eitaa logo
ثامن کردستان
450 دنبال‌کننده
21.9هزار عکس
10.9هزار ویدیو
130 فایل
کانال رسمی ثامن کردستان ارتباط با ادمین کانال با کلیک روی گزینه زیر: @samenkordestan1
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ در آسمان پری بزنیم... ✅ برای
مشارکت مردم در انتخابات، قدرت ایجاد می‌کند 🔹️ مسوول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان: مردم دموکراسی اسلامی را در ۹ دی تجلی دادند. ما که ادعای مجاهدت می‌کنیم وظیفه داریم در اولین بستر تجلی دمکراسی اسلامی در انتخابات با هدف تشویق و انگیزه شرکت در انتخابات و انتخاب نمایندگان تراز انقلاب اسلامی، این ماموریت را صحیح انجام دهیم. 🔹️ مشارکت فراگیر و حداکثری مردم، مولفه‌ای برای ایجاد قدرت است . یکی از شاخص‌های مکتب اسلام، نقش مردم در سرنوشت خود است.
✅سال نوی میلادی مبارک!
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ از کمپین های مالی براندازان چه خبر؟!
✅ سهم کشور‌های جهان از صادرات کالا‌های ایرانی 🔹بررسی آمار گمرک در ۳۰ سال اخیر؛ آلمان که زمانی مقصد نخست کالا‌های صادراتی ایران بود، جایگاه خود را به چین داده است. 🔹بعد از چین، عراق، امارات و ترکیه مقاصد عمده کالا‌های صادراتی ایران هستند. 🔹پیش از این در دهه هفتاد کشور‌هایی مانند آلمان، ایتالیا و ترکیه جزو مقاصد پرطرفدار کالا‌های صادراتی ایران بوده‌اند.
✅ ایران از امروز به بریکس می‌پیوندد 🔹آنیل سوکلال نماینده آفریقای جنوبی در گروه اقتصادهای نوظهور جهان موسوم به بریکس، گفت: ایران، عربستان، امارات، مصر و اتیوپی از امروز اول ژانویه ۲۰۲۴ میلادی (۱۱ دی) به این بلوک خواهند پیوست. 🔹به گزارش بازار، سوکلال با اشاره به شرکت نمایندگان بلندپایه ایران، عربستان، امارات، مصر و اتیوپی، در نشست اخیر بریکس که اوایل ماه دسامبر در دوربان آفریقای جنوبی برگزار شد، تاکید کرد: با پیوستن این کشورها، اعضای بریکس ۲ برابر خواهد شد. 🔹قرار است نمایندگان اعضای جدید بریکس در نشست بعدی این بلوک اقتصادی که ۳۰ ژانویه (۱۰ بهمن) در مسکو برگزار خواهد شد نیز شرکت داشته باشند.
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ داستان پالستینوفیلیا |هاسبارا!
ردّ پای روباه مکار! 🔹تحولات نظام بین‌الملل و سیاست جهانی به گونه‌ای سریع و شتاب‌زاست که همه قدرت‌های بزرگ و حتی قدرت‌های منطقه‌ای به دنبال یافتن نقش منحصر به فرد خود در این تحولات هستند. 🔸در این میان، بریتانیا که همیشه از وضعیت خود به منزله یک قدرت امپریالیستی سابق ناراضی است، هم‌اکنون با قرار دادن اهداف نظامی و اطلاعاتی خود در لبنان، غزه و یمن به دنبال ایفای نقشی بزرگ در حفاظت از اسرائیل، فرزند نامشروع خود است. 🔹«رابرت پستون»، گزارشگر کهنه‌کار بریتانیایی فردای عملیات طوفان‌الاقصی طی یادداشتی گفته بود: «عملیات مقاومت فلسطین سیل الاقصی به ناچار به یک جنگ منطقه‌ای تمام عیار تبدیل خواهد شد، جنگی که به اندازه حمله پوتین به اوکراین برای امنیت جهانی بی‌ثبات کننده خواهد بود.» 🔸شگفت‌انگیز است که تنها 24 ساعت پس از این عملیات بود که سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی انگلیس به دنبال اقناع افکار عمومی و ایجاد آمادگی ذهنی برای مداخله بریتانیا در این نبرد بر‌آمدند. فوریت برای آماده‌سازی مخاطبان غربی برای بحران قریب‌الوقوع، از روایت عمیق‌تری حکایت داشت؛ اینکه لندن ممکن است دستی در شعله‌ور شدن درگیری در سراسر منطقه داشته باشد؛ نقشه‌ای هولناک که از آن زمان تاکنون در حال اجرا بوده است. ناگفته نماند که دخالت بریتانیا در حمله نسل‌کشی اسرائیل در غزه کاملا مخفیانه و به صورت سری انجام می‌شود. 🔹در دسامبر سال 2020 میلادی، لندن و تل‌آویو توافق‌نامه همکاری نظامی امضا کردند که از آن به «قطعه مهم دیپلماسی دفاعی» یاد می‌کنند. این همکاری‌ها به منظور تقویت روابط نظامی بین دو کشور و در عین حال ایجاد سازوکاری برای برنامه‌ریزی فعالیت‌های مشترک میان انگلیس و اسرائیل قلمداد می‌شود. 