eitaa logo
ثامن کردستان
450 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
10.9هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهدی بر بازی ساختگی و نمایشی انتخابات در آمریکا... 🇺🇸 در مناظره های پیش از انتخابات مقدماتی کامالا هریس با اشاره به پرونده های آزار جنسی زنان توسط بایدن او را بدون صلاحیت دونست. هریس با انتقادهای شدید بایدن را کوبید. بعدا وقتی معاون بایدن معرفی شد در پاسخ گفت حرفهای قبلی ام فقط برای مناظره (debate) بود و خنده!!!! 🎥Biden and Harris و اما متاسفانه برخی ها در داخل، واقعیت زندگی مردم را به نتیجه این نمایش ساختگی بند کرده اند و با جدیت بدنبال بهره برداری از بایدنی هستند که نسخه برابر اصل اوبامایی است که از برجام با او جز "هیچ" برنیامد...
🔴جزئیات جدید از همدستی فتنه و تحریم علیه مردم ایران 🔹آقای روحانی درباره اوباما معتقد است که او را باهوش و مودب یافته! اما همین آقای مودب در خاطرات خود که اخیراً منتشر شده اذعان می‌کند که چگونه بعد از فتنه ۸۸ به فکر تحریم‌های فلج‌کننده و همدستی فتنه و تحریم افتاده است. 🔹باراک اوباما تصریح کرده که بعد از اتفاقات ایران، خواسته درونی‌اش این بوده که صریح‌تر از «تظاهرات‌کنندگان» حمایت کند، اما بعد از مشورت با کارشناسان امور ایران در شورای امنیت ملی ایران به این نتیجه رسیده که این اقدام می‌تواند اثر عکس داشته باشد. 🔹از نگاه مقام‌های آمریکایی تحریم‌های جدید باید به گونه‌ای می‌بود که مستقیماً معیشت مردم را هدف می‌گرفت و زندگی اقتصادی را در ایران فلج می‌کرد تا مردم را به شورش‌های خیابانی دعوت می‌کرد.
دکتر عبدالحمید دشتی نماینده سابق پارلمان کویت در خصوص پایان کار دونالد ترامپ در صفحه توئیتر خود نوشت:هیچکس با تو تماس نگرفت؛ نه رئیس‌جمهور، نه مسئول و حتی نه یک فالوده و بستنی فروش ایرانی‌. اکنون طی روزهای آتی، زمان ترک کاخ‌سفید برای تو فرا رسیده‌است بدون شرح
🔴 |‍ عربستان و بایدن و چهار پرونده چالشی 🔻 پیروزی جو بایدن می‌تواند چالش‌هایی را برای عربستان، امارات و بحرین ایجاد کند. زیرا به نظر می‌رسد سیاست خارجی دولت بایدن نسبت به این کشورها در چهار موضوع، برای‌شان چالش‌برانگیز خواهد بود: 1️⃣ دولت اوباما معتقد بود جنگ عربستان علیه یمن موجب تعمیق نفوذ ایران خواهد شد، به همین دلیل موافق تداوم تجاوز عربستان نبود. بنابراین احتمال دارد فشارهای دولت بایدن بر سعودی‌ها و متحدان یمنی آنها برای پایان این جنگ افزایش یابد و دولت جدید آمریکا مانع کمک‌های تسلیحاتی و اطلاعاتی به عربستان شود. 2️⃣ بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در غرب آسیا در قطر جای گرفته و نیروی سنتکام همه عملیات‌های هوایی‌اش را از آن‌جا فرماندهی می‌کند. ترامپ به دلیل حفظ رضایت عربستان نسبت به تحریم چهارجانبه سعودی، امارات، بحرین و مصر علیه این کشور با تغافل و بی‌اعتنایی برخورد کرد، ولی به نظر می‌رسد دولت بایدن با توجه به اهمیت حفظ روابط راهبردی با دوحه و افزایش همبستگی میان متحدان آمریکا، بر عربستان و متحدانش برای پایان محاصره فشار بیاورد. 