🔰#عکسنوشت(خواندنی👌)
👈مواضع صریح رهبر معظم انقلاب دربارهی حوادث اخیر
🔺بیانات فرماندهی معظم کل قوا(۱۴۰۱/۷/۱۱)
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فتنههاي در مسير انقلاب
🔻همان روزهاي اوليه پس از پيروزي انقلاب اسلامي بود که جريانهايي در غرب کشور از جمهوري خودمختار کردستان سخن گفتند! بازيگران اين ميدان گروهک هاي کومله – دموکراتي بودند که با ايجاد ناآرامي و اغتشاش، اولين گام ها براي زمين زدن انقلاب نوپاي ملت ايران را برداشتند!
🇮🇷
🎥 گفتگوی تصویری
🍃🌹🍃
✅ موضوع: عوامل موثر در شکلگیری اغتشاشات اخیر
🎙سخنران: دکتر حنیف غفاری- کارشناس و تحلیل گر رسانه ملی
🕰 زمان: سهشنبه ۱۲ مهرماه سال ۱۴۰۱ ساعت ۲۱
❌ لینک ورود به نشست:👇👇
🆔 http://rubika.ir/hadianebasir1
⭕️ خبر مهمی که کمتر دیده شد
خبرهای خوب، غالبا در غوغای منفی بافی رسانه ها گم می شود.
متاسفانه سال گذشته (نیمسال پایانی دولت دوازدهم)، میزان خرید گندم از کشاورزان، به ۴.۵ میلیون تن کاهش یافت و به ناچار، حدود هفت تا هشت میلیون تن گندم از طریق واردات تامین شد.
اما امسال با همت و تدبیر دولت، ۷.۵ میلیون تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری، و ضمنا تمام مطالبات گندم کاران پرداخت شد. این، یعنی احیای راهبرد مهم خودکفایی گندم، آن در شرایطی که به ویژه پس از جنگ اوکراین، کشورهای زیادی گرفتار بحران امنیت غذایی و بعضا قحطی هستند.
دولت در سال های گذشته، هم میزان کمتری گندم از کشاورزان داخلی می خرید، هم قیمت پایین تری می پرداخت که برای کشاورزان به صرفه نبود، و هم پرداخت مطالبات آنها را معمولا با چند ماه تاخیر انجام می داد که موجب دلسردی و انصراف از کشت گندم می شد.
اهتمام به تولید و خودکفایی گندم را مقایسه کنید با نگاه دولتمردانی که خودکفایی در این عرصه را مزخرف نامیدند، از خرید تضمینی به قیمت مناسب و به اندازه کافی امتناع کردند، مبالغی بسیار بیشتر از همان بودجه حمایتی را به جیبب کشاورز خارجی ریختند، و موجب شدند کشور، محتاج واردات این کالای راهبردی شود.
دولت و وزارت کشاورزی، البته تدابیری هم برای ارائه الگوی کشت به کشاورزان در مناطق مختلف اتخاذ کرده اند که می تواند چالش تولید بیش از تقاضای برخی محصولات (ورشکستگی کشاورزان) و کمبود تولید برخی محصولات دیگر (گرانی محصولات برای مردم) را تا حدود زیادی برطرف کند.
✍ محمد ایمانی