🌹امام خامنهای:
🔺مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکی نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگی، روابط خارجی و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادی به این قضیه وابسته است.
۱۳۹۲/۰/۲۰
پوست خربزه دولت آقای روحانی زیر پای دولت بعد
🔹وزارت جهاد کشاورزی در حالی نزدیک به تحویل مسئولیت به دولت بعدی است که وضعیت ذخایر نهادههای دامی وخیم است و میزان واردات نهادههای دامی در سال جاری نیز ۵۳درصد کاهش داشته است.
🔹این درحالیست که حدود ۲ تا ۳ ماه از عمر دولت مستقر بیشتر باقی نیست و در واقع این مشکلات عملاً بر سر دولت بعدی آوار میشود و بهاصطلاح فعالین بخش کشاورزی برای دولت بعدی زمین سوختهای بیش باقی نمیماند.
🔸لازم است دستگاههای بالادستی و ناظر بر وزارت جهاد کشاورزی مانند مجلس بهسرعت وارد عمل شوند و جلوی اهمال دولت را در این زمینه بگیرند تا در ماههای آینده با بحرانهای جدیتر برای تأمین امنیت غذایی مردم مواجه نباشیم.
⭕️ انتخاب رئیس جمهور آینده با رای قاطع شرایط را برای اصلاحات اقتصادی فراهم میکند
➖ حجتالله عبدالملکی ، استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق: اگر رئیس جمهور آینده با رأی قاطع انتخاب شود، قدرت مانور بیشتری برای اصلاحات اساسی در نظام اقتصادی کشور خواهد داشت.
➖ معتقدم بسیاری از مسائل اقتصادی کشور قابل حل است، اما نیاز به تصمیمات بزرگ دارد. اگر این تصمیمهای بزرگ پشتوانه اجتماعی داشته باشد، با سرعت و اطمینان بیشتری اتفاق خواهد افتاد.
➖ در حال حاضر اقتصاد کشور به اصلاحات اساسی در حوزههای بانکداری، دیپلماسی اقتصادی، قوانین مربوط به فضای کسبوکار و بسیاری از حوزههای دیگر نیازمند است. طبیعتاً اگر رئیس جمهور آینده با رأی بیشتری انتخاب شود، پشتوانه مهمی برای ایجاد این تغییر و تحولات خواهد داشت.
رونمایی از تاکتیک انتخاباتی دولت
▪️ خیز روحانی برای دوقطبیسازی بین نامزدها
🔹رئیس جمهور امروز در سخنانی به مسئله انتخابات اشاره کرد و گفت: مردم باید بدانند که کاندیداها بهدنبال تعامل با دنیا و یا خواستار دعوا با جهان هستند.
🔹به نظر میرسد رئیسجمهور و مشاوران وی برای رهایی از انتقادهای کارشناسان اقتصادی تصمیم گرفتند در فضای انتخاباتی کشور، با ایجاد فضای دو قطبی در کشور و فراموشی مشکلات اقتصادی، بیش از هر جریانی از وضعیت موجود سود ببرند.
🔹روحانی در حالی به مسائل انتخاباتی پرداخته است که کشور و مردم با مشکلات عدیده معیشتی و اقتصادی روبرو هستند و نه تنها از شدت و حدت این مشکلات کاسته نشده بلکه با بیتوجهی دولت به بازار و عدم نظارت کافی بر روی قیمتها، نارضایتی مردم از عملکرد دولتمردان بیش از پیش شده است.
☘رقیب انتخاباتی، شیطان اکبر نیست‼️
🔻 رهبر معظم انقلاب:
بعضیها رقیب انتخاباتی خودشان را «شیطان اکبر» به حساب میآورند! شیطان اکبر آمریکاست، شیطان اکبر صهیونیسم است؛ رقیب انتخاباتی و جناحی که شیطان اکبر نیست. من طرفدار زیدم، شما طرفدار عمروئی؛ من شما را شیطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟
🔹خط درگیری با دشمن را مشخص کنیم
#حماسه_حضور
🌹امام خمینی (ره):
🔺از مسائلی که ما در پیش داریم الان قضیه #انتخابات رئیس جمهور است. من کار ندارم کی #رئیس_جمهور می شود، به من مربوط نیست، من خودم یک #رأی دارم به هر که دلم می خواهد می دهم، شما هم همین طور.
اما اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم، باید مشارکت کنید. اگر خدای نخواسته از عدم #مشارکت شما یک لطمه ای بر #جمهوری_اسلامی وارد بشود، بدانید که آحاد ما که این خلاف را کرده باشیم خدای نخواسته، مسؤول هستیم. مسؤول پیش خدا هستیم.
مسأله، مسأله ریاست جمهور نیست، مسأله، مسأله اسلام است، مسأله مسأله قواعد اسلام است، مسأله، مسأله #حیثیت_اسلام است و مسأله ای است که باید ما همه به آن اهمیت بدهیم و بیشتر از هر وقت و بیشتر از هر سال و هر دوره باید انشاءالله شرکت بکنیم
📚صحیفه نور، جلد ۱۹، صفحه ۱۹۵
🌹امام خامنهای:
🔺بنده البتّه در مورد انتخاب اشخاص هیچ دخالتی نمیکنم. در دورههای گذشته کسانی که میخواستند نامزد بشوند میآمدند مثلاً از من میپرسیدند که «شما موافقید؟»، من میگفتم من نه موافقم، نه مخالفم. در دورههای گذشته این جور بود؛ هر کس از من سؤال میکرد که «آیا من وارد میدان انتخابات بشوم یا نه؟»، من در جواب میگفتم که من نه موافقم، نه مخالفم؛ یعنی نظر ندارم. امسال گفتم من همین را هم نمیگویم؛ اگر کسی پرسید که «شما موافقید؟»، همین را هم که «من نه موافقم، نه مخالفم» نخواهم گفت. بالاخره بررسی کنند، خودشان ملاحظه کنند، بین خودشان و خدا اگر احساس کردند شایستگی دارند و ورودشان منطبق با قانون است وارد میدان بشوند، وَالّا نه؛ مردم هم برنامهها را ببینند و انتخاب کنند.
۱۴۰۰/۰۲/۲۱
عراقچی: درباره برخی موضوعات کلیدی تصمیمگیری نشد
🔹دیپلمات ارشد ایران پس از اتمام نشست دیروز وین به شبکه «ان اچ کی» ژاپن گفته هنوز در خصوص برخی موضوعات کلیدی هیچ تصمیمگیری نشده است.
🔹هیأت ایران با امید به این که هفته آینده کار خود را از سربگیریم وین را ترک میکنند و امیدواریم که بتوانیم به نتیجه برسیم.
🔹مذاکرات درباره احیای برجام پس از ضربالاجل ۳۱ اردیبهشت (تاریخ منقضیشدن توافق ایران و آژانس) ادامه خواهد داشت.
پرستیوی: آمریکا قصد لغو کامل تحریمها را ندارد
🔹شبکه پرستیوی: آمریکا قصد لغو کامل هیچیک از تحریمهای نفتی، بانکی، مالی و انرژی را ندارد و دستورالعمل آمریکا صرفا توقف موقت این تحریمها است.
🔹آمریکا قصد دارد در مدت زمانی طولانی و طی مراحل متعدد و گام به گام، اقدام به توقف موقت برخی تحریمها آن هم در بازههای زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه کند.
🔹قصد آمریکا در مرحله فعلی صرفا بازگشت به برجام و امکان استفاده از مکانیزم بازگشت تحریمهای بینالمللی موسوم به مکانیسم ماشه است.
🌹امام خمینی (ره):
🔺حضرت مهدی عجلالله ابعاد مختلفه دارد که آنچه که برای بشر واقع شده است، بعض ابعاد اوست
🔻 همان طوری که رسول اکرم(ص) به حسب واقع، حاکم بر جمیع موجودات است؛ حضرت مهدی(ع) همان طور حاکم بر جمیع موجودات است. آن خاتم رسل است و این خاتم #ولایت.
۱۳۶۶/۰۱/۲۵
🌹امام خامنهای:
🔺در اسلام خواسته شده است از ما که انتظار داشته باشیم. «انتظار» فراتر از نیازمندی است، فراتر از احساس نیاز است.
🔻در انتظار فرج امید هست، تحرّک هست، اقدام وجود دارد. اینی که پیغمبر میفرماید «اَفضَلُ اَعمالِ اُمَّتی اِنتِظارُ الفَرَج»، ناظر به همهی مشکلاتی است که برای زندگی انسان پیش میآید؛ مشکلات گوناگونی در زندگی پیش میآید، انسان در مواجههی با این مشکلات نبایستی مأیوس بشود؛ باید انتظار فرج داشته باشد؛ باید بداند که فرج خواهد آمد.
۱۳۹۹/۰۱/۲۱