3️⃣ نگرانی دیگر عربستان و بحرین، مواضع آمریکا درباره نقض حقوق بشر در این دو کشور است. سرکوب شیعیان و فعالان مدنی، مسأله‌ای است که می‌تواند بیش از گذشته موجب حساسیت دولت دموکرات در آمریکا شود. این مسئله احتمالاً موجب افزایش فشارهای رسانه‌ای علیه این دو کشور خواهد شد. 4️⃣ بازگشت احتمالی آمریکا به برجام و لغو یا تعلیق تحریم‌ها علیه ایران، مسأله‌ای نیست که خشنودی عربستان و متحدانش را در پی داشته باشد. در عین حال که احتمالاً با موضع بایدن مبنی بر آغاز مذاکرات منطقه‌ای همراه خواهند بود. 🖌 اندیشکده تبیین
🔴 احمق های درجه ۱ ✔️ میگوید بولتون احمق ترین آدمی بود که افتخار همکاری با او داشتم ✔️ میگوید ترامپ یک احمق خودشیفته است ☘ آنروز که رهبر معظم انقلاب اینها را اعلام کرد آنچه ما درآئینه میدیدیم او در خشت خام میدید. فکر میکردید صفتی که رهبری به اینها داد روزی از زبان خودشان صادر شود؟
🔴 ‼️| فضای مجازی و سبک زندگی اسلامی 🔻 سرعت علم به تصاعد هندسی وارد دنیای فناوری ارتباطات شد. افقی جدید گشوده شد. ترسناک. با آینده‌ای مبهم. جاذبه‌های فناوری به ویژه از درگاه فضای مجازی داستان نوشته‌ی کارلو کلودی را زنده می‌کند. در غم‌انگیزترین قسمتش. آنجا که بی‌توجه به اندرزهای پدر ژپتو سوار قطار می‌شود و در شهر بازی (=سرزمین احمق ها)چنان سرگرم بازیگوشی و خوش گذرانی است که دیگر فکرش کار نمی‌کند. او دیگر تبدیل به الاغ شده است. با مغزی تهی. 🔹منافع فراوانی از مدرنیته نصیب انسان شده و جاذبه‌های بی‌مانند فضای مجازی همراه با فرصت‌های خیره کننده اش قابل توجه است. اما تهدیدهای فضای مجازی کم نیست. به ویژه برای اخلاق و خانواده و فرزندان. به نحوه‌ ی طراحی و چیدمان سیستم‌های نرم افزاری توجه کنید، موتورهای جستجو با ذائقه خوانی‌اش را ببینید. کافی است چندبار صفحه‌ی گوشی‌ را لمس کنید. دیگر برای او غریبه نیستید. می‌شناسد و زین پس شما را به انبوهی از پیام‌ها و گزارش‌ها و اطلاعاتی که حتی اگر میل خواندن و دیدنشان را نداشه باشید میهمان می‌کند. 🔹پیام رسان‌ها با آپشن‌ها و گزینه‌های متنوع و همه‌ی فناوری اطلاعات با فلسفه‌ی در سایه‌اش منحصر به فرد و کاملاً مدیریت شده. منوهای متنوعی از انتخاب‌هایی که خود گونه‌ای دیگر از محدودیت است. چنان انسان سرگرم شده است که وضعیت اسف بارش را درک نمی‌کند او سرگرم روزمره گی است‌و فرصت ادراک و اندیشیدن ندارد! ؛ انسان در دام سبک زندگی تحمیلی گرفتار شده‌ است. 🔹 تهدیدی مهم‌تر از این سراغ ندارم که در پس شعار انسان‌گرایی، انسان در بند شده است با زیباترین شعارهایش؛ حق انتخاب! ؛ فناوری اطلاعات حتی فرصت انتخاب را از انسان ربوده است. اگر حق انتخابی داشته باشد، انتخاب کردن از میان گزینه‌هایی است که بر اساس الگوها و پارادایم های غیرتوحیدی تدارک شده است. یعنی انتخاب از میان گزینه‌های متنوع در تونل پرزرق و برق که فرصت تفکر را از انسان ربوده است 🔹 فناوری اطلاعات خطر گسسته‌شدن رشته‌های سنت را پررنگ کرده است. در جستجوی وحدتی باید بود به عظمت جاری و ساری اش در زمان و آن را به حال و آینده پیوند زد. از این رو بازگشت و احیای سنت با فهم ابزار جدید نه یک امر تزئینی که یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر تاریخی است.
