نقش توئیتر و دیگر سکوهای آمریکایی-صهیونیستی در فتنه و کودتای آمریکایی-اسرائیلی 88
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️میکروبلاگ توئیتر نقش بسیار مهمی در #فتنه88 بازی کرد، تاجائیکه خانم هیلاری کلینتون در کتاب انتخاب های سخت که در ماه مارس سال 2013 منتشر شده است به صراحت به نقش ویژه این میکروبلاگ در آن فتنه اشاره می کند.همچنین 3 بار اشاره امام خامنه ای به جلوگیری از تعطیلی توئیتر در فتنه 88 نشان از موضوعی مهم دارد
👈نخست به واکنش های رهبر فرزانه انقلاب می پردازم:
در همان بحبوحه ى جریان فتنهى سال ۸۸ شنیدید که یکى از شبکه هاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند.
دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکهى اجتماعى اجازه ندادند. یعنى کمکهاى اینجورى بود و انواع و اقسام کمکها و اعانتهایى که به اینها می شود.
دیدار با اعضای خبرگان رهبری - 1389
یک شبکهی اجتماعی آن روزها میخواست برای تعمیرات تعطیل کند، گفتند تعطیل نکن؛ برای اینکه بتوانند روی فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند!
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
در همين زمانِ رئيس جمهور كنونى آمريكا، در فتنهى ۸۸ يكى از اين شبكههاى اجتماعى - كه ميتوانست عامل فتنه و فتنهگران قرار بگيرد - احتياج به تعمير داشت؛ دولت آمريكا از او خواست تعميراتش را عقب بيندازد؛ اميدوار بودند كه بتوانند با اين كارهاى رسانهاى و شبكهى فِيسبوك و توييتر و امثال اينها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خيالهاى احمقانهى خام! 92/8/29
⭕️ خانم کلینتون در کتاب انتخاب های سخت در سال 2013 در قسمت دیپلماسی دیجیتالش نوشته بود :
در ژوئن سال 2009، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
⭕️وی می نویسد: درست پنج روز پیش از این حادثه(قتل ندا آقاسلطان)، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد.
⭕️در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت.
⭕️به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
⭕️در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعدم به تعویق بعدمم.
این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند".
⭕️نکته جالب اینجاست که آقای جرد کوهن در سال 2004 یعنی 5 سال پیش از فتنه88 به ایران سفر کرده است و در کتاب فرزندان جهاد به این سفر اشاره میکند. در آن فتنه نقش آقای اریک اشمیت مدیر گوگل هم نقش بسیار پررنگی بود.
🔴 امروز نیز پس ۱۴ سال از پایان آن فتنه ما همچنان از بستر شبکههای اجتماعی آمریکایی به صورت یکطرفه دچار خسارتهای بسیار میشویم. جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ به صراحت به همه نشان داد توئیتر(ایکس)، فیس بوک(متا)، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و سرویسهای گوگل تبدیل به سلاحهای جنگ شناختی - ترکیبی بر ضد ما شدهاند و کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق برای تربیت سرباز در کشور ذیل سند ۲۰۳۰ روی این سکوها حساب ویژهای کردهاند.
🛑 نگذاریم فتنه۸۸ فراموش شود، یوم الله ۹دی مبارک 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لانه اصلی توطئه علیه ملت ایران کجاست؟
🔹«همآورد ما آمریکا است، اسرائیل نیست» بخشی از صحبتهای سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تشریح شناخت دشمن اصلی ملت ایران است
بسمه تعالی
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊نشست پخش زنده تصویری هادیان سیاسی فعال کشوری
🌱با سخنرانی :
استاد گرامی جناب آقای دکتر رسول بخشی
استاد دانشگاه اصفهان
تحلیل گر مسائل اقتصادی
موضوع: تورم و اقتصاد
🍃زمان:
سه شنبه ۱۲ دی ماه ساعت ۲۱
🍃مکان:
کانال تحلیل سیاسی ثامن
https://rubika.ir/tahlil_samen
♦️به همت معاونت سیاسی نمایندگی ولي فقيه در سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان♦️
#روشنگری | #ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما زنده به لطف و رحمت زهرائیم
مامور برای خدمت زهرائیم
روزی که تمام خلق حیران هستند
ما منتظر شفاعت زهرائیم . . .
