eitaa logo
ثامن کردستان
450 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
10.9هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
اروپا در آستانه جنگ واکسن 🔹بد عهدی‌های شرکت آسترازنکا در قبال اتحادیه اروپا سبب شده تا کمیسیون اروپایی تهدیدهای خود مبنی بر توقف صادرات علیه این شرکت و همچنین کشور انگلیس را تقویت کند. 🔸این تهدید اتحادیه اروپا خشم لندن را برانگیخته است؛ نخست وزیر انگلیس در مذاکراتی محرمانه درباره وقوع جنگ واکسن به بروکسل هشدار داده است.
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شریعتمداری: بجای حل مشکل حواس مردم را پرت می‌کنند 🔹مدیر مسئول روزنامه کیهان: بعضی اوقات مسئولین بجای حل مشکلات مردم و گرانی‌ها، با وعده‌هایی مانند رفتن زنان به استادیوم و ترساندن از سایه جنگ حواس مردم را پرت می‌کنند.
🔴 آرزو عیب نیست ولی همت به از آرزو‼️ 🔻 جناب روحانی مسئول اجرایی کشور روز عید با ارسال پیامکی برای ملت ایران در کنار رفع اضطرار ناشی از بیماری کرونا آرزوی رفع تحریم ها و گشایش اقتصادی نمودند. 🔹 این آرزومندی فی نفسه خوب است بشرط آنکه تراژدی اقتصادی موجود ناشی از دلخوشی به نقطه های خیلی، توسعه وابسته و بی تدبیری داخلی و نباشد. 🔹 افق دید روحانی، در دو انتخابات ریاست جمهوری، فروش هرچه بیشتر نفت و سرازیر شدن ارز حاصل از آن به کشور و ایجاد اقتصادی صددرصد مصرفی و راهبرد توسعه وابسته بود که نظام سلطه نیز با رصد شعارهای انتخاباتی وی دقیقا از همین نقطه ضربات سهمگینی را برپیکر اقتصاد (تک محصولی) ایران وارد کرد و دونالد ترامپ رئیس جمهور اسبق آمریکا باهدف قراردادن اقتصاد، نفت محور، بگونه ی تحریم ها را برنامه‌ریزی کرد که صادرات نفت ایران تقریبا به صفر نزدیک شد. 🔹 و این درحالی بود که بر اساس اقتصاد مقاومتی(درون افزایی و برون نگری) می توانست کشور را با کمترین آسیبی از تحریم ها عبور دهد.. 🔹 آرزوی رفع تحریم ها بسیار خوب است به شرط آنکه دولت نیز آستین همت بالا زده و درصدد رفع مشکلات و پویایی اقتصاد برآید..
🔴 | توصیه سعید حجاریان به جریان اصلاح‌طلب بجای یک رحم اجاره‌ای از رحم‌های اجاره‌ای متعدد استفاده کنید 🔻سعید حجاریان توصیه‌های انتخاباتی خود به اصلاح‌طلبان را به شرح ذیل اعلام (ابلاغ) کرد: 1️⃣ علی لاریجانی در نقش روحانی می‌تواند رحم اجاره‌ای ۱۴۰۰ اصلاح‌طلبان باشد و حتی در مواردی از روحانی همراه‌تر است. تکبر و نخوت روحانی گاهی اوقات کار را دشوار می‌کرد. 2️⃣ ما در این انتخابات به چند رحم اجاره‌ای نیاز داریم. یک رحم برای کاندیداتوری که لاریجانی است. یک رحم برای اختلاف افکنی بین رقیب که احمدی نژاد است. در این رابطه آقای سیدحسن جلسات خوبی با احمدی نژاد داشته و علیرغم اینکه ردصلاحیت او جدی است اما از جسارت و تهورش به نفع ما می‌توان بهره‌برداری کرد. 3️⃣ مشکل اصلی ما کینه شتری لاریجانی‌ها با احمدی نژاد است که توصیه من این است آقای آذری جهرمی را برای حل و فصل بین این دو بکار بگیریم. آذری جهرمی باید سیگنال‌هایی برای احمدی نژاد ارسال کند که به نفع همه‌ی ماست در انتخابات پیش روی، احمدی نژاد، لاریجانی را تخریب نکند. 4️⃣ ظریف و عارف محلی از اعراب ندارند. نه جسارت دارند و نه سیاست. هر دو به شدت اهل عقب نشینی هستند و چه بسا با نهیبی قالب تهی کنند و رقیب اتفاقا بدش نمی آید یکی از این دو رئیس جمهور شود‌. 5️⃣ اگر احمدی نژاد ساختار را تضعیف کند و سرشکستگی در بین حاشیه نشین‌ها و لشگر قابلمه بدست ایجاد کند، و اگر سرمایه اجتماعی جریان چپ به کمک خاتمی و آقای سید حسن و ناطق نوری و حتی یک پیام از مهندس موسوی موج ایجاد کند، لاریجانی حتما رئیس جمهور خواهد شد. کاهش مشارکت برخلاف تصور عمومی مربوط به سبد رای اصولگرایان خواهد شد و نه اصلاح طلبان.
