eitaa logo
ثامن فانوس(حلقه صالحین طرح شهید بهنام محمدی )
913 دنبال‌کننده
25.8هزار عکس
12.1هزار ویدیو
330 فایل
کانال معرفتی و تربیتی دوستان بهنامی نو+جوان+بهشتی الّلهُمَ اِستَعمَلنی بِما خَلَقتَنی لَه خدایامرا بخاطر هر انچه خلق نمودی خرج نما ارتباط با ادمین 👇👇 @abasaleh14
مشاهده در ایتا
دانلود
بخش هایی از وصیت شهید بسیجی مدافع حرم مصطفی صدرزاده خطاب به بسیجیان شهید مدافع حرم🕊🌹 🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥲°] ببینید 💌°] پیام زیبا و پرمهر بانوی لبنانی به رهبر معظم انقلاب 🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110
❌ پویش گشت ارشاد آموزش و پرورش ❌ شهید باهنر: "تا مدارس ما اصلاح نشود انقلاب ما ضمانتی برای تداوم ندارد." با تشکر از همه دغدغه مندان تربیت صحیح که مستندات خود از رفتارهای غیراخلاقی و خلاف شرع و قانون در مدارس را برای مان ارسال می کنند، جهت روشن شدن افکار عمومی، بخشی از این مستندات را در کانال منتشر کنیم، البته فعلا نام مدرسه و مدیر یا معلم خاطی نزد کانال محفوظ است. 📣📣📣 باتوجه به جایگاه رفیع "تعلیم" و "تربیت" و نقش بی بدیل آن در "انسان سازی" و "جامعه سازی"، جهت مطالبه جدی از وزارت آموزش و پرورش برای اصلاح نقائص موجود، شما نیز مستندات خود از رفتار، گفتار و ظاهر(پوشش و آرایش) ِخلاف اخلاق، شرع و قانون در مدارس کشور (در قالب فیلم، عکس، صوت و متن) را به آی دی @Javaheraneh_kh ارسال نمایید تا ضمن طرح واقعیتها، پیشنهادات اصلاحی نیز آماده و اجرای آنها مطالبه گردد. 📣لطفا نام شهر، منطقه، نام مدرسه و ترجیحا نام مدیر مدرسه را هم ذکر نمایید. 🚨با سکوت و بی تفاوتی مان، به نسل تاریخ ساز کشورمان خیانت نکنیم. 🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤 وَكَذَٰلِكَ سَوَّلَتْ لِي نَفْسِي ▪️ ما انسان‌ها دشمنی خانه‌زاد داریم. هر وقت رفتاری خلافِ قاعده و هنجار از ما سر ‌می‌زند او فعال می‌شود تا بر خطایمان سرپوش بگذارد. نامش«نفس مُسوَّله» و کارش توجیه‌گری است. طه آیه ۹۶ 🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤲 یا رب فرج امام ما را برسان سلام بر مولای بی‌همتایم، صاحب الزمان🤚 صبحتان بخیر ای تمامِ خیر، ای مفهومِ خیر صبحتان بخیر ای خورشید من، روشنای دل هر روز با رخصت سلام به آستان معطرتان صبحم بخیر می‌شود... ✦‎࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦ 🤚 🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدایا‌ازتو‌ممنونم‌بۍ‌اندازہ‌ڪہ‌در‌دل‌ما‌ محبت‌ سیدعلۍخامنہ‌ا؎را انداختۍ تابیاموزد درس‌ و ایستاگی را.. درس‌اینڪہ‌یزیدهاۍدوران‌ را بشناسیم‌ و جلو؎آنھا سرخم‌ نڪنیم..! ‌ 🌸شادی ارواح طیبه شهدا صلوات 🌸 🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110
😋 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲.۵ پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر یا آب ۱ پیمانه روغن ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق غ وانیل ۱ ق چ پودر کاکائو ۲ ق غذاخوری مراحل طرز تهیه کیک زبرا مرحله اول : هم زدن تخم مرغ با شکر و وانیل اجازه می‌دهیم تخم مرغ‌ها به دمای محیط برسند. آن‌ها را در ظرف می‌شکنیم و شکر و وانیل را به آن‌ها اضافه می‌کنیم سپس با دور تند همزن به مدت هشت دقیقه، هم میزنیم تا کاملا رنگ مواد روشن شود. مرحله دوم : اضافه کردن اسانس اگر از بوی تخم مرغ خوشتان نمی‌آید، می‌توانید در این مرحله اسانس دلخواهتان را نیز به کیک اضافه کنید. بهترین اسانس‌ها پرتقالی و نارگیلی هستند. البته این موضوع کاملا سلیقه‌ای است و می‌توانید از هر اسانس دیگری نیز استفاده کنید. مرحله سوم : اضافه کردن روغن و شیر به مواد کیک در مرحله بعدی یک پیمانه روغن به همراه یک پیمانه آب یا شیر (یا نصف پیمانه ماست شیرین) را اضافه می‌کنیم. استفاده از آب باعث می‌شود کیک سبک‌تر و لطیف‌تر شود. هنگام اضافه کردن روغن بهتر است روغن را به آرامی و از کنار ظرف در آن بریزید. مرحله چهارم : افزودن آرد به مواد کیک زبرا سپس با دور کند در حد چند ثانیه مواد را به هم می‌زنیم تا مخلوط شوند. بیشتر از چند ثانیه هم زدن را ادامه ندهید چون ممکن است مواد بیش از حد رقیق شوند. سپس دو و نیم پیمانه از آرد را با بیکینگ پودر مخلوط می‌کنیم و سه بار الک می‌کنیم. هدف این است که کیک بیشتر پف کند و بافت آن نرم‌تر شود. نصف آرد را کم کم به مخلوط اضافه می‌کنیم و با همان دور کند در حد مخلوط شدن به هم میزنیم. بعد از اضافه کردن آرد، هم زدن را زیاد ادامه ندهید چون ممکن است خمیر سفت شود. دقت کنید که حتما دو قاشق از آرد رو‌ نگه دارید. دلیل نگهداری مقدار کمی آرد این است که وقتی به نصف مواد شکلات اضافه می‌کنیم، آرد کنار گذاشته شده را به بقیه مواد اضافه کنیم تا مواد هم وزن بشوند و در هنگام ریختن آن‌ها در ظرف به علت سنگینی پایین نروند. افزودن آرد به کیک زبرا مرحله پنجم : هم زدن مواد تا این مرحله همه مواد را باهم ترکیب کرده ایم ولی لازم است بعد از مخلوط کردن آن‌ها با همزن، با لیسک هم چند مرتبه به صورت دورانی مواد را هم بزنیم. هم زدن با لیسک را فقط در جهت عقربه ساعت انجام دهید. اگر جهت دست خود را عوض کنید باعث می‌شود پف کیک از بین برود. مرحله ششم : پوشاندن قالب کیک زبرا با کاغذ روغنی هر نوع قالبی را که برای تهیه کیک آماده کرده‌اید، با کاغذ روغنی بپوشانید و روی سطح کاغذ روغنی یک تا دو قاشق آرد سفید الک کنید تا بعد از پختن کیک بتوانید به راحتی آن را قالب خارج کنید. حالا باید مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. اگر از ۲ ظرف یکسان استفاده کنید راحت‌تر است. مرحله هفتم : تقسیم کردن مواد در دو ظرف و اضافه کردن پودر کاکائو پس از نصف کردن مواد و ریختن آن‌ها در دو ظرف جداگانه، به یکی از ظرف‌ها دو قاشق پودر کاکائو الک شده اضافه می‌کنیم و با لیسک به صورت دورانی به هم می‌زنیم و به ظرف دوم نیز، دو قاشق آردی رو که کنار گذاشته بودیم اضافه می‌کنیم. مرحله هشتم : ریختن لایه‌به‌لایه مواد کاکائویی و ساده روی کاغذ روغنی این مرحله را حتما با دقت و حوصله انجام دهید تا راه راه های کیک شما منظم و زیبا از آب در بیایند. برای این کار بهتر است از دو تا ملاقه هم‌اندازه استفاده کنید. روی کاغذ روغنی که در قالب قرار دادید با یکی از ملاقه‌ها کمی از مواد ساده را بریزید و اجازه دهید به صورت دایره ای وارد قالب شوند. سپس با ملاقه دیگر به همان اندازه از مواد شکلاتی را روی مواد ساده بریزید و اجازه دهید شهمان فرم دایره‌ای را بگیرد. از مرکز دایره شروع به ریختن کنید تا کارتان آسان‌تر شود. مرحله نهم : تقسیم کردن با خلال دندون این کار را تا آخرین قطره مواد ساده و شکلاتی ادامه دهید. سپس با خلال دندان ابتدا از طرف مرکز آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و همین روند را ادامه دهید تا به شکلی مانند شکل زیر برسید. ریختن لایه‌به‌لایه مواد کاکائویی و ساده روی کاغذ روغنی مرحله آخر : گذاشتن کیک در فر و پخت آن در نهایت کیک را حدود ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید و اجازه دهید تا کیک پخته شود.برای اطمینان از پخت کیک زبرا با خلال دندان پخته شدن آن را چک کنید به این صورت که خلال دندان را داخل کیک فرو کنید و اگر از مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک کاملا پخته شده و زمان آن رسیده تا کیک را از فر بیرون بیاورید. بعد از خنک شدن کیک آن را از قالب بیرون آورده و برش دهید یکی از جذاب ترین قسمت های این کیک بافت نرم و اسفنجی آن است.، می‌توانید در آخر کار با ریختن مقداری پودر قند روی کیک زبرا آن را تزئین کنید.   🤲الّلهُمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَ‌الْفَرَج🌸 💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار Eitaa.com/samenfanos110