🇮🇷
📝 هشدار معاون عملیات سپاه به پارلمان اروپا | هزینه تقابل با سپاه را از آمریکاییها بپرسید
❄️🌹❄️
🔻نیلفروشان:
🔹برخی از کوتولههای سیاسی در پارلمان اروپا دست به کار خطرناکی زدند و قصد داشتند تا سپاه پاسداران را در لیست به اصلاح تروریستی خودشان قرار دهند.
🔺آنها باید از دوستان آمریکاییشان بپرسند که تقابل با سپاه چه هزینهای داشته و دارد؟
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 لحظاتی وحشتناک و دیده نشده از زلزله #ترکیه
❄️🌹❄️
✅ شمار تلفات زلزله در ترکیه و سوریه از ۲۱ هزار نفر گذشت.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 هشدار دقیق و روشنگری عالمانه امام خامنهای نسبت به پرهیز از برخی موارد در راهپیمایی ۲۲ بهمن
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝 پنجره احیای برجام برای همیشه باز نمیماند/ اگر لازم باشد وارد پلان B میشویم
❄️🌹❄️
🔻وزیر امور خارجه در گفتوگو با رادیو انپیآر آمریکا:
🔹اگر آمریکاییها واقعبینانه برخورد کنند و حقوق ما رعایت شود، توافق در دسترس است و هنوز فرصت برای بازگشت همه طرفها به برجام وجود دارد.
🔸اگر آمریکاییها بخواهند با تحلیل غلط حرکت کنند، فرصت برای همیشه وجود نخواهد داشت.
🔹اگر لازم باشد ما وارد پلان B خواهیم شد. ما گزینههای متعددی روی میز داریم.
🔸گفتهایم که ما همچنان آماده ایم تا در یک چارچوب منطقی در گام های پایانی توافق قرار بگیریم.
🔹ما از یک طرف پیام رابرت مالی و بلینکن را از وزرای خارجه برخی کشورها دریافت میکنیم و از طرف دیگر آنها در مصاحبههایشان حرف دیگری میزنند.
🔺پیامهایی که به ما میرسد نشاندهنده اصرار آمریکا برای رسیدن به نقطه پایانی توافق است.
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
16.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 حرکت خود جوش یک دانش آموز هنگام سرود سلام فرمانده و عکس العمل تماشایی سایر دانش آموزان
❄️🌹❄️
✅ مراسم دهه فجر- مدرسه بهرامی هیدج
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
ده سوال درمورد مولد سازی دارائیهای دولت و پاسخ آن.mp3
26.32M
🔰ده سوال و پاسخ آن در موضوع مولد سازی دارئیهای دولت
1⃣مولدسازی چه مفهومی دارد؟
2⃣دولت چه میزان دارایی غیرمنقول دارد؟
3⃣سابقه و ایده اصلی تدوین مصوبه مولدسازی دارایی های دولت چیست؟
4⃣چرا این مصوبه و آیین نامه اجرایی آن محرمانه بوده اند؟
5⃣چنین ترکیب هیات عالی مولدسازی درنظر گرفته شده چه کسانی هستند ؟
6⃣مصونیت قضایی مندرج در مصوبه به چه معناست؟
7⃣تفاوت این طرح با خصوصی سازی چیست
7⃣چرا این مصوبه سیر قانونی و تصویب در مجلس را طی نکرد؟
8⃣چه تضمینی وجود دارد، این انتقال مالکیت از دولت به تکاثر ثروت نزد عده خاصی منجر نشود؟
9⃣نظارتی که رهبری تاکید کرده اند، کجا در نظر گرفته می شود؟
0⃣1⃣مردم چگونه از عملکرد هیات و دبیرخانه و مجری و هزینه کرد کارمزد مطلع می شود
💢 تصاویری که قطعا صهیونیست ها را وحشتزده کرده !
پهپاد مقاومت در جنین!
🔺منابع فلسطینی با انتشار تصاویری اعلام کردند: یک فروند پهپاد فلسطینی امروز بر بالای جنین به پرواز درآمده و تحرکات ارتش اشغالگر را در جریان یورش به این اردوگاه کاملآ زیر نظر داشته است!
@samenbr
۲۲ بهمن اعجاب آور؛
و روسیاهی دوباره سران فتنه
🔹حضور کم نظیر ملت ایران، همچنان که موجب یاس و نا امیدی آمریکا و انگلیس و اسرائیل و دیگر دشمنان شد، سران فتنه از جمله خاتمی را عزادار کرد.
♦️میزان حضور مردم در جشن امسال پیروزی انقلاب به نحوی بود که یکی از رکوردهای بالای دهه گذشته را به ثبت رساند. خباثت دشمنان ملت ایران و جریانهای نفاق در چند ماهه گذشته موجب شده بود تا مردم با احساس مسئولیت و جدیت و شادابی بیشتری در راهپیمایی و جشن 22 بهمن امسال حضور به هم برسانند.