🌹امام خامنه‌ای: 🔺سه نقطه کلیدی در یک فقره کوتاه مناجات شریف شعبانیه: إِلَهی هَب لی قَلباً یُدنیهِ مِنکَ شَوقُهُ و لِساناً یُرفَعُ إِلَیکَ صِدقُهُ و نَظَراً یُقَرِّبُهُ مِنکَ حَقُّهُ [خدای من] به من عطـا کن دلی که شـوق، او را به تـو نزدیک کند. آلودگی ما به مادیات وگناه این شـوق را در دل می‌میراند، اُنس ما با قـرآن، دعـا، نوافـل و درست به‌جا آوردن فرائـض این شـوق را در دل برمی‌انگیزد. زبانِ صادق، سخن باصداقت حرفی که در آن شائبه‌ای از مادّیت و خودخواهی و هواپرستی نباشد، این سخنی است که به سمت خدا بالا می‌رود. نگاهِ حقیقت‌آمیز؛ نگاهِ حقانی به مسائل، نه نگاهِ جانبدارانه، هوسگرانه و کاسبکارانه. مسائل را با نگاه طرفداری از حق، دنباله‌ی حق بودن، با این نظر نگاه کنیم. آن‌وقت این نگاه به خدا نزدیک میشود. ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
🔴 | راهکارهای مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ در بیانات عیدانه مقام معظم رهبری 🔻 رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز از سال نو در سخنرانی زنده تلویزیونی خطاب به ملت شریف ایران انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۱۴۰۰ را در ابعاد داخلی و خارجی بسیار مهم برشمردند. ایشان در این سخنرانی ضمن برشماری سناریوهای دشمنان برای کاهش مشارکت در انتخابات، راهکارهایی را نیز برای خنثی سازی این سناریوها ارائه دادند. 1⃣ آگاهی عموم مردم از اهمیت انتخابات در بعد داخلی و خارجی: «انتخابات از لحاظ داخلی یک نوسازی و یک نَفَس تازه برای بخش اجرایی است زیرا افراد تازه نَفَس و پُرانگیزه وارد کار می شوند و این موضوع بسیار مبارک است...حضور و مشارکت مردم در انتخابات از لحاظ بین المللی نشان‌دهنده اقتدار ملی است.» 2⃣ شناخت و خنثی کردن سناریوهای دشمنان برای کاهش مشارکت در انتخابات: «دستگاه های جاسوسی برخی کشورها و از همه بدتر آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند تا انتخابات را بی رونق کنند و به همین دلیل یا برگزارکنندگان را به مهندسی انتخابات، و یا شورای نگهبان را متهم می‌کنند و یا تلاش دارند با القای بی‌اثر بودن رأی مردم در بهبود اوضاع، مردم را دلسرد کنند." 3⃣ ضرورت نامزد شدن کاندیداهای توانمند: « رییس‌جمهور مطلوب باید با کفایت، با ایمان، عدالت‌خواه و ضد فساد، دارای عملکرد انقلابی و جهادی، معتقد به توانمندی‌های داخلی، معتقد به جوانان به ‌عنوان پیشران حرکت عمومی کشور و امیدوار به آینده باشد.» 4⃣ تبدیل کردن انتخابات به نماد وحدت ملی: «انتخابات باید نماد وحدت ملی باشد نه نماد دودستگی و تفرقه و دوقطبی گری... اختلاف در سلیقه و بینش سیاسی و قومیت و مذهب اشکالی ندارد اما این مسائل نباید برهم زننده وحدت ملی باشند» 🖌 سلیمانی
💢توصیه سعید حجاریان به جریان اصلاح‌طلب/بجای یک رحم اجاره‌ای از رحم‌های اجاره‌ای متعدد استفاده کنید 🔹🔸سعید حجاریان توصیه‌های انتخاباتی خود به اصلاح‌طلبان را به شرح ذیل اعلام (ابلاغ) کرد: 1️⃣ - علی لاریجانی در نقش روحانی می‌تواند رحم اجاره‌ای ۱۴۰۰ اصلاح‌طلبان باشد و حتی در مواردی از روحانی همراه‌تر است. تکبر و نخوت روحانی گاهی اوقات کار را دشوار می‌کرد. 2️⃣ - ما در این انتخابات به چند رحم اجاره‌ای نیاز داریم. یک رحم برای کاندیداتوری که لاریجانی است. یک رحم برای اختلاف افکنی بین رقیب که احمدی نژاد است. در این رابطه آقای سیدحسن جلسات خوبی با احمدی نژاد داشته و علیرغم اینکه ردصلاحیت او جدی است اما از جسارت و تهورش به نفع ما می‌توان بهره‌برداری کرد. 3️⃣ - مشکل اصلی ما کینه شتری لاریجانی‌ها با احمدی نژاد است که توصیه من این است آقای آذری جهرمی را برای حل و فصل بین این دو بکار بگیریم. آذری جهرمی باید سیگنال‌هایی برای احمدی نژاد ارسال کند که به نفع همه‌ی ماست در انتخابات پیش روی، احمدی نژاد، لاریجانی را تخریب نکند. 4️⃣ - ظریف و عارف محلی از اعراب ندارند. نه جسارت دارند و نه سیاست. هر دو به شدت اهل عقب نشینی هستند و چه بسا با نهیبی قالب تهی کنند و رقیب اتفاقا بدش نمی آید یکی از این دو رئیس جمهور شود‌. 5️⃣ - اگر احمدی نژاد ساختار را تضعیف کند و سرشکستگی در بین حاشیه نشین‌ها و لشگر قابلمه بدست ایجاد کند، و اگر سرمایه اجتماعی جریان چپ به کمک خاتمی و آقای سید حسن و ناطق نوری و حتی یک پیام از مهندس موسوی موج ایجاد کند، لاریجانی حتما رئیس جمهور خواهد شد. کاهش مشارکت برخلاف تصور عمومی مربوط به سبد رای اصولگرایان خواهد شد و نه اصلاح طلبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یک تفکر که می‌گوید دهه شصتی ها فرصتی برای پیشرفت و اعتلای کشور هستند 🔺️و یک تفکر که می‌گوید دهه شصتی ها مایه دردسر و مشکل هستند 🔻جدای از اینکه کشورهایی مانند ژاپن با میانگین سنی ۴۸ سال، امروز چوب سیاست‌های غلط جمعیتی خود را می‌خورند و درگیر بحران پیری و نیروی کار هستند، ببینید جریان اصلاحات و لیبرال، چطور بی‌عرضگی خودش در اشتغال‌زایی را با توهین به دهه شصتی ها توجیه می‌کند❗
ایران هیچ راهی به جز برنامه‌ریزی اقتصادی با فرض ماندگاری تحریم‌ها ندارد 🔹مرکز پژوهش‌های مجلس با تاکید بر اینکه احتمال رفع واقعی و نه صرفا کاغذی تحریم ایران، بسیار اندک است، اعلام کرد: تدبیر و برنامه‌ریزی میان‌مدت و چه‌بسا بلندمدت اقتصاد کشور باید با فرض ماندگاری تحریم انجام شود. 🔹هم رهایی از تحریم متوقف است بر مقاوم شدن در مقابل آن و هم رفع تحریم ایران (به‌صورت واقعی و واجد اثر عینیِ اقتصادی) اساساً جایگاهی در دکترین اقتصادی- نظامی آمریکا ندارد. 🔹مقوله «رفع تحریم» اگرچه در ظاهر، سهل و آسان جلوه می‌کند، اما در عمل، واجد پیچیدگی‌های فراوان است و نکته مهم و اساسی آن است که انتفاع اقتصادی و بهره‌مندی عینی و حقیقی از ناحیه رفع تحریم‌ها بسیار پیچیده‌تر و پُراصطکاک‌تر از خودِ «رفع تحریم‌ها»ست...فاصله بین تعلیق تحریم تا انتفاع اقتصادی از آن بسیار بیشتر از «آن»ی است که تصور می‌شود. 🔹وابسته کردن روندهای اقتصاد داخلی به تحولات سیاست خارجی باعث خواهد شد اقتصاد، شرطی شده و مشخصاً کنشگران، مصرف و سرمایه‌گذاری خود را تا زمان شکل‌گیری تغییرات اساسی در شرایط سیاست خارجی کشور به تعویق بیندازند.
