✅ چالشها و فرصتهای وزیر جدید مسکن
🔹این روزها در حالی شاهد استعفای وزیر مسکن هستیم که همچنان یکی از وعدههای اصلی دولت سیزدهم مبنی بر ساخت یک میلیون مسکن، پیشرفت چندان محسوسی نداشته است. البته نباید عملکرد نامطلوب دولتهای یازدهم و دوازدهم در بخش مسکن که منجر به انباشت مطالبات مردمی شده را نادیده گرفت.
🔸به هر حال در طول سالهای اخیر آمار ساخت مسکن به شدت نزولی شده و یک شکاف و رکود بزرگ در عرضه و تقاضای یکی از اصلیترین بخشهای اقتصاد کشور ایجاد شده است.
🔹آنچه در گام اول اهمیت دارد این است که در چنین شرایطی که افزایش قیمت مسکن و اجارهبها، سهم اصلی را در تورم اقتصاد ایران دارد؛ و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی را بوجود آورده، دولت و مجلس محترم باید در کوتاهترین زمان ممکن این وزارتخانه مهم را تعیین تکلیف کنند. اما وزیر جدید نیز باید با لحاظ تجربیات گذشته در مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، چالشها و فرصتهای این حوزه را از هم تمیز دهد و اقدامات عملی را در پیش گیرد.
🔸از آنجا که قیمت زمین، سهمی در حدود ۶۰ درصد در قیمت تمام شده مسکن دارد، میتوان گفت، وجود زمین دولتی فراوان در کشور برای ساخت مسکن یک فرصت باشد. اما در عین حال منافع شرکتهای دولتی و بانکهایی که املاک را در اختیار دارند و از عرضه زمین بیشتر برای توسعه ساختوساز مسکن جلوگیری میکنند یک چالش مهم است.
🔹بر اساس آمارها حجم زیادی از خانههای خالی در کشور وجود دارد که میتواند بخشی از مشکلات این حوزه را مرتفع کند. این فرصت را باید از طریق ابزارهای مالیاتی فعال کرد تا فعالیتهای غیر مولد این حوزه کاهش یابد.
🔸یکی از فرصتهای بینظیر این حوزه وجود نقدینگی مورد نیاز برای تأمین مالی ساخت مسکن میباشد که در کشور وجود دارد. جذابسازی سرمایهگذاری این بخش و ورود سرمایههای بخش خصوصی و خارجی میتواند تأثیرگذار باشد.
ضمن اینکه استفاده از تکنولوژی روز برای کاهش هزینهها ساخت مسکن نیز باید مد نظر باشد.
🔹به نظر میرسد عدم اختصاص زمین مناسب و ناتوانی اقشار کم درآمد در تأمین سرمایه اولیه دو دلیل اصلی کنارهگیری بخش زیادی از متقاضیان واقعی مسکن از ثبتنام است و وزیر جدید باید با رفع این دو نقیصه، به فعالسازی ظرفیتهای بالقوه بخش مسکن بپردازد.
✍🏻 علی محمدی
✅ احتمال خروج حداکثری شرکتهای نفتی خارجی از اقلیم کردستان
🔹به گزارش اویل پرایس، انتظار میرود که بحران نفت و گاز در اقلیم کردستان در آینده نزدیک تشدید شود.
🔹این نشریه در گزارشی که منتشر کرده آورده که خروج شرکتهای نفتی خارجی از این منطقه به دلیل افزایش روند بیثباتی دور از انتظار نیست.
🔹اویل پرایس یکی از دلایل بیثباتی اقلیم کردستان را افزایش حملات ارتش ترکیه عنوان کرده و گفته که حکم دادگاه فدرال عراق مبنی بر غیرقانونی بودن فعالیتهای نفتی اربیل باعث شده بود که چند شرکت خارجی از این منطقه خارج شوند، اما ساخت دولت جدید عراق تا اندازهای آرامش را به این منطقه بازگرداند که با افزایش تنشها ممکن است این آرامش نسبی نیز از دست برود و اولین حوزه متضرر از این شرایط حوزه نفت خواهد بود.
✅ تئوری جعبه سیب
این روزها یکی از مباحثی که نقل مجالس متدین شده مسأله کشف حجاب و تکلیف مومنین در قبال آن است.
آیا به بانوانی که در اماکن عمومی، کشف حجاب تذکر بدهیم یا نه؟
جالب است در کشوری که ولی فقیه بارها بر لزوم حجاب و وظیفه نظام در سختگیری بر حجاب و حتی حجاب اجباری تاکید کرده اند در کشوری که مراجع معظم تقلید در آن زندگی می کنند، عده ای از وعاظ و روحانیون انقلابی_ که بعضاً مناصب حکومتی هم دارند با تفسیر به رای مواضع ایشان همگان را توصیه به عدم نهی از منکر در خصوص بی حجابی می کنند.
به این عده توصیه می کنم یکبار بیانات مقام معظم رهبری را درباره حجاب مطالعه کنند. نمونه ای از آن فرمایشات را با هم میخوانیم. قضاوت با خواننده محترم.
