🌷۷ کلمه قرآن درموردحجاب:
🌷۱.یغضضن...۳۱نور.. به نامحرم نگاه نکنید
🌷۲.یحفظن فروجهن.......پاکدامن باشید
🌷۳.ولایبدین زینتهن.........۳۱نور
زینتتون رابه نامحرم نشان ندهید
🌷۴. ولایضربن بارجلهن..............۳۱نور
باکفش صدادارجلب توجه نکنید
🌷۵. ولاتخضعن بالقول........۳۲ احزاب
صداتون رازیبانکنید
🌷۶. ولاتبرجن.............۳۳ احزاب
خودنمایی نکنید
🌷۷.یدنین علیهن من جلابیبهن
به زنان بگو خودرابپوشانند.۵۹ احزاب
#عفاف_و_حجاب
@roshana_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 214
💠 سپاه در انتخابات از هیچ کاندیدایی حمایت نمیکند
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#کاندیدا_ریاست_جمهوری
#انتخابات1400
تلنگر...
❣️خدا رحمت کند مرحوم آیت الله مشکینی را، قبل از انتخابات ،در خطبه های نمازجمعه ، انتخابات را به کربلا تشبیه می کرد و می فرمود:
✅ صحنه انتخابات صحنه کربلا است.
❌❌ کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند.
❌🚨 کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی، رأی سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد.
❌💯❌ کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه، امام حسین( علیه السلام) شمشیر می زند.
✅ کسی که میگردد و اصلح را انتخاب میکند، گویا دارد از امام حسین( علیه السلام) دفاع می کند.
♥️ اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا♥️
@golpabasir
🎞 دانلود مستند #آقامرتضی با کیفیت خوب:
1️⃣ قسمت اول:
Roshangari.ir/video/66813
2️⃣ قسمت دوم:
Roshangari.ir/video/66814
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.51M
📚 #بخوانید
⭕️ کتاب پاسخ به شبهات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی درباره انقلاب اسلامی
🔰 در وین چه باید بشود؟
🔹 مذاكرات ايران و گروه 4+1 در حالي در وين انجام میشود كه «سياست قطعي» ايران در رابطه با نحوه تعامل و سياست جمهوري اسلامي مشخصاً در عالیترین سطح بیانشده است؛ مبنای اين سياست بازگشت به تعهدات برجامي ایران پس از رفع همه تحریمها و راستي آزمايي آن به شكل فني و كامل است. نكته مهمِ مورد تأکید نيز عدم عجله در اين فرايند است. منطقِ تلاش و اقدام جهت لغو تحریمها به شکل فوری، نبايد باعث تعجيل و عدم رعايت منافع ملي و درازمدت كشور شود. آسیبهای عدم لحاظ جميع شرايط لازم در مذاكرات پيش رو میتواند لطمات جبرانناپذیر جدي به همراه داشته باشد.
🔹 منطق «عدم عجله» مورد تأکید مقام معظم رهبري ناشي از اين واقعيت است كه ظرفيت تحريمي آمریکا بيش از ميزان فعلي نيست و كشور عليرغم آسيب ديدن از این شرایط در سالهای گذشته، در وضعيت باثبات مقابله و بیاثر سازي تحريم قرار داد و از سوي ديگر میتوان با تکیهبر تغييرات مديريتي كشور در ماههای آينده و توجه به داخل و توان ملي، بسياري از آثار تحریمها را كاهش و آنها را بیاثر ساخت. در سطح ديگر نيز با تقويت سياست نگاه به شرق جمهوري اسلامي و رويكرد راهبردي به روابط با قدرتهای غيرغربي، میتوان منافع ازدسترفته را ترميم و شرايط بهتري را مهيا نمود.
📍 عدم لحاظ منافع ملي در مقطع فعلي و اتصال مذاكرات به نتیجه انتخابات و آثار کوتاهمدت آن میتواند باعث ورود كشور به چرخه مذاكرات طولاني و بینتیجهای شود كه صرفاً جهت مهار رفتار جمهوري اسلامي توسط آمریکا بهعنوان يك راهبرد اصلي طراحیشده است. در اين مسير آمریکا قرار است بدون تغيير در ساختار تحريمي خود مطالبات جديد در حوزههای مختلف را مطرح و مردم و كشور را به مذاكرات طولاني شرطي نموده و زمینهسازی تأثیرگذاری در محيط داخلي را فراهم آورد. دلیل تأکید نظام بر عدم مذاکره مستقیم و مخالفت با انجام تعهدات به شکل گامبهگام، عدم اراده و عجله طرف مقابل برای رفع تحریم توسط آنهاست..