🔴 | پشت پرده فضاسازی‌ رسانه‌ای درباره احتمال حمله آمریکا به ایران 🔻محور غربی صهیونیستی با انجام عملیات روانی متکی بر «تکرار و تاکید» بدنبال تثبیت گزاره حمله نظامی آمریکا به ایران در افکار عمومی و مسئولین ایرانی است. 🔹بزرگنمایی اطلاعیه «سنتکام» درباره اعزام بمب‌افکن‌های «B52» به منطقه، دروغ‌پردازی درباره سفر سردار قاآنی به عراق برای منفعل نشان دادن ایران، بازنشر برخی اظهارات مقامات ایران برای تاکید بر موضوع حمله، مانور ویژه بر سفر منطقه‌ای پمپئو، بزرگنمایی دروغ صهیونیست‌ها درباره حمله به مواضع ایران در سوریه و... در همین راستاست. 🔹البته تحلیل شرایط فعلی آمریکا کاملا توخالی بودن این جنگ روانی را آشکار ساخته و نشان می‌دهد که هدف از آن «افزایش فشار حداکثری» برای انفعال ایران برابر دولت بایدن است. 🔹با شکست راهبرد «فشار حداکثری» طبیعتا بایدن بدنبال تغییر راهبرد برای تداوم فشار است‌، لذا با اهرم ترساندن بدنبال اثرگذاری بر اراده مقاوم ایرانیان است. 🖌 | روشن است که «وقوع جنگ» گزینه‌ای دور از ذهن و خارج از توان آمریکایی‌هاست و عملیات روانی صورت گرفته بیشتر به نمایشی خنده‌دار می‌ماند.
پیگیری جنایت ترور و اخراج آمریکایی‌ها در سفر سردار قاآنی به بغداد 🔸یک مسئول ارشد ائتلاف الفتح عراق به ریاست «هادی العامری»، از جمله اهداف سفر سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران به عراق را پیگیری پرونده ترور سردار قاسم سلیمانی برشمرد. 🔸غضفر البطیخ از مسئولان ارشد ائتلاف الفتح، در گفت وگو با پایگاه خبری«شفق‌نیوز» گفت سردار اسماعیل قاآنی به دعوت دولت مرکزی عراق به این کشور سفر کرده و این سفر، رسمی بوده است. البطیخ افزود: هدف سفر قاآنی بحث درباره حضور آمریکا در عراق به‌ویژه - بعد از اعلام واشنگتن مبنی بر خروج بخشی از نیروهایش - بود. 🔸این مسئول ارشد ائتلاف الفتح تصریح کرد: هدف سفر سردار قاآنی، بررسی تحولات مربوط به تحقیقات در پرونده ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و روشن کردن جزئیات پرونده و ضرورت بازخواست هر کسی است که ممکن است در این پرونده دست داشته است. 🔸بر اساس این گزارش، یک منبع در دولت عراق گفت که سردار قاآنی اخیرا سفری به بغداد داشت و با «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق دیدار کرد. این منبع افزود که سردار قاآنی چهارشنبه گذشته به بغداد سفر کرد و نشستی را با برخی مقامات عراقی برگزار کرد. 🔸به نوشته سایت مذکور، این دومین سفر سردار قاآنی به عراق از زمان تصدی فرماندهی نیروی قدس است. طبق این گزارش، سردار قاآنی در سفر اول خود در ماه اوت گذشته با الکاظمی و تعدادی از شخصیت‌های سیاسی نزدیک تهران دیدار کرده بود.
