رئیس جمهور لغو اجرا سند ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹 هفت مصوبه مهم این شورای که مدتها بر زمین مانده بود، از سوی رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرا به دستگاههای مربوط ابلاغ شد.
🔹 لغو اجرا سند ۲۰۳۰، بنیاد ایرانشناسی، قانون تشکیل هیئات امنا دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی، تاسیس گروه برنامهریزی مراکز و موسسههای آموزشی و پژوهشی خاص و اصلاح و تکمیل آیین نامه کمیسیون فرهنگی تربیت بدنی و ورزش کشور از جمله مهمترین مصوباتی است که از سوی رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
سند 2030 چیست و چرا لغو شد؟
آذرماه95 سندی با عنوان سند ملی آموزش 2030 ایران با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم رونمایی شد. این سند یک سال قبلش در نشستی در نیویورک توسط روحانی امضا شده بود.
این سند بین المللی بالادستی با شاخصهای فرهنگی لیبرالی است که در بخشهای زیادی در تعارض با فرهنگ ایرانی اسلامی ماست. با بودجه داخلی قرار بر اجرا و گزارش دهی منظم بود و به وزارتخانههای مربوطه از جمله آموزش و پرورش ابلاغ شد.
بسیاری از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار لغو سند 2030 بودند اما روحانی صراحتاً گفته بود: از هرچه بگذرم از 2030 نمیگذرم.
این جمله روحانی در حالی بود که رهبر انقلاب نیز صراحتاً در چندین سخنرانی آن را مخالف استقلال فرهنگی و مبانی فرهنگی اسلامی_ایرانی دانستند.
رهبری انقلاب با گلایه فرمودند: این سند و امثال آن، مواردی نیستند که جمهوری اسلامی ایران تسلیم آنها شود، و امضای این سند و اجرای بی سر و صدای آن قطعاً مجاز نیست و به دستگاههای مسئول نیز اعلام شده است.
«اینهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ میایستند اینها همان تقیزادههای امروز هستند. البته امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند.»(فروردین 98)
🌐 پرسمان سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔸️پاسخگوی پرسش های سیاسی روز شما
🔅🔅🔅🔅
آدرس کانال در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
🔴اصول ۱۲ گانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی
🔹۱- شفافسازی: تولید و ارایه ی اطلاعات؛ صحیح، دقیق، به موقع و مرتبط به مراجع ذی صلاح و مردم به ویژه در حوزه ی فعالیتهای اقتصادی و تامین اشراف دولت
🔹۲- مدیریت تعارض منافع: تفکیک بخش عمومی و خصوصی، بستن دربهای گردان و اتخاذ تدابیر موثر در پیشگیری از شکل گیری تعارض منافع اشخاص حقیقی و حقوقی (شرکتها و یا تعاونیهای تاسیسی توسط دستگاههای اجرایی که ارایه بخشی از خدمات به آنها واگذار شده است)
🔹۳- فرهنگسازی و نظارت همگانی: نهادینه کردن فسادستیزی، رشد فرهنگ پاسخ گویی و مسئولیتپذیری، بهره گیری از ظرفیت رسانهها در مبارزه با فساد و جلوگیری از عملیات روانی مخرب در جامعه و تقویت حساسیت عمومی با به مشارکت طلبیدن مردم و توسعه زیرساختهای حمایتی از افشا کنندگان فساد و فراهم کردن زمینههای نظارت همگانی
🔹۴- متناسب سازی ساختار و تشکیلات دولت: جلوگیری از رشد نامتوازن اندازهی دولت و کاهش پیچیدگی ساختارها و فرایندهای اداری، افزایش کار آمدی و اثر بخشی نظام اداری و تقویت نقش هدایتی، حمایتی و نظارتی دولت
🔹۵- شایسته گزینی: استقرار نظام شایسته گزینی و انتصاب مدیران کار آمد، فسادستیز و انقلابی در لایهها و سطوح مختلف نظام اداری و توانمند سازی نیروی انسانی و رفع کمبود نیروی انسانی صاحب صلاحیت در تصدی مناصب دولتی همراه با تقویت فرهنگ فسادستیزی در آنها
🔹۶- سهولت فرایندها: بازنگری در نظام مجوزها و استعلامهای دولتی با رویکرد حداقلسازی لزوم صدور مجوزها، شفاف سازی فرایندها، به روز رسانی صدور استعلامها؛ تصدیق و اصالت سنجی اسناد از مراجع صدور و برقراری پیوند ارتباطی بین دستگاههای ذیربط
🔹۷- دولت الکترونیک: بهره گیری از فناوری اطلاعات به ویژه تکمیل و استقرار دولت الکترونیک و به حداقل رساندن مواجهه حضوری خدمت دهنده و خدمت گیرنده و ایجاد پنجرهی واحد خدمات دولتی و شکل دهی دولت هوشمند با لحاظ کردن تعاملات آن با سایر بخشها
🔹۸- توسعه رویکرد زنجیرهی ارزش و زنجیرههای تامین با هدف کوتاه کردن فاصلهی بین تولید کننده و مصرف کنندهی واقعی و اصلاح نظام قیمت گذاری کالاها و خدمات عمومی و اصلاح و بهبود هدفمند سازی یارانهها و رفع امتیازات ویژه (رانت) ساختاری
🔹۹- حمایت از فعالیت سالم: احترام گذاشتن به ثروت آفرینان و فعالان اقتصادی سالم و فراهم کردن زمینه فعالیتهای حداکثری آنها در بخش واقعی اقتصاد و صیانت ازمدیران و کارکنان پاک دست و فسادستیز
🔹۱۰- تقویت اشراف: یکپارچه سازی اطلاعات در نظام مالی و اقتصادی کشور و بهره گیری از روشهای نوین تحلیل داده برای افزایش توان پیش بینی و پیش گیری
🔹۱۱– نظارت موثر و کارآمد: بهره گیری از فناوریهای یکپارچه، برخط و هوشمند برای افزایش اثر بخشی نظارتها و حذف بسترهای فساد زا و طراحی سازوکار حساس و هوشمند در برابر عدم فعلهای مقامات و کارکنان دولت که زمینه ساز بروز فساد است
🔹۱۲- برخورد قاطع، دقیق و موثر: بازدارندگی و جلوگیری از تمایل افراد به فساد و بازنگری در فرایندهای رسیدگی و مجازات با رویکرد سرعت، دقت، قاطعیت در مقابله با فساد
چرا باید هفته دفاع مقدس را گرامی بداریم؟
۱ - آذربایجان و گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه قاجار از ایران جدا شد (حدود ٢٠۵ سال پیش)
۲-منطقه نخجوان و ارمنستان به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی در زمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد (یعنی حدود ١٩٠ سال پیش)
۳- افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد (یعنی حدود ١۶١ سال پیش )
۴-ترکمنستان ، ازبکستان و قرقیزستان به موجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد ( یعنی حدود ١٣٧ سال پیش)
۵- پاکستان و سیستان به موجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از ایران جداشد ( یعنی حدود ١١٣ سال پیش)
۶- مجمع الجزایر بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه پهلوی از ایران جدا شد ( یعنی ۵۰ سال پیش)
۷- شهر بندری و زیبای فیروزه در شرق دریای مازندران ، قبل از انقلاب در زمان محمدرضا پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید .
اما خوب است همه بدانند که در جنگ تحمیلی ، مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم . حدود ۱۸۸/۰۱۵ نفر شهید دادیم ( در میدان جنگ و بمباران شهرها تا روز آتش بس ) که ۳۶ هزار نفر آن ، دانش آموز بودند .
حال با افتخار اعلام می کنیم که
در این جنگ تحمیلی و در ۸ سال دفاع مقدس ، حتی یک وجب از خاک میهن اسلامی را به دشمنان قسم خورده ندادیم و به قول رهبر عزیزمان ؛ بزرگ ترین دلیل بر پیروزی ما این است که ؛ آن ها می خواسته اند ما نباشیم و ما هستیم .
🌐 پرسمان سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔸️پاسخگوی پرسش های سیاسی روز شما
🔅🔅🔅🔅
آدرس کانال در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/joinchat/515965ق063Cfaae534bfd
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
☘
✅ #یادداشت_کوتاه| بدون پیوستن به FATF، عضو پیمان شانگهای شدیم!
🍃🌹🍃
🔻 امروز اتفاق بسیار مهمی در حوزه سیاست خارجی کشورمان با حضور ریاست محترم جمهوری افتاد و ایران به عضویت #پیمان_شانگهای پذیرفته شد. مراحل پذیرش کامل منوط به طی تشریفات داخلی از جمله ارایه لایحه به مجلس و ... است که حدود هجده ماه تا دوسال زمان میبرد.
🔹 با عضویت ایران قطعا گشایشهای اقتصادی خوبی برای کشورمان ایجاد میشود و امکان عرضه تولیدات در یک بازار مصرف بزرگ در همسایگی و همچنین درآمد خوبی از ارایه خدمات خصوصا ارایه خدمات ارتباط با آبهای آزاد به کشورهای آسیای میانه و موارد متعدد دیگر اقتصادی و امنیتی بدست خواهد آمد.
🔸 ضمنأ مسیر تحریمهای یک جانبه غرب مسدود خواهد شد و تجارت ایران حتی با وجود تحریم ها را تسهیل میکند.
🔹 درخواست عضویت ایران سالهاست مطرح است اما
✔️ تمام شدن دوره دولتهای غربگرا
✔️ تصمیم قاطع رییس جمهوری اسلامی ایران
✔️ مقاومت جانانه و کماثر کردن تحریم ها
موجب عضویت ایران در این زمان در این پیمان مهم بین المللی شد.
🔺 به برخی از خود بیگانگان باید گفت، FATF را قبول نکردیم ولی شد. هم به شانگهای پیوستیم، هم واکسن وارد کردیم و هم نفت و فرآورده نفتی فروختیم و ...
✍ علیرضا امیدوار
#روشنگری
#ثامن
#رئیسی
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
⭕️جریــــان تحـــــریف!!
🔻حالا که بدون پذیرش FATF به پیمان شانگهاي پیوستیم معنی این سخن امام خامنه ای که فرمودند: "اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست خواهد خورد" را بهتر می توان درک کرد!
✍🏼عبداله گنجی
#جریان_تحریف
#اصلاحات_آمریکایی
✅نقش رایزنی رئیسی در واردات ۶۰ میلیون دُز واکسن کرونا
🔻رئیس کمیسیون بهداشت مجلس به روزنامه فرهیختگان گفت: در دولت جدید، رئیسجمهور، رئیسی مستقیما با رئیسجمهور چین صحبت کرده و قول گرفته که ۶۰ میلیون دُز واکسن به ما بدهند و الان محموله واکسنها دارد، میآید.
🔸همچنین با رئیسجمهور روسیه صحبت شده است. وزارت امور خارجه در دولت جدید نیز فعال شده است. بنابراین همه اینها دست به دست هم داده و واکسن با سرعت بیشتری وارد کشور میشود. اما در دولت قبل کشورهای دیگر به کشور ما واکسن ندادند. ربیعی یا مطهری گفتند که چون FATF را نپذیرفتیم واکسن به ما نمیدهند. روحانی هم گفت چون تحریم بودیم به ما واکسن ندادند.
🔹حسینعلی شهریاری در پاسخ این سوال که «هماکنون FATF هنوز بلاتکلیف و تصویب نشده، پس چطور این همه واکسن وارد میشود؟» گفت: واردات واکسن در دولت جدید افزایش یافته، به این علت که آقای رئیسی شخصا وارد بحث واکسن شده است.
🔹در واقع رئیسی با روسایجمهور کشورهایی که الان واکسن از آنها وارد میکنیم، وارد تعاملاتی شده است. این کشورها هم به نوعی کشورهایی هستند که با ایران از قبل رابطه داشتند. همچنین یکی دیگر از دلایلی که این کشورها در این برهه زمانی به ما واکسن میدهند این است که اینها دیدند ایران توانایی تولید واکسن پیدا کرده و تا دو، سه ماه دیگر ایران حدود ۲۰ میلیون دُز واکسن تولید داخل خواهد داشت.
🔹در همین حال کاربران شبکههای اجتماعی نیز با اشاره به نقشآفرینی دولت جدید در افزایش واردات و تسریع واکسیناسیون تصریح کردهاند که فرق میکند به چه کسی رای بدهیم؛ از جمله:
✅ طی ۲۰ روز گذشته، ۲۱ میلیون دُز واکسن وارد شده و خط دوم تولید برکت هم راهاندازی شده؛ مثل اینکه واقعاً «آنچه از واکسنهایی که تولید داخلی است/ ضرورت داشت/ تولید خارجی/ سریع/ فوری/ انقلابی/ مردم احساس آرامش کردند».
🔹دولت روحانی اعلام کرده بود به دهه شصتیها در آبان واکسن کرونا خواهد زد. به لطف خدا، دولت رئیسی توانست دو ماه زودتر به آنها واکسن بزند. وقتی رئیسجمهور، وزیر بهداشت، وزیر خارجه و دیگر ارکان دولت پیگیر و مرد میدان باشند، خیلی از مشکلات زودتر حل خواهد شد. #خیانت #خدمت
🔹تقریباً ٧٠ درصد واردات واکسن کشور فقط در همین یک ماهه دولت جدید انجام شده! در دولت قبل تحریم بودیم، منتها خودتحریمی!
پ.ن: خلاصه فرق میکنه به کی رأی بدیم!