◀️صف طولانی کاندیداهای۱۴۰۰
چرا به رغم مشکلات حاد اقتصادی و سیاسی، طالبانِ فتحِ پاستور پرشمارند؟
👤 محمد رستمپور
⭕️هشت ماه و ده روز مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، صف طولانی و پرشمار کاندیداها از گروهها و جریانات مختلف هر روز رفت و آمدهای جدیدی تجربه میکند. برخی ارزیابیها تا سی کاندیدا نیز خبر میدهد. چیزی که در همه دورههای پیشین انتخابات سابقه نداشته است. صرف نظر از تحلیلها و تبیینهای جناحی و سیاسی، پرسش این است که مگر این انبوه کاندیدا که برای اداره همه وزارتخانههای کشور کفایت میکند، مشکلات را نمیدانند؟ اینان که همگی سابقه مدیریت بر سازمانهای اداری یا مجموعههای بزرگ فرهنگی یا اقتصادی حکومتی یا حاکمیتی دارند و با امر سیاستورزی و موضوع اداره بیگانه نیستند، چرا تا این اندازه مشتاقند میزشان را بزرگتر کنند و در نتیجه مسؤولیت و به یک معنا گرفتاریشان را بیشتر سازند؟
1️⃣رئیس جمهور در ایران، اختیارات فراوان و امکانات فوقالعادهای دارد. نظام نیمه ریاستی-نیمه پارلمانی در ایران و رانتیر بودن ساخت اقتصادی و تقویت جایگاه رئیس جمهور در شوراهای عالی به ویژه شوراهایی که در دو سال اخیر پدید آمدهاند، توازن قوا را به شدت دچار چالش کرده است. به تعبیر گویاتر، قوا و سازمانها و نظامنامههایی که حیطه قدرت رئیسجمهور را محدود کردهاند، درگیر ملاحظات و اما و اگرها و احتمالها و تبعات و تناقضها شدهاند و عملاً از کار افتادهاند. اولویتدهی مجموعه حاکمیت کشور به حفظ ثبات و تشدید جنگ نابرابر اقتصادی علیه ملّت ایران، عملاً سؤال از رئیسجمهور را منتفی کرده است. موافقان و مخالفان استیضاح رئیسجمهور، طرف مقابل را به عدم درک شرایط و سیاسیکاری و فرار از مسؤولیت متهم میکنند و در نهایت، آنچه باقی میماند، شمار بالای پرسشهای بدون پاسخی است که به پروندههای باز و نیمهباز جمهوری اسلامی تبدیل میشوند.
2️⃣رئیسجمهور عملاً کاری نمیکند. منظور از این رئیسجمهور، شخص حسن روحانی است. ایده محوری دولت یازدهم و دوازدهم و در واقع، کلان راهکار اداره کشور، دو سال پس از تشکیل دولت اول روحانی، ضعف و نارسایی خود را نشان داد. در همه پنج سال پس از آن، سرنوشت کشور به موهومات و ابهاماتی که خارج از مرزهای ایران طراحی میشد و قطعیت مییافت، گره خورد. برجام و اینستکس و اف.ای.تی.اف و بسته تشویقی و جلسه شورای امنیت، همه و همه در حکم وقت اضافههاییاند که دولت مرتباً از داور میدان یعنی جامعه ایران طلب میکند تا کاری کند و وضع را بهتر سازد. در عمل، تصمیمات دولت مانند ارز 4200 تومانی یا تغییر وزرا به دلیل عدم مشورت با کارشناسان و تعارض منافع اتفاقاً اوضاع را خرابتر کرده و به ظاهر از کنترل خارج کرده است. کاندیداها این اوضاع را میبینند و با خود فکر میکنند: «وقتی حسن روحانی آری، چرا من نه؟»
3️⃣ایده تحریم انتخابات با هدف فشار به نظام برای دستیابی به امتیازاتی مانند آشتی ملّی عملاً شکست خورده است. اصلاحطلبان دریافتهاند تهدید به عدم مشارکت سیاسی، نمیتواند نظام را در برابر موضوعاتی مانند کنار گذاشتن نظارت استصوابی دچار انفعال و کرنش کند. در نتیجه آنان خود را محکوم به مشارکت در انتخابات میبینند، حتی اگر مشارکت را اندک تصور کنند یا نتوانند از زیر بار مسؤولیت دولت روحانی فرار کنند. تجربه انتخابات 96 و پیروزی به اتکای چند فرمول عملیات روانی آنقدر شیرین است که آنان را به تکرار آن ترغیب نماید. با این حال، آنان نزدیک انتخابات تصمیم میگیرند. اگر کاندیدایشان تأیید صلاحیت شده باشد، در انتخابات شرکت میکنند و اگر خیر، به ناگاه زبان مردم میشوند و سعی میکنند رئیسجمهور را هیچکاره و رهبری را همهکاره نشان دهند.