⭕️بخشی از ضریح مطهر امام رضا (ع) مزین به نام امام حسن عسکری(ع) شد 🔸ولادت با سعادت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
🔴 | برخی چشم امید به کسانی دارند که با ما دشمنی می‌کنند‼️ 🔻رهبر معظم انقلاب (امروز): 🔹مذاکره برای رفع تحریم را یکبار امتحان کردیم و به نتیجه‌ای نرسید. 🔹 برخی چشم امید به کسانی دارند که با ما دشمنی می‌کنند! ؛ باید بنا را بر این بگذاریم که گشایشی از خارج انجام نخواهد شد. کسانی که برخی چشم امید به آنها دارند با ما دشمنی می‌کنند، ضمن آنکه شرایط داخلی آنها به هیچ‌وجه روشن نیست و گرفتاری‌های اخیر، امکان صحبت و موضع‌گیری در مسائل بین المللی را به آنها نمی‌دهد و نمی‌توان روی حرف آنها حساب و برنامه‌ریزی کرد. 🔹️وضع امریکا که مشخص نیست و اروپایی‌ها هم دائماً در حال موضع گیری بر ضد ایران هستند. آنها در حالی‌که خودشان بیشترین دخالت های نادرست را در مسائل منطقه دارند، به ما می‌گویند در منطقه دخالت نکنید و در حالی‌که انگلیس و فرانسه دارای موشک‌های مخرب اتمی هستند و آلمان نیز در این مسیر قرار دارد، به ما می‌گویند موشک نداشته باشید. 🔹️به شما چه ربطی دارد، شما اول خودتان را اصلاح کنید و بعد اظهار نظر کنید. 🔹️به بیگانگان نمی‌توان اطمینان کرد و به امید گشایش آنها بود. 🔹 ما ظرفیت‌ها و توانایی‌های فراوانی برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها داریم، به شرط آنکه بخواهیم و همت کنیم و به دل مشکلات برویم. 🔹️موضوع تحریم‌ها یک واقعیت تلخ و جنایت آمریکا و شرکای اروپایی بر ضد ملت ایران است. این جنایت سالها است که بر ضد ملت ایران انجام می‌شود اما در سه سال اخیر شدت یافته است.
🔴 آنتونی کیست؟‼️ جو بایدن در بیانیه‌ای مطبوعاتی آنتونی بلینکن به عنوان وزیر خارجه دولتش معرفی کرد. 🔹رویکرد بلینکن او در برخی مسائل از جمله حمایت از مداخله نظامی آمریکا در نبرد لیبی و سوریه برای مقابله با حضور منطقه‌ای روسیه، نشان از گرایشی مداخله‌جویانه در غرب آسیا دارد. در عین حال که وی ابتدا نیز مخالفت جدی با تجاوز عربستان به یمن نشان نداد ولی بعدها به مخالف آن بدل شد و اکنون معتقد است خطر وهابیت برای منافع منطقه‌ای غرب کمتر از خطر توسعه نفوذ ایران نیست. 🔹 درباره ایران بلینکن در کنار دیگر مشاوران بایدن تاکید کرده بود که واشنگتن باید به توافق هسته‌ای برگردد، اما همزمان لازم است به دنبال رسیدن به یک توافق بلندمدت‌تر و قوی‌تر با ایران باشد. او در زمان مذاکرات منتج به برجام از مؤثرترین افراد در تیم سیاست‌گذار آمریکا و از منتقدان اصلی خروج ترامپ از این توافق بود. 🔹 نظر بلینکن بر ضرورت توقف توسعه برنامه موشکی و هم‌چنین نفوذ منطقه‌ای ایران نشان می‌دهد که رویکرد دیپلماتیک دولت بایدن در قبال ایران، دشوارتر و پیچیده‌تر و احتمالاً چندوجهی‌تر از گذشته خواهد بود که کشورهای اروپایی را نیز با خود همراه ‌می‌کند. بنابراین لزوم هشیاری نسبت به تحرکات دولت جدید آمریکا ضروری به نظر می‌رسد.