🔰علت خاطرجمعی ایران در وین از زبان رسانه انگلیسی
رویترز گزارش داد: «چین طی چند هفته گذشته نزدیک به چهار میلیون بشکه نفت خام ایران را در مخازن ذخیره دولتی در شهر بندری ژانجیانگ در جنوب تخلیه کرده است و این یکی از دلایلی است که ایران در وین عجله نکرده است. این در حالی است که برای نخستین بار در یک سال گذشته چین که بزرگترین واردکننده نفت جهان است، آماری را بهصورت عمومی منتشر کرد که نشان داد این کشور در دسامبر مجموعاً 1.9 میلیون بشکه نفت از ایران وارد کرده است. اطلاعاتی که از سوی گمرک چین منتشر شد، نخستین افشای علنی خرید نفت ایران از سوی چین از دسامبر سال ۲۰۲۰ است».
انقلابی بمانیم ثامن الائمه,
🔰وضعیت قابلقبول ذخایر ارزی کشور/ مدیر روابط عمومی بانک مرکزی خبر داد: «در هفتههای گذشته، فروش نفت نسبت به قبل بسیار بیشتر شده و با توجه به بازگشت ارز حاصل از صادرات، وضعیت ذخایر ارزی کشور قابلقبول است. عرضه ارز در سامانه نیما هم از ابتدای سال تا الآن به بیش از ۲۳ میلیارد دلار رسیده؛ یعنی ۶۷ درصد بیشتر از کل سال گذشته است».
🔰 فریب آمریکاییها را نخورید!
📝 احمد بنافی
🔰 مذاکرات به هسته سخت خود رسیده و طرفین بر سر خواستهها و مواضع خود پافشاری میکنند. به نظر میرسد بخش سخت و مهم مذاکرات بیشتر مربوط به موضوع تحریمها و مدتزمان لازم برای راستی آزمایی باشد؛ چسبندگی بیشازحد آمریکاییها به تحریم، مانع از پیشرفت ملموس مذاکرات شده است. آمریکاییها کماکان به تحریم بهعنوان یک سلاح راهبردی علیه ایران مینگرند. این وابستگی برای آنان اگر در توافق احیای برجام از دست رود، بسیار دردناک و غیرقابلجبران خواهد بود. همین امر باعث شده که آمریکاییها به فکر حفظ بخشی از تحریمها برای در دست داشتن ابزار اعمال فشار مجدد بر ایران در فردای توافق باشند. از طرفی جمهوری اسلامی، آمریکاییها را در یک پروسه زمانی در تنگنای راهبردی قرار داده است که هزینه ادامه وضع موجود را برای طرفهای مدعی بالا میبرد.
🔰 نکته حائز اهمیت این است که آمریکاییها میخواهند در همین مقطع با اتکای به تاکتیک ایجاد محدودیت و سقف زمانی برای مذاکرات، توان چانهزنی و قدرت امتیازگیری را از ایران بگیرند. اعلام ضربالاجل در مذاکرات چیزی جز عملیات روانی و ابزار فشار برای جلوگیری از امتیازدهی بیشتر به ایران نیست. پذیرش سقف زمانی برای جمهوری اسلامی دقیقاً بازی در طرحی است که آمریکاییها برای ایران تدارک دیدهاند. این شگرد آمریکاییها حین مذاکرات، برای فرار از تنگنای موجود است. آمریکاییها در این مقطع بهشدت به احیای برجام نیاز دارند و سعی میکنند با پیشنهادهای اغواکننده ازجمله توافق موقت و در کنار آن عملیات رسانهای، توافق نهایی را برای خود کمهزینه کنند.
✅ تیم مذاکرهکننده کشورمان نباید فریب آمریکا را خورده و اسیر بازیهای طرف مقابل شود و خود را در موضع ضعف قرار دهد. آگاهسازی افکار عمومی در کنار جلوگیری از تأثیرپذیری اقتصاد کشور از روند مذاکرات و عملیات روانی طرف مقابل و همچنین عدم پذیرش محدودیت زمانی مذاکرات، تنها راه خنثی نمودن نقشه آمریکایی در مقطع فعلی است.
