✨واشنگتن دنبال احیای مذاکره است، نه احیای برجام
🔸وال استریت ژورنال و چند منبع دیگر ادعا کردهاند که در نشست هفته آینده کمیسیون مشترک برجام که در وین برگزار میشود، بناست تیم آمریکا نیز بدون مذاکره مستقیم با تیم ایرانی حضور یابد.
🔸چند روز پیش وزارت خارجه فرانسه گفته بود که به دنبال یک جایگزین برای مذاکره مستقیم واشنگتن-تهران هستند و ظاهرا این ایده مضحک مذاکره نیابتی را یافتهاند. مگر دو تا بچه با هم قهر کردهاند که هر دو در جلسه مشترک حاضر شوند اما با هم سخن نگویند؟ مثلا قرار است آمریکا اگر حرفی دارد به بغلدستی بگوید و او آن را به ایران منتقل کند و بالعکس؟ مگر مسئله ایران، اینهاست؟
امیدواریم که تیم ایرانی زیر بار این طراحی مضحک که هدفی جز احیای مذاکرات برای طرح خواستههای فرابرجامی آمریکا ندارد، نرفته باشد. دولت جدید آمریکا نشان داده است که به دنبال احیای برجام نیست، بلکه به دنبال احیای مذاکراتی است که شیرینی امتیاز گرفتن و امتیاز ندادنهایش را نمیتواند فراموش کند.
🔸آمریکا برای خروج از برجام با کسی مذاکره مستقیم یا نیابتی نکرد که امروز برای بازگشتش به برجام نیازی به مذاکره باشد. تعهدات طرفین در برجام روشن است و سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی بیان شده است: آمریکا باید تحریمها را بردارد. سپس ایران برداشته شدن تحریمها را راستی آزمایی خواهد کرد و در صورت تایید، اجرای تعهدات هستهای را از سر خواهد گرفت.
🔸این راهبرد، کاملا منطقی و عقلانی است. دولت ایران در دوره برجام به طرف آمریکایی اعتماد کرد و همه تعهدات هستهای خود را اجرا کرد، سپس آژانس انجام این تعهدات را راستیآزمایی کرد و بنا شد غربیها تحریمهای خود را بردارند که در عمل برنداشتند و به تعبیر معروف رئیس کل وقت بانک مرکزی آنچه عاید ایران شد، "تقریبا هیچ" بود. نباید فراموش کنیم که نفتی که ایران در دوره برجام فروخت، پولش در مقصد بلوکه شد و آقای زنگنه اخیرا به این فاجعه عظیم اعتراف کرد و گفت که پس از برجام پول نفت باز میگردد: "در این دوره(پس از خروج آمریکا از برجام) ما طلبی نداریم و طلبها برای دوره پیش از تحریمهاست(یعنی پیش از خروج آمریکا از برجام)، زیرا آنها در سیستمهای رسمی بوده و باقیمانده است".
🔸نباید این تجربه غلط بار دیگر تکرار شود. آمریکا از برجام خارج شده و ایران پس از یک سال فرصت به طرفهای دیگر برجام برای جبران خروج آمریکا، کاهش تعهدات هستهایاش را آغاز کرده است. نباید فراموش کنیم که اروپاییها یک سال ایران را با SPV و اینستکس و... سر کار گذاشتند. هر کسی که در عمرش یک معامله عادی هم کرده باشد، میداند که چگونه باید از چنین طرفهای معاملهای حق خود را بگیرد یا حداقل در معاملات جدید پذیرای کلاه قبلی نباشد.
🔸مردم عزیز ایران بدانند هر مسیر دیگری جز راهی که رهبر انقلاب نشان دادند، منجر به برداشته شدن تحریمها نخواهد شد؛ و اگر آمریکا این مسیر را نفی کند، بلاتردید در پی تشدید فشارها از کانال مذاکره و طرح مسائل جدید است.
سید یاسر جبراییلی
#صبح امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖
🕌 در محضر امام خمینی (ره)
💠آن چیزی که الان لازم است بر همه آقایان بر همه شما جوانان بزرگان و بر همه قشرهای ملت این است که چشمهایشان را باز کنند با مطالعه با دقت افرادی که تعیین می کنند صفات خاصی را داشته باشند : اول اینکه مومن باشند مومن به این نهضت باشند جمهوری اسلامی را بخواهند طرفدار مردم باشند امین باشند اسلامی باشند شرقی و غربی نباشند انحرافات مکتبی نداشته باشند » .
امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
#صبح امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: ما منتظر انتخاباتیم
🍃🌻🍃
🔻 برای اصلاح وضع موجود
🔸 برای نظارت مقتدرانه بر بازار
🔹برای شتاب گیری رونق تولید و رفع موانع آن
🔺برای ارتقاءقدرت ملی
🔻برای توجه بیشتر به منابع و ظرفیت های داخلی
🔸برای صیانت از ارزش پول ملی
🔹برای رفع تبعیض های عدالت محوری
🔺برای تشکیل دولتی ضد فساد
🔻برای صیانت از عزت وشرافت و کرامت مردم
🔸برای حفظ عزت ملی مقابل زورگویان
🔺و خلاصه برای ورود مدیران کارآمد در عرصه های مدیریت کشور، منتظر انتخاباتیم.
🍀
🇮🇷🌸
#صبح امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖
3237007619.pdf
644.6K
📌کتابچه #انتخابات_ریاستجمهوری_1400 + PDF
🔸نماد حاکمیت مردمی در ایران اسلامی هم انتخابات است که امکان اعمالنظر و اراده سیاسی مردم را در قالب «رأی» فراهم کرده و رأی مردم هرچه باشد، در سرنوشت سیاسی کشور ساری و جاری میشود. همانگونه که فرمانده معظم کل قوا(مدظلهالعالی) فرمودند: «امروز حاکم بر سرنوشت ملت ایران، خود مردماند، مردماند که انتخاب میکنند، ممکن است خوب انتخاب کنند، ممکن است بد انتخاب کنند، اما مردم انتخاب میکنند، این خیلی چیز مهمی است.» اینگونه است که مردم در تبیین سرنوشت سیاسی کشور سهیم بوده و صاحب نقشی هستند که قابلانکار نیست.
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329363
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از بصیرت
🔴ریاست جمهور، همهکاره یا تدارکاتچی!
⁉️میخواهید اختیارات رئیسجمهور را بدانید؟ 🤔
-رئیس شورای عالی اقتصاد
-رئیس شورای عالی اشتغال
-رئیس شورای عالی جوانان
-رئیس شورای عالی انرژی
-رئیس شورای عالی توسعهی صادرات غیرنفتی
-رئیس شورای عالی هماهنگی اقتصادی
-رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
-رئیس شورای عالی امنیت ملی
-رئیس شورای عالی فضای مجازی
-رئیس شورای عالی صنایع دریایی
-رئیس هیئت امنای صندوق توسعه ملی
و......
✅✅ هیچ رئیسجمهوری در دنیا این همه اختیارات ندارد 💯💯
💯❌💯رئیسجمهور، رئیس ۲۷ شورای ملی است؛ تمام نبض اقتصاد و فرهنگ و سیاست در اختیار اوست؛ اما برخی هستند که ادعا دارند، رئیسجمهور هیچکاره است و اختیاری ندارد! ولی دقیقاً همان زمان، گزینه برای ریاستجمهوری معرفی میکنند!!
#رئیس_جمهور
#اختیارات_رئیسجمهور
#ریاستجمهور_همهکاره_یا_تدارکاتچی!
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
📌چرا استدلال برجامی غرب منسوخ است؟
🔸مقامات آمریکایی و تروییکای اروپایی مدعی هستد "وضع تحریمهای ایران" در یک بازه زمانی 180 روزه ( از اردیبهشت ماه تا آبان ماه 1397) صورت گرفته و بر همین اساس، باید بازگشت به شرایط قبل از وضع تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی نیز به صورت مرحله به مرحله و گام به گام صورت گیرد! پاسخ این ادعای ابلهانه نیز کاملا مشخص است : اولا وضع تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران متاثر از مقدمه ای به نام "خروج یکجانبه آمریکا از برجام" بوده که به صورتی فوری و در یک زمان مشخص صورت گرفته است. ثانیا اینکه جمهوری اسلامی ایران قطعا مسئول "ایجاد توازن "میان اقدام خلاف قانون آمریکا در سال 2018 میلادی و"شرایط امروز " نیست! بدیهی است که "زیرپاگذاشتن قانون" مسئولیتها و تبعاتی برای ناقضین آن دارد .اینکه آمریکا و تروییکای اروپایی بخواهند مسئولیت پرداخت کل یا بخشی از هزینه های "کارشکنی حقوقی خود" را به ایران واگذار کنند، وقاحت و قباحتی تمام عیار است.قباحتی که در وهله اول معلول قانون شکنی علنی واشنگتن و تروییکای اروپایی و در مرحله بعدی، اشتیاق و تعجیل غیر اصولی و غیرقابل توجیه دولت برای احیای برجام در سریع ترین زمان ممکن است.
