💢 عناوین ایام هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹
♻️ روز ششم: رزمندگان، پیشکسوتان، زنان اسوه صبر و استقامت
.
.
#ما_قوی_هستیم
#چهلمین_سالگرد_دفاع_مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ ویژه هفته دفاع مقدس
🔵 موضوع: پیغام فتح| برنوهای ایرانی در مقابل ارتش صدام
❌ روز ششم آغاز جنگ تحمیلی؛ مردم عشایر تنها با تفنگ برنو و مقاومت مردمی ارتش عراق را در پشت دروازه های شهر ها متوقف کرده بودند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
✅ یادداشت/
❇️ إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ (آیه7- سوره محمد)
🔻هفتمین روز دفاع مقدس روز بصیرت افزایی، دشمن شناسی و استکبار ستیزی نامگذاری شده است.
🔸رمز موفقیت ملت ایران در چهار دهه گذشته مقابل دشمنان کینهتوز، اتکا به خداوند متعال و حفظ وحدت ملی و اطاعت از ولی فقیه بوده است.
🔹اگر امروز هیچ قدرت منطقهای و فرامنطقهای جرات تعرض به میهن اسلامی ایران را ندارد به خاطر همین مولفه ها است. اکنون جنگ تمام نشده است و دشمنان استقلال و عزت ایران صرفاً تغییر تاکتیک داده و صحنه جنگ را عوض کردند، البته مدافعان امنیت و سربلندی ایران نیز تغییر روش داده و در عرصه های نوین مردانه مقابل آنها صف آرایی کردند.
🔸اینکه امروز جمعی از مدافعان جنگ نرم در ۱۸ استان در هفتمین روز مرحله دوم نهضت روشنگری ثامن، کمر همت بسته و حماسه سرا و روشنگر زوایای دفاع مقدس در بستر فضای مجازی شدند، نشان دهنده شناخت دقیق دشمن از سوی آنان است.
🔺قطعاً ظفرمندی نهایی نصیب ملت هوشیار ایران است که به " إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ " ایمان دارند.
ملتمس دعا
دبیر قرارگاه تبیین و روشنگری
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
image_2020_9_27-10_4_36_47_xWK.jpg
183.4K
💢 عناوین ایام هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹
♻️ روز هفتم: بصیرت افزایی، دشمن شناسی، استکبارستیزی
#ما_قوی_هستیم
#چهلمین_سالگرد_دفاع_مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
✅یادداشت/
❌تقلب در انتخابات آمریکا چقدر ممکن است؟
🔻سخنان هفته گذشته رئیسجمهوری آمریکا نشان داد او نگران شکست در انتخابات است؛ از این رو در حال آمادهسازی طرفدارانش برای تحولات پس از انتخابات و رویدادهای مهمی است که احتمال بروز آن زیاد است. ترامپ که تنها راه شکست خوردن در انتخابات را تقلب دموکراتها عنوان کرده با بسیج طرفداران خود و مقامات جمهوریخواه در ایالتها و شهرهای مختلف از هماکنون وارد فضای تنظیم شکایتهای رسمی علیه روند برگزاری انتخابات زودهنگام و انتخابات پستی در آمریکا شده است. این مجموعه شکایتها در نهایت منجر به این خواهد شد که دادگاه عالی قضایی آمریکا به عنوان مرجع اصلی و نهایی این دادرسی وارد عمل شده و نقش خود را که در حال حاضر به دلیل ترکیب اکثریتی جمهوریخواهان در آن به بازوی قضایی این حزب مبدل شده ایفا کند؛ تجربهای که سال 2000 و در جریان انتخابات آمریکا بین جورج واکر بوش و الگور به کمک آنها آمد.
🔸این در حالی است که در آن زمان ترکیب دادگاه عالی قضایی 5 به 4 به نفع جمهوریخواهان بود و به احتمال خیلی زیاد در زمان انتخابات نوامبر این ترکیب 6 به 3 به نفع جناح جمهوریخواه خواهد بود. استدلال ترامپ در جریان این شکایتها تقلبهای با بازه چند هزار رای در بعضی ایالتهای اثرگذار است. از آنجا که سیستم فدرال در جریان انتخابات حکمفرما نیست، ترامپ میتواند شهرداران و فرمانداران ایالتهای مهم بویژه آن دسته از شهرها و ایالتهایی را که توسط مقامات دموکرات اداره میشوند، متهم به تقلب کند.
