراب خلیلی
۱۱ تیر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #ما_ملت_امام_حسینیم
#مردم_حسینی اصفهان، میزبان شهدا میشوند
🔸آیین تشییع شهدای هشت سال دفاع مقدس
🔘 پنج شنبه ساعت ۱۸
🔘 پل بزرگمهر به سمت گلستان شهدا
🏴 همه دعوتیم...
📢 لطفا اطلاع رسانی کنید
●━━━━━──────🔹🔸▪️
احکام محرم:
آیا راه انداختن دسته های عزادارای در معابر و.... اشکال داره❓
#محرم
#احکام
#امام_حسین ع
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
AUD-20220803-WA0033.
4.09M
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
نوحه زیبای هل من ناصر ینصرنی میثم مطیعی درشب پنجم محرم ۱۴۰۱
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
AUD-20220803-WA0034.
4.47M
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
نوحه زیبای الله اکبر خامنه ای رهبر
رجز خوانی برای دشمنان ایران درشب چهارم محرم ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دوربین مخفی | حالا بگو قیمت چند؟
🔹دختر شهید مدافع حرم از مردم میخواهد برای پدرش نامه بنویسن...
@samen_pirbakran
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
مداحی حاج مهدی رسولی دروصف حضرت قاسم ع
✳️ وسعت کربلا و شرط دینداری
🔺 پيام كربلا اين است: ای مسلمانان! فریب سابقه ديندارانی كه در شرايط برخورد سخت دشمن سر خود را میگيرند و همه ادعايشان را ناديده میشمارند نخوريد كه امروز، اسلامِ مجسّم را ياری كردن شرط مسلمانی است. جملهای كه سليمان بن صرد خزايی قبل از دعوت از امام به كوفيان گفت چه با معنی بود كه «مردم، اگر مرد كار نيستيد و بر جان خود میترسيد، بيهوده اين مرد را نفريبيد.» در كربلا همين روحيه بود كه رسوا شد. امروز هم اگر شما كربلايی شديد، چنين روحيهای را رسوا میبينيد، نه سياستمدار و زرنگ.
🔻 نهضت #حسين(ع) نهتنها مُهر رسوايی به پيشانی حاكمان اموی زد، بلكه يك كار بزرگ ديگر هم كرد و آن اين كه #مدعيان_دينداری را كه در شرايط سخت، امامشان را ياری نمیكنند شناساند تا برای هميشه دينداران عافيت طلب نتوانند مزوّرانه در #جبهه_حسينی قرار گيرند و دين خود را به رخ مسلمانان بكشند.
🔸 گاهی میگويند فلانی چون زندان رفته، خوب است ولی آيا با اين همه زندانی كه رفته در خط ولايت هست يا نه؟ اگر بيشتر عمرش در زندان بوده و از جهاد اسلامی زخمها به تن دارد، اكنون كه از #خط_ولايت جدا شده، تمام زحماتش را به هدر داده است. زبير در اوايل اسلام در دفاع از پيامبر بدنش ۲۵زخم برداشت ولی شيعه است كه میفهمد او از زحماتش نتيجه نگرفت چون پس از ۳۰سال در جنگ جمل رودرروی ولايت، يعنی علی(ع) ايستاد.
📚 کربلا مبارزه با پوچیها نوشته اصغر طاهرزاده
#ثامن #کربلا
سهراب خلیلی:
بسم الله الرحمن الرحیم
✅تحلیلی بر« تحدید جمعیت,تهدیدی جدی برای اینده کشور »
🌑قسمت دوم ،فراز و نشیب تغییر در سیاست های کنترل جمعیت
👈بررسی جمعیت در برنامه ریزی ها و مطالعات کاربردی جمعیت در ایران از حدود ۴۵سال پیش که تهیه طرح های جامع و تفصیلی آغاز شد،و برای نخستین بار به عنوان مهمترین عامل در برنامه ریزی تجلی یافت.
👈برنامه های تنظیم خانواده در مفهوم اخص در سطح جهانی نیز قدمتی حدود ۵۰ ساله دارد.و امروزه حدود ۸۵درصد از کشورهای جهان سوم از خدمات تنظیم خانواده حمایت می کنند؟!؟!!؟!
👈در ایران عهد پهلوی دوم ،سیاست کنترل جمعیت به عنوان پایه توسعه مد نظر برنامه ریزان بود،سیاست های تنظیم خانواده در زمان پهلوی دوم و از سال ۱۳۳۷به صورت غیر متمرکز در شکل هایی در حال اجرا بود،در سال ۱۳۴۶در وزارت بهداری «معاونت جمعیت و تنظیم خانواده »زیر نظر هویدا تاسیس شد ،در آن دوره نرخ رشد جمعیت به طور متوسط سالانه ۳/۱درصد بود که با اجرای سیاست های «فرزند کمتر و زندگی بهتر » در دهه ۱۳۴۵_۱۳۵۵ فقط،با اندکی کاهش به ۲/۷درصد رسید!!!
👈روند نزولی رشد جمعیت با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ متوقف شد،پس از پیروزی انقلاب برای مدت کوتاهی برنامه های تنظیم خانواده به بوته فراموشی سپرده شد و نتیجه این امر ،افزایش،سریع موالید و رشد جمعیت بود.
👈البته روند صعودی رشد جمعیت نیز استمرار نیافت،انتشار نتایج سرشماری سال ۱۳۶۵نوعی نگرانی در میان مسئولین برنامه ریز و اجرایی که در تدارک اجرای اولین برنامه ی توسعه ملی پس از انقلاب بودند به وجود آورد !!!
👈 بعلاوه بر این ،عوامل دیگری چون فروکش کردن هیجان های سال های اولیه انقلاب ،تغییر تدریجی نگرش به جمعیت به عنوان عامل قدرت و پیروزی در جنگ و مهمتر از همه فشارها و مشکلات اقتصادی باعث نوعی چرخش در سیاست های جمعیتی دولت در راستای تنظیم خانواده و کنترل موالید در سال۶۷ و اجرای عملی آن از سال ۶۸ آغاز شد.
👈البته سیاست کنترل جمعیت تا پایان دولت اصلاحات و حتی تا آخر دولت روحانی پیگیری شد،اما با روی کارآمدن دولت نهم تجدید نظر هابی در این سیاست صورت گرفت ،رئیس جمهور وقت در سال ۸۸ تبلیغ «دو بچه کافی است »را توطئه استعمارگران دانست و گفت : ما با توجه به منابع غنی موجود در کشور می توانیم تا سه برابر جمعیت کشور را هم تغذیه کنیم » و تغییر در این سیاست ها را خواستار شد!؛؟!
👈امام خامنه ای مدظله العالی ،نیز از ظرفیت منابع ایران برای ۱۵۰ میلیون نفر خبر دادند و کارشناسان از روند تغییرات جمعیت کشور سخن گفته اند و زنگ خطر را در این زمینه به صدا در آوردند.
اگر میزان نرخ باروری افزایش پیدا نکند ،ایران کمتر از سه دهه ،جمعیتی پیر و سالخورده خواهد داشت و این خود پیامدهای غیر قابل جبران داشته و به افزایش فشارهای اقتصادی و اجتماعی به رفع دغدغه های خیل عظیم سالخوردگان و کاهش نیروی کار و کاهش تولید و ....منجر می گردد...
سهراب خلیلی
۱۱مرداد ۱۴۰۱