🎞 دانلود مستند #آقامرتضی با کیفیت خوب:
1️⃣ قسمت اول:
Roshangari.ir/video/66813
2️⃣ قسمت دوم:
Roshangari.ir/video/66814
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.51M
📚 #بخوانید
⭕️ کتاب پاسخ به شبهات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی درباره انقلاب اسلامی
🔰 در وین چه باید بشود؟
🔹 مذاكرات ايران و گروه 4+1 در حالي در وين انجام میشود كه «سياست قطعي» ايران در رابطه با نحوه تعامل و سياست جمهوري اسلامي مشخصاً در عالیترین سطح بیانشده است؛ مبنای اين سياست بازگشت به تعهدات برجامي ایران پس از رفع همه تحریمها و راستي آزمايي آن به شكل فني و كامل است. نكته مهمِ مورد تأکید نيز عدم عجله در اين فرايند است. منطقِ تلاش و اقدام جهت لغو تحریمها به شکل فوری، نبايد باعث تعجيل و عدم رعايت منافع ملي و درازمدت كشور شود. آسیبهای عدم لحاظ جميع شرايط لازم در مذاكرات پيش رو میتواند لطمات جبرانناپذیر جدي به همراه داشته باشد.
🔹 منطق «عدم عجله» مورد تأکید مقام معظم رهبري ناشي از اين واقعيت است كه ظرفيت تحريمي آمریکا بيش از ميزان فعلي نيست و كشور عليرغم آسيب ديدن از این شرایط در سالهای گذشته، در وضعيت باثبات مقابله و بیاثر سازي تحريم قرار داد و از سوي ديگر میتوان با تکیهبر تغييرات مديريتي كشور در ماههای آينده و توجه به داخل و توان ملي، بسياري از آثار تحریمها را كاهش و آنها را بیاثر ساخت. در سطح ديگر نيز با تقويت سياست نگاه به شرق جمهوري اسلامي و رويكرد راهبردي به روابط با قدرتهای غيرغربي، میتوان منافع ازدسترفته را ترميم و شرايط بهتري را مهيا نمود.
📍 عدم لحاظ منافع ملي در مقطع فعلي و اتصال مذاكرات به نتیجه انتخابات و آثار کوتاهمدت آن میتواند باعث ورود كشور به چرخه مذاكرات طولاني و بینتیجهای شود كه صرفاً جهت مهار رفتار جمهوري اسلامي توسط آمریکا بهعنوان يك راهبرد اصلي طراحیشده است. در اين مسير آمریکا قرار است بدون تغيير در ساختار تحريمي خود مطالبات جديد در حوزههای مختلف را مطرح و مردم و كشور را به مذاكرات طولاني شرطي نموده و زمینهسازی تأثیرگذاری در محيط داخلي را فراهم آورد. دلیل تأکید نظام بر عدم مذاکره مستقیم و مخالفت با انجام تعهدات به شکل گامبهگام، عدم اراده و عجله طرف مقابل برای رفع تحریم توسط آنهاست..