🔹 از آنجا که در سازوکار انتخابات آمریکا مرجع بیطرف وجود ندارد و مجریان انتخابات همیشه گرایش سیاسی خود را حفظ کردهاند احتمال بروز تقلب بشدت وجود دارد. این احتمال عطف به تجربه تاریخی ترامپ در انتخابات 2016 و انتخابات سال 2000 هم دارد. سال 2016 ترامپ در حالی که 3 میلیون رای عمومی کمتر داشت اما با داشتن تنها 78 رای بیشتر در سیستم الکترال کالج، رئیسجمهور شد. 🔺سال 2000 هم جورج بوش با رای دیوان عالی قضایی آمریکا با تصاحب 500 رای بیشتر در فلوریدا به پیروزی رسید. از این منظر میتوان انتظار داشت ترامپ با عبور از صندوقهای رای به دنبال پیروزی در روندهای قضایی است.
✔️دکتر فؤاد ایزدی- استاد دانشگاه
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند همه هستیم
❌موضوع: کارگران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از سردار قاآنی در بین الحرمین کربلای معلی
جلسه14(فلسفه نبوت).pdf
1.46M
#سیر_مطالعاتی_کتاب_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه - چهاردهم: فلسفه نبوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رفاقت به رسم حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم منتشر نشده رهبر انقلاب در خطوط مقدم جبهه کردستان
🔻پخش کامل مستند: Roshangari.ir/video/64615
پرسش وپاسخ پیرامون هفته دفاع مقدی.pdf
573.3K
🔴 #زمانـه| پرسمان دفاع مقدس
🔹 چرا با دیپلماسی جلوی جنگ نگرفتیم؟
🔹 آغاز کننده جنگ که بود؟
🔹 دلایل آغاز جنگ چه بود؟
🔹چرا بعد از فتح خرمشهر جنگ ادامه یافت؟
#دفاع_مانـدگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ تصویری/
🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال
❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان شده بود.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
💢 عناوین ایام هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹
♻️ روز هشتم: فرماندهان، عزت مداران، حماسه آفرینان
.
#ما_قوی_هستیم
#چهلمین_سالگرد_دفاع_مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
خوئینی.pdf
200.4K
🌀نسخه pdf
✅ یادداشت
✍️خوئینیها از کدام اصلاحات میگوید؟!
❇️ دکتر یدالله جوانی/ کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 یکی از وظایف نخبگان و خواص، تبیین حقیقت است، بدون تعصب، بدون تعلقات جناحی
🔺 در جنگ صفین یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر تبیین حقیقت بود، چون جناح مقابل بسیار ماهرانه جنگ روانی میکرد
🔺 آیا این حساسیت را درک کردهایم که اگر عمارها را پشتیبانی نکنیم و خودمان حرکت عمارگونه نداشته باشیم، حتی حضرت علی (ع) هم ناچار به بازگرداندن مالک میشود؟
🔴 #بازگشت_به_خانه ‼️| فتنه سبز به زادگاه خود بازگشته است!
🔻 #زمانـه| حسین شریعتمداری:
🔹 اگر در انتخابات ریاستجمهوری رای نیاورد و پیروز نشود، حتماً #تقلب صورت گرفته است و او برای مقابله با آن -بخوانید مقابله با رأی مردم- ارتش را به میدان آورده و جنگ داخلی به راه میاندازد!.
🔹این سخن ترامپ و راهی که در پیش گرفته است برای شما آشنا نیست؟! دقیقاً همان مسیری است که رهبران و اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ در پیش گرفته و دنبال کرده بودند...حالا فتنه سبز به زادگاه خود بازگشته و میرود تا آتش فتنهای را که برای ایران اسلامی تدارک دیده و ناکام مانده بود، به جان طراحان اصلی آن بیندازد...