اظهارات معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به وضوح نشان می دهد که حتی با وجود تغییر مناسبات ظاهری قدرت در آمریکا و حضور بایدن و دموکراتها در کاخ سفید، "برجام" به لحاظ حقوقی کمترین اصالت و موضوعیتی برای واشنگتن ندارد. سخن گفتن از "تخفیف تحریمها" از سوی مقامات آمریکایی در آستانه برگزاری مذاکرات وین، به وضوح نشان می دهد که سران حزب دموکرات برجام را نه یک "توافق قطعی" ، بلکه یک "پرونده باز و تفسیرپذیر" جهت "بازگشایی پرونده های جدید" در قبال ایران تلقی می کنند.آیا دقیقا امثال "جوبایدن"،"آنتونی بلینکن" و " جیک سالیوان" باید چه جملاتی را بر زبان بیاورند تا مسئولین حزه دیپلماسی و سیاست خارجی کشورمان متوجه شوند "آمریکا" واقعا قصد بازگشت به توافقی که خود آن را زیرپاگذاشته است را ندارد! اگر بایدن واقعا اراده ای برای بازگشت به برجام و جبران اقدامات ترامپ بود، باید در همان روز نخست حضور خود در کاخ سفید بدون کمترین ملاحظه و ادعایی به برجام باز می گشت و "ارائه تضمین به ایران" و راستی آزمایی اقدامات خود از سوی کشورمان را می پذیرفت.
✍️دکتر حنیف غفاری
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💠 ملاکهاومعیارهای انتخاب اصلح ازدیدگاه امامین انقلاب
در 4️⃣1️⃣ واژه وبامخفف"معتمد-شجاع-متقی"عبارتند
از:
👈 معتمد
۱.م:مومن به اسلام،انقلاب،ولایت و مردم.
۲. ع:عالم بلکه عالمترین.
۳. ت:توانمند در مدیریت
۴. م:مردمی بودن.
۵. د:دلسوز،باوجدان کاری
🔹🔸🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔸🔹
👈 شجاع
۶. ش:شجاع بودن درقبال دشمنان.
۷. ج:جوانگرایی.
۸. ا:انقلابی بودن.
۹. ع:عدالت محوروعادل بودن.
🔸🔹🔹🔸🔹🔹🔸🔹🔹🔸
👈 متقی
۱۰. م:منافع عمومی نگر.
۱۱. ت:تجملاتی نبودن،ساده زیستی.
۱۲.ت:تقوای دینی،سیاسی داشتن
۱۳. ق:قانونگراومتشرع بودن.
۱۴. ی:یاوری محرومان ومستضفین
🔹🔹🔸🔹🔹🔸🔹🔹🔸🔹🔹
👌توجه :
👈 آدرس آیات متناسب با ملاکهای۱۴گانه انتخاب اصلح:
۱.مومن:۷۴،انفال.
۲.عالم:۱۱، مجادله و۹۰ ، زمر.
۳.توانمندی درمدیریت:۵۸ ، نساء و
۳۹ نجم.
۴.مردمی:۳۷،اسراءو۱تا۵ ،عبس.
۵.دلسوزی:۲۹ ، فتح و۱۴۶ ، آل عمران.
۶.شجاعت:۱۲ ، ابراهیم.
۱۰۵ ، شعرا.
۷. جوانگرا:۷۸ ، هود و ۱۹۵ ، آل عمران و ۱۷ ، لقمان و۱۲۵، بقره.
۸. انقلابی:۴۶ ، سباءو۱۱ ، رعد.
۹. عدالت:۸،مایده و ۱۵ ، حدید.
۱۰. مستقل و منافع عمومی نگر:
۱۷و۱۸ زمر و۱۵۹ ، آل عمران و۱۴۱ ، نساء.
۱۱. تجملاتی نبودن:۲۰ ، فجرو۱۵۲ آل عمران.
۱۲. تقوی: ۶ ، تحریم و۲۶ ، اعراف.
۱۳. قانون مداری: ۲ ، مطففین و ۸، مایده.۱۴. یاورمحرومان:۱۹،ذاریات و ۸، انسان و۷۵ ، نساءو ۲۹، فتح و۳، ماعون.
👌حضرت آقا از 4️⃣1️⃣ ملاکهای اصلح
7️⃣ مورد را تاکید و تصریح نمودند:
🔹مومن بودن
🔹توانمندی مدیریتی باتوجه به داشته های داخلی
🔹مردمی
🔹دلسوزی و امیدواری
🔹عدالت محوری
🔹ضدفسادبودن
🔹جوانگرایی.
📝 دکتر علی اصغر حبیبیان
🍃
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⭕️ چرا امریکا به لیبرالهای وطنی امتیاز نمیدهد؟
▪️ یک تصور غلط درباره نسبت آمریکا و لیبرالهای ایرانی وجود دارد و آن اینکه واشنگتن حاضر است به تهران امتیازهایی (نظیر لغو تحریم) بدهد تا جریان سیاسی مطلوبش در انتخابات ایران پیروز شود. خطای این برآورد ناشی از درک نادرست از راهبرد تحریمی آمریکاست.
📍 پرسش اساسی اینجاست که آمریکا با کدام هدف ایران را تحریم کرده است؟ آیا هدف تحریمها غیر از فشار بر مردم برای سرنگونی جمهوری اسلامی به عنوان مانع اصلی چپاول ایران و منطقه توسط آمریکاست؟ سوال بعدی اینکه آمریکا چرا از جریان لیبرال در ایران حمایت میکند؟ آیا غیر از این است که اینها را برای تضعیف مولفههای قدرت ایران مستعدتر میداند؟ اگر این گزاره را بپذیریم که علت تمایل آمریکا به روی کار آمدن جریان لیبرال در ایران، فراهم شدن فضایی مساعدتر برای تضعیف جمهوری اسلامی است، این واقعیت با لغو تحریمهای ایران برای اثرگذاری روی انتخابات ۱۴۰۰ در تناقض است.
از دیگر سو، آمریکا به درستی میداند که آنچه بهدنبالش است، یعنی تضعیف قدرت موشکی و اقتدار منطقهای ایران برای وارد آوردن ضربات بعدی، در چارچوب اختیارات رئیسجمهور نیست که بخواهد با ارائه امتیازهایی، به نوعی برای اخذ امتیازهای بزرگتر سرمایهگذاری کند.
🔹 آنچه میماند، ادای امتیازگیری از جانب لیبرالهای ایرانی و حمایتهای رسانهای از این جریان از جانب غربیهاست. حمایت رسانهای-تبلیغاتی آمریکا و شرکای اروپایی آن از روی کار آمدن یک جریان مطلوب در ایران، هزینهای برای غرب ندارد، اما در قضیه برجام روشن شد که اولا این جریان میتواند یک اهرم فشار بر حاکمیت برای امتیازدهی به غرب باشد، ثانیا از آنجائیکه این جماعت برای حل مسائل ایران مسیری جز امتیازدهی به غرب نمیشناسد، میتواند به جای شکوفاسازی توانمندی داخلی، اقتصاد ایران را معطل مذاکره و رفع تحریم نگه دارد و در نتیجه فشار بر مردم ایران تشدید شود.
لیبرالها اما در این سو، همسو با راهبرد تبلیغاتی غرب، ادای امیتازگیری در میآورند تا از ایننمایش در انتخابات سود ببرند. تعابیری خلاف واقع نظیر "توبه آمریکا" را باید در این چارچوب دید.
🔰 سخن آخر اینکه راهبرد جریان انقلابی، نباید چیزی جز "لغو راستیآزماییشدهی تحریمها" باشد. هرگونه کوتاه آمدن از این راهبرد، کمک به شوی تبلیغاتی مشترک آمریکا-لیبرالها برای پیروزی این طیف در انتخابات ۱۴۰۰ است. از مجلس شورای اسلامی انتظار میرود در اسرع وقت مکانیسمی معقول برای راستیآزمایی لغو تحریمها طراحی نماید. تصویب یک طرح و شاخصگذاری برای راستیآزمایی لغو تحریمها (مشخصا تجارت اقلام تحریمی در حداقل ارقام تعیین شده) میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
👤 سید یاسر جبرائیلی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
19.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صوتی
💢 موضوع: آیا شورای نگهبان برای تحقق حضور حداکثری مصلحت اندیشی می کند؟
🎙حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی
🍃🌻🍃
🔻 شورای نگهبان یک نهاد تشخیصِ مصلحت نیست، بلکه بر اساس مُر قانون عمل می کند.
🔹 وظیفه شورای نگهبان تحقق قانون اساسی و صیانت از آنرا بر عهده دارد.
🔺برای حضور حداکثری و آگاهانه، ابتدا باید قانون اجرا شود و سپس روشنگری صورت گیرد.
🍀
🇮🇷🌸
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا