🔥فتنه سازی دو نبش
🔻بدخواهان وقتی که از تنش سنگین میان مجلس و دولت که می توانست همزمان اقتصاد و #پاسخ_سخت به اسرائیل را دچار اختلال کند، ناامید شدند؛ می خواهند با فتنه سازی و روایت دروغ، هم چهره خارجی نظام را غیردموکراتیک جلوه دهند و هم انقلابی های داخل را دلسرد کنند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🎥 دهها شهید و مجروح در حملات بامدادی به غزه
🔹در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلفی از نوار غزه، دهها فلسطینی شهید و مجروح شدند.
🔸خبرنگار الجزیره از غزه گفت در بمباران خانهای در شهر «بیت لاهیا» واقع در شمال نوار غزه، ۱۱ شهید و چندین مجروح برجای گذاشت.
⚠️ فیلم: سوختن جسد نوزاد فلسطینی در بیت لاهیا
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥بازگشت ۵۰ درصد زائران به کشور
🔹فرمانده قرارگاه اربعین فراجا: از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار زائری که به عتبات عالیات مشرف شدند، یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به کشور برگشتند.
🔹۴۰ درصد ظرفیت توقفگاههای مرز مهران تخلیه شده. ۸۰ درصد زائران با خودروی شخصی به مهران آمدهاند.
✅ فرصتطلبی از همین حالا!
🔹اصلاحطلبان تلاش میکنند چنان در عرصه سیاسی امروز بازی کنند که نسبتشان با دولت پزشکیان نامشخص باقی بماند! از یک سو روزنامه «شرق» با نقد رویکرد و عمل رئیس جمهور مینویسد: «پزشکیان اگر نیازمند حمایت و پشتیبانی مردم در جهت رشد سرمایه اجتماعی دولت خود است، تجربه رفتارهای پوپولیستی بعضی از دولتهای گذشته را نباید فراموش کند. این رفتارها قادر نخواهند بود بیاعتمادی ناشی از مشکلات ملموس معیشتی و اجتماعی را حل کند.»
🔸این روزنامه در ادمه ضمن اذعان به اینکه اصلاحطلبان نقش جدی در پیروزی مسعود پزشکیان نداشتند، مینویسد: «پزشکیان هیچگاه در اظهارات و اعلام مواضعش تعهدی مبنی بر تشکیل یک کابینه کاملاً اصلاحطلب را نداده بود؛ بلکه همواره بر تعدیل و دوری از افراط و تفریط تأکید داشت. بنابراین، از وی نباید انتظار داشت که اولویتهای دولتش با اولویتهای سیاسی ـ اجتماعی اصلاحطلبان انطباق کامل داشته باشد.»
🔹اما یک روزنامه اصلاحطلب دیگر، یعنی «هممیهن» مینویسد: «حضور فعالانه سازمان اصلاحطلبان در سرتاسر کشور، باعث شد تا اتمسفر سیاسی در کشور تغییر کند، فضای تحریم انتخابات و مارپیچ سکوتی که حول آن شکل گرفته بود، شکسته شود و بسیاری از کنشگران مدنی و سیاسی، جرئت و جسارت کنش انتخاباتی پیدا کنند. این حمایت باعث شد تا بسیاری از چهرههای خاموشی که در سطح ملی و محلی اثرگذار بودند، به میدان بیایند.»
🔸بر اساس همین ادعا که بیش از هر چیز ظهور و بروز یافته تحلیلهای داخلی اصلاحطلبان است و نسبت به عاملیت اصلاحطلبان در پیروزی پزشیکان تردیدهای جدی وجود دارد، از او میخواهند سهم اصلاحطلبان را بدهد! آنها که کابینه را از دست رفته میبینند، تمایل خود را برای تسخیر لایههای مدیریتی کشور چنین مطرح میکنند: «نقش کارگزاران دولت در سطح استانها که ارتباط ملموستری با جامعه دارند، شاید مهمتر از نقش اعضای کابینه باشد. بهطور قطع، نقش دکتر مسعود پزشکیان در انتخاب کارگزارانش در سطح استانها هنوز پابرجاست. در پایان لازم به یادآوری است که نه پزشکیان معجزهگر است و نه از وی انتظار معجزه داشتن معقول است. منتها حرف آخر را هم نباید در اول راه زد.»
🔹تأمل در این تناقضات مشخص میکند اگرچه اصلاحطلبان به انحای مختلف موج نقد علیه پزشکیان را شروع کردهاند و از همین ابتدا قصد ندارند مسئولیت کارنامه دولت چهاردهم را بپذیرند. آنها روزی از پوپولیست بودن آن میگویند، روزی از بیبرنامگی، روز دیگر در سطح طبقه متوسط نبودن و ... را مطرح میکنند؛ اما از سوی دیگر برای بهدست آوردن تمامی لایههای میانی مدیریتی برنامهریزی سنگینی کردهاند. به طور خلاصه فرصتطلبی اصلاحطلبان از همین حالا شروع شده است!
✅ عراقچی: بازسازی روابط با اروپا در گروی توقف رویکرد خصمانۀ آنها است
🔸وزیر خارجۀ ایران در مصاحبه با خبرگزاری کیودوی ژاپن: وزارت خارجۀ ایران بهدنبال مدیریت تنشها با واشنگتن و بازسازی روابط با کشورهای اروپایی خواهد بود، اما به شرط کنار گذاشتن رویکرد خصمانۀ آنها و تلاش برای احیای توافق هستهای ۲۰۱۵ و رفع تحریمها.
🔸با توکیو برای رسیدگی مشترک به بحران منطقه همکاری خواهیم کرد. ژاپن میتواند به میادین نفتی ایران بازگردد و به توسعه تولید نفت خود کمک کند
هدایت شده از صدای انقلاب
Sedaye enghelab Dr.saremi.mp3
4.09M
📢#صدای_انقلاب شماره۱۲۵۸
💠پنجره
آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
💠موضوع: انتخاب معاون برای هریس و سیاست جذب رای مسلمانان
💠کارشناس: دکتر رضا صارمی
#انتخابات
#آمریکا
#دموکرات
#بایدن
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
هدایت شده از صدای انقلاب
Sedaye enghelab Dr.barzkar.mp3
5.96M
📢#صدای_انقلاب شماره۱۲۵۹
💠پنجره
آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
کارشناس: دکتر مصطفی برزکار
موضوع: کشتار اسرائیل در غزه و نتایج مذاکرات
#مذاکره
#غزه
#شهادت
#نسل_کشی
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
✅ تحلیل های تک خطی از ماجرای مجلس
به این فهم ما گرفتار تحلیل های تک خطی و توئیتری هستیم. الزام اختصار کارکتری، باعث شده است فکر و قضاوت مان هم تک خطی باشد. کلا دچار یک عادت تحلیلی شدیم؛ بسیط انگاری حوادث.
تحلیل تک خطی یک ویژگی اصلی دارد و ان اینکه باید بسیار ساده شود تا قابل جمع بندی باشد. برای همین در اکثر اوقات در تحلیل های توئیتری یک نتیجه بیشتر وجود ندارد. ماجرای یا سیاه است یا سفید. ادم های یا خائن می شوند یا خادم. طبیعی است که سرریز این تحلیل ها به دیگر رسانه های اجتماعی نیز همین سوگیری نادرست را ایجاد می کند.
🔻اما ابعادی که در تحلیل تک خطی نیست چیست؟
🔻معتقدم اقای پزشکیان اشتباه کرد از رهبرانقلاب اسم آورد. دلائلش روشن است و عبور کنیم. به نظرم یک یا دو وزیر پیشنهادی باید به دلیل نسبت با اغتشاش و فتنه حذف می شدند. این نیز احتمالا روشن است.
🔻حالا این حرف ها چه تفاوتی با خطای تحلیل تک خطی دارد؟
ثمره نهایی خطای تحلیل های تک خطی اینست که افراد احساس شکست می کنند. احساس ناامیدی از آینده. احساس اینکه همه یا اکثرا خائنند. احساس اینکه تا همه را تکفیر نکنند دلشان خنک نمی شود.
اما تحلیل چند وجهی ثمره اش اینست که اشکال را می بیند اما جامع تحلیل می کند و دچار مطلق انگاری نمی شود. ویژگی تحلیل جامع اینست که در نسبت با واقعیت شکل می گیرد.
🔻اما آنچه باید روشن شود چیست؟
حالا که ماجرا روشن شد بیائید کمی فکر کنیم. چرا؟ دقیقا چرا رهبرانقلاب با این لیست همراهی کردند؟ چه تفاوتی بین ما و رهبری وجود دارد که ایشان اجمالا تائید می کنند و ما برنمی تابیم و به خسارت محض میرسیم؟
دقت کنیم بالاخره رهبرانقلاب اجمالا این افراد را برای تصدی وزارت خانه ها تائید کردند. ممکن است بگوئیم از بین نامزدهای که پزشکیان آورده است رهبری تائید کردند. درست است. مجلس هم با همین استدلال حق داشت رد کند و بگوید دولت گزینه بهتری بیاورد. اما باز دقیق شویم. رهبری انقلاب همین گزینه را می توانستند رد کنند. اما نکردند. اگر انقدر مثل ما ماجرا را حیثیتی می دیدند باید رد می کردند. فرق تحلیل ما و ایشان چیست؟ به نظرم ریشه همه بحث ها اینجاست.