#ثامن
⭕️ حق پیروز و باطل نابود شدنی ست
🔻وكَذَٰلِكَ أَخْذُ رَبِّكَ إِذَا أَخَذَ الْقُرَىٰ وَهِيَ ظَالِمَةٌ ۚ إِنَّ أَخْذَهُ أَلِيمٌ شَدِيدٌ
ستمگرانی که دوشادوش صهیونیستها مسلمانان را به خاکوخون میکشند و امنیت آنان را از بین میبرند، هرگز رنگ امنیت را نخواهند دید و بی شک خیانتهای آنان بدون مجازات نخواهد ماند.
🎥 همسر شهید علی محمدی، فیزیکدان و دانشمند هستهای: دکتر علی محمدی در سال 84 شماره تلفنی به من داد و گفت اگر نیامدم خانه، گم شدم، زخمی شدم یا کشته شدم، قبل از اینکه به پلیس یا اورژانس زنگ بزنی، با این شماره تماس بگیر!
فکر میکنید این شماره متعلق به چه کسی بود؟
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۵۴)
🌀خبر: «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا ضمن بیان اینکه گفتوگوها با ایران درباره بازگشت متقابل به پایبندی به برجام به لحظه تعیینکنندهای رسیده، مدعی شد: «اگر در چند هفته آینده توافقی حاصل نشود، پیشرفتهای هستهای ادامهدار ایران، بازگشت به برجام را غیرممکن میکند».
❌ گزاره تحلیلی: مذاکرات به هسته سخت خود رسیده و طرفین بر سر خواستهها و مواضع خود پافشاری میکنند. به نظر میرسد بخش سخت و مهم مذاکرات بیشتر مربوط به موضوع تحریمها و مدتزمان لازم برای راستی آزمایی باشد؛ چسبندگی بیشازحد آمریکاییها به تحریم، مانع از پیشرفت ملموس مذاکرات شده است. آمریکاییها کماکان به تحریم بهعنوان یک سلاح راهبردی علیه ایران مینگرند. این وابستگی برای آنان اگر در توافق احیای برجام از دست رود، بسیار دردناک و غیرقابلجبران خواهد بود. همین امر باعث شده که آمریکاییها به فکر حفظ بخشی از تحریمها برای در دست داشتن ابزار اعمال فشار مجدد بر ایران در فردای توافق باشند. از طرفی جمهوری اسلامی، آمریکاییها را در یک پروسه زمانی در تنگنای راهبردی قرار داده است که هزینه ادامه وضع موجود را برای طرفهای مدعی بالا میبرد.
🔹 نکته حائز اهمیت این است که آمریکاییها میخواهند در همین مقطع با اتکای به تاکتیک ایجاد محدودیت و سقف زمانی برای مذاکرات، توان چانهزنی و قدرت امتیازگیری را از ایران بگیرند. اعلام ضربالاجل در مذاکرات چیزی جز عملیات روانی و ابزار فشار برای جلوگیری از امتیازدهی بیشتر به ایران نیست. پذیرش سقف زمانی برای جمهوری اسلامی دقیقاً بازی در طرحی است که آمریکاییها برای ایران تدارک دیدهاند. این شگرد آمریکاییها حین مذاکرات، برای فرار از تنگنای موجود است. آمریکاییها در این مقطع بهشدت به احیای برجام نیاز دارند و سعی میکنند با پیشنهادهای اغواکننده ازجمله توافق موقت و در کنار آن عملیات رسانهای، توافق نهایی را برای خود کمهزینه کنند.