🌷میلاد سرور بانوان جهان و مادر تمام شیعیان بر شما و تمام مسلمانان مبارک باد.🌷
📣اطلاع رسانی وسیع و فوری:
✅ بکشید ما را بیدارتر میشویم🌹
وعده مهم فردا....
🔸چهارمین سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی،
🔸هجدهمین سالگرد شهادت شهید حاج احمد کاظمی
▫️و بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی کرمان
🗓️زمان: پنجشنبه ۱۴ دیماه
🕖ساعت: ۷:۴۵ صبح
📍مکان: گلستان شهدای اصفهان
https://eitaa.com/salmanmohamadi
🔳 إنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ
شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان عزیزمان در حادثه تروریستی زائران گلزار شهدای کرمان تسلیت عـــــرض مینماییم
#کرمان_تسلیت #کرمان
#حادثه_تروریست
1.58M
🇮🇷🇵🇸
﷽
🔊 #صدای_ثامن |
▪️◾️▪️
1⃣ چرا رییس بیمارستان #کرمان گفت ما از قبل آمادگی داشتیم ⁉️
2⃣ چرا خانواده #شهید_سلیمانی و یا مسؤلین کشوری اون روز در گلزار حضور نداشتند⁉️
🎙 دکتر سید جلال حسینی
#پاسخ_به_شبهه | #کرمان_تسلیت
سوال:
چرا مقامات ایران همش از انتقام سخت سخن میگویند ولی انتقام چشمگیری در قبال ترورهای عزیزانی همچون شهید سلیمانی و شهید سیدرضی و شهدای شاهچراغ و شهدای کرمان و ... از خود نشان نمیدهد تا برای مردم ملموس باشد؟
پاسخ کوتاه:
دنیای سیاست و دنیای جنگ ترکیبی نرم و سخت ، واکنشهای احساسی و فقط پرتاب موشک و بمب به تنهایی نیست!
قطعا پشت پرده اینگونه ترورهای طراحی شده ، واکنش احساسی و عجولانه ایران است تا وارد میدان طراحی شده دشمن گردد تا از موئلفه های قدرتی ایجاد شده جبهه مقاومت کاسته شده و از طرفی جلوی پیشرفت روزافزون شکستها و خار شدن دشمن گرفته شود!
☑️خروج آمریکا از عراق
☑️خروج آمریکا از افغانستان
☑️خروج ناوهای آمریکایی از خلیج فارس
☑️کم شدن حضور و نفوذ آمریکا در منطقه
☑️ذلیل شدن اسرائیل از همیشه تاریخ این رژیم غاصب و جعلی
و .....
☑️اقتدار بی سابقه انصارالله یمن
☑️اقتدار بی سابقه نیروهای مقاومت فلسطین
☑️اقتدار بی سابقه حزب الله لبنان
☑️اقتدار بی سابقه همه اعضای جبهه مقاومت
☑️تثبیت و تحکیم و تقویت دولت سوریه بعنوان یکی از کشورهای جبهه مقاومت
☑️تثبیت و تحکیم دولت اسلامی عراق بعنوان یکی از کشورهای جبهه مقاومت
☑️اقتدار ایران در پیمانهای اقتصادی بین المللی
☑️اقتدار ایران در حاکمیت دریایی منطقه
و.....
اینها چند موئلفه فوق نمونه ای از هزاران انتقام سختی است که ایران عزیزمان تحت فرماندهی رهبر حکیم و عزیز و با درایتمان در طول این چند سال اخیر اتخاذ و اجرایی شده است!
و همچنان هم این انتقام ادامه دارد...