◀️صف طولانی کاندیداهای۱۴۰۰
چرا به رغم مشکلات حاد اقتصادی و سیاسی، طالبانِ فتحِ پاستور پرشمارند؟
👤 محمد رستمپور
⭕️هشت ماه و ده روز مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، صف طولانی و پرشمار کاندیداها از گروهها و جریانات مختلف هر روز رفت و آمدهای جدیدی تجربه میکند. برخی ارزیابیها تا سی کاندیدا نیز خبر میدهد. چیزی که در همه دورههای پیشین انتخابات سابقه نداشته است. صرف نظر از تحلیلها و تبیینهای جناحی و سیاسی، پرسش این است که مگر این انبوه کاندیدا که برای اداره همه وزارتخانههای کشور کفایت میکند، مشکلات را نمیدانند؟ اینان که همگی سابقه مدیریت بر سازمانهای اداری یا مجموعههای بزرگ فرهنگی یا اقتصادی حکومتی یا حاکمیتی دارند و با امر سیاستورزی و موضوع اداره بیگانه نیستند، چرا تا این اندازه مشتاقند میزشان را بزرگتر کنند و در نتیجه مسؤولیت و به یک معنا گرفتاریشان را بیشتر سازند؟
1️⃣رئیس جمهور در ایران، اختیارات فراوان و امکانات فوقالعادهای دارد. نظام نیمه ریاستی-نیمه پارلمانی در ایران و رانتیر بودن ساخت اقتصادی و تقویت جایگاه رئیس جمهور در شوراهای عالی به ویژه شوراهایی که در دو سال اخیر پدید آمدهاند، توازن قوا را به شدت دچار چالش کرده است. به تعبیر گویاتر، قوا و سازمانها و نظامنامههایی که حیطه قدرت رئیسجمهور را محدود کردهاند، درگیر ملاحظات و اما و اگرها و احتمالها و تبعات و تناقضها شدهاند و عملاً از کار افتادهاند. اولویتدهی مجموعه حاکمیت کشور به حفظ ثبات و تشدید جنگ نابرابر اقتصادی علیه ملّت ایران، عملاً سؤال از رئیسجمهور را منتفی کرده است. موافقان و مخالفان استیضاح رئیسجمهور، طرف مقابل را به عدم درک شرایط و سیاسیکاری و فرار از مسؤولیت متهم میکنند و در نهایت، آنچه باقی میماند، شمار بالای پرسشهای بدون پاسخی است که به پروندههای باز و نیمهباز جمهوری اسلامی تبدیل میشوند.
2️⃣رئیسجمهور عملاً کاری نمیکند. منظور از این رئیسجمهور، شخص حسن روحانی است. ایده محوری دولت یازدهم و دوازدهم و در واقع، کلان راهکار اداره کشور، دو سال پس از تشکیل دولت اول روحانی، ضعف و نارسایی خود را نشان داد. در همه پنج سال پس از آن، سرنوشت کشور به موهومات و ابهاماتی که خارج از مرزهای ایران طراحی میشد و قطعیت مییافت، گره خورد. برجام و اینستکس و اف.ای.تی.اف و بسته تشویقی و جلسه شورای امنیت، همه و همه در حکم وقت اضافههاییاند که دولت مرتباً از داور میدان یعنی جامعه ایران طلب میکند تا کاری کند و وضع را بهتر سازد. در عمل، تصمیمات دولت مانند ارز 4200 تومانی یا تغییر وزرا به دلیل عدم مشورت با کارشناسان و تعارض منافع اتفاقاً اوضاع را خرابتر کرده و به ظاهر از کنترل خارج کرده است. کاندیداها این اوضاع را میبینند و با خود فکر میکنند: «وقتی حسن روحانی آری، چرا من نه؟»
3️⃣ایده تحریم انتخابات با هدف فشار به نظام برای دستیابی به امتیازاتی مانند آشتی ملّی عملاً شکست خورده است. اصلاحطلبان دریافتهاند تهدید به عدم مشارکت سیاسی، نمیتواند نظام را در برابر موضوعاتی مانند کنار گذاشتن نظارت استصوابی دچار انفعال و کرنش کند. در نتیجه آنان خود را محکوم به مشارکت در انتخابات میبینند، حتی اگر مشارکت را اندک تصور کنند یا نتوانند از زیر بار مسؤولیت دولت روحانی فرار کنند. تجربه انتخابات 96 و پیروزی به اتکای چند فرمول عملیات روانی آنقدر شیرین است که آنان را به تکرار آن ترغیب نماید. با این حال، آنان نزدیک انتخابات تصمیم میگیرند. اگر کاندیدایشان تأیید صلاحیت شده باشد، در انتخابات شرکت میکنند و اگر خیر، به ناگاه زبان مردم میشوند و سعی میکنند رئیسجمهور را هیچکاره و رهبری را همهکاره نشان دهند.
