✅ انصارالله: آمریکا، مانع اصلی صلح در یمن است
عضو دفتر سیاسی انصارالله:
🔹مقاومت یمن بازتابی از مظلومیت ملت یمن است و بدون تردید همین مظلومیت هم عامل اصلی در اراده و پایمردی یمنیها درجبهههای نبرد بوده است.
🔹دشمن برای مدتها حضور ایران در یمن را به عنوان بهانهای برای حمله به خاک یمن عنوان میکرد و امروز در برابر دیدگان جهانیان از احیای روابط خود با جمهوری اسلامی ایران سخن میگوید.
🔸«حزام الاسد» همچنین از کارشکنیهای دولت آمریکا به عنوان مهم ترین مانع بر سر راه پیشبرد روند گفتگوهای صلح سخن گفت.
✅ هشدار مارجری تیلور گرین، نماینده کنگره درباره از بین رفتن ارزش دلار:
"من یک سال پیش هشدار دادم که زمانی که واشنگتن تصمیم گرفت یک جنگ نیابتی با روسیه در اوکراین راه بندازه، دلار با یوان جایگزین میشه و حالا این اتفاق افتاد. اگر دلار سقوط کنه، جنگ اوکراین، که محصول کار جنگطلبها هست، آمریکا رو در چنان تنگناهای اقتصادی فرو میبره که در تمام طول تاریخ دیده نشده بود. اونها مقصر هستن و آمریکا هم هیچ وقت وضعش به حالت خوب برنمیگرده. این وضعیت باید تموم بشه."
✅ حال جامعۀ ایران؛ استحکام یا فروپاشی؟!
✍ مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم رضوی گفتند: یکی از مهمترین نقاط قوّت ملّت ایران، «استحکام بنیۀ درونی جامعهی اسلامی ما» است. این ناشی از «ایمان» است. مردم ایران، مردم مؤمنی هستند؛ حتّی آن کسانی که ممکن است به چشم به نظر برسد که به بعضی از احکام اسلامی، پایبندی درستی ندارند، «ایمان قلبی»شان خوب است؛ به خدا و دین و قرآن و ائمّهی هدی، ایمان دارند. اوّلین نشانۀ این استحکام، «غلبۀ ملّت ایران بر زنجیرۀ خصومتهای پیدرپیِ چند دهساله» است.
۲. این نظر در برابر تحلیلهایی است که بر «فروپاشی اجتماعی» دلالت دارند و جامعۀ ایران را ازدسترفته و متلاشیشده معرفی میکنند. فروپاشی اجتماعی به این معنی است که جامعه از لحاظ ارزشهای بنیادی و کارکردها و خویشترمیمی، به مرحلۀ اضمحلال رسیده است و دیگر توان احیا و بازیابی خویش را ندارد. جامعۀ فروپاشیده، جامعهای است که از درون خویش، به تجربۀ مرگ رسیده است و دیگر نمیتواند بر اساس وضع پیشین خود، ادامه بدهد. چنین جامعهای، از خودش تهی شده است و محتاج شروع از نقطۀ آغازِ دیگری است؛ البتّه اگر بتواند و حال و بضاعت چنین شروع دوباره و تازهای را داشته باشد. این لحظه، لحظۀ گسست است و در آن، دیگر داشتهها و اندوختههای کنونی به کار نمیآیند و گرهی را نمیگشایند. در این جامعه، مناسبات و هنجارهای اجتماعی دچار اختلال شدهاند و ارزشها، حیات صوری و تصوّری دارند، نه حیات واقعی و حلکننده.
۳. این در حالی است که رهبر انقلاب، نهتنها جامعۀ ایران را مبتلا به «فروپاشی» قلمداد نمیکنند، بلکه آشکارا سخن از «استحکام بنیۀ درونیِ جامعۀ ایران» میگوید و معتقد است که این جامعه، همچنان پُرتوان و پابرجاست و به راه خویش ادامه خواهد داد. قوام و داوم جامعه، وابسته به «بنیۀ درونیِ» آن است و چنانچه جامعهای، بنیۀ درونیاش زوال یابد، حتّی مساعدتهای بیرونی هم نخواهند توانست آن را زنده و بانشاط نگاه دارند. در مقابل، جامعهای که بنیۀ درونیاش، قوی و نیرومند است، میتواند خود را حفظ کند و امتداد پیدا کند. تداوم و بقای جامعه، برخاسته از همین بنیۀ درونی است که بر بضاعتهای بومی و استعدادهای خویشبنیاد جامعه دلالت دارد. اینکه ممکن است جامعه با دشواریهای درونی یا موانع بیرونی مواجه شود و تنشها و تلاطمهایی را تجربه کند، امری طبیعی است و از فروپاشی حکایت نمیکند، امّا مسأله این است که جامعه باید از «امکانهای باطنی» و «قابلیّتهای ذاتی» برای کامیابی در چنین مواجههها و تعارضهایی برخوردار باشد. در غیر این صورت، مصائب و موانع بر آن غلبه خواهند یافت و دوام نخواهد آورد.
۴. خاستگاه استحکام بنیۀ درونی جامعۀ ایران، «ایمان دینیِ مردم» است؛ این برداشتی است که رهبر انقلاب از ماهیّت جامعۀ ایران دارد. شاید این برداشت در نگاه نخست، دور از واقع به نظر برسد و این اشکال در ذهن پدید آید که از قضا، بسیاری از آنان که جامعۀ ایران را در حال فروپاشی قلمداد میکنند، بر «بهحاشیهرفتن دینداری» در جامعۀ ایران انگشت تأکید میگذارند و معتقدند در این جامعه، «سکولاریسم» ریشه دوانیده است و ارزشهای دینی، دیگر جنبۀ «معیارین» و «قوامبخشی» ندارند و ارزشهای تجدّدی که بر خویشبنیادیِ انسان دلالت دارند بر آن سایهگستر شدهاند. اینان بر این باورند که جامعۀ ایران، دیگر بر مدار ارزشهای دینی نمیچرخد و تنوّع و تکثّر فرادینی و غیردینی بر آن حاکم شده و باید به جای ارزشهای دینی، در طلب ارزشهای وحدتبخش و انسجامآفرین دیگری رفت تا جامعه از لبۀ پرتگاه فروپاشی رهایی یابد. تحلیل رهبر انقلاب در نقطۀ مقابل این روایت قرار دارد و میگوید همچنان دین و ایمان دینی را باید «مبدأ» و «منشأ» استحکام بنیۀ درونیِ جامعۀ ایران دانست. در واقع، ایشان از یک سو، جامعۀ ایران را دارای «استحکام بنیۀ درونی» میانگارد و نه در معرض فروپاشی، و از سوی دیگر، عامل و مولّد استحکام بنیۀ درونی را «ایمان دینی» قلمداد میکنند.
۵. رهبر انقلاب، ادّعای خویش را بدون شاهد و دلیل، رها نمیسازد، بلکه نشانهای به میدان گفتگو میآورد: «غلبۀ ملّت ایران بر زنجیرۀ خصومتهای پیدرپیِ چند دهساله». در طول تمام دههها و سالهای ایران پساانقلاب، همواره جامعۀ ایران درگیر سطحها و جنبههای مختلفی از مواجهههای نیروهای تجدّدی با خویش بوده است؛ چنانکه این جامعه، هیچگاه از تقابلجویی و کینهتوزی دولتهای غربی برکنار و در امان نبوده است. بااینحال، نه «خسته» و «فرسوده» شده است و نه «پشیمان» و «سرگردان»...
🖇 ادامه در خبرگزاری فارس:
http://fna.ir/3bpmtt
33.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آزادی بیان در ایران بیشتر است یا فرانسه؟
🎥 شیخ فرهاد فتحی
🔺 به دو نفر از افرادی که زبان فرانسه مسلط بودند و اتفاقا موافق نظام هم نیستند گفتم تحقیق کنید ببینید پوشش خبری رسانهها و افراد معروف (سلبریتیهای فرانسه) چگونه است؟
خودشان تعجب کردند و قانع شدند که در ایران آزادی بیان خیلی بیشتر از فرانسه است.
.
✅ خانم لنا شارپ رئیس مرکز سرطان شناسی استکهلم-گوتلند در یک برنامه تلویزیونی میگه تا چند سال قبل ادعا میشد مصرف مقادیر کم الکل نه تنها مضر نیست بلکه فایده هم داره، اما یافته های علمی جدید نشون میده مصرف الکل به هر مقدار، خطر ابتلا به انواع مختلف سرطان را بطور جدی افزایش میده.
بله #اسلام مال 1400 سال پیشه😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پیشبینی جالب سید حسن نصرالله
✳️ #سید_حسن_نصرالله وعده میدهد که در آخر چه کسی میماند!
👈و چه کسی میرود!
✅ تاکید بر اشتغالآفرینی در استانهای با نرخ بیکاری بالا
رئیسجمهور در جلسه شورایعالی اشتغال:
🔹بر ضرورت تمرکز ویژه بر اشتغالآفرینی در استانهای دارای نرخ بیکاری بالاتر تاکید داریم.
🔹به وزیر کار ماموریت دادیم که اشتغالزایی و کاهش معضل بیکاری بویژه ایجاد اشتغال برای اقشار تحصیلکرده در این استانها را به صورت ویژه در دستورکار قرار دهد.
🔹آموزش و پرورش و آموزش عالی کشور مکلف است در کنار آموزش، مهارتآفرینی و افزایش مهارت در دانش آموزان و دانشجویان را بهصورت ویژه در دستورکار قرار دهند.
🔸در این جلسه ۱۳ مصوبه در راستای حمایت از توسعه و پایداری اشتغال، تسریع، تسهیل و تداوم ایجاد سالانه یک میلیون فرصت شغلی به تصویب اعضا رسید.
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ماجرای بسیار جالب و شگفت انگیز «کِلی گلاسون» بانوی آمریکایی-کانادایی که می خواست با دین تائوئیسم آشنا بشه اما از مذهب اهل بیت (ع) سر در آورد.
۱- آیا ما به ندای پیامبر اسلام گوش سپرده ایم که در منابع متعدد شیعه و سنّی در روایاتی که با عنوان «إثنی عشر خلیفه» معروفند به جانشینان ۱۲ گانه خود اشاره نموده اند؟
۲- راستی ما چه اندازه بهترین داشته های خودمان که ولایت اهل بیت (علیهم السلام) است را قدر می دانیم و چقدر برای آشنایی با ائمه معصومین (علیهم السلام) و الگوگیری از آنها تلاش کرده ایم؟! الگوهایی که غربی های اهل معرفتی چون خانم گلاسون حسرت می خورند که چرا زودتر با آنها آشنا نشده بودند!
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥 ترامپ درباره پایان درگیری در اوکراین: باور نکردنی است، ما افرادی در قدرت داریم که نمی دانند دارند چه می کنند. با این حال، اگر درگیری حل نشود، من خودم آن را حل خواهم کرد - در 24 ساعت، با پوتین و زلنسکی. این مذاکرات بسیار ساده خواهد بود، اما من اعلام نمی کنم که شامل چه چیزی خواهد شد، زیرا در این صورت نمی توانم برنامه خود را اجرا کنم. هرگز کار نخواهد کرد.
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥 مناظره جنجالی کارشناس صهیونیست با سیاستمدار سابق آمریکایی؛ اسرائیلیها بچه نیستند و نیاز به نصیحت ندارند!!
🔹بحث و جدل و اختلافات واشنگتن-تلآویو علاوه بر محافل سیاسی به رسانهها هم کشید
🔺«پی جی کراولی» سخنگوی سابق وزارت خارجه آمریکا: دولتهای بایدن و نتانیاهو، دوره پرتنشی را سپری میکنند؛ آنها با هم دوست نیستند و روابط دوجانبه آن طور که باید نیست!!
🔺«مردخای کیدار» استاد علوم سیاسی دانشگاه "بار ایلان" تلآویو: راه و روش اداره اسرائیل را بهتر از ساکنان واشنگتن دی سی میدانیم؛ من از طرز صحبت و سلطه گری بعضی ها در عجبم، انگار ما دست راست و چپ خودمان را نمیشناسیم!!