به حول و قوه الهی
منتظر
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
#پرسش_و_پاسخ
❇️ چالش های ذهنی کف جامعه بعد از حادثه تروریستی کرمان چیست؟
🔹حادثه تروریستی کرمان می تواند چالش های مهمی را در فضای روانی جامعه در پی داشته باشد که عمدتا برآمده از القائات فضای مجازی است و لازم است برای عبور از آنها تدبیری اندیشیده شود:
1⃣ «همش الکی و بلوفه»: با توجه به اینکه به درستی گزاره های «ایجاد امنیت» در داخل و ساخت «قدرت منطقه ای» در خارج از مرزها به عنوان دو دستاورد شاخص از سوی نظام، همواره مورد تاکید قرار داده شده است، این حادثه میتواند این دو گزاره را در بخشی از افکار عمومی جامعه با خدشه مواجه سازد.
2⃣ «جنگ یا انفعال»: با توجه به شدت جنایت تروریستی و تحت تاثیر قرارگرفتن احساسات مردم، دو قطبی «جنگ یا انفعال» کشور را بر سر یک دو راهی قرار می دهد که یا باید برای آرام کردن افکار عمومی دست به واکنش سخت بزند که در این صورت ممکن است مسبب افزایش درگیری و کشیدن پای جنگ به کشور باشد و یا اینکه محتاطانه سعی نماید خود را از تنش ها دور نماید که در این حالت هم باید فشار افکار عمومی خود را تحمل کند و ممکن است بخشی از پایگاه اجتماعی حامیان خود را از دست بدهد.
در حالی که از اساس، این دو قطبی صحیح نیست؛ زیرا نظام، رهبری جبهه مقاومت را بر عهده دارد و گروه های محور مقاومت، ضمن حفظ استقلال عملیاتی، از یک راهبرد و از یک حمایت تسلیحاتی بی بدیل استفاده میکنند.
3⃣ «مقاومت عامل ناامنی»: وقوع این حادثه تروریستی فرصت را برای ضد انقلاب فراهم آورده تا در فضای مجازی دست به ترور شخصیت «شهید سلیمانی» بزند و با تحریف واقعیت، آن شهید بزرگوار را به عنوان عامل ناامنی و خسارت در منطقه و کشور برای مردم عادی حتی «پس از شهادت» معرفی نماید.
4⃣ «نه غزه نه لبنان»: وقوع حادثه تروریستی کرمان و شهادت جمعی از مردم، میتواند شکاف میان طرفداران «جبهه مقاومت» و منتقدین به سیاست «عمق استراتژیک» را عمق ببخشد و این دوگانه را از سطح نخبگانی به سایر بخشهای جامعه بکشاند. واکنش های مجازی اخیر در این حوزه، نیاز به تبیین دقیق و همه جانبه دارد.
5⃣ «پلیس یا حجاب بان»: انفجار تروریستی کرمان، فضا را برای نقد جدی سیستم امنیتی در عموم جامعه فراهم آورده است. در این فضا القای ضعف نیروهای امنیتی، القای بی انگیزگی آنها و معطوف شدن این بخش از جامعه به مسئله حجاب و بازماندن از ماموریت اصلی خود، به غلط در اذهان عمومی ترویج می شود.
6⃣ «کار از این حرفها گذشته»: انفجار تروریستی کرمان، فرصت این را به وجود خواهد آورد تا این انگاره که در مدیریت کشور القا شود که «کار از این حرفها گذشته»!
موضوعی که ضمن القای ناامیدی، انگیزه جامعه را برای حضور در انتخابات نیز خواهد کُشت.