🔹این جشن بزرگ در حالی رقم خورد، که خاتمی و موسوی خوئینیها اخیرا به حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) رفته بودند و خاتمی در آنجا گفته بود: "امروز نمیدانیم آیا باید به خاطر پیروزی انقلاب جشن بگیریم و خوشحال باشیم یا آنکه به خاطر انحرافی که در مسیر آن ایجاد شده عزادار باشیم؟!".
♦️اظهارات منافقانه خاتمی در حالی است که وی در کنار موسوی، از سران فتنه شورش اشرافیت علیه جمهوریت و اسلامیت در سال 1388 (به بهانه تقلب) بود و ننگی بزرگ در همراهی با نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل را در کارنامه خود به ثبت رساند.
🔹از سوی دیگر، ارکان مکتب امام خمینی(ره) در زمینه پایبندی به اسلام ناب محمدی (ص)، بیزاری از استکبار بزرگ و آمریکا و اسرائیل، پافشاری بر اصل ولایت فقیه به عنوان پشتیبان اصلی کشور در مقابل آسیبها، خدمت به محرومان و وفاداری به ولینعمتان انقلاب و بیزاری از اشراف، روشن و تفسیر ناپذیر است و خاتمی در این زمینه نیز مسیری جز همراهی و حمایت از معارضان با خط امام(ره) نپیموده است.
♦️سخنان گزافه خاتمی در حرم امام در حالی است که سید حسن خمینی با وجود این که به غلط او را در حرم امام همراهی کرده بود، اما دیروز درباره جشن با شکوه پیروزی انقلاب گفت: "حضور کم نظیر بلکه بینظیر مردم در مراسم راهپیمایی امسال، خیلی معنادار است. باید در مقابل عظمت و نجابت مردم ایران سر تعظیم فرود آورد. جا دارد که این حضور با شکوه را به مردم عزیز و رهبر انقلاب تبریک بگویم".
🔹در همین حال خبرگزاری اصلاح طلب جماران، در گزارشی نوشت: میزان شرکت مردم «اعجابآور» بود و جالب اینکه، جمعیت حتی پس از اذان ظهر همچنین به سمت محل راهپیمایی میآمد... گویا همه علیه یک دشمن مشترک صف بسته بودند».
♦️"خبرآنلاین"، دیگر خبرگزاری وابسته به طیف اصلاحطلبان هم در گزارشی نوشت: "حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی۲۲ بهمن: نمایش وحدت ملی در خیابان/ توهم اختلافات خانوادگی به پایان رسید. راهپیمایی پرشور پیروزی انقلاب اسلامی در تمام شهرهای ایران در شرایطی برگزار شد که از روزها قبل موج تبلیغی بزرگی علیه انقلاب توسط رسانههای بیگانه شکل گرفته بود. گزارشها حاکی از حضور گسترده مردم در این رویداد دارد. ".
@samenbr
جنگ ریز تراشهها
🔹دنیا بر پایه ریز تراشهها میچرخد. از گوشیهایِ در دست شما تا یخچالها و کارخانههای خودروسازی گرفته تا سیستمهای موشکی نظامی و تقریبا همه اجزا زندگی دیجیتال امروز ما همه بر پایه دستگاههای کوچک اما پیچیدهای به نام نیمهرسانا ها ساخته شده است. ساخت نیمهرساناها خیلی سخت است و به ماشینهای بزرگ و پیچیده، دانش تکنیکی پیشرفته و مواد خیلی کمیاب نیاز دارد. هم اکنون تولید این چیپها از شبکهای از کمپانیها در سراسر دنیا تشکیل شده که چند تا از آنها گلوگاهی Choke point هستند. برای مثال شرکت TSMC تایوان تولید بیش از ۹۰٪ چیپهای سطح بالا در دنیا را انجام میدهد.
🔹اهمیت حیاتی نیمرساناها در ترکیب با پروسه پیچیده تولیدشان، آن را تبدیل به یک زمین بازی رقابت بین آمریکا و چین در نبرد بر سر تصاحب تکنولوژی آینده کرده. اگر جنگ سرد اول با توسعه سلاحهای اتمی تعریف میشد، جنگ سرد تکنولوژیک جدید با چیپهای کامپیوتری تعریف میشود. کریس میلر از اساتید دانشگاه "تاریخ ملی" آمریکا در کتاب "جنگ تراشهها" مینویسد: "استراتژيستها در پکن و واشینگتن دریافتهاند که همه تکنولوژیهای پیشرفته، از یادگیری ماشینی Machine learning گرفته تا سیستمهای موشکی، از خودروهای خودران تا پهبادهای مسلح، به تراشههای پیشرفته نیاز دارد".
🔹جنگ سرد تکنولوژی بین چین و آمریکا و همچنین کمبودهای ناشی از همهگیری کرونا، منجر به تلاشهای زیادی از سوی دولت فدرال شده تا تولید نیمهرساناها را به "خانه" بیاورند. اما واقعیت تولید تراشه در داخل خیلی کمتر از انگیزههای وطن پرستانه برای جلو زدن از یک رقیب ژئوپلیتیک اغوا کننده است.
🔹عجله ایالتها و شهرها (در آمریکا) برای تبدیل شدن به معادن طلای نیمه رساناها، دعواهای قدیمی بر سر مسکن سازی، مدرسههای عمومی و ... را احیا کرده. جنگ دیوانهوار بر سر تراشهها باعث شده که میلیاردها دلار پول به سمت این شرکتها سرازیر شود. دولت در راه تلاش برای تصاحب تکنولوژی آینده مشکلات امروز را نادیده گرفته است.
🔹جایگاه آمریکا به عنوان کارخانه تولید نیمهرساناها برای دههها نزولی بوده. طبق گزارش اتحادیه صنایع نیمهرسانا، سهم آمریکا از صنعت تراشهها از ۳۷٪ در سال ۱۹۹۰ به تنها ۱۲٪ در سال ۲۰۲۰ رسیده. برای معکوس کردن این روند آمریکا همه موانع را برای جذب تولیدکنندگان تراشه به آمریکا برداشته. در سطح فدرال، کنگره قانون CHIPS را در ماه آگوست تصویب کرد که ۲۸۰ میلیارد دلار برای سرمایهگذاری در تحقیق و ساخت بومی نیمه رساناها اختصاص میدهد.
🔹این استخر پول و در کنار آن موج تشویقیهای دولتهای محلی، تولید کنندگان را به این سو سوق داده که کارخانههای خود را به آمریکا بیاورند. شرکت اینتل چیپ ساز پیشرو آمریکایی گفته ۲۰ میلیارد دلار برای ساخت بزرگترین کارخانه تراشه دنیا در اطراف شهر کلمبوس در ایالت اوهایو هزینه کرده که طبق گفته شرکت، حداقل ۳۰۰۰ نفر پس از تکمیل آن در سال ۲۰۲۵ مشغول به کار میشوند. مدیر عامل اینتل به نشریه تایمز گفته: "ما به ایجاد سیلیکون وَلی Silicon Valley کمک کردیم و حالا میخواهیم آن را به 'قطب سیلیکون' (Silicon Heartland) تبدیل کنیم".
🔹محل درنظر گرفته شده برای کارخانهها به جز نزدیکی به منابع آب فراوان که برای ساخت چیپهای کامپیوتری لازم است، برای محل کار قشر متوسط درجه یک است و مرکز دادههای شرکتهای آمازون، گوگل و فیسبوک است.
🔹تشویقیهای توسعه شامل کاهش یا معافیت مالیاتی املاک و اعتبارهای مالیاتی، و کاهش یا نادیده گرفتن کامل مالیات برای پروژههای بالاتر از یک میلیارد دلار است.
🔹یک هفته بعد از اعلام شرکت اینتل، ایالت اوهایو تشویقیهای اضافی دو میلیارد دلاری را اعلام کرد که بالاترین میزان در نوع خود در تاریخ این ایالت بود. به عنوان بخشی از این بسته، دولت ایالتی ۷۰۰ میلیون دلار برای توسعه بزرگراه و بهبود دیگر زیرساختهای آن اختصاص میدهد. بنا به تحقیق دانشگاه ایالتی اوهایو در سال ۲۰۲۰، "این گونه سهلگیریهای مالیاتی موجب تضعیف نهادهای عمومی مثل مدارس میشود که شدیدا به مالیات املاک نیاز دارند".
🔹عجیب است که ایالت آریزونا که دههها به خاطر بحران بیآبی و بیابانهایش مشهور بوده، یکی از کانونهای شکوفایی صنعت تراشه در آمریکا ست. این کارخانهها روزانه میلیونها گالن آب مصرف میکنند. با این حال شرکت اینتل ۳.۸ میلیارد دلار GDP برای این ایالت آورد. البته اینتل با استناد به دادههای خود میگوید که ۸۰٪ این آب در سال ۲۰۲۰ دوباره بازیافت شده، اما حتی اگر ۲۰٪ آن بازیافت نشود، روزانه ۲.۸ میلیون گالن آب استفاده میشود که به منابع آب مالیاتی آمریکا َضربه میزند.
🔹بعضی متخصصان میگویند که حتی اگر این کار باعث به آوردن کارخانهها به آمریکا کمک کند، این کشور باز هم سالها از صنعت تراشهسازی تایوان عقبتر است.