🔸نکته جالب آن است که مفاد این توافق‌نامه نه تنها از شهروندان عادی بریتانیا، بلکه از قانون‌گذاران منتخب مردم بریتانیا نیز پنهان مانده است. گمانه‌زنی‌ها حکایت از آن دارد که در صورت حمله مستقیم از سوی کشور ثالث، بریتانیا طبق این توافق‌نامه موظف به حمایت تمام‌قد از اسرائیل است. به همین منظور اخبار واصله نشان می‌دهد، نیرو‌های عملیات ویژه بریتانیا موسوم به (S.A.S) در حالت آماده‌باش برای انجام عملیات نجات اسرای اسرائیلی در غزه هستند و به همین منظور آخرین تمرین‌ها و رزمایش‌های نظامی خود را در لبنان سپری می‌کنند. 🔹البته به نظر می‌رسد ماجراجویی‌های بریتانیا در غرب آسیا بسیار بیش از آنچه نجات اسرای اسرائیلی قلمداد می‌شود، باشد؛ انجام 33 پرواز از پایگاه نظامی بریتانیا واقع در قبرس به سمت سرزمین‌های اشغالی و افزایش 500 نفر از نیرو‌های نظامی بریتانیا در این پایگاه با بهانه‌های گوناگون درست پس از انجام عملیات طوقان الاقصی، بازهم ردّ پای روباه مکار را در افزایش تنش و ناامن‌سازی این منطقه نشان می‌دهد. ظاهراً خیانت تاریخی بریتانیا در منطقه غرب آسیا هیچ گاه تمام شدنی نیست.
اعتراف در میان سانسور شدید 🔹سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با وجود سانسور شدید تعداد کشته‌های نظامیان ارتش در غزه، تنها به کشته شدن ۵۰۶ نفر اذعان کرد. 🔸به گفته وی، از این تعداد ۱۷۲ نظامی در نبرد زمینی که دو هفته پس از آغاز حملات هوایی علیه غزه آغاز شد، کشته شده‌اند. 🔹بنابر گزارش وبگاه «العهد»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی درباره شمار نظامیان زخمی ارتش در جنگ غزه نیز گفت: «تعداد نظامیانی که در بیمارستان‌ها در حال مداوا هستند، ۴۲۳ نفر است.» 🔸وی مدعی شد: «از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون شمار نظامیان زخمی به ۲۲۰۴ نفر رسیده است که ۹۵۵ نفر از آنها در نبرد زمینی زخمی شده‌اند.» 🔹از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد، شمار شهدای غزه به ۲۱ هزار و ۸۲۲ نفر و شمار مجروحان به ۵۶ هزار و ۴۵۱ نفر رسیده است.
وضعیت بارش برف در مرز ایران و ترکیه طبیعی است 🔹اخیرا پخش تصاویری در فضای مجازی در رابطه با بارش برف مرز ایران و ترکیه، زمزمه‌هایی از دستکاری اقلیم توسط کشورهای همسایه علیه ایران را مطرح کرد و گزاره‌های غیرکارشناسی بسیاری در این‌باره مطرح شد. 🔹نکته قابل توجه اینکه، بارش برف با پستی و بلندی زمین و همچنین نفوذ رطوبت ارتباط مستقیم دارد و میزان پوشش برفی در مرز ایران و ترکیه دقیقا منطبق بر پستی و بلندی زمین است. 🔹افزایش بارش برف در مرز ترکیه به دلیل ارتفاعات کاملا طبیعی است و پرداخت تئوری‌های غیرکارشناسی درمانی در راستای خشکسالی ایران نخواهد بود.
🇮🇷 همراه با انتخابات 🔹 رئیسی: دولت نه نامزد در انتخابات خواهد داشت و نه از نامزدی حمایت می‌کند 🔹 محسن هاشمی: چرا مهرعلیزاده سال ۹۸ برای مجلس ردصلاحیت شد اما در سال ۱۴۰۰ برای ریاست‌جمهوری تایید شد؟ 🔹 معاون حقوقی رئیسی:برخی می‌گویند انتخابات فایده‌ای برای کشور ندارد که این بیاید یا آن برود، اما نخستین دستاورد دولت سیزدهم نجات کشور از بحران «بی‌دولتی» بود 🔹 «حسن روحانی» با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه حفظ صندوق رأی است، گفت: «اگر صندوق رأی آسیب جدی ببیند و مردم به این نتیجه برسند که صندوق بی‌اثر است، دیگر چیزی برای ما باقی نمی‌ماند.» 🔹 بهادری جهرمی: در نظرسنجی دولت روحانی درباره دلایل عدم تمایل به مشارکت در انتخابات، ۵۷ درصد مردم دلایل معیشتی و بیش از ۲۰ درصد هم بحث اشتغال را اعلام کردند و زیر ۳ درصد عملکرد شورای نگهبان را دلیل عدم مشارکتشان دانستند 🔹 سردار جوانی: کار شورای نگهبان مصلحت اندیشی نیست و بر اساس حقایق و اسناد تصمیم گیری میکند.پس از اعلام رسمی تایید صلاحیت ها ، نهاد ها و جریانات انقلاب ، تقویت کننده موضع رسمی شورای نگهبان باشند