✅یادداشت/
❌تقلب در انتخابات آمریکا چقدر ممکن است؟
🔻سخنان هفته گذشته رئیسجمهوری آمریکا نشان داد او نگران شکست در انتخابات است؛ از این رو در حال آمادهسازی طرفدارانش برای تحولات پس از انتخابات و رویدادهای مهمی است که احتمال بروز آن زیاد است. ترامپ که تنها راه شکست خوردن در انتخابات را تقلب دموکراتها عنوان کرده با بسیج طرفداران خود و مقامات جمهوریخواه در ایالتها و شهرهای مختلف از هماکنون وارد فضای تنظیم شکایتهای رسمی علیه روند برگزاری انتخابات زودهنگام و انتخابات پستی در آمریکا شده است. این مجموعه شکایتها در نهایت منجر به این خواهد شد که دادگاه عالی قضایی آمریکا به عنوان مرجع اصلی و نهایی این دادرسی وارد عمل شده و نقش خود را که در حال حاضر به دلیل ترکیب اکثریتی جمهوریخواهان در آن به بازوی قضایی این حزب مبدل شده ایفا کند؛ تجربهای که سال 2000 و در جریان انتخابات آمریکا بین جورج واکر بوش و الگور به کمک آنها آمد.
🔸این در حالی است که در آن زمان ترکیب دادگاه عالی قضایی 5 به 4 به نفع جمهوریخواهان بود و به احتمال خیلی زیاد در زمان انتخابات نوامبر این ترکیب 6 به 3 به نفع جناح جمهوریخواه خواهد بود. استدلال ترامپ در جریان این شکایتها تقلبهای با بازه چند هزار رای در بعضی ایالتهای اثرگذار است. از آنجا که سیستم فدرال در جریان انتخابات حکمفرما نیست، ترامپ میتواند شهرداران و فرمانداران ایالتهای مهم بویژه آن دسته از شهرها و ایالتهایی را که توسط مقامات دموکرات اداره میشوند، متهم به تقلب کند.
🔹 از آنجا که در سازوکار انتخابات آمریکا مرجع بیطرف وجود ندارد و مجریان انتخابات همیشه گرایش سیاسی خود را حفظ کردهاند احتمال بروز تقلب بشدت وجود دارد. این احتمال عطف به تجربه تاریخی ترامپ در انتخابات 2016 و انتخابات سال 2000 هم دارد. سال 2016 ترامپ در حالی که 3 میلیون رای عمومی کمتر داشت اما با داشتن تنها 78 رای بیشتر در سیستم الکترال کالج، رئیسجمهور شد. 🔺سال 2000 هم جورج بوش با رای دیوان عالی قضایی آمریکا با تصاحب 500 رای بیشتر در فلوریدا به پیروزی رسید. از این منظر میتوان انتظار داشت ترامپ با عبور از صندوقهای رای به دنبال پیروزی در روندهای قضایی است.
✔️دکتر فؤاد ایزدی- استاد دانشگاه
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند همه هستیم
❌موضوع: کارگران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از سردار قاآنی در بین الحرمین کربلای معلی
جلسه14(فلسفه نبوت).pdf
1.46M
#سیر_مطالعاتی_کتاب_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه - چهاردهم: فلسفه نبوت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رفاقت به رسم حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم منتشر نشده رهبر انقلاب در خطوط مقدم جبهه کردستان
🔻پخش کامل مستند: Roshangari.ir/video/64615
پرسش وپاسخ پیرامون هفته دفاع مقدی.pdf
573.3K
🔴 #زمانـه| پرسمان دفاع مقدس
🔹 چرا با دیپلماسی جلوی جنگ نگرفتیم؟
🔹 آغاز کننده جنگ که بود؟
🔹 دلایل آغاز جنگ چه بود؟
🔹چرا بعد از فتح خرمشهر جنگ ادامه یافت؟
#دفاع_مانـدگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ تصویری/
🔵 موضوع: پیغام فتح| مقابله ایران با ارتش اینترنشنال
❌ در شروع جنگ تحمیلی ارتش عراق 2750 تانک و 340 هواپیما داشت، ولی وقتی جنگ تمام شد 4 هزار تانک و 600 هواپیما داشت و تبدیل به ششمین نیروی هوایی بزرگ جهان شده بود.