🔴 به بهانه تکرار مناقشه تاریخی #قره_باغ
🔻 #زمانـه| قرهباغ نام منطقهای در همسایگی ایران در ناحیه شمالی است که به دلایل مختلف از دیرباز تاکنون همواره مورد توجه بوده است. قرهباغ (به ترکی آذربایجانی) یا آرتساخ (به زبان ارمنی) نام منطقهای کوهستانی در همسایگی شمال ایران است.
🔹 این نام برگرفته از دو کلمه قره و باغ است؛ بر خلاف تصور عموم کلمه «قره» در ترکی علاوه بر معنای سیاه، به معنای بزرگ نیز هست و کلمه «باغ» نیز به همان معنی مصطلح در فارسی است. از اینرو، قره باغ به منطقه یا محلی گفته میشود که در آنجا باغهای وسیع و انبوه وجود داشته و رنگ سبز درختان نیز متمایل به سیاه است
🔻 #موقعیت_جغرافیایی:
🔹 منطقه قرهباغ در همسایگی شمالغرب ایران و در شمال رود ارس قرار دارد. قلمرو این منطقه از رشتهکوه قفقاز کوچک شروع شده و تا اراضی واقع در میان رودهای ارس و کر ادامه مییابد. این منطقه کوهستانی مساحتی بالغ بر ۴،۳۷۸ کیلومترمربع دارد و بر اساس آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۱۹۸۹، شمار جمعیتی آن در حدود ۱۸۹۰۲۹ نفر بوده است.
🔻 #تاریخچه:
منطقه قرهباغ در دوران صفویه جز قلمرو ایران محسوب میشد، اما پس از انعقاد قرارداد گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری واگذار شد. روسها پس از انعقاد این دو قرارداد، ارامنه ایرانی را به مناطق تحت تسلط خود کوچانده و مناطق مسلماننشین ایروان و قرهباغ را برای اسکان ارامنه تازهوارد در نظر گرفتند. به دنبال وقوع جنگهای عثمانی و روسیه، جمعیت ارامنه مناطق شرقی امپراطوری عثمانی با روسها متفق شده و علیه دولت عثمانی وارد جنگ شدند. به دنبال پیروزیهای ارامنه در این جنگ، مجبور به مهاجرت به داخل مرزهای روسیه شده و ترکیب جمعیتی خاننشین ایروان و قرهباغ را به نفع ارامنه تغییر دادند.
🔹 پس از این واقعه، قرهباغ به منطقهای عمدتا ارمنینشین تبدیل شد، ولی با استقلال ارمنستان و آذربایجان از امپراطوری روسیه در سال ۱۹۱۸ اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه آغاز شد. با تثبیت سلطه و قدرت اتحاد جماهیر شوروی، این حکومت در سال ۱۹۲۳ اوبلاست (استان) خودمختار قرهباغ کوهستانی را درون جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی ایجاد کرد.
🔻 #وضعیت_فعلی
🔹 امروزه نیز مقامهای این منطقه خودمختار خود را کشوری مستقلی میدانند، ولی با این وجود سازمان ملل نیز هنوز این ناحیه را بخشی از خاک جمهوری آذربایجان میداند و در مکالمات رسمی و غیر رسمی در جهان (از جمله ایران) در هنگام نام بردن از این ناحیه یا رهبران آن، با لفظ «خودمختار» بیان میشود.
🔴 #جریان_شناسی| حمله دوباره صادق زیباکلام به موسوی خوئینی ها ‼️
🔻 #زمانـه| صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران : «آقای موسوی خوئینیها بههیچوجه نمیتواند در جایگاه رهبری اصلاحات قرار بگیرد و اگر صدبار دیگر نامه بنویسید در این اصل تغییری ایجاد نمیشود و آقای خوئینیها اگر قرار است با اطلاع آقای خاتمی یا بدون اطلاع او، سخنگو یا لیدر جنبش اصلاحات باشد، یک فاجعه برای اصلاحات رقم خورده است و عقبگردی بزرگ برای این جریان است و به نوعی لیدری موسوی خوئینیها تیر خلاص به شقیقه جنبش اصلاحات است».
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅نویسنده:فرهاد مهدوی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن