🔰چرا حماس سقوط بشار اسد را تبریک گفت؟
🔻حماس هم مثل سایر جنبش های اجتماعی لایه به لایه هست و به طور کلی از دو لایه نظامی و سیاسی تشکیل شده که هر یک از آنها نیز لایه های دیگری دارد مثلاً شاخه سیاسی حماس هم خودش چند لایه هست:
گروه اول که متشکل از خالد مشعل و موسی ابو مرزوق بودند که به محور قطر و ترکیه متمایل شدند. با توجه به فضای پیش آمده و فشارهایی که قطر وارد کرد و پیشنهاد هایی که برای بازسازی غزه ارائه داد و همچنین گرایش های اخوانی حاکم بر این طیف، آنها به سمت قطر و ترکیه متمایل شدند.
گروه دوم که متشکل از محمود الزهار و یحیی السنوار بودند در جهت مخالف گروه اول بودند. آنها تصریح می کردند که مخالف خروج از دمشق بوده و هم پیمان ایران هستیم. گروه سومی نیز وجود دارد که با هر دو طیف به نوعی همراهی می کند.
اما شاخه نظامی داخل اساسا مستقل از شاخه سیاسی هست، هر چند که پول از شاخه سیاسی می گیرد ولی برنامه های خودش را دارد اما حرف نهایی بر روی زمین را این ها می زنند . این شاخه یکپارچه به حمایت از ایران و بشار اسد ایستادند . این گروه دو نامه منتشر کردند؛ یکی خطاب به خالد مشعل با عنوان" تحریر فلسطین یاتی بالصلاح ولیس بالمال" در نامه دوم که علنی بود و در آن اعلام همسوئی با ایران و حزب الله کردند و اعلام نمودند که فلسطین با پول آزاد نمی شود بلکه با سلاح آزاد خواهد شد که ایران در اختیار ما قرار می دهد. نامه ای هم به شهید سلیمانی نوشتند در حمایت از مقاومت و ایران و سوریه آن هم در سال 2012 یا 2013 اوج بحران سوریه که صراحتا اعلام موضع کردند.
خلاصه اینکه دیدگاه های مختلفی در این جنبش وجود دارد. اما نکته جالب اینکه برخلاف دور قبل بحران در سوریه، این بار هیچ یک از لایه های این جنبش تا قبل از سقوط اسد، موضع گیری خاصی نداشتند و تنها پس از تسلط کامل معارضان و گروه های مسلح تروریستی، خالد مشعل که در بحران قبل هم با بشار مخالف بود، در مصاحبه با العربیه پیروزی مخالفان را تبریک گفت.
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓#سوال_شبهه
🔹سناریو ها برای آینده سوریه چیست ؟
816.6K
❓#سوال_شبهه
🔹آیا با سقوط دولت بشار اسد پشتیبانی از محور مقاومت با مشکل مواجهه می شود؟
522.7K
#سوال_شبهه
🔹آیا اگر وعده صادق 3 اجرا می شد اتفاقات سوریه رقم نمی خورد؟
671.4K
#سوال_شبهه
نقش آمریکا در تحولات اخیر سوریه چیست و چه طراحی برای سوریه دارند ؟
o2_mixdown.mp3
3.87M
🔰#رادیو_ثامن شماره ۹۰
🍃🌹🍃
🔸چرا با وجود هزینه های زیاد برای ساخت نیروگاه اتمی بوشهر ، این نیروگاه تمامی برق کشور را تأمین نمیکند؟
#اقتصادی
#رادیو_ثامن
🔰خطر را باید جدی گرفت!
✍ محسن صیاد قنبری
▫️از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، فتنههای گوناگونی را شاهد بودهایم.
▫️فتنههایی که از لحاظ موضوعی، هرکدام روایت خود را داشتهاند. اما در این میان فتنهای که بطور بیسابقهای در کشور رقم خورده است فتنه سال ۸۸ و با رمز «تقلب در انتخابات» بوده است. اما بعد از این واقعه هم شاهد فتنههای دیگری نیز بودهایم.
▫️رخ دادن اینگونه حوادث میتواند نشاندهنده شکست و استیصال دشمنان نظام در عرصههای نظامی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و سایبری باشد و بنابراین تنها راه باقیمانده برای جبران شکستها، ناکارآمد نشان دادن نظام و ایجاد یأس و ناامیدی از حکومت و نظام در بین مردم میباشد. به عبارتی دستور کار امروز دشمنان، جنگ رسانهای و شناختی همراه با تحریمهای اقتصادی است.
▫️ در واقع دشمنان با استفاده از این دوعامل درصدد وارونه نمودن حقایق در نظر مردم هستند تا زمینه اعتراضات در کف خیابانها فراهم بشود که منجر به اغتشاشات و ناامنی در کشور گردد که نظیر آن را در شهریور سال ۱۴۰۱ با مرگ مهسا امینی و روایت دروغ و نادرست از مرگ او شاهد بودیم که این فتنه بزرگ رقم خورد و متأسفانه کشور دچار خسارات فراوانی از لحاظ جانی، مالی و ... گردید.
▫️بنابراین تنها امید دشمنان برای سیطره یافتن بر ایران اسلامی، انحراف افکار عمومی با استفاده از غولهای رسانهای خود میباشد.
▫️این را هم باید درنظر داشت که امروزه فضای مجازی بخشی اجتنابناپذیر از بدنه نظام حاکمیتی و مردم میباشد و باید مانند فضای حقیقی، حکمرانی صحیحی در این فضا نیز صورت گیرد. اینکه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از فضای مجازی به عنوان «فضای ول» تعبیر نمودند بسیار جای تأمل دارد و نشاندهنده آن است که مسئولان امر در این زمینه عملکرد درست و رضایتبخشی نداشتند. اگر در زمینه حکمرانی در فضای مجازی در کشورمان، مقایسهای با برخی کشورهای جهان داشته باشیم میبینیم که در آن کشورها قوانین سختگیرانهای را برای فضای مجازی خود قائل هستند و برای درج هرگونه مطالب و محتواهایی که تشخیص دهند بر علیه امنیت ملی و نظام حکمرانی باشد مجازاتهای قابل توجهی را در نظر میگیرند در حالیکه در کشورمان.....؟! بگذریم
▫️بنابراین نباید اینطور فکر نمود که داستان فتنه سالهای ۸۸ و ۱۴۰۱ تمام شده است بلکه اگر در زمینه حکمرانی فضای مجازی با همین دست فرمان حرکت کنیم و جنگ رسانهای را جدی نگیریم ممکن است در آینده با فتنههای بزرگتر و خطرناکتری مواجه شویم، فتنههایی از جنس دروغهای بزکشده با لایکهای فراوان در فضای مجازی!
▫️رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) در ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ با روشنگری در این زمینه فرمودند: «دشمن امروز افکار عمومی بهویژه فکر و ذهن جوانها را هدف گرفته است تا با هزینه کردن میلیاردها دلار و با طراحیهای مختلف در اتاقهای فکرشان، بتوانند ملت ایران و بهخصوص جوانان را از مسیر انقلاب برگردانند».
👈 خطر را باید جدی گرفت!