#نشستهای_بصیرتی
#شهید_کمالی
#ثامن
💢 عناوین ایام هفته دفاع مقدس سال ۱۳۹۹
♻️ روز هشتم: فرماندهان، عزت مداران، حماسه آفرینان
.
#ما_قوی_هستیم
#چهلمین_سالگرد_دفاع_مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
خوئینی.pdf
200.4K
🌀نسخه pdf
✅ یادداشت
✍️خوئینیها از کدام اصلاحات میگوید؟!
❇️ دکتر یدالله جوانی/ کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 یکی از وظایف نخبگان و خواص، تبیین حقیقت است، بدون تعصب، بدون تعلقات جناحی
🔺 در جنگ صفین یکی از کارهای مهم جناب عمار یاسر تبیین حقیقت بود، چون جناح مقابل بسیار ماهرانه جنگ روانی میکرد
🔺 آیا این حساسیت را درک کردهایم که اگر عمارها را پشتیبانی نکنیم و خودمان حرکت عمارگونه نداشته باشیم، حتی حضرت علی (ع) هم ناچار به بازگرداندن مالک میشود؟
🔴 #بازگشت_به_خانه ‼️| فتنه سبز به زادگاه خود بازگشته است!
🔻 #زمانـه| حسین شریعتمداری:
🔹 اگر در انتخابات ریاستجمهوری رای نیاورد و پیروز نشود، حتماً #تقلب صورت گرفته است و او برای مقابله با آن -بخوانید مقابله با رأی مردم- ارتش را به میدان آورده و جنگ داخلی به راه میاندازد!.
🔹این سخن ترامپ و راهی که در پیش گرفته است برای شما آشنا نیست؟! دقیقاً همان مسیری است که رهبران و اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸ در پیش گرفته و دنبال کرده بودند...حالا فتنه سبز به زادگاه خود بازگشته و میرود تا آتش فتنهای را که برای ایران اسلامی تدارک دیده و ناکام مانده بود، به جان طراحان اصلی آن بیندازد...
🔴 به بهانه تکرار مناقشه تاریخی #قره_باغ
🔻 #زمانـه| قرهباغ نام منطقهای در همسایگی ایران در ناحیه شمالی است که به دلایل مختلف از دیرباز تاکنون همواره مورد توجه بوده است. قرهباغ (به ترکی آذربایجانی) یا آرتساخ (به زبان ارمنی) نام منطقهای کوهستانی در همسایگی شمال ایران است.
🔹 این نام برگرفته از دو کلمه قره و باغ است؛ بر خلاف تصور عموم کلمه «قره» در ترکی علاوه بر معنای سیاه، به معنای بزرگ نیز هست و کلمه «باغ» نیز به همان معنی مصطلح در فارسی است. از اینرو، قره باغ به منطقه یا محلی گفته میشود که در آنجا باغهای وسیع و انبوه وجود داشته و رنگ سبز درختان نیز متمایل به سیاه است
🔻 #موقعیت_جغرافیایی:
🔹 منطقه قرهباغ در همسایگی شمالغرب ایران و در شمال رود ارس قرار دارد. قلمرو این منطقه از رشتهکوه قفقاز کوچک شروع شده و تا اراضی واقع در میان رودهای ارس و کر ادامه مییابد. این منطقه کوهستانی مساحتی بالغ بر ۴،۳۷۸ کیلومترمربع دارد و بر اساس آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۱۹۸۹، شمار جمعیتی آن در حدود ۱۸۹۰۲۹ نفر بوده است.
