💢اخلال یا اختلال در عرضه سوخت
🔹روز گذشته در حالی خبر اختلال در عرضه سوخت در برخی از جایگاههای سوخت کشور در خبرگزاریها مخابره شد که تعداد شهدای فلسطینی در نوار غزه از عدد بیست هزار نفر هم فراتر رفت و در عین حال مجاهدین انصارالله یمن از هدف قرار دادن دو کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ خبر دادند. کشتی نخست «سوان آتلانتیک» حامل نفت و کشتی دوم نیز «MSC Clara» حامل کانتینر بود. یمنیها در تلاش هستند با اعمال فشار اقتصادی به رژیم صهیونیستی و جامعه بینالملل، این رژیم را از ادامه جنگ و جنایت در غزه منصرف کنند.
🔸سرلشکر «یوسف المدانی» فرمانده منطقه نظامی پنجم یمن هشدار داده است: «هرگونه تنشزایی در غزه برابر با تنشزایی در دریای سرخ خواهد بود.» با افزایش تنشها در دریای سرخ بهای نفت نیز ناگزیر در حال افزایش است. افزایش تنشها در دریای سرخ و افزایش قیمت نفت هر یک به نوبه خود موجب بروز بحران جدی در بخش تولید و تجارت غرب و به ویژه اسرائیل میشود. هرچند راهحل کاهش تنشها نیز آسان است؛ این راهحل هم عبارت است از توقف فوری جنگ در نوار غزه و انتقال غذا و دارو و مایحتاج به مردم مظلوم فلسطین، اما اسرائیل که خطر موجودیتی را به خوبی درک کرده است، به دنبال مقابله با جبهه مقاومت و افزایش تنشها در منطقه است.
🔹به همین سبب گروه هکری صهیونیستی (گنجشک درنده) تلاش داشت با ایجاد اخلال در سیستم توزیع سوخت موجب اختلال و بینظمی شده و به نوعی دامنهای از اعتراضات مدنی را سبب شود، اما با هوشیاری و توانمندی مهندسان و کارشناسان فنی در عرض مدت کوتاهی همه جایگاههای سوخت کشور به چرخه سوخترسانی کشور وارد شدند.
🔸پخش شایعههایی مبنی بر افزایش بهای سوخت نیز کاملا غیرواقعی و غیرمنطقی است؛ چراکه دولت برای افزایش بهای سوخت هیچ نیازی به ایجاد اختلال در عرضه ندارد. دستور مستقیم و فوری ریاستجمهوری برای ادامه خدماترسانی در جایگاههای سوخت و همچنین شناسایی و رفع و رجوع مشکلات فنی در این حوزه نیز دشمنان را کاملاً مأیوس کرده است.
🔹البته این رویه همیشگی دشمنان و معاندان بوده است که سعی داشتند با اعمال تحریمهای دارویی و کالایی، قتل و ترور دانشمندان، انجام هک و عملیاتهای سایبری، آسیب به زیر ساختهای کشور و... آرامش و امنیت عمومی را از مردم سلب کنند، اما با هوشیاری و دقت نظر دستگاههای امنیتی همواره ناکام ماندهاند.
نقش توئیتر و دیگر سکوهای آمریکایی-صهیونیستی در فتنه و کودتای آمریکایی-اسرائیلی 88
✍ سید علیرضا آل داود
⭕️میکروبلاگ توئیتر نقش بسیار مهمی در #فتنه88 بازی کرد، تاجائیکه خانم هیلاری کلینتون در کتاب انتخاب های سخت که در ماه مارس سال 2013 منتشر شده است به صراحت به نقش ویژه این میکروبلاگ در آن فتنه اشاره می کند.همچنین 3 بار اشاره امام خامنه ای به جلوگیری از تعطیلی توئیتر در فتنه 88 نشان از موضوعی مهم دارد
👈نخست به واکنش های رهبر فرزانه انقلاب می پردازم:
در همان بحبوحه ى جریان فتنهى سال ۸۸ شنیدید که یکى از شبکه هاى اجتماعى اینترنتى که در ارتباط با معارضین فعال بود، خبرهاى اینجا را ببرند، دستورهاى آنجا را برسانند، همین طور شلوغ کنند، فضا را چه کنند، میخواست موقتاً براى تعمیرات کارش را تعطیل کند.
دولت آمریکا مانع شد، گفت شما اگر الان، ولو براى تعمیرات تعطیل موقت بکنید، این به معارضین داخل ایران ضرر میزند؛ جلویش را گرفتند. یعنى تعطیلى موقت را به این شبکهى اجتماعى اجازه ندادند. یعنى کمکهاى اینجورى بود و انواع و اقسام کمکها و اعانتهایى که به اینها می شود.
دیدار با اعضای خبرگان رهبری - 1389
یک شبکهی اجتماعی آن روزها میخواست برای تعمیرات تعطیل کند، گفتند تعطیل نکن؛ برای اینکه بتوانند روی فتنه و آتش فتنه اثر بگذارند!
بیانات در دیدار مردم آذربایجان ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
در همين زمانِ رئيس جمهور كنونى آمريكا، در فتنهى ۸۸ يكى از اين شبكههاى اجتماعى - كه ميتوانست عامل فتنه و فتنهگران قرار بگيرد - احتياج به تعمير داشت؛ دولت آمريكا از او خواست تعميراتش را عقب بيندازد؛ اميدوار بودند كه بتوانند با اين كارهاى رسانهاى و شبكهى فِيسبوك و توييتر و امثال اينها، نظام جمهورى اسلامى را براندازند؛ خيالهاى احمقانهى خام! 92/8/29
⭕️ خانم کلینتون در کتاب انتخاب های سخت در سال 2013 در قسمت دیپلماسی دیجیتالش نوشته بود :
در ژوئن سال 2009، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
⭕️وی می نویسد: درست پنج روز پیش از این حادثه(قتل ندا آقاسلطان)، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. توئیتر قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد.
⭕️در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت.
⭕️به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
⭕️در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعدم به تعویق بعدمم.
این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند".
⭕️نکته جالب اینجاست که آقای جرد کوهن در سال 2004 یعنی 5 سال پیش از فتنه88 به ایران سفر کرده است و در کتاب فرزندان جهاد به این سفر اشاره میکند. در آن فتنه نقش آقای اریک اشمیت مدیر گوگل هم نقش بسیار پررنگی بود.
🔴 امروز نیز پس ۱۴ سال از پایان آن فتنه ما همچنان از بستر شبکههای اجتماعی آمریکایی به صورت یکطرفه دچار خسارتهای بسیار میشویم. جنگ ترکیبی ۱۴۰۱ به صراحت به همه نشان داد توئیتر(ایکس)، فیس بوک(متا)، اینستاگرام، واتس اپ، تلگرام و سرویسهای گوگل تبدیل به سلاحهای جنگ شناختی - ترکیبی بر ضد ما شدهاند و کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق برای تربیت سرباز در کشور ذیل سند ۲۰۳۰ روی این سکوها حساب ویژهای کردهاند.
🛑 نگذاریم فتنه۸۸ فراموش شود، یوم الله ۹دی مبارک 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لانه اصلی توطئه علیه ملت ایران کجاست؟
🔹«همآورد ما آمریکا است، اسرائیل نیست» بخشی از صحبتهای سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تشریح شناخت دشمن اصلی ملت ایران است