4️⃣شرکت در انتخابات ریاست جمهوری برای بسیاری از چهرههای سیاسی بازی برد-برد است. به تعبیر ساده، هزینه چندانی ندارد و در نتیجه، همه کوشش میکنند «شانس» خود را امتحان کنند. به ویژه در دوره پیش رو که همگی فرض را بر کم بودن میزان مشارکت گذاشتهاند. میدان انتخابات برای بسیاری از اینان، یک سکوی پرتاب یا یک برنامه تلویزیونی است. بعضی از کاندیداتوری برای ریاست جمهوری، مناصب دیگری را در نظر دارند و برخی هم به اتفاق دل سپردهاند. تجربه انتخاب خاتمی، احمدینژاد و روحانی نشان داد بی عِده و عُده و بدون برنامه و راهکار میتوان فاتح پاستور شد. در فقدان ساختار حزبی، شهروندان از یک سوراخ، نه تنها دو بار، بلکه بارها و بارها گزیده خواهند شد. از این روست که شرکت در انتخابات برای هر سیاستمداری که اندکی تلاش کرده، یک تفریح جذاب است که آدرنالین بالایی ترشح میکند. ممکن است یکهو رئیس جمهور بشوی و آنگاه خوشبختی در دستان توست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حرف_قطعی
🛑سیاست قاطع ایران در مقابل استعمارگران غرب
📛سیر تحولات اقدامات ایران و عهدشکنی های غربیها و اروپایی ها
💯مذاکره بدون رفع تمام تحریم ها #ممنوع
پ.ن :برخیها !! ذلت را تمام کنید و به ظرفیتهای داخلی هم بیندیشید‼️
📛اجازه فرصت سوزی دوباره فرصتهای ایران را به احدی نخواهیم داد
#انتشاروسیع
@roshangari_samen
دولت جوان. مومن و انقلابی مورد نظر نظام و رهبری و جریان انقلابی است و احترام به ضوابط و مقررات و تبعیت خروجی آن از ویژگیهای عناصر همسو با همین فرایند است.
آنچه در این ویژگی بعنوان جوان مورد توجه قرار گرفته است. سن و سال افراد نیست و حضرت آقا شهید بسیجی حاج قاسم سلیمانی رابا این توان و با آن ویژگیها را بعنوان نیروی جوان ( توانمند) مثال میزنند
🔴 جایگاه «سخنگویی» و مرجعیت «سیاسی» در سپاه
🔻 سپاه از بدو تاسیس با فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دارای دو رکن اساسی فرماندهی و نمایندگی بود. اما از همان روزهای آغازین شکلگیری این نهاد مقدس، رکن سومی وجود داشت که در کنار دو حوزه فرماندهی و نمایندگی ایفای نقش میکرد و آن «دفترسیاسی» بود. جایگاه این بخش از سپاه در آن سالها در حدی بود که فرمانده کل، نماینده امام در سپاه و رییس دفتر سیاسی سه نفری بودند که برای ارائه گزارش و جلسات محدود به محضر رهبرکبیر انقلاب شرفیاب میشدند و در تعامل با مسئولان ارشد نظام امورات سپاه را پیگیری میکردند.
🔹تشکیل دفتر سیاسی سپاه نشات گرفته از دغدغههایی بود که برای صیانت از سپاه در برابر اندیشههای ضد اسلامی و تفکرات مارکسیستی، لیبرالیستی و التقاطی مطرح میشد. این دفتر که بعدها به عنوان «اداره سیاسی» و امروز با عنوان «معاونت سیاسی» سپاه شناخته میشود، در ساختار سپاه، زیرمجموعه نمایندگی ولی فقیه است که یکی از وظایف آن بر اساس قانون اساسی، اساسنامه سپاه و تدابیر و فرامین امام(ره) و مقام معظم رهبری، درکنار مشورت دهی به فرمانده کل سپاه در زمینه سیاسی، تجزیه و تحلیل مسائل سیاسی کشور، دفاع از مواضع انقلاب اسلامی، افشای توطئههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی و آگاهسازی سیاسی کارکنان، وظیفه اعلام مواضع سیاسی سپاه در رسانهها است که این مهم در قالب مصاحبهها، تحلیلهای مکتوب و غیر مکتوب و حتی در صورت لزوم بیانیههای تحلیلی انجام میشود. از این رو مرجعیت سیاسی در نهاد مقدس سپاه با معاونت سیاسی است و این مهم در طی سالیان متمادی و در جریان رویدادها و حوادث سیاسی بیشتر نمایان شده است.
🔹روابط عمومی سپاه هم که متولی سخنگویی سپاه از سوی نماینده ولی فقیه و فرمانده کل سپاه است، از دیگر معاونتهایی است که از نظر ساختاری زیر مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه است که متولی اطلاعرسانی درباره اخبار و برنامهها و اقدامات مهم سپاه در زمینههای نظامی، فرهنگی و اجتماعی در کل مجموعه سپاه است که مصادیق آن را میتوان در اطلاعرسانی همایشها و رزمایشها، نشستهای خبری فرماندهان و مسئولان و اطلاعرسانی درباره فعالیتهای اجتماعی سپاه در حوزههای محرومیتزدایی و خدمترسانی و نقشآفرینی سپاه در حوادث غیرمترقبه و موضوعاتی از این قبیل جستجو کرد. مسئول این معاونت در جایگاه سخنگویی سپاه در صورت لزوم نسبت به اخبار منتشر شده درباره سازمان سپاه واکنش نشان میدهد و به تبیین و تشریح واقعیت موضوع میپردازد.
🔹با توجه به آنچه گفته شد، مرجعیت سیاسی سپاه با معاونت سیاسی است که موضع کلیت سازمان اعم از فرمانده کل و نماینده ولی فقیه در سپاه را در موضوعات سیاسی اعلام میکند. شبیه آنچه در مصاحبه اخیر سردار جوانی معاون سیاسی سپاه درباره مواضع سپاه در خصوص انتخابات و عدم حمایت این نهاد از احزاب، گروهها و نامزدهای ریاست جمهوری منتشر شد.
🖌 #علی_عرفانی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
🇮🇷🌸
🍀
✅ حجت الاسلام والمسلمین حاجیصادقی؛
منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نمیشود/سپاه و بسیج ورود مصداقی در انتخابات ندارد
🍃🌻🍃
🔻حجتالاسلام و المسلمین عبدالله حاجیصادقی در همایش بصیرتی بسیجیان در حسینه عاشقان کربلا ساری، با اشاره به نقش مردم مازندران در انتخابات پیش رو اظهار کرد: همان طوری که در دوران دفاع مقدس لشکر ۲۵ کربلا خط شکن و پیشتاز و از لشکرهای برجسته و ممتاز بود در قرن و دوران جدید هم مردم مازندران ادامه دهندگان شهدا باشند و بتوانند افتخار دیگری را خلق کنند.
🔸وی در ادامه سخنان خود به اهمیت حضور حداکثری در انتخابات پرداخت و با بیان اینکه باید کاری کرد تا در انتخابات حاکمیت خدا و گفتمان امام و رهبری تقویت و ترویج شود، افزود: انتخابات در شرایط فعلی یک تحول و نوسازی در مهمترین رکن نظام ولایی است.
🔹نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با قدردانی و تحسین مردم ایران اسلامی که با بصیرت و مقاومت در برابر همه تهاجم فکری و فرهنگی دشمن ایستادند و فریب دشمنان را نخوردند، تصریح کرد: مردم در برابر فشارها، تحریمها، تهدیدها، فتنهها و نیز در برابر همه هجمههای دشمنان معجزاسا ایستادند؛ لذا این بصیرت ومقاومت مردم بوده است که نظام ولایی را ۴۰ ساله کرده است.
🔸وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که مهمترین قوه تاثیرگذار قوه مجریه است و باید یک تحول در قوه مجریه بوجود بیاید، خاطرنشان کرد: اصل حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات مهم است لذا سیاست نظام و رهبری حضور حداکثری امت در انتخابات است.
🔹حاجی صادقی با بیان اینکه منزلت و سرمایه اجتماعی سپاه هزینه جریانهای سیاسی و افراد نخواهد شد، تاکید کرد: سپاه و بسیج هیچ گونه ورود مصداقی در انتخابات ندارد؛ و نباید به غوغاسالاریهای دشمن اعتنا کرد لذا سپاه و بسیج از شاخصها دفاع میکنند، اما نه گرایشی به کسی دارند و نه کسی را تخریب میکنند.
🔸حاجی صادقی با بیان اینکه سپاه و بسیج در آزمون بزرگ، انتخابات طبق تدابیر حکیمانه و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب رفتار میکنند، تاکید کرد:امروز انسجام، یکدلی و یک سخنی در سپاه حاکم است و دشمنان خیال واهی نکنند، حواس سپاه در برابر غوغاسالاری و جریان سازی دشمن که در تلاش برای مشغول سازی نیروهای انقلابی است، جمع است و با دکترین سیاسی طبق تدابیر رهبری نه گرفتار مصداق سازیها شده و نه دچار اختلاف میشود.
🔺نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه حرف تمام سپاه و بسیج در انتخابات حضور حداکثری اقتدار آفرین و انتخاب سربازی برای ولایت است، گفت: هرکسی مصداقی به سپاه نسبت داد و یا گفت مصداق سپاه چه کسی است دروغ میگوید. چرا که نقش سپاه و بسیج فقط بصیرت افزایی است.
سلام
بعضی وقتها مطالبی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری و توصیف برخی کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری بارگذاری میشود که آدم تعجب میکند. چه کسی این مطالب را مدیریت میکند.
اولاً مقام معظم رهبری در سخنرانیهای مکرر ویژگیهای رئیس جمهور را بیان کردند و در سخنرانی نوروز امسال نیز بصورت ویژه به آن پرداختند.
دوماً پس از ثبت نام داوطلبان و خروجی لیست افراد واجد شرایط. افراد مورد نظر معرفی ومورد توجه ملت قرار خواهد گرفت.
سوما برای ثبت نام تا اعلام احراز صلاحیت ها قانون و مقررات مربوطه وجود دارد و باید مورد احترام و پذیرش قرار گیرد.
چهارم مصداقی ورود کردن حالا قبل از آن مراحل نوعی بی دقتی و برهم زدن افکار عمومی وبخصوص دوستداران انقلاب اسلامی میگردد.
تقاضا میشود ضمن پرهیز از مباحث بیهوده و نگران کننده. فعلاً ویژگیها. مصادیق و توانائی های مورد نیاز برای حل مشکلات کشور را مورد بحث و بررسی قرار دهید.
رئیس جمهور باید از حداقل توانایی های اقتصادی. سیاسی. اجتماعی. فرهنگی برخوردار باشد و برامور سیاسی و دیپلماسی منطقه وجهانی شناخت و تجربه را داشته باشد و در حداقل آن تجربه و دانش عمومی آنرا دیده یالمس کرده باشد.
بااین فرایند بیائیم بدور از مصادیق و بدون در نظر گرفتن افراد. حد وحدود این توانیها و نمونهها و نیازهای موجود در کشور را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهیم
توجه 📣 توجه 📣
↩ سلسله مسابقات #حقیقت_مجازی ↪
مسابقه شماره 1⃣
تصویر باز شود👆👆👆👆
گروه تخصصی رسانه و فضای مجازی درچه
#اللهــم_عجل_لولیــڪ_الفــرج
🌎🕊️رصــــد درچـــہ بیـــــــدار :
👈 لینڪ تلگـــرام🚦لینڪ ایتـــا
بررسی ابعاد همکاری راهبردی ایران و چین*
🎙سخنران:
♦️دکتر عباس مقتدایی نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی
🗓 پنجشنبه ۱۹ فروردین ماه
⏰ ساعت ۱۴
🔴 مکان برگزاری جلسه: اصفهان، خیابان آیت الله شمس آبادی، مادی فرشادی، ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان
📌لینک حضور بصورت مجازی در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/naslesarnevesht/gofteman
#هسته_بین_الملل_بسیج_دانشجویی_استان_اصفهان 🌐
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
❌ موضوع: ایران، آمریکا را ادب می کند
✍️ محمد ایمانی
🍃🌻🍃
🔻 فارغ از اینکه مذاکرات وین و نظایر آن چه سرانجامی پیدا کند، آمریکا در طول هفتاد سال گذشته در دنیا این طور تحقیر نشده بود. این که تا پشت درهای مذاکره چند کشور درباره یک موضوع برود، اما او را پشت در نگه دارند و مانع از ورودش به جمع مذاکره کنندگان شوند.
🔹این، البته حاصل خباثت ها و عهد شکنی هایی است که دولت های اوباما و ترامپ در زیر پا گذاشتن توافق برجام مرتکب شدند. بنابراین دنیا و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به جمهوری اسلامی ایران حق داده اند که بگوید "آمریکا تا هنگام برداشتن تحریم ها نمی تواند به میز مذاکرات در کمیسیون مشترک برجام برگردد".
🔸 تصاویر مذاکرات امروز کمیسون مشترک، بدون حضور پرچم و نماینده آمریکا در داخل سالن نشست، تحقیر آمریکای مستکبر است و برای اهل دقت در دنیا، واجد معانی بسیار می باشد. رهبر حکیم ایران، در حال ادب کردن آمریکا است؛ ولو این که آمریکا خیلی تقلا کرد با رندی و بدون پرداخت هزینه، برگردد و دوباره شیطنت را از سر بگیرد.
🔹امید این که تیم مذاکره کننده با درس گرفتن از عبرت های روند هشت سال گذشته، این بار بتوانند از منافع ملی با شجاعت و قاطعیت صیانت کنند. شرط این موفقیت، اهتمام به موضع حکیمانه نظام و کوتاه نیامدن در مقابل ترفند های مسبوق به سابقه تروئیکای اروپایی و آمریکاست.
🔸آمریکا اگر خواستار بازگشت ایران به تعهدات برجامی است، چاره ای ندارد جز این که همه تحریم ها نفتی و مالی و بانکی را به شکل قابل راستی آزمایی، لغو کند؛ سپس می تواند به پشت میز کمیسیون مشترک برجام برگردد.
🔺تجربه سالیان به ما آموخت که هرگاه سر حقوق خود، قاطعیت به خرج دادیم، غرب منفعل شد و متعادل تر رفتار کرد. اما هر وقت از حقوق خود کوتاه آمدیم، آنها وحشی تر و طلبکار تر شدند.
متن توبه نامه آمریکا منتشر شد!
ایران باید از منطقه خارج بشه
ایران موشک نداشته باشه
ایران هسته ای نداشته باشه
ایران باید تعهدات برجامی خود را اجرا کنه
ایران باید FATF را تصویب کنه ....
این بخش کوچکی از خواسته آمریکا از ایران است که حسن روحانی آن را به توبه تعبیر کرده!!
اخرالزمان هست دیگه!شمر و حرمله را جای حُر جا میزنن!
#جریان_تحریف #گاندو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روحانی گفته آمریکا توبه کرده! این هم جواب امام خمینی (ره) به ایشون!
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
دام مذاکرات غیرمستقیم امریکا برای ایران.pdf
279.2K
مجلس و برجام و دام مذاکرات غیرمستقیم باامریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بیانات رهبر انقلاب درخصوص لزوم دستیابی به انرژی هستهای برای تن ندادن به باجگیری غربیها
📆جمعه۲۰فروردین سال۱۳۷۲
🗓شهادت سیدمرتضی آوینی
💠رهبرانقلاب
‼️بمعنای واقعی کلمه؛ شهید آوینی یک الگو است! ۹۷/۲/۱۹
‼️کاری که شهید آوینی پیشاهنگش بود و در این اواخر هم مرحوم سلحشور -که اینها پیشروان کار انقلابی در این کشورند- اینها را باید ترویج کرد، اینها را باید تقدیر کرد و نام اینها را باید گرامی داشت. کار انقلابی این است. اینکه من بارها تکرار میکنم که نیروهای انقلابی را و نیروهای حزباللّهی را باید گرامی بداریم و باید نگه بداریم، بهخاطر این است؛ کار وقتی با روحیهی انقلابی شد، پیشرفت خواهد کرد. ۹۵/۱/۱
‼️کاش کسانی مثل شهید آوینی این جهاد عظیم و عمومی (مبارزه با کرونا) را روایت کنند؛ همچنان که شهید آوینی با آن بیان شیرین و زیبا و اثرگذارِ خودش توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار بکند. کاش کسانی بتوانند این کار را بکنند؛ هم در گفتار و هم در نوشتار و هم در کارهای هنری و نمایشها و پدیدههای هنری. ۹۹/۲/۲۱
‼️خداوند انشاءالله این شهید را با پیغمبر محشور کند. من حقیقتاً نمی دانم چطور میشود انسان احساساتش را در یک چنین مواقعی بیان و تعبیر کند؟ چون در دل انسان یکجور احساس نیست. در حادثهی شهادتی مثل شهادت این شهید عزیز چندین احساس با هم هست. یکی احساس غم و تأسف است از نداشتن کسی مثل سیدمرتضی آوینی. اما چندین احساس دیگر هم با این همراه است که تفکیک آنها از همدیگر و بازشناسی هریک و بیان کردن آنها کار بسیار مشکلی است. برای ما افتخار است که هرچه میتوانیم به این حوزهی شهادت و این شهید خودمان را نزدیک بکنیم! ۷۲/۲/۲
@roshana_esf
🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ روشهای جنگ تبلیغاتی نظام سلطه برای مایوس سازی و ناامیدکردن
#روشنگری
#معیار
#ثامن
#انتخابات۱۴۰۰
می گویند : چرا ابوموسی اشعری حکومت علی(ع) را به سازش کشاند ؟ پاسخش #سکوت_مردم است ...
.
رهبری به صراحت از #لغو_همه_تحریمها سخن می گوید .
.
آن وقت جواد ظریف دوباره شانسی که در برابر البرادعی امتحان کرده بود را به امتحان گذشته است.
.
آن موقع به البرادعی گفتند : اگر با ما به یک توافق محدود نرسید ، کار ما در سیاست ایران تمام است و دیگر در خواب هم نخواهید دید که کسی بیاید و بر سر صنعت #هسته ای با شما #مذاکره کند.
.
حالا جواد ظریف مجددا توئیت زده که تحریم های دولت ترامپ را لغو کنید ...
.
این یعنی دقیقا خلاف تصمیم #ایران و خلاف حرف قطعی ...
.
جامعه اگر ساکت باشد ، ابوموسی اشعری ها به هوای چهارتا رای ، این صف طولانیِ مرغ که به راه انداخته اند را به یک مذاکره ی محدود گره می زنند ، سپس قیمت ها به صورت دستوری پایین می آید و بعد از آن یک نفر از جنس شیخِ عبا ایتالیایی مجددا بر کشور حاکم میشود...
.
صدای اعتراض جریان انقلابی این وسط کجاست ؟
.
بپذیرید که با حکمرانی مجازی (به اسم کرونا) تک تک شما را وادار به سکوت و درگیر اباطیل کرده اند ...
.
آنچه ظریف در این توئیت نوشته (یعنی لغو تحریم های دوره ی ترامپ) خواست جواد ظریف و حسن روحانی و لاریجانی است . نه خواست ملت ایران ...
.
این توئیت قرار است در تداوم صف های مرغ به پیروزی #بنی_صدر سوم در #انتخابات_هزاروچهارصد منجر شود.
.
پ ن : جامعه اگر سکوت کند . اگر اعتراض نکند ، اگر صفحاتی که دارید دست نخورده و آک بند باقی بماند ، ابوموسی اشعری ها فضا را فراهم می بینند و کمی بعد تر این مردم هستند که از خود خواهند پرسید : پس علی چکاره بود ؟
.
پ ن : وظیفه ی هر ایرانی وطن پرست است که هرطور که می تواند به این بازی کثیف اعتراض کند ...
#دعوت_به_نماز
#بازرسی_از_نماز
آمده بود اصفهان. یک و نیم نصفه شب بود که زنگ زد و از خواب بیدارمان کرد. گفت: اومدیم
بازرسی.
گفتم: قدم رو چشم. ولی کاش قبلًا می گفتید که تشریف می یارین.
گفت: نه خیر، ما بی خبر می ریم بازرسی. اگه می گفتیم که شما آماده می شدید. برای بازرسی از
وضع سربازها اومدیم.
سریع لباس پوشیدم و راه افتادم. یک تیم کامل بازرسی آورده بود.
شروع کردند؛ تا صبح ول کن نبود. از آسایشگاه سربازها شروع کرد؛ چه طوری خوابیده اند، تختشان چه جوری است، برای نماز صبح بیدار می شوند یا نه، وضع غذا چه طوری است. خلاصه همه چیز.
📚یادگاران، جلد۱۱ کتاب شهید علی صیاد شیرازی ، ص ۴۹
@roshana_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دولت از توافق نامه ایران با سوریه استفاده نکرده است
♦️رستم قاسمی، وزیر پیشین نفت:در عراق هیچ هزینهای نکردیم؛ هر هزینهای در سوریه کردیم، ما به ازای آن را میگیریم.
♦️زمینه کار با سوریه مهیاست، توافق نامه ایران با سوریه بسیار خوب است اما متاسفانه دولت استفاده نکرده است.
♦️سوریه معدنهای فسفات دارد و قرار است هزارمیلیارد تن فسفات به ما بدهد
حاجیرحیمیان مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام استان اصفهان شد
🔹طی حکمی از سوی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، تورج حاجی رحیمیان به عنوان مدیر کل ستاد اجرایی فرمان امام استان اصفهان منصوب شد.
🔹مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان و مدیرکل نظارت و بازرسی منطقه ۴ دانشگاه آزاد کشور از جمله سوابق وی بوده است.
🔸پیش از این ابوالفضل خروطی عهدهدار این مسئولیت بوده است.
@roshana_esf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سخنان جنجالی #استاد_شجاعی دربارهی انتخابات ۱۴۰۰
🔹به هر شخصی رای دادهایم،
پس شبیه همان شخص بودهایم!
🔹تکلیفمان را مشخص کنیم؛ در جبههی حقیم یا باطل؟!
🔹رمز کلیدی برای تشخیص کاندیدهای خائن
و خطرساز چیست؟
🔴انتقاد گنجی از ادامه مذاکرات همزمان با تروریستم هسته ای
♦️توصیه مدیرمسئول روزنامه جوان بعد از خرابکاری در نطنز/ این تقسیم کار هویچ و چماق آمریکا با صهیونیست هاست
@roshana_esf