🔻 #تاریخچه:
منطقه قرهباغ در دوران صفویه جز قلمرو ایران محسوب میشد، اما پس از انعقاد قرارداد گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری واگذار شد. روسها پس از انعقاد این دو قرارداد، ارامنه ایرانی را به مناطق تحت تسلط خود کوچانده و مناطق مسلماننشین ایروان و قرهباغ را برای اسکان ارامنه تازهوارد در نظر گرفتند. به دنبال وقوع جنگهای عثمانی و روسیه، جمعیت ارامنه مناطق شرقی امپراطوری عثمانی با روسها متفق شده و علیه دولت عثمانی وارد جنگ شدند. به دنبال پیروزیهای ارامنه در این جنگ، مجبور به مهاجرت به داخل مرزهای روسیه شده و ترکیب جمعیتی خاننشین ایروان و قرهباغ را به نفع ارامنه تغییر دادند.
🔹 پس از این واقعه، قرهباغ به منطقهای عمدتا ارمنینشین تبدیل شد، ولی با استقلال ارمنستان و آذربایجان از امپراطوری روسیه در سال ۱۹۱۸ اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه آغاز شد. با تثبیت سلطه و قدرت اتحاد جماهیر شوروی، این حکومت در سال ۱۹۲۳ اوبلاست (استان) خودمختار قرهباغ کوهستانی را درون جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی ایجاد کرد.
🔻 #وضعیت_فعلی
🔹 امروزه نیز مقامهای این منطقه خودمختار خود را کشوری مستقلی میدانند، ولی با این وجود سازمان ملل نیز هنوز این ناحیه را بخشی از خاک جمهوری آذربایجان میداند و در مکالمات رسمی و غیر رسمی در جهان (از جمله ایران) در هنگام نام بردن از این ناحیه یا رهبران آن، با لفظ «خودمختار» بیان میشود.
🔴 #جریان_شناسی| حمله دوباره صادق زیباکلام به موسوی خوئینی ها ‼️
🔻 #زمانـه| صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران : «آقای موسوی خوئینیها بههیچوجه نمیتواند در جایگاه رهبری اصلاحات قرار بگیرد و اگر صدبار دیگر نامه بنویسید در این اصل تغییری ایجاد نمیشود و آقای خوئینیها اگر قرار است با اطلاع آقای خاتمی یا بدون اطلاع او، سخنگو یا لیدر جنبش اصلاحات باشد، یک فاجعه برای اصلاحات رقم خورده است و عقبگردی بزرگ برای این جریان است و به نوعی لیدری موسوی خوئینیها تیر خلاص به شقیقه جنبش اصلاحات است».
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅نویسنده:فرهاد مهدوی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سقوط آزاد ... سقوط انسانیت است ...
💢هنوز بعد از نزدیک به یکسال از سقوط هواپیمای اوکراینی و از دست دادن سرمایه های عزیز ایرانی و همچنین جوانانی از اوکراین در خاک کشورمون ...یه عده ای شعار انسانیت را بر چوب کردند و با اون تو سر هر کسی میزنند...و برای جوانان کشور اوکراین هم داعیه داری و عزاداری میکردند...که البته منکر اون داغ از دست دادن عزیزانمان نیستیم.
اما جالبه وقتی 22 نخبه پروازی در اوکراین با خطای انسانی زنده زنده ..بعد از سقوط آنتونوف 26 میسوزند ...هیچ صدایی از هیج جای دنیا برای مظلومیت اونها بلند نمیشه؟!! شما این خبر را توی گوگل جستجو کنید؟!
متوجه اهداف غولهای رسانه ای میشید که تماما به سقوط هواپیمای اوکراینی که در ایران سقوط کرد، پرداختند.
این اولین بار نیست که گوگل گزینشی ارایه اطلاعات میده
و اولین بار نیست که سازمانهای جهانی گزینشی و سلیقه ای عمل میکنند.