❌ جمعبندی: تیم مذاکرهکننده کشورمان نباید فریب آمریکا را خورده و اسیر بازیهای طرف مقابل شود و خود را در موضع ضعف قرار دهد. آگاهسازی افکار عمومی در کنار جلوگیری از تأثیرپذیری اقتصاد کشور از روند مذاکرات و عملیات روانی طرف مقابل و همچنین عدم پذیرش محدودیت زمانی مذاکرات، تنها راه خنثی نمودن نقشه آمریکایی در مقطع فعلی است.
✍️ احمد بنافی
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
بسیج جامعه زنان سپاه شهداء استان آذربایجان غربی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی برگزار میکند وبینار مجازی "پایش سیاست گذاری های بهداشت و درمان در کاهش جمعیت ایران" سه شنبه 5 بهمن 1400 - ساعت 8:30
آدرس لینک جهت ثبت نام: https://survey.porsline.ir/s/2MSpXll#?ref=wh
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈انرژی هسته ای حق مسلم ماست(۵)
✳️🔰«مرفهان بی درد» نمی توانند اهل مقاومت و ایستادگی باشند
[سوره التوبة (9): آيه 86 ]
وَ إِذا أُنْزِلَتْ سُورَةٌ أَنْ آمِنُوا بِاللَّهِ وَ جاهِدُوا مَعَ رَسُولِهِ اسْتَأْذَنَكَ أُولُوا الطَّوْلِ مِنْهُمْ وَ قالُوا ذَرْنا نَكُنْ مَعَ الْقاعِدِينَ (86)
و هر گاه سورهاى نازل شود كه به خداوند ايمان آوريد و همراه پيامبرش جهاد كنيد، صاحبان ثروت (مرفهان بی درد)، از تو اجازهى مرخصى (براى فرار از جبهه) مىخواهند و مىگويند: ما را واگذار تا با خانهنشينان، (آنان كه از جنگ معافند و بايد در خانه بنشينند) باشيم.
✳️🔰نكته:
«الطَّوْلِ»، به معناى امكانات و توانمندى، «أُولُوا الطَّوْلِ» يعنى توانگران و ثروتمندان.
✳️🔰پيام ها:
1- پيامبر در جبهههاى نبرد، باید پيشاپيش ديگران حرکت کند. «مَعَ رَسُولِهِ»
2- مرفّهان بی درد ، از جهاد بيشتر مىترسند، به آنان اميدى نداشته باشيم. «اسْتَأْذَنَكَ أُولُوا الطَّوْلِ»
3- مرفهان بی درد از هر چيزي كه از نزديك و يا دور با منافعشان برخورد داشته باشد، دوري مي كنند
سهم ایران از واردات 200 میلیارد دلاری روسیه/ رئیس گروه دوستی پارلمانی روسیه و ایران گفت: «هماکنون حجم مبادلات تجاری ایران با روسیه ۴ میلیارد دلار است. با توافقات انجامشده، این حجم حداقل به ۱۰ میلیارد دلار افزایش مییابد. سرمایهگذاری در حوزه نفت یکی از توافقات سفر رئیسجمهور به روسیه بود و قرار شد روسها بهویژه شرکتهای نفتی بزرگ در میادین نفتی ایران سرمایهگذاری کنند. اگر از واردات ۲۰۰ میلیارد دلاری روسیه حداقل ۱۰ درصد آن از ایران باشد تحول مهمی در حوزه اقتصاد ایجاد میشود».
⭕️ آیت الله رئیسی در گفتگو با خبرگزاری بسیج:
📣«بسیج» کارآزموده و کارآمد است/ دولت نهادهایی که خوش درخشیده اند را در کنار خود می بیند
🔸بسیج بدنه انقلابی جامعه است و قدر این نیرو را باید دانست. این نیروی بسیار کارآزموده و کارآمدی است که با انگیزه و روحیه انقلابی در کنار مردم است.
🔹یکی از جلوه های مهم کار بسیج در همین حوادث طبیعی مانند زلزله و سیل است. شاید اولین گروهی که فعال می شوند و برای مردم کار می کنند، بچه های بسیج هستند.
🔸در حوزه های خدماتی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی که امروز نگرانی خاص مردم است، همکاری بین بسیج، سپاه و دولت بصورت کلان وجود دارد.
#خبرگزاری_بسیج
#رئیسی
کرامت و تعالی زن
🔻 امروز سالروز میلاد باسعادت بانوی بهشت، حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها) تنها دخت نبوت، همسر ولایت و مادر امامت است. این روز زیبا به «روز زن»، «روز مادر» و «روز همسر» نامگذاری شد تا اسلام و انقلاب اسلامی آشکارا ارزش و فضیلت فراموششدهای همانند «کرامت زن»، «قداست مادر» و «عزت همسر» بودن را سر دست بگیرد و در دنیای جاهلیت مدرن که انتهای کشف و فهمش نگاه جنس دومی، ابزاری و کالایی به زن است و حاصل این نگاه را در فروپاشی کانون خانواده، تنهایی انسان غربی، ابتلا به انواع امراض روحی و جسمی ناشی از بیبندوباری و ... در دنیا شاهد هستیم، الگویی چون کوثر خلقت را بهمثابه نماد و نمود اتم و کامل زن به دنیا نشان دهد.
🔹سراسر سیره پیامبر و امیرالمؤمنین علیهماالسلام در مواجهه با حضرت زهرا (س) سرشار از این نگاه کرامتبخش است. آن بزرگواران میخواستند مرزهای چگونه بودن و چگونه زیستن و چگونه از حقوق خود و دیگران و مظلومان دفاع کردن، چگونه فرزند تربیت کردن، چگونه در اجتماع و اقتصاد و سیاست و فرهنگ فعال بودن و دیگر سرمایههای هنجاری و اصولی یک انسان مسلمان توحیدی را به نمایش بگذارند؛ اما افسوس که کوردلان و شبپرهها از دیدن نور عاجزند و نخواستند در زمانه آن حضرت، این جایگاه والا را درک کنند. شاید هم لازم بود چرخ زمانه بیشتر بگردد تا قدر «بانوی قدر» بیشتر فهم شود و پیام کرامت زن، اسوه عصمت و پاکی، نماد ایستادگی و ولایتمداری فاطمه به گستره تاریخ منتشر شود و اکنون این فرهنگ فاطمی به ما رسیده است.
🔺 تعدد و تنوع ابزارهای اطلاعرسانی و ارتباطاتی و سرعت رشد و پیشرفت آنها که خود نعمتهای الهی هستند اما به دلیل استفاده بد به بلای جان بشر امروز تبدیل شده و سبک و سیاق زندگی انسانی را در معرض خطر و چالش قرار داده است از هر زمان دیگر بیشتر به یک الگوی تمامعیار نیاز دارد؛ و چه چیزی بهتر و کاملتر از زندگی فاطمه زهرا سلاماللهعلیها که به تعبیر رهبر عزیزمان «از همه ابعاد، زندگیای همراه با كار و تلاش و تكامل و تعالی روحی یك انسان» است.
✍️ فتحالله پریشان
❌ #صرفا_جهت_اطلاع | شیطنت روزنامه سازندگی‼️
💠 تیتر یادآور پهلوی دوم، رهبران غربی و نظامهای سلطنتی است. این مفهوم سازی هم عجیب هست و هم غریب. یکی از اقدامات بنیان کن انقلاب اسلامی جمع کردن این نوع در و دکان بود. همسر رئیسی را در قدرت جایابی کردن نوعی شیطنت نیز هست. بعد انقلاب جز همسر #هاشمی که دستور هم صادر میکرد موردی نداریم.
✍️ عبدالله گنجی
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
دعوت به جشن ملی
🔻 بعد از چند سال هجمه اقتصادی، شاهد فروپاشی کارزار فشار حداکثری به ملت ایران در مذاکرات وین هستیم که عملاً به شکست خود اعتراف میکنند.
🔹 بعد از چندین سال اصطکاک قوای سه گانه، امروزه اغلب مسئولان کشور اهتمامی ندارند جز تلاش برای حل مشکلات مردم، راه اندازی کارگاههای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل، اتمام پروژه های ناتمام، دیپلماسی متوازن و ...، همه برای حل مشکلات اقتصادی مردم است.
🔸 ابر و مه و خورشید و فلک هم در کار افتاده اند و با بارش نعمات الهی، سال کشاورزی خوبی را نوید میدهند؛ " فان مع العسر یسرا"
🔺خلاصه آنکه سال آتی به فضل خدا سال افسردگی دشمنان و سال شادی مردم ایران خواهد بود. لذا ظفرمندی مجدد ملت ایران را باید با دعوت به جشن ملی و خلق ۲۲ بهمن تماشایی، به تصویر بکشیم، زیرا این حضور مردمی است که موتور محرکه برای حل مشکلات خواهد بود.
✍️ دکتر قاسم حبیبزاده
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۵۵)
🌀خبر: این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت سابق سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها «تخریب دولت رئیسی» قرار دارد. آخرین نمونه از این تخریبهای غیرمنصفانه مربوط به سیاه نمایی از وضعیت شغلی یک استاد دانشگاه به نام محمد فاضلی و مقصر جلوه دادن دولت در این موضوع بود.
💠 گزارههای خبري: 1- عبدالناصر همتی، رئیس سابق بانک مرکزی در توئیتی دراینباره نوشت: «تسویه اساتید از دانشگاهها به دلایل سیاسی میتواند نشانه تصمیم برای در هم ریختن ساختار نیروی انسانی کشور باشد». 2- «هادی خانیکی» فعال سیاسی اصلاحطلب و مشاور رئیسجمهور دولت اصلاحات نیز گفته است: «من بابت این اتفاق متأسفم و این را بهعنوان یک زنگ خطر یا علامت بالینی میدانم که نشان میدهد یک بیماری جدید در حوزه بوروکراتیک و حوزه سیاسی و حوزه اجرائی دانشگاهی در حال اتفاق است. این یک هشدار و فاجعه است که باید جلوی آن را گرفت، وگرنه هزینههای سنگینتری برای محیطهای علمی و پژوهشی خواهد داشت».
❌گزارههای تحلیلی:
1️⃣ اولاً مسئولانی فعلی دانشگاه شهید بهشتی عمدتاً از افرادی هستند که در دولت روحانی منتصب شدهاند.
2️⃣ ثانیاً اصلاً بحث اخراج مطرح نبوده و در دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر نيز این اتفاق بر اساس آئیننامههای استخدامی دانشگاهها رخ میدهد.
🔸 آنچه واقعیت دارد این است که، علت عدم پذیرش تبدیل عضویت محمد فاضلی از پیمانی به رسمی از سوی هیئت اجرایی جذب دانشگاه، به دلیل عدم حضور منظم وی در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه بوده است که در توضیح دانشگاه شهید بهشتی از آن با عنوان «عدم انجام تکالیف مقرر در مواد ۲۱، ۲۲ و ۱۱۴ آئیننامه استخدامی اعضای هیئتعلمی» نام برده شده است. این جوسازی ها در صورتی است که به گفته فاضلی دو بار هم در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ در دولت روحانی، هیئت جذب دانشگاه، رأی منفی به درخواست او دادهاند.
🔺 نکته پایانی: ما نکته قابل تامل این است که این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت روحانی سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها تخریب دولت رئیسی قرار دارد. جریان اصلاحطلب براي زير سؤال بردن اقدامات تحولي دولت سيزدهم حاضر به هرگونه نقد غیرمنصفانه است و در ميان آنها عدهای نيز هستند که نقد را با انتقام اشتباه میگیرند و هر مسئلهای را دستاویزی برای زدن اركان دولت و اقدامات آن قرار میدهند كه این نوع رفتارهای منفعت طلبانه سیاسی جاي تأسف و تأمل دارد.
✍️ حسين عباسيان
#روایت_درست | #روشنگری | #ثامن