👌 «آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما میبینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّهای نادانسته -حالا من میگویم نادانسته؛ انشاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آنهمه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین اینها روزنامهنگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست. [میگویند] «امام که فرمودند باید زنها باحجاب باشند، همهی زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آنوقت، ما خبر داریم؛ چطور اینجور است؟ امام در مقابل یک منکر واضحی که بهوسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد. در مقابل همهی منکرات، امام همینجور محکم ایستاد. همان وقت بحث تجارت مشروبات الکلی بود؛ ما در شورای انقلاب بودیم، جلسات مشترکی با دولت داشتیم، همان وقت کسانی بودند که معتقد بودند تجارت مشروبات الکلی برای کشور فایده دارد، ما از این فایده چطور صرفنظر کنیم؛ مایل بودند این تجارت ادامه پیدا بکند، از بیرون شراب بیاورند. امام قرصومحکم ایستاد؛ در مقابل حرام الهی، امام بزرگوار میایستاد و ایستاد؛ این حرام الهی بود. حالا آقا از آن طرف درآمده [میگوید] که «آقا! این گناه که مثلاً از غیبت بزرگتر نیست؛ چرا شما در مقابل غیبت کسی را تعقیب نمیکنید، در مقابل این [کار] که مثلاً روسری را بردارد یا بیحجاب باشد، تعقیب میکنید». ببینید چه [خطایی]؟ عدم تشخیص؛ آنچه انسان [از آن] رنج میبرد، این است که تشخیص نیست. ما که نگفتیم اگر کسی در خانهی خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب میکنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمیکنیم، در خانهی خودش است، کار شخصی میکند. آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد. » ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
✍ مهدوی ارفع
✅ رمز عاقبت بخیری همهی ما در این روزها #جهاد_تبیین است.
کلیپهایی که از دستگیرشدگان پخش میشود نشان میدهد دشمن چطور از فقر سواد رسانهای در کشور بخصوص نوجوانان و جوانان سو استفاده میکند.
سرمایه های اجتماعی کشور را از چنگال دشمن تروریست بیرحم در فضای مجازی ول نجات دهیم.
✍ سید علیرضا آلداود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پشت پرده اتفاقات اخیر در مهاباد و سایر شهرهای کردستان چیست؟
🔹 جمال پور کریم یکی از سران گروهک های تجزیه طلب به صورت علنی جواب این سوال را می دهد
🔹 آری گروهی در کردستان این روزها تلاش دارند تا با استفاده از آشوب های پیش آمده رویای خام خودشان (تجزیه ایران) را محقق کنند که بی شک هیچ وقت به این خیال خام خودشان نخواهند رسید.
✅ خلیفهگری ارامنه: اغتشاشگران را محاکمه کنید
🔹بیانیه شورای خلیفهگری کل ارامنه آذربایجان ایران: حوادث تروریستی و اغتشاشات اخیر کشور که منجر به کشته و زخمیشدن شماری از هموطنان عزیزمان و همچنین موجب برهم خوردن نظم و امنیت عمومی گشت، موجب نهایت تأثر و تاسف جامعه ارامنه است.
🔹ما در کنار پیروان سایر ادیان و اقوام این خاک مقدس در کنار نظام و مسئولان بوده و خواستار امنیت پایدار کشور و محاکمه عاملان جنایت و مختلکردن امنیت عمومی هستیم.
🔸 خلیفه گری ارامنه در ایران ۳ اسقف اعظم در اصفهان، آذربایجان و تهران دارد که خلیفهگری آذربایجان با ۷۰۰ سال سابقه قدیمیترین آنهاست.
✅ جنگ اینستاگرام و توئیتر علیه جمهوری اسلامی ایران
🔺آقای غریبآبادی، معاون امور بینالملل قوۀ قضاییه: اینستاگرام در هفت هفته اخیر، میلیونها پست و هزاران صفحه باز کرده است. دستگاههای ذیربط در جمهوری اسلامی ایران، تمام مستندات این موضوع را مبنی بر ترویج خشونت، تبلیغ فروش سلاح گرم، تشویق مردم به ریختن در خیابانها و تخریب اموال عمومی و خصوصی جمعآوری کردهاند.
🔺نهادهای مسئول در جمهوری اسلامی ایران با شرکت متا که مالک واتساپ و اینستاگرام است، مکاتبه کردند که این صفحات باید بسته شوند، چرا که اینها حتی مغایر نظامنامه اینستاگرام هستند. آنها هیچکاری نکردند و هیچکدام از این صفحات را نبستند.
🔺بطور میانگین، توییتر ماهانه چهار هزار حساب فارسی باز میکند. در همین یک ماه گذشته که ما با اغتشاشات مواجه هستیم، توییتر بیش از ۵۰ هزار حساب ساختگی به دستور آمریکا باز کرده است. این ۵۰ هزار حساب دست ۵۰ هزار فرد واقعی نیست، دست چندین فرد یا بصورت رباتیک است که جنگ تبلیغاتی و روانی علیه جمهوری اسلامی ایران راه بیندازند.
🔺پرسش مهم این است که با این تفاصیل بعضی از مسئولین با چه منطقی هنوز در توئیتر و اینستاگرام فعال هستند؟
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥نفوذ سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات به سازمانهای جاسوسی آمریکا و انگلیس
✅ واکنش تروئیکای اروپا به غنیسازی ۶۰ درصدی ایران
🔹تروئیکای اروپایی شامل انگلیس، فرانس و آلمان طی بیانیهای مداخلهآمیز آغاز غنی سازی ۶۰ درصدی در ایران را محکوم کردند.
🔹سه کشور فوق در بیانیه خود مدعی شدند به رایزنی با شرکای بین المللی درباره بهترین راه برای مقابله با آنچه تنش هستهای ایران خواندند، ادامه خواهند داد.