مشکل اونجاست تو برخی خونها...نون هست....
✅از سوالات مطرح شده در کانال های ثامن:
❌ سوال اول: نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اینها فقط خاطره نیست ... الگوهای مدیریت جهادی و مدیریت میدانهای بسیار سخت است که امروز نیاز واقعی کشور برای عبور از مشکلات و بحرانهاست ... چنین تفکر و الگویی باید در صحنه باشد، نه سیاستزدگان حرفهای با تفکر .
💯رسانه صهیونیستی: ایران یک «ابرقدرت پهپادی» است/
✅روزنامه «جروزالم پست» نوشت: «ایران یک قدرت پهپادی و یکی از کشورهایی است که شمار زیادی پهپاد کوچک و بزرگ تاکتیکی و انتحاری را میسازد. ایران در تلاش است نشان دهد یکی از قدرتهای جهانی در تولید سلاح و بسیار فراتر از مهندسی معکوس ادوات روسی، چینی یا کره شمالی است.»
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅یادداشت/ پاسخ به اعتماد
🔻بعد از فرازونشیبهای زیاد و یک وقفه طولانی پنج ماهه که وزارتخانه مهم صنعت، معدن و تجارت که در خط مقدم جنگ اقتصادی است با سرپرست اداره میشد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۵ رأی موافق، ۸۰ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع به «علیرضا رزمحسینی» گزینه پیشنهادی این وزارتخانه رأی اعتماد دادند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ وزارت صمت که سه حوزه مهم اقتصادی صنعت، معدن و تجارت ایران را شامل میشود به نوعی بیشترین سهم اقتصادی کشور را داراست. این وزارتخانه تعامل گستردهای با سایر بخشهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران دارد و میتواند یکی از مؤثرترین پیشرانهای اقتصادی کشور باشد. 2ـ برنامهها و سیاستهای درست وزارت صمت میتواند علاوه بر رضایتمندی مردم، ساماندهی معیشت جامعه، تصویر روشنی از وضعیت و توان آینده اقتصادی ایران به نمایش بگذارد و فراتر از آن میتواند اقتدار و کارآمدی کشور را برای دستیابی به امنیت، عدالت، رفاه، آزادی، استقلال و عزت ملی تقویت کند. 3ـ ارتباط گسترده این وزارتخانه با بخشهای مختلف مانند حوزه پولی و بانکی، بورس، تولید، توزیع، اشتغال، واردات، صادرات، ارتباط بین مصرفکننده و تولیدکننده میزان اثرگذاری و اثرپذیری از این بخشها نشانگر اهمیت بالای وزارت صمت است.
🔺نکات راهبردی: از آنجا که وزیر محترم فردی با تجربه و توانمند است، در ابتدا باید وضعیت آشفته بازار را کنترل کند. پس از مهار آشفتگی بازار، سامانههای نظارت بر کالا را فعال کند تا ضمن شکستن انحصار در بخشهای مختلف صنعت، معدن و تجارت، عدالت در توزیع کالاهای اساسی را سرلوحه اقدامات فوری قرار دهد. از سویی دیگر چند اقدام اساسی همچون حل مشکلات واحدهای بحران زده، احیا و فعالسازی معادن کوچک، تنظیم بازار فولاد، فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و تجاری در سفارتخانههای خارج از کشور، توسعه صادرات و مبادلات مرزی، زنجیره تأمین کالا، نظارت و حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، جلوگیری از فساد اداری و توجه ویژه به صنعت خودرو میبایست در دستور کار وزیر جدید باشد. مضاف بر اینها استفاده از نیروهای جوان، انقلابی، متخصص و وفادار به نظام و انقلاب که دارای روحیه جهادی باشند، اگر در صدر برنامههای وزیر جدید باشد، موفقیت او دوچندان خواهد شد.
🔴(نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی