13.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: نیروی قدس سپاه پاسداران بزرگترین عامل موثر جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در غرب آسیا است
💻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: بهترین و موفقترین راه برای حل مسئله تحریم ها تقویت واقعی تولید ملی است
💻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: برخی در اظهار نظرات به گونه ای صحبت می کنند که گویا ازقانون اساسی اطلاعی ندارند
💻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: بیانات رهبر انقلاب دربارهی قضایای اخیر پیرامون انتشار صوت مصاحبهی وزیر امور خارجه
💻
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
📎توصیههای مذاکراتی اندیشکده آمریکایی به دولت بایدن: لغو تحریمها تنها در صورت توقف حملات موشکی و پهپادی به عربستان
🔸مؤسسه واشنگتن در یادداشتی به قلم دیوید پولاک عضو ارشد این اندیشکده آمریکایی نوشت:
یک پیشنهاد معقول مطرح میشود: آمریکا به جای ارائه مشوقهای رایگان به حکومت ایران باید یک موضع معاملهای شفاف اتخاذ کند، موضعی که عملاً هر دو پرونده هستهای و غیرهستهای را در بر میگیرد.
🔸برای مثال، اگر ایران بتواند حوثیها و دیگر شبهنظامیان را متقاعد سازد که به حملات موشکی و پهپادی به عربستان پایان دهند، آمریکا صرفاً در آن صورت تحریمها را برمیدارد ــ صرفنظر از امتیازاتی که ایران شاید مایل باشد به خاطر نقض ادامهدار توافق هستهای سال ۲۰۱۵ موسوم به برجام ارائه دهد.
🔸 مطمئناً، شاید در نهایت لازم باشد که این راهبرد کوتاه مدت تا حدودی اصلاح شود. اما این نخستین گام لازم و ضروری است.
🔸مؤسسه واشنگتن در پایان با اشاره به مزیتهای این تغییر در سیاست کنونی آمریکا تصریح کرد: این امر یک مسیر واقعبینانه به سمت مصالحه پیش روی ایران میگذارد بدون اینکه این کشور را از مشوقهای رایگان بهرهمند سازد.
🔸این امر همچنین به متحدان آمریکا -اعراب، اسرائیلیها، و حتی اروپاییها- اطمینان خاطر میدهد که آمریکا بار دیگر یک شریک قابل اتکا محسوب میشود.
نکته و نظر: تلاش این روزهای جبهه صهیونیستی - سعودی- امریکایی برای صلح و آتش بس در یمن را میتوان از
این منظر تجزیه و تحلیل کرد.
#مشارکت حداکثری
#ایران قوی
#بصیرت سیاسی
#نشست های بصیرتی
#آذربایجان غربی
#ثامن
🆔eitaa.com/samenbr
🆔https://sapp.ir/andishe_az
🆔https://rubika.ir/samenbr
روزمان را با#قرآن آغاز کنیم
⭐️👇نقطه ضعف نفوذیها کجاست
«أَمْ حَسِبَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ أَنْ لَنْ يُخْرِجَ اللَّهُ أَضْغانَهُمْ * وَ لَوْ نَشاءُ لَأَرَيْناكَهُمْ فَلَعَرَفْتَهُمْ بِسِيماهُمْ وَ لَتَعْرِفَنَّهُمْ فِي لَحْنِ الْقَوْلِ؛»
آيا كسانى كه در دلهايشان بيمارى است گمان كردند خدا كينه هايشان را ظاهر نمىكند؟! * و اگر ما بخواهيم آنها را به تو نشان میدهيم تا آنها را با قيافه هايشان بشناسى، هر چند می توانى از طرز سخنانشان آنها را بشناسى.» (محمد:30-
❎❎❎
کسانی که ماموریتشان نفوذ در ساختار نظام است، دستورکار دیگری دارند، آنها برای انفجار و ترور و خرابکاری فیزیکی به کار گرفته نشدهاند. ماموریت آنها ارائه تحلیلها و اطلاعات غلط به مسئولان با هدف تغییر محاسبات آنان و در نهایت اتخاذ تصمیمهای ویرانگر و خسارتآفرین است. به همین علت است که نفوذیهای ساختاری نمیتوانند مانند نفوذیهای انفجاری، هیچگونه نشانهای از ماموریت خود بروز ندهند. آنها باید دیدگاهی را که کانون نفوذ دیکته کرده است به مسئولان تصمیمساز و تصمیمگیرنده بقبولانند و محاسبات آنان را با خواست و منافع دشمن همسو کنند. این طیف از نفوذیها دقیقا از همین نقطه آسیبپذیر بوده و قابل شناسایی هستند
استعفا یا برکناری آشنا برای حفظ ظریف بود
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی:صحبتهای ظریف خلاف سیاستهای کلان نظام بود. روحانی و دولت باید موضع خود را درباره بخشهای ساختارشکن صحبتهای ظریف روشن کنند. دولت میخواهد ظاهر قضیه این باشد که استعفای آشنا را پذیرفته و با این اقدام ظریف را حفظ کند. البته که ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک در انجام وظیفه کوتاهی کرده است، اما اصل مساله این است که آقای ظریف، خود شخص رئیسجمهور و دولت موضع روشنی در قبال این صحبتها نگرفتهاند. رئیسجمهور میگوید دولت با همه صحبتهای آقای ظریف موافق نیست؛ این کلیگویی بینتیجه است و باید در ارتباط با مباحث ساختارشکنانه آقای ظریف دولت موضع خود را روشن کند. صحبتهای ظریف خلاف سیاستهای کلان نظام است و مجلس باید وظیفه خود در مورد استیضاح انجام دهد./ اعتمادآنلاین
«نور» سپاه همچنان میچرخد!
اردیبهشت ۱۳۹۹ نخستین ماهواره چندمنظوره ایران با نام «نور» توسط سپاه از کویر مرکزی ایران پرتاب و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت. همزمان با اولین سالگرد این اتفاق غرورآفرین ملی، فرماندهی فضایی نیروی هوافضای سپاه از فعال بودن ماهواره نور پس از گذشت یک سال از پرتاب آن خبر داد. فرماندهی فضایی نیروی هوافضای سپاه: طی یک سال گذشته این ماهواره ۶ هزار بار به دور کره زمین چرخیده و ارتفاع مداری آن در حال حاضر ۴۱۰ کیلومتر است. پیشبینی میشود عمر مداری این ماهواره که ابعاد جدیدی از توانمندی و قدرت دفاعی جمهوری اسلامی را ارتقا بخشید یک سال دیگر هم ادامه داشته باشد.
روزنامه انگلیسی: رئیسی میتواند مردم را پای صندوقها بیاورد
«فایننشال تایمز» در تحلیلی نوشت: «سید ابراهیم رئیسی، برگ برنده نیروهای طرفدار انقلاب در انتخابات است و با رویه مبارزه با فساد میتواند مردم را به آمدن پای صندوقهای رأی تشویق کند. او دو سال است که رئیس قوه قضائیه ایران است و در این مدت تلاش کرده آقازادههای فاسد را به دست عدالت بسپارد. همین مبارزه؛ محبوبیت قابلتوجهی برای رئیسی در میان مردمی که از فساد ذلّه شدهاند، جلب کرده است. چند ماهی است که رئیسی بیشتر از آنکه در حوزه اصلاحات قضایی مشغول به خدمت باشد، ترجیح داده است وارد عرصه سیاستهای اقتصادی بشود. رئیسی معتقد است «بعضی از سیاستمداران جلساتی را برگزار میکنند تا ببینند چه چیزی از غربیها میتوانند بگیرند. اگر آنها در داخل خود کشور جلساتی درباره چگونگی تقویت تولید و رفع موانع تولید تشکیل داده بودند، تابهحال خیلی از مشکلات حل شده بود». چند ماه دیگر دوره ریاستجمهوری «حسن روحانی» تمام میشود. روزگار سخت معیشتی ایرانیان و مهمتر از آن؛ سوءمدیریت، از دلایل اصلی دلسرد شدن مردم نسبت به «انتخابات» است. رئیسی در «سند توسعه قضایی» که اواخر سال گذشته منتشرش کرد، تأکید کرده که دو اولویت اصلی جمهوری اسلامی باید مبارزه با فساد و بالا بردن کارآمدی نظام باشد. این سند ۶۹ صفحهای بر اهمیت تکنولوژی و بر اتخاذ یک رویکرد دموکراتیک و کمتر سخت گرفتن بر مردم تأکید میکند. سند دلالت بر آن میکند که؛ مردم باید آزادی برگزاری اجتماعات مسالمتآمیز را داشته باشند، آزادی رسانهها باید بیشتر شود و دادگاههای سیاسی باید علنی برگزار بشود».
چرا مواضع بنسلمان در برابر ایران نرمتر شده است؟
نشریه تخصصی آمریکایی در حوزه سیاست بینالملل، دلیل گردش ۱۸۰ درجهای ولیعهد عربستان را تلاش واشنگتن برای کاهش حضورش خاورمیانه عنوان کرد. فارین پالسی آورده است: «کنارهگیری واشنگتن از درگیرشدن در کشمکشها و درگیریهای شرکای خاورمیانهای، قدرتهای منطقه را وادار کرده تا به سراغ ظرفیت دیپلماتیک خود بروند. برخلاف پیشبینیهای بدبینانه ساختار سیاست خارجی آمریکا، با آغاز روند خروج نظامی آمریکا از منطقه، نهتنها آشوب و آشفتگی سر بر نداشت بلکه دیپلماسی منطقهای هم فعال شده است». بااینحال سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با استقبال از تغییر لحن عربستان، اعلام کرد: «ایران با ارائه پیشنهادها و طرحهایی برای گفتگو و همکاری در منطقه خلیجفارس ازجمله پویش صلح هرمز پیشگام مسیر همکاری منطقهای بوده و از تغییر لحن عربستان استقبال میکند.امیدواریم ماه مبارک رمضان سرآغازی مبارک برای همگرایی جامعه اسلامی و زدودن جنگ و آوارگی و ناامنی از این منطقه باشد».
✅🌴ایران دوستی در دولت جوان حزب اللهی
فرهنگ ایرن اسلامی در گذشته از دو منبع ایرانی و اسلامی تغذیه کرده است در حال حاضر هم با توجه به ارتباطات گسترده رسانه ای و مراودات سیاسی و تحصیلی، مدرنیته نیز _درست یا نادرست_به منبع سوم فرهنگ ایران اسلامی افزدوه شده است.
خاستگاه فکری جریان های حاضر در انتخابات پیش رو را می توان به سه فرهنگ باستان گرایی، اسلام گرایی و مدرنیته(=غربگرایی) برگرداند.
نگاه ایجابی به فرهنگ غربی و به ویژه فرهنگ ایرانی به جای نگاه سلبی موفقیت جریان اسلامی - حزب اللهی را در انتخابات بیشتر خواهد کرد.
انتخابات به مانند انقلاب اسلامی بهانه و فرصت خوبی است تا بار دیگر در سطحی وسیع اسلامیگری با حسِ ایراندوستیِ معمولِ ما ایرانیان ممزوج شود؛ طوری که در عین پایندگی اسلام، بالندگی ایران نیز حاصل آید
وطن دوستی از امور فطری انسان ها است. در متون دینی حب الوطن از نشانه های ایمان دانسته شده است. فقها نیز مجوز وطن دوستی را داده اند.
مقام معظم رهبری بر مولفه میهندوستی و تاثیر آن بر پیشبرد بهتر امور تاکید دارند. ایشان در روز 12مهرماه سال97 در جمع پر شور بسیجیان در ورزشگاه آزادی تهران، عظمت ایران، اقتدار جمهوری اسلامی وشکستناپذیری ملت ایران را سه واقعیت انکارناپذیر می دانند و درباره مورد اولی، فرمودند: «عظمت ایران امری تاریخی است. به استثنای 200سال منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی، ایران عزیز ما در عرصههای مختلف سرآمد ملتهای مسلمان و در برهههایی حتی سرآمد همه ملتها بوده است.»
افزون بر آن، ایشان در انتخابات متعددی از مولفه ایران دوستی برای فراخوانی همه ایرانیان برای حضور حداکثری در عرصه انتخابات استفاده کردند.
تجربه چهل و دو سال انقلاب اسلامی حس وطن دوستی و سرباز وطن بودن حزب اللهی ها را ثابت کرده است. حزب اللهی ها بر خلاف ملی گراها در عمل ثابت کرده اند حاضرند برای حفظ آب و خاک و پیشرفت کشورشان جان دهند و نوشته سنگ قبرشان فقط «سرباز، قاسم سلیمانی» باشد.
نکته شایان توجه در پایان تمایز دو مفهوم وطن دوستی و ناسیونالیسم است. مبادا وطن دوستی ما را در دامن ناسیونالیسم و راستگرای افراطی بیندازد. وطن دوستی بر روی ایده وطن به مثابه خانه و کاشانه مبتنی است که در بین تمامی اقوام و ملت ایران وجود دارد. در این حس وطن دوستی، استفاده ابزاری از زبان و نژاد و قومیت ها که باعث تشتت و تفرقه است وجود ندارد.
✍️موسی سلیمانی
📌 #سخن_بهشتی | خط اسلام این است....
🔹 ما نيازهاى مادى داريم، نيازهاى اقتصادى داريم، نيازهاى مصرفى داريم، ولى خطمان خط خداست. آرمانمان آرمان معنوى است ولى از بستر زندگى صحيح مادى حركت میكنيم به سوى هدف متعالى معنوى. با اين بستر كه دشمنى و مخالفت نداريم. معنويتگرايى ما معنويتگرايى رهبانيت و تصوف و زهد و پارسايى منفى صوفيانه نيست. معنويت براى ما اين است كه هيچ چيز زندگى بيش از يك گذرگاه ارزش ندارد. لباسمان، خانهمان، كاشانهمان، خيابانمان، شهرمان، اينها همه گذرگاه است، منزلگاه نيست. براى ما زندگى مادى گذرگاه است. از اينجا كه حركت میكنيم، هدف برايمان معلوم است کجاست. و چون گذرگاه است، بيش از يك گذرگاه هم به آن بها نمیدهيم. معنويت به اين نيست كه بگوييم از روى ماديت يك پل بزن و عبور كن؛ يا بال در بياور و عبور كن! اين نيست خط اسلام.
#بهشتی_را_بشناسیم
#شهید_بهشتی
📚 کتاب نقش ازادی در تربیت کودکان
[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹زهد اسلامی بههیچوجه بهمعنای
بریدن از مردم و جامعه و انجامندادن
کار و تلاش و کوشش نیست.
🔹امیرالمؤمنین که این همه دربارهی
ترک دنیا و زهد حرف میزند و بحث
میکند، خود مشغولترین و پرکارترین
مردم و مرتبطترین مردم با میدانهای
اجتماعی و عمل اجتماعی است.
🔹آن جنگهایش، آن مبارزههایش، آن
آموزشگریها و تعلیمهایش، آن رسیدگیش
به قضا و قضاوت و ترافُع بین مردم،
همیشه در وسط صحنه بود.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_ششم
#تهدیدات_درونی
[ #سیر_مطالعاتے 📚 ]•
🔹زهد اسلامی بههیچوجه بهمعنای
بریدن از مردم و جامعه و انجامندادن
کار و تلاش و کوشش نیست.
🔹امیرالمؤمنین که این همه دربارهی
ترک دنیا و زهد حرف میزند و بحث
میکند، خود مشغولترین و پرکارترین
مردم و مرتبطترین مردم با میدانهای
اجتماعی و عمل اجتماعی است.
🔹آن جنگهایش، آن مبارزههایش، آن
آموزشگریها و تعلیمهایش، آن رسیدگیش
به قضا و قضاوت و ترافُع بین مردم،
همیشه در وسط صحنه بود.
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی /منبع
#کتاب_سوم #فصل_ششم
#تهدیدات_درونی
📿🍃
🍃
•[ #در_محضر_علما 🔆 ]•
🌀/ آقامجتبیتهرانی:
♦️سر و کار ایمان با دل است!
اگر محصول کارخانهی عقل
وارد قلب شود و روی آن تاثیر
داشته باشد، ایمان به وجود
میآید وگرنه از ایمان خبری
نیست!
🔰| #بهار_قرآن
🌙| #رمضان
🍃| #شایداندکیتلنگر
📝| #درس_اخلاق_مجازے
.
✅🌴ارتباط مشارکت حداکثری در انتخابات و حقوق شهروندی
حقوق شهروندی، مجموعه حقوقی است که افراد به اعتبار موقعیت شهروندی خود دارا می شوند و در واقع اطلاقی عام بر مجموعه امتیازات مربوط به شهروندان و نیز مجموعه قواعدی است که بر موقعیت آنان در جامعه حکومت می کند.
در جامعه اسلامی امکان استفاده و برخورداری از حقوق شهروندی برای تمام شهروندان وجود دارد و دراین زمینه هیچ تفاوتی میان شهروندان وجود ندارد. در نهج البلاغه امیرمومنان(ع) به این مهم اشاره و تأکید فرموده است. حضرت با نگاه ویژه خود خلقت برابر انسانها را می پذیرند. در کانون توجه قرار دادن نوع انسان، فارغ از قوم و قبیله و دین و مذهب، محور سیاست های حضرت علی(ع) را تشکیل می داد..
در نهج البلاغه بارها توصیه اکید حضرت به تلاش و کار برای تمام شهروندان آمده است؛ یعنی ایشان برخورداری از حقوق شهروندی را برای همه شهروندان یک حق تلقی می کردند و رعایت آن را برحاکم، لازم و واجب می شمردند. در سفارشهای آن حضرت به مالک اشتر درباره شهروندان آمده است: پس آنها دو دسته اند: دسته ای برادر دینی تو هستند و دسته دیگر در آفرینش باتو همانند..
در فصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از این حقوق با عنوان حقوق ملت یاد شده است.
در بیانات مقام معظم رهبری از حقوق شهروند با عناوینی چون حقوق عمومی و حقوق شهروندی یاد شده است.
مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی را احیاگر مقوله شهروندی می دانند و می فرمایند. «ما قبل از انقلاب اسلامی چیزی به نام حقوق شهروندی نداشتیم. آن چیزی که در ایران مطرح بود بحث ارباب، رعیت، عبد و مولا بود نه بحث شهروندی».
در دیدار با خبرگان رهبری نظام را موظف به حفظ حقوق عمومی می کننند.«فارغ از اینکه یک فرد مسلمان است یا غیرمسلمان، و یا به نظام اسلامی وفادار است یا نیست، حقوق عمومی او باید محفوظ باشد، مثلاً نباید در کشور ناامنی وجود داشته باشد، و باید آزادی و نگاه عادلانه برای همهی مردم یکسان باشد». ۱۳۹۸/۰۷/۰۴
در مجموع ایشان معتقدند که « در مجموع، بین کسانی که به نظام معتقدند و کسانی که مخالف نظامند، در حقوق شهروندی تفاوتی نیست».۱۳۸۰/۰۶/۱۵
یکی از حقوق عامه یا شهروندی حق تعیین سرنوشت در ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است. مهمترین ابزار کارآمد اعمال حق تعیین سرنوشت، مشارکت در انتخابات است.
«امروز در شمار امتیازات درجهی اول هر شهری این است كه مردم آن شهر چقدر نسبت به سرنوشت خود، كشور خود، انقلاب خود، نظام انقلابی خود، احساس مسئولیت میكنند و در شمار ملت عظیم ایران، به وظایفی كه برای سربلندی ملت و پیشرفت كشور بر عهدهی همه است، عمل میكنند».
در کشورهای غربی در انتخابات اصل بر مشارکت هر چند حداقلی است؛ ولی در نظام اسلامی اصل بر مشارکت حداکثری می باشد. در واقع مشارکت حداکثری در نظام اسلامی موضوعیت دارد. به همین دلیل مقام معظم رهبری در همه انتخابات همه مردم ایران اسلامی را با هر عقیده ای دعوت به حضور در صحنه انتخابات می کنند.
«هر کسی به ایران علاقهمند است [باید رأی بدهد]. قبلها هم ما این را عرض کردهایم، حالا هم تکرار می کنیم؛ ممکن است یکی، از شخص این حقیر خوشش نیاید، خب نیاید عیبی ندارد، [امّا] ایران را، کشورش را دوست دارد یا نه؟ [پس] باید در انتخابات شرکت کند. هر کسی که امنیّت کشور را دوست دارد، هر کسی که حل شدن مشکلات کشور را دوست دارد، هر کسی که گردش نخبگانیِ صحیح را در کشور دوست دارد باید در انتخابات شرکت کند؛ همه باید شرکت کنند. البتّه بنده مطمئنّم که افراد مؤمن و انقلابی و علاقهمند به سرنوشت انقلاب، با انگیزهی بیشتری شرکت میکنند امّا آن کسانی هم که انگیزهی انقلابی ندارند، انگیزهی دینی ندارند، خب کشورشان را که دوست دارند؛ اینها هم باید در انتخابات شرکت کنند»
✍️#موسی_سلیمانی
سخنی انتقادی با برخی از نمایندگان انقلابی مجلس؛
در حاشیه اعلام کاندیداتوری چند نماینده مجلس/ لطفا باور ذهنی مردم را خراب نکنید
برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کاندیداتوری کرده یا در حال فعالیت انتخاباتی هستند که این موضوع با تعجب بسیاری روبرو شده است. نمایندگانی که خود در گفتار سیاسی شان تاکید می کنند افرادی که توان مدیریتی در این جایگاه را ندارند نبایستی کاندیدا شوند.
دستاورد گویی به سبک جهانگیری!
🍃🌻🍃
🌐 معاون اول رئیسجمهور در کلاب هاوس
برجام را «نتیجه بزرگترین دیپلماسی قرن»،
توصیف و اعلام کرد که «همین الآن بیشترین
دستاورد را نسبت به دولتهای سابق داشتیم»
❗️چهار سال پیش در چنین روزهایی،
اسحاق جهانگیری بهعنوان نامزد دوازدهمین
دوره ریاستجمهور، مدعی شد: «امروز دیگر
کسی از گرانی و تورم حرفی نمیزند... چون
کاری شد کارستان. رئیسجمهور خودش وقت
گذاشت. رونق شروع شده، ما به همه اهدافمان
در برجام رسیدیم!»
👈اکنون 4 سال از زمان این نوع شعارهای
انتخاباتی گذشته، وی در سال و ماههای
پایانی دولت نیز دست از این نوع شعارها
برنداشته است؛
➖وی در 24 خردادماه 99 مطرح کرد:
«نظرسنجیها نشان میدهد که میزان
رضایتمندی مردم نسبت به عملکرد دولت
بالا رفته و عدم رضایتمندی آنها نسبت
به اسفند سال ۹۸ کاهش یافته است»
➖در 26 آبان 99 نیز با ابراز خرسندی
تمام از عملکرد دولت روحانی، اعلام کرد:
«عملکرد ما از حافظه مردم پاک نخواهد شد».
➖در دیماه 99 نیز در سفر به سیستان و
بلوچستان، مدعی شد: «خیلیها بهناحق دولت
را به ناکارآمدی متهم میکنند، اما اگر بهجای این
دولت گروهی دیگر بود، امکان داشت در برابر این
جنگ، جمهوری اسلامی ایران را که هیچ، حتی
ایران را از دست بدهند!»
✅بیتردید چرایی این نوع اظهارات خلاف
واقع که در اذهان عمومی بیشتر شبیه به طنز
تلخ میماند، علاوه بر سرپوش گذاشتن بر
بیتدبیری، ناکارآمدی و بیصداقتیها، از شدت
فاصله نگاه این نوع مسئولین با مردم پرده
برمیدارد. متأسفانه در شرایط کنونی نوع
دستاوردگویی دکتر جهانگیری، فارغ از واقعیات
زندگی مردم، بیشتر برای بالابردن تب اقتصادی
مردم کاربرد دارد تا پایین آوردن آن!
☑️ناگفته پیداست که یکی از شاخصههای
مهم کاندیداهای 28 خرداد 1400 را میتوان
مردمی بودن، بهعنوان رافع نقصی دانست که
امروزه گریبان گیر برخی پستهای مهم اجرایی کشور شده است.
قربانیان دیپلماسی دولت روحانی برای تحمیل مذاکره به ملت ایران :
ارزش پول ملی ایران.
قدرت هسته ای با همه متعلقات آن.
۵۰ میلیارد دلار جهانگیری.
۶۰ تن طلای حراج شده .
کالاهای اساسی و معیشت مردم .
مراکز تحقیقات فضایی ، نانو، شبیه سازی ، ....
اعتبار پاسپورت و شناسنامه و کارت ملی .
خودکفایی در گندم و مرغ و تخم مرغ و گوشت ...
اشتغال میلیونها نفر ایرانی .
هزاران کارخانه فعال.
بورس با فریب ۵۵ میلیون نفر ایرانی.
اشتغال میلیونها نفر ایرانی .
اعتماد عمومی و سرمایه های اجتماعی به سبب کثرت رانت و حقوق های نجومی.
امید و آرزوی دست رسی به قیمت های سال ۹۲ در همه کالاها و خدمات.
جوانی جمعیت کشور .
علاقه به سرمایه گذاری و ماندن در داخل کشور .
فرهنگ صداقت و امانتداری حاکمان از فرط دروغ گویی و مکاری دولتی ها در سیاست های داخلی و خارجی ،
بویژه در موردبرجام.
جایگاه های بین المللی ایران در ورزش ، هنر ، تولید
علم ، رفاه ، توسعه،
و عدالت .
لیبرالیست های غرب گرای نانجیب ،
برای کسب رضایت کدخدا به دنبال
قربانی کردن
توان موشکی و دفاعی و منطقه ای
ایران در برجام های بعدی هستند ،
رهبری و میدان و مردان میدان را مانع اصلی ناتوانی و فقدان اختیار خود ،
برای ذبح این سه مولفه اقتدار ملی در پای خوکان می بینند .
بی دلیل نیست که با کمک شیاطین
غربی عبری عربی،
بر علیه تفکر و منش نجات بخش سردار سلیمانی عربده کشی می کنند .
ویرانگری و نفاق و حقه بازی و دروغ پردازی از ذاتیات غرب گرایی است .
🍃🌷🍃 ﷽ 🍃🌷🍃
🍃 بصائر علوی
🍃حق و باطل قسمت ( ۱۹ )
🔰ج) حق و باطل از جنبه عملی:
1️⃣_جایگاه حقگرایی و حقگویی:
🌹 ۳_حقگرایی بر منفعت مسلمان ترجیح دارد:
🎀مسلمان از نظر امام (ع) کسی است که مسلمانان از زبان و دست او آسوده باشند مگر آن جا که حق باشد ( #خطبه167)
بنابراین رعایت حق حتی اگر باعث اذیت مسلمانی شود نباید ترک شود و این بیانگر جایگاه بلند حق گرایی در اسلام است.
🌹 ۴_حقگرایی برترین ارزش است
🎀 امام (ع) در نامه ای به عبدالله بن عباس می فرماید:
نباید بهترین چیزی که از دنیا به آن نائل شدی رسیدن به لذت یا به کار بردن خشم باشد بلکه باید خاموش کردن باطل و زنده نمودن حق بهترین مطلوب تو باشد..( #نامه66)
۵_...؛
📒 #نهج_البلاغه
↩️ ادامه دارد
گزینههای اصلاحطلبان مشخص شدند
آذر منصوری، سخنگوی جبههٔ اصلاحات ایران، گفت: فهرست افرادی که توسط حداقل ۱۰ عضو مجمع عمومی جبههٔ اصلاحات ایران برای ارزیابی نامزدی ریاستجمهوریشان در جبهه اصلاحات ایران به دبیرخانهٔ مجمع پیشنهاد شدهاند از این قرار است (به ترتیب تعداد پیشنهاددهنده):
۱- جواد ظریف (۳۷ پیشنهاد)
۲- اسحاق جهانگیری (۳۵ پیشنهاد)
۳- مصطفی تاجزاده (۳۲ پیشنهاد)
۴- مسعود پزشکیان (۲۵ پیشنهاد)
۵- محمدرضا عارف (۲۱ پیشنهاد)
۶- محسن هاشمی (۲۰ پیشنهاد)
۷- محمد شریعتمداری (۱۹ پیشنهاد)
۸- مصطفی کواکبیان (۱۵ پیشنهاد)
۹- محمد صدر (۱۳ پیشنهاد)
۱۰- محمود صادقی (۱۲ پیشنهاد)
۱۱- شهیندخت مولاوردی (۱۱ پیشنهاد)
۱۲- زهرا شجاعی (۱۱ پیشنهاد)
۱۳- عباس آخوندی (۱۱ پیشنهاد)
۱۴- صادق خرازی (۱۰ پیشنهاد)
در جلسهٔ امروز مجمع عمومی دربارهٔ مراحل بعدی ارزیابی نامزدها در جبههٔ اصلاحات ایران تصمیمگیری خواهد شد.
مانع بزرگ بر سر راه نامزدی جهانگیری
گفتگوی جهانگیری در کلاب هاوس دوباره مسئله نامزدی او در انتخابات را بر سر زبانها انداخته است. اما جهانگیری برای نامزدی در انتخابات و امیدواری به پیروزی با موانعی روبه رو است.
علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به شرایط و سوء مدیریتهای دولت روحانی، تنگناها و سختیهایی که بر زندگی مردم و روی شانههای مردم سنگینی میکند به آفتاب یزد گفت: «آقای جهانگیری آسیب دیده و بسیاری از مردم تفکیکی بین دولت روحانی و آقای جهانگیری قائل نمیشوند و این مانع بزرگی برای ایشان است...
الان مشکل اساسی و تغییراتی که در متغیرهای اصلی انتخابات به وجود آمد تغییرات تعیین کنندهای است نسبت به ۹۲ تا ۹۶. یعنی از ۹۲ تا ۹۶ تصمیم گیر و تعیینکننده و تاثیرگذار بر سرنوشت انتخابات نخبگان سیاسی بودند ودر ۹۲ مجمع مشورتی آقای خاتمی بود در ۹۴و۹۶ شورای عالی سیاستگذاری بود ولی الان دیگر این نقش را جبهه اصلاحات ندارد
👇✅ضرورت غفلت نکردن ملت آگاه از کید دشمن
سوره مبارکه الأعراف آیه ۲۰
فَوَسوَسَ لَهُمَا الشَّيطانُ لِيُبدِيَ لَهُما ما وورِيَ عَنهُما مِن سَوآتِهِما وَقالَ ما نَهاكُما رَبُّكُما عَن هٰذِهِ الشَّجَرَةِ إِلّا أَن تَكونا مَلَكَينِ أَو تَكونا مِنَ الخالِدينَ﴿۲۰﴾
سپس شیطان آن دو را وسوسه کرد، تا آنچه را از اندامشان پنهان بود، آشکار سازد؛ و گفت: «پروردگارتان شما را از این درخت نهی نکرده مگر بخاطر اینکه (اگر از آن بخورید،) فرشته خواهید شد، یا جاودانه (در بهشت) خواهید ماند!»
🔆👇امام خامنه ای ۱۳۷۴/۰۳/۲۵
ملتهای جهان و تاریخ بشر، آموخته و دیده است که جماعتی - ملت و کشوری - در طول تاریخ، در همه جای عالم زحمت میکشند، تلاش میکنند، دشمن را سرِ جای خود مینشانند، فداکاری از خود نشان میدهند و افتخار میآفرینند تا اینکه پیروزی نصیبشان میشود.
سرنوشت اغلب این کشورها و ملتها چنین رقم خورده که بعد از آنکه پیروزی را با زحمت به دست آوردند، به داخل خانهها و جوامع و شهرها و روستاها رفته و مشغول زندگی شدهاند و چرب و شیرین زندگی را زیر دندانهای خود مزمزه کردهاند.
از یادشان رفته که دشمن هم داشتهاند و افتخار پیروزی را با چه بهای سنگینی به دست آوردهاند. خوابشان برده و دشمنی که در میدان جنگ در مقابل آنها شکست خورده بود، بعد از دوران جنگ به سراغشان آمده و با آسودگی و بدون زحمت، دستاورد عزیزی را که آن همه برایشان قیمت داشت، از آنها ربوده و برده است.
تاریخ را نگاه کنید و ببینید که این سرنوشت بسیاری از کشورهاست. این، سرنوشت بسیاری از ملتهای غافل است
اگر شما به قرآن کریم نگاه کنید، یکی از مفاهیمی که از سوره مبارکه«بقره» تا سوره آخر قرآن (سوره «والنّاس») در قرآن بسیار تکرار میشود، مفهوم«شیطان» است.
اینکه ایمان آوردیم و پشت شیطان را به خاک رساندیم، کار تمام نمیشود. این برای آن است که یک ملت آگاه و فرزانه و بیدار و دارای تحلیل، نباید از وجود، حضور، خطر، توطئه و کید و خباثت دشمن غافل بماند.
#وقاحت_ظریف_حدّی_ندارد
ظریف پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در صفحه اینستاگرامش، مطالبی نوشت که می شود آن را #بیشرم_نامه" نامگذاری کرد
به بخشی از آن اشاره و معارضه اش با سخنان آقا، حتی تهمتی که به آقا نسبت می دهد را تبیین خواهم کرد:
📣ا= توئیت ظریف:
بیانات مشفقانه مقام معظم رهبری.... نقطه پایانی برای #بحثهای_کارشناسی است.
به عنوان یک
#کارگزار_و_پژوهشگر_روابط_خارجی، همواره باور داشتهام برای قوام این مرز و بوم خدایی ..... بر این اساس #پیروی_ازنظرات
و#تصمیمات_رهبری_ضرورتی_غیرقابل انکار برای سیاست خارجی است.
بسیار متأسفم که برخی نقطه
#نظرات_شخصی که صرفا برای
#انتقال_صادقانه_تجربیات و بدون قصدی برای انتشار بیان شده بود،
#دزدانه_منتشر و #به_صورت_گزینشی مورد بهرهبرداری و دستمایه خصومت ورزی بدخواهان کشور و مردم و انقلاب گردید
امیدوارم به یاری خدا ....
#در_اجرای_بیکم_وکاست_منویات_مقام معظم رهبری برای پیشرفت ایران عزیزمان یکدل و یکصدا کوشا باشیم.
🌹۲= سخنان مقام معظم رهبری:
🔹از بعضی از مسئولین کشور هم این روزها حرف هایی شنیده شد که مایه تاسف و تعجب است.
🔹نباید حرفی بزنیم که تداعی کننده تکرار حرف آمریکایی ها باشد. چه درباره نیروی قدس، چه درباره شخص شهید سلیمانی.
🔹بعضی از این حرف ها تکرار حرف های خصمانه دشمنان و تکرار حرف های آمریکاست.
🔹سیاست کشور از انواع برنامه های اقتصادی، نظامی و اجتماعی تشکیل شده است. از جمله مناسبات خارجی. مجموعه اینها سیاست یک کشور را تشکیل می دهد.
🔹نیروی قدس سیاست عزت مدار جمهوری اسلامی را تحقق بخشیده است.
۳=#ارزیابی_و_تحلیل
🔻به جای عذر خواهی بابت سخنان سخیف و ضد امنیتی و خائنانه خود؛
همچنان حرفهای دشمن شاد کن خودش را، بعنوان نظر کارشناسی معرفی کرده است.
🔻سخن پراکنی در یک مصاحبه طولانی با یک محکوم امنیتی را، بعنوان سخنانی برای ثبت در تاریخ معرفی کرده است.
🔻همچنان؛ مثل آنچه در مصاحبه تصریح کرد، اصرار دارد بگوید که در ایران کارها غیر کارشناسانه پیش می رود، اقدامات سیاسی بر مبنای کار کارشناسی از طرف پژوهشگران در عرصه دیپلماسی نیست. بلکه فقط بر مبنای تصمیمات یک نفر صورت می گیرد و آن هم سید علی خامنه ای است و ما فقط دنبال منویات ایشان هستیم.
🔻= نکته شرم آور تر اینکه؛ القاء می کند که حضرت آقا بر مبنای یک صوت تقطیع شده، سخنرانی و نقد فرمودند.
15.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | تحلیل استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران از بیانات امروز رهبر انقلاب درباره نیروی قدس
⭕️اصلاحطلبها خودشان شورای نگهبان دوم راه انداختهاند / اسامی مدیرانی که ویلاهای زیادی دارند را اعلام میکنم
👤زارع فومنی، کاندیدای احتمالی ریاستجمهوری:
🔹اصلاحطلبان چرا به شورای نگهبان انتقاد میکنند، آنها هم چند نفر را انتخاب میکنند و به بقیه میگویند بروید کنار؛ به شما چه ربطی دارد
🔹من بالاترین رای را در انتخابات میآورم
🔹دوره قبل به روحانی اعتماد کردیم و گول خوردیم
🔹اگر رای بیاورم نخستین معاوناول زن را در ایران منصوب میکنم
🔹چرا نباید ترکیب کابینه ۴۰ و ۵۰ سالهها باشند؟ یک مشت پیرمرد جمع کردهایم همه هم چرت میزنند
🔹حدود ۳ونیم تا ۵ میلیون تومان درآمد دارم
🔹آیا میشود من نوه امام(ره) باشم اما مثل سلطان قابوسها زندگی کنم؟ ای کاش سید حسن مثل امام زندگی میکرد
🔹جوان را فراری میدهیم برود خارج از کشور خوانندگی کند، اگر در همین کیش اجازه کنسرت به او میدادیم چیزی از کسی کم میشد؟
🔹من اگر جای رئیسی بودم عفو عمومی اعلام میکردم
🔹در خیابان مردم فحش کارهای روحانی را به ما میدهند