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لیبرالها (علیالخصوص روحانی) از محمدرضا پهلوی که متحد آمریکا بود هم، در ارتباط با چین و روسیه عقبتر بودند
حسابشو بکنید در زمان شاه
نه حجاب اجباری بوده
نه سفارتی تعطیل میشده
نه مشکلی با اسرائیل داشتیم
تازه مصرف کننده کالاهای آمریکایی بودیم
کشورمون حیاط خلوت آمریکاییها بوده
ایدئولوژی آمریکا رو پیاده میکردیم
ولی بازم آمریکا نمیخواسته پیشرفت کنیم
نمیخواسته صنعتی بشیم
بعد چقدر باید ساده لوح باشی که هشت سال بچسبی به این آمریکا، و درهای تمام دنیا رو به روی خودت ببندی؛ مبادا کدخدا ناراحت بشه!
🎙 دکتر ابراهیم متقی، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
⭕️اهداف مهم #دشمنان در جنگ نرم تغییر سبک زندگی اسلامی
🔶آرایش جبهه در حال تغییر است و به تعبیر دقیقتر، از جنس شبیخون و تهاجم فرهنگی، به سمت ناتوی فرهنگی و #جنگ_نرم تغییر میکند؛ در واقع از جنس حرکات پارتیزانی به آرایش جنگی تغییر می یابد.
💠تاکتیک های جنگ نرم
🔷در خصوص #تاکتیک های پیاده شده در جنگ نرم، کثرت و تنوع زیادی وجود دارد اما مهمترین آنها که در جامعه ما کاربرد زیادی دارد عبارتند از:
1⃣ #برچسب_زدن: بر اساس این تاکتیک، #رسانه_ها، واژه های مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت می دهند. این مورد در کشور ما بسیار تاثیرگذار است.
2⃣ #تلطیف و #تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمه ای پر فضیلت) استفاده می شود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
3⃣ #شایعه: شایعه در فضایی تولید می شود که امکان دسترسی به اخبار و #اطلاعات_موثق امکان پذیر نباشد. تاثیر پذیری جامعه ایرانیان نسبت به این فرآیند، به شکل خارق العاده و محیرالعقول زیاد است.
4⃣ #پاره_حقیقتگویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح می شود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعه ای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام #منحرف خواهد شد.
5⃣ #قطره_چکانی: در تاکتیک قطره چکانی، اطلاعات و اخبار در زمان های گوناگون و به تعداد بسیار کم و به صورتی سریالی، ولی نامنظم در اختیار مخاطب قرار می گیرد، تا #مخاطب نسبت به پیام مربوطه حساس شده و در طول یک بازه زمانی آن را پذیرا باشد.
6⃣ #حذف و #سانسور: در این تاکتیک سعی می شود #فضایی_مناسب برای سایر تاکتیک های جنگ نرم، به ویژه شایعه خلق شود، تا زمینه نفوذ آن افزایش یابد. در این تاکتیک با حذف بخشی از خبر و نشر بخشی دیگر، به ایجاد سوال و مهمتر از آن، ابهام می پردازند و بدین ترتیب #زمینه_تولید #شایعات_گوناگون خلق می شود.
7⃣ #جاذبههای_جنسی: استفاده از غریزهی جنسی و نمادهای اروتیکال از تاکتیکهای مهم مورد استفاده رسانه های غربی است، به طوری که می توان گفت اکثر قریب به اتفاق برنامه های رسانه های غربی از این جاذبه در جهت جذب مخاطبان خویش به ویژه جوانان که فعالترین بخش جامعه هستند، بهره میگیرند.
8⃣ #ماساژ_پیام: در ماساژ پیام، از انواع تاکتیک های گوناگون (حذف، کلی گویی، پاره حقیقت گویی، زمان بندی، قطره چکانی و...) جنگ نرم استفاده می شود، تا پیام بر اساس #اهداف_تعیین_شده شکل گرفته و بتواند تصویر مورد انتظار را در #ذهن_مخاطب ایجاد کند. در واقع در این متد، #پیام با انواع تاکتیک ها #ماساژ داده می شود که از آن مفهوم و مقصودی خاص برآید.
9⃣ ایجاد تفرقه و تضاد: ازجمله اموری که در فرآیند جنگ نرم مورد توجه واقع می شود، #تضعیف، از طریق #تزریق_تفرقه در جامعه هواداران و حامیان حریف است. ایجاد و القاء وجود تضاد و تفرقه در جبهه رقیب، باعث عدم انسجام و یکپارچگی شده و رقیب را مشغول مشکلات درونی جامعه حامیان خود می کند و از این طریق از اقتدار و انرژی آن کاسته و قدرتش فرسوده شود.