4️⃣شرکت در انتخابات ریاست جمهوری برای بسیاری از چهرههای سیاسی بازی برد-برد است. به تعبیر ساده، هزینه چندانی ندارد و در نتیجه، همه کوشش میکنند «شانس» خود را امتحان کنند. به ویژه در دوره پیش رو که همگی فرض را بر کم بودن میزان مشارکت گذاشتهاند. میدان انتخابات برای بسیاری از اینان، یک سکوی پرتاب یا یک برنامه تلویزیونی است. بعضی از کاندیداتوری برای ریاست جمهوری، مناصب دیگری را در نظر دارند و برخی هم به اتفاق دل سپردهاند. تجربه انتخاب خاتمی، احمدینژاد و روحانی نشان داد بی عِده و عُده و بدون برنامه و راهکار میتوان فاتح پاستور شد. در فقدان ساختار حزبی، شهروندان از یک سوراخ، نه تنها دو بار، بلکه بارها و بارها گزیده خواهند شد. از این روست که شرکت در انتخابات برای هر سیاستمداری که اندکی تلاش کرده، یک تفریح جذاب است که آدرنالین بالایی ترشح میکند. ممکن است یکهو رئیس جمهور بشوی و آنگاه خوشبختی در دستان توست.
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حرف_قطعی
🛑سیاست قاطع ایران در مقابل استعمارگران غرب
📛سیر تحولات اقدامات ایران و عهدشکنی های غربیها و اروپایی ها
💯مذاکره بدون رفع تمام تحریم ها #ممنوع
پ.ن :برخیها !! ذلت را تمام کنید و به ظرفیتهای داخلی هم بیندیشید‼️
📛اجازه فرصت سوزی دوباره فرصتهای ایران را به احدی نخواهیم داد
#انتشاروسیع
@roshangari_samen
دولت جوان. مومن و انقلابی مورد نظر نظام و رهبری و جریان انقلابی است و احترام به ضوابط و مقررات و تبعیت خروجی آن از ویژگیهای عناصر همسو با همین فرایند است.
آنچه در این ویژگی بعنوان جوان مورد توجه قرار گرفته است. سن و سال افراد نیست و حضرت آقا شهید بسیجی حاج قاسم سلیمانی رابا این توان و با آن ویژگیها را بعنوان نیروی جوان ( توانمند) مثال میزنند
🔴 جایگاه «سخنگویی» و مرجعیت «سیاسی» در سپاه
🔻 سپاه از بدو تاسیس با فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دارای دو رکن اساسی فرماندهی و نمایندگی بود. اما از همان روزهای آغازین شکلگیری این نهاد مقدس، رکن سومی وجود داشت که در کنار دو حوزه فرماندهی و نمایندگی ایفای نقش میکرد و آن «دفترسیاسی» بود. جایگاه این بخش از سپاه در آن سالها در حدی بود که فرمانده کل، نماینده امام در سپاه و رییس دفتر سیاسی سه نفری بودند که برای ارائه گزارش و جلسات محدود به محضر رهبرکبیر انقلاب شرفیاب میشدند و در تعامل با مسئولان ارشد نظام امورات سپاه را پیگیری میکردند.
🔹تشکیل دفتر سیاسی سپاه نشات گرفته از دغدغههایی بود که برای صیانت از سپاه در برابر اندیشههای ضد اسلامی و تفکرات مارکسیستی، لیبرالیستی و التقاطی مطرح میشد. این دفتر که بعدها به عنوان «اداره سیاسی» و امروز با عنوان «معاونت سیاسی» سپاه شناخته میشود، در ساختار سپاه، زیرمجموعه نمایندگی ولی فقیه است که یکی از وظایف آن بر اساس قانون اساسی، اساسنامه سپاه و تدابیر و فرامین امام(ره) و مقام معظم رهبری، درکنار مشورت دهی به فرمانده کل سپاه در زمینه سیاسی، تجزیه و تحلیل مسائل سیاسی کشور، دفاع از مواضع انقلاب اسلامی، افشای توطئههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی و آگاهسازی سیاسی کارکنان، وظیفه اعلام مواضع سیاسی سپاه در رسانهها است که این مهم در قالب مصاحبهها، تحلیلهای مکتوب و غیر مکتوب و حتی در صورت لزوم بیانیههای تحلیلی انجام میشود. از این رو مرجعیت سیاسی در نهاد مقدس سپاه با معاونت سیاسی است و این مهم در طی سالیان متمادی و در جریان رویدادها و حوادث سیاسی بیشتر نمایان شده است.
🔹روابط عمومی سپاه هم که متولی سخنگویی سپاه از سوی نماینده ولی فقیه و فرمانده کل سپاه است، از دیگر معاونتهایی است که از نظر ساختاری زیر مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه است که متولی اطلاعرسانی درباره اخبار و برنامهها و اقدامات مهم سپاه در زمینههای نظامی، فرهنگی و اجتماعی در کل مجموعه سپاه است که مصادیق آن را میتوان در اطلاعرسانی همایشها و رزمایشها، نشستهای خبری فرماندهان و مسئولان و اطلاعرسانی درباره فعالیتهای اجتماعی سپاه در حوزههای محرومیتزدایی و خدمترسانی و نقشآفرینی سپاه در حوادث غیرمترقبه و موضوعاتی از این قبیل جستجو کرد. مسئول این معاونت در جایگاه سخنگویی سپاه در صورت لزوم نسبت به اخبار منتشر شده درباره سازمان سپاه واکنش نشان میدهد و به تبیین و تشریح واقعیت موضوع میپردازد.
🔹با توجه به آنچه گفته شد، مرجعیت سیاسی سپاه با معاونت سیاسی است که موضع کلیت سازمان اعم از فرمانده کل و نماینده ولی فقیه در سپاه را در موضوعات سیاسی اعلام میکند. شبیه آنچه در مصاحبه اخیر سردار جوانی معاون سیاسی سپاه درباره مواضع سپاه در خصوص انتخابات و عدم حمایت این نهاد از احزاب، گروهها و نامزدهای ریاست جمهوری منتشر شد.
🖌 #علی_عرفانی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
🇮🇷🌸
🍀
✅ حجت الاسلام والمسلمین حاجیصادقی؛
منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نمیشود/سپاه و بسیج ورود مصداقی در انتخابات ندارد
🍃🌻🍃
🔻حجتالاسلام و المسلمین عبدالله حاجیصادقی در همایش بصیرتی بسیجیان در حسینه عاشقان کربلا ساری، با اشاره به نقش مردم مازندران در انتخابات پیش رو اظهار کرد: همان طوری که در دوران دفاع مقدس لشکر ۲۵ کربلا خط شکن و پیشتاز و از لشکرهای برجسته و ممتاز بود در قرن و دوران جدید هم مردم مازندران ادامه دهندگان شهدا باشند و بتوانند افتخار دیگری را خلق کنند.
🔸وی در ادامه سخنان خود به اهمیت حضور حداکثری در انتخابات پرداخت و با بیان اینکه باید کاری کرد تا در انتخابات حاکمیت خدا و گفتمان امام و رهبری تقویت و ترویج شود، افزود: انتخابات در شرایط فعلی یک تحول و نوسازی در مهمترین رکن نظام ولایی است.
🔹نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با قدردانی و تحسین مردم ایران اسلامی که با بصیرت و مقاومت در برابر همه تهاجم فکری و فرهنگی دشمن ایستادند و فریب دشمنان را نخوردند، تصریح کرد: مردم در برابر فشارها، تحریمها، تهدیدها، فتنهها و نیز در برابر همه هجمههای دشمنان معجزاسا ایستادند؛ لذا این بصیرت ومقاومت مردم بوده است که نظام ولایی را ۴۰ ساله کرده است.
🔸وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که مهمترین قوه تاثیرگذار قوه مجریه است و باید یک تحول در قوه مجریه بوجود بیاید، خاطرنشان کرد: اصل حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات مهم است لذا سیاست نظام و رهبری حضور حداکثری امت در انتخابات است.
🔹حاجی صادقی با بیان اینکه منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نخواهد شد، تاکید کرد: سپاه و بسیج هیچ گونه ورود مصداقی در انتخابات ندارد؛ و نباید به غوغاسالاریهای دشمن اعتنا کرد لذا سپاه و بسیج از شاخصها دفاع میکنند، اما نه گرایشی به کسی دارند و نه کسی را تخریب میکنند.
🔸حاجی صادقی با بیان اینکه سپاه و بسیج در آزمون بزرگ، انتخابات طبق تدابیر حکیمانه و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب رفتار میکنند، تاکید کرد:امروز انسجام، یکدلی و یک سخنی در سپاه حاکم است و دشمنان خیال واهی نکنند، حواس سپاه در برابر غوغاسالاری و جریان سازی دشمن که در تلاش برای مشغول سازی نیروهای انقلابی است، جمع است و با دکترین سیاسی طبق تدابیر رهبری نه گرفتار مصداق سازیها شده و نه دچار اختلاف میشود.
🔺نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه حرف تمام سپاه و بسیج در انتخابات حضور حداکثری اقتدار آفرین و انتخاب سربازی برای ولایت است، گفت: هرکسی مصداقی به سپاه نسبت داد و یا گفت مصداق سپاه چه کسی است دروغ میگوید. چرا که نقش سپاه و بسیج فقط بصیرت افزایی است.