🔻بجز علت ها به حکمت ها هم فکر کنیم. چه بسا لازم بود خبر درز کند تا یک واقعیت را پیش روی ما قرار دهد. فرق تحلیل ما و رهبری انقلاب. چه بسا حکمتش اینجاست.
🔻این تفاوت ها کجاست؟ دقیق تر شویم.
🔻یکم. رهبرانقلاب پذیرفتند که مردم به یک جهت گیری سیاسی منسوب به غیرانقلابی رای دادند. احتمالا خیلی از ما ها هنوز در فضای انتخاباتیم و دوست داریم کابینه دلخواه ببندیم. پس گام اول پذیرفتن واقعیت است. حالا رهبرانقلاب با همین واقعیت می خواهند کشور را جلو ببرند. با خودمان مرور کنیم. ببینیم ما نیز در دل همین نیت داریم؟ چه بسا اگر نیت مان این بود همچنان در دعوای جلیلی ها و قالیبافی ها نمی ماندیم.
🔻دوم. رهبرانقلاب از دولت ها حمایت می کنند. حمایت حداکثری رهبری انقلاب دلیل روشن دارد آنهم صلاح مردم و کشور و انقلاب است. این دولت موفق شود موفقیت همه است. پس حمایت نیز شد یک اصل. در شعار نمانیم. اگر حمایت را پذیرفتیم لوازمی بر آن حاکم است. یعنی باید کمک کرد آنچه رئیس جمهور فکر می کند درست است، همان پیش رود تا بعدا نگویند نشد و نگذاشتید. نقد و اصلاح نیز در مسیر اجرا.
🔻سوم اینکه رهبرانقلاب آدم ها را صفر و یک نمی بینند. آدم ها به دو دسته خائن و خادم تقسیم نمی شوند. نگاه حذفی ندارند. شاخص ارزیابی تعیین می کنند اما می دانند که آدم ها را نمی توان از آسمان آورد. همین ها هستیم که هستیم. آدم ها نقطه قوت دارند و ضعف . باید جمع زد. شرایط آدم ها را می بینند. همه نمی توانند بصیرت انقلابی داشته باشند. یکی ممکن است یک جا اشتباه کندو بعدا پیشمان شود. راه بازگشت برای آدم ها می بینند. برای همین است با امثال لاریجانی و انصاری و احمدی نژاد و غیره هم کار می کند و حذف شان نمی کند. اساسا هنر رهبری انقلاب اینست که با همین افراد انقلاب را سمت قله برده است.
🔻چهارم. رهبرانقلاب پیچیدگی اجرا را می بیند. آرمان خواهی را بدون واقع نگری توهم می داند. می داند که اصل اول حرکت کشور است. توقف کشور به دلائل طبیعی طی پنج ماه اول سال خسارت بالایی به کشور زده است. باید کشور حرکت کند. باید وزرا تعیین شوند تا چرخ کشور بچرخد. اصلاح باید در حرکت صورت گیرد. کشورتاب و تحمل توقف بیش از این ندارد.
🔻خلاصه اینکه جامع ببینیم. تحلیل مان را به افق تحلیلی رهبری انقلاب نزدیک کنیم. امیدوار باشیم و صبوری کنیم. وظیفه و تکلیف ما این روزها چشم به چشم رهبری است که چه چیز را هدف گرفتند؛ هدف اصلی نیز فقط کمک به دولت است تا کارهای انقلاب و مردم پیش رود.
✍ محسن مهدیان
هدایت شده از صدای انقلاب
3435.mp3
4.23M
📢#صدای_انقلاب
✔️ اثر زیارت امام حسین(ع) در گشایش سریع مشکلات
امام صادق(ع): حسین(ع) را حداقل سالی یکبار زیارت کنید که هرکس در حالی که حق او را میشناسد و آن را انکار نمیکند به زیارتش بیاید،
پاداشی ندارد مگر بهشت
و روزی او وسیع خواهد شد
و خداوند گشایشی سریع (در کارها) برایش حاصل خواهد کرد.
کامل الزیارات،ص۸۵
#امام_حسین_علیه_السلام
#اربعین
#کربلا
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سربازان اسرائیلی در اینستاگرام و گوگل چه میکنند؟