⭕️چند روش برای رسیدن به انتخاب درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت شعار و برنامه را تشخیص دهید
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا وعدههای کاندیدا در حیطه اختیارات رئیسجمهور است
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به کلیدواژهها دقت کنید
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط تیتر اخبار را نخوانید
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به شکلی دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣برچسب است یا واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در تضاد با واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
✍️معصومه نصیری
🔸امام صادق علیه السلام فرمود: ولایت ما در سرشت شیعیان ما عجین گشته است و آنان با خوشی ما خوشحال و با ناراحتی ما ناراحتند.
📣تسهیل در برپایی روضه ها و جشن های خانگی با اعزام سخنران
💠بدون هزینه جهت ثبت نام عدد 1 را به سامانه 50001040122 ارسال نمائید
یا 👇
💠به سایت www.msagheb.ir مراجعه بفرمایید.
✅جهت کسب اطلاعات بیشتر باشماره 09139161430 (ابراهیمی) تماس بگیرید .
🔹برای دوستان خود ارسال کنید ...
📌موسسه فرهنگی تبلیغی ثاقب(روضه و جشن های خانگی)
😞 خبر بد :
🔴آخرین ضربه های حسن روحانی به منافع ملی ؛
♦️روسیه خبر داد: ایران به زودی غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم را متوقف میکند!
♦️میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در کمیسیون مشترک برجام گفته است ایران «به زودی» غنیسازی ۶۰ درصد اورانیوم را متوقف میکند.
♦️او در گفتوگویی که در روزنامه «اکو مسکو» منتشر شده است، گفته است این اقدام «خیلی زود» و «طی چند روز آینده و در روند مذاکرات» وین رخ خواهد داد!
⁉️سوالات مهم از مردم درباره رییسجمهور آینده
🔹خبرنگاران و مدیران رسانههای کشور،احتراما به استحضار ميرساند سطح دانايي و سواد مردم نسبت به گذشته تغيير کرده است به همين خاطر خوب است در مصاحبه هاي مردمي برای افزایش مشارکت در انتخابات از سوالات تکراري که جواب هاي تکراري بدنبال خواهد داشت اجتناب کنيد چرا که نتيجه اي جز خراب شدن حال مردم و کاهش مشارکت را بدنبال ندارد به همين منظور تعدادي از سوالات پيشنهادي براي استفاده خبرنگاران عزيز تقديم ميگردد:
🔺 به نظر شما رئيس جمهور اينده براي معلمين و فرهنگيان چه کاري بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي توليد ثروت در کشور چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور اينده براي فقر زدايي و کاهش محروميت چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور آينده براي پوک نشدن و حفظ سرمايه هاي مردم در بورس چه اقدامي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما دولت آينده براي مبارزه با موريانه هايي که بي سر و صدا پايه هاي اقتصاد کشور را از بين ميبرند چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما ملاک هاي يک رئيس جمهور مردمي چه مواردي است؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور در يکي از کاخ هاي موجود در شهر تهران ساکن شود؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور مديران و وزيران را از بين دوستان و اشنايان انتخاب کند؟
🔺به نظر شما در حوزه سياست خارجي اولويت ارتباط با کدام کشور هاست؟
🔺به نظر شما سفر هاي استاني رئيس جمهور تا چه اندازه ميتواند مفيد باشد ؟
🔺به نظر شما در حوزه فرهنگ دولت اينده چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما عملکرد رئيس جمهور چه نقشي ميتواند در کاهش سرقت و بزه کاري هاي اجتماعي داشته باشد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در زمينه کشاورزي چه کاري بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در رابطه با مجلس چه وظايفي بر عهده دارد؟
🔺به نظر شما دولت در زمينه ازدياد نسل و فرزند اوري چه مشوق هايي ميتواند ارائه کند ؟
🔺به نظر شما نقش رئيس جمهور در حوزه سينما و تاتر و موسيقي چيست؟
🔺به نظر شما دولت اينده در حوزه کتاب و کتاب خواني چه کارهايي بايدانجام دهد؟
🔺اگر شما رئيس مجمهور مي شديد چه اقداماتي براي تهيه مسکن جوانان انجام ميداديد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي صادرات غير نفتي چه سياست هايي بايد داشته باشد؟
به نظر شما دولت در حمايت از کسب و کار هاي خانگي چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي اصلاح وضعيت مالياتي کشور و جلوگيري از فرار مالياتي چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي کاهش دلالي و واسطه گري چه کار هايي ميتواندانجام دهد؟
🔺به نظر شما در حوزه واردات دولت بعدي بايد چه سياستي داشته باشد؟
🔺نظر شما در مورد عملکرد دولت هاي گذشته چيست؟
🔺به نظر شما دولت فعلي در چه زمينه هايي موفق عمل کرده است؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي بهبود وضعيت کارگران چه اقدامي بايدانجام بدهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي عدالت اموزشي بايد چه کارهايي انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي اصلاح وضعيت بانکداري چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما جايگاه نخبگان در دولتهاي گذشته چگونه بوده و چگونه بايد باشد؟
🔺به نظر شما در حوزه معادن و منابع طبيعي دولت اينده چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي دانشجويان چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي زنان خانه دار چه خدماتي ميتواند ارائه کند ؟
✍محمد اسماعيلي
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
✍ سعید میرزایی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
#فرهنگِ_انقلابی
🔹دغدغه بنده این است؛ [خسارت فرهنگی دشمن] مثلا خسارت ضربهزدن به #ایمان نسل جوان است؛ یعنی چیزی که هیچ جایگزینی ندارد، یا ضربهزدن به #حرکت_انقلابی_عموم_مردم است؛
ضربه تهاجم فرهنگی اینهاست.
🔹خدای متعال نگذاشته که بعضی بفهمند "و مَنْ لَمْ یَجْعَلِ اللّهُ لَه نُوراً فَما لَه مِنْ نورٍ"!
عدّهای هم حاضر نیستند که به این معنا اعتراف کنند. امّا بنده میبینم و این تهاجم را در مقابل چشم مشاهده میکنم. وقتی هم #تبیین میشود، هرکس میشنود، میبیند که درست است. بعضی هم بدون اینکه ما تبیین کنیم، خودشان مثل ما مشاهده میکنند.
اصل قضیه که بنده از آن نگرانم، همین #تهاجم_فرهنگی است.
@ roshana_esfahan
تولید ۵۰ میلیون دز واکسن کوو ایران برکت تا پایان شهریور
رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام:
🔹دوستان در رابطه با ظرفیت تولید کارخانه واکسن ستاد اجرایی فرمان امام پرسیدند، ما در حال افزایش زیرساخت و راندمان تولید هستیم.
🔹طبق برنامه ما ان شاالله تا پایان شهریور بیش از ۵۰ میلیون دز واکسن تولید خواهد شد و ظرفیت تولید ماهانه شهریورماه به بیش از ۲۰ میلیون دز خواهد رسید.
@TasnimNews
شبهه انتخابات2.pdf
1.8M
♨️ فایل کتاب #شبهه_انتخابات
✅ پاسخ به مهمترین شبهات انتخاباتی
⁉️ چرا نظام خود را به #رفراندوم نمیگذارد؟
‼️ من رای نمیدهم تا نظام از بین برود!
⁉️ ۴۰سال رای دادیم چه شد؟
⁉️ در کشوری که #آزادی نیست رای دادن چه معنا دارد؟
⁉️ ریشه مشکلات کشور چیست؟
⁉️ آیا ممکن است روزی رئیس جمهوری #مشکلات_اقتصادی را پایان دهد؟
📚 برگرفته از پاسخهای #حجت_الاسلام_راجی به شبهات انتخاباتی
🍃