7⃣ «دیگه شرکت نکنید»: انفجار تروریستی کرمان ممکن است از طریق ایجاد وحشت و القای ناامنی مسبب کاهش حضور مردم در برنامه های مذهبی و انقلابی به خصوص مراسم سالگرد شهدا خصوصا سالگرد شهادت حاج قاسم در سالهای آتی شود. مسئله ای که در صورت تحقق، می تواند مورد سوء استفاده دشمن به عنوان شاهدی برای دوری مردم از نظام و آرمان های آن قرار گیرد. انتشار گسترده تصاویر حضور مردم روز بعد از حادثه در خیابان های منتهی به گلزار شهدای کرمان، مهر باطلی بر این القائات است.
8⃣ «کار خودشونه »: دشمن تلاش میکند تا با مشابهت سازی انفجار تروریستی کرمان با حادثه هواپیمای اوکراینی، عامل هر دو را خود نظام معرفی نماید. به واقع تحلیل «کار خودشونه» هنوز هم در بخشی از فضای عمومی رواج دارد.
9⃣ «دولت بی دست و پا»: انفجار تروریستی کرمان فرصتی فراهم کرد تا تا سیستم مدیریت کشور و بخصوص عملکرد دولت انقلابی را زیر سوال ببرند و با گسترش این انگاره که «اینها عرضه اداره کشور را ندارند»، جریان انقلابی را ناتوان از اداره امور جلوه دهند. برخی موضع گیری های به ظاهر دلسوزانه در همین راستا ارزیابی میشود.
میرزایی
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 رویکردهای سه گانه ایران در منطقه؟
🍃🌹🍃
🔻 برخیها گمان میکنند ایران به تحولات منطقه نگاهی صرفا ایدئولوژیک دارد که کمک به ملل تحت ستم منطقه را وجهه همت خود قرار داده است، البته این گمانی درست است اما همه واقعیت نیست.
🔸جمهوری اسلامی ایران نمیتواند نسبت به تهدیدات امنیتی پیرامون خود بیتفاوت باشد، به طور مثال وقتی آمریکا دو کشور همسایه شرق و غرب ایران (افغانستان و عراق) را اشغال میکند و هدف بعدی خود را ایران اعلام میکند، باید ارتش آمریکا در این دو کشور زمینگیر می شد، لذا رویکرد دوم ورود ایران به تحولات پیرامونی خود مبتنی بر دفع آسیبها و تهدیدات امنیتی است.
🔹اما رویکرد سوم با ابتنای بر منافع ملی کشور قابل بررسی است. در حالی که ایران به دنبال بهرهگیری از موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد خود مبنی بر تبدیل کشور به مرکز ثقل تجارت جهانی از شرق به غرب و از جنوب به شمال و البته از شمال به جنوب است، آمریکا در ۱۰ کشور از ۱۵ کشور همسایه ایران پایگاه نظامی دایر میکند و یا جمهوری آذربایجان با حمایت ترکیه، اسرائیل و امریکا در صدد اشغال استان سیونیک ارمنستان بر میآید که نتیجه آن کور شدن مرز مشترک ایران با ارمنستان و ایجاد خفقان ژئوپلیتیکی بنبست راهبردی ایران و به مخاطره افتادن طرحهای ترانزیتی ایران خواهد بود و لذا طبیعی است که ایران برای حفظ منافع ملی خود نسبت به تحولات پیرامونی خود بیتفاوت نباشد.
🔸از میان این سه رویکرد آنچه که در تریبونهای رسمی بر آن بیشتر تاکید میشود همان رویکرد اول است و لذا بخشی از افکار عمومی نگرانند که چرا در حالی که ملت ایران در تنگناهای مختلف قرار دارد باید امکانات کشور مصروف جاهای دیگر شود در حالی که اگر این رویکردهای سه گانه به درستی و جامع تبیین شوند، اغلب افکار عمومی داخلی مدفع سیاستهای منطقهای کشور میشوند.
🔺نکته مهم آنکه ما به جای هیچکس در منطقه نمیجنگیم و هیچکس هم برای منافع ملی ما نمیجنگد، بلکه ما به کسانی که برای آزادی کشور خود با دشمن مشترک میجنگند کمک میکنیم.
#شهیدالقدس | #کرمان_تسلیت