ثامن کردستان
ایران هیچ راهی به جز برنامه‌ریزی اقتصادی با فرض ماندگاری تحریم‌ها ندارد 🔹مرکز پژوهش‌های مجلس با تاک
تحریم صرفا با یک امضا وضع نمی‌شود که با یک امضا رفع شود 🔹مرکز پژوهش‌های مجلس ضمن تاکید بر اینکه تحریم دارایی استراتژیک آمریکاست و به‌راحتی کنار گذاشته نخواهد شد، اعلام کرد: حتی اگر وضع تحریم آسان باشد (که بی‌شک، چنین نیست) رفع آن بسیار دشوار و زمان‌بر است. 🔹درگذشته، جنگ و اقدامات نظامی بیشترین نقش‌آفرینی را در پیشبرد اهداف سیاست خارجی کشورها داشته، اما اکنون، این اهداف، عموماً از طریق وضع تحریم پیگیری می‌شوند. 🔹تحریم صرفاً با یک امضا وضع نمی‌شود که با یک امضا رفع شود؛ وضع تحریم علیه کشور هدف، نیازمند طی شدن مجموعه‌ای متکثر از تصمیم‌سازی‌ها و لابی‌های سیاسی، روندهای حقوقی، فرایندهای بوروکراتیک و نظارت‌های اجرایی است...در رهگذر وضع، اجرا و نظارت بر تحریم، حجم قابل ‌توجهی از عملیات حقوقی، سیاسی، اقتصادی، دیپلماتیک و... انجام می‌شود و در این فرایند، منافع گسترده‌ای شکل ‌گرفته و بین گروه‌های ذی‌نفع دست‌به‌دست می‌شود.
✅ كدام كشورها به قطعنامه ضد ايرانى حقوق بشر راى ندادند؟ 🔻کشورهایی كه راى مثبت دادند: 🔹 آرژانتین، اتریش، باهاماس، بحرین، بلغارستان، چک، دانمارک، ارتیره، فیجی، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، مالاوی، جزایر مارشال، مکزیک، هلند، لهستان، کره جنوبی، اوکراین و بریتانیا به قطعنامه رای مثبت دادند 🔻 کشورهایی که رای منفی دادند: 🔹 ارمنستان، بنگلادش، بولیوی، چین، کوبا، هند، اندونزی، پاکستان، فیلیپین، روسیه، ازبکستان و ونزوئلا 🔻آنها كه راى ممتنع دادند: 🔹 برزیل، بورکینافاسو، کامرون، ساحل عاج، گابن، لیبی، موریتانی، نامیبیا، نپال، سنگال، سومالی، سودان، توگو و اوروگوئه .
ثامن کردستان
✅ كدام كشورها به قطعنامه ضد ايرانى حقوق بشر راى ندادند؟ 🔻کشورهایی كه راى مثبت دادند: 🔹 آرژانتین، ات
🔴 ‼️ | اتهام زنی یکطرفه جناب گزارشگر ویژه 🔻 سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه: 🔹️این قطعنامه حاصل آرای متفرق، ضعیف و فاقد اجماع و مقبولیت بین‌المللی است. 🔹️مرگ ده ها کودک معصوم و صدها بیمار بی‌گناه به دلیل دشواری دسترسی به دارو و تجهیزات پزشکی نمی‌شود و نقض قطعی "حق حیات" و "حق دسترسی به درمان " هزاران شهروند ایرانی برای گزارشگر ويژه اهميت نداشته است. 🔹️آنچه طی ۱۰ سال اخیر (از مارس ۲۰۱۱ تاکنون) در قطعنامه‌های شواری حقوق بشر اتفاق افتاده است عملا اتهام زنی یک‌طرفه از سوی بانیان این قطعنامه و حامیان دستور کار گزارشگر ویژه عليه جمهوری اسلامی ایران بوده است. 🔹️کشورهایی که خود ناقض حقوق دیگر ملت‌ها هستند، نمی‌توانند در مقام مدعی و یا قاضی وضعیت حقوق بشر در یک کشور بنشینند. 🖌 : 🔻رهبر معظم انقلاب (مبعث۹۹) : 🔹 کار دشمن وارونه‌نمایی حقیقت و دروغگویی در باب حقیقت است. آنقدر هم با جرئت و قاطعیت این دروغ را میگویند که هر کسی گوش کند خیال میکند که این راست میگوید. خیلی خونسرد و محکم و قاطع حقیقت را ۱۸۰درجه وارونه نشان میدهند!